Page 1

LEON MARTENS Fine Jewellery and Watches

WWW.LEONMARTENS.COM

LEON MARTENS Fine Jewellery and Watches

Since 1907


100 jaar Leon Martens juweliers, 4 generaties Martens. Een eeuw lang passie, persoonlijke contacten, vakmanschap, vertrouwen en aandacht voor U, onze gewaardeerde klant. Een korte terugblik: in 1907 werd door Jean Martens de basis gelegd met de opening van een winkel in goud, zilver en uurwerken in de Maastrichter Brugstraat. Zijn zoon Leon opende in 1947 een juwelierszaak in de Stationsstraat in het stadsdeel Wijck. In 1967 werd het belendende pand aangekocht en werd de zaak uitgebreid en na een ingrijpende verbouwing ontstond een modern juweliersbedrijf. Luud kwam in 1972 na een opleiding tot goudsmid en juwelier de gelederen versterken en bracht nieuwe ideëen aan. De samenwerking met Chopard, Rolex en Cartier nam een aanvang. Het aangezicht van vandaag kreeg de zaak in 1993. Met de opening van Leon Martens Espace in de historische Stokstraat zetten we de stap terug over de Maas in 2000. Hier treft u een collectie aan met juwelen en horloges toegespitst op de modieuze vrouw, met oog voor kwaliteit, stijl en fashion. In Wijck wordt de collectie uitgebreid met absolute topmerken in het horloge segment, als Breguet, A.Lange en Söhne, Patek Philippe... Er is geïnvesteerd in een horlogemakersatelier om de aftersales te verbeteren. Lex is als vierde generatie sinds 2006 in het bedrijf werkzaam.

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan werd een speciale collectie samen gesteld, van 100 bijzondere stukken. Juwelen, horloges en zilverwerk zijn naar eigen ontwerp vervaardigd en ook een aantal stukken zijn door onze merken als hommage aan Leon Martens in een gelimiteerde oplage of unieke uitvoering gemaakt. Bijzonder is de bijdrage van architect Wiel Arets. Hij ontwierp speciaal voor ons een zilveren roomstel en een kandelaar die in een gelimiteerde oplage uitgebracht zijn. De uniek vervaardigde juwelen en horloges stellen wij u met veel plezier voor in deze jubileum brochure in een mix met de reguliere vernieuwde collectie.

Het verleden, heden én de toekomst werden als inspriratie gebruikt voor de hoofdstukken in deze brochure. Klassiek maar ook vernieuwend design bepalen de trends van deze tijd, zowel op gebied van juwelen als horloges.

Marie-Louise, Luud en Lex Martens

2

3


Memories of the past In Black and White Het zwart en wit van het verleden blijft een onuitputtelijke inspiratiebron voor prachtige juwelen.

4

5


Black Rose

Statement!

Witgouden bloembroche met zwarte en witte diamant. Witgouden oorringen met zwarte diamant (Leon Martens).

Horloge in mat zwart staal, ‘Instrumento No. Uno’, met krokoband en diamant. Armband in roggehuid met wit goud en diamant (de Grisogono). Ringen met zwarte en witte diamant en geslepen onyx (Leon Martens).

6

7


MysteriousLovers Rosegouden collier met zwarte diamanten met een rosegouden hanger, ‘Cento’, bezet met zwarte diamanten en een witte diamant. Rosegouden ring met zwarte diamanten en baguette geslepen witte diamant (Leon Martens).

RoyalBlack Horloge, ‘Datejust Royal Black’ in witgoud, met diamanten en zwarte saffieren, rubber band met galuchat (Rolex).

8

9


Pearls from the past accessoires of today Parels, mysterieus en puur natuur, het verhaal van vroeger met een gevoel van vandaag.

10

11


MagicTwins Witgouden oorhangers met diamant, witte en donkergrijze maansteen. Armband met Tahiti parels, diamant en maansteen (Leon Martens).

Gondolo Serata Horloge in witgoud, ‘Gondolo Serata’, met diamanten, wijzerplaat in parelmoer (Patek Philippe).

12

13


PearlDrops Witgouden oorhangers met diamant en grote druppelvormige Tahiti parels (Leon Martens), ring met diamant en Tahiti parel (Tamara Comolli). Witgouden colliers en hangers met Tahiti parel of Zuidzee parel met diamant (Leon Martens).

NightFalls Collier van barok Tahiti parels, witgouden sluiting met zwarte en witte diamanten (Leon Martens).

14

15


Pearls! Witgouden armbanden met Zuidzee of Tahiti parels en diamant. Collier van barok Zuidzee parels met briljant sluiting. Ring en oorknoppen met Zuidzee parels en briljanten (Leon Martens).

White Essentials... Horloge in witgoud, ‘Santos 100’, gelimiteerde oplage, met briljant en parelmoer wijzerplaat (Cartier).

16

17


With Diamonds

we stay in love, forever and ever In kleur of wit, de schittering was altijd al betoverend.

18

19


Witgouden diamant memoire ring en solitair met grote cushion geslepen diamant. Witgouden schakel armbanden volledig bezet met diamanten (Leon Martens).

Green Dream Witgouden schakelcollier met diamanten. Witgouden schakelring met diamant en ring met smaragd omgeven door diamanten (Leon Martens).

20

21


Pink Sunset Gouden bloembroche met roze saffier en diamant. Rosegouden ring met ovale kunziet, roze saffieren en diamant (Leon Martens).

Hot Spot Witgouden collier met briljant solitair hanger (Leon Martens). Horloge in witgoud met diamant en parelmoer wijzerplaat (Chopard).

22

23


PrettyPink White Magic Horloges in witgoud met kroko banden en diamant (Chopard). Witgouden collier met hangers, ‘Mikado’, bezet met roze saffier, tourmalijn en diamant (Tamara Comolli).

24

Witgouden armband, ‘Mikado Flamenco’, met maansteen, roze tourmalijn, roze saffier en diamant (Tamara Comolli). Witgouden ringen bezet met diamant (Leon Martens) en diamant ring met roze tourmalijn (Piaget).

25


Rock & Roll Witgouden ring met diamant (Leon Martens) en ‘Sloppy’ ring in witgoud met diamant (Tamara Comolli). Schakelarmband in witgoud met diamant (Pomellato).

PowerWomen! Horloge, ‘Daytona’, in witgoud met diamanten en parelmoer wijzerplaat (Rolex).

26

27


SeaTreasures Colliers met barok Zuidzee parels in witte en goudgele tinten met gouden sluiting en met verwisselbare bolsluiting met witte en gele diamant. Gouden oorhangers met witte en geelgouden Zuidzee parels met diamant (Leon Martens).

28

Noble Diamonds Gouden en platina ringen met diamanten in verschillende slijpvormen en kleuren (Leon Martens).

29


u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

Warm, stylish goud en grote edelstenen, kleur bekennen.

31

u

u

u u Jewels of Today u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

u

30

u

u

u


Bubbles Rosegouden collier met bolhanger en diamant. Opvallende ring in rosegoud met diamant. Brede armband met rosegouden bollen (de Grisogono).

32

DolceVita Horloge in rosegoud, ‘Intrumento No. Uno’, met diamant en galuchat band in roze tint. Ringen in rosegoud bezet met diamant (de Grisogono).

33


Casual Chic Schakelarmbanden in rose- en witgoud met diamant. Schakelring in rose- en witgoud met diamant. Drie ringen in witgoud, diamant en rosegoud (Leon Martens).

BallonBleu Horloge, ‘Ballon Bleu’, in rosegoud met diamant (Cartier).

34

35


LadyinRed Collier en oorbellen met carneool en bruine diamanten. Armband in rosegoud met onyx, maansteen, carneool en diamant (Leon Martens).

Sporty Chic Horloge, ‘Two O Ten Chrono’, in rosegoud met bruine diamanten en kroko band (Chopard). Rosegouden ring, ‘Sloppy’, met diamant (Tamara Comolli), rosegouden ring met bruine diamant, oorringen in rosegoud met bruine diamanten (Leon Martens).

36

37


TodaysInspiration Een comeback van vertrouwde vormen uit het verleden.

38

39


Smoky Jewels Rosegouden collier met hanger van geslepen rookkwarts en diamant (Leon Martens). Ring, ‘Pin-Up’, met bruine, witte diamanten en rookkwarts (Pomellato). Oorclips in rosegoud met rookkwarts (Leon Martens).

Pure

Chocolate Horloges, ‘Santos Dumont’, ‘Roadster Chrono’, ‘Santos 100’, in rosegoud met krokoband (Cartier).

40

41


ForeverYours Ringen in rosegoud met diamanten (Leon Martens).

Wood You? Oorringen in rosegoud (Leon Martens). Horloge, ‘Lemans’, in rosegoud (Blancpain). Armband, ‘Mikado’, in rosegoud met onyx (Tamara Comolli). Slavenarmbanden in goud en ebbenhout met goud (Leon Martens).

42

43


GetTogether Sportieve geelgouden armband van beweeglijke ringen met briljant op de sluiting. Brede geelgouden gourmette armband (Leon Martens).

DreamTeam Horloge, ‘Datejust’, in goud met diamanten en baguette geslepen diamanten in de lunette. Horloge, ‘Datejust’ in goud met diamanten en parelmoer wijzerplaat (Rolex).

44

45


StylishGirls Kleuren in trendy of klassieke ontwerpen.

46

47


Natural Beauty Tennisbracelets in wit-, geel- en rosegoud met witte, gele en bruine diamant. Strakke gouden ringen met witte en bruine diamanten (Leon Martens).

Happy Starlet Horloge, ‘Happy Starlet’, in staal, wit- of rosegoud met bewegende diamanten, speciale jubileum editie voor Leon Martens (Chopard).

48

49


La Doña Horloges, ‘La Doña’, in rose- en witgoud met diamant (Cartier). Ringen in rose-, wit- en geelgoud. Ringen met navette geslepen bruine en witte diamant (Leon Martens).

TurnAround Armbanden in rose- en witgoud, met diamantbedels (Leon Martens). Wit- en rosegouden ringen, ‘Curriculum Vitae’, met princess diamant (Tamara Comolli).

50

51


Georgeous... Ringen in rose- en witgoud met diamanten). Tennisbracelets met diamanten (Leon Martens).

Reine deNaples Horloges, ‘Reine de Naples’, in witgoud met diamanten en bijzondere wijzerplaten (Breguet).

52

53


NewGeneration Nieuwe vormen gecombineerd met klassiekers.

52 54

55


The Perfect Link Ringen in rose, geel en witgoud met diamanten. Armbanden, ‘Cento’, in geel- en witgoud met in wit of cognac kleurige diamanten bezette schakel, jubileum editie (Leon Martens).

Cento Jubileum ringen, ‘Cento’, in wit-, geel- en rosegoud met witte en bruine diamant (Leon Martens).

56

57


GlobalChic Geelgouden bolringen met diamant en gele saffieren (Leon Martens).

HiddenTreasure Horloge, ‘Pasha 42 mm’, in geelgoud met diamanten (Cartier).

58

59


Vanilla & Chocolate Gouden horloge, ‘Instrumento No. Uno’ met bruine diamanten en ivoorkleurige galuchat band (de Grisogono).

Golden Lounge Collier en oorhangers, ‘Narciso’, in rosegoud met rookkwarts. Ringen, ‘Eva’, ‘Sabbia’ en ‘Duna’, met bruine en witte diamanten (Pomellato).

Rosegouden ring, ‘Shock’, met zwarte diamanten en Tahiti parels. Geelgouden ring, ‘Shock’, met Tahiti parels in bruine nuances, (Leon Martens).

60

61


Vague Gouden oorclips, ring en oorclips bezet met diamanten (Vhernier).

Mix & Match Rosegouden armbanden met stenen in een veelvoud van kleuren (Vhernier).

62

63


Goin’round&round Collier, ‘Victoria’, van rosegouden schakels gecombineerd met ebbenhout (Pomellato).

64

Big Bang Horloge, ‘Big Bang Luna Rossa’, gelimiteerde oplage, in zwart keramiek en natuurrubberen band. Horloge, ‘Big Bang’, in rosegoud met keramiek, met natuurrubberen band en carbon wijzerplaat (Hublot).

65


Moviestar Collier en oorhangers, ‘Parentesi’, in witgoud met diamanten. Ringen, ‘Parentesi’ in wit- en geelgoud met diamanten (Bvlgari).

The ItalianWay Horloge in geelgoud met staal, ‘Assioma Chrono’, krokoband (Bvlgari).

66

67


Watch theFuture Horloges voor mannen en vrouwen, stoer en klaar voor de toekomst

68

69


Nautilus Horloge, ‘Nautilus’, in witgoud, automatisch uurwerk, datum met centrale secondenwijzer, waterdicht tot 120 meter (Patek Philippe).

Understatement Horloge in geelgoud, jaarkalender, automatisch uurwerk met gangreserve, datum-dag-maand- en maanfase aanduiding, saffier glazen bodem. Horloge, ‘Gondolo Calendario’, in geelgoud, jaarkalender, automatisch uurwerk (Patek Philippe).

70

The Sky is the Limit Horloge, ‘Celestrial’, in geelgoud, automatisch uurwerk met aanduiding van uren, minuten, maanfase en stand van de sterrenhemel in het noordelijk halfrond, saffier glazen bodem (Patek Philippe).

71


Unique Moments Breguet pendule in zilver, handgegraveerd en verguld, mechanisch uurwerk met stopwatch functie en 8 dagen gangreserve, thermometer met Celcius en Fahrenheit indicatie. Horloge, ‘Classique’, in platina, handopwinding, voorzien van Tourbillon met gangreserve en 24 uurs aanduiding, saffier glazen bodem. Manchetknopen in witgoud met briljanten (Breguet).

The BestTradition Horloge in geelgoud, automatisch uurwerk met opengewerkte voorzijde, retrograde seconden en ‘parachute’-stoot beveiliging, saffier glazen bodem (Breguet Tradition).

72

73


Soiree Horloge, ‘Kleine Lange 1 Soiree’, in rosegoud, mechanisch uurwerk, handopwinding, 3 dagen gangreserve, gepatenteerde ‘Grossdatum’, gangreserve aanduiding, parelmoer wijzerplaat en diamant lunette, gelimiteerde oplage. Horloge, ‘Cabaret Soiree’ in rosegoud, handopwinding, gepatenteerde ‘Grossdatum’, parelmoer wijzerplaat, en diamant lunette, gelimiteerde oplage (A.Lange & Söhne).

Horloge, ‘Lange 1’, jubileum-editie voor Leon Martens, gelimiteerde oplage van 10 exemplaren. Rosegoud, mechanisch uurwerk, handopwinding, 3 dagen gangreserve, gepatenteerde ‘Grossdatum’ met gangreserve aanduiding, saffier glazen bodem, speciaal gegraveerd uurwerk met Nederlandse tekst (A. Lange & Söhne).

74

MaastrichtTime Horloge, ‘Lange 1 Timezone’, Maastricht Hometime Jubileum-editie voor Leon Martens, gelimiteerde oplage van 10 exemplaren. In platina, rosegoud en geelgoud, mechanisch uurwerk, handopwinding, gepatenteerde ‘Grossdatum’, gangreserve aanduiding, wereldtijden indicatie met ‘Maastrichtse-tijdzone’, speciaal gegraveerd uurwerk in Nederlandse taal met Ster van Maastricht (A. Lange & Söhne). 75


Tough Boys

HighTech

Horloge, ‘GMT-Master II’, in staal, automatisch uurwerk met datum aanduiding en 24-uurs wijzerplaat, 100 meter waterdicht. Horloge, ‘Yachtmaster II’, in witgoud, automatisch uurwerk met instelbare regattatimer functie, instelbare platina lunette (Rolex).

Horloges, ‘RM10’, in titanium, witgoud of rosegoud, handgemaakt innovatief automatische uurwerken, met seconden en datum aanduiding, saffier glazen bodem. Het witgouden model is afgebeeld met diamanten (Richard Mille).

76

77


PerfectTiming Horloge, ‘Reverso Squadra Chronograaf GMT’ in rosegoud, automatisch uurwerk, stopwatch, grote datum en 24 uurs indicatie, saffier glazen bodem. Horloge, ‘Duomètre a Chronographe’ in geelgoud, handopwinding, apart gescheiden indicaties voor stopwatch en tijdsaanduiding. Analoog horloge en stopwatch met elk een onafhankelijke gangreserve aanduiding, foudroyante seconden, saffier glazen bodem, gelimiteerde oplage (Jaeger-leCoultre).

Geographic Horloge, ‘Master Control World Geographic Maastricht Time’, jubileum-editie voor Leon Martens, gelimiteerde oplage van 5 rosegouden en 10 stalen exemplaren. Automatisch uurwerk met gangreserve aanduiding, datum, 2e tijdszone en wereldtijden indicatie, gelimiteerde oplage (Jaeger-leCoultre).

BlackMagic Horloge, Master Grand Tourbillon Heritage’, in platina, automatisch uurwerk met tourbillon regulator, datum en 24 uurs aanduiding, saffier glazen bodem, gelimiteerde oplage (Jaeger-leCoultre).

78

79


Pièce Unique Mechanisch horloge, ‘Reverso à eclipses, pièce unique!’, in rosegoud. De handgeschildere emaille wijzerplaat met stadsgezicht van Maastricht kan discreet verborgen worden door middel van een mechanische jaloezie (Jaeger-leCoultre).

RaceWatch Duetto Horloge, ‘Duetto’, jubileum-editie voor Leon Martens, gelimiteerde oplage van 10 exemplaren. Rosegoud, handopwinding, tweezijdig draagbaar, een zijde bezet met zwarte diamanten (Jaeger-leCoultre).

80

Horloge, ‘Master Compressor Extreme World Alarm 46 Valentino Rossi’, automatisch uurwerk, wereldtijden indicatie, instelbaar mechanisch alarm, gelimiteerde oplage (Jaeger-leCoultre). Horloge, ‘Amvox2 Chronograph ‘DBS’‘, in rosegoud, automatisch uurwerk, stopwatch functie, chronograaf, start en stop functies te bedienen via het glas, gelimiteerde oplage (Jaeger-leCoultre).

81


OfficeTime Horloge, ‘LUC Jose Carreras’, in staal, automatisch uurwerk met planeten rotor, datum en COSC gecertificeerd uurwerk, saffier glazen bodem, gelimiteerde oplage. Horloge, ‘LUC Twist’, in witgoud, automatisch uurwerk met planeten rotor, datum en COSC gecertificeerd uurwerk, saffier glazen bodem (Chopard).

Mille Miglia Horloge, ‘Mille Miglia GranTurismo XL’, jubileum-editie voor Leon Martens, gelimiteerde oplage 10 exemplaren. In staal, automatisch uurwerk, datum, 100 meter waterdicht. Horloge, ‘Mille Miglia GMT’, in staal, automatisch uurwerk, stopwatch functie en datum aanduiding, tweede tijds aanduiding en COSC gecertificeerd uurwerk (Chopard).

Perfect Timing Horloge, ‘Chronoscape’, automatisch horloge met ‘regulateur’ wijzerplaat en stopwatchfunctie met centrale minutenteller, Chronoswiss patent. Rosegouden kast met achterdeksel in saffierglas. Horloge, ‘Lunar’, automatisch horloge met stopwatch, datum en maanfase, edelstalen kast met een massief zilveren wijzerplaat (Chronoswiss).

82

83


The Future is Now Design, vorm en functie met visie op de toekomst.

84

85


On the Road Horloge, ‘Granturismo’, in rosegoud, stopwatch, automatische opwinding, speciaal gegraveerde wijzerplaat, 100 meter waterdicht, COSC gecertificeerd. Horloge, ‘Scuderia GMT’, in staal, automatisch uurwerk met 2e tijdsaanduiding, datum, 100 meter waterdicht, COSC gecertificeerd. Horloge, ‘Granturismo’, in staal, automatisch uurwerk, stopwatch, datum en 12 uurs teller, 100 meter waterdicht, COSC gecertificeerd (Ferrari).

86

Fifties Horloge, ‘Luminor 1950’, ‘rattrapante’ automatisch uurwerk met stopwatch en ‘rattrapante’ functie. Stalen kast, saffierglazen achterdeksel, 100 meter waterdicht. Horloge, ‘Radiomir 10 days GMT’, automatisch uurwerk met GMT functie, 10 dagen gangreserve met unieke lineaire gangreserve aanduiding gelimiteerde oplage, rosegouden kast, saffierglazen achterdeksel (Panerai).

87


Classicmeets Future Horloge in rosegoud, ‘Montbrillant Olympus’, gelimiteerde oplage, eeuwige kalender, automatisch uurwerk, stopwatch, dag-datummaand- en maanstand aanduiding. Horloge in rosegoud, ‘Montbrillant Datora’, gelimiteerde oplage, automatisch uurwerk, stopwatch, dag-, datum- en maandaanduiding (Breitling).

Power Engines

Horloge in staal, ‘Professional Skyracer’, automatisch uurwerk, stopwatch, datum, nieuw kaliber 27, tachymeter,200 meter waterdicht. Horloge in staal, ‘Chronomat Evolution’, automatisch uurwerk, stopwatch, datum, tachymeter (Breitling).

Horloge in staal, ‘Monaco Vintage Chronograph’, automatisch uurwerk met stopwatch, datum, gelimiteerde oplage. Horloge in staal, ‘Mercedes Benz SLR’, automatisch uurwerk met stopwatch, datum aanduiding, 100 meter waterdicht, gelimiteerde oplage (Tag Heuer).

88

89


PerfectTiming Horloge ‘Admirals Cup Competition 40’, automatisch horloge met rosegouden kast en band. Lunette bezet met diamanten. Horloge in rosegoud, ‘Admirals cup Challenge 44’, automatisch uurwerk, stopwatch, COSC gecertificeerd, 100 meter waterdicht (Corum). Selectie gouden manchetknopen (Leon Martens).

BusinessPartners Horloge, ‘Hampton’, in staal, automatisch uurwerk met dag- en gangreserve aanduiding, retrograde datum, gelimiteerde oplage. Horloge, ‘William Baume’ in staal, automatisch uurwerk, dag- en gangreserve aanduiding, retrograde datum, gelimiteerde oplage (Baume & Mercier). Gouden manchetknopen (Bvlgari en Leon Martens).

90

91


Milk and Sugar?

Three of a Kind

Zilveren roomstel, design Wiel Arets voor Leon Martens, gelimiteerde oplage in 5 varianten, elk 10 exemplaren.

Zilveren kandelaar, design Wiel Arets voor Leon Martens, gelimiteerde oplage van 100 exemplaren.

92

93


The new Ascent Ti Handgemaakte mobiele telefoon, ‘Ascent’, multimedia, hoogwaardige materialen, edelstaal, keramische kast en krasvrij saffieren glazen display (Vertu).

94

94


Leon Martens Juwelier Stationsstraat 39-41 Wyck-Maastricht t +31 (0)43 325 63 63 www.leonmartens.com

e-mail: leonmartens@leonmartens.com

Geopend dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 en zaterdag 10.00 - 17.00 en op afspraak. Watches

Rolex • Patek Philippe • A.Lange & Söhne • Breguet • Cartier • Chopard • Bvlgari

• Blancpain • Harry Winston • Jaeger-LeCoultre • Richard Mille • Hublot • Officine Panerai • Ferrari • de Grisogono • Breitling • Tag Heuer • Corum • Chronoswiss • Baume et Mercier • Hermes • Locman • Vertu Mobile Phones

Jewellery Leon Martens • Pomellato • Bvlgari •

Vhernier • de Grisogono • Chopard • Royal Asscher • Tamara Comolli • Pasquale Bruni • Noor • Piaget • Utopia • Mattioli

Accessoires

Vertu • Mont Blanc Silver

home collection

Pomellato • Robbe en Berking

Leon Martens Espace Stokstraat 24 Maastricht t +31 (0)43 350 00 06

Geopend dinsdag t/m vrijdag 10.30 - 17.30 en zaterdag 10.00 - 17.00 Watches

Cartier • Chopard • Bvlgari • Piaget • Hermes • Aquanautic • Gucci • Locman • Officina del

Tempo • Glamrock

Jewellery

Pomellato • Bvlgari • Chopard • Piaget • Pasquale Bruni •

Antonini • Tamara Comolli • Pianegonda • Dodo

home collection

Accessoires

Cartier pens & gifts

Silver

Pomellato •Cleto Munari

Lid Beurs voor diamanthandel Amsterdam. Alle in deze brochure afgebeelde juwelen en horloges zijn vervaardigd in 18-karaat rose-, geel- of witgoud. Uit fotografisch oogpunt zijn een aantal juwelen en horloges vergroot weergegeven.

Uitgebreide horloge informatie kunt u vinden op onze website www.leonmartens.com

Vormgeving en concept

PEPER ENCO MAASTRICHT

Modellen STEF, NYNKE EN VERONIEK

Fotografie

HUGO THOMASSEN

Styling

MIRANDA REIJNDERS

Visagie

CHIAO - LI HSU

Druk

DRUKKERIJ WALTERS MAASTRICHT

Met dank aan: Chateau Neercanne, Lendfers, Veldhoen & Company voor de locaties en Kiki Niesten voor de kleding.

Leon Martens - Fine Jewellery and Watches Since 1907  

100 jaar Leon Martens juweliers, 4 generaties Martens. Een eeuw lang passie, persoonlijke contacten, vakmanschap, vertrouwen en aandacht voo...