Panorama Caming Gulperberg | Panorama Chalet nr. 212

Page 1

5-persoons panorama chalet - Nr. 212 Panorama Camping Gulperberg Berghem 1 – 6271 NP Gulpen Vraagprijs: € 119.500,00 k.k. (BTW belast) Let op! U belegt buiten AFM Toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit

5-persoons panorama chalet - Nr. 210

Panorama Camping Gulperberg

5-persoons vrijstaande recreatiewoning op eigen grond € 119.500,- k.k. (BTW belast)

Deze recreatiewoning op eigen grond is schitterend gelegen op het succesvolle Panorama Park Gulperberg. Vanaf de eigen veranda heb je een panoramisch uitzicht over het glooiende Limburgse Heuvelland.

Type Panorama Chalet (2016) is geschikt voor 4 tot 5 personen. Deze recreatiewoning beschikt over een gezellige woonkamer en een praktische keuken v.v gasstel, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een (losse) magnetron.

Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 boxsprings en 1 met een stapelbed en een 1-persoonsbed. De badkamer beschikt over een douce(cabine), wastafel en toilet. Naast de woning is er een priveparkeerplaats.

Het park heeft een unieke ligging op de zuidhelling van de Gulperberg met adembenemende vergezichten. Het park ligt vlak bij toeristische plaatsen als Gulpen, Valkenburg, Maastricht en het het Duitse Aken.

Ook heeft het park diverse accommodaties en luxe parkeerplaatsen. Er zijn uitstekende faciliteiten zoals een openluchtzwembad, een grote speeltuin, een kunstgras sportveld en fietsverhuur

De vraagprijs is € 119.500,- ex BTW. * Verhuur verplicht, eigen gebruik mogelijk

Met een gegarandeerd netto rendement: van € 6.467,50 ex btw t/m 29-12-2026

De inhoud van deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aansprakelijkheid t.a.v. wijzigingen of onvolledigheden kan evenwel niet worden aanvaard. Kennelijke (schrijf)fouten en vergissingen in deze brochure binden ons niet.

Kenmerken

Soort woning: Vrijstaand Inhoud m3: 84 m3 Type: 5-Persoons Perceeloppervlakte 126 m2

In park: Ja Woonkamer: Met open keuken Permanente bewoning: Nee Keuken: Open keuken, keukeninstallatie incl. apparatuur Eigen grond: Ja Erfpacht: - Aantal badkamers 1 Huurgrond: - Voorzieningen badkamer Douche (cabine), wastafel en toilet Parkkosten per jaar: -

Bouw: Chalet Aantal kamers 1 Bouwjaar: 2016 Aantal slaapkamers 2

Onderhoud binnen: Goed Overige ruimten begane grond CV-ruimte Onderhoud buiten: Goed

Ligging: Centraal gelegen op zuidhelling, panoramisch uitzicht

Externe ruimtenTuin Rondom

Inventaris Ja Oppervlakte LxB tuinIn aanbouw: - BergingKoopprijs: € 127.500,Condities: Kosten Koper BTW Belast

Aanvaarding: Per Direct Woonoppervlakte m2 28 m2

Foto’s
Plattegrond

Park & Faciliteiten

Panorama Camping Gulperberg

Vanuit het dorp vindt u tussen de Limburgse groene heuvels Panorama Camping Gulperberg met prachtige vergezichten en een kronkelend weggetje dat naar boven leidt. Het brengt u naar een unieke panorama plek op de zuidhelling van de Gulperberg De unieke ligging, midden in het Zuid-Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellig steden, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel. Toeristische plaatsen als Maastricht, Vaals en Valkenburg 3 Panoramisch uitzicht over de groene omgeving liggen dichtbij. Het park heeft een schitterend uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvellandschap. U kijkt uit over heuvels en bossen die uitnodigen tot het maken van wandelingen en fietstochten.

Faciliteiten

• Zwemmen kan gratis in het subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

• Uitstekend bourgondisch dineren kan bij het restaurant ‘Jantje Zag Eens Pruimen Hangen’.

• Veel speelplezier voor kids met diverse speeltuintjes en animatie door Professor Bergje, een heuse snuffelloog.

• U kijkt overal uit op de Limburgse heuvels.

Adres park: Berghem 1 – 6271 NP Gulpen www.campinggulperberg.nl

Gespecialiseerd in verblijfsrecreatieve projecten.

Leisure for life is gespecialiseerd in het vermarkten en verkopen van hoogwaardige tweede woningen, comfortabele chalets, tiny houses en luxe houseboats. De vakantieparkenen jachthavens in onze portefeuille kenmerken zich door een unieke en authentieke ligging, een hoogwaardige hospitality service waarbij de eigenaren en gasten centraal staan én een breed aanbod aan voorzieningen en faciliteiten met de focus op kwaliteit, sfeer en beleving.

leisureforlife.nl

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Luc van de Weijer M +31 (0)6 25 49 11 95 E info@leisureforlife.nl Jan Campertstraat 7c 0.02 6416 SG Heerlen (©Mill)
L E I S U R E F O R L I F E

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.