Lehtovuori CubiQ Standard ja Premium pyöräteline sekä potkulautateline

Page 1

CubiQ

Standard, Premium ja E-scooter

Modulaarinen, turvallinen ja käyttäjäystävällinen pyöräteline. SUUNNI TE LTU JA VAL MI ST E T TU SU OME SSA.


CubiQ

Standard ja Premium

Kehitetty yhteistyössä pyöräilijöiden, arkkitehtien sekä maisemasuunnittelijoiden kanssa. CubiQ-tuoteperheemme tarina on alkanut tarpeesta kehittää käyttäjäystävällisempi ja turvallisempi ratkaisu pyöräpysäköintiin. Muotoilijamme Henri Sydänheimo ja suunnittelijamme Yrjö Ojanen halusivat, että muotokieli noudattelisi skandinaavisen muotoilun perusajatusta: ”Form follows function.”

CubiQ-tuoteperhe on täysin yhteensopiva valmistamiemme katosmallien Akva, Vario, Vivid ja Basic kanssa.


CubiQ pyörätelineistä on mahdollista muodostaa pitkiä ja yhtenäisiä pyörätelinejonoja, saatavilla myös tarroitettavilla päätypaneeleilla varustettuna.

CubiQ Standard ja Premium ovat aidosti modulaarisia telineitä, joissa kaarien etäisyydet ovat asiakkaan vapaasti muutettavissa myös asennuksen jälkeen. Pyöräteline on saatavilla 1- ja 2-puoleisena, CubiQin avulla voidaan muodostaa myös pitkiä pyörätelinejonoja asiakkaan tarpeen mukaan. Lisämahdollisuuksia tuo kolmiportainen kaaren kulmansäätö, mikä mahdollistaa kaaren säädön vasemmalle, keskelle tai oikealle. Tarjoamme valinnanvaikeuden helpottamiseksi CubiQiin kolme vakiomittaa kaarien etäisyydeksi: 420, 500 ja 600 mm. CubiQin suunnittelussa on huomioitu helppo huollettavuus. Runkolukituskaaret eivät ole lumen aurauksen tiellä ja tarvittaessa telineen osia voidaan helposti vaihtaa.

CubiQ:n muotoilu ohjaa pyörät oikealle paikalle, jolloin pyöräteline pysyy siistinä.

MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN TELINERATKAISU • Sopii kaikenlaisille pyörätyypeille, myös Fatbikeille. • 1- ja 2-puoleiset mallit • Telineet mahdollista yhdistää jonoksi • Kolmiportainen kaaren kulmansäätö • Kaarien etäisyys vapaasti muutettavissa myös asennuksen jälkeen • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa - tehty kestämään vaativat sääolosuhteemme.


CubiQ Standard Modulaarinen teline, jonka kaari antaa tilaa pyörän etuhaarukalle. Telineessä kolme vakiomittaa kaarien etäisyydeksi: 420, 500 ja 600 mm. Katso tekniset tiedot tuotekortista.

CubiQ Premium Modulaarinen teline, joka on suunniteltu antamaan maksimaalisen tilan pyörän etuhaarukalle. Korkealle nouseva kaari helpottaa lukitsemista. Telineessä kolme vakiomittaa kaarien etäisyydeksi: 420, 500 ja 600 mm. Katso tekniset tiedot tuotekortista.

CubiQ E-scooter CubiQ e-scooter potkulauteline on kehitetty yhteistyössä kaupunkien kanssa. Erilaiset mikroliikkumisen ratkaisut ovat nostaneet suosiotaan valtavasti. CubiQ e-scooterin avulla potkulaudat saadaan siististi järjestykseen. Toimii myös normaaleiden potkulautojen pysäköintiin. CubiQ e-scooter voidaan liittää osaksi pyörätelinekokonaisuutta.

CubiQista on pian saatavilla DWG-kuvat sekä BIM-mallit suunnittelun avuksi. Olethan yhteydessä asiantuntijoihimme mikäli kaipaat lisäapua tai kiireellisesti suunnittelukuvia kohteeseesi.