Autodroom Helmond, alles onder één dak

Page 1

AUTODROOM HELMOND ALLES ONDER ÉÉN DAK

Een autodroom die werkelijkheid wordt voor iedereen

Autodroom Helmond alles onder één dak

Receptionist Erwin Seijkens

‘Nee verkopen? Dat wil ik niet’

Van den Nieuwenhuijzen Auto’s

Ervaren partner met groot aanbod, jarenlange ervaring en aantrekkelijke prijzen

Kia Motors

In stijl en in balans

Léan Verstoep (Kia Nederland):

“Samen hard op weg naar zero emission”

Pedro Saasen Brabant Autolease

Wij ontzorgen iedere mobiliteitsbehoefte

INHOUD
04 11 07 14 13 09 2

Majid Safar VDNS Suzuki Helmond

Anthony Vaes, service, kwaliteit en ontzorgen staan bij Autoschade Helmond bovenaan

Ieder vuiltje zie je in de lak daarom is het hier brandschoon
Welkom bij VDNS Suzuki Helmond
advertentie
19 17 3 AUTODROOM HELMOND

Een autodroom die werkelijkheid Autodroom Helmond alles onder één dak

EEen automan in hart en nieren. “Wij willen onze klant van a tot z van dienst zijn, ook met nieuwe auto’s van andere merken dan Suzuki en Kia.” Zoals hij zijn bedrijven breed opzet en zelf als verbindende schakel optreedt, zo gaat dat ook met de familie. Vrouw Marlies doet de administratie bij Van den Nieuwenhuijzen Auto’s, evenals zus Gerrie wiens man Herman de afleverspecialist is die met een 5 lader autotransporter in geheel Nederland op locatie auto’s

aflevert. En zoon Sven loopt al warm op de afdeling verkoop en marketing. Met 70 medewerkers en rond de 3200 autoverkopen per jaar staat er inmiddels een dijk van een bedrijf. Klanten komen uit heel Nederland naar Helmond voor hun droomauto.

Dat Van den Nieuwenhuijzen in de mobiliteitsbranche terecht zou komen werd al vroeg duidelijk: Na de HAVO ging Van den Nieuwenhuijzen naar de IVA (Instituut voor

Aan de Varenschut 21 A, vlak aan rand van Helmond, ligt Autodroom Helmond: een bijzonder sterke combinatie van autobedrijven die elkaar versterken. De man achter dit idee is Frank van den Nieuwenhuijzen, eigenaar van Van den Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Auto Lease, Autoschade Helmond, VDNS Suzuki en VDNS Kia. 4

wordt voor iedereen

Autohandel). Op zijn 29ste jaar maakte hij de stap naar het vrije ondernemerschap. In Helmond kende hij een andere Nissan- dealer waar de zaken wat terugliepen. Frank nam dit bedrijf over en zei zijn vaste baan vaarwel.

“Ik wilde mijn klanten iets extra’s bieden. Toen heb ik de formule Autodroom bedacht: een plek waar alle facetten van de autobranche bij elkaar gebracht worden.” Samen met Evert Oostendorp liep hij de deur plat in het gemeentehuis om Autoboulevard Helmond van de grond te krijgen. Een hele trits aan autobedrijven aan de rand van de stad waar autokopers alles konden vinden wat er op de automarkt maar te koop was.

In 2007 opende Autodroom Helmond waar Van den Nieuwenhuijzen zijn KIA- en Suzuki-dealerschap voert. Op 8000 m 2 werken zijn autobedrijven samen: Van den Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Auto Lease, Autoschade Helmond en Car Cleaning Helmond.

Klanten breed bedienen Het grote voordeel van een auto kopen bij Autodroom Helmond is natuurlijk dat je hier alles bij de hand hebt. Nieuw, tweedehands, verzekeren, financieren, onderhoud en car cleaning. Volkomen uniek en ontzettend fijn voor iedereen die zoek naar de auto van zijn of haar dromen. In Helmond komen ze uit!

‘Ik wilde mijn klanten iets extra’s bieden: de formule Autodroom werd geboren’
5 AUTODROOM HELMOND
Expert in het leveren en verzorgen van bedrijfskleding, sanitair- en vloeroplossingen 0492-598181 info@lavans.nl www.lavans.nl Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van banden, dan bent u bij de Helm aan het juiste adres. Ons zeer diverse assortiment bestaat uit banden die gebruikt worden voor onder andere personen-, bedrijfs- en vrachtauto’s, motoren, scooters en landbouwvoertuigen. Wij beschikken over een omvangrijke voorraad waardoor wij de meeste banden en bijbehorende onderdelen zoals ventielen en balanceergewichten direct uit voorraad kunnen leveren. Verder zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van stalen en lichtmetalen velgen voor personenauto’s, bedrijfswagens en aanhangwagens. Wij leveren alleen aan bedrijven. • Alle merken en soorten nieuwe banden met een zeer indrukwekkende eigen voorraad van ruim 15.00 stuks! • Een groot assortiment demontage banden, vaak niet van nieuw te onderscheiden, alleen qua prijs! • Alle merken en soorten lichtmetalen en stalen velgen. • Alle soorten wielservicematerialen; van plak lood tot montagevet. De Helm Groothandel Dé banden specialist van Helmond en omstreken Engelseweg 179 5705AD Helmond 0492-546546 www.helmbanden.nl T: 040 782 02 00 HOF BRUHEZE 405A HELMOND WWW.SMULDERSCARSYSTEMS.NL Lunteren +31(0)318 - 48 41 44 Tilburg +31(0)13 - 4691 885 E info@autrans.nl | W www.autrans.nl

‘Nee verkopen? Dat wil ik niet’ Receptionist Erwin Seijkens

Na de verkoop van een auto de after sales voor zijn rekening nemen. APKkeuringen, onderhoudsbeurten en reparaties inplannen. De papieren rondom garanties en verzekeringen regelen. Voor al dat werk is receptionist Erwin Seijkens hét aanspreekpunt van Van den Nieuwenhuijzen Auto’s. “Voor mijn klanten wil ik zelfs het onmogelijke mogelijk maken.”

TTechniek heeft Erwin (44) altijd geïnteresseerd. Bij zijn eerste baantje - hij was veertien jaar - kreeg hij al snel een leidinggevende functie. Snuffelstages op de mavo wakkerden de voorliefde voor het hart van een voertuig aan: op de mts koos hij voor autotechniek. Na een stage bij een dealerbedrijf werd hem direct een baan aangeboden. “Eerst in de werkplaats, daarna ben ik meer gaan plannen en het papierwerk ingerold. Het is heel anders, toch beviel me dat goed. Je staat in direct contact met de klant. Ik heb mensenkennis, ook dat is belangrijk om in dit werk - soms komen er problemen om de hoek kijken - het vertrouwen dat er is in jou en dus het bedrijf waar te maken.”

In 2005 switchte Erwin naar Van den Nieuwenhuijzen Auto’s. “Ik ben op de bonnefooi naar Frank gegaan, hij zat toen met een occasionbedrijf in Geldrop. Uitgelegd wat ik wilde: doorgroeien, meer uitgedaagd worden en verantwoordelijkheid dragen.” Die open sollicitatie was een succes. “In Helmond, waar het bedrijf naartoe zou verhuizen, lag destijds alleen nog maar een hoop zand. Nu staat er één van de grootste autobedrijven in de omgeving. ”Veel klanten vinden het contact met Erwin heel prettig. “Klanten willen een oplossing voor een probleem. En dat alle rompslomp eromheen netjes wordt geregeld, van A tot Z. Dat is logisch

natuurlijk. Maar dat geldt ook als klanten ineens op de stoep staan: panne met de auto. Dan is het de uitdaging om geen nee te verkopen. Om het onmogelijke tóch mogelijk te maken. Dat wordt enorm gewaardeerd.” Hij kan dat natuurlijk niet alleen. “We hebben een werkplaats met vijftien bruggen, dertien monteurs. Allemaal vaklui, want middels extra cursussen blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.” Het aantal werkzaamheden neemt toe. “Ik pak alles aan, dat is de aard van het beestje. Ik zie mijn werk als mijn winkel. Klanten zien dat, komen voor mijn persoontje terug. Daardoor raak ik steeds meer vergroeid met mijn klanten. En met het bedrijf. Mooi is dat, hoor.”

Waarom Van den Nieuwenhuijzen Auto’s?

• Verkoop van +/- 2500 auto’s op jaarbasis

• 200 doorgangen in de werkplaats per week

• 45 werknemers

• Eigen leasemaatschappij, eigen schadewerkplaats, een van de beste Kia-dealers, Suzuki-dealerschap

• Finalist autobedrijf van het jaar 2018/2019

• Klant van A tot Z helpen voor alles wat met de auto heeft te maken

7 AUTODROOM HELMOND

Tyfoon banden kenmerken zich door een optimale prijskwaliteitverhouding. Tyfoon banden worden ontwikkeld en geproduceerd in Europa en Azië. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product maar wel tegen een zeer concurrerende prijs. Door de opbouw van de band, de ­rubbersamenstelling en de keuze van het profiel presteren Tyfoon banden onder alle omstandigheden optimaal. Ook wanneer er extreme prestaties worden gevraagd bewijzen Tyfoon banden hun kwaliteit. Tyfoon banden koppelen veiligheid en prima rijeigenschappen aan een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Betaal niet teveel, kies voor Tyfoon banden.

Kotterweg 21 - 6222 NR, Maastricht T: +31630964984 | technischecentrale.nl

Biemans: aandacht voor jouw zaak

Groei door de synergie tussen ondernemer en accountant

Onze dienstverlening draait om aandacht voor jou. Een samenwerking starten wij daarom altijd met een ‘plan van aandacht’. We regelen natuurlijk je administratie en daarnaast bieden we je inzicht in de cijfers van je onderneming. En we geven je (financieel en juridisch) advies op basis van die cijfers. We zijn daardoor meer dan een accountant, we brengen rust en overzicht in jouw zaak. Wij zijn pas tevreden als onze klanten echte ambassadeurs zijn.

www.biemans.nl

Ervaren partner met groot aanbod, jarenlange ervaring en aantrekkelijke prijzen

DDoor de BOVAG genomineerd als onafhankelijk autobedrijf 2018-2019, uiteindelijk tweede. Dit zegt iets over het vertrouwen van zowel de klant als de organisatie in Van den Nieuwenhuijzen. Verkoopleider Mark Scheepers (53) is hier trots op. Trots op de 15 hoogwaardig opgeleide monteurs die ook hun hand niet omdraaien voor het repareren van hybride en elektrische auto’s. Trots op de professionele verkopers die hij aanstuurt en op het opleiden van stagiaires die de fijne kneepjes van het vak wordt geleerd. Trots op de positieve klantenreviews. Een persoonlijke benadering in combinatie met expertise: de klant is koning en wordt kundig geadviseerd.

Bij de verkoop van de auto houdt het niet op: Van den Nieuwenhuijzen biedt:

Alles onder 1 dak: Wil je een auto leasen? Dan is er Brabant Auto Lease met aantrekkelijke regelingen. Verzekeren van je nieuwe aanwinst? Dat doet Bovenmij Een deuk of schade aan je auto? Reparatiebedrijf Autoschade Helmond lost het op.

Mark vindt het prettig te werken in een bedrijf dat innoveert en met de tijd meegaat: er is geïnvesteerd in elektrische

laadpalen, zelfs 8 stuks snelladers. We spelen in op de vraag van de klant in een toekomstgerichte moderne showroom.

Service en garantie:

Bij Van den Nieuwenhuijzen worden alleen auto’s verkocht met BOVAG-garantie. Maximale service en kwaliteit worden ook geleverd ná de aankoop van uw auto.

Voorraad:

Altijd een kleine 250 auto’s, van veel merken, op voorraad, voor elke beurs. In de prijsklasse van 5.000 tot 100.000 euro. Marks vader verdiende ook de kost in de autoverkoop. Hij zet de traditie graag voort. Zeker bij een familiebedrijf zoals Van den Nieuwenhuijzen: “Frank is de baas. Dat is helder, geen lagen ertussen. Je gaat de trap op, tikt op het raam en je kunt binnen een paar minuten je ei bij hem kwijt. En, ook heel fijn, hij is recht door zee, draait nergens omheen. Wat je ziet, krijg je. Je weet dus precies wat je aan hem hebt.” Tegelijkertijd: “Naast die zakelijke kant is Frank heel betrokken bij zijn medewerkers. Zoals wij er zijn voor onze klanten, is Frank er voor ons.”

En dat vertaalt zich ook in hoe wij met onze klanten omgaan. Met oog en oor van hun wensen!

Van den Nieuwenhuijzen Auto’s
9 AUTODROOM HELMOND
Deze stationwagon beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim. Kom snel langs voor een proefrit, advies of persoonlijke aanbieding. BEL VDNS SUZUKI VOOR EEN AFSPRAAK Varenschut 21D · 5705 DK Helmond · Tel 0492 - 58 89 75 Gemiddeld brandstofverbruik volgens de WLTP testmethodiek Euro-6-norm EC 2018/1832AP 4,4 - 5,1 l/100 km; 22,8 - 19,7 km/l; CO2-uitstoot: 99 - 115 g/km. SUZUKI SWACE RUIME EN COMFORTABELE FULL HYBRID WAGON

In stijl en in balans

Kia-verkoopleider Danny Vriends ontvangt de verslaggever in de smaakvolle showroom van Autodroom Helmond. Na één stap binnen te staan voel je aan alles; dit is een premium merk. De high end kantoren, videopresentaties op schermen en de onberispelijke aankleding van deze showroom mogen er wezen. Niet voor niets is deze Kia-vestiging de meest succesvolle van Nederland!

VVanaf 2011 tot op heden verdienden ze de eretitel ‘topdealer’ en in 2012, 2015 en 2018 volgde daar zelfs het predicaat ‘Platinum’. Het leuke is dat de Helmonders er zelf heel gewoon onder blijven. “Bij ons vind je geen dure managers of ingewikkelde organisatieschema’s. Hier is alles laagdrempelig en informeel. Wij maken geen onderscheid tussen de particulier en bedrijven. Stap maar eens binnen.” Dat binnenstappen is echt een genot. Alle Kia-modellen in verschillende uitvoeringen staan er opgesteld. Het Koreaanse merk is uitgegroeid tot een klasse apart. Bij Kia worden kwaliteit en zekerheid gecombineerd met eigenzinnigheid en design. De afwerking, belijning en het ontwerp van de nieuwste generaties Kia’s is in één woord: premium. Een wereldmerk met visie. Neem het enorme succes van de EV6, auto van het jaar in 2022 met zijn typische design, actieradius van 500 kilometer en supersnelle laadtijd van amper twee bakjes koffie. Ook zijn broertje de Kia Niro valt al jaren in de prijzen als meest verkochte hybride auto van Nederland. De Picanto, ha dat snoezig kleine autootje is een publiekslieveling. En wat te denken van de Kia Sportage, een fabelachtig mooie SUV voor mensen die met minder geen genoegen nemen, net als de hele Ceed familie. Wees welkom bij Kia Helmond (en omstreken) op de Autodroom Helmond waartoe ook Van de Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease en Autoschade

Helmond behoren. Kom vooral eens langs om dit topmerk in de showroom te bekijken en uit te proberen. Bij nieuwe Kia’s zorgen ze hier voor een perfecte afwerking en adviseren ze je kundig over de mogelijkheden. De occasions hebben een half jaar BOVAG-garantie (boven 4.500,-) en een nieuwe APK. Ook voor onderhoud aan een Kia ben je bij Kia Helmond aan het juiste adres. Ze kijken je auto graag even na. Handig om te weten: voor kleine reparaties hoef je zelfs geen afspraak te maken. We maken duidelijke prijsafspraken vooraf en je bent verzekerd van originele onderdelen. Als officiële Kia-dealer kennen ze je auto door en door.

De voordelen van een nieuwe Kia:

7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Uniek in Europa. Na talloze intensieve betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kunnen we op alle Kia-modellen met trots 7 jaar garantie bieden.Elke nieuwe Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van 150.000 km. Voor de eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden. Dit zorgt voor een goede restwaarde en jouw Kia blijft ook heel aantrekkelijk voor toekomstige kopers.

11 AUTODROOM HELMOND

Kia feliciteert negenvoudig Top Dealer VDNS Helmond.

Sinds januari 2010 is VDNS Helmond onderdeel van het Kia-netwerk. In deze tijd is er veel veranderd. Zo bewegen we van brandstof naar elektriciteit en van of쟣ine naar online. Het fantastische werk van VDNS bleef echter constant. Dit blijkt wel uit het feit dat zij al negen keer de titel Kia Top Dealer hebben kregen. Kia feliciteert VDNS Helmond met deze mooie prestatie.

“Samen hard op weg naar zero emission”

EEen kleine tijdreis. Het is januari 2010 als VDNS Helmond toetreedt tot het Kia-netwerk. Hoewel nog best kort geleden, zijn het compleet andere tijden. Het merk Kia groeit als kool, maar de Kia Soul heeft nog gewoon een ver brandingsmotor. En Kia nummer 1 in Neder land? Dat lijkt nog heel ver weg.

HET BEGIN VAN EMISSIEVRIJ RIJDEN

Het is 2014 als Kia de eerste stap zet richting een emissievrije toekomst, met de Soul EV. Die rijdt volledig elektrisch en is toch net zo ruim en praktisch als de ‘gewone’ versie. Dan gaat het hard: in 2016 verschijnt de gloednieuwe Kia Niro. Eerst als hybride, twee jaar later ook volledig elektrisch. De ‘e-Niro’ blijkt een hit, met meer dan drieduizend bestellingen in Nederland in de eerste paar maanden.

ADVIES ALS ONDERSCHEID

Met de e-Niro raakt Kia echt op st(r)oom. De nieuwste uitvoering haalt tot 455 kilome ter ver op één stekkerlading. In recordjaar 2020 verkopen VDNS Helmond en de andere Kia-dealers in Nederland er samen maar liefst 6.474. Tim den Besten, EV brand manager bij

Kia, verklaart het succes. “Kia pakt via haar dealernetwerk ook haar adviserende rol. Je moet de voordelen laten zien van elektrisch rijden, maar ook de consequenties. Onze bood schap: denk ook na over een laadoplossing –voor onderweg, thuis en/of op kantoor.”

DE TOEKOMST: EV6 EN VERDER

Welkom in 2022. Kia heeft een vaste plek ver overd in de top van de Nederlandse automarkt. Kort na elkaar lanceert het de nieuwe merkslo gan ‘Movement that inspires’ én de praktische en sportieve EV6. Met een rijbereik van wel meer dan 510 km (volgens WLTP) is dat een echte gamechanger: dankzij 800V-snelladen laad je ‘m 80 procent bij in slechts 18 minuten! Meer goed nieuws: Kia introduceert t/m 2026 nog zeven ‘dedicated’ elektrische modellen. Intussen kloppen grote mobiliteitsaanbie ders zoals Uber bij Kia aan voor partnerships rond de veelzijdige elektrische modellen. “Uber-chauffeurs in heel Europa kunnen nu tegen aantrekkelijke voorwaarden een elek trische Kia aanschaffen of leasen. Zo helpt Kia om ook die Uber-mobiliteit te verduurzamen”, aldus Den Besten. Overigens, Kia geeft nog meer gas op de weg naar duurzaamheid. Zo

introduceert zij in 2022 de volledig nieuwe Kia Niro in zowel EV, Hybrid als Plug-in Hybrid uitvoeringen.

PLATINUM PRESTIGE: DEALERNET WERK MAAKT HET VERSCHIL

Op de weg naar elektrificatie gaat Kia hand in hand met eersteklas dealers. Zoals VDNS Helmond. Léan Verstoep, Managing Director van Kia Nederland: “VDNS kan zich meten met de beste Kia-dealers in Nederland en Europa. Platinum Prestige-dealer en negen voudig Kia Top Dealer word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je bij de top hoort in sales, aftersales én klanttevredenheid. Dat maakt VDNS Helmond een belangrijke pilaar onder het Kia-succes. Tussen 2010 en nu én in de duurzame toekomst!”

VDNS Helmond en Kia Nederland gingen elf jaar geleden samen op weg naar duurzame mobiliteit. Sindsdien is het hard gegaan met de opkomst van elektrisch rijden. En dit is pas het begin – er komt nog veel meer moois aan.
Platinum Prestigedealer en negenvoudig Kia Top Dealer – dat zegt iets. Gefeliciteerd!
Léan Verstoep (Kia Nederland):
13 AUTODROOM HELMOND

Wij ontzorgen iedere mobiliteitsbehoefte

Brabant Autolease is onderdeel van de Autodroom Helmond. Accountmanager Pedro Saasen legt uit dat dankzij Brabant Autolease een nieuwe auto voor bedrijven en particulieren niet bij een droom hoeft te blijven. Dit leasebedrijf is totaal merkonafhankelijk, werkt op een persoonlijke manier en biedt flexibele mogelijkheden. “Een Kia Picanto, Suzuki S-Cross, Mercedes GLS, een Ford Transit of een Volkswagen ID3, het is ons allemaal om het even. Voorop staan de wensen van de klant. Daar gaat het om.” Voor ondernemers en organisaties biedt het leasen van een auto grote voordelen, zo legt Pedro uit.

Pedro
Saasen Brabant Autolease

Pedro “We kijken per situatie wat het best passend is voor de klant. Niets moet, alles kan. Onze klanten zijn hier gewend aan maatwerk, daar is het bedrijf op ingesteld. Van bakwagen tot paardentrailer, van luxe Mercedes tot Picanto, wij ontzorgen iedere mobiliteitsbehoefte.”

O“Op de eerste plaats draait leasing om ontzorgen en hou je veel liquiditeit vrij. Hierdoor heb je nooit verrassingen omdat het onderhoud uit handen wordt genomen en als er al iets is aan die auto heb je gelijk vervangend vervoer.” Pal naast het kantoor van Brabant Autolease staat de showroom van Van den Nieuwenhuijzen Auto’s en Autoschade Helmond VDNS Suzuki en Kia. Allemaal bedrijven die behoren tot de Autodroom Helmond. “Zo kunnen wij heel snel schakelen. Voor schade, onderhoud of vervangend vervoer hoef je bij ons niet naar een ander bedrijf uit te wijken. Hier is alles onder één dak. Dat past ook bij onze persoonlijke benadering. Als mensen bij mij een auto leasen en na verloop van tijd rijden ze schade of willen ze iets anders dan komen ze altijd bij mij weer terug. Eén aanspreekpunt zolang je klant bent. Je bent hier echt geen nummer. Daarom stellen wij ons ook zo flexibel op. Vaak genoeg leased een ondernemer of een zorgbedrijf hier één auto, bijvoorbeeld voor vijf jaar, om er na twee jaar op terug te komen omdat de zaak is uitgebreid en er auto’s bij moeten. Geen probleem. Of wat ook voorkomt is dat iemand na drie jaar is uitgekeken op de auto of gewoon iets anders wil. Nou, dan zorgen wij voor een andere auto en gaat de oude hiernaast de showroom in bij Van den Nieuwenhuijzen.” De flexibele houding bij Brabant Autolease zien we ook terug in de zakelijke leasevormen:

• Financieren: Je betaalt rente en aflossing. Auto komt op balans van de klant. De rest (verzekering en belasting) doe je zelf, net als de brandstof natuurlijk. Groot voordeel: de totale BTW haal je in één keer terug en de investering is aftrekbaar op de zaak.

• Netto operational lease: Je betaalt rente, aflossing en wegenbelasting. Auto staat op de balans van de leasemaatschappij. Vooraf wordt een slotsom bepaald waarvoor de auto optioneel zou kunnen worden overgenomen bij einde looptijd. De BTW ontvang je per maand.

• Full operational lease: Deze leasevorm staat voor volledig ontzorgen van de klant. Hier hoef je alleen nog maar zelf te tanken, al het andere (aanschaf, onderhoud, verzekering en wegenbelasting) zijn voor de maatschappij.

• Sale en leaseback Uniek: Verkoop je auto aan Brabant Autolease en lease hem terug. Hiermee komt er geld in je laatje en je blijft toch in je eigen auto rijden.

15 AUTODROOM HELMOND
WELKOM BIJ VDNS SUZUKI HELMOND 16

KKwaliteit, betrouwbaarheid en veel auto voor je geld, dat is Suzuki volgens de Geldropper in Helmondse dienst. “Ook als je kijkt naar de lage onderhoudskosten is dit merk erg interessant. Neem nu de Suzuki Vitara, een dijk van een SUV en een vlotte verschijning. Compleet met full hybrid, automaat, schuifdak en metallic lak voor krap 30 mille. Wij merken dat ook steeds meer jonge gezinnen hun oog laten vallen op een Suzuki. Suzuki-rijders zijn sowieso merktrouw”, aldus Majid. Het hele gamma van Suzuki valt op door een leuk uiterlijk en degelijkheid. De S-Cross, nog zo’n SUV met een stoer design en slimme veiligheidssystemen. De Smart Hybrid techniek zorgt voor een combinatie van kracht en efficiency. Het luxe en complete interieur is ruim genoeg voor lange trips en avontuurlijke activiteiten met het hele gezin. De Ignis: een complete auto voor rond de twintig mille!, net als prijsgenoot Suzuki Swift. En voor wie graag wat sjieker op weg gaat heeft Suzuki de elegante stationwagen Suzuki Swace en Across, een stijlvolle SUV. Majid geniet van zijn werk. “Als kleine jongen ging ik al met mijn vader mee naar autogarages. Dan was hij mij de hele dag kwijt. Nu mag ik ze zelf verkopen!” Wees welkom bij VDNS Suzuki, het vertrouwde adres voor Suzuki in Helmond (en omstreken) behoort tot Autodroom Helmond waartoe ook Van de Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease en Autoschade Helmond behoren. Kom

vooral eens langs om de Suzuki’s in de showroom te bekijken en uit te proberen. Bij nieuwe Suzuki’s zorgen ze hier voor een perfecte afwerking en adviseren ze je kundig over de mogelijkheden. De occasions hebben een half jaar BOVAGgarantie (boven 4.500,-) en een nieuwe APK.

Onderhoud en reparaties bij VDNS Suzuki Ook voor onderhoud aan je Suzuki ben je bij VDNS Suzuki Helmond aan het juiste adres. Ze kijken je auto graag even na. Handig om te weten: voor kleine reparaties hoef je zelfs geen afspraak te maken. Ze maken duidelijke prijsafspraken vooraf en je bent er verzekerd van originele onderdelen. Als officiële Suzuki-dealer kennen ze je auto door en door.

De voordelen van VDNS Suzuki Helmond

• De nieuwste Suzuki’s staan klaar voor een proefrit

• Degelijk onderhoud met originele onderdelen

• Proefrit boeken doe je eenvoudig online

• Kleine reparaties zonder afspraak (Direct Service)

• Nette en betrouwbare occasions

• Bij een VOS-onderhoudsbeurt 1 jaar gratis Pechhulp

Voor Majid Safari is er maar één automerk dat telt: Suzuki. “Zelf rij ik er ook een. Dat vind ik normaal als je dit merk verkoopt.”
17 AUTODROOM HELMOND

De hoogste kwaliteit smeerolie leveren voor een betaalbare prijs, dat is de missie van Argos Oil. Wij zijn een Nederlandse smeerolieproducent die haar producten onder een herkenbaar merk (misschien heeft u al 1 van de bijna 200 Argos tankstations in Nederland gezien?) op de markt brengt. Argos Oil levert een overzichtelijk aanbod van multifunctionele smeermiddelen, geschikt voor een zo breed mogelijk wagen- en machinepark.

Meer smeren met minder

Het uitgangspunt van Argos Oil is ‘meer smeren met minder producten’. Onze motoroliën hebben zoveel mogelijk specificaties waardoor we met een beperkte smeermiddelenlijn toch een zo breed mogelijk wagenpark kunnen onderhouden. En we zien ook dat de markt verandert. Deze ontwikkelingen volgen we op de voet, zodat we altijd de beste producten kunnen blijven aanbieden voor uw bedrijf.

Wat heeft Argos Oil u te bieden

1. Hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs

• U wilt uw klanten een goede prijs-kwaliteit bieden, wij u ook.

• Argos producten zijn breed inzetbaar, zo voorkomt u onnodig veel voorraad.

• Argos oliën zijn beschikbaar in verpakkingen van 1L, 5L, 20L, 60L en 210L en in bulk.

2. E ciënt en

• Geen tussenhandelaars, wij houden van korte lijnen en direct contact. Geen ingewikkelde spaarsystemen, uw voordeel zit meteen in de prijs van onze van Nederlandse bodem

zonder poespas
producten. 3. Praktische oplossingen voor uw werkplaats • 1 ltr display • Smeerolie opslagtank • 20 ltr olierek • Olie opvangbak • Liquid Store 4. Technische ondersteuning • Direct contact met onze oliespecialisten voor deskundig smeeradvies, informatie vanuit de bron. • 24/7 online smeeradvies middels online zoekmodule. Hoogwaardige smeermiddelen
Van Kessel Olie B.V. Milheesestraat 19 5763 AD Milheeze T 0492-34 12 21 verkoop@vankesselolie.nl www.vankesselolie.nl www.argosoil.nl “Op gebied van kwaliteit genieten wij een prima reputatie en daar maakt een goede keuzevansmeermiddelenzekeronderdeelvanuit.Wijhechtenveelbelangaan‘meer smerenmetminderproducten’endatvindenwijterugindeproductenvanArgosOil. Niet voor elk kenteken een ander flesje, maar een overzichtelijke productenlijn met smeermiddelen van een goede kwaliteit voor een marktconforme prijs. Daarnaast wordt er goed meegedacht hoe we die producten zo e ciënt mogelijk op voorraad kunnen nemen.Zo houden we gezamenlijk de kosten in de gaten.” V.D.NieuwenhuijzenAuto’s

Ieder vuiltje zie je in de lak daarom is het hier brandschoon

EEigenlijk is het niet eens zijn taak, maar Anthony doet er alles aan om de klant te helpen en te ontzorgen met bijvoorbeeld de schademelding bij de verzekering of de leasemaatschappij en het schadeformulier mee in te vullen. “Gemiddeld rijden mensen eens in de zeven jaar een schade. Geen wonder dat ze dan niet gelijk weten wat ze moeten doen. Ik help daar graag bij.” Autoschade Helmond is een BOVAG- gecertificeerd schadebedrijf dat uiteraard voldoet aan alle eisen, zoals opleidings-, gereedschaps-, en milieu-eisen. Het bedrijf is ook gecertificeerd door Groen Gedaan, een landelijk initiatief van de stichting Duurzaam Repareren om op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier te repareren. “Dat vind ik belangrijk. Onze zaak moet er onberispelijk uitzien om netjes en kwalitatief hoogstaand te kunnen werken en geen milieu vervuilen. Daar letten wij op. Ieder vuiltje dat hier rondzweeft kan in de lak belanden, dat wordt gelijk afgestraft. Wij hebben hier geen geheimen. Aan de balie en de wachtruimte kijk je zo op de werkplaats. Je kunt alles zien, als in een open keuken.” Autoschade Helmond maakt deel uit van de Autodroom Helmond. Een groot voordeel vindt Anthony. We kunnen de klanten vaak nog verder ontzorgen door de schadereparatie te combineren met onderhoud en/of het weer als nieuw laten poetsen van de auto. Makkelijk, omdat de klant dan maar één keer de

auto hoeft te brengen en de gehele tijd een vervangende auto van ons ter beschikking krijgt. En mocht de auto niet meer te repareren zijn, kun je in de Autodroom direct een andere auto vinden. Je loopt hier letterlijk één deur verder en je kunt je vervangend vervoer uitkiezen als je auto even hier moet blijven. Dat vinden mensen echt super. Net zoals nog een deur verder onze collega’s van het poetsbedrijf werken die er weer voor zorgen dat iedere auto die bij ons wordt hersteld, door ons zelf weer van binnen en buiten wordt gereinigd, zodat deze weer spic en span teruggaat naar de klant.”

Uitdeuken, spuiten en repareren van optische schade is een vak apart. Bij Autoschade Helmond werken alleen specialisten. Spuiters, voorbewerkers, plaatwerkers, monteurs allemaal hebben ze de autoschadeherstel opleiding gevolgd. Vaes legt uit dat het vak steeds gecompliceerder wordt: “Als je kijkt hoeveel soorten lak er alleen al zijn, en iedere soort vergt zijn eigen behandeling. Een auto bestaat tegenwoordig uit diverse soorten staal, aluminium en kunststoffen, die elk op hun eigen manier hersteld en behandeld dienen te worden. En sowieso zit iedere wagen vol met sensoren en elektronica. Rijdende computers zijn het tegenwoordig.” Het is duidelijk dat Anthony vol met passie zit van zijn vak. “We zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.” Autoschade Helmond is een samenwerkingsverband met Autoschade Mosman.

Anthony Vaes, service, kwaliteit en ontzorgen staan bij Autoschade Helmond bovenaan
Een deuk of een kras, laat staan zware schade rijden aan je auto is geen pretje. Anthony Vaes, schademanager van Autoschade Helmond: “Eerst altijd even gaan zitten en een kopje koffiedrinken om bij te komen. Dat is altijd mijn eerste advies.”
19 AUTODROOM HELMOND
WWW.AUTODROOMHELMOND.NL
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.