Page 1

KSA AARSELE.BE | EDITIE 2 | WERKJAAR 2015- 2016

DE CHOCOPRINS


INHOUD Voorwoord Kabouters Kalender Kabouters Pagadders Kalender Pagadders Jongknapen Kalender Jongknapen Knapen Kalender Knapen Jonghernieuwers Kalender Jonghernieuwers KSA-lied Gouwdag Contactgegevens Weekends Sneukelfestijn en kamp Bison FutĂŠ Kalender

2 DE CHOCOPRINS

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


VOORWOORD

BESTE KSA’ER

Het is bijna zover, de gezelligste tijd van het jaar komt eraan. En met een positieve blik kijken we terug op een spetterend eerste semester. Af en toe wat regen en heel wat wind kon ons niet tegenhouden superveel plezier te maken. En met een nog positievere blik kijken we uit naar het tweede semester. Het wordt een semester om naar uit te kijken: Voor de Kabouters en Pagadders is er op 24 april de tweejaarlijkse GOUWDAG, een dag waarop alle Kabouters en Pagadders van KSA Noordzeegouw (West-Vlaanderen) samenkomen in Boudewijn Seapark! Een ongetwijfeld niet te missen dag. Op 12 maart vindt dat weer het Sneukelfestijn plaats. Een gezellige wandeling door Aarsele met af en toe een stop met iets lekkers, en dan een lekkere maaltijd om af te sluiten, kan je toch niet missen? Meer informatie vinden jullie héél binnenkort op onze website. In het tweede semester gaan we natuurlijk ook op weekend, meer informatie over de weekends lezen jullie op pagina 17 van deze Chocoprins. Bij elke ban kunnen jullie de kalender van het komende semester eens lezen, en ook op de achterflap vinden jullie een algemene kalender, net zoals deze op onze vernieuwde site ksa-aarsele.be staat. Geniet van de gezelligste tijd van het jaar! Warme KSA Groet Niels Declercq Hoofdleider

DE CHOCOPRINS

3


KABOUTERS

Dag liefste kabouters! Voor enkelen van jullie is het waarschijnlijk de eerste keer dat jullie dit boekje in handen krijgen. Maar gelukkig nog belange niet het laatste! De eerste activiteiten waren we super vrolijk om al die nieuwe kabbiegezichtjes te zien, maar hoe kan het ook anders, wij zijn dan ook de supermegacoolste ban van de KSA! Rara wat hebben wij nog allemaal in petto voor jullie? Wel, misschien worden we allemaal een clown, of zouden jullie liever een plonsje wagen in het zwembad? Jullie hoeven hier geen keuze tussen te maken, wij hebben dit allebei geregeld voor jullie! Wat vinden jullie daarvan? Onze beste kookkunsten hebben we al boven gehaald, maar onze allerbeste kameraadjes hebben we nog niet aan elkaar kunnen voorstellen? Ook niet te vergeten, de wel heel speciale dag, namelijk Gouwdag. Wat dit is, houden we nog even geheim. Dit is wat we de komende activiteiten zullen doen. Ook drie enthousiaste leiders staan klaar voor jullie, om jullie de gekste avonturen te laten beleven. We hopen dat ook jullie er zoveel zin in hebben als ons, wij zien het alvast zitten! Jullie allerliefste kabouterleiders Flore, Lander en Lisa

4 DE CHOCOPRINS


KALENDER KABOUTERS

31 januari Het grote geheim van vandaag kunnen we jullie nog niet vertellen, maar een tipje van de sluier mogen jullie gerust al weten. We verwachten al onze kabouters in een strak trainingspak, want we gaan hélémaal uit ons dak! Springen, rollen, vliegen, duiken, lopen, kruipen, klimmen… Jaja vandaag zijn we echte kabbie-ninja’s.

14 februari Voelen jullie dat ook kabouters? Die vlindertjes in jullie buik? Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, oh lieve kabouter, wij houden van jou!

28 februari SPETTER SPATTER PLONS! Het zwembad is van ons! Vandaag gaan we naar het zwembad, dus trek al maar jullie mooiste badpak of zwembroek aan. Slieren, glijden van de glijbaan, bommetje van de grootste plank, plons het water in. Zwemmen is gezond en goed voor ons lijf, van al deze waterpret worden we zeker niet stijf. Vandaag verzamelen we al om 13u aan de Jakkedoe. De activiteit zal om 16u30 gedaan zijn. Gelieve uw kabouter te komen halen aan het zwembad van Waregem. Alvast bedankt!

27 maart Vandaag hangen we de clown uit met de circusclown Pippo! Haal de artiest in je naar boven en show ons uitbundig al jouw kabouterskills. Tot dan!

10 april Het is vriendjesdag vriendjesdag ja vandaag ist vriendjesdag! Alles kan en alles mag! Breng maar allemaal je allerbeste kameraadje mee en laat ze kennis maken met ons.

24 april Deze dag is toch wel eentje die jullie zeker niet mogen missen! We verzamelen met alle kabouters van West-Vlaanderen op een toplocatie! Tip: Er zal actie aanwezig zijn!

8 mei Vandaag trainen we ons groepsgevoel als voorbereiding voor het kamp. We leren samenwerken als een echt team, een kabouterteam! Hop hop hop kabouters aan de top!

15 mei Oooh helaas! Onze activiteiten zitten er al op, maar wees niet verdrietig er volgt nog een spetterend kamp! Verdere info volgt. Deze activiteit gaan we naar de zee met alle jongste bannen, klaar om een kleurtje te krijgen tijdens actieve spelletjes aan zee!

DE CHOCOPRINS

5


PAGADDERS

Dag lieve, grappige, amusante pagadders Wat gaat de tijd toch snel, het eerste semester zit er al weer op. Hopelijk hebben jullie er evenveel van genoten als ons? Maar… wij staan nog meer te springen voor het tweede semester. Het ‘klein kamp’ of weekend komt eraan, weer spetterende activiteiten die we met veel liefde voorbereiden en niet te vergeten het kamp! Vooraleer we over gaan naar het tweede semester gaan we nog eens terugdenken aan het eerste semester. We merkten al snel dat we een actieve groep voor ons hadden, af en toe zijn we eens streng moeten zijn, maar we hebben ons altijd goed geamuseerd. Hopelijk heeft iedereen genoten van de lekkere wafels en kent iedereen Aarsele na het dorpsspel? Trouwens we hebben nog een vraagje, wie was er bang tijdens de film? We mogen natuurlijk de komst van de sint niet vergeten, en het kerstfeestje als afsluiter van een geslaagd eerste semester. Hopelijk zijn jullie het tweede semester even talrijk aanwezig als het eerste. Tot snel enthousiaste pagadders, we kijken ernaar uit om jullie terug te zien! Groetjes van de Pagadderleiding!

6 DE CHOCOPRINS


KALENDER PAGADDERS

31 januari Eindelijk begint het tweede KSA-semester opnieuw. Hopelijk hebben jullie er net zo naar uit gekeken als wij. Onze ban wordt ook nog eens uitgebreid. Spannnnnnneeeeennnddd. Hopelijk kan onze extra leid(st)er goed turnen‌

14 februari Het is de feestdag van cupido, natuurlijk laten wij dat niet zomaar voorbijgaan. Let maar op of een pijl van de liefde zal jou raken. Vandaag gaan we elkaar heel veel liefde geven. Dus meisjes, kleur die lippen maar al rood, het zal van pas komen.

28 februari Vandaag is het onze jaarlijkse zwemactiviteit. We vragen hierbij aan de ouders of ze hun lieve kindjes naar het zwembad zouden willen voeren. We spreken om 13u af aan de Jakkedoe in Aarsele, en vragen om ze om 16u30 op te halen aan het zwembad van Waregem, zodat we om 17u terug aanwezig zijn in Aarsele.

27 maart Laat het beest maar in je los, want we gaan weer ravotten in de bossen, plassen, weide. Kortom alles wat we tegen komen. We zullen geen genade tonen, dus bereid jullie voor op een intensieve namiddag. Tip: doe kleren aan die vuil mogen worden!

10 april 1 april is al gepasseerd, maar voor speciaal voor jullie toch nog een mop uit onze moppendoos: Jantje neemt altijd een lat mee naar bed. Vraagt moeder op een dag: Jantje waarom neem je elke dag een lat mee naar bed? Waarop Jantje antwoordt: ik wil weten hoe lang ik slaap! Haal vandaag maar jullie beste moppen mee naar de KSA.

24 april Gouwdag Vandaag is het een speciale activiteit. We gaan met al de leden (kabouters en pagadders) van West-Vlaanderen op stap. Verdere info volgt nog.

8 mei Vandaag is er een heel bijzondere gast op bezoek, namelijk Ali Blabla. Hij vraagt zicht af of de pagadders hem kunnen helpen. Tijdens de tocht door de woestijn is hij zijn schat kwijt, wie zal hem komen helpen?

15 mei Het is vandaag de laatste activiteit van het leuke jaar, we hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn. We gaan vandaag op verplaatsing gaan spelen. Verdere info volgt nog.

DE CHOCOPRINS

7


JONGKNAPEN

JKN, jongknapen, jong knapen, jonger dan knapen, correct. Het eerste deel van het KSA-jaar zit er al weer op (‘oooooohn, wenen, ik wil meer van dat.’), maar voor zij die er niet genoeg van kunnen krijgen, is er altijd nog een 2de trimester (Echt? Hoera, joepie, feest!!). Dit wordt sowieso nog beter dan het eerste trimester, en jaja, ik hoor het jullie al luidop denken, hoe kan het 2de trimester nu nog beter worden dan het 1ste? Een terechte vraag, misschien wel onze nieuwste intelligentietest. Intelligentietest nummer … (de leiding is de tel zopas zelf kwijtgeraakt). We zullen jullie alvast een kleine tip meegeven over het deel na nieuwjaar, dat zal bestaan uit spetterende activiteiten, goedgehumeurde leden en enthousiaste leiders. Laat ons het zo zeggen, jullie zullen moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaaaaaaaan (ik zit spontaan met een liedje in mijn hoofd) (‘Wow, gaan we dat echt allemaal doen?’). Uiteraard gaan we dat allemaal doen! Maar er is nog meer! (‘Nog meer??’) We zullen de Piet Huysentruyten van de Sergio Hermannen weten te onderscheiden. We zullen Sambadansers van de Flamingodansers weten te onderscheiden. We zullen een survivaltocht van 2 dagen weten te doen op een plaats met een minimum aan comfort (afgezien van de warme bedjes, het warme eten en propere wc’s dan). Dat was het voor nu, allerliefste Jongknaapjes. Auf Wiedersehen! Berend, Fien, Igor (+ mysterieuze persoon x )

8 DE CHOCOPRINS


KALENDER JONGKNAPEN

31 januari Eendenborst, hertenragout of een schuimpje van zalm, wie zal het zeggen? Misschien de enige echte Sergio Herman! Of was het nu toch Peter Goossens?

14 februari Geen geld of vakantie om Valentijn in Venetië te vieren? Kom dan gewoon hierheen!

28 februari Spitter, spetter, spat! Vandaag word je misschien wel eens nat! We trekken namelijk naar de wondere waterwereld van De Treffer in Waregem. Een badpak/ zwembroek is een must! We verzamelen om 13u. aan de Jakkedoe. Vertrekken doen we om 16u.30 zodat we rond 17 u. terug in Aarsele zijn. Voor het vervoer (heen en terug) willen we een beroep doen op het barmhartige hart van jullie ouders.

27 maart Collectief staan jullie sterk, maar wij als leiding ook! Wie de beste van ons twee is? Dat zullen we vandaag wel eens zien! Kom dus gerust maar af als je durft!

10 april Zit je hoofd al terug bij de vele huistaken voor school? Géén probleem! Wij zullen je gedachten wel eens verzetten!

24 april Vandaag gaan we de wereld verkennen! Kom daarom dan ook om 13.u met je fiets (die uiteraard wettelijk in orde is) naar de KSA. Geen paniek ouders, we zullen jullie wel een kaartje sturen! En oh ja, we zijn terug om 17u.

8 mei Wat gaan we doen vandaag, wat gaan we doen vandaag, wat gaan we doen vandaag, wat gaan we doen? Wel, als het weer ons goed gezind is, zal je wel wat waterbestendige kledij kunnen gebruiken.

15 mei Dit is onze laatste activiteit voor het enige kamp, daarom sluiten we ook in schoonheid af! Verdere info volgt.

DE CHOCOPRINS

9


KNAPEN

Halloween allemaal, alleja uitdrukkelijk hallokes aan de knapen natuurlijk. Hoe gaat het met jullie? (Je mag antwoorden hoor, maar ik zal het wel niet horen). Hihihi, maar we gaan eventjes weer het semester overlopen en kijken wat we allemaal gedaan hebben… Ofja pff, moet ik echt elke activiteit zeggen wat we gedaan hebben of mag ik gewoon zeggen wie er braaf of stout was? Neenee, ik zal serieus beginnen worden! Wel we hebben eigenlijk al veel leuke dingetjes gedaan hé (even zoeken in mijn breinen, alleman niet die van Lara, die zijn er niet). FC De Kampioenen, financiële actie, Canadese mars, Halloweentocht, fietstochtje naar Kanegem, kookactiviteit en een lekker gezellige film. Ik ga eventjes de drie leukste herinneringen uit deze activiteiten halen. Numero une is natuurlijk de inzet van onze 3 knapen Robin, Erasmus en Robbe tijdens Canadese mars, jaja dit zijn prestaties om trots op te zijn! Dan hadden we ook die Halloweenactiviteit numero deux waarbij jullie nu eens al de snoep mochten opeten die jullie hadden en het dan niet opkregen… tss we waren nu eens lief! En dan numero trois is de kookactiviteit, denk er eens aan terug…. Amai, die smaakpapillen beginnen toch weer zijn gang te gaan hé. Trouwens dit gerechtje al eens bereid voor jullie ouders? Hey, ouders als jullie dit lezen. Het zijn echte keukenprinsessen geworden, zelfs de jongens! Ziezo numero une, deux, trois zijn gegeven, natuurlijk hebben jullie nen anderen une, deux en trois hé. Ma bon da is voor jullie zelf uit te maken he lievelingetjes van ons! Toedeliedoeee en tot in Januari! Groetjes SN’L

10 DE CHOCOPRINS


KALENDER KNAPEN

31 januari Nu is het even gedaan met al die stoerdoenerij van de boys ze hebben al bewezen dat ze goed zijn op bepaalde fysieke vlakken, maar zijn ze dat ook psychisch en mentaal? Dit zien we in deze activiteit! Bereid je maar voor op heel wat levenswijsheid!

14 februari Love is in the air! Niels ❤ Lara ❤ Simon

28 februari CARNAVAL https://www.youtube.com/watch?v=274QZhrF_1I Ja amai, wat een leuke bedoening daar! Zo leuk dat we het zelf niet mogen missen natuurlijk… De show stelen doen jullie al genoeg in de KSA, op de carnavalsstoet mogen jullie dit bewijzen! Verdere informatie volgt!

27 maart Ons lichaam kan veel aan dat hebben we in de loop van onze levensjaren al ontdekt. Maar wat kan ons lichaam nu eigenlijk niet aan? Klaar op je lichaam en jezelf op de proef te stellen?

10 april Vrolijke, vrolijke, vrienden, vrolijke vrienden dat zijn wij! Neem je beste vriend/vriendin mee en laat ze kennis maken met ons! Iedereen is welkom op onze vriendjesactiviteit!

8 mei Weet je nog toen we gingen fietsen naar Kanegem? Jullie waren steendood na ons fietstochtje, maar wat zullen jullie dan zijn na deze fietsactiviteit? Oei oei, we zouden zeggen neem de auto… Maar daar zijn jullie niet vertrouwd mee. Dus worden jullie wel verwacht met de fiets! Deze activiteit start om 13u en eindigt om 16u30.

15 mei LAATSTE ACTIVITEIT Afscheid nemen doen we niet met tranen, maar als fiere zwanen. Het jaar is nog niet ten eind, vooraleer iedereen verdwijnt. We beloven voor deze laatste activiteit, ja ja veel sensitiviteit! We doen iets speciaals om afscheid te nemen, meer info komt!

DE CHOCOPRINS

11


JONGHERNIEUWERS

Hallo beste Jonghernieuwers, na een toch wel vrij succesvol eerste semester, gevuld met spelletjes en allerhande. Kunnen we weer beginnen aan het tweede deel van het werkjaar. We heten jullie alvast welkom op elke activiteit die we jullie ter beschikking zullen stellen. Maar nu wat serieuzer. Jullie examens zitten erop. Met het hele leidersteam, hopen we heel sterk dat ieder van jullie goede resultaten heeft behaald. Onze steun gaat echter niet uit naar de enkele rotte appels die zich in jullie midden bevinden :p . Wij hopen ook dat jullie een goede vakantie hebben gehad, waar je veel hebt gerust en toch even hebt geprobeerd om jullie aandelen even aan de kant te laten liggen. Dit was ongetwijfeld heel moeilijk, voor jullie ronduit geweldige zakenmannen – en vrouwen. De economische crisis is er, zoals jullie wellicht weten, nog steeds. En ja, dit heeft zo zijn gevolgen op de prijzen van de cola en andere frisdranken (zie taxshift). Maar dit doet er in feite allemaal niet toe want de KSA gaat weer beginnen, en wij geven jullie nog altijd de meest gezonde en lekkere drankjes voor een schappelijk prijsje, waar de taxshift geen effect op heeft. Ma soit, zoals eerder gezegd, begint de KSA. Wat kunnen jullie allemaal verwachten van het tweede deel? Veel geroep en gezaag van Bert, veel geroep en gezaag van William met daarbovenop een vleugje geroep en gezaag van Mathilde. Moeten jullie daarvoor naar de activiteiten komen? UITERAARD, want naast dit geroep en gezaag geven wij ook de beste activiteiten ter wereld. Het zullen dit jaar weer eens activiteiten zijn vol met plezier, amusement en fun. (Je vraagt je nu waarschijnlijk af; “zijn dat niet drie synoniemen?” Heel goed dat zijn inderdaad synoniemen.) Naast dit plezier zullen we zoals altijd bepaalde vaardigheden trachten aan te leren die je nodig hebt om volwaardig Jonghernieuwer te zijn, en zo te kunnen overleven in de natuur. Om even te herhalen; wat houdt het tweede semester weeral in? “Geroep, gezaag, amusement, plezier, fun en Jonghernieuwertechnieken” Groetjes, de Jonghernieuwerleiding Bert, Mathilde en William

12 DE CHOCOPRINS


KALENDER JONGHERNIEUWERS

31 januari We gaan eens zien hoe goed jullie kunnen blijven doorgaan om een doel te bereiken… 14 februari Binnen twee weken zullen we meedoen aan Carnaval in Tielt. De hele KSA zal meedoen, dus hiervoor moeten we wel een héééééle mooie kar hebben om te paraderen! Kom allemaal af zodat we hem kunnen versieren en doen blinken! 28 februari CARNAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL! Hiervoor krijg je nog info met de uren. 26 maart Hebben jullie dat duiveninstinct gekregen om zélf je weg terug te vinden? Laat dat maar eens zien! 10 april Tijd voor iets lekkers! Jullie worden om 11u verwacht aan de Jakkedoe zodat we een lekker middagmaal kunnen klaarmaken. Om 14u is de activiteit gedaan. 9-12 mei We kregen niet genoeg van het weekend dus daarom houden we nog een inleefweek. Deze week mogen jullie in de Jakkedoe slapen en kunnen jullie samen naar school gaan. Ouders, wees gerust, ook voor het huiswerk zal er tijd gemaakt worden J 13 mei Onze inleefweek wordt afgesloten met dé jaarlijkse Jonghernieuwerfuif. Jullie organiseren zelf een fuif en mogen al jullie vrienden uitnodigen. Ideaal als voorbereiding op jullie leider-of leidster-carrière! 14 mei Na de fuif mogen jullie blijven slapen zodat we op 14 mei onze laatste activiteit kunnen houden. Een specialleke gelik gewente! J

DE CHOCOPRINS

13


KSA LIED

HET KSA-LIED Als j’ een cubje van toffe jongens ziet, van je heidel diedel doedel diedel da ha ha. En je hoort van ver reeds een vrolijk lied. Van je heidel diedel doedel diedel da ha ha. Refrein
Holahi, holaho (2x) Dit is de K-S-A, KSA! Knappe koppen heldere kelen, mannen die geen droefheid velen,
 van je heidell diedel doedel diedel da ha ha. Is er één bedroefd, ‘tis ons aller leed,
 van je heidel diedel doedel diedel da ha ha. En met ieders vreugd juichen men allen mee, van je heidel diedel doedel diedel da ha ha. Refrein
Holahi, holaho (2x) Dit is de K-S-A, KSA! Knappe koppen heldere kelen, mannen die geen droefheid velen,
 van je heidell diedel doedel diedel da ha ha.

14 DE CHOCOPRINS


GOUWDAG

Naar goede gewoonte komen tweejaarlijks alle Kabouters en Pagadders van West-Vlaanderen samen om een groots avontuur te beleven. Dit jaar gaan we met de Kabouters en Pagadders naar Boudewijn Seapark voor een onvergetelijke dag! Markeer 24 april groot in jullie agenda! Meer informatie krijgen jullie binnenkort!

DE CHOCOPRINS

15


CONTACT

BIJ WIE KAN IK TERECHT MET MIJN VRAGEN?

HOOFDLEIDING Niels Declercq

niels.declercq@me.com info@ksa-aarsele.be

0471 50 55 60

BANLEIDERS Voor specifieke vragen over een ban, kan je steeds bij de bandleider terecht. Kabouters Flore Duyck 0474 01 58 31 Pagadders Marte Huyghelier 0487 62 44 23 Jongknapen Berend Goethals 0472 07 07 94 Knapen Lara Van Parijs 0495 26 11 09 Jonghernieuwers Bert Declercq 0485 23 00 33 FACEBOOK Volg jij ons al op Facebook? Vind ons leuk op Facebook om onze vele foto’s te bekijken! Zoek naar ‘KSA Aarsele’ en vind ons leuk! FINANCIËN Financiële vragen? Wilt u meer informatie krijgen over een betaalwijze aangepast aan uw gezinssituatie? Neem contact op met onze financieel verantwoordelijke voor meer informatie. Berend 0472 07 07 94 Marie-Julie 0479 06 97 34

16 DE CHOCOPRINS


WEEKENDS

Verlangen jullie er ook al naar? Naar de spetterende weekends? De leiding komt zeker nog langs om jullie nog wat meer info te geven, maar als jullie al niet meer kunnen wachten: WEEKEND JONGSTE Kabouters, Pagadders en Jongknapen gaan dit jaar op weekend van 4 tot 6 maart 2016 naar De Ark in Oostduinkerke. WEEKEND OUDSTE Knapen en Jonghernieuwers gaan dit jaar van 15 tot 17 april 2016 naar het Wikhof in Ieper.

DE CHOCOPRINS

17


Sneukelfestijn & KAMP SNEUKELFESTIJN Na een paar jaartjes wachten is het eindelijk weer zover! Op 12 maart kan je weer de mooiste paadjes van gans Aarsele ontdekken tijdens onze Sneukeltocht! Deze 6km lange wandeltocht zal vertrekken aan onze lokalen en zal via verschillende stops met allerlei culinaire hapjes en drankjes alle uithoeken van ons dorp tonen. Achteraf kan je al je verloren calorieÍn weer aanvullen met een echte Vlaamse klassieker: goudkleurige frietjes met warme beenhesp‌ en een verfrissend dessert! Natuurlijk is dit alles voorzien met de nodige animatie hopelijk tot dan!

KAMP

Schrijf volgende data voor het kamp al zeker in jullie agenda, zo hoeven jullie het KSA-gebeuren bij uitstek niet te missen! 18 - 24 juli Kamp jongste (KAB, PAG en JKN)

15 - 24 juli

Kamp oudste (KN en JHN)

18 DE CHOCOPRINS


BISON FUTE

In 1998, daar begon het mee. De geboorte van Bison Futé, 3 jaar na de oprichting van KSA Aarsele. Maar, kleine kindjes worden groot, zo ook onze spetterende fuif in februari. 18 jaar na zijn eerste editie, is Bison Futé uitgegroeid tot 1 van de grootste massaevenementen van ons werelddorp, Aarsele. Wees er dus zeker bij, bij de verjaardag van Bison Futé, want het belooft opnieuw een knaller van jewelste te worden. 6 februari, dat is de dag die je moet onthouden. Lokale sterren zoals Mr. Piedie & the Stereobirds, DJ Bert, Neroj en Pulp Mixion zorgen voor de opzwepende beats die jullie adonislijf zullen veranderen in zweterige tempels. 6 februari, Be there or be square! Het Bisonteam (Bert, Fien, Igor, Lars, Lotte & Simon)

DE CHOCOPRINS

19


KALENDER

31 januari 6 februari 14 februari 28 februari 4-6 maart 12 maart 27 maart 10 april 15-17 april 24 april 8 mei 9-13 mei 15 mei 18 - 24 juli 15 - 24 juli

Activiteit Bison Futé (onze jaarlijkse fuif) Activiteit Activiteit (zwemmen voor KAB, PAG en JKN) Weekend jongste Sneukelfestijn Activiteit Activiteit Weekend oudste Gouwdag (KAB en PAG) Activiteit (niet voor JHN) Inleefweek (enkel voor JHN) Laatste activiteit Kamp jongste (KAB, PAG en JKN) Kamp oudste (KN en JHN)

KSA AARSELE | KSA-AARSELE.BE

20 DE CHOCOPRINS

Profile for KSA Aarsele

Chocoprins 2 2015-2016  

Chocoprins 2 2015-2016  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded