Page 1

BAD & VÄRME FRÅN INSPIRATION. TILL INSTALLATION.

NR 6 NOV/DEC 2017

KAMPANJEN GÄLLER FRÅN OCH MED 6/11 TILL OCH MED 10/12

ENDAST HOS BAD & VÄRME!

KOMPLETT

BADRUM

INSTALLERAT-OCH-KLART!

VARMA FÖTTER PÅ ETT SMARTARE SÄTT Hur får man det? Läs mer på sid 2-3

FYLLD MED: INSTALLERAT-OCH-KLART-PRISER • STORT UTBUD AV BLANDARE, MÖBLER OCH DUSCHAR M.M. DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 1

2017-10-16 11:00


Bad & Värme vs Fukt & Mögel Det kan se fint ut på ytan, men dolt där under kan alla möjliga fel dyka upp. Idag råder det brist på VVS-hantverkare med rätt utbildningar och certifieringar, vilket leder till dålig service och dåliga installationer. På Bad & Värme lämnar vi ingen kund med droppande kranar och felkopplade rör. Som Sveriges ledande VVS-kedja har vi ett uppdrag.

Å P R E T T Ö F A M R VA T T Ä S E R A T R A ETT SM

Vi tar fajten mot fuskbyggare. Bad & Värme finns på över 80 orter i Sverige och består av 900 yrkesutbildade och certifierade hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi har en unik trygghetsförsäkring. Vi jobbar bara med kvalitetsvarumärken och ger våra kunder fasta priser på produkt och installation.

Sparar på jordens resurser. Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi energieffektiva lösningar i badrum och värmesystem. Nu ska vi gå ett korståg mot de slarviga och kortsiktiga fuskbyggarna i branschen. När du anlitar Bad & Värme kan du känna dig trygg. Detta för att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Välkommen in, hos oss får du allt från inspiration, till installation!

Idag byggs nästan alla villor med golvvärme allteftersom förhållanden ändras. Och eftersom Smatrix-systemet är mycket mer dynamiskt, hålls redan från början. Och det är inte konstigt. temperaturen på en betydligt jämnare nivå. Det ger Det ger ett behagligt inomhusklimat samtidigt ett behagligare inomhusklimat, samtidigt som det är som det är mycket energieffektivt. Särskilt energibesparande. om golvvärmesystemet kombineras med Stora besparingar Uponors Smatrix-system. Smatrix ger stor energibesparing tillsammans med Uponor började utveckla reglersystemet Smatrix redan för tio år sedan. Orsaken var att många kunder hörde av sig till Uponor eftersom deras namn ofta stod på termostaterna. Problemet satt dock sällan i själva termostaten, utan grundade sig på att golvvärmesystemen var justerade efter en teoretisk beräkning som inte stämde med verkligheten.

Systemet som tar hänsyn Fukt & Mögel trivs i gamla och fuskbyggda badrum, i trasiga fogar och dåliga tätskikt.

Priser i euro? Vill dui veta vad priset blir i euro så dividerar Priser euro? du det helt enkelt med Vill du veta vad priset bliraktuell i euro kurs. så dividerar för eventuella duReservation det helt enkelt med 10. tryckfel. En del produkter i trycksaken är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till tre veckor.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 2

Smatrix-systemet skiljer sig från äldre system genom att det tar hänsyn till allt som påverkar systemet, från slingornas längd, till golvmaterial, väggisolering och utomhusväder. Det märker till och med av antal människor som vistas i rummet.

Snabbare och jämnare Smatrix använder sig av en avancerad algoritm som lär sig hur rummet fungerar. Det gör att systemet snabbare kan ställa om tillförseln av värme,

alla golvvärmesystem, men framförallt med äldre system. Här har man kunnat mäta upp 20% energibesparing, vilket syns ganska tydligt på elräkningen.

Diskret och lättanvänt Systemet är dessutom oerhört lättanvänt och diskret. De nya reglercentralerna har pekskärmsteknik och kan kontrolleras trådlöst från dator, surfplatta eller mobil – du kan till och med justera systemet när du inte är hemma, och tillexempel sätta på Eco-läget för att spar energi.

Uppgradera ditt gamla system du med Oavsett om du ska installera helt nya värmegolv, eller redan har golvvärmesystem med äldre termostater, så har du all anledning att ta en titt på Uponors Smatrixsystem. Hör av dig till din lokala Bad & Värme-butik så hjälper vi dig.

2017-10-16 11:00


E

B

VÄR D &

M

A

UP

O N OR

Så funkar Installeratoch-klart:

1

Kom in till någon av våra butiker

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2

Vid behov kommer vi hem till dig

Vid större objekt som värmepump eller hela badrumsarbeten gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha, kan vi t ex göra en 3D-ritning.

3

En offert med fast pris på allt

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

4

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5

Efter arbetets slut

Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

6

En faktura från Bad & Värme

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

UPP TILL

20%

7

Gemensam slutbesiktning

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

G!

ENERGIBESPARIN

NYHET!

Boka tjänsten på webben

Nu kan du boka våra Installerat-och-klartprodukter direkt på webben! bad-varme.se

lart!

ch-k o t a r e l l Insta

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 3

2017-10-16 11:00


4

TAPWELL TVM 7200

Komplett takdusch Tryckbalanserad termostatblandare, omkastare i vred. 160 CC. Teleskopfunktion. Energisnål, mindre kalkbildning & skållningssäker. Krom eller mässing.

TAPWELL EVO 070 WATERFALL

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare med mjuka former och vattenfallsflöde. Krom.

Installerat-och-klart-pris*

2 999:-

Endast blandare 1 495:-

EXTRA HANDDUSCH MEDFÖLJER I UTFÖRANDET KROM

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 599:-

Installerat-och-klart-pris*

6 699:-

Endast takdusch krom 5 395:Ord. Installerat-och-klart-pris 9 299:-

8 995:Ord. pris 11 995:-

TAPWELL STICK SK071

TAPWELL STICK SK NEW 184

Ett greppsblandare i snygg tidlös design. Krom.

Köksblandare med hög vridbar pip och diskmaskinsavstängning Krom.

Tvättställsblandare

Köksblandare

889:- 1 785:Ord. pris 1 295:-

Ord. pris 2 395:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 4

2017-10-16 11:01


5

UPONOR SMATRIX STYLE

Rumsgivare

Kan monteras i enkel eller dubbel strömbrytarram för en mer diskret installation.

DESIGN SOM KÄNNS Optimerar inomhusklimatet med lägre energikostnader och högre komfort som känns varje dag. Uponor Smatrix är dett intelligent reglersystem som ger dig ett behagligt inomhusklimat samtidigt som du kan sänka uppvärmningskostnaderna. Du styr enkelt alla rumsinställningar via pekskärm, smartphone eller surfplatta.

SPARAR BÅDE ENERGI, PENGAR OCH ÄR TRÅDLÖS!

• Tunna och eleganta enheter • Enkel styrning via pekskärm, smartphone eller surfplatta. • Passar befintliga Uponor Smatrix reglersystem för golvvärme och kyla.

NYHET!

DEMERX PLING

Torklina

Utdragbar torklina med automatisk upprullning. Hängyta 0-2,8M. Tillverkad i hög kvalité av rostfritt stål 18/8.

DEMERX EPIC HÖRN & RAK

159:Ord. pris 199:-

Duschhylla

MER ÄN 20 ÅR AV ER! ATION SÄKRA INSTALLr på bad-varme.se

Hög kvalité & mångsidiga monteringsmöjligheter. Blankpolerad av rostfritt stål 18/8 med 5 års rostskyddsgaranti. Det medföljande väggfästet kan monteras med skruv (medföljer) alternativt lim, silikon/dyl.

Läs mer om våra tjänste

269:-  Ord. pris 329:-

DEMERX READY

Pappershållare Snygg och praktisk toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Krom.

359:Ord. pris 459:-

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 5

DEMERX CIRCLE

Bodyfat personvåg I härdat svart glas och rostfritt stål. Mäter förutom vikt; fett, vatten, ben, muskler och kalorier. Lagrar data för upp till 10 personer, 180 kg/10 g (minsta vikt 6 kg),

255:Ord. pris 349:-

2017-10-16 11:02


6

FM MATTSSON SILJAN

Köksblandare

Stilfull mjukstängande med hög svängbar pip och Eco Flow 9 l/min. Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Kallstartsfunktion. Diskmaskinsavstängning

DAMIXA AKITA

Takduschpaket Komplett 160 cc. Taksil 200 mm. Handdusch med 1500 mm lång metallslang med anti-twist.

FM MATTSSON SILJAN

Takduschpaket

Installerat-och-klart-pris*

Säkerhetsblandare 160 cc med inbyggd omkastare som ger en mer stilren design och enklare rengöring. Tak- & handdusch med kalkavvisande sil. Eco Flow, handdusch 9 l/min & takdusch 12 l/min. Metallslang med anti-twist, duschstång med väggtätning (kan kapas vid behov). Säkerhetsblandaren håller med FM Mattssons unika teknik en jämn temperatur för bästa duschkomfort.

4 499:Installerat-och-klart-pris*

3 299:-

Endast takdusch 3 195:Ord. Installerat-och-klart-pris 6 999:-

Endast köksblandare 1 795:Ord. Installerat-och-klart-pris 3 904:-

Installerat-och-klart-pris*

6 599:Endast takdusch 5 295:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 9 614:-

NYHET!

FM MATTSSON SILJAN DUO

Köksblandare

VATTENBESPARANDE

Förutom en traditionell spak har FM Mattsson Siljan Duo även en sensorfunktion. Genom att hålla handen framför sensorn startar blandaren beröringsfritt. Den spolar med ett begränsat flöde under valbar tid – 4,8 eller 12 sekunder men kan även stoppas enkelt genom att hålla handen framför sensorn på nytt, enkelt och hygieniskt!

FM MATTSSON ELEKTRONISK

FM MATTSSON SILJAN

DAMIXA TRADITION

Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion. Finns även i en mindre modell.

Tvättställsblandare med keramisk insats och skållningsskydd. Kranen är utrustad med Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil. Pris avser mässing och koppar, finns även i krom.

Diskmaskinsavstängning Tvättställsblandare Touchknappen monteras i diskbänksplåten eller i bänkskivan, skivtjocklek 0-40 mm. Färgindikator för lägesval. Stänger av automatiskt efter 3 eller 12 timmar. Levereras med batteri 9V. Anslutning G1/2 och hålmått Ø20-21 mm.

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

Endast blandare 1 095:-

Endast blandare 2 495:-

2 599:-

4 195:-

Tvättställssblandare

Ord. Installerat-och-klart-pris 2 960:-

3 999:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 894:-

Pris 1 730:-

Ord. pris 4 368:-

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 6

2017-10-16 11:03


7

NY BLANDARSERIE – MORA ONE

STOLT

& ELEGANT Taksil på hela 400 mm!

VATTENBESPARANDE MORA ONE SHOWER SYSTEM KIT

Takduschpaket

MORA ONE MINIPROFI

Termostatblandare 160 cc med inbyggd omkastare för tak- och handdusch med en taksil på hela 400 mm. Energi- och vattenbesparande handdusch 9 l/ min och takdusch 20 l/min och båda är utrustade med antikalksystem Easy Clean.

Köksblandare

Mjukstängande med flexibel pip och 2-stråligt munstycke (normal och sköljstråle). Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8 l/min. Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Med diskmaskinsavstängning.

Installerat-och-klart-pris*

4 229:-

9 499:-

Endast takdusch 8 195:-

Ord. pris 6 705:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 13 659:-

VATTENBESPARANDE

DAMIXA TRADITION

ve sing

MORA ONE

Köksblandare

Tvättställsblandare

Engrepps köksblandare med keramisk insats och skållningsskydd. Kranen är utrustad med Eco-Save vattensparfunktion. Rub-Clean sil. Med diskmaskinsavstängning. Pris avser mässing och koppar, finns även i krom.

Mjukstängande med keramisk tätning från Mora Armaturs senaste serie, designad av Thomas Sandell. Energi- och vattenbesparande strålsamlare 5 l/min.

3 995:Ord. pris 4 995:-

Installerat-och-klart-pris*

3 899:-

Endast blandare 2 395:Ord. Installerat-och-klart-pris 5 309:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 7

2017-10-16 11:03


8

ORAS NOVA 7464 & 7443

Termostatblandare

Installerat-och-klart-pris*

För dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Badkarsblandare med fast utloppspip. 160cc finns även som 40cc.

ECO flöde

Inga nya hål – flexibla väggfästen!

3 199:-

Endast termostat 1 895:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 159:-

Installerat-och-klart-pris*

2 795:-

595:-

Endast termostat 1 491:-

Ord. pris 879:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 520:-

695:Ord. pris 1014:-

IL BAGNO ALESSI Sense By Oras 8710F

Tvättställsblandare

Pop-up ventil & justerbar strålsamlare. Blandaren öppnas genom ett tryck på ovansidan, flödestid 6 sek. Ett längre tryck ger en flödestid på 1 min. Design: Rodrigo Torres.

ORAS APOLLO 540

Installerat-och-klart-pris*

4 999:-

ORAS APOLLO 544

Duschset

Duschset

Handdusch, duschslang 1500 mm & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

Handdusch med tre strållägen, Eco-flöde, duschslang 1750 mm & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

MA

Endast blandare 3 495:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6 849:-

ORAS SMART

Avstängningsventil

NYHET

Fjärrstyrd avstängningsventil för disk- och tvättmaskin. Består av en trådlös Smart presspad, kontrollenhet och en elektronisk ventil. Ingen håltagning behövs. För nätanslutning 1 595:-, ord pris 2 393:Med batteridrift:

1 395:-

Ord. pris 2083:-

ORAS SAFIRA 1029F

ORAS SAFIRA 1007F

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip. Keramisk diskmaskinsavstängning, vrid 90° för på/av.

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip.

Köksblandare

Tvättställsblandare

Installerat-och-klart-pris*

Endast blandare 2 495:-

Endast blandare 1 795:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 5 694:-

3 299:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 294:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 8

ORAS SWEA 1507F

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip. Keramisk diskmaskinsavstängning. Kallstart och Eco-flöde.

Med sidospak och hög, svängbar utloppspip. Kallstart och Eco-flöde.

Köksblandare

Installerat-och-klart-pris*

3 999:-

ORAS SWEA 1536F

2 195:Ord. pris 3490:-

Tvättställsblandare

1 495:Ord. pris 2560:-

2017-10-16 11:04

Du

Tidlö kan mjuk integ och och


9

20%

Gäller alla produkter på den här sidan.

1 268:Ord. pris 1 585:-

Pris från:

388:-

Pris från:

5 588:- 5 588:-

Ord. pris 485:-

1 748:Ord. pris 2 185:-

Ord. pris från 6 985:-

Ord. pris från 6 985:-

MACRO DESIGN SKAGEN RAK

MACRO DESIGN SKAGEN RUND

MACRO DESIGN HORIZONT

MACRO DESIGN RACK OCEAN & LAKE

Tidlös klassiker med eleganta snitt där dörrarna kan vikas både inåt och utåt.Duscharna har en mjuk, svepande profil som tillsammans med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset och skapar en stilren design. Finns i flera olika glas och profiler.

Tidlös klassiker med eleganta snitt där dörrarna kan vikas både inåt och utåt. Duscharna har en mjuk, svepande profil som tillsammans med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset och skapar en stilren design. Finns i flera olika glas och profiler.

Ett stilrent, modernt handtag med kromad knopp och naturprofil till din dusch som även fungerar som en handdukshållare. Handtaget efter monteras i duschens profil och passar till Skagen Rund 90x90.

Smarta lösningar som gör vardagen mer bekväm. Duschhyllorna Skagen Rack Ocean & Lake har gott om plats för dina duschprodukter.

Duschhörna

Duschhörna

Duschhandtag

Duschtillbehör

Prisvärt spegelskåp

il

ch

MACRO DESIGN UDDEN VIT LACK

Spegelskåp

isk

re

-

Passar utmärkt i det mindre badrummet. De vackra spegeldörrarna har i nedre kant mellan glasen en frostad sektion vilket helt motverkar fingeravtryck på såväl in- som utsidan. Inne i skåpet finner du ett eluttag samt en smart hyllavdelning (ej i 450 mm bredd) för förvaring av högre produkter såsom eltandborstar och hårvårdsprodukter. Praktisk förvaringslåda medföljer. Udden spegelskåp finns i bredderna 450, 600 och 800 mm och med belysning.

Pris från:

3 108:Ord. pris 3 885:-

Pris från:

2 628:Ord. pris från 3 885:-

MACRO DESIGN UDDEN VIT LACK MACRO DESIGN UDDEN VIT LACK

Högskåp

Udden högskåp är ett prisvärt högskåp för ett litet badrum. Högskåpet har integrerad förvaring med flyttbara lådor. Dörrarna är vändbara för höger eller vänsteröppning och linjerar i ovankant med spegelskåp och underkant med kommod vilket skapar en enhetlig linje i badrummet. Högskåpet finns i 300 mm.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 9

Kommod

Udden är den perfekta serien för små badrum eller gästbadrum. Udden finns med låda eller lucka. På luckans insida har smart förvaring integrerats på insidan för att inte ta för mycket av utrymmet. Hela möbelserien Udden är dessutom Svanenmärkt. Udden kommod finns i bredderna 450, 600 och 800 mm.

2 308:Ord. pris 2 885:-

MACRO DESIGN UDDEN

Spegel

För mindre badrum i 3 storlekar. Udden spegel finns i bredderna 450, 600 och 800 mm med eller utan belysning.

Pris från:

708:Ord. pris från 885:-

2017-10-16 11:04


10

3 895:Ord. pris 5 055:-

3 195:-

FINNS MED KRANHÅL ÅT VÄNSTER!

Ord. pris 4 024:-

2 495:2 595:-

Ord. pris 3 188:-

Ord. pris 3 245:-

IFÖ SPIRA 500

IFÖ OPTION OSB 50

IFÖ SPIRA 570

IFÖ OPTION BAS 50

Tvättställ med kranhål på vänster/höger sida, underskåp med ett flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörr med handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. H: 700 B: 500 D: 310 Skåpdjup: 215

Med integrerad LED belysning genom två vertikala blästrade ytor. Indragen stomme i lackerad plåt. IPklass 24. H: 640 B: 500 D: 38. Finns även i B: 400, 600, 900 och 1200 mm.

Tvättställ och underskåp med ett flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörrar med handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. H: 700 B: 570 D: 435 Skåpdjup: 315

Stomme i vitt. Dubbelsidiga spegeldörrar med mjukstängande beslag. Nedersta delen av dörren är frostad, med diskret Ifö-logo. Handtag ingår. H: 662 B: 500 D: 140. Finns även i B: 550 och 600 mm.

Möbelpaket

Spegel med belysning

Möbelpaket

Spegelskåp

IFÖs SENASTE PORSLINSSERIE

Hitta ditt möbelpaket

6

Ord.

Badrum är olika, därför finns Ifös senaste porslinsserien Ifö Spira möbelpaket i hela fyra utföranden och i storlekar från 400 till 570 mm. Stommen är tillverkad av fukttrög spånskiva och dörrarna av fukttrög lackad MDF.

2 495:-

IFÖ SPIRA 400

Möbelpaket Tvättställ med kranhålet på höger/vänster sida, färdigmonterat underskåp med flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörr och handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. Höjd 700, Bredd 400, Djup 310, Skåpdjup 217.

Ki

Ord. pris 3 120:-

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 10

100 Finn ruby

2017-10-16 11:05


11

t n a k l o p s n a t u t l e H – a r i p S ö Nya If INGET FÖR SMUTS OCH BAKTERIER IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE

WC-stol

Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WCstol fräsch länge. 42 cm sitthöjd utan sits. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad.

Installerat-och-klart-pris*

5 999:Ord. installerat-och-pris 7 719:-

ukost:

Sitt säkert! ETAC EASY & SMART

Duschpallar

Val av pall kan ha både funktionella & praktiska anledningar, då våra badrum ser olika ut & pallarna ger möjlighet till olika sittande. Höj- & sänkbar, doppskor ger säkert grepp mot golvet. Finns i grå & isblå, 42–57 cm.

KLEINE WOLKE RELAX

Badrumsmatta

549:-

I akryl, tål maskintvätt och kan torktumlas. 60x100 cm.

699:-

Ord. pris 645:-

Ord. pris 910:-

ETAC

MÖVE WAFFELPIQUÉE

Kimono

100% bomull våffelpiquée, längd 110 cm. Finns i färgerna snow, graphit, blue och ruby. Storlekar S, M, L och XL.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 11

499:Ord. pris 699:-

Duschsandal Tvätta fötterna enkelt när du duschar. Ger en uppfriskande & mjukt masserande fottvätt utan att behöva böja dig ned.

279:Ord. pris 330:-

2017-10-16 11:05


12

NYHET! Stort duschhuvud om 25 cm

Teleskopisk justerbar höjd

3-funktions handdusch

Inbyggd omkastarfunktion i termostatblandaren

GUSTAVSBERG SQUARE ALT ROUND MED ESTETIC TERMOSTAT

Takduschset

Takduschpaket med stilrena Estetic termostatblandare 160 cc. Extremt tunn takdusch med stort duschhuvud om 25 cm som ger ett generöst vattenflöde. Omkastaren är inbyggd i termostatblandaren för en stilren design. 3-funktions handdusch som enkelt ändras med ett knapptryck. Easy clean, duschmunstyckenas design gör att kalkavlagringar effektivt kan torkas bort. Teleskopiskt justerbar höjd 770-1165 mm. Kan kombineras med Estetic badkarspip.

Installerat-och-klart-pris*

6 299:-

Endast takdusch 4 995:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 8 629:-

GUSTAVSBERG SQUARE ALT ROUND MED NORDIC3 TERMOSTAT

Takduschset

Takduschpaket med klassisk termostatblandare Nordic3 160 cc. Extremt tunn takdusch med stort duschhuvud om 25 cm som ger ett generöst vattenflöde. Omkastaren är inbyggd i termostatblandaren för en stilren design. 3-funktions handdusch som enkelt ändras med ett knapptryck. Easy clean, duschmunstyckenas design gör att kalkavlagringar effektivt kan torkas bort. Teleskopiskt justerbar höjd 770-1165 mm. Kan kombineras med Gustavsbergs badkarspip.

Installerat-och-klart-pris*

5 499:-

Endast takdusch 4 195:Ord. Installerat-och-klart-pris 8 599:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 12

2017-10-16 11:06


e

13

20% Stil & Forma serierna

SVEDBERGS STIL

Top-Mirror 80 LED, grå. Dimbar

5 232:Ord. pris 6 540:-

SVEDBERGS STIL

Väggskåp 70x40, grå ram.

2 492:Ord. pris 3 115:- Exkl. handtag

SVEDBERGS STIL 80X45 GRÅ RAM

Tvättställ & underdel Två lådor. Porslinstvättställ Stil. Inkl. handtag.

9 444:Ord. pris 11 805:- Exkl. Blandare.

SVEDBERGS IMAGO

spegel

Spegel Imago 60 svart matt LED.

3 196:-

NYHET!

Ord. pris 3 995:-

9 196:Ord. pris 11 495:-

SVEDBERGS BELLE 161X71 SVEDBERGS FORMA 60X45 SVART EK

Tvättställ & underskåp Två lådor. Porslinstvättställ Deep. Inkl. handtag.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 13

6 624:Ord. pris 8 280:- Exkl. blandare.

Tassbadkar Ett klassiskt tassbadkar i akryl. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Baddjup: 42 cm. Välj till tassar i färgerna krom, mässing, brons och utloppssats i krom. Pris avser endast karet. Tassar från 1136:-

2017-10-16 11:07


14

! N E B M B S K I T U B ll kanonpriser? ti r te k u d ro p ts te li på över 80 orter ss o r ta Vill du fynda kva it h u D ! n e e el av Butiksbomb d ta ch o ss o ll ti in på bad-varme.s å g . lt a Kom då in n a d si k a b Se runt om i landet.

Spara

90 kr

249:-

PUR

DEMERX MONOLIT

Go

Elektrisk personvåg

Uppf utan i 60/ ram, & be möns

I härdat svart glas. 180 kg/100g (minsta vikt 6 kg). Automatisk avstängning. Låg batterinivåvarning. 300x300x2,5 mm.

Ord. pris 339:NAMN:

Erbjudandet gäller v. 45-V.49

BAD & VÄRME

Allputsmedel Passar perfekt till rostfritt, porslin, koppar, mässing, kakel, kakelfogar, klinkers & spisplattor. Putssvamp ingår.

Erbjudandet gäller v. 40–44 2017

149:-

4

Spara

Ord. p

50:-

Ord. pris 199:NAMN:

595:-

Spara

400:-

DAMIXA SPACE

Tvättställsblandare Keramisk insats. Eco-Save vattensparfunktion. Skållningsskydd. Utan bottenventil. Krom.

Ord. pris 995:-

Erbjudandet gäller v. 40–44 2017.

NAMN:

ORAS APOLLO 532

Duschset

Bestående av handdusch med ett strålläge, väggfäste och en duschslang (1500 mm). Oras Apollo är utrustad enbart med de funktioner som du faktiskt behöver – elegant och ändamålsenligt. Erbjudandet gäller v. 40–44 2017.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 14

199:-

Spara

237:-

Ord. pris 436:-

NAMN:

2017-10-16 11:07


15

NT I 38° C

U BADA UTE ÅRET R PURUS LINE PREMIUM

Golvbrunn

Purus Line Premium är en elegant och flexibel golvbrunn med osynliga kanter som ger ett exklusivt helhetsintryck i ditt badrum. Den installeras tätt intill väggen, nu finns inga begränsningar i ditt val av kakel- och klinkerplattor.

NEPTUN FAMILY SPA

54 900:-

*Locklyftare på köpet, modell Neptun GS! Värde 2 900:-

Ord. pris 79 900:Fri frakt ingår! Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

Pris från:

6 438:PURUS LINE 800 RIB

Golvbrunn

Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/ 70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä& betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Rib.

4 552:Ord. pris 5 325:-

Designade golvbrunnar

Storlek: 200x 200x89 cm Antal platser: 6 st inkl. lounger Antal kromade jets: 31 st Vattenvolym: 1260 liter Tomvikt: 338 kg Totalvikt: 1598 kg El: 230 V 50 Hz, 2 x 16 A Pumpar: 1 st á 2.5hk, 2 hastigheter Värmare: 3000W Antal filter: 1 st Belysning: 1 st flerfärgs LED-lampa under vatten, där man fritt kan välja färg efter behag Elektronik: Amerikanskt Balboa styrsystem Ozonator: Ja Lock: Isolerat thermolock Startpaket med kemiprodukter: Ja

Insida Sterling silver

Övriga spamodeller neptunbath.com *Erbjudandet gäller t.o.m den 10 december 2017

Utsida grå

Isfack för kylda drycker ingår.

VARDAGSLYX SOM VÄRMER!

Finns för: centralvärme, el och kombidrift SPARA 2 565:-!

BAD & VÄRME SLITE

Handdukstork Stilren modell med glest satta rör som ger gott om utrymme för handdukarna att torka. finns i två storlekar: 80x50 cm och 121x50 cm. Krom. Inkl. ventil.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 15

NYHET!

Pris från:

2 995:-

Ord. pris 5 560:-

BAD & VÄRME VISBY

Handdukstork

I elegant och raffinerad design. Finns i två storlekar: 79x48 cm och 121x48 cm. Krom. Inkl. ventil.

Pris från:

2 995:-

Ord. pris från 5 560:-

2017-10-16 11:07


16

KOMPLETT BADRUM Installerat-och-klart-pris*

131 299:DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 16

2017-10-16 11:08


17

INSTALLERAT-OCH-KLART Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya och 6-årig Trygghetsförsäkring ingår. Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va!

Detta ingår: Jobb och försäkring: • Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. • R ivning och bortforsling av den gamla badrumsinredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel). • Rivning kakel och klinker på vägg och golv. • Uppsättning av våtrumsplatta enligt gällande branschregler. • Byte av golvbrunn standardmodell i plast. • Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen. • U ppsättning av nytt kakel samt klinker med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler. • Målning tak. • Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör. • M  ontering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. • 6 års trygghetsförsäkring med självriskeliminering vid eventuellskada. • Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. • Inredningen monteras på samma position som det som ersätts.

Inredning och produkter: • Forsa hörndusch 90, Svart matt Klarglas. • Canova inkl duschslang och duschblandare, krom handtag 2MT. Zaga handdukstork 10,8x120 cm, svart ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC, krom reglerbar elpatron 300W, Krom. • Forma högskåp 30, Svartbetsad ek Hel front. • Forma handtag 128cc, Krom No5. • Forma underdel 60, Svartbetsad ek Delad front. • Forma tvättställ 60, vit Fjord.

KOMPLETTERA

GOLVVÄRME fr.

6 627:-

• Forma handtag 128cc, krom No5. • Love Me mini tvättställsblandare, krom. • Forma överdel 60, svart spegel. • Bricmate White Matt Basic 200 x 400 mm kakel. • Bricmate Gray Basic 147 x 147 mm klinker.

Komplettera med golvvärme, pris från 6 627:* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installeratoch-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 17

2017-10-16 11:09


18

PURMO COMPACT

PURMO THERMOPANEL

Purmo Compact är med sin stilrena design en klassisk panelradiator för vattenburen värme. En verklig kvalitetsradiator med mycket hög finish. Compact är konstruerad för optimal värmeavgivning och levereras med monterade sidoplåtar och toppgaller med barnsäker infästning. Purmo Compact har externt ventilarrangemang.

Thermopanel har unika och uppskattade egenskaper. Det patenterade V4-kopplet svetsas in dolt bakom radiatorkroppen, med en för branschen helt unik metod. Inga synliga rör och full frihet att installera radiatorn för endera botten- eller sidoanslutning. Den förinställbara ventilinsatsen sitter på plats och termostat väljer du ur Thermopanels sortiment. Thermopanel V4 levereras alltid med sidoplåtar och galler färdigmonterat.

Inkl. Koppel och Danfoss RA2990 VILLA termostat. Prisex: HxB 500x900 mm

Inkl. MMA Evosense termostat. Prisex: HxB 500x900 mm.

Radiator

Radiator

Vid köp av minst 10 st

Vid köp av minst 10 st

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 845:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 678:-

3 670:-/st

3 800:-/st

VÄLJ TERMOSTATER EFTER DINA BEHOV

Connect® och Danfoss Link™

Appstyrning via WiFi är möjlig. DANFOSS RA2990 VILLA

Termostat

Byt ut dina gamla termostater! Få behagligare värme och bättre kontroll på den samtidigt som du sparar energi.

199:-

Trådlöst programmerbart styrsystem för enfamiljshus upp till 300 m2. För fullständig flexibilitet styrs värmen från en central punkt/ rum för rum, beroende på vad du önskar. Med Danfoss Link™ styr du både vattenburen golvvärme & termostaterna connect® tillsammans/som ett fristående system.

Installerat-och-klart-pris!*

16 995:-

/10+1 st

Ord. installerat-och-klart-pris 22 663:Installerat-och-klart-priset avser 1 Danfoss Link™ styrenhet och 10 connect® termostater.

Ord. pris 405:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 18

2017-10-16 11:09


e

19

.. . A I R A E B I N , pump Luft/luftvärme ...utvecklad för nordiskt klimat.

Tunga fördelar med luft/luft från NIBE. • Unik design. • 6 års trygghetsförsäkring ingår. • Underhållsvärme +10°C. • Tillbehör för fjärrstyrning via appen NIBE ARIA. • Värmedrift ner till -20°C. • Avancerad aktiv luftrening. • Upp till 50% lägre uppvärmningskostnad.

Installerat-och-klart-pris från*

16999:-

• Tillbehör för avledning av kondensvatten. * Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se eller kontakta din närmaste Bad & Värmebutik.

Ord. Installerat-och-klart-pris från 20 190:-

VÄLJ ErP-MÄRKTA PERFECTA PUMPAR!

MÖJLIGHETERNAS BADKAR

– Supergröna! Uppfyller de allra hårdaste miljökraven. PERFECTA PUMP aPump+ 25-4U-130

VID KÖP AV BLANDARE

Cirkulationspump Självreglerande 1-faspump med steglös inställning av kapacitet & display som visar energiförbrukningen. Energisparpumpen, aPump+ har en mycket tyst drift, en s k komfortpump. Lämplig för fastigheter upp till ca 200 m2. Levereras komplett med 2 m kabel som underlättar installationen

INGÅR HÅLTAGNING!

SPAR UPP TILL 1000 KR/ÅR

Pris från:

4 890:Ord. pris från 6 150:-

Installerat-och-klart-pris*

3 495:Ord. installerat-och-klart-pris 4 498:-

* Gäller hus med värmekälla under 70 kW och ett Delta T 20°C. Pris gäller om ROT-avdrag medges. Fullständiga installerat-och-klart-villkor se bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 19

NORDHEM SALTHOLMEN STANDARD

Badkar

Bakom ett enkelt yttre gömmer sig möjligheternas badkar. Välj mellan sex storlekar, enkelsidig eller dubbelsidig rygglutning, frontpanel eller L-panel, standardakryl eller konstruktionsförstärkaren Nordurit®. Saltholmen kan även kompletteras med en badkarsvägg. Dessutom finns två massagesystem som tillbehör för en ännu bättre upplevelse. Saltholmen är ett ypperligt exempel på att det går att förena design och hög kvalitet med ett attraktivt pris.Gäller storlek 1575x700 mm i standardakryl.

2017-10-16 11:11


20

Länge leve hemmets lugna vrå NIBE F1255 | BERGVÄRMEPUMP NIBE F1255 är en smart värmepump som omvandlar den naturliga energin som lagrats i marken. Automatisk anpassning möter dina uppvärmningsbehov året runt och minskar dina energikostnader. Genom att hämta kraft från naturen kan du skapa det perfekta inomhusklimatet i ditt hem med minimal inverkan på miljön.

IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE

Lugn, det fixar vi! Med vår Rörmokarservice hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WC-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrysta rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

Rätt pump och service för fritidshuset Våra VVS-hantverkare kan också fixa ditt pumpbyte och utföra service vid öppning och stängning av ditt fritidshus. Läs mer på www.bad-varme.se eller besök någon av våra butiker. Mer om vår service och våra tjänster hittar du på www.bad-varme.se

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 20

2017-10-16 11:11


21

VARMVATTENBEREDARE FÖR VILLAN Installerat-och-klart-pris*

16 795:-

NIBE COMPACT 100/150/300 LITER

Avser modell koppar, 100 liter.

Varmvattenberedare

Storsäljaren med valfritt korrosionsskydd, är lösningen för de flesta villahushåll. Serien är som gjord för att smälta in i hemmiljön. Den minsta modellen är perfekt att placera under arbetsbänk i köket. För mer information kring vilken STORSÄLJARE! varmvattenberedare du ska välja se bad-varme.se

Installerat-och-klart-pris*

17 995:-

Avser modell rostfritt, 150 liter.

Installerat-och-klart-pris*

19 795:-

Avser modell rostfritt, 300 liter. *Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

SÅ FUNKAR DET!

1.

Kom till någon av våra butiker

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2.

3.

t!

-klar h c o t a r e Install

En offert med fast pris på allt

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

Vid behov kommer vi hem till dig

En faktura från Bad & Värme

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

Vid större objekt som värmepump eller hela badrumsarbeten gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha kan vi t ex göra en 3D-ritning.

6. 7.

Gemensam slutbesiktning

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

4.

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5.

NYHET! Boka tjänsten på webben Efter arbetets slut

Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 21

Nu kan du boka våra Installerat-och-klartprodukter direkt på webben! bad-varme.se

2017-10-16 11:14


22

NYHET!

2G0älle%r

SMEDBO DRY FK711

Handdukstork

Beslagsbodens självhäftande sortiment!

I polerat rostfritt.

SMEDBO SIDELINE DK3101

Handduksstång

Enkel stång för duschvägg, polerad krom.

1 595:Ord. pris 2 095:-

759:-

BESLAGSBODEN

Tillbehör

Ord. pris 949:-

Ny serie med självhäftande produkter i rostfritt stål. Finns i nyanserna antik mässingsfinish, förtennat och polerat krom. Enkelkrok, dubbelkrok, svängbar trippelkrok, fyrkrok och toalettpappershållare.

NYHET! SMEDBO OUTLINE FK485E

Rak-/sminkspegel Väggmonterad. Med LED-belysning. Polerad krom.

1 695:Ord. pris 2 149:-

SMEDBO SIDELINE DK3102

Handduksstång

Dubbel stång för duschvägg, polerad krom.

1 199:-

SMEDBO SIDELINE DK3111

Krok

För duschvägg, krom.

183:-

BESLAGSBODEN

Duschkorgar

Ord. pris 229:-

Ord. pris 1 499:-

I kromat rostfritt stål. Självhäftande!

Högeffektiva värmepumpar för berg-, jord- och sjövärme

Det miljösmarta valet CTC GS 6-8

Värmepump

Våra nya värmepumpar har premiumkapacitet men till priset av en lågprisvariant. Med nya CTC GS får du en av Sveriges mest prisvärda värmepumpar, som under många år framöver kommer att ge skön värme till lägsta möjliga kostnad. CTC GS finns i två storlekar, 6 respektive 8 kW. De har utrustats med den senaste tekniken och med en varmvattenkapacitet på 300 liter.

NYHET!

CTC ECOVENT

Inomhusmodel CTC EcoVent i350F är en komplett inomhusmodul med värmepumpsstyrning och integrerad ventilation som i kombination med en luft/vattenvärmepump ger en betydligt energieffektivare, smartare och tystare anläggning. Installeras med CTC EcoAir 406 för högsta besparing.

CTC ECOAIR 406

Luft-/vattenvärmepump CTC EcoAir 406 Luft-/vattenvärmepump Sveriges mest sålda värmepump. CTC EcoAir 406 sänker uppvärmningskostnaderna med upp till 70% genom att ta energi från luften och omvandla den till varmt tappvatten och värme till dina radiatorer eller din golvvärme.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 22

EFFEKTIV & TYST!

2017-10-16 11:15


Glöm raggsockorna!

23

LK Golvvärme passar perfekt både vid nybygge & renovering. Tryggt, miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. Vi har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern

Vill du installera golvvärme? Se våra instruktionsfilmer på lksystems.se/instruktionsfilmer

6 års Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.* Gör en säker VVS-installation ännu säkrare! När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb.

Upp till 100.000 kr i kompensation. Skulle något, mot förmodan, hända som har något med vår installation att göra, så träder vår försäkring in. Den täcker både självrisken för din hemförsäkring och det åldersavdrag ditt försäkringsbolag gör på byggnader och utrustning vid en skada. Vår försäkring gäller för dig i sex år efter installationen. Och försäkringen följer med fastigheten. Förutsättningen är att du själv har en villa- eller fritidshusförsäkring och att ditt försäkringsbolag beslutat att ersätta dig för skadan. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 23

2017-10-16 11:15


BAD & VÄRME

Nyhet! Nu finns vi på orterna Rävlanda och Vendelsö!

900 VVS-hantverkare på över 80 orter BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Bålsta Enköping Falun Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Halmstad Hedemora Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå Rottne Rävlanda Sala Sandviken Skara

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värmebutiken Bad & Värme Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Bad & Värme Bad & Värme/Engléns Rör Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme Karlstad Rörmontage Bad & Värme Bad & Värme B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme VVS Shopen NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme

Droppande kran? Bad & Värme hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

Fallebergsvägen 23 Renshammarvägen 8 Skäggargatan 7 Sköldvägen 9 Romgatan 10, bredvid Jysk Centralvägen 30 Bagaregatan 6 Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Söndrumsvägen 29 Hamre 68 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Huddingevägen 342 Granebovägen 3 G:a Ådalsvägen 113 Dagövägen 5 Örebrovägen 27 Kolvgatan 10 Västra vägen 29 Första Industrigatan 7A Jägerhorns Väg 15 Hantverkaregatan 21 Kullsgårdsvägen 43 Industrigatan 15 Målarvägen 5 Spantgatan 8 Stora Gråbrödersgatan 15 Hallindenvägen 25 Källvägen 15 Godbyvägen 11 Förrådsgatan 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Mästarevägen 1 Abborrvägen 12 Tegvägen 5 Batterigatan 6 Kopparvägen 6 Västergårdsvägen 9 Gruvvägen 44 Mossvägen 41 Mejerigatan 2

0570-124 24 0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0171-511 01 023-343 00 0590-130 14 0485-316 70 0370-332 290 035-241 08 50 0225-107 26 042-400 94 40 0506-307 95 08-746 00 20 070-381 37 99 0611-154 23 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0494-125 50 0550-692 996 08-740 80 30 0221-140 70 0430-10 000 013-31 25 50 010-458 66 55 0920-108 80 046-272 72 99 0523-470 71 0280-130 75 +35818-221 11 0501-716 60 0250-53 08 80 0141-21 00 32 0524-715 11 0176-22 47 00 0479-146 04 0911-927 70 0470-925 50 0301-234050 070-582 69 16 026-27 30 75 0511-101 59

Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Trosa/Vagnhärad Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Örnsköldsvik Östersund

Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Bad & Värme Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme/Norderåsens VVS

Storgatan 46 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Doterödsvägen 25 Solrosgatan 3 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Lokgatan 3 Nya Industrivägen 3 Måttbandsvägen 6–10 Björnvägen 7 Larvsvägen 40 Hyvelgatan 11, infart Willys P Korsgatan 40 Vassbottengatan 8 Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Markgatan 23 Karlslundsvägen 1 Hemvägen 28

0910-72 04 05 0498-22 07 00 0620-150 15 0303-801 09 0526-667 10 0280-207 75 0270-100 90 0477-130 50 0156-12701 08-630 07 00 090-14 38 00 0512-405 36 0498-500 76 0322-62 00 60 0521-657 00 021-38 04 30 08-540 229 80 0573-100 03 019-10 63 60 0660-843 45 063-14 01 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Eskilstuna Flen Hjo Hässleholm/Sösdala Hässleholm Järfälla Karlskrona Nyköping Saltsjö-Boo Sollentuna Sölvesborg Tranemo Uppsala Vara Vellinge Vendelsö Åkersberga Örebro

Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 Bad & Värme Djurgårdens Bygg & Miljö Fabriksgatan 16 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 Bad & Värme Fabriksgatan 15 VVS-teamet Väpnargatan 7 Järfälla BadrumsRenovering Skarprättarvägen 11 Redmos Rör Silvervägen 20 Sörmlandskustens VVS Blommenhovsvägen 24 Turex Rör Telegramvägen 46C 24 Rör Jour Djupdalsvägen 7 B. Göranssons Rör Löparevägen 6 Tranemo Rör Åkerivägen 1 J-G Rör Spikgatan 6 Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Spikgatan 8 Forsmans VVS Vendelsömalmsvägen 94 Frödins Rör Närkes Rörlednings AB Hagavägen 7

0583-71 10 77 0531-103 02 016-14 68 43 0157-100 61 0503-122 22 0451-602 38 0451-38 18 70 08-583 550 50 0455-168 00 072-70140 77 08-715 56 16 08-24 24 20 0456-128 33 0325-700 49 018-69 28 48 0708-60 77 13 040-42 26 00 076- 897 82 07 08-540 681 50 019- 122602

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i euro.

® DR6_MIN_2017_EXTRA.indd 24

2017-10-16 11:15

Bad & Värme DR utskick 6.2017  

Bad & Värme DR utskick 6.2017 November/ December

Bad & Värme DR utskick 6.2017  

Bad & Värme DR utskick 6.2017 November/ December