Page 1

NR 2 MARS/APRIL 2018

RME!

D & VÄ ENDAST HOS BA

INSTALLERAT-OCH-KLART!

Fast pris på produkt och installation

TRYGGHETSFÖRSÄKRING

Ingår i 6 år

RÖRMOKARSERVICE Lugn, det fixar vi!

KOMPLETT GÄSTTOA PÅ 3 M2

97 700:Delbetala 60 mån 2 143:-**

Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya. Och givetvis ingår 6 års Trygghetsförsäkring. Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va! * Priset är beräknat på en gästtoa med en golvyta på 3m . Priset gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se vad som ingår och fullständiga villkor på www.bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. 2

KAMPANJEN GÄLLER 19/3 – 15/4 2018 DR2_2018.indd 1

2018-02-28 09:06


2

Tankar inför ditt nya kompletta badrum. Ett nytt badrum är en stor investering och något man ska leva med och trivas i under lång tid. Därför är naturligtvis viktigt att allt blir rätt när man väl gör slag i saken. Men hur ska man då tänka för att få ett badrum som man blir nöjd med – och förblir nöjd med? Nummer ett är förstås att man ser till att jobbet blir rätt utfört med allt vad det innebär. Det kan låta självklart, men det finns tyvärr alltför många exempel på nya badrum som inte håller måttet. I bästa fall ser det bara illa ut, men i värsta fall kan ett felaktigt byggt badrum leda till allvarliga skador på fastigheten och stora kostnader. När du anlitar din Bad & Värme-butik kan du vara säker på att jobbet blir fackmannamässigt utfört, vilket också bevisas av den 6-åriga Trygghetsförsäkring vi lämnar på alla kompletta badrum.

SP

Det andra du ska tänka på – som kanske är lite svårare – är att välja en stil och en inredning som du känner att du kan leva med länge. Många väljer ganska diskret kakel och klinker just för att det inte ska kännas omodernt och daterat efter några år. Istället kanske man tar ut svängarna lite mer i valet av kommod, kranar och dusch. Men även här är det många som väljer klassisk design, som kanske inte sticker ut så mycket men som istället är mer tidlös. Oavsett om du vill ha modernt och spännande eller mer klassiskt återhållsamt, så hittar du ett stort utbud i vårt sortiment. Och eftersom vi bara jobbar med kvalitetsprodukter så kan du vara säker på att de håller länge, både i form och funktion. Besök din närmaste Bad & Värme-butik så hjälper vi dig att rita upp och räkna på ett komplett badrum du kommer trivas med i många år.

Se framsida, sid 6 samt fler Kompletta Badrum på www.bad-varme.se

DR2_2018.indd 2

2018-02-28 09:06


3

SPARA 1 097:-

MACRO DESIGN CHARM 80 CM

MACRO DESIGN CHARM 45 CM

Charm kommod 80 cm finns med lucka eller låda. EasyClean popup vattenlås ingår. Höjd 54,5 cm, djup 38 cm. Blandare ingår ej.

Perfekt i det lilla badrummet! Charm kommod 45 cm finns med lucka eller låda. EasyClean popup vattenlås ingår. Höjd 54,5 cm, djup 38 cm. Blandare ingår ej.

Kommod + tvättställ

Kommod + tvättställ

SPARA 697:-

4 388:- 2 788:Ord. pris från 5 485:-

Ord. pris från 3 485:-

MACRO DESIGN SKAGEN U

Duschhörna

Monterad mitt på en vägg för ett lyxigt intryck. Kan monteras steglöst om ett fönster är i vägen eller i det lilla badrummet så att du kan du nyttja hela ditt badrum när du inte använder duschen. Takdusch ingår ej.

Installerat-och-klart-pris*

10 995:Endast dusch 8 640:-

KOMMOD+TVÄTTSTÄLL FINNS ÄVEN I 60 CM!

3Ord5. pris848485:-:SPARA 897:-

Blandare ingår ej.

Spara 2 345:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 13 340:-

Delbetala 24 mån 493:-** *Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 3

2018-02-28 09:06


4

Bad & Värme vs Fukt & Mögel

Vi testar det som verkar omöjligt och märker ofta att det faktiskt är fullt möjligt. JÖRGEN CARLSSON, PRODUKTCHEF, MACRO DESIGN

Det kan se fint ut på ytan, men dolt där under kan alla möjliga fel dyka upp. Idag råder det brist på VVS-hantverkare med rätt utbildningar och certifieringar, vilket leder till dålig service och dåliga installationer. På Bad & Värme lämnar vi ingen kund med droppande kranar och felkopplade rör. Som Sveriges ledande VVS-kedja har vi ett uppdrag.

Vi tar fajten mot fuskbyggare. Bad & Värme finns på över 80 orter i Sverige och består av 900 yrkesutbildade och certifierade hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi har en unik trygghetsförsäkring. Vi jobbar bara med kvalitetsvarumärken och ger våra kunder fasta priser på produkt och installation.

Sparar på jordens resurser. Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi energieffektiva lösningar i badrum och värmesystem. Nu ska vi gå ett korståg mot de slarviga och kortsiktiga fuskbyggarna i branschen. När du anlitar Bad & Värme kan du känna dig trygg. Detta för att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Välkommen in, hos oss får du allt från inspiration, till installation!

Morgondagens design redan idag För Macro Design räcker det inte att bara ta fram badrumsmöbler och duschar av högsta kvalitet. Företagets ambitioner är högre än så: De vill ta badrumsdesign till en helt ny nivå och skapa det ingen annan gjort tidigare. Och det lyckas de med. Jörgen Carlsson är produktchef på Macro Design och det är ett jobb han trivs med. Tillsammans med sina duktiga kollegor bryter han ny mark och utmanar konventionerna det gäller design och funktion. – Vi jobbar aktivt och kreativt för att komma med nya, smarta produkter för morgondagens badrum. Vi testar det som verkar omöjligt och märker ofta att det faktiskt är fullt möjligt, berättar han.

Fukt & Mögel trivs i gamla och fuskbyggda badrum, i trasiga fogar och dåliga tätskikt.

Priser Priser i euro? i euro? Vill Villduduveta vetavad vadpriset prisetblir bliri euro i eurosåsådividerar dividerar dududet dethelt heltenkelt enkeltmed med10. 10.

DR2_2018.indd 4

Macro Design grundades i Laholm 1985 och har sedan dess strävat efter att ge kunderna det de vill ha: väldesignad badrumsinredning av högsta kvalitet. Då som nu görs all formgivning och produktutveckling av företagets egna designers, och tillverkningen sker till största del i den egna fabriken i Laholm. – Vi är väldigt lyhörda för vilka trender som kommer, inte bara inom badrum, utan även inom andra om-

råden. Vi tittar på vad som händer på andra marknader och anpassar trenderna till de skandinaviska konsumenternas smak och stil, berättar Jörgen. Ett bra exempel på detta är Macro Designs senaste möbelserie, Aura, som förenar klassiska materialval med nyskapande design. Veronica Dribe, försäljningschef på Macro Design är inte förvånad över att Aura-serien redan har blivit en succé hos kunderna – Det är en exklusiv, sofistikerad serie med vackra fasade kanter som elegant integreras i möbeln. Det tunnaste tvättstället i serien är bara 8 millimeter tjockt. Det är riktigt läckert, berättar Veronica. På Macro Design sätts kunden bokstavligen alltid i första rummet. De genomför regelbundet studier för att ta reda på vad kunderna efterfrågar och vilka behov som finns.

2018-02-28 09:06


A

VÄR D &

M

A

CR

I O DES

G

M

N

E

B

5

er n

– Men det är inte alltid kunderna riktigt vet vad de vill ha, så vi jobbar alltid med att ligga steget före, säger Jörgen. Ett exempel är Macro Designs nya utdragbara spegel, som gör att man kan stå rak vid sin kommod och ändå komma tillräckligt nära sin spegelbild. En smart lösning som skonar korsryggen för den som spenderar mycket tid framför spegeln.

Veronica Dribe, Försäljningschef Jörgen Carlsson, Produktchef Handfat AURA

En annan av företagets innovationer är möjligheten att välja mellan varmt ljus och dagsljus vid badrumsspegeln. Det varma ljuset är behagligt, men när man sminkar sig ger dagsljus en mer rättvisande bild över hur sminkningen kommer att te sig när man kommer ut.

men samtidigt måste det förstås vara snyggt och hållbart över tid. Ett badrum är en stor investering och det är viktigt att kunden inte bara är nöjd nu, utan även om tio år, säger Jörgen.

– Hos oss går form och funktion alltid hand i hand. Det ska vara smart, praktiskt och fylla ett behov,

På Macro Design vet man att produkterna håller vad de lovar. Därför kan de också erbjuda garantier som hör till

DR2_2018.indd 5

de mest generösa i branschen, med 10 år för stommar och porslin och hela 20 år på lådskenor och duschar. – Våra kunder är vår enskilt viktigaste tillgång och allt vi gör är med kundens bästa för ögonen. Vi är inte framme förrän vi har överträffat våra egna och omvärldens förväntningar, avslutar Veronica.

2018-02-28 09:07


6

KOMPLETT BADRUM PÅ 7 M2

145 900:Delbetala 60 mån 3 183:-**

Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya. Och givetvis ingår 6 års Trygghetsförsäkring. Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va! * Priset är beräknat på ett badrum med en golvyta på 7 m . Priset gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på www.bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. 2

DR2_2018.indd 6

2018-02-28 09:07


7

Så här har vi räknat Jobb och försäkring • PRISERNA är räknade på badrum med längd 350 cm, bredd 200 cm och höjd 240 cm, alt. gästtoa med längd 200 cm, bredd 150 cm och höjd 240 cm. • RIVNING & BORTFORSLING av den gamla badrums inredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel). • RIVNING kakel, klinker eller våtrumsmatta på vägg och golv. • UPPSÄTTNING av väggskiva enligt gällande branschregler. • BYTE av golvbrunn standardmodell i plast. Brunnen monteras på samma position som den som ersätts. Gäller badrum, ej gästtoa. • FLYTSPACKLING av golv med godkänt fall till golvbrunnen. • UPPSÄTTNING av nytt kakel, klinker eller våtrumsmatta med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler. • MÅLNING tak. • MONTERING av nya utanpåliggande kromade kopparrör. • MONTERING & INKOPPLING av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. Inredningen monteras på samma position som den som ersätts. • 6 ÅRS TRYGGHETSFÖRSÄKRING med självriskeliminering vid eventuell skada.

Inredning och produkter • MACRO DESIGN Grace dusch 90x90, krom, klarglas. Med Air dold duschförvaring. • MORA Mora One takduschpaket. • MACRO DESIGN Aura högskåp 400 antracit. • MACRO DESIGN Aura kommod 1000 antracit med glastvättställ Edge. • ORAS Alessi 8710F tvättställsblandare. • MACRO DESIGN Spegel med infälld belysning 1000. • IFÖ Spira 6260 Rimfree® WC-stol. • TARKETT Aquarell Rust Metal Graphite, golv. • TARKETT Aquarell Raw Cconcrete Grey, vägg.

Tillval • ELGOLVVÄRME 9 995:• VATTENGOLVVÄRME 12 495:• SPOTLIGHTS 6 ST, 19 995:• Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler.

DR2_2018.indd 7

2018-02-28 09:07


8

R A G N I N S Ö L A T ger plats i badrummet SMAR Det är i duschen du landar och laddar, fyller på energi och slappnar av. Det har ingen betydelse om du har ett litet eller stort badrum, vi har duschen som passar dig. Rymliga duschar för två, nischer, saloonsdörrar, duschhörnor och mycket mer. Låt dig inspireras, dröm dig bort och hitta din favorit. PSvensktillverkad. P20 års garanti.

SPARA 1457:-

SKAGEN RUND

Duschhörna Dörrarna kan vikas både inåt och utåt. Välj mellan 10 standardstorlekar, 3 olika profilfärger och 4 olika glas till samma pris. Kombinera fritt!

SPARA 2057:-

SPARA 1397:-

SKAGEN J

SKAGEN VIK NISCH

Duschhörna

Duschdörr

SKAGEN VIK SALOON

Dörrarna kan vikas både inåt och utåt. Välj mellan 10 standardstorlekar, 3 olika profilfärger och 4 olika glas till samma pris. Kombinera fritt!

Smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion som gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel.

Smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion som gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel.

Ord. pris 10 285:-

Ord. pris 6 985:-

10 228:-

5 828:-

8 228:-

5 588:-

SPARA 1337:-

SPARA 897:-

SPARA 797:-

Ord. pris 7 285:-

SPARA 2557:-

Duschdörrar

Ord. pris 12 785:-

SPARA 437:-

SPARA 317:SKAGEN NISCH RAK

SKAGEN BADKARSVÄGG

SKAGEN SKÄRMVÄGG RAK

SKAGEN RACK OCEAN/RACK LAKE

Klarglas. Finns i måtten 67-107 cm som standard. Skagen Nisch kan även måttanpassas i andra höjder och bredder, gäller endast i Klarglas och Ice.

Vi har många badkarsväggar att välja mellan. Enkla, dubbla eller dörr med fast vägg. Hitta den lösningen som passar just ditt badkar.

Rak. Finns i flera storlekar. Höjd 195 cm.

Smart lösning som gör vardagen mer bekväm. Duschhyllorna har gott om plats för dina duschprodukter.

5 348:-

3 588:-

3 188:-

Duschdörr

Ord. pris 6 685:-

DR2_2018.indd 8

Badkarsvägg

Ord. pris 4 485:-

Duschvägg

Ord. pris 3 985:-

Duschhyllor

1 748:- 1 268:Ord. pris 2 185:-

Ord. pris 1 585:-

2018-02-28 09:07


9

TAPWELL EVO TVM7200

TAPWELL EVO070 WATERFALL

Takduschpaket med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Höj- och sänkbar. 160cc. Kombineras med blandarfäste.

Med mjuka former och vattenfallsflöde. Kombineras med bottenventil. Krom.

Tvättställsblandare

Takduschpaket

Installerat-och-klart-pris*

3 151:Endast blandare 1 595:Spara 500:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 651:-

Installerat-och-klart-pris*

Delbetala 12 mån 298:-**

6 951:-

TAPWELL STICK SK NEW 184

Endast takdusch 5 595:-

Köksblandare

Spara 2 400:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 9 351 :-

Med hög vridbar pip och diskmaskinsavstängning. Pipen går att begränsa till 120 eller 160 graders svängradie. Krom.

Installerat-och-klart-pris*

3 345:-

EXTRA HANDDUSCH MEDFÖLJER

Endast blandare 1 789:Spara 606:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 951:-

Delbetala 24 mån 325:-**

Delbetala 12 mån 314:-**

20% rabatt

SPARA 120:BESLAGSBODEN B1210

SMEDBO OUTLINE FK635

SMEDBO HOME

Dubbel duschkorg. Kromat rostfritt stål. Korg 120 x 250 mm. Höjd korg 71,5 mm. Total höjd 660 mm. Rundad upphängningskrok.

Fristående. Polerat rostfritt stål. Höjd 615 mm. Golvplatta diameter 170 mm.

I krom. 10 års garanti. Rabatten gäller alla produkter i serien Home.

Duschkorg

Toalettpappershållare

Badrumsserie

499:Ord. pris 699:-

SPARA 200:-

379:Ord. pris 499:-

SMEDBO SIDELINE DX2415 & DB2145 BESLAGSBODEN B1215

Duschkorg

Dubbel duschkorg för duschblandare. Kromat rostfritt stål. Korg 120 x 250 mm. Höjd korg 71,5 mm. Total höjd 560 mm.

Duschskrapa

I ABS. Med greppvänligt handtag. Duschblad i silikon. Längd 240 mm.

SPARA 48:-

111:Ord. pris 1 59:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 9

2018-02-28 09:07


10

INSTALLERAT-OCH-KLART MED VÅRA MÖBELPAKET Se fler Ifö möbelpaket på bad-varme.se

IFÖ SENSE SPMP 90 COMPACT

Möbelpaket med lådor Med smalare underskåp, vitt, två mjukstängande lådor med rakt grepp i aluminium. Tvättställ Ifö Spira med generösa avställningsytor. Blandare ingår ej. Finns i 60 och 90 cm samt med Ifö Sense tvättställ. Pris avser 90 cm.

Installerat-och-klart-pris*

11 145:-

Endast möbelpaket 8 289:Spara 2 160:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 13 305:-

Delbetala 24 mån 499:-** IFÖ SENSE SDSSMP 60 COMPACT

Möbelpaket med dörrar Med smalare underskåp, grafitgrå, två mjukstängande dörrar med rakt grepp i aluminium. Pushopen-insats ingår. Tvättställ Ifö Sense. Blandare och vattenlås ingår ej. Finns i 60 och 90 cm samt i vitt. Finns även med Ifö Spira tvättställ. Pris avser 60 cm.

Installerat-och-klart-pris*

7 384:-

Endast möbelpaket 4 828:Spara 1 163:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 547:-

Delbetala 24 mån 343:-** *Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 10

2018-02-28 09:08


11

t n a k l o p s n a t u t l e H – a r i p S ö If INGET FÖR SMUTS OCH BAKTERIER IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE®

WC-stol

Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WCstol fräsch länge. Mjukstängande hårdsits. 42 cm sitthöjd utan sits. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad.

Installerat-och-klart-pris*

5 995:Delbetala 24 mån 285:-**

CINDERELLA, DEN TESTVINNANDE FÖRBRÄNNIGSTOALETTEN

UNIKA FÖRDELAR MED FÖRBRÄNNINGSTOALETTEN: • Inget vatten eller avlopp • Luktfri • Tar liten plats • Enkel installation • Inga problem med flugor • Enkel avfallshantering (aska) • Inga kemikalier eller tillsatser krävs

Installerat-och-klart-pris*

• Askan är utmärkt som gödning

44 995:-

CINDERELLA

Förbränningstoalett Slutet luftsystem för styrd till- & frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning & energiförbrukning. Produkten är CE-märkt & godkänd av SEMKO.

DR2_2018.indd 11

Endast toalett 41 500:-

Delbetala 24 mån 1 910:-**

2018-02-28 09:08


12

H TRÄDGÅRD

T FÖR HUSHÅLL OC KOMPLETT PUMPAUTOMA SCANDIA PUMPS PEDROLLO JSW 1-FAS

Pumpautomat

BIOLOGISKA TOALETTER!

1x230V. Med 24 liter trycktank.

MullToa 55 ai

Ord. pris 4 711:-

Den praktiska mullådan töms vid normal användning, fyra personers fritidsbruk, en gång per säsong. Då den biologiska nedbrytningsprocessen sker i toaletten, försvinner 90–95% naturligt, tack vare den patenterade metoden. Det lilla som återstår blir en ren fin mull som kan återföras till naturens kretslopp.

3 495:SPARA 1216:-

16 200:N FÖR ATT PUMPA DAGVATTE SCANDIA PUMPS PEDROLLO RXM 2-GM 1-FAS

Länspump

Rostfri. 1x230V 0,37kW 1¼” Med vertikalflottör.

MullToa 65 ai

2 695:-

Marknadens enda svensktillverkade biologiska toalett som är miljögodkänd och försedd med Svanenmärkning. Klarar fyra personers åretruntbruk. Ren och snygg design, mjukstängande sits och behaglig temperatur (värmesits behövs ej). Insynsskydd med dubbla funktioner, om man vill sitta eller stå. Max effekt: 355 W. Mått: H 66 x B 65 x D 81 cm. Erforderlig golvyta 65 x 135 cm.

Ord. pris 3 519:-

SPARA 824:-

18 100:-

SOLUPPVÄRMD!

Värde 414:Köp Kombifäste, få Kabina Kid hylla 2-delad: enklare transport & förvaring

Kopplas snabbt och enkelt direkt från trädgårdsslangen.

1695:-

Ord. pris 2 418:-

SPARA 186:-

669:Ord. pris 855:-

DEMERX KOMBIFÄSTE TILL SUNNY 18 Med uppfällbar handdukstång samt 2 krokar. Passar Kabina Kid hylla som ingår just nu!

DEMERX KABINA ”SVÄNGD/RAK”

Duschhylla

441:-

Hängs över duschvägg/kabin med upphängningskrok & skyddshölje. Låses mot vägg med sugkopparna. För svängd/rak dörr. I högblank/kromad finish. Rostfritt stål 18/8. 5 års rostskyddsgaranti.

DEMERX READY Sunny utedusch kan kompletteras med Demerx, trädäck

DEMERX SUNNY 18

Utedusch

Med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 18 lit. Ger ca 9 min skön tempererad duschning. Finns även i större modeller, Sunny 20 och 40.

DR2_2018.indd 12

DEMERX SUNNY 35 DEMERX

DEMERX

Trädäck för enkel placering av utedusch. Passar samtliga Sunny utedusch.

För enkel montering direkt i marken. Passar samtliga Sunny utedusch. Zink.

1 114:-

510:-

Trädäck

Jordankare

Utedusch

Med soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 35 lit. 2-delad för enkel transport & förvaring. Ger ca 20 min skön tempererad duschning. Finns även i andra modeller.

2895:Ord. pris 3 358:-

Pappershållare Snygg och praktiskt toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Krom.

369:Ord. pris 479:-

SPARA 110:-

2018-02-28 09:08


13

Taksil på hela 400 mm!

MORA ONE

Tvättställsblandare Mjukstängande med keramisk tätning från Mora Armaturs senaste serie, designad av Thomas Sandell. Energi- och vattenbesparande strålsamlare 5 l/min.

MORA ONE SHOWER SYSTEM KIT

Takduschpaket

Termostatblandare 160 cc med inbyggd omkastare för tak- och handdusch med en taksil på hela 400 mm. Energi- och vattenbesparande handdusch 9 l/ min och takdusch 20 l/min och båda är utrustade med antikalksystem Easy Clean.

7 995:-

Installerat-och-klart-pris*

3 995:-

Ord. pris 9 895:-

Endast blandare 2 439:-

MORA ONE MINIPROFI

Köksblandare Mjukstängande med flexibel pip och 2-stråligt munstycke (normal och sköljstråle). Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8 l/min. Omställbar flödes begränsning och temperaturspärr. Med diskmaskinsavstängning.

Installerat-och-klart-pris*

5 755:-

Endast blandare 4 199:-

Spara 1 506:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 5 501:-

Spara 2 746:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 501:-

Sitt säkert! ETAC EASY & SMART

Duschpallar

SPARA 154:-

195:Ord. pris 349:-

89:Ord. pris från 129:-

KLEINE WOLKE ZAGREB

KLEINE WOLKE PINO

55 x 85 mm. Twistad bomull 100%. White och antracit.

Fristående i akryl. Tandborstmugg och tvåldispenser i Clear och antracit.

Matta

Val av pall kan ha både funktionella & praktiska anledningar, då våra badrum ser olika ut & pallarna ger möjlighet till olika sittande. Höj- & sänkbar, doppskor ger säkert grepp mot golvet. Finns i grå & isblå, 42–57 cm.

Pris från:

Accessoarer

499:Ord. pris 645:-

SPARA 86:-

499:-

SPARA 146:-

Ord. pris 699:-

159:-

ETAC

Duschsandal

Ord. pris 245:-

SPARA 200:-

KLEINE WOLKE KITO

MÖVE WAFFLEPIQUEE

Duschdraperi i textil med tyngder i nederkant. 180 x 200 mm. Snow White och antracit.

100% bomull. Längd 110 cm. Finns i färgerna Snow, Grafith, Blue & Ruby. Stl. S, M, L & XL.

Duschdraperi

DR2_2018.indd 13

SPARA 51:-

Kimono

Tvätta fötterna enkelt när du duschar. Ger en uppfriskande & mjukt masserande fottvätt utan att behöva böja dig ned.

279:Ord. pris 330:-

2018-02-28 09:08


14

FM MATTSSON SILJAN DUO

Köksblandare FM MATTSSON SILJAN

Takduschpaket

Säkerhetsblandare 160 cc med inbyggd omkastare som ger en mer stilren design och enklare rengöring. Tak- & handdusch med kalkavvisande sil. Eco Flow, handdusch 9 l/min & takdusch 12 l/ min. Metallslang med anti-twist, duschstång med väggtätning (kan kapas vid behov). Säkerhetsblandaren håller med FM Mattssons unika teknik en jämn temperatur för bästa duschkomfort.

Förutom en traditionell spak har FM Mattsson Siljan Duo även en sensorfunktion. Genom att hålla handen framför sensorn startar blandaren beröringsfritt. Den spolar med ett begränsat flöde under valbar tid – 4,8 eller 12 sekunder men kan även stoppas enkelt genom att hålla handen framför sensorn på nytt, enkelt och hygieniskt!

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

5 995:-

6 795:-

Endast blandare 4 439:-

Endast takdusch 5 439:Spara 3 151:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 9 946 :-

Spara 1 181:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 7 176:-

Delbetala 24 mån 285:-**

FM MATTSSON SILJAN

Tvättställsblandare Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion. Finns även i en mindre modell.

Installerat-och-klart-pris*

2 695:-

Endast blandare 1 139:Spara 373:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 068:-

Delbetala 24 mån 318:-**

Delbetala 12 mån 260:-**

FM MATTSSON ELEKTRONISK

Diskmaskinsavstängning Touchknappen monteras i diskbänksplåten eller i bänkskivan, skivtjocklek 0-40 mm. Färgindikator för lägesval. Stänger av automatiskt efter 3 eller 12 timmar. Levereras med batteri 9V. Anslutning G1/2 och hålmått Ø20-21 mm.

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 14

1 424:-

SPARA 356:-

Ord. pris 1 780:-

2018-02-28 09:09


15

UTDRAGBAR PIP FÖR KÖK SOM BEHÖVER DET DÄR LILL A EXTRA .

DAMIXA ROWAN PRO

DAMIXA HILINA

Takduschpaket

Köksblandare

Komplett 160 cc, Eco-Klick vattenspar-funktion. Integrerad omskiftare styr vattnet till tak-/handdusch. Stor taksil 200 mm, 1750 mm lång metallslang med antitwist. Skållningsskydd. Rub-Clean, kalkavvisande munstycken.

Köksblandare med diskmaskinsavstängning, Eco-save, skållningsskydd, flexibel pip med kaklavvisande strålsamlare.

Installerat-och-klart-pris*

3 495:-

Installerat-och-klart-pris*

Endast blandare 1 939:-

5 495:-

Spara 756:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 251:-

Endast takdusch 4 139:-

Delbetala 12 mån 326:-**

Spara 2 856:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 351:-

DAMIXA FAIR JET FLEX

Duschset

Duschset med flexibel infästning, handdsuch med 3 duschfunktioner, tvålkopp. Levereras med 1 ,5 m duschslang i metall.

595:-

Delbetala 12 mån 493:-**

Ord. pris 995:-

SPARA 400:DAMIXA PINE

Tvättställsblandare Med keramisk insats och Eco-Save vattensparfunktion. Kallstart. Rub-Clean för enkel rengöring.

DAMIXA THERMIXA ZERO

Duschtermostat

Installerat-och-klart-pris*

Termostatblandare för stabil temeraturhållning och spärr mot skållning. Dubbla strömingsskydd. Istallationsavstånd 160 cc.

2 395:-

Endast blandare 839:Spara 606:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 3 001:-

Delbetala 12 mån 235:-**

DR2_2018.indd 15

SPARA 800:-

1 195:Ord. pris 1 995:-

2018-02-28 09:09


16

NORDHEM ALMENÄS

Eltork

Avskalad handdukstork i klassiskt stegutförande och polerat rostfritt. Med sin smala bredd på 43 cm passar den även i små utrymmen. Almenäs finns i två storlekar, med fem respektive sju rör. Den invändiga värmekabeln ger låg förbrukning och driftkostnad. Finns med anslutning till höger eller vänster.

Pris från:

2 490:-

SPA

Ord. pris från 3 250:-

SPARA 760:-

ORAS CUBISTA 2814F

Tvättställsblandare Beröringsfri med temperaturvred. Blandarens pilotventil reagerar med hjälp av impulsteknik vilket ger batteriet lång livslängd. Batteridrift 6V.

SPARA 920:-

2 490:Ord. pris 3 415:-

SPARA 1 153:-

SPARA 655:-

ORAS NOVA 7427

Duschblandare/duschset

ORAS SAFIRA 1039F

ORAS SAFIRA 1010F

Köksblandare

Tvättställsblandare

Med hög pip och keramisk diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

Med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

1 995:- 895:Ord. pris 3 148:-

Termostatblandare 160 cc för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Oras Apollo duschset består av handdusch, duschstång 650 mm, tvålkopp och duschslang 1500 mm. Finns även i anslutning 40 cc.

Installerat-och-klart-pris*

2 995:Spara 1 259:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 4 254:-

Ord. pris 1 550:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 16

2018-02-28 09:10


17

NYHET!

SPARA 1 984:-

SVEDBERGS

NYHET! SVEDBERGS SIGYN

Underdel 120 x 45 cm. Vit med fyra lådor, BOX ONE och Easy Clean. Med läderflärp i naturfärgat läder och krom. Vass porslinstvättställ 120 x 45 cm dubbel. Exkl. blandare.

120 cm, vit LED. Belysningen är energisnål och anpassad för att ge ett behagligt ljus. IP44.

11 x 120 cm. Krom. Med två handdukskrokar. Inkl.elpatron Erica 300W krom.

Möbelpaket

Installerat-och-klart-pris*

Top-Mirror

7 936:Ord. pris 9 920:-

17 788:-

Handdukstork

t lpa

ron Eric

Installerat-och-klart-pris*

7 548:-

Spara 4 169:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 21 957:-

Spara 1 258:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 8 806:-

Delbetala 24 mån 776:-**

Delbetala 12 mån 664:-**

SVEDBERGS BARB 166

SVEDBERGS FORMA

Den ovala formgivningen skapar ett mjukt och modernt intryck. Att det är fristående är inte bara snyggt, det gör dessutom badkaret lättplacerat i de flesta badrum. Generöst baddjup med gott om plats. Välj till blandare för väggmontage.

172 x 40 x 35 cm. Vit. Med läderflärp i naturfärgat läder och krom.

Akrylbadkar

13 355:DR2_2018.indd 17

a

SVEDBERGS FORMA

E

SPARA 1032:-

Högskåp

4 128:Ord. pris 5 160:-

EASY CLEAN Nytt, smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent, ingår som standard i Forma.

2018-02-28 09:11


18

NYHET! GUSTAVSBERG Vägghängt

WC-paket

Installationssystemet Triomont XS hög modell är för montage av vägghängda toaletter mot rak vägg eller i hörn. Komplett paket med fixtur Triomont XS, sensorstyrt trycke och vägghängd toalett 5G84 utan spolkant. Dubbelspolning 4,5/3 liter. Snygg installation med ett minimum av synliga rör, enklare rengöring med vägghängt samt med Hygienic Flush utan spolkant.

KOMPLETT PAKET! P TOALETT P FIXTUR XS P TRYCKE

10 340:Ord. pris 12 524:-

SPARA 2 184:Enklaste vägen till vägghängt badrumsporslin med Triomont. Läs mer på www.gustavsberg.se

NYHET!

4 795:Ord. pris 5 826:-

GUSTAVSBERG Sensorstyrd

Spolknapp

Sensorstyrt väggtrycke där du enkelt kan ändra inställningar via en app, som heter Gustavsberg Triomont app. Du kan ställa in spolknappens ljussättning, automatisk intervallspolning, mm.

SPARA 1 031:-

GUSTAVSBERG 5G84 Hygienic Flush

2 495:-

WC-stol

Vägghängd WC Estetic med öppen spolkant för enklare rengöring, Hygienic Flush. Organisk design med lättstädade ytor och den smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus. Sits med soft close för mjuk och ljudlös stängning och quick release för enklare rengöring. Förberett med Suprafix, ett dolt väggfäste för enklare och snyggare montage och renhållning. Passar med våra Triomontfixturer. WC´n finns i färgerna vit, svart och matt vit.

SupraFix Med infästningssystemet SupraFix från Villeroy & Boch kan du ensam montera en vägghängd toalett uppifrån genom toalettsitsens fästhål. SupraFix finns för flera vägghängda toaletter från Villeroy & Boch samt Estetic. Se installationsfilmen på youtu.be/ N2b9HOUcrIw

Tryckknapp duo blank krom

WC-stol

Med öppen spolkant för enklare rengöring, Hygienic Flush. Sits med soft close för mjuk och ljudlös stängning och quick release för enklare rengöring. Passar med våra Triomontfixturer.

GUSTAVSBERG Estetic

449:-

Ord. pris 569:Hygienic Flush med öpp

en spolkant

SPARA 1 153:-

3 995:Ord. pris 5 460:-

Ord. pris 3 648:-

SPARA 1 465:DR2_2018.indd 18

2018-02-28 09:11


19

SVART INSPIRATION Svart är alltid klassiskt i ett hem. Här visar vi hur du kan kombinera svart handdukstork och takdusch med svarta detaljer på duschväggar. Mixa och matcha som du vill.

DUSCHBYGGARNA RONDO

Takduschpaket

24% rabatt på Duschbyggarnas sortiment i svart!

10 636:-

DUSCHBYGGARNA ZIGZAG

Ord. pris 13 995:-

Handdukstork

SPARA 3 359:-

DUSCHBYGGARNA DESIGN 700

DUSCHBYGGARNA CORNY DE LUXE

DUSCHBYGGARNA FREE COLOUR

6 mm härdat säkerhetsglas. Två fasta partier med dubbeldörr. Inåt och utåtgående dörrar. Briljant glasbehandling för enklare rengöring. Magnetlister medföljer, ej tätlister.

Rundad duschhörna 6 mm härdat säkerhetsglas. Inåt och utåtgående dörrar. Briljant glasbehandling för enklare rengöring. Gångjärn med lyftfunktion och vinkelinställning. Magnetlister och släplister medföljer.

6 mm härdat säkerhetsglas. nåt och utåtgående dörrar. Briljant glasbehandling för enklare rengöring. Stag 1200 mm medföljer, kapas till önskad längd. Kan användas som tvärstag eller snedstag. Takstag finns som tillbehör.

Duschhörna

DUSCHBYGGARNA TWIN DESIGN

Duschhörna

6 mm härdat säkerhetsglas. Inåt och utåtgående dörrar. Briljant glasbehandling för enklare rengöring. Magnetlister och släplister medföljer.

Duschhörna

Skärmvägg

HÄNG UPP SNYGGT! DESIGNADE GOLVBRUNNAR ETOL

Handduksstege

SPARA 966:-

4 pinnar/hängare. Krom 175 cm x 45 cm. Passar både i badrummet och sovrummet. Ledade fötter.

995:Ord. pris 1 248:-

PURUS LINE PREMIUM

PURUS LINE 800 RIB

Purus Line Premium är en elegant och flexibel golvbrunn med osynliga kanter som ger ett exklusivt helhetsintryck i ditt badrum. Den installeras tätt intill väggen, nu finns inga begränsningar i ditt val av kakel- och klinkerplattor.

Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/ 70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä- & betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Rib.

Golvbrunn

495:Ord. pris 648:-

ETOL

Handduksställ Golvmodell. 3 bågar. Krom, 81,5 x 58 x 30 cm.

DR2_2018.indd 19

Pris från:

5472:Ord. pris från 6 438:-

Golvbrunn

4526:Ord. pris 5 325:-

SPARA 799:-

2018-02-28 09:11


20

LK Vattenfelsbrytare ika vattenskador Ett säkert sätt att undv

LÄS MER PÅ:

WWW.LKSYSTEMS.SE/ VATTENFELSBRYTARE

En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker sällan allt som måste repareras, utan ersättningen reduceras bl. a av åldersavdrag på golv, väggar och inredning. För den som drabbas innebär det även olägenheter som renovering, långvarigt stök i hemmet eller t o m utflyttning. LK Vattenfelsbrytare är ett säkert sätt att undvika skador.

Delbetala 12 mån 951:-**

LK Vattenfelsbrytare ger dig kontroll över vattnet i ditt hem - som i kök, badrum, tvättstuga och källare. Systemet stänger automatiskt av vattentillförseln om ett läckage upptäcks, och det tillåter dig även att enkelt stänga av vattnet när du vill. •

Upptäcker, larmar och stänger av

Kan styras och övervakas mobilt

Gör det enkelt att stänga av vattnet

Kan kopplas till villalarm

Ansluts trådlöst eller trådbundet

Installeras lätt och smidigt

LK Standardpaket WSS För dig som på ett enkelt sätt vill kunna stänga av och slå på vattnet när du lämnar respektive kommer hem till ditt hus.

Installerat-och-klart-pris*

10 995:Spara 840:- Ord. Installerat-och-klart-pris: 11 835:-

ingår i alla våra jobb.*

6 års Trygghetsförsäkring När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb.

Upp till 100.000 kr i kompensation. Skulle något, mot förmodan, hända som har något med vår installation att göra, så träder vår försäkring in. Den täcker både självrisken för din hemförsäkring och det åldersavdrag ditt försäkringsbolag gör på byggnader och utrustning vid en skada. Vår försäkring gäller för dig i sex år efter installationen. Och försäkringen följer med fastigheten. Förutsättningen är att du själv har en villa- eller fritidshusförsäkring och att ditt försäkringsbolag beslutat att ersätta dig för skadan. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring. *Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

DR2_2018.indd 20

2018-02-28 09:11


21

! N E B M B S K I T U B

Butiksbomben! av el d ta ch o ss o ll onpriser? Kom in ti n ka ll ti på bad-varme.se er in kt u å d g ro t. p al ts e an it d al si kv ak b a e Vill du fynd runt om i landet. S r te or 0 8 er öv å p Du hittar oss SPARA 406:-

639:-

SPARA 50:-

SPARA 61:-

HALVA PRISET

139:-

159:-

228:-

DAMIXA SPACE

NORENCO

Tvättställsblandare

Fog Rens

Med skållningsskydd, keramisk insats och Eco-Save vattensparfunktion. Med bottenventil. Erbjudandet gäller v. 12-15 2018.

Effektiv rengöring av kakel & klinker fogar. 750 ml. Erbjudandet gäller v. 12-15 2018.

NAMN:

MUDIN EXPRESS

ORAS APOLLO 532

Supereffektiv mot fett, slam & hår. Erbjudandet gäller v. 12-15 2018.

Handdusch med ett strålläge, väggfäste och en duschslang (1500 mm). Utrustad enbart med de funktioner som du faktiskt behöver – elegant och ändamålsenligt.

Duschset

Avloppsöppnare

Erbjudandet gäller v. 12–15 2018. NAMN:

NAMN:

ELEKTRISK GOLVVÄRME

NAMN:

?

HAR DU ETT FRISKT VATTEN

CALLIDUS

Vattenanalys Ett bra test för att se vad ditt vatten innhåller. Analyspaketet ger klara besked om ditt vatten och förslag på lämplig rening..

Pris från

435:DANFOSS DEVI DEVIkit™ 100T

Värmekabel

En metermärkt värmekabel för förläggning i golvbruk under till exempel klinker, plastmatta, trä eller laminatgolv, för nybyggnation eller renovering. DEVIkit™ 100T (DTIR) är godkänd för förläggning direkt på brännbart material. Kabeln appliceras på primat underlag och spacklas sedan enligt bruktillverkarens anvisningar. DEVIkit™ 100T (DTIR) innehåller den elektroniska termostaten DEVIreg™ Touch.” Finns från 100W till 1700W.

DR2_2018.indd 21

Pris avser 4 m2

2 995:Ord. pris 4 556:-

SPARA 1 561:-

CALLIDUS ECOFILTER (VID JÄRN-/MANGANFILTER) Paketet består av en syrepelare nns till både Hydropress eller Hydrofor samt ombyggnation av automatiken. Vattnet får ett syreöverskott som genereras i syrepelaren, så att även dålig lukt från svavelväte och andra avluftningsbara gaser reduceras.

Pris från

4 990:-

2018-02-28 09:11


22

UPONOR SMATRIX STYLE

Rumsgivare

Kan monteras i enkel eller dubbel strömbrytarram för en mer diskret installation.

DESIGN SOM KÄNNS Optimerar inomhusklimatet, med lägre energikostnader och högre komfort som känns varje dag. Uponor Smatrix är ett intelligent reglersystem som ger dig ett behagligt inomhusklimat, samtidigt som du kan sänka uppvärmningskostnaderna. Du styr enkelt alla rumsinställningar via pekskärm, smartphone eller surfplatta.

SPARAR BÅDE ENERGI, PENGAR OCH ÄR TRÅDLÖS!

• Tunna och eleganta termostater • Enkel styrning via pekskärm, smartphone eller surfplatta. • Passar befintliga Uponor Smatrix reglersystem för golvvärme och kyla.

Kom hem till värmen NIBE F1255 | BERGVÄRMEPUMP NIBE F1255 är en smart värmepump som omvandlar den naturliga energin som lagrats i marken. Automatisk anpassning möter dina uppvärmningsbehov året runt och minskar dina energikostnader. Genom att hämta kraft från naturen kan du skapa det perfekta inomhusklimatet i ditt hem med minimal inverkan på miljön.

IT’S IN OUR NATURE

DR2_2018.indd 22

NIBE.SE

2018-02-28 09:11


23

TVÄTTSTUGA

EL HANDDUKSTORK PAX Tango Elektrisk handdukstork i rostfritt stål med fyrkantiga rör, 540x700 mm.

3 795:Ord. pris 4 751:-

SPARA 956:-

2 795:-

TEMAL ERGO

Tvättstuga

Ord. pris 3 493:-

PAX Flex I 4 MomentoTM Med raka individuellt svängbara armar. 560 bred med 4 armar. Varje arm är individuellt svängbar i 180 grader. Kan monteras både höger- och vänsterställd.

SPARA 698:-

PAX Momento™ Timer med unik minnesfunktion. Din handdukstork är i drift när du själv behöver. Minska dina elkostnader och behåll känslan av vardagslyx.

Kvadratsmart tvättstuga med optimal förvaring och plats för två uppbyggdamaskiner. I priset ingår Ergo-ställning för tvättmaskin och torktumlare, diskbänkskåp med två lådor, bänkskiva, diskho, 4 st väggskåp med vipplucka, bottenventil, vattenlås och Lungo-handtag.

25 995:Ord. pris 32 915:-

Delbetala 24 mån 1 118:-**

NÄR DU VILL BETALA LITE I TAGET Bad & Värmekort

Projektkonto Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-12-27. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2017-12-27. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. uppläggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggningavgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

DR2_2018.indd 23

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring vår kundservice på 0771-11 22 33

2018-02-28 09:12


BAD & VÄRME

900 VVShantverkare på över 80 orter BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Bålsta Enköping Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Gävle Halmstad Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå Rottne Rävlanda Sala Sandviken Själevad/Örnsköldsvik Skara Skellefteå/Kåge

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Bovärme i Gävle Bad & Värme Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme/Pe Be´s VVS Karlstad Rörmontage Bad & Värme Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme Bad & Värme Munkedal NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme Holmboms Värme

Fallebergsvägen 23 0570-124 24 Renshammarvägen 8 0278-272 62 Skäggargatan 7 0243-22 70 55 Sköldvägen 9 0171-511 01 Romgatan 10, bredvid Jysk 0171-511 01 Bagaregatan 6 0590-130 14 Storgatan 70 0485-316 70 Järnvägsgatan 35 0370-332 290 Stålbogatan 3 026-12 06 00 Söndrumsvägen 29 035-241 08 50 Kanongatan 157 042-400 94 40 Björnemossegatan 3 0506-307 95 Huddingevägen 342 08-746 00 20 Granebovägen 3 070-381 37 99 G:a Ådalsvägen 113 0611-154 23 Dagövägen 5 0480-696 00 Örebrovägen 27 0586-350 50 Kolvgatan 10 054-22 14 40 Västra vägen 29 0494-125 50 Första Industrigatan 7A 0550-692 996 Jägerhorns Väg 15 08-740 80 30 Hantverkaregatan 21 0221-140 70 Kullsgårdsvägen 43 0430-10 000 Industrigatan 15 013-31 25 50 Södra Järnvägsgatan 50 0651-138 38 Målarvägen 5 010-458 66 55 Spantgatan 8 0920-108 80 Stora Gråbrödersgatan 15 046-272 72 99 Hallindenvägen 25 0523-470 71 Källvägen 15 0280-130 75 Godbyvägen 11 +35818-221 11 Förrådsgatan 45 0501-716 60 Skolvägen 6 0250-53 08 80 Medevivägen 71 0141-21 00 32 Mästarevägen 1 0524-715 11 Abborrvägen 12 0176-22 47 00 Tegvägen 5 0479-146 04 Batterigatan 6 0911-927 70 Kopparvägen 6 0470-925 50 Västergårdsvägen 9 0301-234050 Gruvvägen 44 070-582 69 16 Mossvägen 41 026-27 30 75 Karlslundsvägen 1 0660-843 45 Mejerigatan 2 0511-101 59 Storgatan 46 0910-72 04 05

Slite Sollefteå Sollentuna Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå 24 Rör Jour Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Boge Mojner 828 0498-22 07 00 Bangatan 4 0620-150 15 Djupdalsvägen 7 08-24 24 20 Mejselvägen 3 0303-801 09 Solrosgatan 3 0526-667 10 Sälenvägen 15 0280-207 75 Växelgatan 7 0270-100 90 Lokgatan 3 0477-130 50 Måttbandsvägen 6–10 08-630 07 00 Björnvägen 7 090-14 38 00 Larvsvägen 40 0512-405 36 Hyvelgatan 11, infart Willys P 0498-500 76 Korsgatan 40 0322-62 00 60 Vassbottengatan 8 0521-657 00 Retortgatan 5 021-38 04 30 Stationsvägen 24 08-540 229 80 Snickargatan 19 0573-100 03 Markgatan 23 019-10 63 60 Hemvägen 28 063-14 01 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Eskilstuna Flen Gävle Hagfors Hjo Hässleholm Järfälla Karlskrona Kungsängen Nyköping Saltsjö-Boo Sölvesborg Sösdala/Hässleholm Tranemo Uppsala Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åkersberga Örebro

Askersunds Brunnsborrning Bad & Värme Djurgårdens Bygg & Miljö Lundberg & Jonsson Rör VVS-Installatören i Gävle Bad & Värme/Pe Be´s VVS Rörfixarna i Hjo VVS-teamet Järfälla BadrumsRenovering Redmos Rör Stockholms Rörservice Sörmlandskustens VVS Turex Rör B. Göranssons Rör Bad & Värme Tranemo Rör J-G Rör Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Forsmans VVS Ystads Rörtjänst Frödins Rör Närkes Rörlednings AB

Läggesta 111 Fabriksgatan 16 Åsegatan 8 Strömsbrovägen 35 Uddeholmsvägen 25 Filvägen 6 Väpnargatan 7 Skarprättarvägen 11 Silvervägen 20 Kraftvägen 60 Företagsvägen 3 Telegramvägen 46C Löparevägen 6 Fabriksgatan 15 Åkerivägen 1 Spikgatan 6 Kyrkogatan 16 Spikgatan 8 Vendelsömalmsvägen 94 Västra Kustvägen 52 Hagavägen 7

0583-71 10 77 0531-103 02 016-14 68 43 0157-100 61 026-12 69 10 010-205 11 22 0503-122 22 0451-38 18 70 08-583 550 50 0455-168 00 08-98 49 98 072-70140 77 08-715 56 16 0456-128 33 0451-602 38 0325-700 49 018-69 28 48 0708-60 77 13 040-42 26 00 076- 897 82 07 0411-120 70 08-540 681 50 019- 122602

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Lokala prisavvikelser kan förkomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i euro.

DR2_2018.indd 24

2018-02-28 09:12

Bad & Värme DR utskick 2.2018  

Bad & Värme DR utskick 2.2018 Mars/ April

Bad & Värme DR utskick 2.2018  

Bad & Värme DR utskick 2.2018 Mars/ April