Page 1

BAD & VÄRME FRÅN INSPIRATION. TILL INSTALLATION.

NR 4 AUG/SEP 2017

KAMPANJEN GÄLLER FRÅN OCH MED 28/8 TILL OCH MED 24/9

VATTENBRIST I SVERIGE! BYT BLANDARE

Mycket över det normala Över det normala Under det normala Mycket under det normala

ENDAST HOS BAD & VÄRME!

KOMPLETT BADRUM

INSTALLERAT-OCH-KLART!

®

FYLLD MED: INSTALLERAT-OCH-KLART-PRISER • STORT UTBUD AV BLANDARE, MÖBLER OCH DUSCHAR M.M. DR4_2017_O.indd 1

2017-07-05 15:56


2

Bad & Värme vs Fukt & Mögel Det kan se fint ut på ytan, men dolt där under kan alla möjliga fel dyka upp. Idag råder det brist på VVS-hantverkare med rätt utbildningar och certifieringar, vilket leder till dålig service och dåliga installationer. På Bad & Värme lämnar vi ingen kund med droppande kranar och felkopplade rör. Som Sveriges ledande VVS-kedja har vi ett uppdrag.

Vi tar fajten mot fuskbyggare. Bad & Värme finns på över 80 orter i Sverige och består av 900 yrkesutbildade och certifierade hantverkare med mångårig erfarenhet. Vi har en unik trygghetsförsäkring. Vi jobbar bara med kvalitetsvarumärken och ger våra kunder fasta priser på produkt och installation.

Sparar på jordens resurser. Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi energieffektiva lösningar i badrum och värmesystem. Nu ska vi gå ett korståg mot de slarviga och kortsiktiga fuskbyggarna i branschen. När du anlitar Bad & Värme kan du känna dig trygg. Detta för att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan installera nya badrum, kranar, golvvärme och värmesystem. Välkommen in, hos oss får du allt från inspiration, till installation!

Fukt & Mögel trivs i gamla och fuskbyggda badrum, i trasiga fogar och dåliga tätskikt.

Priser i euro? Vill du veta vad priset blir i euro så dividerar du det helt enkelt med 10.

DR4_2017_O.indd 2

VATTENBRIST I SVERIGE! BYT BLANDARE! Enligt SGU, Sveriges geologiska undersökning, är Grundvattenläget juni 2017 fortsatt allvarligt för Götaland, Svealand och södra Norrland där stora magasin har nivåer mycket under de normala för årstiden. Nu varnar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för den torraste sommaren på 100 år.

Förra årets sommar ledde till låga grundvattennivåer och bevattningsförbud i delar av Sverige. På Öland fick vattenförsörjningen lösas med tankbilar och en extra ledning från fastlandet. Efter sommaren var förhoppningen att en snörik vinter skulle fylla på i grundvattenmagasinen. Istället följde en vinter med lite nederbörd. I år är området som råkar ut för låga nivåer ännu större. Under sommaren gick nio myndigheter, däribland Livsmedelsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, ut med en uppmaning till kommunerna om att förbereda sig på ännu en sommar med vattenbrist. Spara vatten - byt blandare Ett sätt att spara vatten och motverka vatten-

2017-07-05 15:56


A

VÄR D &

M E

B

3

O

N

FM

S MA TTS

Bad & Värme + FM Mattsson = Energismart. Utifrån stor kunskap och service tar vi tillsammans fram bra erbjudanden och tjänster med installerat-och klart-pris. Vi erbjuder självklart bortforsling av befintligt material, hemleverans och installation av det nya. Välkommen in till någon av våra 900 VVS-hantverkare som finns på 80 orter i landet för att prata om en modern och miljö­vänlig blandarserie.

Så funkar Installeratoch-klart:

1

Kom in till någon av våra butiker

På plats tittar vi på de produkter och lösningar du vill ha hjälp med.

2

Vid behov kommer vi hem till dig

Vid större objekt som värmepump eller hela badrumsarbeten gör vi ett kostnadsfritt hembesök och tittar hur det ser ut hemma hos dig. Förutsättningarna är nästan alltid olika. Är det ett nytt badrum du ska ha, kan vi t ex göra en 3D-ritning.

3

En offert med fast pris på allt

På offerten ser du priset inkl. material- och arbetskostnader och eventuellt ROT-avdrag.

4

Startdatum och installation

När du bestämt dig får du en tid då vi börjar jobbet och en tidsplan för när allt kommer att vara klart.

5

Efter arbetets slut

Vi forslar självklart bort allt och städar efter oss.

6

En faktura från Bad & Värme

Tillsammans med fakturan får du all dokumentation och alla garantihandlingar.

Mycket över det normala Över det normala

7

Under det normala

Gemensam slutbesiktning

Mycket under det normala

Vi går igenom hela jobbet och ser till att du blir nöjd och att vi har uppfyllt kraven.

NYHET!

Mycket över det normala

bristen är att byta ut sina Undersökningar som företaget FMdetMattson Under normala Mora Group tagit fram visar att du kan spara upp till 35 Mycket under det normala %, utan att tappa funktion, enbart genom att byta till en modern blandare från dem. Förutom att du spar vatten är en modern blandare betydligt mer bekväm än en äldre blandare. Sveriges mest sålda blandarserie. Det är lätt att förstå varför FM Mattson Mora Group har blivit så framgångsrikt. Deras blandare är både stilrena, praktiska, miljösmarta och tillverkade i Sverige. Med den senaste tekniken sparas både vatten och energi utan att tumma på bekvämligheten. Bad & Värme rekommenderar nästan alltid en blandare från FM Mattsson Mora Group.

DR4_2017_O.indd 3

Boka tjänsten på webben

Nu kan du boka våra Installerat-och-klartprodukter direkt på webben! bad-varme.se

Över det normala gamla blandare.

FM Mattssons energismarta blandarserie 9000E gör något åt vattenbristen i Sverige.

t!

-klar h c o t a r e Install

2017-07-05 15:57


4

SÄTT KROMKANT PÅ BADRUMMET

V

FM MATTSSON SILJAN

DAMIXA FREE

Stilfull mjukstängande med hög svängbar pip och Eco Flow 9 l/min. Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Kallstartsfunktion. Diskmaskinsavstängning

Ny och beröringsfri i strömlinjeformad design. Mycket pålitlig, hygienisk och lätt att använda. Bidrar dessutom till besparingar på både energi och vatten för miljön och användaren.

Köksblandare

Installerat-och-klart-pris*

3 299:-

Nyhet

Tvättställsblandare

2 395:Ord. pris 2 994:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 832:-

FM MATTSSON SILJAN

VATTENBESPARANDE

FM MATTSSON SILJAN

Tvättställsblandare Miljöanpassad enligt Eco Safe™. Mjukstängning tar bort tryckstötar & smällar i rör & blandare, vilket förlänger livstiden. Med Eco Flow 6 l/min. Kallstartsfunktion.

Takduschpaket

DAMIXA PINE

Säkerhetsblandare 160 cc med inbyggd omkastare som ger en mer stilren design och enklare rengöring. Tak- & handdusch med kalkavvisande sil. Eco Flow, handdusch 9 l/min & takdusch 12 l/min. Metallslang med anti-twist, duschstång med väggtätning (kan kapas vid behov). Säkerhetsblandaren håller med FM Mattssons unika teknik en jämn temperatur för bästa duschkomfort.

Termostat Thermixa 700 med omskiftare integrerad i flödesvredet. Metallvred med Eco-Save och skållningsskydd. Takdusch 200x200 mm med kalkavvisande mun­ stycken (Rub-clean). Handdusch 107x107 mm med 3 lägen och Rub clean 1,750 mm metallslang. Teleskopisk duschstång. Installationsavstånd 160 mm.

Takduschpaket

Installerat-och-klart-pris*

6 399:Ord. Installerat-och-klart-pris 9 364:-

Installerat-och-klart-pris*

2 599:Ord. Installerat-och-klart-pris 2 920:Ord. Installerat-och-klart-pris 2 920:-

Installerat-och-klart-pris*

5 299:Ord. Installerat-och-klart-pris 7 299:-

DR4_2017_O.indd 4

2017-07-05 15:57

V


5

DAMIXA PINE

MORA ONE

Tvättställsblandare

Tvättställsblandare

Med keramisk insats och Eco-Save vattensparfunktion. Kallstart. Rub-Clean för enkel rengöring

Mjukstängande med keramisk tätning från Mora Armaturs senaste serie, designad av Thomas Sandell. Energi- och vattenbesparande strålsamlare 5 l/min.

VATTENBESPARANDE

2 395:-

Ord. pris 3 695:-

et

are med ch n­ 107 0 ng.

VATTENBESPARANDE Ord. Installerat-och-klart-pris 2 899:-

Installerat-och-klart-pris*

2 299:MORA ONE MINIPROFI

Köksblandare

Mjukstängande med flexibel pip och 2-stråligt munstycke (normal och sköljstråle). Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8 l/min. Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr. Med diskmaskinsavstängning.

4 229:Ord. pris 6 515:-

VATTENBESPARANDE

NY BLANDARSERIE – MORA ONE

STOLT

& ELEGANT

MORA ONE SHOWER SYSTEM KIT

Takduschpaket

Termostatblandare med inbyggd omkastare för tak- och handdusch med en taksil på hela 400 mm. Energi- och vattenbesparande handdusch 9 l/min och takdusch 20 l/min och båda är utrustade med antikalksystem Easy Clean.

Installerat-och-klart-pris*

9 499:-

Endast takdusch 8 195:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 13 299:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 5

2017-07-05 15:57


6

3 895:Ord. pris 5 055:-

3 195:-

FINNS MED KRANHÅL ÅT VÄNSTER!

Ord. pris 4 024:-

2 495:2 595:-

Ord. pris 3 188:-

Ord. pris 3 245:-

IFÖ SPIRA 500

IFÖ OPTION OSB 50

IFÖ SPIRA 570

IFÖ OPTION BAS 50

Tvättställ med kranhål på vänster/höger sida, underskåp med ett flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörr med handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. H: 700 B: 500 D: 310 Skåpdjup: 215

Med integrerad LED belysning genom två vertikala blästrade ytor. Indragen stomme i lackerad plåt. IPklass 24. H: 640 B: 500 D: 38. Finns även i B: 400, 600, 900 och 1200 mm.

Tvättställ och underskåp med ett flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörrar med handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. H: 700 B: 570 D: 435 Skåpdjup: 315

Stomme i vitt. Dubbelsidiga spegeldörrar med mjukstängande beslag. Nedersta delen av dörren är frostad, med diskret Ifö-logo. Handtag ingår. H: 662 B: 500 D: 140. Finns även i B: 550 och 600 mm.

Möbelpaket

Spegel med belysning

Möbelpaket

Spegelskåp

IFÖs SENASTE PORSLINSSERIE

Hitta ditt möbelpaket Badrum är olika, därför finns Ifös senaste porslinsserien Ifö Spira möbelpaket i hela fyra utföranden och i storlekar från 400 till 570 mm. Stommen är tillverkad av fukttrög spånskiva och dörrarna av fukttrög lackad MDF.

2 495:-

IFÖ SPIRA 400 H

Möbelpaket Tvättställ med kranhålet på höger/vänster sida, färdigmonterat underskåp med flyttbart hyllplan. Mjukstängande dörr och handtag 178 mm i matt krom. Blandare och vattenlås ingår ej. Höjd 700, Bredd 400, Djup 310, Skåpdjup 217.

Ord. pris 3 120:-

DR4_2017_O.indd 6

2017-07-05 15:57


ukost:

t n a k l o p s n a t u t l e H – a r i p S Nya Ifö

7

INGET FÖR SMUTS OCH BAKTERIER IFÖ SPIRA 6260 RIMFREE

WC-stol

Ifö Clean rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WCstol fräsch länge. 42 cm sitthöjd utan sits. Hel cisternkåpa utan skarvar, separat innercistern för att undvika kondens & ge tystare spolning & påfyllning. Svensktillverkad.

Installerat-och-klart-pris*

5 999:Ord. installerat-och-pris 7 719:-

VARDAGSLYX SOM VÄRMER! För centralvärme, el och kombidrift

SPARA 2 565:-

BAD & VÄRME SLITE

Handdukstork Stilren med glest satta rör ger utrymme för handdukarna att torka. Storlekarna 80x50 cm och 121x50 cm. Krom. Inkl. ventil.

DR4_2017_O.indd 7

NYHET!

Pris från:

BAD & VÄRME VISBY

Pris från:

Ord. pris 5 560:-

Elegant och raffinerad design. Storlekarna 79x48 cm och 121x48 cm. Krom. Inkl. ventil.

Ord. pris från 5 560:-

2 995:-

Handdukstork

2 995:2017-07-05 15:57


8

NYHET Premiumdusch

Nyhet

Nyhet

4 788:-

MACRO DESIGN UDDEN

Ord. pris 5 985:-

Kommod

Nu har populära Udden lådor som ger god överblick av dina prylar även i en kompakt badrumsmöbel. Med ett djup på endast 360 mm är den perfekt för det lilla badrummet. Svanenmärkt. 600 mm.

MACRO DESIGN SKAGEN PREMIUM RUND FROST

MACRO DESIGN SKAGEN VIK HÖRN

För tankarna till flärd och lyx med sin sobra design, det klara Briljant­glaset och vackra genomtänkta beslag. Vässad med tillförlitliga kompo­nenter, präglad av otvetydig formgivning och unika egenskaper. 90x90 cm.

För dig med mindre plats, men vill ha en lyxig känsla. Innovativ utformning ger personlighet. Yteffektiv med smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel.

Ord. pris 8 485:-

Ord. pris 8 485:-

Duschvägg

5 428:Ord. pris 6 785:-

MACRO DESIGN SOMRAN

6 788:-

MA

Vikbara duschdörrar

6 788:-

Spegelskåp

Rundade kanter i ekfanér och belysningsram. Växla mellan normal- och varmvitt ljus, så byter du till den belysning som passar bäst. Spegeldörrar med frostad sektion i nedre kant mellan glasen, vilket motverkar fingeravtryck på in- och utsidan. I skåpet finns eluttag och hyllavdelning för förvaring av högre produkter som eltandborstar och hårvårdsprodukter. Förvaringslåda medföljer.

Nyhet Med sminkspegel

20% på hela

Somranserien!

Pris från:

5 588:Ord. pris från 6 985:-

MACRO DESIGN SOMRAN

Kommod

Välvd front och lyxigt porslin med extraglaze ytfinish med förseglade porer för högsta kvalité och hållbarhet. Övre lådan har flexibel förvaring med flyttbara lådor i gummilack och justerbara fack i trä. Exklusiva handtag i krom medföljer, svart krom/guld som tillval.

MACRO DESIGN LAGAN

Spegelskåp

Högskåp med kyl

Spegelskåp med en vinklingsbar dörr, snygg förstoringsspegel och belysning som går att växla mellan varmvitt och kallvitt ljus. I spegelskåpet finns en avdelad hylla för förvaring av höga produkter som hårspray eller eltandborste. Eluttag ingår.

Förläng hållbarheten på smink, krämer, ansiktsvatten och nagellack samt kyl dina favoritdrycker. Lämpar sig för förvaring av mediciner, då det är låsbart, och utom räckhåll för små barn. Minikylen passar i Lagan högskåp 500.

Pris från:

6 628:Ord. pris från 8 285:-

DR4_2017_O.indd 8

MACRO DESIGN LAGAN

7 988:Ord. pris 9 985:-

2017-07-05 15:57

Ko

Med Välj


ch l.

et

9

MACRO DESIGN LAGAN

Rund spegel

Elegant rund spegel Ø680 mm..

948:Ord. pris 1 185:-

Storsäljare! MACRO DESIGN LAGAN

Högskåp

MACRO DESIGN LAGAN

9 028:-

Ord. pris 11285:-

Kommod

Med Varmgrå front Shape & porslinshandfat Square. 1000 mm. Välj mellan 4 porslinshandfat. Smart integrerad flexibel inredning.

SPARA 4 780:-

Smart integrerad förvaring. Vändbar dörr för höger-/ vänsteröppning. Linjerar i ovan- & underkant med kommod & spegel & samma höjd på lådor som kommoden ger enhetlig linje. Bredd 40.

6 148:-

MACRO DESIGN SKAGEN RUND & RAK Installerat-och-klart-pris*

Duschväggar

Tidlösa klassiker med eleganta snitt. Mjuk, svepande profil som med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset. Flera glas och profil alternativ. Handtag/handdukshängare är tillval 90x90, pris 485:-

7 795:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 9 235:-

Ord. pris 7685:-

PAKETPRIS

SVEDBERGS SKAPA/FORSA/FREJA

Badrumspaket:

•  Freja Handdukstork 140cm, krom. •  Forsa Skärmvägg Rak 90 cm, klarglas. •  Skapa Ramspegel 55, vit. • Skapa Högskåp 172x30 vit, handtag krom No5. • Skapa Kommod 55x35 cm vit, handtag 11krom. Tvättställ 55x35 cm

13 995:Ord. pris 18775:-

DR4_2017_O.indd 9

2017-07-05 15:58


10

VÄGGSKÅP 70X30 GRÅ

20%

1 420:-

Ord. pris 1 775:- Exkl handtag

Skapa & Forma serierna

SPEGELSKÅP JENNY Spegelskåp Jenny svart matt.

2 340:Ord. pris 2 925:-

SPEGEL IMAGO Spegel Imago 60 svart matt LED.

3 196:-

SVEDBERGS SKAPA 50X35 GRÅ

Tvättställ & underskåp

Ord. pris 3 995:-

En låda. Porslinstvättställ Skapa. Exkl. handtag och blandare.

3 892:Ord. pris 4 865:-

20% FORSA duschserie

SVEDBERGS ZAGA

Handdukstork Svart. 26x120 cm.

3 368:Ord. pris 4210:-

SVEDBERGS FORMA 60X45 SVART EK

Tvättställ & underskåp Två lådor. Porslinstvättställ Deep. Exkl. handtag och blandare.

6 536:Ord. pris 8 170:-

DR4_2017_O.indd 10

SVEDBERGS FORSA RAK

Hörndusch 90x90 Svart matt med klarglas. Handtag nr1. Komplettera med Forsa duschplatta 90x158. Pris 5432:-, ord. pris 6790:-. Exkl.duschbatteri.

5 680:Ord. pris 7 100:-

2017-07-05 15:58


11

Blandarlyx i praktisk form ORAS OPTIMA 7154

Badkarsblandare 160cc

För dusch & bad i krom. Med skållningsskydd & Eco-knapp som sparar vatten & energi. Finns som 40cc. IOK-pris avser 160cc.

Installerat-och-klart-pris*

3 199:Ord. Installerat-och-klart-pris 4 557:-

IL BAGNO ALESSI Sense By Oras 8710F

LA CUCINA ALESSI Sense By Oras 8725F

Pop-up ventil & justerbar strålsamlare. Blandaren öppnas genom ett tryck på ovansidan, flödestid 6 sek. Ett längre tryck ger en flödestid på 1 min. Design: Rodrigo Torres.

Unik touchkontrollstyrning, svängbar pip & smart elektronisk diskmaskinsventil, stänger automatiskt efter avslutad disk. Finns även modell 8720F utan elektronisk diskmaskinsventil. Design, Rodrigo Torres.

Köksblandare

Tvättställsblandare

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

4 999:-

7 699:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6 849:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 10 599:-

1 495:Ord. pris 2 216:-

ORAS NOVA 7464 & 7443

Termostatblandare För dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Badkarsblandare med fast utloppspip. Finns även som 40cc.

1 895:-

Ord. pris 2 855:-

595:Ord. pris 879:-

ORAS SAGA 3936F

Köksblandare Med sidospak och diskmaskinsavstängning.

695:Ord. pris 1 014:-

ORAS SAGA 3909F

Tvättställsblandare Med hög svängbar utloppspip, lyftventil och sidospak.

Installerat-och-klart-pris*

Installerat-och-klart-pris*

3 595:-

2 995:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 944:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 179:-

DR4_2017_O.indd 11

ECO flöde

Inga nya hål – flexibla väggfästen!

ORAS APOLLO 540

ORAS APOLLO 544

Handdusch, duschslang 1500 mm & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

Handdusch med tre strållägen, Eco-flöde, duschslang 1750 mm & tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

Duschset

Duschset

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

2017-07-05 15:58


12

! N E B M B S K I BUT

F

Va

anonpriser? k ll ti r te k u d ro p litets över 80 orter å p ss o r ta Vill du fynda kva it h u D ! av Butiksbomben l e d ta ch o ss o ll på bad-varme.se in å g . lt a Kom då in ti n a d si k S e ba runt om i landet.

195:-

Spara

150:-

FM MATTSSON 9000E

Handdusch

Kalkavvisande sil Ø80 mm och Eco Flow 9l/min. Duschslang i krom, längd 1.75 m Erbjudandet gäller v. 35–38 2017.

Ord. pris 345:NAMN:

MACRO DESIGN SILFRA

Förstoringsspegel Förstoring på 5x gör den idealisk vid sminkning, plockning av ögonbryn, rakning samt i och urtagning av linser. Monteras på alla planspeglar med den medföljande magnetiska plåtskenan. Erbjudandet gäller v. 35–38 2017.

249:-

K W +

Spara

136:-

Ord. pris 385:-

NAMN:

Spara

701:-

599:-

BAD & VÄRME

WC-sits

Passar till marknadens bäst säljande WC-stolar, Gustavsberg Nordic/Nautic & Ifö Sign. Mjukstängande hårdsits & rostfria snabbfästen. Finns i svart/vit.

Ord. pris 1 300:-

DEMERX LYX

WC-borste Läcker WC-borste i mattborstad rostfritt stål. Med utbytbar borste. Löstagbar innerbehållare.

159:-

I

EN

Erbjudandet gäller v. 35–38 2017.

NAMN:

Spara

60:-

GU

Tv

Den med vatte & ko ditt ö

Ord. pris 219:-

Erbjudandet gäller v. 35–38 2017. NAMN:

9

Ord.

DR4_2017_O.indd 12

2017-07-05 15:59


13

FÖRHINDRA VATTENSKADOR Vatette vattenfelsbrytare övervakar hela tappvattensystemet Automatisk & självlärande övervakning!

VATETTE

Vattenfelsbrytare Varje år drabbas ca 60 000 svenska hem av vattenskador. Installeras Vatette Vattenfelsbrytare minimeras risken och omfattningen av alla typer av vattenskador. Den övervakar nämligen kontinuerligt fastighetens hela tappvattensystem och upptäcker allt från små droppläckage till stora flödesläckage som brustna ledningar. En vattenfelsbrytare är för tappvattnet vad en jordfelsbrytare är för elsystemet, och ökar på samma sätt tryggheten och säkerheten i hemmet. Vatette Vattenfelsbrytare är automatisk och kräver ingen manuell manövrering.

- Automatisk anpassning till varje fastighet - Kontinuerlig och självlärande övervakning - Upptäcker både dropp och flödesläckage - Vattentillförseln stängs av vid onormala flöden och tryckfall - Inga vattendetektorer behövs

Installerat-och-klart-pris*

8 799:Ord. Installerat-och-klart-pris 9 463:-

* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

HYGIENIC FLUSH – NY HYGIENISK STANDARD Installerat-och-klart-pris*

4 995:-

KOMPLETT: S WC + Fixtur X + spolknapp

5 995:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6 807:-

Ord. pris 9 464:-

4 695:-

2 695:-

Ord. pris 7 125:-

Ord. pris 4 868:-

GUSTAVSBERG ESTETIC

GUSTAVSBERG ESTETIC

GUSTAVSBERG NAUTIC 1500

GUSTAVSBERG NAUTIC 1591

Hygienic Flush med öppen spolkant. Organisk design med lättstädade ytor & den smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus. Sits med soft close för mjuk & ljudlös stängning & quick release för enklare rengöring. För limmontage. Finns i vit, svart & matt vit. Priset gäller vit.

Världens kanske mest hygieniska toalett Hygienic Flush finns nu med marknadens bredaste sortiment. Den öppna spolkanten har en tunn, lättstädad hygienlist runt skålens övre kant. Vattnet gör effektivt rent i hela skålen, ända upp till den tunna listen. Nautic finns i alla modeller och för alla behov. Denna modell är med dubbelspolning 4/2L och med standardsits.

Världens kanske mest hygieniska toalett Hygienic Flush. Den öppna spolkanten har endast en tunn, lättstädad hygienlist runt skålens övre kant. Denna modell är med stor fot, perfekt om du vill täcka eventuella märken där din tidigare toalett stod. Dubbelspolning 4/2L, standardsits.

Vägghängd WC-stol Hygienic Flush med öppen spolkant. Organisk design med lättstädade ytor & den smutsavstötande ytbehandlingen Ceramicplus. Sits med soft close för mjuk & ljudlös stängning & quick release för enklare rengöring. Förberett med Suprafix, ett dolt väggfäste för snyggare och enklare montage samt renhållning. Priset gäller vit. Finns i vit, svart och matt vit.

WC-stol

BÄST I TEST!

ENERGIKLASS A

WC-stol

ENERGIKLASS A

WC-stol

2 295:Ord. pris: 2 529:-

1 095:Ord. pris: 1 232:-

GUSTAVSBERG NAUTIC

GUSTAVSBERG ESTETIC

Den mest energieffektiva blandare på marknaden med energiklass A, spar automatiskt både vatten & energi. Justerbart komfortflöde & komforttemperatur som kan ändras efter ditt önskemål. Med silpluggventil.

Vår senaste blandare harmoniserar både i färg & design med badrumsporslinet i samma serie. Blyfri & med eco-funktion som spar både vatten & energi. Finns även som hög modell som passar både kök & tvättställsskålar monterade ovan skiva. Finns i krom, matt vit & svart. Priset gäller krom.

Tvättställsblandare

995:-

Ord. pris: 1 196:-

DR4_2017_O.indd 13

Tvättställsblandare

GUSTAVSBERG LOGIC

GUSTAVSBERG COLORIC

Design Jon Eliason, med justerbara vatten- & energisparfunktioner som är justerbara efter behov. Bästa energiklass A. Färgade spakar finns som tillval.

Tillverkad i reptålig 100% återvinningsbar aluminium. Inbyggd vattensparfunktion med justerbart komfortflöde. Keramisk tätning för längre livslängd. Finns i Sinful Black, Pough Aluminium & Passionate Red.

Tvättställsblandare

1 495:-

Tvättställsblandare

Ord. pris: 1 701:-

2017-07-05 15:59


14

BA PURUS LINE PREMIUM

Golvbrunn

Elegant & flexibel golvbrunn med osynliga kanter ger ett exklusivt helhetsintryck. Installeras tätt intill väggen, så nu finns inga begränsningar i valet av kakel- & klinkerplattor.

Pris från:

6 438:-

Fler erbjudanden på bad-varme.se Det är alltid värt att besöka vår hemsida.

PURUS LINE 800 RIB

Golvbrunn

Uppfyller dagens krav på design & funktion, utan att ge avkall på vattensäkerheten. Finns i 60/70/80/90/100/120 cm. Levereras med ram, brunnsdel, klämring, monteringskit för trä- & betongbjälklag, hårsil & NOOD-lås. Stort urval av mönster & material. Pris avser Purus Line 800 Rib.

4 552:Ord. pris 5 325:-

Designade golvbrunnar

Den marknadsledande förbränningstoaletten

NORDHEM TJOLÖHOLM

Handdukstork

Inget vatten eller avlopp behövs

Slutet luftsystem för styrd till- & frånluft som minimerar kallras samt säkrar optimal förbränning & energiförbrukning. Produkten är CE-märkt & godkänd av SEMKO.

Unik design: Häng handdukarna på krokarna, som sitter på de vertikala rören, så torkar de snabbt. Häng dem på de horisontella rören, så får du genomvarma handdukar när du kliver ur badet/duschen. Välj mellan två storlekar, krom/antracit, vänster-/ högerutförande.

Restprodukten är aska Finns både för el- och gasoldrift Kapacitet upp till 12 personer/dygn

Installerat-och-klart-pris*

44 795:-

DE FLE

Du

Med posi efte dusc med krom &5

Pris från:

4 990

6

Ord. pris från 6680:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 14

Ord.

2017-07-05 15:59


15

TPRIS! OSLAGBART PAKE

UNT I 38° C R T E R Å E T U A D A B NEPTUN FAMILY SPA

54 900:-

*Locklyftare på köpet, modell Neptun GS! Värde 2 900:-

Badkar + blandare 15 990:-

Ord. pris 79 900:Fri frakt ingår! Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

Storlek: 200x 200x89 cm Antal platser: 6 st inkl. lounger Antal kromade jets: 31 st Vattenvolym: 1260 liter Tomvikt: 338 kg Totalvikt: 1598 kg El: 230 V 50 Hz, 2 x 16 A Pumpar: 1 st á 2.5hk, 2 hastigheter Värmare: 3000W Antal filter: 1 st Belysning: 1 st flerfärgs LED-lampa under vatten, där man fritt kan välja färg efter behag Elektronik: Amerikanskt Balboa styrsystem Ozonator: Ja Lock: Isolerat thermolock Startpaket med kemiprodukter: Ja

NEPTUN PORFYR-SERIEN

Valfritt Designbadkar Fristående. Helgjuten front. Pris avser endast badkar.

10 990:Ord. pris 12900:- 17900:-

Insida Sterling silver

NEPTUN GOLVBLANDARE

Utsida grå

OBS! Sidoanslutning av vattenledningar! Pris avser endast blandare.

6 990:-

Övriga spamodeller neptunbath.com *Erbjudandet gäller t.o.m den 24 sep 2017

Ord. pris 9990:-

Isfack för kylda drycker ingår.

NYHET!

DEMERX EPIC HÖRN & RAK

NYHET!

Duschhylla

Hög kvalité & mångsidiga monteringsmöjligheter. Blankpolerad av rostfritt stål 18/8 med 5 års rostskyddsgaranti. Det medföljande väggfästet kan monteras med skruv (medföljer) alternativt lim, silikon/dyl.

649:- 

269:- 

Ord. pris 849:-

Ord. pris 329:-

DEMERX KABINA FLEX TOWER

Duschhylla

Med 4 flyttbara korgar & 7 positioner, skapas en duschhylla efter önskemål. Hängs direkt på duschväggen/kabinen & låses med sugkopparna. Högblank/ kromad finish. Rostfritt stål 18/8 & 5 års rostskyddsgaranti.

649:-  Ord. pris 849:-

DR4_2017_O.indd 15

CALLIDUS DEMERX KABINA ”SVÄNGD/RAK”

Duschhylla

Hängs över duschvägg/kabin med upphängningskrok & skyddshölje. Låses mot vägg med sugkopparna. För svängd/rak dörr. I högblank/ kromad finish. Rostfritt stål 18/8. 5 års rostskyddsgaranti.

Startfilter med SC-50 Bra paketpris på patronfilterlösning. Lättskött partikelfilter med filterhus till egen brunn, så att du slipper få in partiklar med vattnet. Filterpatronen byts när den är smutsig/minst en gång per år. Filterhuset passar till andra filterpatroner från Callidus.

499:Ord. pris 676:-

2017-07-05 15:59


16

KOMPLETT BADRUM Installerat-och-klart-pris*

146 142:DR4_2017_O.indd 16

2017-07-05 15:59


17

INSTALLERAT-OCH-KLART Vi ger dig ett fast pris på produkt och installation. Monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya och 6-årig Trygghetsförsäkring ingår. Det är vad vi kallar komplett badrum. Och en sak till: Vi gör allt själva, vilket innebär att vi ansvarar för hela jobbet. Tryggt va!

Detta ingår: Jobb och försäkring: • Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. • Rivning och bortforsling av den gamla badrumsinredningen (dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel). • Rivning kakel och klinker på vägg och golv. • Uppsättning av våtrumsplatta enligt gällande branschregler. • Byte av golvbrunn standardmodell i plast. • Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen. • U ppsättning av nytt kakel samt klinker med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler. • Målning tak. • Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör. • M  ontering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, WC-stol, tvättställsblandare och duschblandare med duschstångset. • 6 - årig trygghetsförsäkring med självriskeliminering vid eventuellskada. • Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. • Inredningen monteras på samma position som det som ersätts.

Inredning och produkter: • Svedbergs Duschbadkar 150 av akryl, vit vänster, inkl gavel. • Svedbergs FORSA hörn 85 för badkar, vit matt med klarglas, handtag 1. • Mora MMIX T5 Kar- och duschblandare, Krom. • Svedbergs FORMA högskåp 40, vit. Integrerat handtag 6. • Svedbergs FORMA underdel 80x45, vit. Integrerat handtag 6. • Svedbergs FORMA porslinstvättställ Deep 80. • Mora MMIX B5 Tvättställsblandare med pushdown. • Svedbergs överdel Top-Line 80, vit. • Ifö Spira WC-stol 6260 Rimfree®. Helt utan spolkant!

KOMPLETTERA MED GOLVVÄRME, PRIS FRÅN 6 627:-

• Bricmate White Matt Basic 200 x 400 mm kakel. • Bricmate B11 Concrete Grey 10x10 cm klinker.

Handdukstork ingår ej i priset.

Komplettera med golvvärme, pris från 6 627:* Pris gäller om ROT-avdrag medges. Priset är räknat på ett badrum med längden 270 cm, bredden 170 cm och höjden 240 cm. Se fullständiga Installerat-och-klart-villkor på www.bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 17

2017-07-05 15:59


18

www.ctc.se

Upplev friheten med CTC! Byt upp dig till en bättre värmeekonomi.

Boka kostnadsfritt hembesök och få 5 Triss Boka på ctc.se

Mest varmvatten, varvtalsstyrning och högsta energiklass gör CTC till några av Sveriges bästa värmepumpar. Med CTC Komplett™ får du dessutom en proffsig installation utförd av en certifierad CTC installatör nära dig. Läs mer på ctc.se *Energiklass – golvvärme eller radiatorer, inkl. styrning.

UP

D

NY EN

Varvtalsstyrd, hög verkningsgrad & färgpekskärm *A+++

Vill d den inom

*A+++

• Tu

• Sm

• Pa

CTC ECOAIR 510M

CTC GSI 12

CTC ECOZENITH i350

Varvtalsstyrd. Optimerad för att på bästa sätt ta tillvara luftens miljövänliga energi genom att överföra den till värme & varmvatten & kräver inga borrhål/slingor i marken. *Energiklass - golvvärme. Energiklass radiatorer A++. I paket med CTC EcoZenith i350.

Perfekt för normalvillan, med ett stort effektområde på 2,5-12 kW. Den inverterstyrda kompressorn med elektronisk expansionsventil ger en mycket hög årsvärmefaktor (SCOP 5,43) & därmed maximal besparing. Med CTC Connect styr du din värmepump från mobilen. A+++ bästa energiklassen. *Energiklass – golvvärme/radiatorer, inkl. styrning.

Denna nya inomhusmodul har samma högeffektiva teknik för varmvattenberedning som bergvärmepumpen CTC GSi 12. I kombination med CTC EcoAir 510M/CTC EcoPart producerar den över 310 l varmvatten. Den har dessutom pekskärm i färg och kan styras via mobilen med CTC Connect.

Luft-/vattenvärmepump

DR4_2017_O.indd 18

Bergvärmepump

Inomhusmodul

2017-07-05 16:00


19

SPARAR ENERGI, PENGAR OCH ÄR TRÅDLÖS

UPONOR SMATRIX STYLE

DESIGN SOM VÄRMER NYA UPONOR SMATRIX STYLE OPTIMERAR INOMHUSKLIMATET MED LÄGRE ENERGIKOSTNADER & HÖGRE KOMFORT Vill du spara energikostnader och ha premiumklass i både stil och teknologi? Med Uponor Smatrix Style får du den perfekta lösningen: estetiska rumstermostater som smälter in i inredningen. Den optimerar intelligent inomhusklimatet & alla rumsinställningar kan styras via pekskärm/mobil/surfplatta. • Tunna och eleganta enheter, avsedda att komplettera din heminredning • Smarta hem: enkel styrning via pekskärm/mobil/surfplatta. • Passar befintliga Smatrix-reglersystem för golvvärme & kyla

Uponor Smatrix Style

Rumsgivare

Kan monteras i enkel eller dubbel strömbrytarram för en mer diskret installation.

DR4_2017_O.indd 19

2017-07-05 16:00


20

L

Tänk om naturens energi räcker åt oss alla? Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från lokala naturkällor. Våra produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten – för ett perfekt inomhusklimat med minimal påverkan på miljön.

IT’S IN OUR NATURE

VÄLJ ErP-MÄRKTA PERFECTA PUMPAR! NIBE_BadoVarme_210x148,5_DR5.indd 1

WWW.NIBE.SE

GÅNGJÄRN I FEM FÄRGER!

2017-06-22 15:11

- Supergröna! Uppfyller de allra hårdaste miljökraven.

Svart matt

PERFECTA PUMP aPump+ 25-4U-130

Cirkulationspump

Svartkrom

Självreglerande 1-faspump med steglös inställning av kapacitet & display som visar energiförbrukningen. Energisparpumpen, aPump+ har en mycket tyst drift, en s k komfortpump. Lämplig för fastigheter upp till ca 200 m2. Levereras komplett med 2 m kabel som underlättar installationen

SPAR UPP TILL 1000 KR/ÅR

Brons

10 995:-

Guld

Ord. pris 13 995:- Erbjudandet gäller Twin Design och Corny Design duschhörna i klarglas och valfri färg på beslagen.

Koppar

Installerat-och-klart-pris*

3 495:Ord. installerat-och-klart-pris 4 498:-

* Gäller hus med värmekälla under 70 kW och ett Delta T 20°C. Pris gäller om ROT-avdrag medges. Fullständiga installerat-och-klart-villkor se bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 20

KÖP EN TAKDUSCH I MATCHANDE FÄRG SOM GÅNGJÄRNEN! FÅ 25% RABATT PÅ TAKDUSCHEN! DUSCHBYGGARNA CORNY DESIGN

Duschhörna rund

DUSCHBYGGARNA TWIN DESIGN

Duschhörna rak

Klarglas. 800x800/800x900/900x900. Höjd 1913 mm. Klarglas. 700/800/900 i valfria kombinationer. Höjd Välj beslag i någon av färgerna svart matt/svartkrom/ 1913 mm. Välj beslag i någon av färgerna svart brons/guld/koppar. matt/svartkrom/brons/guld/koppar.

2017-07-05 16:00

ETA

To

Fun dire vägg stöd


21

LK Vattenfelsbrytare WSS sätt att undvika vattenskador Ett säkert

LÄS MER PÅ:

WWW.LKSYSTEMS.SE/SV/ VATTENFELSBRYTARE

En vattenläcka hemma är lika oväntad som ovälkommen. Efterföljden blir dryg och inte minst dyr. Försäkringen täcker sällan allt som måste repareras, utan ersättningen reduceras bl. a av åldersavdrag på golv, väggar och inredning. För den som drabbas innebär det även olägenheter som renovering, långvarigt stök i hemmet eller t o m utflyttning. LK Vattenfelsbrytare är ett säkert sätt att undvika skador.

NYHET!

LK Vattenfelsbrytare ger dig kontroll över vattnet i ditt hem - som i kök, badrum, tvättstuga och källare. Syste¬met stänger automatiskt av vattentillförseln om ett läckage upptäcks, och det tillåter dig även att enkelt stänga av vattnet när du vill. •

Upptäcker, larmar och stänger av

Kan styras och övervakas mobilt

Gör det enkelt att stänga av vattnet

Kan kopplas till villalarm

Ansluts trådlöst eller trådbundet

Installeras lätt och smidigt

15:11

7 995:Ord. pris 9 150:-

ETAC SWIFT

Duschstol Ben, rygg- & armstöd är avtagbara. Höj- & sänkbar, med doppskor som ger ett säkert grepp mot golvet. Finns i grått, grönt & isblå utförande.

1 139:Ord. pris 1 340:-

LATS!

RÄTT PUMP PÅ RÄTT P ROBOTA AGA 100M-PWB20

Pumpautomat

Gjutjärns pumpautomat med en av marknadens bästa trycktank.

3 495:Ord. pris 5 256:-

1 355:Ord. pris 1 595:-

Pris från:

659:-

par

Ord. pris från 775:-

ETAC SUPPORTER

ETAC HI-LOO

Funktionellt armstöd som monteras direkt på toalettstolen. Inga ingrepp i väggar/golv behövs. Den ger ett utmärkt stöd & är snyggt, diskret & uppfällbar.

Förhöjaren gör det lättare att sätta & resa sig. De medföljande kantstoppen förenklar montering/demontering & att ta med på resan. Finns höjderna 6/10 cm. Finns i fastmonterad version & med eller utan armstöd påmonterat.

Toalettarmstöd

DR4_2017_O.indd 21

Toalettstolsförhöjare

ROBOTA BEST-ONE AUT

Länspump

Rostfri dränkbar länspump med nivåvippa.

2 795:Ord. pris 4 069:-

2017-07-05 16:00


22

Det miljösmarta valet FM MATTSSON 9000E

FM MATTSSON 9000E

FM MATTSSON 9000E

I köket lagas, bakas & fejas det varje dag. Det gäller att ha en kökskranen som håller i många år. FM Mattsson 9000E gör vad den ska gång utan onödigt slöseri av varmvatten. Inkl. diskmaskinsavstängning. Självklart är kranen energiklassad.

Energiklassad med ekoflöde 5–6 l/min. Mjukstängning som förhindrar smällar & tryckstötar är standard, liksom kallstart, keramisk tätning & inbyggd temperaturspärr. 5 års tryckgaranti. EcoSafe®. Finns med silpluggsventil/tryckplugg.

I duschpaketet ingår säkerhetsblandare med schampohylla samt duschstång med väggtätning & tvålhylla. Säkerhetsblandaren kommer med FM Mattssons unika teknik säkerställa jämn temperatur för bästa komfort. Blandarens stilrena form kompletterar de unika funktioner & den miljöhänsyn som kännetecknar 9000E-serien. Smart teknik sparar vatten & energi utan att tumma på bekvämligheten. Metallslang, 1,75 m med anti-twist.

Köksblandare

Tvättställsblandare

Duschpaket

Installerat-och-klart-pris*

3 299:Installerat-och-klart-pris* Installerat-och-klart-pris*

3 099:-

2 499:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 4 304:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 2 672:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 3 832:-

Lugn, det fixar vi! Med vår Rörmokarservice hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WC-stolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrysta rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

Rätt pump och service för fritidshuset Våra VVS-hantverkare kan också fixa ditt pumpbyte och utföra service vid öppning och stängning av ditt fritidshus. Läs mer på www.bad-varme.se eller besök någon av våra butiker. Mer om vår service och våra tjänster hittar du på www.bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 22

2017-07-05 16:00


med

en

& .

23

6 års Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.* Gör en säker VVS-installation ännu säkrare! När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-hantverkare som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb.

Upp till 100.000 kr i kompensation. Skulle något, mot förmodan, hända som har något med vår installation att göra, så träder vår försäkring in. Den täcker både självrisken för din hemförsäkring och det åldersavdrag ditt försäkringsbolag gör på byggnader och utrustning vid en skada. Vår försäkring gäller för dig i sex år efter installationen. Och försäkringen följer med fastigheten. Förutsättningen är att du själv har en villa- eller fritidshusförsäkring och att ditt försäkringsbolag beslutat att ersätta dig för skadan. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos medlemsföretag som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

Lyxiga takduschar! DAMIXA AKITA

Takduschpaket Komplett 160 cc. Taksil 200 mm. Handdusch med 1500 mm lång metallslang. Med anti-twist.

Installerat-och-klart-pris*

4 499:-

Endast takdusch 3 195:-

Ord. Installerat-och-klart-pris 6999:-

DAMIXA HILINA

Takduschpaket Komplett 160 cc, Eco-Klick vattensparfunktion. Integrerad omskiftare styr vattnet till tak-/handdusch. Stor taksil 200 mm, 1750 mm lång metallslang med anti-twist. Skållningsskydd. Rub-Clean.

Installerat-och-klart-pris*

5 299:-

Endast takdusch 3 995:Ord. Installerat-och-klart-pris 8 299:-

*Pris gäller om ROT-avdrag medges. Se fullständiga installerat-och-klart-villkor på bad-varme.se

DR4_2017_O.indd 23

2017-07-05 16:00


BAD & VÄRME

ÖREBRO – Bad & Värme

Nyhet! Showroom i Örebro Vi finns även på nya orter

TRANEMO – Tranemo Rör VELLINGE – Wickmans Rör HÄSSLEHOLM – Bad & Värme ÖRNSKÖLDSVIK – Bad & Värme Örnsköldsvik KARLSKRONA – Redmos Rör

900 VVS-hantverkare på över 80 orter BUTIK, SERVICE OCH INSTALLATION Arvika Bollnäs Borlänge Bålsta Emmaboda Enköping Falun Filipstad Färjestaden Gnosjö/Reftele Halmstad Hedemora Helsingborg Hova Huddinge Hudiksvall Härnösand Kalmar Karlskoga Karlstad Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Köping Laholm Linköping Ludvika Luleå Lund Lysekil/Brastad Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Munkedal Norrtälje Osby Piteå Rottne Sala Sandviken

Värme & Kylteknik i Arvika Bad & Värmebutiken i Bollnäs Kakelgruvan Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Rörinstallationer Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värmebutiken Bad & Värme Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Bad & Värme Bad & Värme/Engléns Rör Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Huddinge Energi & VVS Frihemservice VVS Billströms Värme VVS Butiken Lindsdals Rör Bad & Värme Karlstad Rörmontage Bad & Värme Bad & Värme B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme Radiator VVS Bad & Värme Bad & Värme/RoA Golv & Kakel Rörläggerifirma Magnar Rönning Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme VVS Shopen NM Rörservice Bad & Värme/Sahlins Rör Rörcentrum Söders Olja & Rör Silverstadens Rör Hedlunds Rör

Droppande kran?

Bad & Värme hjälper dig med alla servicejobb som till exempel stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element och vattenskador. Fråga i din butik för mer information.

Fallebergsvägen 23 Renshammarvägen 8 Skäggargatan 7 Sköldvägen 9 Industrigatan 12 Romgatan 10, bredvid Jysk Centralvägen 30 Bagaregatan 6 Storgatan 70 Järnvägsgatan 35 Söndrumsvägen 29 Hamre 68 Kanongatan 157 Björnemossegatan 3 Huddingevägen 342 Granebovägen 3 G:a Ådalsvägen 113 Dagövägen 5 Örebrovägen 27 Kolvgatan 10 Västra vägen 29 Första Industrigatan 7A Jägerhorns Väg 15 Hantverkaregatan 21 Kullsgårdsvägen 43 Industrigatan 15 Målarvägen 5 Spantgatan 8 Stora Gråbrödersgatan 15 Hallindenvägen 25 Källvägen 15 Godbyvägen 11 Förrådsgatan 45 Skolvägen 6 Medevivägen 71 Mästarevägen 1 Abborrvägen 12 Tegvägen 5 Batterigatan 6 Kopparvägen 6 Gruvvägen 44 Mossvägen 41

0570-124 24 0278-272 62 0243-22 70 55 0171-511 01 0471-104 55 0171-511 01 023-343 00 0590-130 14 0485-316 70 0370-332 290 035-241 08 50 0225-107 26 042-4009440 0506-307 95 08-746 00 20 070-3813799 0611-154 23 0480-696 00 0586-350 50 054-22 14 40 0494-125 50 0550-692 996 08-7408030 0221-140 70 0430-10 000 013-312550 010-458 66 55 0920-108 80 046-2727299 0523-470 71 0280-130 75 +35818-22111 0501-716 60 0250-530 880 0141-21 00 32 0524-715 11 0176-22 47 00 0479-146 04 0911-927 70 0470-925 50 070-5826916 026-27 30 75

Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Stenungsund Strömstad Sälen Söderhamn Tingsryd Trosa/Vagnhärad Täby Umeå Vedum Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Örnsköldsvik Östersund

Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme/Herberts Rör Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme/Vågbro Rör Bad & Värme/Rör & Smide Bad & Värme Täby Bad & Värme AC Golv och Plattsättning AB Lundgrens Rör i Vedum Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme Ö-vik Bad & Värme/Norderåsens VVS

Mejerigatan 2 Storgatan 46 Boge Mojner 828 Bangatan 4 Doterödsvägen 25 Solrosgatan 3 Sälenvägen 15 Växelgatan 7 Lokgatan 3 Nya Industrivägen 3 Måttbandsvägen 6–10 Björnvägen 7 Larvsvägen 40 Hyvelgatan 11, infart Willys P Korsgatan 40 Vassbottengatan 8 Retortgatan 5 Stationsvägen 24 Snickargatan 19 Markgatan 23 Karlslundsvägen 1 Hemvägen 28

0511-101 59 0910-72 04 05 0498-22 07 00 0620-150 15 0303-801 09 0526-667 10 0280-207 75 0270-100 90 0477-130 50 0156-12701 08-630 07 00 090 - 14 38 00 0512-405 36 0498-500 76 0322-62 00 60 0521-657 00 021-38 04 30 08-540 229 80 0573-100 03 019-106360 0660-84345 063-14 01 50

SERVICE OCH INSTALLATION Askersund Bengtsfors Eskilstuna Flen Hjo Hässleholm Hässleholm Järfälla Karlskrona Nyköping Saltsjö-Boo Sölvesborg Tranemo Uppsala Vara Vellinge Åkersberga

Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 Bad & Värme Djurgårdens Bygg & Miljö Fabriksgatan 16 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 Bad & Värme Fabriksgatan 15 VVS-teamet Väpnargatan 7 Järfälla BadrumsRenovering Skarprättarvägen 11 Redmos Rör Silvervägen 20 Sörmlandskustens VVS Blommenhovsvägen 24 Turex Rör Telegramvägen 46C B. Göranssons Rör Löparevägen 6 Tranemo Rör Åkerivägen 1 J-G Rör Spikgatan 6 Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Spikgatan 8 Frödins Rör

0583-711077 0531-10302 016-146843 0157-100 61 0503-122 22 0451-60238 0451-38 18 70 08-583 550 50 0455-168 00 072-7014077 08-715 56 16 0456-128 33 0325-70049 018-692848 0708-607713 040- 42 26 00 08-540 681 50

Gilla oss på Facebook!

www.bad-varme.se Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vid större förändringar i valutakursen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i euro.

® DR4_2017_O.indd 24

2017-07-05 16:00

Bad & Värme DR utskick 4.2017  

Bad & Värme DR utskick 4.2017 September

Bad & Värme DR utskick 4.2017  

Bad & Värme DR utskick 4.2017 September