Page 1

Knjiznica

Bled Bohinj Gorje Radovljica

JUNIJ 2014

prijava na e-novice

Radovljica

www.rad.sik.si, info@rad.sik.si

poiščite nas:

KAJ LAHKO NAREDIMO ZA KREPITEV ZDRAVJA?, Boh. Bistrica

SKRITI ZALIV, Bled

K zdravju v družini prispevajo tudi vrtci, šole in delovno mesto. Zato potrebujejo pedagoški delavci in starši praktična navodila, kako obvladovati obolevanje. Predavanje Zavoda IZRIIS za podporo družinam je finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Društvo za varstvo okolja Bled vabi na ogled filma Skriti zaliv. Konec maja je na Bledu potekala konferenca znanstvenega odbora Mednarodne komisije za kitolov (IWC). Predvajanje filma je naš prispevek k boju proti nesmiselnemu pobijanju živali.

ŽIVETI ZDRAVO, NOTRANJA IN ZUNANJA PREOBRAZBA, Radovljica

Bilka Baloh, svetovalka na področju zdrave hrane ter varne detoksikacije telesa, bo predavala o pereči temi ostankov pesticidov, kemikalij in drugih hormonskih motilcih v hrani in kozmetiki. Govorila bo tudi o detoksikaciji kot eni izmed rešitev za krepitev življenjske energije in spremembi življenjskega sloga. Predavanje bomo zaključili z manjšim prigrizkom veganske in presne kuhinje.

RAZSTAVE IN OSTALO

1 2 3 4 5

BOHLMANN, Friedrich: Hrana kot zdravilo EAGEMAN, David: Prikrito GLADWELL, Malcom: David in Goljat LANG, Helmut: Julijske Alpe PUŠENJAK, Miša: Zelenjavni vrt

1 2 novosti novosti 3 4 5

BOWEN, James: Potepuški maček Bob KARJEL, Robert: Šved, ki je izginil PAASILINNA, Arto: Na lovu za spomini SIMSION, Graeme C.: Projekt Rosie ŠTEGER, Aleš: Odpusti

Mesečni program, junij 2014  

Mesečni program Knjižnice A. T. Linharta Radovljica.