Page 1

Jaargang 1 nr. 1 2011

Member of ConeGroup

Stationsplein 8-12 • 7021 Cn Zelhem • Telefoon: 0314-622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Conegroup sponsort kankerbestrijding De Brink wordt geëxploiteerd door ConeGroup uit ’s Heerenberg, die al jaren actief is op de markt van het exploiteren en ontwikkelen van hoogwaardige accommodaties. Als zakelijk ondernemer voelt ConeGroup zich ook verantwoordelijk voor maatschappelijke ontwikkelingen. Daarom sponsort de ConeGroup de Oranjetocht 2011 van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding. Bergh in het Zadel organiseert meerdaagse sponsorfietstochten om zo te helpen bij de bestrijding van kanker. Op 28 mei 2011 start De Oranjetocht, waarbij voor de 7e maal 80 wielrenners en 20 begeleiders voor een 9-daagse rit van circa 1.400 km door Duitsland touren.

Welkom bij De Brink

Beste gasten, De medewerkers van De Brink zijn trots op hun zwembad, cultureel centrum en theater. Maar ze willen uiteraard graag dat ook u zich bij ons thuis voelt.

Waarom zwemmen in De Brink?

In deze De Brink-krant laten wij u graag kennismaken met de diverse activiteiten die plaatsvinden in De Brink. Voor alle leeftijden is er in, op en rondom ons centrum van alles te beleven. Lees en concludeer wat voor u interessant is. Maar beter is het om zelf deel te nemen aan de activiteiten, zodat u het persoonlijk kunt ervaren.

Warm water: Elke dag van de week is de watertemperatuur 31˚C! Deze temperatuur in combinatie met het klimaat boven water, zorgen ervoor dat de gasten zich behaaglijk en aangenaam voelen!

De medewerkers zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze alle diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis. Kom daarom snel naar De Brink om te zwemmen, zingen, kaarten, sporten, spelen, ontspannen en te kletsen. Kortom, kom proeven van de vele mogelijkheden en de unieke sfeer! Met sportieve groet, De medewerkers van De Brink

Dat is een vraag die wij niet objectief voor u kunnen beantwoorden. Wie dat echter wel heel goed kunnen, zijn de bezoekers van De Brink. Voor onze gasten zijn de volgende punten een van de redenen om naar ons zwembad te komen:

Ook in 2007 was ConeGroup als sponsor betrokken bij Bergh in het Zadel. Zij heeft toen mede het event ‘Toppers tegen Kanker’ georganiseerd. Na het geweldige succes van dit event is voor de fietstocht in 2011 opnieuw een unieke activiteit ontwikkeld; de rijdende VIp-businessclub. (Hoofd)sponsoren, genodigden en geïnteresseerde ondernemers krijgen een volledig verzorgde dag in de tourkaravaan aangeboden tijdens de Oranjetocht 2011. De rijdende VIP-businessclub is een initiatief van ConeGroup in samenwerking met Delade Interieur, Restaurant De Lengel en Rosendaal Makelaars, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan het onderzoeksproject PIJNSEIN bij kanker.

Sfeer: Alle deelnemers aan de diverse (aqua)activiteiten noemen de sfeer een sterk punt. De ongedwongenheid, de interesses in en de betrokkenheid. Van onze medewerkers worden als zeer positief ervaren. Medewerkers: De grote mate van klantvriendelijkheid is iets wat direct bij de gasten op komt zodra je het over de medewerkers hebt. Daarnaast zijn hun enthousiasme en de deskundigheid belangrijke pijlers voor de bezoekers. Hygiëne: Gelijk al bij binnenkomst valt de gasten op dat de hal, de toiletten en kleedkamers er netjes en schoon uit zien. Knus en overzichtelijk: Het is bij De Brink erg overzichtelijk, waardoor het zwembad voor ouders met kleine kinderen als veilig wordt ervaren.

www.berghinhetzadel.nl, www.conegroup.nl

www.keukenspuiterijdonderwinkel.nl

Geef uw keuken een nieuwe uitstraling! Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 1

Pag. 1

25-02-11 19:10


Arjan

Wal

van der

M e t s e l w e r k e n

Bielemansdijk 21 7025 CN Halle

T. 0314 - 632 434 M. 06-2063 0130

....van alle markten thuis

m Maalderink

0314 - 62 19 20

administratie- en belastingadviesburo Paulus Potterstraat 5, 7021 DZ Zelhem Mr. A. W. Maalderink fiscaal jurist

Re-integratie, coaching & supervisie op de boerderij Persoonlijke ontwikkeling is de basis. Weg van alle hectiek en het leven van alledag. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Stikkenweg 21, 7021 BN Zelhem m. 06-23433706 www.carolineboenink.nl

O.a. Jaarrekeningen, loon- en omzetbelasting. Ook particuliere aangiften

auto- & motorrijschool Lidy Rijopleidingen vooR de categoRieën:

• A (motorfiets), • B (personenauto) • E (aanhangwagen) • AM (bromfiets).

pluimersdijk 13 7021 HW Zelhem tel. 0314-622556 www.lidy.nl

Groenaannemingbedrijf

B.W. Jansen

Voelt u zich niet veilig? Wie bewaakt bij afwezigheid uw eigendommen? Wij hebben de passende oplossing voor u! • Inbraakbeveiliging • Camerasystemen • Service en onderhoud Sarinkdijk 5A, 7255 MS Hengelo Gld. Tel. (0575) 467 287 Fax. (0575) 297 550 E-mail: info@bruva.nl

Schoonmaak B.V. Nijverheidsweg 13 postbus 76 7255 ZH Hengelo Gld Telefoon (0575) 46 36 40 Fax (0575) 46 20 73 info@vanbentumschoonmaak.nl

www.vanbentumschoonmaak.nl

Notariskantoor Pera Werkzaam op alle notariële gebieden. Hengelo (Gld.) Raadhuisstraat 21 Postbus 12 7255 ZG Hengelo T. (0575) 46 13 91 F. (0575) 46 27 34

BOSCHLAND Accountants & Adviseurs

www.boschland.nl

we zijn open! En we heten je van harte welkom! Kom dus snel langs!

HEMA Zelhem, Smidstraat 7‑9

Zwembad de Brink.indd 2

Werkzaamheden: bosklepelen - machinaal gazonaanleg vanaf 400m2 - stobbefreezen - machinaal heg knippen - bermen en sloten maaien .

Lankhorsterstraat 5 7255LB Hengelo gld Tel. 0575 46 13 84 Mob. 06 - 10 83 60 96

bouwbedrijf

weustenenk b.v.

Het kantoor is aangesloten bij de Vereniging voor Agrarische Specialisten in het Notariaat.

Doetinchemseweg 71 7021 BR Zelhem Tel. 0314 - 62 11 41

www.notariskantoorpera.nl

METSELWERKEN & STEIGERBOUW

ESSELINK HOGENKAMPWEG 6 / 7256 KH KEIJENBORGH T. 0575 - 46 32 61 / M. 06 - 53 25 81 31 WWW.METSEL-WERKEN.NL

Helikas de Oldenoord 23 7021 NJ Zelhem telefoon: 06 - 10 56 11 62 e-mailadres: info@helikas.nl website: www.helikas.nl

‘Voor een steuntje in de rug’

Helikas begint waar (de) zorg stopt

25-02-11 19:10


Beweegt u wel voldoende? een gezonde levensstijl Van jong tot oud is de lichamelijke ontwikkeling ver naar achteren geschoven in vergelijking met de geestelijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan wordt er op gehamerd dat de kinderen van alles moeten kunnen en leren, waarbij de lichamelijke ontwikkeling soms achterblijft. Helaas… Anno 2011 doet het probleem zich voor dat veel Nederlanders lijden aan overgewicht. Dat geldt voor jong en oud. Bij een gezonde levensstijl hoort gezond eten en voldoende beweging. Het is raadzaam om dagelijks minimaal een half uur per dag te bewegen. Die beweging kunt u bijvoorbeeld overdag krijgen tijdens uw werk. Een andere mogelijkheid is om te gaan sporten. Hoe vaker u in de week gaat sporten, des te groter zal de invloed op uw lichaam zijn. Zwemmen is hierbij een goede sport. U verbrandt veel calorieën en verbetert uw conditie.

Wist u dat…? • • • •

De voordelen van zwemmen

Bewegen in het water heeft veel voordelen:

• • •

• • • •

Het hele lichaam komt in beweging. Zowel grote spiergroepen in het boven- als onderlichaam worden optimaal gebruikt. Door de weerstand van het water is beweging intensief en wordt er sneller resultaat bereikt. De spieren moeten hard aan het werk. Minimale belasting, maximale resultaten. U kunt op een verantwoorde wijze werken aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en spierkracht. De opwaartse druk van het water zorgt ervoor dat u zich licht voelt en de bewegingen gemakkelijk kunt uitvoeren. De belasting voor uw gewrichten en spieren is minimaal, waardoor de kans op blessures vrijwel nihil is. In warm water functioneren stijve spieren beter, omdat ze lekker soepel blijven. Zwemmen is goed voor uw hart en longen. Ontspanning door inspanning. Voor mensen met stress en gespannen spieren kan zwemmen een verlichting bieden en heeft het een (geestelijk) ontspannende werking. Zwemmen bij De Brink is relatief goedkoop.

BRUIJNES

BOUW

goede voornemens anno 2011 Meer van het leven genieten, meer bewegen en afvallen zijn dit jaar de drie populairste voornemens. Waar kunt u dit beter realiseren dan bij De Brink?

• • •

Genieten en ontspannen in het heerlijk warme water, in een aangename sfeer. In uw eigen tempo bewegen tijdens de aqua-activiteiten op stimulerende muziek onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs. Door de weerstand van het water is een training intensiever dan op het water; waardoor u op een verantwoorde manier aan uw conditie en gewicht werkt.

• • • • • •

Bijna 50% van de Nederlanders te dik is? 1 op de 7 kinderen overgewicht heeft? Ruim 10% van de Nederlanders aan obesitas (ernstig overgewicht) lijdt? Bijna 1.000.000 Nederlanders diabetes (suikersiekte) hebben? (Dat is inclusief 250.000 mensen die zelf nog niet weten dat ze diabetes hebben). Diabetes of obesitas vaak oorzaak zijn voor harten vaatproblemen? 1 op de 3 Nederlanders sterft aan een hart- of vaatziekte? Naast een te hoog lichaamsgewicht, een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte ook een tekort aan lichaamsbeweging risicofactoren zijn voor hart– en vaatziekten? Regelmatige lichaamsbeweging het afvoeren van de slechte cholesterol bevordert en de goede cholesterol enigszins verhoogt? Volwassenen dagelijks minimum 30 minuten zouden moeten sporten en jongeren zelfs 60 minuten? In Nederland slechts 59% van de bevolking van 12 jaar en ouder aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen voldoet? Beweging naast de fysieke ook mentale voordelen met zich meebrengt? Sporten voor zowel jong als oud heel ontspannend en leuk kan zijn? Je nooit te oud bent om te bewegen?!

VOOR EEN BETER BUITENLEVEN

AKTIEDAGEN van 10 maart t/m 13 maart

Markt 19 7021 AA Zelhem Tel.: (06) 55 34 18 71 krijnrbruijnes@hotmail.com

donderdag 10 maart vrijdag 11 maart zaterdag 12 maart zondag 13 maart

09.00 09.00 09.00 11.00

-

20.00 20.00 16.00 17.00

uur uur uur uur

Steenderenseweg 11 Hengelo Gld. (0575) 46 21 39 www.goossensatomica.nl

TUINMEUBELEN • TUINVERLICHTING • TUINACCESSSOIRES • WERK- EN VRIJETIJDSKLEDING • AANLEG SPROEI-INSTALLATIES • CADEAU-ARTIKELEN

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 3

Pag. 3

25-02-11 19:11


Pedicure Salon Dini Dini Menkhorst Pedicure

Klaverdijk 1 7021 HJ Zelhem telf 0573 - 461281 bgg. 06-12769297 Lid Provoet nr 006598 Voor diabetische en reuma voet en behandeling aan huis.

brede collectie aan zelf Jewelry-Design heeft een ls! essoires voor elk wat wi gemaakte sieraden & acc den u kettingen en armban Bij Jewelry-Design vindt ik r kinderen. Verder maak voo en en voor dames, her ig cht pra die ers ang ook hippe en leuke sleutelh : en tas. Bezoek mijn website staan aan uw sleutelbos

T. 0575-462487 / T. 0575-465119 www.slootsessink.nl

www.jewelry-design.nln. kele

voor nog meer cadeau arti

2thepointdesign.nl

gas water electra dakwerk verwarming sanitair

Levering nieuwe RENAULT + occasions Tevens TOTAL selfservicestation met 24 uurs service en een volledige Geautomatiseerde wasstraat

Doetinchemseweg 53 7021 BR Zelhem Tel. 0314-621637 www.autolooman.nl

Ăşw woonspeCialist In de stationsstraat in Zelhem vindt u de compleet vernieuwde winkel van Colors@Home De Klok dĂŠ specialist met alles op het gebied van: beHang | laminaat | sHutters pvC- en Houten vloeren gorDijnen | tapijt | vinyl raamDeCoratie | Karpetten buitenzonwering | sHutters

Zwembad de Brink.indd 4

25-02-11 19:11


Aqua Sportief

Voor elk wat wils Aqua joggen Aqua joggen betekent letterlijk ‘lopen in het water’. U draagt hierbij een ‘wetbelt’ om uw middel die ervoor zorgt dat u een hoog drijfvermogen heeft, waardoor u als het ware in het diepe water zweeft. Bovendien zorgt de gordel ervoor dat u (zonder te zwemmen) in verticale positie blijft drijven en een goede loopbeweging kunt maken. Vanuit deze staande houding worden er op de ritme van de muziek verschillende loopoefeningen gedaan. In slow motion of in sprint. Doordat er geen contact is met de bodem, treedt er geen schokbelasting op zoals bij gewoon lopen. Hierdoor werkt aqua joggen ontspannend en ondersteunend bij het herstel van blessures aan gewrichten, spieren en pezen.

De weerstand van het water zorgt ervoor dat u meer calorieën verbruikt dan tijdens een reguliere looptraining. 30 minuten aqua joggen staat gelijk aan 2 uur wandelen. U activeert en versterkt al uw grote spiergroepen en verbetert uw conditie. De meeste aandacht wordt verdeeld over de buik, billen, armen, rug en benen, maar u traint ook uw hartspier.

natte gymnastiek Voor alle mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder organiseert De Brink gymnastiek in het water. De eigenschappen van het warme water (31˚C) bieden een ideale situatie om nog aan sport te doen, aangezien de kans op blessures vrijwel nihil is en u zelf de weerstand kunt bepalen. Natte gymnastiek vindt plaats in het gedeelte van het zwembad waar iedereen kan staan, waardoor de activiteit ook geschikt is voor mensen die niet zwemvaardig zijn. Onder begeleiding van een deskundige, enthousiaste instructeur worden oefeningen gedaan waarmee u uw spieren versterkt, u uw gewrichten soepel houdt en u aan uw conditie werkt. Dit gebeurt met verschillende soorten materialen, zoals grote en kleine ballen, halters, plankjes en natuurlijk het water! Beweeg gezellig mee met uw leeftijdsgenoten! Na de les kunt u nog gezellig nakletsen onder het genot van een kopje koffie. Waarschijnlijk zegt u dan net als de andere deelnemers: “Was ik hier meer 10 jaar geleden mee begonnen!” Tijd natte gymnastiek Donderdag 14:00-14:30 uur

Tijden aqua joggen Maandag 09:15-10:00 uur 19:15-20:00 uur Dinsdag 20:00-20:45 uur Woensdag 09:00-09:45 uur 20:00-20:45 uur Donderdag 19:15-20:00 uur 20:00-20:45 uur Vrijdag 09:15-10:00 uur 13:15-14:00 uur

Zwemles volwassenen Zwemles voor volwassenen is bedoeld voor mensen die vroeger nooit hebben leren zwemmen; lang niet hebben gezwommen en bang zijn dat ze het zwemmen verleerd zijn; angstig zijn in het (diepe) water en/of voor mensen die hun zwemtechniek willen verbeteren. Onze deskundige instructeurs leren u graag - ook op latere leeftijd - zwemmen en zelfredzaam te zijn in het water. Bovendien bieden we de mogelijk om (alsnog) uw zwemdiploma te behalen. Zodoende kunt u heerlijk alleen, met vrienden of uw (klein)kinderen komen zwemmen. Zwemles volwassenen Dinsdag

18:30-19:00 uur

Aquarobics is een energieke, inspannende en swingende trainingsvorm. Op de maat van de muziek doet u diverse oefeningen in heup- tot borstdiepwater. U volgt de spierversterkende oefeningen aaneengesloten, zodat u naast uw spieren ook uw uithoudingsvermogen traint. Tijdens de les wordt er met verschillende materialen gewerkt om extra accent te leggen op bijvoorbeeld de armspieren. Deze materialen, zoals dumbles (halters) en flexibeams, zijn zonder meerprijs te gebruiken.

10:00-10:30 uur

Tijd aquarobics Woensdag 19:15-20:00 uur

(1x per week 45 minuten)

08:30-10:00 uur 13:00-14:00 uur

Dinsdag

18:00-18:45 uur

(1x per week 45 minuten)

Woensdag

Aquarobics

(1x per week 30 minuten)

Zaterdag (1x per week 30 minuten)

Inschrijven Bij al onze aqua sportief lessen werken we met vaste groepen. U bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen! We hanteren geen inschrijfkosten. Heeft u interesse of kent u iemand die wellicht interesse heeft? Neem dan contact op met De Brink. Telefoon: 0314 – 620160, info@centrumdebrink.nl of kom persoonlijk langs. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Aqua trimmen Voor de volwassenen die graag zwemmen en daarmee hun uithoudingsvermogen willen verbeteren, is aqua trimmen een ideale mogelijkheid. Trim zwemmen biedt meer dan enkel banen zwemmen. U verbetert de techniek van uw zwemslagen door de variaties van het banen zwemmen te oefenen. Alle slagen komen aan de orde: schoolslag, borst-, rugcrawl, samengestelde rugslag en vlinderslag. Daarnaast worden ook andere onderdelen van de zwemsport geoefend, zoals onder water zwemmen, keerpunten en waterpolotechniek. Onder begeleiding van een sportieve instructeur werkt u zodoende aan uw conditie én aan uw techniek. Iedereen kan de verschillende trainingsvormen in zijn/haar eigen tempo uitvoeren. Tijden aqua trimmen Maandag 20:00-20:45 uur Donderdag 13:15-14:00 uur

Tarief aqua sportief Aquarobics / Aqua joggen / Aqua trimmen losse les € 5,00 10 lessenkaart € 36,00 natte gymnastiek losse les € 2,90 Baby-peuter zwemmen losse les € 5,00 10 lessenkaart € 36,00 Snorkelen periode 8 weken €38,00 (1x per week) Watertrappers losse les 10 lessenkaart

€ 4,50 € 30,00

Zwemles volwassenen losse les € 5,00 10 lessenkaart € 36,00 10 lessenkaart € 48,00 (dinsdag) inschrijfgeld € 15,00

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 5

Pag. 5

25-02-11 19:12


Kom gerust eens in onze

Schilder of onderhoudswerk? Binnen of of onderhoudswerk? Buiten? Schilder Harmsen Vakschilders heeft als Binnen of Buiten? Winterschilder de oplossing. Harmsen Vakschilders heeft als

prachtige DecoinHome Kom gerust eens onze Showroom kijken en laat u adviseren prachtige Deco Home Showoverkijken de diverse mogelijkheden. room en laat u adviseren over de diverse mogelijkheden. U vindt bij ons de mooiste colUlecties vindt bij onsbehang, de mooiste colverf, gordijnen, lecties verf, behang, gordijnen, raamdecoratie en tapijt. raamdecoratie enistapijt. Onze showroom beslist Onze showroom is beslist een bezoek waard, een bezoek u bent van waard, harte welkom! u bent van harte welkom!

Winterschilder de oplossing.

Interesse in kwaliteit en

Gildenweg 11 Zelhem

www.dehogevoort.nl

Interesse in kwaliteitaanbod? en een aantrekkelijk een aantrekkelijk aanbod? Profiteer nu van het belastingProfiteer nu6% van het 19% belastingvoordeel i.p.v. btw! voordeel 6% i.p.v. 19% btw!

H H

T: 0314 620471 F: 0314 620390 E: info@dehogevoort.nl

et team van

et team van HarmsenVakschilders Vakschilders Harmsen staatgraag graagvoor vooruuklaar! klaar! staat

Zelhemseweg Zelhemseweg21, 21,0575-464000 0575-464000ofofkijk kijkop opwww.harmsenvakschilders.nl www.harmsenvakschilders.nl

VAN DAKKAPEL TOT DEUR...

KUNSTSTOF!

• Dagwandeling • Verjaardagspartijen • Meerdaagse reizen • Ezel(s) op locaties • Picknick tochten

adv Ezelstal De Edelingen kopie.indd 1

25-02-11 18:32

Denkt u erover te gaan bouwen of verbouwen, denk dan direct aan onderhoudsvrij en duurzaam. Huntink Zelhem biedt diverse oplossingen in kunststof. Naast de levering en productie van raamen deurkozijnen, deuren en luiken kunt u bij Huntink ook terecht voor kunststof gevelbekleding en complete dakkappelen. Kom naar de showroom, bel voor info of bezoek onze website.

GILDENWEG 20 - ZELHEM T. 0314-622308 WWW.HUNTINKKOZIJNEN.NL

(Ver)bouwers voor comfortabel wonen en werken Naast nieuwbouw- en renovatieprojecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw, realiseert Van Campen Bouwgroep tevens projecten voor de particuliere sector. n nieuwbouw n garages n serre’s

n aanbouw n dakkapellen n erkers, etc

Dr. Grashuisstraat 28-30 Zelhem Tel. (0314) 62 28 82. Fax (0314) 62 40 39 www.vancampenbouwgroep.nl

Zwembad de Brink.indd 6

25-02-11 19:13


Aqua Sportief Ook voor kinderen Baby-peuter zwemmen Ook voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om bij De Brink te bewegen. Samen met (groot)ouders is het voor hen een groot feest om in het bad te zijn. Water is een heerlijke ontspannen omgeving om in te bewegen. Het contact tussen ouder en kind wordt gestimuleerd en de kinderen raken al jong vertrouwd met het water. Baby’s Tijdens de oefeningen van baby-peuter zwemmen maakt u uw kind (van 4 maanden tot 4 jaar) op een leuke en natuurlijke wijze vertrouwd met water (31˚C). Dit gebeurt door te zingen, spetteren, slepen, drijven en onder water te gaan. Spelenderwijs worden de kinderen watervrij.

peuters en kleuters De peuters en kleuters gaan verder met de verkenningstocht in en rond het water. Klimmen en klauteren op de kant en over de matten. Springen, drijven, bommetje maken en duiken in het water. Onder water gaan met de ogen open en iets van de bodem pakken. Ook zelfredzaamheid én uiteraard plezier staan hierbij centraal. Het belangrijkste is dat de kinderen op een ongedwongen manier de voordelen en mogelijkheden van het water ervaren. Ook sociaal gezien heeft baby-peuter zwemmen veel voordelen. De kinderen leren samen spelen, te wachten op hun beurt en rekening te houden met andere kinderen. Tijden baby-peuter zwemmen Maandag: 13:30-14:00 uur: kinderen van 2,5 tot 4 jaar. 14:00-14:30 uur: kinderen die kunnen lopen tot 2,5 jaar. 14:30-15:00 uur: k inderen van 4 maanden tot ruim een jaar. Donderdag: 09:00-09:30 uur: kinderen van 4 maanden tot ruim een jaar. 09:30-10:00 uur: kinderen die kunnen lopen tot 2,5 jaar. 10:00-10:30 uur: kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

De Watertrappers Speciaal voor de kinderen die al één of meerdere zwemdiploma’s hebben en toch graag blijven zwemmen, is de groep De Watertrappers opgericht. Een drukbezochte groep, variërend tussen de 15 en 25 kinderen, die destijds zelf de naam ‘De Watertrappers’ bedacht heeft. Tijdens De Watertrappers komen allemaal zaken aan de orde die met water, zwemmen of het zwembad te maken hebben. De techniek van de zwemslagen wordt behandeld, er worden balspelen, estafette’s en zwemwedstrijden gedaan, en er wordt gebruik gemaakt van spelmateriaal zoals de loopmat en de glijbaan. Van waterpolo tot glijbaan-race. Ook wordt er aandacht besteed aan samenwerkingsvormen. Kinderen van verschillende leeftijden, van 5 tot 15 jaar, zwemmen en sporten met elkaar. De ‘oudere’ kinderen voelen zich al snel verantwoordelijk en vormen een voorbeeld voor de ‘jongere’ kinderen. Tijd De Watertrappers Vrijdag 18:15-19:00 uur

Snorkelen De onderwaterwereld heeft iedereen altijd al gefascineerd. Voor kinderen is het zwemmen met duikbril, snorkel en zwemvliezen een leuke en leerzame aanvulling op het bezig zijn in het water. In de snorkellessen wordt aandacht besteed aan een aantal zwemslagen, onderwater zwemmen, reddend zwemmen, snorkelen, buddy-breathing (met z’n tweeën met één snorkel zwemmen), duikbril (masker) onder water leegblazen en nog een aantal andere onderdelen. Bij het snorkelen zijn drie diploma’s te behalen, namelijk snorkelen 1, 2 en 3. Voor het snorkelen geldt een wachtlijst, neem daarom eerst contact op met het zwembad. Tijd snorkelen Zaterdag

Tegen inlevering van deze bon krijgt u eenmalig een kopje koffie of thee voor:

SLeCHTS € 1,Naam:

.....................................................

09:15-10:00 uur

Tegen inlevering van deze bon is eenmalig de tweede persoon gRATIS tijdens het recreatief zwemmen op dinsdagmiddag (14:00-15:30 uur), donderdagmiddag (14:00-15:30 uur) en op zaterdag (13:00-16:00 uur). Naam:

.....................................................

Woonplaats: ................................................

Woonplaats: ................................................

E-mail: .....................................................

E-mail: .....................................................

Geldig t/m 31 mei 2011

Geldig t/m 31 mei 2011

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 7

Pag. 7

25-02-11 19:13


Locatie Aerofitt Winkelskamp 5, Postcode: 7255 PZ, Hengelo (GLD) Telefoon: 0575-465001 (toets 2 voor medicare) E-mailadres: myrthe@jentha.nl of tom@jentha.nl

DAGELIJKS GEOPEND VANAF 10.00 UUR

RaadhuisstraatHengelo 9a 7255 (Gld) BK Hengelo

Hengelo Hengelo Raadhuisstraat 9awww.gerritsmakelaardij.nl 7255 (Gld) BK (Gld) Hengelo T. 0575 - 465525 Hengelo(Gld) (Gld) T. 0575 - 465525 www.gerritsmakelaardij.nl RaadhuisstraatHengelo 9a 7255 BK Hengelo Hengelo (Gld) T. 0575 - 465525 www.gerritsmakelaardij.nl

2thepointdesign.nl

Locatie Kampstraat Kampstraat 2, Postcode: 7255 XC, Hengelo (GLD) Telefoon: 0575-464440 E-mailadres: ton@jentha.nl, liselotte@jentha.nl

Markt 23 – 7021 AA Zelhem • Telefoon: 0314-620055

WWW.DESMOKS.NL

KLUSbedrijf & straatwerken

J. Peelen

Sintjanstraat 65 • 7256 BB Keijenborg Tel 0575 462235 • Mobiel: 0610088106 E-mail: j.peelen10@chello.nl

Groen van Prinsterstraat 74 7021 BJ Zelhem Telefoon mobiel: 06-46308825 Telefoon: 0314-620998 www.overbosch-installatietechniek.nl

we zijn open! En we heten je van harte welkom! Kom dus snel langs! Doetinchemseweg 47 T 06 - 51533129

Zwembad de Brink.indd 8

HEMA Zelhem, Smidstraat 7‑9

Doetinchemseweg 29 • 7021 BD Zelhem • T 0314 623 888

25-02-11 19:13


Zwemles bij De Brink Het belang van zwemvaardigheid Kunnen zwemmen is erg belangrijk! Vooral voor kinderen die al regelmatig alleen op pad gaan, maar nog onvoldoende besef van gevaar hebben. De Brink geeft zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. Wij vinden het belangrijk dat kinderen in ons waterrijke nederland al op jonge leeftijd leren zwemmen. Zwem-ABC De basis van het zwemonderwijs is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. De diploma’s zijn overal in het land hetzelfde, maar de weg er naar toe kan zeer verschillend zijn. Hierin maakt De Brink bewuste keuzes. Tijdens de informatiemiddag voorafgaand aan de zwemles krijgen de ouders / begeleiders en kinderen uitleg en voorlichting over onder meer de regels en is er geledenheid voor het stellen van vragen. Na het behalen van diploma A, adviseren wij om verder te gaan voor het B- en C-diploma. Doorgaan is het beste voor de zwemontwikkeling van uw kind. Kleine groepen De kinderen beginnen de zwemles in het ondiepe water, waar ze het zwemmen nog moeten leren. De groepen in het ondiepe bad zijn nooit groter dan 8 kinderen per instructeur. In het diepe bad kunnen de kinderen zichzelf al redelijk redden; de groepen tellen maximaal 12 kinderen per instructeur.

gratis zwemmen Zodra uw kind is ingeschreven voor de zwemles, ontvangt u een toegangsbewijs waarmee uw kind gratis kan komen zwemmen tijdens alle recreatieve uren. Op deze manier kunnen de kinderen vast wennen aan het water. Bovendien kunnen de kinderen regelmatig komen oefenen, wat belangrijk is bij de voortgang. Uiteraard mogen de kinderen ook komen om gewoon lekker in het water te spelen. Dit alles onder begeleiding van een (betalende) volwassene. eend, kikker, zeehond en walvis De Brink hanteert op weg naar het A-diploma een 4-stappenplan. Bij elke stap krijgen de kinderen een eigen ontworpen diploma. De kinderen beginnen allemaal als EEND; gevolgd door KIKKER, ZEEHOND en de laatste stap is WALVIS. Alle walvissen worden voorbereid voor het A-diploma! Na diploma-A kunnen de kinderen door voor diploma-B en vervolgens voor diploma-C.

eigen tempo Elk kind is anders; Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Bij De Brink kan elk kind in zijn/haar eigen tempo en op eigen niveau zwemmen. Mocht het zo zijn dat kinderen extra aandacht nodig hebben, dan bieden wij deze mogelijkheid. Dit kan zijn in de vorm van een extra les of het volgen van een les in een kleiner groepje.

Diplomazwemmen Mocht uw kind aan alle eisen voldoen die aan de betreffende diploma’s worden gesteld, dan mag hij/zij diploma- c.q. afzwemmen. Dit is een uniek gebeuren waar u als ouder, broer, zus, opa, oma, tante, oom, juf, meester en noem maar op, getuige van mag zijn. Wij stimuleren het dan ook dat de kinderen zoveel mogelijk supporters meenemen naar De Brink. Na het zwemgedeelte vindt de uitreiking van de diploma’s plaats in de grote zaal. De kinderen mogen op het grote podium hun felbegeerde diploma aan iedereen showen, hét hoogtepunt voor de kinderen! Het zwemtraject op weg naar het diploma wordt zodoende op een feestelijke manier afgesloten.

Lestijden Inschrijven:

Op jonge leeftijd is herhaling heel belangrijk. Wij kiezen er daarom voor om de kinderen twee keer in de week 30 minuten les te geven. De lessen vinden plaats op vaste dagen in de week, uiteraard na schooltijd.

Wordt uw zoon en/of dochter binnenkort 4 jaar? In de maand dat uw kind 4 jaar wordt, mag u hem/haar schriftelijk opgeven voor de reguliere zwemles. Aan de balie van het zwembad kunt u de persoonlijke gegevens van uw kind en de voorkeursdagen doorgeven. Ook bespreken we graag persoonlijk of er nog bijzonderheden zijn.

De combinatiedagen zijn: Maandag en donderdag Dinsdag en vrijdag Woensdag en zaterdag

Zwemles kinderen periode 8 weken (1x per week) periode 8 weken (2x per week) diplomazwemmen inschrijfgeld

Joepie om de zwemles een speels en kindvriendelijk karakter te geven, werken we bij De Brink bovendien met het unieke Joepie zwemles-beloningssysteem. Joepie is het vrolijke zeepaardje die de kinderen op een attractieve en enthousiaste wijze door de zwemlesperiode leidt. Bij de informatiemiddag over de zwemlessen ontvangen de kinderen een welkomstpakket, bestaande uit diverse Joepie-items zoals een bidon, een rugtas en een poster.

Tarieven

Op deze grote Joepie-poster staan allerlei onderdelen die de kinderen voor het diploma-A zwemmen moeten beheersen. Op de poster kunnen Joepie-stickers geplakt worden, die de kinderen verdienen zodra ze de betreffende zwemvaardigheid beheersen. Het stickersysteem dient als extra motivatie voor de kinderen om hun inzet te vergroten. Bovendien is het een communicatievorm naar de ouder/verzorger, zodat hij/zij de diverse stappen van het kind in het zwemlestraject kan volgen.

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 9

€ 38,00 € 60,00 € 15,00 € 15,00

Pag. 9

25-02-11 19:13


Voor een unieke streekwijn van agrarische producten, onder andere suikerbieten en granen! Wij verzorgen rondleidingen/proeverijen maar ook cadeau’s en kerstpakketten. Koningsweg 1, 7255 KR Hengelo Gld. www.bruilsewijn.nl

Bestellingen en /of informatie: 0575-462324 / 06-107555044 E-mail: bruilsewijn@planet.nl

JERA-ICT B.V. ICT-Dienstverleners

.• gespecialiseerd in het beheer en installeren van netwerken bij het MKB.

Kantoor Ulft Kerkstraat 10B Tel. 0315-642333 7071 WZ Ulft Kantoor Zelhem Stationsstraat 32 Tel. 0314-625991 7021 CK Zelhem www.hansrijntjes.nl

.• verkoop van hard-software; geautoriseerd dealer van Terra computers. WWW.JERA-ICT.NL Keijenborgseweg 5 Zelhem.

De notaris bij u in de buurt St. Janstraat 39 7256 BB Keijenborg Tel. 0575-461760 www.instaljanssen.nl

Laat Uw zorg.... Onze zorg zijn Onze onderneming is door ons concept uniek in deze regio. Wij bieden u de volgende diensten aan: * Vrijwillige inkomens beheer * Beschermingsbewind * Curatele bewindvoering

* Aanvraag subsidies etc. * Incasso diensten

Zelhem

Onze diensten worden op maat aangeboden naar uw wensen en behoeftes. Heeft u vragen, bel of schrijf ons voor een vrijblijvende afspraak, indien wenselijk, ook bij u thuis.

Multimate Zelhem

Incasso diensten & Inkomens beheer

Brinkweg 11 7021 BV Zelhem T 0314-620870 www.multimate.nl

Postbus 92 - 7255 ZH Hengelo (Gld) • T(0575) 45 03 50 F(0575) 45 00 94 • E-mail: info@incas-sa.nl

Relatiebemiddeling Achterhoek Regionaal, persoonlijk en vertrouwd.

Samen meer dan 1, leuker dan alleen. Partnerbemiddeling voor de alleenstaande 45- plussers.

Anita van Heel Hummeloseweg 3-B 7255AE Hengelo www.rb-achterhoek.nl rb-achterhoek@kpnmail.nl

Zwembad de Brink.indd 10

Boomkwekerij

franktimmermans • Levering van alle soorten bomen • Groot assortiment vormbomen • Wij brengen alles gratis bij u thuis • Plant en/of snoeiwerkzaamheden roessinkweg 3 7021 LH Zelhem tel. 0314 - 624488 mob. 06 227 536 70 www.boomkwekerijfranktimmermans.nl

25-02-11 19:20


Recreatief zwemmen

Er is geen grotere pret dan waterpret! Vrij zwemmen, spelen in het water, van de glijbaan af; het kan allemaal in De Brink. er is een grote glijbaan, een peuterbadje met diverse speeltjes en een whirlpool. Voor de meer sportievere zwemmers beschikt De Brink over een 20-meterbad waar baantjes gezwommen kunnen worden. Het water in het grote bassin en recreatiebad is altijd 31°C, in het peuterbadje is het water altijd 34°C, dus heerlijk aangenaam. Kom ook eens recreatief zwemmen in De Brink; een leuk uitje voor het gehele gezin!

Recreatief zwemmen Met het recreatief zwemmen wordt bedoeld dat elke gast kan doen waarom hij/zij naar het zwembad gaat. Lekker zwemmen of spelen! Op zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur ligt er een lengtelijn in het bad, zodat het bad wordt onderverdeeld. De banen zwemmers kunnen rustig baantjes zwemmen en de overige gasten kunnen zich aan de andere kant van de lijn vermaken.

Tijden recreatief zwemmen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Daluur zwemmen

Vrijdag Zaterdag Zondag

Tijdens het daluur zwemmen mogen alle gasten voor een gereduceerd tarief komen zwemmen. Jong en oud betalen slechts € 2,00 voor een kaartje.

Sfeer zwemmen Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden we op de doordeweekse avonden sfeer zwemmen aan. Er kan heerlijk ontspannen gezwommen worden met gedempt licht en rustige muziek op de achtergrond. Soms branden er zelfs kaarsjes aan de kant. Tijden sfeer zwemmen Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 20:45-22:45 uur

Tijdens het daluur zwemmen ligt er een lengtelijn in het bad, zodat het bad wordt onderverdeeld. De banen zwemmers kunnen baantjes zwemmen en de overige gasten kunnen zich aan de andere kant van de lijn vermaken. Er kan bovendien gebruik gemaakt worden van de glijbaan. Tijden daluur zwemmen Maandag 18:15-19:15 uur Donderdag 18:15-19:15 uur vrijdag 14:30-15:30 uur

Tarieven recreatief zwemmen Losse kaartjes Kinderen t/m 2 jaar Kinderen 3 t/m 15 jaar / 65+ Volwassenen Daluur zwemmen

gratis € 2,50 € 3,00 € 2,00

12-badenkaarten Kinderen / 65+ Volwassenen

€ 25,00 € 30,00

Halfjaarabonnementen Kinderen / 65+ Volwassenen Gezin

€ 71,00 € 85,00 € 200,00

Jaarabonnementen Kinderen/ 65+ Volwassenen Gezin

€ 120,00 € 145,00 € 305,00

Disco zwemmen

€ 3,20

10:00-12:00 uur 10:00-12:00 uur 14:00-15:30 uur 14:00-16:00 uur 10:00-12:00 uur 14:00-15:30 uur 10:00-12:00 uur 13:00-16:00 uur 10:00-15:00 uur

Vroege vogels De benaming zegt het eigenlijk al. ‘s Ochtends vroeg om 7:00 uur is het bad geopend voor de vroege vogels; iedereen die vroeg wakker is, mag komen zwemmen. Bijvoorbeeld nog even lekker voordat u naar het werk gaat. Tijden vroege vogels Maandag 07:00-09:00 uur Woensdag 07:00-09:00 uur

Disco zwemmen ooit een disco gehad in een zwembad... nee? Dan kun je dat nu meemaken in De Brink! Speciaal voor de jeugd wordt het zwembad eens in de maand omgetoverd tot een ware disco! eén van de hoogtepunten in De Brink! Met twee echte dj’s (Maarten Vriezen en Patrice van Schie), hippe muziek, gekleurde (onderwater)verlichting, jumpstyle dansen en leuke spelletjes kan het feest beginnen. Beleef veel pret, dans- en zwemplezier tijdens de 2 uur durende discoavond. Natuurlijk staat ook de glijbaan aan!

Wilt u als ouder mee komen met uw kind? Dat mag! U kunt plaats nemen aan de kant en onder het genot van een kopje koffie/thee genieten van uw kind. Het disco zwemmen wordt elke laatste vrijdag van de maand van 19:30 tot 21:30 uur georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar (met zwemdiploma). Het seizoen van het disco zwemmen loopt van september t/m april. De eerstvolgende data zijn: Vrijdag 25 maart & Vrijdag 29 april

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 11

Pag. 11

25-02-11 19:20


ARBO-ABC Oost Nederland Wordt u crazy van alle regels en eisen? Geen paniek, bel naar 0575 553495

ABC = dé partner voor het technische MKB ! • • •

ARBO zaken en veiligheidsadvisering / RI&E hulp VCA opleidingen (VCA basis & VCA VOL & VCU VIL), ook op locatie! Bedrijfscertificering tbv VCA*/**, VCU, ISO, FSC of KOMO 0575 553495

oost@arboabc.nl

www.arboabc.nl

---------- ARBO-ABC Oost - De Gelderhorst 6, 7207 BH Zutphen ----------------

Speciale rolluikenactie!

PEPPELMAN BV REKREATIE & ZEILMAKERIJ Handelsweg 12 - Zelhem - tel.: 0314-621870 CARAVANS VOORTENTEN TENTEN KAMPEERARTIKELEN VRIJETIJDSKLEDING

VERHUUR PARTYTENTEN AFSCHEIDINGSGORDIJNEN VERANDA ZEILEN DEKKLEDEN REPARATIES

WWW.PEPPELMAN.NL Dakkapellen van Huntink Zelhem Bedrijfsuitstapjes Verenigingsreizen Groepsreizen “op maat” Touringcarverhuur Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte 0314-625272

Op zoek naar de mooiste zonvakantie? Alleen, met z’n tweeën of het hele gezin? Kijk voor speciaal geselecteerde accommodaties in Turkije en Griekenland op onze website www.esce-reizen.nl

eSCe reizen De Hennenkamp 2 7021 NN Zelhem T. 0314-627252 E. info@esce-reizen.nl

Zwembad de Brink.indd 12

Door het plaatsen van een dakkapel haalt u licht in huis en maakt u woonruimte onder een schuin dak eenvoudig geschikt als slaap-, hobby- of studeerkamer. Wanneer u nadenkt over de plaatsing van een dakkapel, bedenk dan dat de buitenzijde moeilijk bereikbaar is voor onderhoud. Kies dus voor kunststof: kleurecht, ongevoelig voor kromtrekking of rotting en bovendien volledig onderhoudsvrij. Huntink Kunststof Kozijnen produceert naast kunststof raam- en deurkozijnen, deuren en luiken ook complete dakkapellen in eigen huis. En dit biedt voordelen, niet alleen door materiaalkennis en het

absolute maatwerk, maar ook wat betreft kosten, garantie en nazorg. De dakkapellen zijn natuurlijk inclusief kunststof kozijnen en dubbelglas, maar ook voorzien van kunststof gevelbekleding en gevelafwerking als dakranden en boeiboorden. Alles vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit (volgens het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen) en verkrijgbaar in vele kleuren. Kom naar de showroom, bel 0314-622308 of kijk op www.huntinkkozijnen.nl.

25-02-11 19:20


Is uw zoon/dochter jarig en wilt u dit op feestelijke wijze vieren? De Brink biedt u de mogelijkheid om een geweldig kinder-zwem-feest te organiseren met allerlei leuke activiteiten! We bieden u twee mogelijke arrangementen aan, waar vooraf voor gereserveerd moet worden. Telefoon: 0314-622 140. Zwemfeestje De kinderen kunnen zich eerst volop vermaken in het zwembad. Lekker zwemmen, spelen en natuurlijk feest vieren! Na het zwemfestijn gaat het feest verder in het cultureel centrum, waar de jarige een dvd mag uitzoeken om samen met zijn/haar vriendjes naar te kijken. Tussendoor kunnen de kinderen genieten van heerlijke frietjes, een kroket of frikadel, appelmoes/mayonaise en onbeperkt ranja. Uiteraard mag ook het ijsje niet ontbreken! Tarief zwemfeestje: € 8,50 per persoon (inclusief de toegang tot het zwembad).

Bij meer dan 6 kinderen krijgt de jarige gratis entree op het zwemfeestje!

Uitgave voor: Zwem- en Cultureel Centrum De Brink Stationsplein 8-12 7021 CN Zelhem T 0314-622 140 E info@centrumdebrink.nl W www.centrumdebrink.nl

Filmfeestje Wanneer er een filmvoorstelling in het cultureel centrum draait, is het al feest in De Brink. Speciaal voor de jarige wordt dit feest nog specialer gemaakt, met lekkere frietjes en een kroket/frikadel, appelmoes/mayonaise en een ijsje! De kinderen mogen bovendien net zoveel ranja drinken als ze willen. Tijdens het eten staat de soundmixer aan met vrolijke kindermuziek, waar de kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. Na afloop van het eten kunnen alle kleine gastjes genieten van de filmvoorstelling welke op dat moment in de grote zaal draait. Tarief filmfeestje: € 9,50 per persoon.

Colofon

Kinderfeestje

Uitgave van: ConeGroup BV Ambachtstraat 2 7041 GC ‘s-Heerenberg T 0314-690 960 E info@conegroup.nl W www.conegroup.nl

Realisatie krant: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 7007 CP Doetinchem T 0314-361130 E info@mdh-uitgeverij.nl W www.mdh-uitgeverij.nl

Tegen inlevering van deze bon krijgt u eenmalig

€ 1,00 per kind korting op het kinder-zwemfeestje. Naam: ...................................................... Woonplaats: ................................................ E-mail: ...................................................... Geldig t/m 31 mei 2011

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 13

Pag. 13

25-02-11 19:20


enzaak l) van Stoff ri p a r e (p hebben erhuizing ze winkel n o Wegens v r a a n lhem ekregen! oog uit Ze ortiment g ss de Regenb a r te ro uw en g wij een nie

DE NIEUWSTE GARENS voor sjaals breien hebben wij op voorraad Hobby en fournituren: • 3D- kaarten maken • prikken, ponsen, punniken en styro phor • zelf sieraden maken met bv FIMO-klei

Raadhuisstraat 27 Hengelo • T 0575 - 462547 Beltrumsestraat 34, Groenlo • T 0544 - 461394

Nabestaanden verzorging Rianne van der Wal

Ruim gesorteerd in: • breiwol • breikatoen • sokkenwol

Volop in voorraad: • handwerk/borduurpaketten o.a. Lanarte en Pako • voorbedrukte stramienen, splijtgaren, borduurstoffen o.a. Aïda, kaaslinnen en Beiensbont

Bielemansdijk 21 7025 CN Halle, T. 06 - 41 83 85 00 www.nabestaandenverzorging.nl info@nabestaandenverzorging.nl

Tevens uw adres voor kledingreparatie en het inlijsten van uw borduurwerken

WOL- EN HOBBYSHOP

REGELINK Raadhuisstraat 5 7255 BK Hengelo Gld Tel: 0575-462266

Bespaar honderden euro’s op uw Drukwerk

Uw dier in de hoofdrol !

Dierenartsenpraktijk

Telefoon: 0314 - 375 888

WWW.MDH-DrukWerk.nl

Zwembad de Brink.indd 14

Zelhem-Halle Halseweg 27d 7021 HV Zelhem 0314 62 12 72

Doetinchem-Zelhem Keppelseweg 41 7001 CE Doetinchem 0314 36 31 98

25-02-11 19:20


Theater De Brink In Theater De Brink vinden diverse activiteiten plaats op cultureel gebied. ook zijn er verschillende verenigingen die wekelijks hun repetities of bijeenkomsten houden in een van onze zalen. ook houden deze verenigingen vaak voorstellingen of optredens in De Brink.

Filmvoorstellingen

Afhuren theater zaal

Regelmatig is er in de grote zaal van De Brink een filmvoorstelling te zien! De reisbioscoop van Frank Romijn komt dan naar Zelhem om daar de nieuwste films te draaien. De voorstellingen zijn speciaal geselecteerd voor kinderen tot ca. 12 jaar, maar uiteraard zijn de ouders ook altijd van harte welkom om te komen kijken. Zodoende wordt het een leuk, betaalbaar uitstapje voor het gehele gezin.

De theater zaal in De Brink is ook te huur voor andersoortige bijeenkomsten zoals feestelijke privéaangelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan verjaardagen, bruiloften, familiedagen, jubilea, reünies, vergaderingen en congressen, al dan niet in combinatie met de horeca. We maken elke feestelijke activiteit tot een onvergetelijk moment! Maar ook bij een droevige gebeurtenis zoals een overlijden zijn we u graag van dienst en maken we uw wensen waar.

Wij houden u op de hoogte wanneer de filmvoorstellingen draaien, via onze website en het regionale krantje Contact. Kosten: vanaf € 5,00 per persoon. Filmfeestje Wanneer er een filmvoorstelling in het cultureel centrum draait, is het al feest in De Brink. Speciaal voor de jarige wordt dit feest nog specialer gemaakt, met lekkere frietjes en een kroket/ frikadel, appelmoes/mayonaise en een ijsje! De kinderen mogen bovendien net zoveel ranja drinken als ze willen. Tijdens het eten staat de soundmixer aan met vrolijke kindermuziek, waar de kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. Na afloop van het eten kunnen alle kleine gastjes genieten van de filmvoorstelling welke op dat moment in de grote zaal draait. Tarief filmfeestje € 9,50 per persoon.

Tevreden gebruikers van De Brink: Bridgeclub gIT, dinsdagmiddag 13:30-16:30 uur Contactpersoon: mevr. A. Wolsink, 0314–624029 Chr. Mannenkoor Zelhem, donderdagavond 19:45-22:00 uur Contactpersoon: dhr. J. Peters, 0573-451942 CoMe kerkdiensten, zondagochtend vanaf 11:00 uur Contactpersoon: mevr. M. Hobelman, 0573-461453 Chr. Harmonie ‘prinses Juliana’ Zelhem , maandagavond 19:45-22:00 uur Contactpersoon: mevr. W. Bieleman, 0314-621411 Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Zo heeft u onder meer de keuze uit de onderstaande punten: • Indeling van de grote zaal en de bezetting van de tafels en stoelen. • Muziekkeuze; een live band of cd’s? • Het drankenarrangement. • De catering; wilt u hapjes of een buffet? Denk hierbij aan een stamppotten-, vis-, Chinees of Indonesisch buffet. Interesse Heeft u interesse in één van bovengenoemde activiteiten? Neem dan contact op met De Brink: tel. 0314-622 140 of info@centrumdebrink.nl. U kunt ook persoonlijk langs komen aan het Stationsplein 8-12. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Zin in een drankje? Kom gezellig in de kantine van De Brink een kopje koffie, thee of glaasje fris drinken. Dat kan samen met de mensen met wie u zojuist gezellig gezwommen heeft; de verdiende ontspanning na de geleverde inspanning! Maar u bent ook van harte welkom wanneer u bijvoorbeeld moet wachten op uw kinderen tijdens een kinderfeestje of een filmvoorstelling.

K.M.p.T. groei en Bloei, bloemschikken, dinsdagavond 20:00-22:00 uur en donderdagavond 20:00-22:00 uur Contactpersoon: mevr. G. Aalderink, 0314-330825 Muziekschool oost gelderland, maandagmiddag 15:45-17:45 uur en dinsdagmiddag 14:45-17:45 uur Contact: info@muziekschooloostgelderland.nl Zelhems Christelijk oratoriumkoor, dinsdagavond 20:00-22:00 uur Contactpersoon: mevr. M.E Mudde, 0314-625419 Stichting Welzijn ouderen, watergymnastiek, maandagmiddag 13:30-15:30 uur Contactpersoon: dhr. Paul Tiggelovend, 0314-622074 Zwem- en polovereniging He-KeY (mini-waterpolo), vrijdagavond 19:00-19:45 uur Contactpersoon: dhr. Eric Buunk, 0575-464166 V.A.S. De IJsselstreek, zwemmen onder begeleiding, dinsdagavond 19:00-20:00 uur Contactpersoon: dhr./mevr. B. Jansen, 0316-224360 Duikcentrum Bigbubbles, duikopleiding, vrijdagavond 20:00-21:00 uur Contactpersoon: dhr. Bert Plant, 0575-5519414

Zwem- en Cultureel Centrum De Brink • Stationsplein 8 – 12 • 7021 CN Zelhem • Telefoon: 0314 - 622 140 • info@centrumdebrink.nl • www.centrumdebrink.nl

Zwembad de Brink.indd 15

Pag. 15

25-02-11 19:21


PLAFONDSHOWDAGEN

Zaterdag oktober 10.00 tot17.00 17.00uur uur Zaterdag 1230 maart vanvan 10.00 tot Zondag1331maart oktober van 12.00tot tot17.00 17.00 uur uur Zondag van 12.00

SHOWDAGEN opop vrijdag en15, zaterdag 26 16 en oktober 27 maart SHOWDAGEN vrijdag zaterdag van van11.00 11.00tot tot16.00 16.00 van10.00 10.00tot tot16.00 16.00en enzondag zondag17 28oktober maart van

In één dag e e n n ie u w p la fo n d

Bekend van:

k van i u r b e ug maak n voordeel! het BTW

BEKEND VAN:

Dhr. Opgenoort met zijn gezin wint Plameco plafonds de Europese F&C Award Gold met

Je moet het produkt zelf zien, aldus Walter Opgenoort (adviseur)

Een nieuw plafond in een dag

VOOR ELKE RUIMTE IN HUIS, WOONKAMER, KEUKEN, BADKAMER OF SLAAPKAMER IS EEN PLAMECO PLAFOND DE PERFECTE EN DUURZAME OPLOSSING, HET FLEXIBELE PLAFONDSYSTEEM WAT OP MAAT WORD GEMAAKT IS ER IN VELE VARIANTEN EN BLIJFT ALTIJD MOOI EN STRAK, IN ELKE RUIMTE.

maak nu g e b r u ik v a n het BTW voordeel

Voor elke ruimte in huis, keuken, slaapkamer, zelfs buiten onder een dakterras is Het woonkamer, word vlak onder het bestaandebadkamer plafond of aangeOveral is functionele verlichting en sfeerverlichting te een Plameco Plafonds de perfecte en duurzame oplossing. Het fl exibele plafondsysteem dat op maat word bracht. Snel, vakkundig en zonder rommel. Dankzij de realiseren, dimbaar, met afstandbediening en nu zelfs gemaakt is er in een vele kleuren en varianten. voorbereidingen in de werkplaats en het slimme en ledverlichting. Dankzij de voorbereiding indoordachte de werkplaats en het slimmekunnen doordachte de grote meubels Alles blijven uit staan en hand, kunnen ‘s wijochtends ervoor systeem desysteem grotekunnen meubels blijven één beginnen en vaak dezelfzorgen dat we ‘s ochtends beginnen en ’s middags klaar zijn zonder hak- en breekwerk. Alles uit één hand incl. verlichting, sierlijsten, staan. Er is veel keuze voor zowel structuur, kleur, afwer- de dag is het klaar. Het begint met een welkom bezoek gordijnkoven. Bestaande lampen terug of een nieuw lichtplan, wij zorgen voor het advies en montage. Als de plafondspecialist zorgen king voorwerken iedere stijl. aaneen onze showroom. wij ervoor dat we met prijsgaranties dus geen verrassingen achteraf! Het begint allemaal met welkom bezoek aan onze showroom.

Bon uitknippen!

heb ben mijn inte res se gew ekt . Ja, PL AM EC O PL AF OND S Ik wens kosteloos documentatie en

prijsopgave.

Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoon: keerde envelop sturen naar: Bon uitknippen en in een ongefran mer 2500, 7255 ZX Hengelo. Plameco Plafonds, Antwoordnum www.detimmerije.nl

Plameco

Plafonds

de Timmerije

Plameco de Timmerije t Kruisbergseweg 10 t Hengelo (Gld) tel. (0575) 46 31 72 t info@detimmerije.nl t www.plameco.nl

Plameco

Plafonds

de Timmerije

Kijk op onze geheel nieuwe website: www.detimmerije.nl

Plameco de Timmerije • Kruisbergseweg 10 • Hengelo (Gld) • T (0575) 46 31 72 • info@detimmerije.nl • www.plameco.nl

Kijk op onze geheel nieuwe website www.detimmerije.nl

Zwembad de Brink.indd 16

25-02-11 19:21

Zwem en Cultureel Centrum De Brink Zelhem  

Zwem en Cultureel Centrum De Brink Zelhem