Page 1

C O M B I N E


2 Combine


Combine 3

COMBINE Å kombinere. Og velge fritt. Å finne det sofabordet som passer aller best. Både for rommet. Funksjonen. Og uttrykket. Plassert med sofa, krakk eller lenestol. For gruppen eller individet. Møtet eller pausen. Combine er et bord som gir deg muligheter. Å variere. Slå sammen. Fem ulike plateformer. Tre ulike typer ben. To høyder. Naturlig tre møter smekkert stål. Rette linjer og myke kurver. En tiltalende balanse mellom materiale og form. Du skaper ditt eget bord. Din perfekte kombinasjon SKAP DITT EGET BORD Combine er et bord der kombinasjonen er i fokus. Du bygger ditt eget bord ved å slå sammen ulike understell og plater. Den tiltalende grunndesignen gir så mange muligheter at du kan utforme ditt sofabord helt etter dine egne behov. For at du skal finne den løsningen og det uttrykket som passer aller best. Når det gjelder utseende og design. Men også funksjon og bruks­ område. Sofabordene finnes i ulike størrelser, farger, former, materialer og høyder. Rette eller runde linjer. Stål eller tre. Og kan kombineres med ulike sofaer, lenestoler eller krakker. Bordenes ulike uttrykk gjør at de er fleksible og passer inn i ulike typer miljøer. For ulike typer møter. En velfortjent pause eller en spontan samtale. I større eller mindre grupper.


4 Combine

INNBYR TIL MØTE Sofabordene i Combine-familien har en tiltalende og smekker design. Den rene og enkle formen innbyr til møter mellom mennesker. De bidrar med et tiltrekkende uttrykk, og er lette å plassere sammen med andre typer sittemøbler. Ved å plassere flere mindre, runde bord sammen med lenestoler, skaper du smidige sittegrupper i lounge, resepsjon eller kaféarealer. Trivelige og sosiale miljøer. Med funksjo­ nelle og estetiske fordeler. For avkobling, møte eller samtale.


Combine 5

AVKOBLING. MØTE. SAMTALER.


6 Combine

SAMTALE ELLER AVKOBLING I dagens arbeidsmiljøer trenger vi både dynamikk, fleksibilitet og harmoni. Ved å skape ulike typer grupperinger med sofabord, lenestoler eller sofaer, innbyr vi til samtale og møter i større eller mindre grupper. Arealer for arbeid eller pause. Tid til å puste. Fundere. Eller spise. Et levende og trivelig arbeidsmiljø. Combine sofabord er designet for å fungere sammen eller individuelt. De passer like godt å møtes rundt både i og utenfor jobben. Ved å føre dem sammen med farge og form og annen inn­ redning, skaper man interessante og tiltalende miljøer. Kombinasjoner av ulike materialer og detaljer, tre og stoff, linjer og former gir harmoni og fellesskap. Myke verdier som er en betydningsfull del av bedriftens kultur. Som gir en hjemmekoselig følelse på jobben.


Combine 7


8 Combine


Combine 9


Combine 10

STOR VALGFRIHET Styrken hos Combine ligger i valgmulighetene. At du kan sette sammen og kombinere. Finn den designen du søker. Og funksjonen. Bordplater i ulike størrelser. Og former. Rette eller runde hjørner. Med eller uten faset kant. Eik, bøk, bjerk eller hvit. Ben med rette former eller myke linjer. Stål eller tre. To ulike høyder avhengig av hvor de skal plasseres. Sammen med hvilken type sofa eller lenestol. Og hvordan de skal brukes.

BEN TUBE

BEN TAPER

BEN TWIST


Combine 11

FUNKSJONER OG TILLEGG

ULIKE UNDERSTELL Du har tre ulike bentyper å velge mellom, av­hen­ gig av hvilken bordplate du vil kombinere med og hvilket uttrykk du vil ha. Tube og Twist er i metall med runde eller rette former. Taper er et treben med en rett og smekker form.

FASET KANT Du kan få bordplaten med eller uten faset kant. Med faset kant får sofabordet et svevende og til­ talende uttrykk.

BORDPLATER Det finnes fem ulike plateformer å velge mellom. Rund, rektangulær eller firkantet. Med eller uten avrundede hjørner. Bordplatene finnes i tre ulike materialer og med ulike fargevalg. Alt for at du skal finne den designen som passer aller best.

HØYDER Alle de tre bentypene finnes i to høyder, 450 mm og 550 mm. Det gjør at du kan plassere dem i ulike typer miljøer og i kombinasjon med ulike sofaer eller lenestoler. For ulike uttrykk og ulik funksjonalitet.


12 Combine


Combine 13

MATERIALE

TRE

LAMINAT

METALL

Eik

Hvit

Svart

Bjerk

Bjerk

Sølvgrå

Bøk

Hvit

Eik

Krom


Combine 15

BORDPLATER

MDF Sponplate Massivt tre 600 Ø

MDF Sponplate Massivt tre 800 Ø

MDF Massivt tre Hjørne 30 mm 600 x 600 mm

MDF Massivt tre Hjørne 30 mm 800 x 800 mm

MDF Massivt tre Hjørne 30 mm 600 x 1200

Sponplate 600 x 600 mm

Sponplate 600 x 1200

Sponplate 800 x 800 mm

Sponplate Laminat. Hvit, eik, bøk, bjerk Total tykkelse 22 mm Laminert list

MDF Laminat. Hvit, eik, bøk, bjerk Total tykkelse 22 mm

Massivt tre Eik, bjerk Total tykkelse 20 mm

BEN

Tube

Twist

Taper

COMBINE - BORD BORDPLATE Bordplatene i Combine-serien finnes i 5 størrelser og 3 ulike materialer. Laminatkledd sponplate med en rett kantprofil. Laminatkledd MDF-plate med faset kant og avrundede hjørner med 30 mm radius Bordplater i massivt tre med faset kant og avrundet hjørne med 30 mm radius. UNDERSTELL Høyde: 450/550 mm. Hvitt, svart, sølv, krom BEN Tube, Twist, Taper. BORDHØYDE: 450/550 mm FAMILIETILHØRIGHET Combine ENHET mm. DESIGN The Snowroom 2014-05


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8612144302/1405 | ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

www.kinnarps.no

COMBINE Kinnarps - Norwegian  
COMBINE Kinnarps - Norwegian  

SKAP DITT EGET BORD Combine er et bord der kombinasjonen er i fokus. Du bygger ditt eget bord ved å slå sammen ulike understell og plater....