Page 1

T R I X A G O N


2 Esencia


Trixagon 3

TRIXAGON De hexagoon of zeshoek komt voor in de natuur, en zien we onder meer in sneeuwvlokken, in honingraten en op schildpadden. Het is een van de efficiĂŤntste vormen in de natuur, die tot in het oneindige kan worden samengevoegd tot allerhande combinaties. Daarom hebben we ons Trixagon-gamma ook volgens dat patroon ontworpen. Het is tegelijkertijd innovatief, flexibel en stimulerend. CREATIEVE COMBINATIES Ons Trixagon-gamma is in creatieve omgevingen een natuurlijk gegeven. Het is ontwikkeld op maat van moderne, projectmatige werkmethoden en stimuleert actief leren en communiceren. Trixagon bestaat uit tafels, opbergelementen en krukken in een fris en aantrekkelijk zeshoekpatroon. Dankzij de unieke flexibiliteit van het gamma vormt u makkelijk combinaties op maat van elke situatie, individuele medewerker of groep. Alle onderdelen sluiten bij elkaar aan, en de mogelijkheden zijn onbeperkt. U kunt het meubilair verkleinen, opdelen of uitbreiden zoals het u past. Ideaal voor individuele werkplekken, vergaderzones, projectruimtes of ontspanningsplekken, als een puzzel die nooit af is. Een creatieve uitdrukking die u personaliseert voor optimaal gebruik. Door de diverse elementen te verplaatsen, maakt u volledig verschillende omgevingen, waarin u opbergelementen, zitruimtes en tafels combineert tot een functioneel geheel.


4 Trixagon

EEN NATUURLIJK ONTWERP Krukken, tafels en opbergelementen van Trixagon gebruiken een gemeenschappelijke vorm. Het ontwerp is gebaseerd op een zeshoek. Een van de slimste patronen die de natuur ooit voortbracht. Elke zijde sluit perfect aan op het volgende element. Volstrekt natuurlijk en efficiënt. Dat maakt Trixagon bijzonder aanpasbaar en flexibel. Het is makkelijk te combineren tot verschillende patronen en oplossingen. Zo sluit het naadloos aan bij inspirerende omgevingen waar mensen werken, vergaderen en leren van elkaar.

”Trixagon gaat over leren, communiceren en onderwijzen. Deze drie facetten passen bij elkaar zoals het Trixagon-meubilair bij elkaar past. Trixagon symboliseert ontwikkeling en dialoog, met speciale aandacht voor resultaten.” Anne Reinholdt, Kinnarps-architect


Trixagon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio


6 Trixagon

POLYVALENTE LOKALEN & RECREATIERUIMTES Sociale ruimtes inrichten om te ontspannen of studeren is belangrijk in een schoolomgeving. Zo ontwikkelt u plaatsen waar leren en communiceren hand in hand gaan. Omgevingen waar mensen even op adem kunnen komen en de batterijen weer opladen. Ons Trixagon-gamma zet mensen aan om zowel spontaan als georganiseerd in grote of kleine groepen samen te komen. Het ondersteunt leren en ontwikkeling en is afgestemd op zowel het individu als de groep.


Trixagon 7


8 Trixagon

HOTELS, LOBBY’S & ONTVANGSTRUIMTES Iedereen voelt zich graag welkom. Iedereen voelt zich graag thuis, zelfs ver van huis. Het gevoel thuis te zijn, helpt u ontspannen en genieten van het moment. Een lobby moet ruimte voor sociaal contact en afzondering combineren. Of u nu wilt keuvelen met uw dierbaren, u wilt verdiepen in uw favoriete boek of wilt wegdromen bij het beste nummer uit uw muziekcollectie. Trixagon past zich aan elke situatie aan. Dankzij de aantrekkelijke kleuren en vormen voelt u zich meteen welkom.


Trixagon 9


10 Trixagon

BIBLIOTHEKEN Wie door de deur van een bibliotheek stapt, treedt een nieuwe wereld binnen. Of liever: vele werelden tegelijk. Een bibliotheek betekent leren, bestuderen, nieuwsgierigheid, verhalen, ontspannen en ontdekken. Het is een ontmoetingsplaats voor studiegroepen, studenten en gezinnen. Een ruimte om te groeien en nieuwe kennis op te doen. Met zijn unieke vorm is Trixagon geknipt voor bibliotheken. Het staat symbool voor voortdurend ontwikkelen en leren.


Trixagon 11


12 Trixagon

VIDEOCONFERENTIES & ONLINEVERGADERINGEN Vergaderingen worden steeds belangrijker in een werkomgeving. Heel wat werk gebeurt in teams. Die hebben wisselende behoeften, en vragen aanpassingen aan het interieur. Trixagon is een creatieve en dynamische meubellijn. Het is ideaal voor technische en projectmatige werkmethoden. Voor teambriefings via een interactief bord of videoverbinding, bijvoorbeeld. Het is uitnodigend en functioneel. Makkelijk om samen te zitten, te overleggen en de creativiteit de vrije loop te laten.


Trixagon 13


Trixagon 15

MATERIALEN

LAMINAAT

METAAL

Wit

Wit

Berk

Silver

Eik

Lichtgrijs

Beuk


16 Trixagon-tafel

FUNCTIES & OPTIES

EENVOUDIG OPLADEN Dankzij de contactdozen in het bovenblad kunnen elektronische apparaten eenvoudig worden opgeladen.

EENVOUDIGE KABELGELEIDING Alle kabels zijn gebundeld in een kabeldoorvoer, waardoor de ruimte onder de tafel netjes opgeruimd blijft.

SCHUIN GEPLAATSTE POTEN De schuin geplaatste poten bieden voldoende ruimte onder het bovenblad en geven de tafel een persoonlijk karakter. De poten zijn leverbaar in Silver of white.

LICHTE WIELEN De vlot rollende wielen maken Trixagon makkelijk verplaatsbaar en dragen bij aan de flexibiliteit. De wielen kunnen eenvoudig worden vergrendeld en ontgrendeld.


Trixagon-tafel 17

Tafelhoogte 740 mm

1600

1615

TX3

TRIXAGON - TAFEL BOVENBLAD 23 mm, spaanplaat (laminaat – white, lichtgrijs, beuk, berk, eik) met bijpassende kunststofrand. ONDERSTEL Ronde, stalen buizen met poedercoating (Silver, white) en vergrendelbare wielen. TAFELHOOGTE 740 mm. OPTIES Kabeldoorvoer met contactdozen. ANDERE ELEMENTEN VAN HET GAMMA Trixagon-kruk en -opbergelement. SCHAAL 1:100. EENHEID mm. ONTWERP Kinnarps.


18 Trixagon-opbergelement

FUNCTIES & OPTIES

TIJDSCHRIFTDISPLAY Op een legplank met tijdschriftdisplay kan u makkelijk kranten en tijdschriften terugvinden. Ze zijn goed zichtbaar en eenvoudiger op orde te houden.

OPEN OPBERGELEMENT Een open opbergelement is geschikt voor vaak gebruikte voorwerpen die u altijd binnen handbereik wilt. U kunt er ook dingen in uitstallen waar u de aandacht op wilt vestigen.

DEUREENHEID Sommige voorwerpen wilt u liever achter een deur wegbergen. Dat kunnen bijvoorbeeld ringmappen of losse papieren zijn, of documenten waar u nog mee bezig bent, maar die u snel wilt opbergen.

LADEN Laden zorgen voor orde. U bergt er vele kleine voorwerpen netjes in op. Als er een lade is voor elk voorwerp, kan u ze ook gemakkelijker terugvinden.

COMBINATIE-EENHEID Trixagon maakt het eenvoudig om kenmerken te combineren die bij uw opbergbehoeften passen. U kan bijvoorbeeld open en verborgen opbergelementen combineren.

HOUTEN LADEN De Trixagon heeft robuuste houten laden die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage die zich vaak voordoet in een actieve opleidings- of werkomgeving.


Trixagon-opbergelement 19

MIDDELGROOT OPBERGELEMENT MET DEUR Dit is een klein, slim en flexibel opbergelement dat eenvoudig te installeren en te verplaatsen is en een grote opslagcapaciteit biedt. De opslagruimte is afgescheiden met een deur.

MIDDELGROOT OPEN OPBERGELEMENT Open opbergelement in een kleinere maat met veel opbergruimte binnenin. Dit element is flexibel omdat het eenvoudig te installeren en te verplaatsen is.

METALEN ZIJKANT De metalen zijkant is voorzien van een poedercoating. Het is een slijtagebestendig oppervlak met een duurzame, magnetische afwerking.

EENHEDEN COMBINEREN U kan veel opbergelementen met elkaar combineren en een oplossing creĂŤren die perfect bij uw behoeften aansluit. U kan opbergelementen ook combineren met de tafels en krukken van het gamma.

EENVOUDIG TE VERPLAATSEN/ VERGRENDELBAAR Dankzij de vergrendelbare wielen kan u het opbergelement eenvoudig verplaatsen wanneer u dat wenst en het blijft op zijn plaats als het nodig is. Tegelijkertijd flexibel en stabiel.


20 Trixagon-opbergelement

VEELZIJDIG OPBERGELEMENT Het lage Trixagon-opbergelement heeft veel verschillende kenmerken. Open en weggewerkte opbergelementen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Bovendien kunnen eenheden met deksel worden gebruikt om op te zitten. Door de vergrendelbare wielen is het element eenvoudig te verplaatsen, maar blijft het op zijn plaats als het nodig is. Het is niet alleen in ontwerp een zeer veelzijdig opbergelement, maar ook in functionaliteit.

VIER SLIMME FUNCTIES

Zitten

Opbergen

Verbergen

Mobiel


Trixagon-opbergelement 21

TXSL

TXSL

TXSL

TXSL

TXSL

ROMPEN EN MODULES TXSL TXSL TXSL TXSL TXSL TXSL TXSMOO TXSMODO

TXSL TXSL TXSL TXSL TXSMOO TXSMOO TXS L TXSL TXSMDODO TXSMOO TXSMOO TXSMOO TXSMOO

TXSMOD3

TXSL TXSL TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOO

TXSMODO TXSMOD3

TXSMODO TXSMOD3

TXSMOD3

TXSMDOD3 TXSMODO TXSMODO TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOO

TXSMD3D3 TXSMOD3 TXSMODO TXSMOD3 TXSMODO

TXSMOD3

TXSMOD3 TXSMOD3

TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXS MOO TXS M O D DO TXSMODO TXSMOO TXSMOO TXSMODO TXSMOD3 TXSMOO TXSMODO TXSMOO TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOD3 TXSMOO TXSMODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMOO TXSMODO TXSMOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSHOO

TXSHODO

TXSMOD3

TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXS M O D3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMD3D3

TXSMOD3

TXSMD3D3

TXSHOD5

TXS M DO DO TXSMDODO M DO D3 TXS M D3 D3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXS TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHOO TXSHODO TXSHOO TXSHOD5 TXSHODO

TXSHODO TXSHOO TXSHDOD5 TXSHODO TXSHOO

TXSHOO TXSHOO TXSHOO TXSHOO TXSHDODO TXSHDODO TXSHOO TXS H DO DO TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXSHD1D1 TXSHDODO

TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHD5D5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHDODO TXSHOD5 TXSHD5D5 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHDOD5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHODO TXSHOD5 TXS H DO D5 TXS H D5 D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1

TXSHOD5 TXSHODO TXSHD5D5 TXSHOD5 TXSHODO

TXSHOD5 TXSHOD5

TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD1O TXSHDODO TXS H D1 O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXP TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D1 TXSHD1O TX3 TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O ...BD TX3

...BD

...BD

...BD ...BD

TX3 ...BD Placering TX3 ...BD TX3 ...BD ...BD

TXSHOD5 TXS H O D5 TXSHOD5

TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXS H D1 DO TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5

TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5 TXSHD1D5

T80PG

TXP TXP TXP SEAM TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1O TXP TXP TXP TXSHD1D5 TXSHD1D5 T80PG T80PG TXP TXP T80PGTXP T80PG TX3 TX3 ...BDTX3 SEAM SEAMB SEAM SEAM T80PG T80PG T80PG TX3 TX3 T80PG SEAM T80PG T80PGSEAM SEAM TXP TXP TXP TXP TXP TXP TX3 TX3 SEAM SEAM SEAM TXP SEAMB SEAMB SEAMB

Placering TX3 TX3 Placering PlaceringTX3 TX3 Placering Placering TX3 TX3Placering Placering TX3 TRIXAGON - OPBERGELEMENT

SEAMB SEAMB SEAMB

SEAMB SEAMB

TXP TXSHD1D5 TXSHD1D5 SEAM

TXS H D1 D5 TXSHD1D5

?

?

?

?

? ?

?

? ?

?

SEAMB ?? ?

SEAMB SEAM SEAM SEAMB

740

T80PG T80PG T80PG T80PG T80PG SEAMB Placering TX3Placering TX3 TX3 SEAMB T80PG TX3 TX3 Placering TX3 TX3 Placering TX3 TX3 ...BD TX3 ...BD SEAM SEAM ...BD T80PG ...BD SEAM SEAM SEAMB SEAMB TX3 Placering TX3Placering TX3 Placering TX3 SEAM Placering TX3Placering TX3 Placering TX3 450

...BD ...BD ...BD

TXS H O DO TXSHODO

visar olika val för Bokdisplay

visar olika val för visar Bokdisplay olika visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika val för för val Bokdisplay Bokdisplay

visar olika visar val för olika Bokdisplay visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika valför för val Bokdisplay Bokdisplay

??

??

1050

TXS ...BD H O O BD

TXSHODO

TXSHOD5

TXSHOO TXSHOO TXS H O O TXSHDODO TXSHOO TXSHOO

TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXS H D1 D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHDODO TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1

visar olika val för Bokdisplay visar olika visar val för olika Bokdisplay visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika visar val val för för olika Bokdisplay Bokdisplay val för Bokdisplay

SEAMB SEAMB

ROMP 16 mm spaanplaat (wit laminaat) en metaal met poedercoating (white). Bovenblad: 23 mm, spaanplaat (laminaat – white, lichtgrijs, beuk, berk, eik). Deuren: 16 mm spaanplaat (wit laminaat). Rechts gemonteerd. Driehoekig deksel (laag opbergelement): 16 mm spaanplaat (wit laminaat). Handgreep: Laden en deuren zijn voorzien van silver handgrepen in metallic afwerking. AFMETINGEN Hoogte - Lage module 450 mm. Rechthoekig vak 424 x 369 mm. Middelgrote module 740 mm. Openingsafmetingen DO O 424 mm. Hoogte - 1.050 mm. Breedte - 924 mm. Diepte - Hoogte 800 mm. Openingsafmetingen DO O 424 x 960 mm. DIVERSEN 3 van de 6 wielen zijn vergrendelbaar. Het open opbergelement wordt met 1 of 2 wegneembare legplanken geleverd. Zie bovenstaande afbeeldingen. OPTIES Boekendisplay voor het hoge opbergelement. Lade gemaakt van re:fill. ANDERE ELEMENTEN VAN HET GAMMA Trixagon-kruk en -tafel. SCHAAL 1:100. EENHEID mm. ONTWERP Kinnarps.

?


22 Trixagon-kruk

FUNCTIES & OPTIES

FUNCTIONELE COMBINATIE Combineer met de tafels en opbergelementen in het gamma om een uniform geheel tot stand te brengen zowel qua vorm als functionaliteit. De kruk past bij het opbergelement, dat dezelfde hoogte heeft.

DOORDACHTE DETAILS De knoop is een goed ontworpen kenmerk dat de kruk meer detail geeft.

POOTKLEUREN - WHITE De Trixagon-kruk heeft zes stevige poten - één in elke hoek. U kan kiezen tussen witte of silver poten.

POOTKLEUREN - SILVER De silver poten geven de kruk een klassieke, duurzame afwerking. U kan de stof kiezen uit onze uitgebreide stoffencollectie.

GLADDE ZITTING OF ZITTING MET NADEN U kan kiezen tussen drie verschillende ontwerpen: een eenvoudige zitting, een zitting met naden en inkepingen; of een zitting met naden, inkepingen en een knoop voor een iets geraffineerder uiterlijk.


Trixagon-kruk 23

TXSMOD3

visar olika val för Bokdisplay

3

TXSMD3D3

TXSMOD3

visar olika val för Bokdisplay

visar olika val för TXSMD3D3 Bokdisplay

visar olika val för Bokdisplay

TXSHOD5

TXSHOD5 TXSHD5D5

5

TXSHD1D5 TXSHD5D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5

TXP TXP SEAMB

TXSHD1D5 TXP SEAM

TXSHD1D5

TXP SEAM

TXP

?

?

T80PG TXP SEAMB SEAMB

TXP SEAM SEAM

TXPTXP

T80PG SEAMB TXP/SEAMB/SEAM

?

800

?

SEAM 800

924

450

800

924

-

450

12,7

-

-

-

TRIXAGON - KRUK ZITTING Bekleed, opgevuld. VULLING Polyether. ONDERSTEL Ronde poten in staal met poedercoating (Silver, white) en kunststof glijders. OPTIES Zitting met naden en

SEAMB

inkepingen (SEAL) of zitting met naden, inkepingen en knoop (SEAMB). VARIA Kruk met gladde zitting (TXP) kan niet worden besteld met OnStage! leer, Amaretta Active kunstleer, Juno, Saturnus, Style, Forte, Forte Monaco, Monitor Uni-stoffen en klantenstoffen. Leer en kunstleer zijn alleen leverbaar in designs met naden, inkepingen en knopen. ANDERE ELEMENTEN VAN HET GAMMA Trixagon-tafel en -opbergelement. EENHEID mm, kg. ONTWERP Kinnarps. 2015-06


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8611654342/1506 | ALLE INFORMATIE IS ONDERHEVIG AAN VERANDERINGEN

www.kinnarps.be

TRIXAGON tafel Kinnarps - Dutch  

In de natuur vind je veel zeshoekige vormen: in sneeuwvlokken, in een honingraat en op schildpadden. Het is de efficiëntste vorm in de natuu...