Page 1

OFFICE WORKS PACES

w h e re y o u m e e t , l e a r n a n d c re a t e


”Picture your favourite place to work.”


Vi er en indretningskoncern, med rødder i Sverige. Hos os kan du få hjælp til alt fra en enkelt kontorstol til komplette arbejdsmiljøer, som er skræddersyede til at give de bedst mulige forudsætninger. Og det, uanset om du arbejder i den offentlige sektor, i et mindre firma, i en stor global koncern, på en uddannelsesinstitution eller i pleje- og sundhedssektoren. I dag er vi førende i Europa inden for vores branche, og er repræsenteret i hele verden. Vores udgangspunkt er holdbarhed, trivsel og lønsomhed for dem, der anvender de miljøer, som vi skaber. Vi ejer og har dermed fuldt kontrol med hele processen fra idé og produktion til distribution og montering. Det sikrer optimal effektivitet og reaktionsevne – og betyder, at vi kan kombinere høj kvalitet med lille miljøpåvirkning. Vores mere end 70 år lange håndværkstradition har givet os solid viden og erfaring og vores fornemmelse for design ligger dybt i vores gener. Men vi stræber altid efter at være et skridt foran og opmærksom på, hvad der sker i vores omverden. Altid med samme mål for øje: M A K IN G L IF E BE T T E R AT W O R K


6

INDHOLD


INDHOLD

INDHOLD ARBEJDSPLADSER MØDER OG UDDANNELSE LOUNGE OG RECEPTION KANTINE OG CAFÉ DESIGNERE PRODUKTER

7

6-7 10-51 54-69 70-77 80-87 24, 36, 78 14, 30, 52, 64


8

ALT HÆNGER SAMMEN Vi er alle dele af en helhed. Når vi føler os involverede og godt tilpas, bliver vi mere engagerede. Indretningen er vigtig for at skabe kreative arbejdsmiljøer og for at have det godt. Derfor skal indretningen tilpasses efter individet, gruppen og organisationen, og ikke omvendt. Det handler om, hvordan vi sidder og står. Hvad vi foretager os, og hvordan vi har det. Forskellige arbejdsopgaver kræver forskellig belysning. En god akustik giver mulighed for at skifte mellem kommunikation og koncentration. Farve og form fremmer vores motivation. Hver del er lige vigtig.


9


10

ARBEJDSPLADSER

ARBEJDSPLADSER Miljøer man trives i.


ARBEJDSPLADSER

En god arbejdsplads er et miljø, hvor medarbejderne trives, er kreative, og føler sig motiverede. Vores mål er, at vores kontormøbler som f.eks. stole, borde og opbevaringsmøbler skal kunne bidrage til at skabe et kreativt og funktionelt helhedsmiljø. Vi har fokus på ergonomi, så du befinder dig så godt som muligt på arbejdet. Vi lægger stor vægt på designet for at skabe smukke og attraktive omgivelser. Vi tilbyder indretning, der skaber trivsel og orden, og som nemt kan tilpasses fremtidige behov. Det gælder, uanset om arbejdspladsen rummer ti, hundrede eller tusinde medarbejdere. Møblerne tilpasses miljøerne, behovene, grupperne og individerne – for at din arbejdsdag kan blive så vellykket som muligt.

11


12

ARBEJDSPLADSER

ATTRAKTIVT DESIGN OG SIGNIFIKANTE DETALJER


ARBEJDSPLADSER

K o n t o r s t o l E s e n c i a , b o rd S e r i e [ n ] , o p b e v a r i n g S e r i e [ e ] , b o rd s kæ r m R e z o n

På vores arbejdspladser deler vi ikke kun dagen, arealerne og opgaverne med hinanden. Vi deler også viden og socialt samvær. Vidensdeling og gode relationer mellem mellem dig og dine kolleger giver positiv merværdi. Du udvider både dit netværk og dine kompetencer.

13


14

PRODUKTER

essentiel [ ] adj.-t, -le • væsentlig, yderst vigtig

ESENCIA en gennemtænkt kontorstol. Esencia er veldesignet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Hvert eneste valg i konstruktionen og tilblivelsen er truffet for at skabe en stol, der både er attraktiv og funktionel. Du sidder bekvemt og ergonomisk korrekt. Det klassiske, tidløse og på samme tid smagfulde design, af den anerkendte designer Daniel Figueroa, gør Esencia fleksibel og let at passe ind. Den findes i mange forskellige farver og stofkombinationer – så du kan finde den stol, der passer bedst til jeres miljø.


PRODUKTER

Da Daniel Figueroa designede Esencia, gav han stolen sjæl såvel som personlighed. Vi gav den navnet Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn, fordi hver detalje er afgørende, hvad angår valg af materiale, form og funktion. Det som er væsentligt for dig, er det vigtigste for os.

15


16


17


18

ARBEJDSPLADSER

”Hvert møbel er konstrueret, så det kan fungere alene eller som en del af en større helhed.”

ET HOLISTISK SYN PÅ ARBEJDSPLADSEN Et veludformet miljø skaber positive følelser.


ARBEJDSPLADSER

K o n t o r s t o l E s e n c i a , b o rd S e r i e [ P ] , o p b e v a r i n g S e r i e [ e ] , b o rd s kæ r m R e z o n

19


20


21

”94 % mener, at arbejdsmiljøet er vigtigt for at trives på arbejdspladsen.” Det viste en undersøgelse (2013), som Demoskop gennemførte for Kinnarps.


22

ARBEJDSPLADSER

Bord Multicom, siddemøbler Scandinavia

AT SKABE RUM I RUMMENE Til individuelt arbejde eller møder. Giver mulighed for både koncentration og dialog midt i virksomheden.


ARBEJDSPLADSER

”I en åben planløsning er det vigtigt at skabe fleksible arealer til arbejde, møder eller afkobling. Smarte, modulære løsninger giver mangfoldighed og variation. Høje sofarygge giver naturlig afskærmning og lyddæmpning.”

23


24

DESIGNERE

”Den røde tråd for mig er til dels fornemmelsen for materialerne, men også leg. Jeg forsøger at finde en slags ’fornemmelse af glæde’ i alt det, jeg laver.”

”Det vigtigste er selvfølgelig at anvende det rigtige materiale til det rigtige produkt. Det er i sig selv en videnskab, som mange måske ikke tænker på, men som er utrolig vigtig i mit arbejde. Det siger sig selv, at miljøaspektet er helt centralt, men det samme er fornemmelsen, som materialet og produkterne formidler. Som for eksempel træ. Det formidler varme.”

CHRISTIAN HALLERÖD


DESIGNERE

er en svensk designer, der arbejder med alt fra møbler til butiksindretning og mode. For Kinnarps har han blandt andet designet lydabsorbenterne Oktav og Prim samt træstolen Polett. Christan Halleröds design er kendt for at sætte æstetik og funktion i centrum. Det har han også gjort med den lydabsorberende bord- og vægskærm Prim. Med et minimalistisk formsprog fremhæver han det unikke polstringsmateriale i skærmene. Se side 52, hvis du gerne vil vide mere om Prim.

25


26

ARBEJDSPLADSER

K o n t o r s t o l E s e n c i a , b o rd Tr i x a g o n

MED PLADS TIL KREATIVITET Inspirerende formgivning. Gennemtænkte løsninger til individet og gruppen.


ARBEJDSPLADSER

K o n t o r s t o l S a l i d a , b o rd S e r i e [ n ] , b o rd s k æ r m S e r i e [ n ] – R e f e re n c e : A l t o U n i v e r s i t y

27


28

ARBEJDSPLADSER

K o n to rsto l 5 0 0 0 , b o rd S e r i e [n ], b o rd skæ rm S erie[n ]


ARBEJDSPLADSER

29

K o n to rsto l Pl u s[6 ], b o rd S e r i e [n ], b o rd skæ rm S erie[n ]

AT UDNYTTE ARBEJDSAREALET MAKSIMALT Smarte og funktionelle løsninger der er tilpasset nutidens arbejdsmåder.

”Vi designer alt fra enkelte elementer til et helt miljø. Flere og flere ønsker at leve i harmoni, og et veludformet miljø skaber sådanne positive følelser. At skabe design, der ikke bare handler om at udtrykke prestige og status – dét er design for mig.” Beata Osiecka, administrerende direktør hos Kinnarps Polen

K o n to rsto l E se n c i a, b o rd S e r i e [n ], b o rd skærm S erie[n ]


30

PRODUKTER

TRIXAGON

Bord, opbevaringsmodul og puf med et hav af muligheder.


PRODUKTER

I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader eller på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes sammen i det uendelige. Det er derfor, vores møbelserie Trixagon har netop denne udformning. Innovativ, fleksibel og stimulerende på samme tid. Trixagon-serien består af bord, opbevaringsmodul og puf. Seriens dele kan kombineres på uendeligt mange måder. Trixagon er både et symbol på konstant udvikling og et møbel, der understøtter moderne læring. Afhængigt af hvordan du vælger at placere produkterne, kan du skabe helt forskellige slags miljøer, hvilket er en fordel, hvis du skal ommøblere eller forandre dit arbejdsmiljø. ”Trixagon handler om læring, kommunikation og formidling. På samme måde som Trixagons møbler passer sammen, hører disse tre ting sammen. Trixagon symboliserer udvikling og dialog – med fokus på resultatet.” Anne Reinholdt, arkitekt hos Kinnarps.

31


32

ARBEJDSPLADSER

INNOVATIVT DESIGN MED UENDELIGE MULIGHEDER Fleksibel indretning indbyder til kreativt arbejde. Understøtter udvikling og læring.


ARBEJDSPLADSER

Kontorstol 5000, bord Trixagon, opbevaringsmodul Trixagon, siddemøbler Trixagon

33


34

ARBEJDSPLADSER

SORT OG STILRENT Et ensartet udtryk kombineret med smarte, funktionelle detaljer. Diskret og distinkt.


ARBEJDSPLADSER

35

K o n to rsto l P l u s [ 8 ] , b o rd S e r i e [ P ] – R e fe re n ce : S i g m a


36

DESIGNERE

”Når det gælder design, er de bløde linjer og kurver måske typisk mig ...”

DANIEL FIGUEROA


DESIGNERE

”En stol er så udtryksfuld og har så meget sjæl og personlighed.”

er en anerkendt møbeldesigner, der bor i Tyskland. For Kinnarps har han bl.a. designet stolene Salida og Entrada samt den seneste Esencia. Daniel Figueroa har vundet mange internationale designpriser som for eksempel Red Dot Design Award. Han har stor erfaring med design af møbler til arbejdsmiljøer, og han designer allerhelst kontorstole. Han mener, at den største udfordring er at lave en stol, der er dejlig at sidde længe i. Meget handler om funktion og ergonomi. Men også materialevalg og design er højt prioriteret.

37


38


39

FREMTIDEN ER SPÆNDENDE Hvordan vil fremtiden påvirke os - og hvordan påvirker vi fremtiden? Vi oplever, at arbejdslivet gennemgår en stor forandring. Eller rettere sagt flere store forandringer. I Kinnarps Trendrapport analyserer vi, hvilke tendenser der kommer til at påvirke fremtidens arbejdsmiljøer. Vi ser otte store ændringer, der vil få betydning for måden, vi arbejder, mødes og lærer på i fremtiden.

FRA VUGGE TIL VUGGE FRA FASTNET TIL TRÅDLØS FRA BRONZE TIL SØLV FRA SYNLIGT TIL INTEGRERET DESIGN FRA HÅRDE TIL BLØDE VÆRDIER FRA ADSKILTHED TIL MANGFOLDIGHED FRA DISTRAKTION TIL KONCENTRATION FRA FAST ARBEJDSPLADS TIL FRI PLACERING www.kinnarps.dk/trendrapport


40

ARBEJDSPLADSER

FUNKTIONELLE LØSNINGER Udnytter pladsen maksimalt. Faste og fleksible arbejdspladser på en og samme tid.


ARBEJDSPLADSER

K o n t o r s t o l P l u s [ 8 ] , b o rd S e r i e [ P ] , b o rd s kæ r m P r i m

41


42


43


44

ARBEJDSPLADSER

FREMTIDENS ARBEJDSMILJØER ER HER ALLEREDE NEXT OFFICE Activity Based Working. ™


ARBEJDSPLADSER

45

B o rd Ava, sto l Pl i n t – R e fe re n ce : Dil igen t ia

Teknikken gør, at vi i dag kan arbejde når som helst og hvor som helst. Forskning viser, at behovet for personlige arbejdspladser er faldende, hvorimod det er stigende for fleksible, aktivitetsbaserede miljøer. Derfor har vi brug for miljøer, hvor vi på optimal vis kan finde en balance mellem den private og den sociale sfære, mellem møder og individuelt arbejde, mellem koncentration og dialog. Med Kinnarps Next Office – ABW-konceptet skabes en variation af funktionelle miljøer, der passer til individet, gruppen, situationen og behovet. Arbejdsarealer, der er kreative, fleksible, indbydende og tilpasset både i dag og i morgen.

”Forandringen til fremtidens aktivitetsstyrede arbejdsmiljø er ikke et indretningsprojekt, men et forandringsprojekt. Forandringen består af tre dele: et fysisk miljø, et digitalt miljø samt organisation/ledelse. Ledelsen skal være bannerfører for forandringen, men alle skal deltage. Ledelse går fra kontrol til tillid. Vi er nødt til at finde nye måder at måle præstationer på – og ikke kun i tid.” Henrik Axell, konceptudvikler af aktivitetsbaserede arbejdsmiljøer, Kinnarps Sverige


46

ARBEJDSPLADSER

HELHEDSBILLEDER GIVER HARMONI Lige linjer møder bløde former. Sort og hvid. Modpoler i samspil.


ARBEJDSPLADSER

47

Vi mennesker efterstræber harmoni dér, hvor vi opholder os. Balance for både kroppen og sjælen. Det er derfor, vi må tænke på helheden og finde ligevægten mellem forskellige elementer og detaljer, med indretning der har egenskaber og kendetegn, der på samme tid harmonerer men også giver kontrast, så vi får et inspirerende hele. For eksempel ved at give lige linjer, store vinduer og blanke flader modvægt med bløde former, dæmpet belysning og frodige planter. Mørkt versus lyst, afslapning versus energi, lille versus stor, ro versus dialog, hård versus blød. Det ene kan ikke eksistere uden det andet.

Ko n to rsto l Ese n c i a , bord Ser i e[ n] , bords kær m S e r i e [n ]


48

ARBEJDSPLADSER

kter

proje

er

mød e t kor

er

al amt

s

ng

ev

i ar

b op

AT INDRETTE EN ARBEJDSPLADS


ARBEJDSPLADSER

r

de

rum

i r umm et

DRAFT

in

di

vi

du

el

t

ar

be

jd

e

En arbejdsplads skal indrettes med omtanke. Udgangspunktet skal være ergonomi, effektivitet og trivsel. Skab arealer, der både passer til individet og gruppen. Miljøer til alle de forskellige aktiviteter, der finder sted i løbet af en arbejdsdag. Det handler om indretning og møbler. Smarte funktioner og indbydende detaljer. Lyd og lys. Farve og form. En arbejdsplads der afgiver en god energi.

49


50

ARBEJDSPLADSER

Kontorstol Fenix, bord Senor, opbevaringsmodul Senor


ARBEJDSPLADSER

51

EXECUTIVE Med høj kvalitet. Tilpassede funktioner. Og unikke former. Eksklusive miljøer. Indrettet med kvalitet. Nøje gennemtænkt valg af materialer og højt niveau af håndværksmæssig kunnen. Et repræsentativt areal med unikke egenskaber. Og unik udformning. Smarte funktioner, der imødegår nutidens forskellige udfordringer. En eksklusiv løsning til direktionsgangene med håndværksmæssig finesse og elegante kurver. Med et internationalt præg.

I et repræsentativt miljø er det vigtigt at skabe en gedigen, tillidsvækkende stemning. Indretningen skal egne sig til fortrolig dialog og personlige samtaler, men også til møder i mindre grupper og til individuelt arbejde. Vigtige situationer, der kræver koncentration.

Bord Senor, stol Senor


52

PRODUKTER

PRIM Dekorativ og lydabsorberende.


PRODUKTER

Prim er en kreativ og funktionel lydabsorbent bestående af loft-, gulv- og bordskærme. Giver fremragende lydabsorbering og god akustik i nutidens arbejdsmiljøer. Takket være en smart fleksibilitet og den modulære opbygning kan der skabes unikke kombinationer. Designet og det alsidige farvevalg gør, at Prim passer ind i mange miljøer. Du kan skabe tilpassede løsninger til forskellige situationer og arealer. Og bygge til eller nedskalere efter behov. Et minimalistisk design med en unik polstring. Polstringsmaterialet er Re:fill, der er en blanding af vores egne stofrester, polyester og PET, betyder både lav miljøpåvirkning, og at Prim vejer meget lidt.

Navnet Prim stammer fra det latinske primus, der betyder første. Prim er et musikinterval mellem to toner, hvor Prim er den første rene tone. Vores Prim er en kreativ rumopdeling, hvis vigtigste egenskaber er æstetik og funktion. Den kan fungere som en smart indretningsdetalje. For at skabe rum i rummet. Med smagfulde farvekombinationer. Modulopbygget. Og rigtig god lydabsorbering. Prim er designet af Christian Halleröd.

53


54

MØDER OG UDDANNELSE

MØDER OG UDDANNELSE At skabe værdi.


MØDER OG UDDANNELSE

55

I dag finder meget arbejde sted i grupper, og vi mødes for at udvikle og skabe værdi i fællesskab. Behovene skifter, og indretningen skal derfor kunne tilpasses efter situationen, gruppen og individet. Vores løsninger er velgennemtænkte, både hvad angår design og funktion, og de er tilpasset nutidens tekniske løsninger. Derudover er de fleksible og fungerer i mange forskellige sammenhænge – fra det stående og spontane møde med en kaffekop i hånden til den mere formelle forsamling eller det repræsentative kundebesøg. Møblerne er beregnet til at mødes omkring for at diskutere, træffe beslutninger, lære og blive inspireret.

Bord Multicom, stol Embrace


56

MØDER OG UDDANNELSE

UDFORMET TIL MØDER Effektivt, funktionelt og fleksibelt. Velegnet til uddannelse, information eller diskussion.


MØDER OG UDDANNELSE

57

Bord Centrum, stol Aeon – Reference: Pellviks


58

MØDER OG UDDANNELSE

Bord Cosmo, siddemøbler Bone – Reference: Vocational College

TILPASSET FORSKELLIGE SLAGS MØDER Fleksibel indretning, der fremmer dialog og interaktion.


MØDER OG UDDANNELSE

59

B o rd S e r i e [ e ] O n e , sto l M a y f lowe r – R e fe re n ce : Avia College

Udgangspunktet for et godt møderum er, at det er funktionelt og fleksibelt. Behovene skifter, og der findes mange typer møder af forskellig varighed og med varierende antal deltagere. Derfor har vi forskellige serier, der er nemme at tilpasse forskellige situationer. Tilpasset nutidens teknologi med stilrene løsninger til netværks- og strømtilslutning og til både video- og webmøder.

B o rd S e r i e [ e ] O n e , s t o l 5 0 0 0 [ c v ]


60

BLIV INSPIRERET MED KINNARPS’ APP


61

Med Kinnarps’ app kan du på en nem og inspirerende måde forvandle dine idéer til din yndlingsarbejdsplads. Ved hjælp af appen finder du hele vores sortiment af produkter og materialer. Min idébog i appen er et smart værktøj til at finde både inspiration og løsninger. Her kan du samle og gemme de produkter, materialer og inspirationsbilleder, du synes om. Du kan også tilføje billeder af dit mødelokale, din arbejdsplads eller andet og sende det til os sammen med dine idéer og ønsker. Så kontakter vi dig så hurtigt som muligt for at komme med indretningsforslag. DOWNLOAD APPEN MED DET SAMME Kinnarps’ app findes for Apple via App Store og for Android via Google Play. Den er nem at downloade ved at scanne QR-koden.

www.kinnarps.com/app


62

MØDER OG UDDANNELSE

B o rd Fo l d ex , s t o l M a y f lo w e r – R e fe re n ce : A a l t o U n i ve rs i t y

STIMULERENDE OG EFFEKTIVE Tanker bliver til idéer, og der skabes fælles mål.


MØDER OG UDDANNELSE

Et godt møde handler om gruppen og dens individer. Om tydelige mål og mødestruktur. Om at turde bidrage med tanker og idéer og at lytte til hinanden. Men det drejer sig også om de ydre rammer og miljøer. Møderne har brug for funktionelle, ergonomiske og inspirerende miljøer, hvor der kan udarbejdes, udvikles og deles nye idéer. Med de rette forudsætninger kan både kroppen og hovedet klare mere. De rigtige funktioner gør det nemt at udveksle informationer og vise præsentationer. Vores mødeborde, stole og indretning bidrager med smar te løsninger til et vellykket møde. Lydabsorbering giver et behageligt lydniveau og er samtidig en smart indretningsdetalje.

B o rd A v a , s t o l F l e x h i g h – R e f e re n c e : A a l t o U n i v e r s i t y

Bord Serie[e] One, stol 5000[cv] Kan dit møderum gøres bedre? Vi hjælper dig gerne med et forslag. Hvor vi kombinerer ergonomi, funktionelt design og høj kvalitet. Som alt sammen er med til at skabe effektive og indbydende mødeomgivelser. Resultatet kommer som oftest hurtigt derefter. Stimulerende møder, der fører til nyskabende løsninger.

63


64

PRODUKTER

MULTICOM Bordserien til alle møder.


PRODUKTER

Møder er blevet en stadig vigtigere del af arbejdslivet. En stor del af vores arbejde foregår i grupper, og flere må mødes for at arbejde sammen. Bordserien Multicom lever op til alle tænkelige møde- og kommunikationsbehov. Serien er fleksibel og passer både til video- og webkonferencer, uddannelse eller stormøder. Serien findes i mange forskellige udførelser såsom højbord, konferencebord eller til individuelle arbejdspladser. Konstruktionen gør det muligt at lave forskellige sammensætninger – lige fra cirkulære mødepladser til traditionelle langborde. Tilpasset efter nutidens teknologi med smarte løsninger til netværks- og strømtilslutning. Du kan vælge at udstyre bordene med integreret LED-belysning, der giver et behageligt lys. Formsproget er stilrent og enkelt med fornemmelse for detaljer. Serien er let at montere uden brug af værktøj. ”Det er i mødet mellem mennesker, at vi skaber værdi for vores organisationer.”

Sammen skaber vi værdi. Det er, når vi mødes, der opstår nye tanker, og vi skaber noget unikt. Multicom er bordserien, der med smarte løsninger fremmer kreativitet og dialog. Navnet Multicom er sammensat af ’multi’ for flere og ’com’ fra det latinske communis, som betyder at dele. At dele og viderekommunikere tanker og idéer. At skabe meningsfuld udveksling mellem individet og gruppen.

65


66

MØDER OG UDDANNELSE

INDBYDENDE DESIGN MED SMARTE LØSNINGER Tiltalende i både form og valg af materialer.


MØDER OG UDDANNELSE

1:100

B o rd M u l t i c o m , s t o l 5 0 0 0 [ c v ] , l y d a b s o r b e r i n g O k t a v

Frontpaneler i træ eller matteret glas giver diskretion og signalerer kvalitet. Ved hjælp af lister med LED-belysning kan der skabes forskellige stemninger eller forbedret lyssætning i rummet. Innovative løsninger til teknologi og multimedier er funktionelt integreret i bordene. Du kan nemt og bekvemt tilslutte mobile enheder for at vise præsentationer eller oplade.

67


68

MØDER OG UDDANNELSE

DEN GODE SAMTALE Pause for at oplade batterierne, men også tid til nye idéer.


MØDER OG UDDANNELSE

Forskning ved universiteterne i Illinois, British Colombia og Virginia har vist, at kreativ tænkning stimuleres bedst i cafémiljøer. Derfor er det er en god idé for virksomheder eller organisationer at skabe cafélignende miljøer, hvis de ønsker at stimulere medarbejdernes kreativitet. Fra Kinnarps’ Trendrapport.

69


70

LOUNGE OG RECEPTION

Siddemøbler Monolog, bord Monolite


LOUNGE OG RECEPTION

71

Bord Trixagon, stol Polett

LOUNGE OG RECEPTION Indbydende og hyggelige arealer. Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk og at have et indbydende miljø, når vi møder på arbejde eller får besøg. En velgennemtænkt reception bidrager til at virksomhedens image ved at afspejle jeres grundværdier og profil. I styrker desuden jeres kultur ved at skabe arealer, der både egner sig til afslapning og dialog. Med vores indretning skabes der en hyggelig atmosfære,

der fremmer både ro og samhørighed. Høj kvalitet, funktionelt design og fleksibilitet, der kan fungere i en række forskellige anvendelsesområder. Vores løsninger er nemme at kombinere med hinanden og den øvrige indretning og derudover pladsbesparende gennem innovativt, smart design.

Siddemøbler Trixagon, opbevaringsmodul Trixagon


72

LOUNGE OG RECEPTION

DIN DAGLIGSTUE PÅ ARBEJDET Møbler til at mødes og til snakke sammen i. Hyggelige og indbydende.


LOUNGE OG RECEPTION

73

Siddemøbler, Monolite, Trix, Stripe, bord Papa

Vores sofaer, siddemøbler og sofaborde passer ind i forskellige slags miljøer. De er alle designede til at fungere sammen eller enkeltvist. Passer både til arbejdsmæssige som sociale sammenhænge. Ved at sammensætte farve og form skabes der interessante, attraktive miljøer. Kombinationen af forskellige materialer og detaljer, træ og stof, linjer og former giver harmoni og indbyder til fællesskab. Bløde værdier, der er betydningsfulde for en virksomheds kultur. Møblerne er komfortable og funktionelle. De er æstetisk indbydende og får medarbejderne til at føle sig hjemme på arbejdet.


74

LOUNGE OG RECEPTION

DET, DU KIGGER PÅ, ER INSPIRERENDE Åbner op for nye tanker. Både til kreative øjeblikke og koncentration.


LOUNGE OG RECEPTION

75

”Da vi åbnede vores nye showroom i London, oplevede vi en stigende interesse for konceptet ’3C’ – Collaboration, Concentration, Contemplation (samarbejde, fokusering, refleksion). Det var tydeligt, at en work bench-løsning ikke rigtigt egnede sig til opgaver, der krævede stor koncentration. Omgivelserne er meget vigtige for at kunne koncentrere sig. Medarbejdere, der anvender mobil teknologi, bør have flere forskellige slags pladser på arbejdet, der hver især passer til forskellige typer arbejdsopgaver, f.eks. arbejde i grupper, holde et planlagt møde, et uformelt møde eller koncentreret arbejde.” Ian Weddell, Commercial Manager, Kinnarps Storbritannien

Siddemøbler Hotspot

For at skabe en indbydende og kreativ arbejdsplads er det vigtigt at supplere arbejdspladser og møderum med andre mere stille miljøer. Miljøer, hvor du i fred og ro kan fokusere og åbne op for nye tanker og idéer. Indbydende, smukke arealer og rum, der kombinerer harmoni med attraktivt design. Inspirerende miljøer, hvor du kan føre en stille samtale samt tænke eller planlægge.

S i d d e m ø b le r M o n o l i te , b o rd Serie[e] One, t i d ssk r i f t sstan d e r S u b w ay – R e fe re n ce : Fors en s kol a n


76

LOUNGE OG RECEPTION

Siddemøbler Monolite, bord Centrum


LOUNGE OG RECEPTION

77

Siddemøbler Monolite, bord Centrum

NØJE GENNEMTÆNKT DESIGN For øget trivsel og velbefindende. Farve, form og funktion der harmonerer. Vi mennesker sætter pris på smukke og inspirerende miljøer. Forskning viser, at design faktisk påvirker os mere, end hvad vi tidligere har troet. Det handler om at have et helhedssyn på arbejdsmiljøet, samt at der findes en tydelig sammenhæng mellem velbefindende/trivsel og kreativitet/effektivitet. Der er mange fordele forbundet med at investere i et attraktivt design. Ud over

at få de ansatte til at trives styrkes virksomhedens image og bliver mere attraktiv for både nye talenter som eksisterende medarbejdere. Gennem de seneste år er design blevet taget mere og mere alvorligt, og det påvirker nu arbejdsmiljøet på alle niveauer.


78

DESIGNERE

STEFAN BRODBECK


DESIGNERE

”Design baseret på personer”

er en anerkendt designer, der bor i München, hvor han driver designstudiet brodbeck design. Han har studeret produktdesign og arkitektur og har både arbejdet i Europa og USA. brodbeck design arbejder inden for forskellige områder af industrielt design samt med ledende produktvaremærker. Mange af produkterne har vundet internationale designpriser. Han elsker at designe møbler til arbejdsmiljøer og er i gang med flere spændende projekter for Kinnarps blandt andet en ny, attraktiv mødestol. For ham er formålet at skabe positive følelser. Produkter og miljøer, der opfylder personernes behov, og som er koblet til moderne og funktionelt design. Design til arbejdsmiljøer handler ifølge Stefan Brodbeck om at skabe inspirerende arealer. Et kreativt miljø med fokus på bæredygtig udvikling, kvalitet og individet.

79


80

KANTINE OG CAFÉ

Stol Mayflower, bord Viper – Reference: Guldfågeln Arena

KANTINE OG CAFÉ Hvor du føler dig hjemme.


KANTINE OG CAFÉ

81

For at opnå kvalitet i det daglige arbejde er det vigtigt at holde pauser, slappe af med en kop kaffe eller te, spise frokost og oplade batterierne. Det er vigtigt at skifte miljø, bevæge sig lidt og møde kollegerne på en afslappende måde. En pause er meget mere end blot en kop kaffe, en bid mad eller afslapning. Det er netop dér, gode idéer dukker op, eller hvor løsninger på et problem findes. Indretning, der indbyder til samtaler og afkobling, er derfor en god investering. Vores løsninger til kantiner og caféer har den fordel, at de er fleksible og kan anvendes til andre arbejdsopgaver f.eks. møder eller uddannelse. Vi har en række forskellige løsninger til at skabe hyggelige og afslappende miljøer. Den indbydende sofagruppe ved kaffeautomaten, den hyggelige café med komfortable stole eller den store, funktionelle kantine. Stol Plint, Pompidoo, bord Obilite, Viper – Reference: Telenor Arena

S to l S ta c k – R e fe re n ce : L i n kö p i n g s u n i ve rs i te t


82

KANTINE OG CAFÉ


KANTINE OG CAFÉ

S t o l A d a m , P l i n t B o rd O b i – R e f e re n c e : Vo c a t i o n a l C o l l e g e

83


84

KANTINE OG CAFÉ

AT SPISE SAMMEN Skaber fællesskab. Lyse og funktionelle miljøer med smukke detaljer.

S t o l Ye s – R e f e r e n c e : G i l l e t s T r o t t o a r c a f e


KANTINE OG CAFÉ

85

Stol Polett, bord Serie[n]


86

KANTINE OG CAFÉ

S t o l M a y f lo w e r – R e fe re n ce : E r n s t W i n t e r S a a l

LÆKKERT OG STILRENT DESIGN Brugervenlige og behagelige miljøer hvor du gerne slår dig ned.


KANTINE OG CAFÉ

Nøglen til en indbydende kantine er at planlægge helheden nøje. At se alle muligheder og have overblik over, hvad der kræves. At planlægge arealet omhyggeligt, hvad angår indretningen og møblerne, men også hvad angår funktion, akustik og lys. At komplettere med designdetaljer for at skabe det ønskede udtryk. Med vores veldesignede stole og borde er det nemt at få en rar følelse og atmosfære i jeres kantine. Vores brede sortiment tilbyder mange forskellige alternativer med forskellige farver, former og udførelser. Hvad enten du ønsker en træstol i en neutral farve, en metalstol i stilrent design eller en mere elegant stol med polstret sæde. Bordene fås i forskellige størrelser og med et forskelligt udvalg af bordplader og stel.

S to l R i f f , b o rd A sto – R e fe re n ce : Fo rs en s kol a n

87


88

ALTID I NÆRHEDEN Uanset hvor du befinder dig, er Kinnarps altid i nærheden. Vi har showrooms i hele verden. Hvis du hellere vil besøge os fra din arbejdsplads eller hjemmefra, er du velkommen på www.kinnarps.dk. Her finder du vores sortiment, hvor du kan fordybe dig endnu mere i, hvem vi er, hvad vi tror på, hvordan vi arbejder – og frem for alt, hvad vi kan gøre for dig.

KINN

K

H

O

R

IST


89

LONDON

Warsaw

CASABLANCA

NARPS.COM COPENHAGEN AMSTERDAM Москва Bucharest

BRUSSELS SOFIA KINNARP Hamburg PARISAustin Sao Paolo

St Petersburg

Riga

SYDNEY Helsinki

OSLO

MILAN

Beijing Madrid Vilnius

Vienna Zagreb

Reykjavik

TANBUL

Amsterdam

Tallinn

Jeddah

Dubai Budapest

Al-Khobar


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8611915461/1405 | ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

WORKSPACES Kinnarps - Danish  
WORKSPACES Kinnarps - Danish