Page 1

MULTICOM


Multicom 2

MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és teszi lehetővé a beszélgetéseket. A „Multicom” elnevezés két tagból áll: „multi” és „com”. Az első jelentése: „sok”; a második pedig a latin „communis” szóból ered, amely „osztozás”-t jelent. A mi esetünkben a gondolatok és ötletek egymással való megosztására, az egyén és a csoport között történő értelmes eszmecserére utal.


Multicom 3

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ A Multicom a megbeszélések minden elképzelhető követelményének megfelel és minden kommunikációs szükségletet kielégít. A kiváló minőségű és rugalmasan használható asztalcsalád tökéletes választás videós és online konferenciákhoz, tréningekhez és más típusú prezentációkhoz, nagyobb vagy kisebb csoportok számára egyaránt. A Multicom számtalan változatban kapható: tárgyalóasztalként, állóasztalként vagy egyéni munkaállomások asztalaként. A moduláris tervezésnek köszönhetően különböző formájú konstrukciókká alakítható a kör alakú tárgyalóktól a hagyományos hosszú íróasztalokig. Ezenkívül a termékcsalád megfelel a modern kor technológiai kihívásainak is: stílusos multimédiás megoldások, valamint hálózati és elektromos csatlakozók szolgálják a felhasználó kényelmét, ezenkívül LED-világítás is beépíthető. Az asztalok letisztult és egyszerű kialakításúak, mégis részletgazdagok. A Multicom összeszerelése rendkívül egyszerű: gyakorlatilag kézzel, szerszámok nélkül is összerakható.


EGYÜTTES ÉRTÉKTEREMTÉS A megbeszéléseknek egyre nagyobb szerep jut a munkahelyeken. Sok munkát végzünk csoportban, találkoznunk kell ahhoz, hogy együtt dolgozhassunk és értéket teremthessünk. Az igények változnak, és a belső tereknek alkalmazkodniuk kell a különböző körülményekhez, csoportokhoz és egyénekhez. A Multicom rugalmas jellegének köszönhetően sokféle környezetben használható: a kávézás közben spontán felmerülő kérdések megvitatásától a hivatalosabb jellegű vállalati tárgyalásokon át az osztályértekezletekig vagy az ügyfél-képviseleti látogatásokig. A Multicom asztalokhoz különféle irodaés tárgyalószékek széles választékát is kínáljuk.


EGYÜTTES ÉRTÉKTEREMTÉS


Multicom 6


Multicom 7

HÍVOGATÓ DIZÁJN A Multicom hívogató dizájnját vonzó forma és anyagok jellemzik. A tejüvegből készült homloklapok a diszkréció és a minőség jegyében kerültek kialakításra. A homloklap az Ön vállalati logójával, bármilyen grafikus elemmel vagy teremszámmal személyre is szabható. LED világítócsíkokkal is rendelhető, amelyek használhatók különböző hangulatok kiváltására vagy a terem világításának kiegészítéseként. Az innovatív technológiai és multimédiás megoldások a funkcionalitás érdekében az asztallapba vannak építve.


Multicom 8

OKOS MEGOLDÁSOK A Multicom felhasználóbarát, sokoldalú és rugalmas rendszer. Az asztalcsalád megfelel a modern kor technológiai kihívásainak: stílusos és okos multimédiás megoldások, valamint hálózati és elektromos csatlakozók szolgálják a felhasználó kényelmét. A mobiltelefonok ezáltal egyszerűen feltölthetők, de akár prezentáció tartásakor is könnyen csatlakoztathatók. Az asztalba a kellemes fényviszonyok kialakítása érdekében LED-világítás is építhető. A termékcsalád tagjai tejüvegből készült, beépített rakodórésszel is el vannak látva, ahová különböző tárgyak; kávéscsésze, vizespohár vagy üdítősüveg is elhelyezhetők.


Multicom 9


Multicom 10

FUNKCIÓK ÉS OPCIÓK

LEHAJTHATÓ KÁBELCSATORNA Mindkét végén lehajtható. Ez a tartozék tárgyaló-

RUGALMAS, FÜGGŐLEGES KÁBELGERINC Ez a tartozék tárgyalóasztalokhoz és asztalrend-

MÁGNESES FÜGGŐLEGES KÁBELGERINC Ez a tartozék tárgyalóasztalokhoz és asztalrend-

asztalokhoz és asztalrendszerekhez is megfelelő.

szerekhez is megfelelő.

szerekhez is megfelelő.

LÁB - ASZTALRENDSZEREKHEZ Finomabb kialakítású csőlábak. Festett vagy krómozott felülettel is kaphatók. 725 mm fix magasság.

LÁB - ASZTALRENDSZEREKHEZ Stílusos kialakítású négyszögletes asztallábak. Festett vagy krómozott felülettel is kaphatók. 725 mm fix magasság.

KÁBELCSATLAKOZÓKKAL ELLÁTOTT LÁB ASZTALRENDSZEREKHEZ Láb akrilból készült tejüveg felső résszel. Összekapcsoló lábként használható. A kábelcsatlakozók okos elektromos, hálózati és multimédiás kezelést tesznek lehetővé. Festett vagy krómozott felülettel is kaphatók. 725 mm fix magasság.

POHÁRTARTÓVAL ELLÁTOTT LÁB ASZTALRENDSZEREKHEZ Tejüvegből készült rakodórész poharak és üvegek számára. Összekapcsoló lábként használható. Festett vagy krómozott felülettel is kaphatók. 725 mm fix magasság.


Multicom 11

TEJÜVEGBŐL KÉSZÜLT HOMLOKLAP A tejüvegből készült homloklapok a diszkréció és a minőség jegyében kerültek kialakításra. Ez a tartozék tárgyalóasztalokhoz és asztalrendszerekhez is megfelelő.

KRÓMOZOTT PILLÉRTALP - TÁRGYALÓASZTALHOZ Krómozott pillértalp négyszögletes talppal. 725 mm fix magasság. Talp: 550 x 550 mm, 650 x 650 mm.

FESTETT PILLÉRTALP - TÁRGYALÓASZTALHOZ Festett pillértalp négyszögletes talppal. 725 mm fix magasság. Talp: 550 x 550 mm, 650 x 650 mm.

LÁB - TÁRGYALÓASZTALHOZ Finomabb kialakítású csőlábak. 725 mm fix magasság.

KRÓMOZOTT PILLÉRTALP TÁRGYALÓASZTALHOZ Krómozott pillértalp kerek talppal. 725 mm fix magasság. Talp Ø: 550 mm, 675 mm vagy 850 mm.

FESTETT PILLÉRTALP - TÁRGYALÓASZTALHOZ Festett pillértalp kerek talppal. 725 mm fix magasság. Talp Ø: 550 mm, 675 mm vagy 850 mm.

LÁB - TÁRGYALÓASZTALHOZ Stílusos kialakítású négyszögletes asztallábak. 725 mm fix magasság.


Multicom 12

KÜLÖNFÉLE VÁLTOZATOK A Multicom asztallapok, anyagok és vázak széles választékát kínálja, hogy Ön a környezetének legmegfelelőbb megoldást könnyen megtalálhassa. Bükk, tölgy vagy nyír furnérral ellátott és laminált (fehér, világosszürke, bükk, tölgy vagy nyír) asztallapok közül választhat. Különféle vázak és lábak kínálatából is válogathat. Fehér, ezüst, krómozott, grafitszürke vagy fekete pillértalpakat vagy lábakat kínálunk. Mobil váz esetén görgők is kaphatók, valamint homloklapok is felszerelhetők az asztallábak elrejtéséhez.


Multicom 13

ANYAG

LAMINÁLT

FURNÉR

FÉM

Fehér

Nyír

Fekete

Világosszürke

Bükk

Grafitszürke

Nyír

Tölgy

Fehér

Bükk

Króm

Tölgy

Ezüst


Multicom 14

HOGYAN SZERETNÉ LEFOLYTATNI A TÁRGYALÁST? A Multicom ülő-álló tárgyalóasztal többféle módon és sokféle helyen használható. Természetes tárgyalási pontként funkcionál a spontán vagy beütemezett tárgyalások esetében. Az asztalok jól illenek a Next Office – tevékenységalapú munkakörnyezetekbe, mivel sok mindenki használhatja ezeket különféle helyzetekben beszélgetésre és egyéni munkavégzésre egyaránt. Állítható magasságú tárgyalóasztalaink mellett az ülő és álló helyzetek között könnyű váltani. Ez ergonómiai szempontból fontos tényező, hiszen általa kiküszöbölhető a túl sok ülés problémája. Körülötte más típusú; egyben dinamikus, közösségi és kreatív tárgyalások is folytathatók.

NÉGYSZÖGLETES TÁRGYALÓASZTAL 725 mm fix magasság.

NÉGYSZÖGLETES TÁRGYALÓASZTAL Gázlifttel állítható magasság 720–1,160 mm.

ÜLŐ-ÁLLÓ TÁRGYALÓASZTAL Fehér vagy fekete laminált ülő-álló tárgyalóasztal.

KEREK TÁRGYALÓASZTAL Gázlifttel állítható magasság 720–1,160 mm.

GÖRGŐS TÁRGYALÓASZTAL Gázlifttel állítható magasság 720–1,160 mm.


Multicom 15

TÁRGYALÓASZTAL (FIX MAGASSÁG: 725 MM)

800

Hajó alakú végelem

1 000

1 600

800

1 800

2 000

Ø700

Ø900

Ø1 100

1 600

2 400 900

1 000

Hajó alakú középső elem 1 200 1 200

1 200

Ø1 300

2 400

1 800 800/1 000

900/1 200

A RENDSZER ASZTALLAPJAI

800

1 600

400

400

1 200

800

1 430

1 230

1 600 690

800

10

570

800 20 0

10

800

1

800

800

80

0

800

1 675

ÜLŐ-ÁLLÓ TÁRGYALÓASZTAL M-Bridge

180800 x 600 1 107 1 070

MULTICOM - ASZTAL ASZTALLAP 23 mm farostlemez, fafurnérral és tömörfa élzárással (bükk, nyír, tölgy ), laminált (bükk, nyír, tölgy, fehér, világosszürke). VÁZ Acél, porszórt, krómozott, ütés- és kopásálló, T-talp, pillértalp, állítható gázliftes oldalsó váz, 720-1,160 mm. ASZTALMAGASSÁG Tárgyalóasztal: 725 mm (720-1,160 mm, ha gázliftes), Asztalrendszer: 715 mm OPCIÓK Homloklapok, kábelcsatornák és kábelgerincek, kocsi a tároláshoz és az asztallapok és -lábak szállításához. MÉRETARÁNY 1:100. MÉRTÉKEGYSÉG mm.

2013-06

Photo: Volker Bültmann


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8612084377/1309 | ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

www.kinnarps.hu

MULTICOM Kinnarps - Hungarian  

Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segít...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you