Page 1

Sarja[e]


2 Sarja[e]

Sarja[e] Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa muuntelutarpeeseen perustuneesta ideasta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihtoehtoisia muotoja. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Sinä päätät. Säilytyskaluste, kokoontumispaikka, istuinkaluste, äänieriste tai tilanjakaja. Vahvuus piilee yhdistelmässä. Joustavuus ja modulaarisuus, muotoilu ja toimivuus.


Sarja[e] 3

MAHDOLLISUUKSIEN MAAILMA Sarja[e] on monipuolinen ratkaisu, joka sopii useimpiin tarkoituksiin – kokoontumispaikaksi spontaaneihin tapaamisiin, istuinkalusteeksi, tilanjakajaksi tai äänieristeeksi. Sarjan useista eri materiaaleista ja viimeistelyistä koostuvan modulaarisen rakenteen ansiosta se on myös helppo mukauttaa sekä erilaisiin ympäristöihin että yksilöllisiin toiveisiin. Kun valitset sekä ulko- että sisäviimeistelyn, saat hyvin organisoidun ja toimivan säilytysratkaisun ja samalla hyvin suunnitellun ja käytännöllisen kalusteen. Korkean laatunsa ja klassisen siron muotoilunsa ansiosta se on myös kestävä ja helppo yhdistellä muuhun sisustukseen. Joustavana ja helposti mukautettavana se sopii erinomaisesti tehtävien ja toiminnan mukaisesti sisustettuun Next Office -työympäristöön.


4 Sarja[e]

SINÄ PÄÄTÄT Sarja[e] on täydellinen säilytyskalustesarja, joka perustuu erikokoisiin ja -mallisiin perusyksiköihin. Niitä voi sitten yhdistellä ja täydentää korkeus- ja leveyssuuntiin. Yksiköiden lisäksi valitset sopivimman etuosan, jalustan tai sisustuksen. Valitse erityyppisistä pintakäsittelyistä, rulo-ovista, ovista, avohyllyistä, liuku- ja vitriiniovista tai laatikoista. Voit valita sokkelin, jalat tai liikuteltavan jalustan. Moduulit voi räätälöidä sisäpuolelta persoonallisen säilytyskalusteen luomiseksi. Ääntä vaimentavilla taustoilla voidaan vielä minimoida äänitaso.


Sarja[e] 5


6 Sarja[e]


Sarja[e] 7

VALMIINA MUUTOKSEEN Yksilön, ympäristön tai tilanteen tarpeet voivat muuttua viime viikosta tähän päivään tai puolen vuoden kuluttua. Siksi Sarjaa[e] voi suurentaa tai pienentää sekä sisään- että ulospäin omien tarpeiden mukaan. Kaikilla kalusteen sivuilla on sama reikäkuvio, mikä antaa mahdollisimman paljon joustavuutta, jos haluat vaihtaa sisustuksen tai etuosan. Kun valitset liikuteltavan jalustan, säilytyskalustetta on tarvittaessa helppo siirtää.


8 Sarja[e]

LAATIKOSTOT JA SIIRRETTÄVÄ SÄILYTYSRATKAISU

2PM400 TAD

2PM400 TAD

2PMT400 TAD

2PM400 TAD 2PMT400 TAD

2PMT400 TAD 2PM400 2PM400 TAD TAD 2PM400 TAD

Henkilökohtainen säilytys – 2PM400TAD/2PMT400TAD MOBIL Tämä on erityinen yksikkö henkilökohtaiseen säilytykseen. Siinä on tilaa kahdelle pystykansiolle korkeussuunnassa, ja sen mukana toimitetaan laatikko ja rulo-ovi. Lisäksi toimitukseen kuuluu kansiohylly, vetimet, kirjeluukku, vaatekoukku, nimikyltin pidike ja neljä pyörää (joista kaksi on lukittavia). Lisävarusteena voi hankkia ylälevyn, jonka kulmat on pyöristetty, sekä ulosvedettävän kansiohyllyn.

PV62

PV63

PL63 PL83

PL64 PL84

Laatikosto Laatikoston avulla saat kätevän ja persoonallisen säilytyskalusteen, joka on kätevästi käden ulottuvilla. Lisäksi voit valita valinnaisen sisustuksen, jolla saat laatikostosta juuri tarpeisiisi sopivan.

PV62

PV63

PL63 PL83

PL64 PL84

PH63

PH63

2PMT400 2PMT400 TAD TAD 2PMT400 TAD

PH64 PLT63 PLT83

PV62 PV62 PV62

PV63 PV63 PV63

PV62 PL63 PL63 PL63 PL83 PL83 PL83

PV63 PL64 PL64 PL64 PL84 PL84 PL84

PL63/PL83

PL64/PL84

PLT63 PLT83

PLT64 PLT84

PLT63 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT83

PLT64 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PLT84

PLT64 PLT84

PH64

PH63 PH63 PH63

PH64 PH64 PH64

PH63

PH64

PLT63/PLT83 PLT64/PLT84


Sarja[e] 9

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

Liikutettavat jalustat MO-jalustassa on lukittavat pyörät, ja se on muotoiltu siten, että sen korkeus vastaa kiinteiden LSA- ja LS-kaappien korkeutta.

Henkilökohtainen säilytys On tärkeää, että voi rentoutua ja tietää, että henkilökohtainen omaisuus on varmasti turvassa. Siksi valikoimaamme kuuluu lukittavia moduuleja. Voit valita seuraavista lukoista: vakiolukko, lukituskahva riippulukkoon (ei sisällä riippulukkoa) tai koodilukko. Kätevänä lisävarusteena saatavana on myös integroitu postilokero, joka vastaa tyyliltään uusia vetimiämme - HANDZ.

SÄILYTYS KOULUSSA Sarja[e] tarjoaa kätevän ja toimivan säilytysratkaisun kouluympäristöihin. Sekä opettajainhuoneessa että luokassa on paljon tavaroita, joille tarvitaan järjestelmällinen ja selkeä säilytysratkaisu. Saatavana on useita erilaisia vaihtoehtoja.

Joustavaa säilytystä Jos haluat joustavat, ulosvedettävät laatikot ja kansiotelineet, jotka helpottavat jokapäiväistä työtäsi, Sarja[e] on erinomainen valinta. Sarja ei ole kuitenkaan suunniteltu yksinomaan säilytystä silmällä pitäen - yhdistämällä laatikostoon istuintyynyn saat esimerkiksi lisäistuimen!

Ylälevy pöydän korkeudella Laatikoston ylälevyä voi pöydän korkeuden mukaan säätää portaattomasti välillä 686766 mm.

Laatikostojen sisäosat Laatikostojamme voi sisustaa monella eri tavalla. Matalampiin laatikoihin on saatavana laatikoita pikkuesineille sekä lomakelokeroita, kun taas korkeammat laatikot voi sisustaa kansiokoreilla, jotka voivat olla täysikokoisia tai puolikkaita.


10 Sarja[e]

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

Viilutettu tausta Kaksipuolinen viilutettu tausta antaa säilytyskalusteille tyylikkään muotoilun sekä sisältä että ulkoa. Viilutetun taustan puulajivaihtoehdot ovat pyökki, koivu ja tammi. Voit yhdistää viilutettuun taustaan viilutettuja sekä Lamine-pintaisia säilytyskalusteitamme - valkoisina sekä vaalean- ja tummanharmaina.

Takarajoittimet ja kansiotuet Täydentämällä avohyllyjä hyllytasoilla, takarajoittimilla ja kansiotuilla saavutat parhaan mahdollisuuden toimivuuden. Tämän lisäksi valittavissa on myös muita sisäosia, kuten A4-kasetit ja ulosvedettävät muoviselkämykset.

Taustapaneeli Älykkään taustapaneelin avulla on helppo luoda oma yksilöllinen malli tai uusia kaapin takaosa. Taustapaneelista on saatavana useita eri viimeistelyjä (Lamine, korkki, harmaaksi maalattu tai kankaalla verhoiltu). Vinkki: Korkkipaneeli toimii erinomaisesti ilmoitustauluna.

Vaaka- tai pystyasennossa Sarjaan[e] on saatavana omat moduulit asiakirjasäilytykseen vaaka-asennossa (L kuten landscape/vaaka) tai pystyasennossa (P kuten portrait/pysty). Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, säilyttimeen jää mahdollisimman vähän hukkatilaa. Molemman säilytystavan moduulit ovat sitä paitsi täysin yhteensopivat, ja niitä voi myös yhdistellä toisiinsa.

Säilytyskaluste kansioille - FF Kansioiden avulla saat aikaan hyvin organisoidun ja selkeän säilytysratkaisun. Sarjassa[e] on uusin versio kansiojärjestelmästä kehyksineen. Kansiokehys on saatavana sisustuksena ovien ja rulo-ovien taakse sekä laatikon etulevyn mukana.

Ulosvedettävät liukukiskot lisävarusteineen Ulosvedettävät liukukiskot kansio- ja riippukansiokoreille sekä apuvälineet, kuten laatikot, lomakelokerot ja cd-telineet, auttavat tarpeidesi mukaisen sisustuksen valinnassa.


Sarja[e] 11

Hyllyt lateraalikansioille Jauhemaalatusta pellistä valmistetusta riippukansiohyllystä on saatavana leveydet 800, 1000 ja 1200 mm. Tämä hylly toimii myös erinomaisesti yhdessä hyllyn alle ripustettavien riippukansioiden kanssa.

Päältä täytettävä säilytysosa MSL-säilytyskaluste Päältä täytettävä säilytysosa on varustettu liukuluukuilla. Suurena etuna tässä säilytysosassa on, että sen sisäosat voi valita itse. Liukuluukkujen värivaihtoehdot ovat hopeanharmaa ja valkoinen, kun taas runko on aina hopeanharmaa.

Hiljainen ja ympäristöystävällinen säilytyslaatikko - FD Re:fill-laatikko FD on hellävarainen säilytyskaluste. A4-kokoinen laatikko on pehmeä ja hiljainen muita materiaaleja vasten, mikä vähentää melua. Pehmeän materiaalin ansiosta laatikko ei myöskään naarmuta sisustusta. Laatikko on valmistettu Re:fill-materiaalista, jonka ympäristövaikutukset ovat vähäisiä, koska se sisältää 40 % kierrätettyä kangasjätettä, 40 % sidekuitua ja 20 % PET-muovia.

Jalat, pyörät tai sokkeli BA-muovisokkeli tai BAM-metallisokkeli helpottaa lattian siivousta, ja runko antaa huomattavasti ilmavamman vaikutelman. Uudesta metallijalustastamme on saatavana samat värit kuin pöydän jaloista – valkoinen ja hopea. Jos haluat pystyä siirtelemään säilytyskalusteita, voit myös valita liikuteltavat jalustat.


12 Sarja[e]

Pystyrulo-ovi - TA Tämä pystyrulo-ovi on varustettu jarrulla, jotta vältetään oven putoaminen sormille. Rulo-ovi on saatavana puisena ja muovisena, ja sen vetimien väritys sopii hyvin muuhun rulo-oveen. Säilytyskalusteen toimitukseen sisältyy lukko.

Ulkopuolinen ovi - DO Tämän ulkopuolisilla ovilla varustetun etuosan avautumiskulma on peräti 270°. Avautumiskulma antaa täydellisen joustavuuden sisustuksen valintaan. Huomaa, että yksiovisissa ratkaisuissa on vakiona saranat oikealla. Siksi on tärkeää, että vasenkätisen oven halutessasi ilmoitat siitä tilausta tehdessäsi.

Laatikosto - FF Laatikosto FF on suunniteltu A4-kokoisten riippukansioiden säilytykseen. Siinä on useita älykkäitä toimintoja, kuten ulosvedettävät liukukiskot, kallistuksenesto ja itsestään sulkeutuvat laatikot. Mukana toimitetaan luonnollisesti lukko.

Lukollinen vaakarulo-ovi - TAH Tämä lukollinen vaakarulo-ovi on saatavana sekä puisena että muovisena, ja vetimet ovat hyvin sopusoinnussa muun rulo-oven kanssa.

Lukolliset liukuovet - SDI Liukuovien mukana toimitetaan lukot, ja ovet kulkevat piilotetun alumiinikiskon varassa. Voit valita haluamasi vetimet.

Laatikkomoduuli Uusi 800 mm:n lukollinen moduuli tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta. Voit käyttää sitä lisälaatikkona tai sijoittaa sen suoraan haluamasi jalustan tai sokkelin päälle. Valitse joko Lamine tai viilu ja haluamasi vedin.


Sarja[e] 13

VETIMET

MATERIAALI

LAMINE

Valkoinen

VIILU

Koivu

HANDZ Upotetut vetimet, lakattua muovia. Saatavana hopeanvärisenä, mustana tai valkoisena. Voit tehdä lisää värivalintoja valitsemalla lisävarusteeksi mukautetun vetimen. HANDZ sopii käyttöön kaikkien etuosien, ovien, liukulaatikoiden jne. kanssa. HAND 1 Tämä tyylipuhdas vedin on valmistettu muovista ja pinnoitettu hopeanharmaalla metallilla, ja sen reikien väli on 128 mm.

Vaaleanharmaa

Pyökki HAND 2 Tämä siisti vedin on hopeanharmaata metallia, ja sen reikien väli on 128 mm.

Tummanharmaa

Tammi HAND 3 Vetimen reikien etäisyys on 128 mm, ja se on valmistettu hopeanharmaasta metallista ja mustasta muovista.

Koivu PLUSHAND Tämän vahvan, tummanharmaan muovivetimen reikien etäisyys on 128 mm.

Pyökki HAND E Nämä reilut vetimet on valmistettu tummanharmaasta muovista. Huomaa, että niitä ei voi käyttää lasiovien kanssa. Tammi


14 Sarja[e]

RUNGOT/MODUULIT Valinnanvaraa on runsaasti. Voit valita eri leveyksistä, korkeuksista ja syvyyksistä. Kaikkiin moduuleihin voi valita erilaisia pintakäsittelyjä jotta löytäisit ympäristöön ja muuhun sisustukseen parhaiten sopivan ulkoasun. Voit valita valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan tai tammen, pyökin tai koivun värisen Laminen, tai tammi-, pyökki- tai koiSyvyys 400 O

DO

DO

D1

vuviilun. Saatavana on myös erityyppisiä ja muotoilultaan ja toiminnaltaan erilaisia etuosia. Rulo-ovi joko pystysuunnassa (leveys 400-800 mm) tai vaakasuunnassa (leveys 1000-1200 mm), tilaa säästävät liukuovet tai ovet, joilla on suuri avauskulma. Kaikkiin oviin on helppo yhdistää erilaisia vetimiä tai lukkoja.

Syvyys 330 D2

D4

Syvyys 400

WDO

131

O

TA

DO

DO2

D/FF

OD

TAD

*

394

DOD

GDO

SDI

D2

D4

D8

1P

660

2L

* 788

2P

916

2PD

1012

3L

1182

3P

1300

4L

****

*

1576

4P

1970

5P

BA/BAM

64 122

BAH

160

LS/LSA MO/BSC Leveys 400

Leveys 600

Leveys 800


Sarja[e] 15

RUNGOT/MODUULIT

Syvyys 400 O

OC

GDO

TAH

DO

FF

DO3

SDI

O

TAH

DO3

SDI

D 2,3,4,6,8,12

SDI

SDI

Leveys 1 600

Leveys 1 800

** **

***

Bredd 1 000

Leveys 1 000

* ** *** ****

Leveys 1 200

Saatavana myös syvyys 330 Saatavana 2, 3, 4, 6, 8 ja 12 laatikolla varustettuna. Saatavana myös puinen alaosa (DOG) Saatavana myös syvyys 660 (WDO)

SARJA[E] SÄILYTYS JA SIIRRETTÄVÄ SÄILYTYSRATKAISU Runko Sivut, laatikot, ovet: 16 mm - hyllyt, ylälevyt: 20 mm - lastulevy puuviilulla ja massiivisella reunalistalla (tammi, pyökki, koivu). Lamine™ (valkoinen, vaalean- tai tummanharmaa). Jalusta Sokkeli (BA), jossa on ulosvedettävät, säädettävät tukijalat. Sokkeli (BAH) puuta. Alaosa (BAM) metallia (hopeanvärinen tai valkoinen). Runko pyöreillä jaloilla (LS) tai metallisilla nelikulmaisilla jaloilla (LSA, hopeanväriset tai valkoiset). Siirreltävä, hopeanvärinen tai valkoinen metallijalusta (MO), jossa lukittavat pyörät. Moduulijärjestelmä P (pysty) ihanteellinen A4:lle pystyasennossa, L (vaaka) ihanteellinen A4:lle vaaka-asennossa. Lisävarusteet Hyllyt, kansiokorit, lomakelokerot, kansiot, hyllyt lateraalikansioille, A4-kasetit, kansiotuet, pysäytyskaaret, postilokerot, laatikosto ym. Selkämykset puukuvioin tai kangaspäällysteisinä ym. Asteikko 1:100. Yksikkö mm. * = Saatavana myös erityisen kestävä Lamine™-viimeistely (pyökki, koivu ja tammi), puuta muistuttava pintakäsittely.

2013-09


Kinnarps Marketing & Communications/8612054303/1309 | All information is subject to change

SARJA[E] Kinnarps - Finnish  

Sarja[e] on enemmän kuin säilytyskaluste. Se sai alkunsa muuntelutarpeeseen perustuneesta ideasta, ja lopullisessa mallissa on useita vaihto...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you