TRIXAGON Puf Kinnarps - Danish

Page 1

T R I X A G O N


2 Esencia


Trixagon 3

TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes sammen i det uendelige. Det er derfor, vores serie Trixagon har netop denne udformning. Innovativ, fleksibel og stimulerende på samme tid. SKABENDE KOMBINATIONER Vores serie Trixagon er en naturlig del af kreative miljøer. Serien er udviklet til moderne, projektbaserede arbejdsmetoder og for at stimulere aktiv læring og kommunikation. Trixagon består af bord, opbevaringsmodul og bænk i et spændende og indbydende sekskantet mønster. Takket være seriens unikke fleksibilitet kan du ganske enkelt skabe kombinationer, der passer til situationen, individet og gruppen. Alt passer sammen, og mulighederne er uendelige. Du kan skalere ned, skille ad eller bygge til alt efter dit behov. Individuelle arbejdspladser, mødesteder, projektpladser eller pausearealer Det er som et puslespil, der aldrig bliver færdigt. En kreativ helhed, der tilpasses for at blive udnyttet så godt som muligt. Afhængigt af hvordan du vælger at placere de forskellige dele, kan du skabe helt forskellige slags miljøer. Hvor opbevaringsmoduler, siddearealer og borde sammen udgør en funktionel enhed.


4 Trixagon

ET NATURLIGT DESIGN Trixagons bænk, bord og opbevaringsmodul har en fælles form. Et design, der er baseret på den sekskantede heksagon. Et mønster, der er en af naturens smarte idéer. Hvor hver side sammenkobles med den næste. Naturligt og effektivt. Dette gør Trixagon tilpasselig og fleksibel. Nem at kombinere med forskellige mønstre. Og løsninger. For at blive en del af inspirerende miljøer. Hvor vi arbejder, mødes og lærer i fællesskab.

”Trixagon handler om læring, kommunikation og undervisning. På samme måde som Trixagons møbler passer sammen, hører disse tre ting sammen. Trixagon symboliserer udvikling og dialog, med fokus på resultatet.” Anne Reinholdt, arkitekt hos Kinnarps


Trixagon 5

Design: Kinnarps Studio


6 Trixagon

OPHOLDSRUM OG LOUNGE Det er vigtigt at indrette sociale arealer til afslapning eller lektielæsning i skolemiljøer. Det handler om at skabe arealer til læring såvel som til kommunikation. Miljøer, hvor man både kan holde pause og lade op. Vores Trixagon-møbler indbyder til at mødes i større eller mindre grupper, både spontant og planlagt. De støtter læring og udvikling og er både tilpasset individet og gruppen.


Trixagon 7


8 Trixagon

HOTEL, LOBBY OG RECEPTION Det er vigtigt at føle sig velkommen. At føle sig hjemme, selvom man er bortrejst. Hvor man kan slappe af og nyde øjeblikket. En lobby kræver omgivelser, der både giver mulighed for socialt samvær og lidt tid alene. Hvad enten du ønsker at tilbringe tid sammen med mennesker, du holder af, eller er opslugt af din yndlingsbog eller den bedste sang på spillelisten. Trixagon kan tilpasses alt efter situationen. De møbler, der byder dig velkommen, har en indbydende farve og form.


Trixagon 9


10 Trixagon

BIBLIOTEK At gå ind i et bibliotek er at åbne døren op for en helt ny verden. Eller mange verdener. Biblioteket er forbundet med læring, læselyst, nysgerrighed, fortællinger, afkobling og spænding. Det er et mødested for studiegruppen, eleven eller familien. Et sted til udvikling og ny viden. Trixagon passer fint ind med sin unikke form. Et symbol på stadig udvikling med læring i centrum.


Trixagon 11


12 Trixagon

VIDEO- OG WEBMØDE Møder er en stadigt vigtigere del af arbejdslivet. Meget arbejde foregår i grupper. Behovene skifter, og det skal være muligt at tilpasse indretningen derefter. Trixagon er kreative og dynamiske møbler. De er den ideelle løsning til teknik- og projektbaserede arbejdsmetoder. Til gruppegennemgang, for eksempel ved hjælp af en interaktiv tavle eller videoforbindelse. De er indbydende og funktionelle. Nemme at samles, snakke og skabe rundt om.


Trixagon 13Trixagon 15

MATERIALER

LAMINAT

METAL

Hvid

Hvid

Birk

Sølvgrå

Eg

Lysegrå

Bøg


16 Trixagon-bord

FUNKTIONER OG TILVALG

NEMT AT OPLADE Kontakter i bordpladen gør det nemt at oplade det elektroniske udstyr, du har brug for.

LETRULLENDE HJUL Letrullende hjul gør det let at flytte Trixagon og bidrager til fleksibiliteten. Hjulene er lette at låse og låse op.

VINKLEDE BEN De vinklede ben giver dig god plads under bordpladen og giver bordet personlig karakter. Benene fås i sølvgrå og hvid.

LETRULLENDE HJUL Letrullende hjul gør det let at flytte Trixagon og bidrager til fleksibiliteten. Hjulene er lette at låse og låse op.


Trixagon-bord 17

BORD højde 740 mm

1600

1615

TX3

TRIXAGON – BORD PLADE 23 mm spånplade (laminat i hvid, lysegrå, bøg, birk og eg) med matchende plastkantliste. STEL Runde, pulverlakerede stålrør (sølvgrå, hvide) med låsbare hjul. BORDHØJDE 740 mm. TILVALG Kabelgennemføring med eludtag. I SERIE MED Trixagons bænk og opbevaringsmodul. SKALA 1:100. ENHED mm. DESIGN Kinnarps.


18 Trixagon-opbevaringsmodul

FUNKTIONER OG TILVALG

MAGASINHOLDER En magasinholder gør det nemt at se og finde frem til aviser og tidsskrifter. God eksponering samtidigt med at det bliver nemmere at holde orden.

ÅBENT OPBEVARINGSMODUL Et åbent opbevaringsmodul er en god idé, hvis du har genstande, der anvendes ofte og derfor skal være let tilgængelige. Det kan også anvendes til at eksponereting, som du ønsker at henlede opmærksomheden lidt mere på.

DØR Det kan være nødvendigt at skjule nogle ting bag en dør. Det kan for eksempel være ringbind, løse papirer eller igangværende arbejde, som du skal kunne hente hurtigt.

SKUFFER Skuffer gør det nemmere at holde orden, hvis du har behov for at opbevare mange forskellige småting. Hvis der er en skuffe til hver ting, bliver den nemmere at finde.

KOMBINATION Trixagon giver dig stor frihed til at skabe en kombination, der kan tilpasses dine opbevaringsbehov. Du kan for eksempel blande åben og skjult opbevaring.

TRÆSKUFFER Trixagon har stabile skuffer af træ, som kan holde til det daglige slid, der er naturligt i et aktivt undervisnings- eller arbejdsmiljø.


Trixagon-opbevaringsmodul 19

MELLEMOPBEVARINGSMODUL MED DØR Lille, smart og fleksibelt opbevaringsmodul, der er nemt at placere og flytte, og som desuden kan optage en masse ting, som skjules med døren.

ÅBENT MELLEMOPBEVARINGSMODUL Åbent opbevaringsmodul i det mindre format, med rigeligt plads indvendigt. Fleksibelt da det et nemt at placere og flytte.

METALSIDE Metalsiden er pulverlakeret. Hvilket gør, at det er yderst slidstærkt, har en flot yderside, samtidigt med at det er magnetisk.

KOMBINÉR Du kan kombinere flere opbevaringsmoduler med hinanden og skabe en løsning, der passer dig helt perfekt. Du kan også kombinere opbevaringsmodulet med seriens borde og bænke.

NEMT AT FLYTTE/LÅSBART Låsbare hjul gør det nemt at flytte opbevaringsmodulet, når du ønsker dette, og holde det på plads om nødvendigt. Fleksibelt og stabilt på samme tid.


20 Trixagon-opbevaringsmodul

ALSIDIGT OPBEVARINGSMODUL Trixagons lave opbevaringsmodul har mange forskellige egenskaber. Du kan kombinere åben og skjult opbevaring og desuden anvende det lukkede modul som ekstra siddeplads. De låsbare hjul gør enheden nem at flytte, samtidigt med at den holdes på plads, hvis dette er nødvendigt. Dette gør, at opbevaringsmodulet ikke bare har en alsidig form, men også en alsidig funktion.

FIRE SMARTE FUNKTIONER

Sidde

Opbevare

Skjule

Flytte


Trixagon-opbevaringsmodul 21

TXSL

TXSL

TXSL

TXSL

TXSL

KORPUS OGTXSL MODULER TXSL TXSL TXSL TXSL TXSL TXSMOO TXSMODO

TXSL TXSL TXSL TXSL TXSMOO TXSMOO TXS L TXSL TXSMDODO TXSMOO TXSMOO TXSMOO TXSMOO

TXSMOD3

TXSL TXSL TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOO

TXSMODO TXSMOD3

TXSMODO TXSMOD3

TXSMOD3

TXSMDOD3 TXSMODO TXSMODO TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOO

TXSMD3D3 TXSMOD3 TXSMODO TXSMOD3 TXSMODO

TXSMOD3

TXSMOD3 TXSMOD3

TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXS MOO TXS M O D DO TXSMODO TXSMOO TXSMOO TXSMODO TXSMOD3 TXSMOO TXSMODO TXSMOO TXSMOO TXSMODO TXSMODO TXSMOD3 TXSMOO TXSMODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMOO TXSMODO TXSMOD3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSHOO

TXSHODO

TXSMOD3

TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXS M O D3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMD3D3

TXSMOD3

TXSMD3D3

TXSHOD5

TXS M DO DO TXSMDODO M DO D3 TXS M D3 D3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMDODO TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXS TXSMD3D3 TXSMD3D3 TXSMDOD3 TXSMDODO TXSMDOD3 TXSMD3D3 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHOO TXSHODO TXSHOO TXSHOD5 TXSHODO

TXSHODO TXSHOO TXSHDOD5 TXSHODO TXSHOO

TXSHOO TXSHOO TXSHOO TXSHOO TXSHDODO TXSHDODO TXSHOO TXS H DO DO TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXSHD1D1 TXSHDODO

TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHD5D5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHOD5 TXSHODO TXSHDODO TXSHOD5 TXSHD5D5 TXSHOO TXSHODO TXSHOD5 TXSHDOD5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHODO TXSHOD5 TXS H DO D5 TXS H D5 D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1

TXSHOD5 TXSHODO TXSHD5D5 TXSHOD5 TXSHODO

TXSHOD5 TXSHOD5

TXSHDODO TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXSHDOD5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXSHD1O TXSHDODO TXS H D1 O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHDOD5 TXSHD5D5 TXP TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D1 TXSHD1O TX3 TXSHD1D1 TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1O TXSHD1D1 TXSHD1O ...BD TX3

...BD

...BD

...BD ...BD

TX3 ...BD Placering TX3 ...BD TX3 ...BD ...BD

TXSHOD5 TXS H O D5 TXSHOD5

TXSHD5D5 TXSHD5D5 TXS H D1 DO TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5

TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5 TXSHD1D5

T80PG

TXP TXP TXP SEAM TXSHD1O TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1D5 TXSHD1O TXP TXP TXP TXSHD1D5 TXSHD1D5 T80PG T80PG TXP TXP T80PGTXP T80PG TX3 TX3 ...BDTX3 SEAM SEAMB SEAM SEAM T80PG T80PG T80PG TX3 TX3 T80PG SEAM T80PG T80PGSEAM SEAM TXP TXP TXP TXP TXP TXP TX3 TX3 SEAM SEAM SEAM TXP SEAMB SEAMB SEAMB

Placering TX3 TX3 Placering PlaceringTX3 TX3 Placering Placering TX3 TX3Placering Placering TX3 TRIXAGON – OPBEVARINGSMODUL

SEAMB SEAMB SEAMB

SEAMB SEAMB

TXP TXSHD1D5 TXSHD1D5 SEAM

TXS H D1 D5 TXSHD1D5

?

?

?

?

? ?

?

? ?

?

SEAMB ?? ?

SEAMB SEAM SEAM SEAMB

740

T80PG T80PG T80PG T80PG T80PG SEAMB Placering TX3Placering TX3 TX3 SEAMB T80PG TX3 TX3 Placering TX3 TX3 Placering TX3 TX3 ...BD TX3 ...BD SEAM SEAM ...BD T80PG ...BD SEAM SEAM SEAMB SEAMB TX3 Placering TX3Placering TX3 Placering TX3 SEAM Placering TX3Placering TX3 Placering TX3 450

...BD ...BD ...BD

TXS H O DO TXSHODO

visar olika val för Bokdisplay

visar olika val för visar Bokdisplay olika visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika val för för val Bokdisplay Bokdisplay

visar olika visar val för olika Bokdisplay visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika valför för val Bokdisplay Bokdisplay

??

??

1050

TXS ...BD H O O BD

TXSHODO

TXSHOD5

TXSHOO TXSHOO TXS H O O TXSHDODO TXSHOO TXSHOO

TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXSHDODO TXS H D1 D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHDODO TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1 TXSHD1D1

visar olika val för Bokdisplay visar olika visar val för olika Bokdisplay visar val för olika Bokdisplay val för Bokdisplay visar visar olika olika visar val val för för olika Bokdisplay Bokdisplay val för Bokdisplay

SEAMB SEAMB

KORPUS 16 mm spånplade (hvid laminat) og pulverlakeret plade (hvid). Topplade: 23 mm spånplade (laminat i hvid, lysegrå, bøg, birk og eg). Døre: 16 mm spånplade (hvid laminat). Højrehængte. Trekantet låg (lavt opbevaringsmodul): 16 mm spånplade (hvid laminat). Greb: Skufferne og dørene har sølvgrå greb med metaludseende. MÅL Højde – lav 450 mm. Rektangulært rum 424 x 369 mm. Mellem 740 mm. Åbningsmål DO O 424 mm. Høj 1050 mm. Bredde - 924 mm. Dybde - høj 800 mm. Åbningsmål DO O 424 x 960 mm. ANDET 3 af 6 hjul er låsbare. 1-2 flytbare hylder indgår i det åbne opbevaringsmodul, se billederne ovenfor. TILVALG Bogholder til det højre opbevaringsmodul. Skuffe i re:fill. I SERIE MED Trixagons bænk og bord. SKALA 1:100. ENHED mm. DESIGN Kinnarps.

?


22 Trixagon-bænk

FUNKTIONER OG TILVALG

FUNKTIONEL KOMBINATION Kombiner den med seriens borde og opbevaringsmoduler, så får du en god helhed, både når det gælder udseende og funktion. Bænken flugter med opbevaringsmodulet i samme højde.

DETALJER Knappen er en veldesignet detalje på bænken.

BENFARVER – HVID Trixagon-bænken har seks faste ben – et i hvert hjørne. Du kan vælge mellem ben i hvid eller sølvgrå.

BENFARVER – SØLVGRÅ Med sølvfarvede ben får bænken et klassisk og holdbart udseende. Du kan vælge, hvilket stof du ønsker at kombinere dem med fra vores tekstilsortiment.

GLAT POLSTRING ELLER POLSTRING MED SØM Du kan vælge mellem tre forskellige udførelser – glat polstring, polstring med pyntesøm eller polstring med pyntesøm og knap, der giver et lidt mere forarbejdet udtryk.


Trixagon-bænk 23

TXSMOD3

visar olika val för Bokdisplay

3

TXSMD3D3

TXSMOD3

visar olika val för Bokdisplay

visar olika val för TXSMD3D3 Bokdisplay

visar olika val för Bokdisplay

TXSHOD5

TXSHOD5 TXSHD5D5

5

TXSHD1D5 TXSHD5D5 TXSHD1D5

TXSHD1D5

TXP TXP SEAMB

TXSHD1D5 TXP SEAM

TXSHD1D5

TXP SEAM

TXP

?

?

T80PG TXP SEAMB SEAMB

TXP SEAM SEAM

TXPTXP

T80PG SEAMB TXP/SEAMB/SEAM

?

800

?

SEAM 800

924

450

800

924

-

450

12,7

-

-

-

TRIXAGON – BÆNK SÆDE Beklædt, polstret. POLSTRING Polyether. STEL Runde ben i pulverlakeret stål (sølvgrå, hvid) med glideknap i plast. TILVALG Sæde med søm og nedsænkning

SEAMB

(SEAM) eller sæde med søm, nedsænkning og knap (SEAMB). ANDET Bænk med glat sæde (TXP) kan ikke bestilles med On Stage!-kunstlæder, Amaretta Activekunstlæder, stofferne Juno, Saturnus, Style, Forte, Forte Monaco, Monitor Uni og kundens eget stof. Læder og kunstlæder tilbydes udelukkende i udførelse med søm, nedtrækning og knap. I SERIE MED Trixagons bord og opbevaringsmodul. ENHED mm, kg. DESIGN Kinnarps. 2015-06


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8611654361/1506 | DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.