Page 1

SERIE[P]


2 Serie[P]

SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og lyse, naturlige farver. De er formgivet med fokus på individet, med eftertænksomhed og forsigtighed. Omsorgsfuldt designede produkter, som med deres enkle grundtanke giver dig kvalitet i hverdagen.


Serie[P] 3

ET FLOT OG SMART VALG Serie[P] er en serie funktionelle hæve-/sænkearbejdsborde, som kendetegnes ved deres stilrene design, ergonomiske indretning og mange smarte fordele. Takket være deres hæve-/sænkefunktion kan du variere din arbejdshøjde, hvilket giver mange fordele. De forskellige plader og stel gør, at de er lette at placere og enkle at kombinere med den øvrige indretning. Der er mange smarte tilvalg, f.eks. en skydeplade, der gør det nemt at skjule kabler og kontakter, hvilket giver et mere ryddeligt indtryk. Bordet er både let at montere og justere, hvis behovet skulle ændre sig. De opfylder Svanens krav og er mærket med Möbelfakta og FSC, hvilket indebærer lav miljøbelastning.


4 Serie[P]


Serie[P] 5


6 Serie[P]


Serie[P] 7

VARIATION ER VIGTIG Set i et ergonomisk perspektiv er det meget vigtigt at variere mellem at sidde og stå. Med hæve-/sænkebordene i Serie[P] kan du på en enkel måde variere din arbejdsstilling mellem siddende og stående. På den måde får du gang i blodcirkulationen og forhindrer statisk belastning. Du kan også kombinere arbejdsbordet med en af vores ergonomiske kontorstole for at opnå den bedst mulige arbejdsstilling.

VARIATION ER VIGTIG


8 Serie[P]

SKANDINAVISKE LINJER Serie[P] arbejdsborde har et klassisk design med tiltalende skandinaviske linjer. Udførelsen er stilren og enkel med en profil langs den korte kant, som skjuler både motor og ramme. Pladerne fås i forskellige udførelser og materialer, så du kan vælge det udtryk, der passer bedst til dit miljø. Du kan også vælge en affaset kant på pladen for at opnå et klassisk og svævende udtryk.


Serie[P] 9


10 Serie[P]

FUNKTIONER OG TILVALG

HÆVE-/SÆNKEFUNKTION Hæve-/sænkebordene i Serie[P] kan hæves og sænkes trinløst med blot ét enkelt tryk på en knap. Bordhøjden er fra 635 – 1 285 mm.

KABELRENDE OG KABELUDTAG Du kan nemt og bekvemt skjule kabler og stik i kabelrenden. Træk pladen ud imod dig selv, hvis du har brug for at få adgang til dem.

GOD FUNKTIONALITET Den kraftige motor giver hæve-/sænkebordene stor løftekraft. Motoren er støjsvag, hvilket betyder, at alle justeringer sker stort set lydløst.


Serie[P] 11

AFFASET KANT En affaset kant på bordet giver et flot og svævende udtryk.

NÆROPBEVARINGSSKUFFE Velegnet til skriveredskaber og post-it-sedler. Har indbygget tapeholder.

POWERBOX Kabelboksen har tre stikdåser, udgange til USB og netværk samt et kabelrum, så man slipper for kabelrod. Dette er er fin løsning, hvis bordet står op ad en væg, eller hvis to borde anbringes op ad hinanden med f.eks. en skillevæg imellem.

STELFARVER - SØLVGRÅ Det rektangulære hæve-/sænkestel (SSC) og understellet fås i farverne sølvgrå, hvid og sort. Eventuel gulvudligning justeres nemt og bekvemt fra oversiden af foden.

HVID Du kan vælge farve på stellet alt efter den bord­ plade, du vil kombinere dem med. Hvis du vælger hvidt stel til en hvid plade, opnår du et ensartet og stilrent udtryk, som passer fint ind i mange forskellige miljøer.

SORT Sort stel er et flot alternativ i kombination med de forskellige typer bordplader, f.eks. birk, bøg, eg eller lys grå. Det sorte stel giver et klassisk og stilrent udtryk.


12 Serie[P]


Serie[P] 13

MATERIALER

LAMINAT

FINÉR

METAL

Hvid

Birk

Sort

Lys grå

Bøg

Sølvgrå

Birk

Eg

Hvid

Bøg

Eg


14 Serie[P]

NEMT AT KOMME TIL Vælg en forskydelig plade for at opnå et ryddeligt og rent udtryk. Du kan gemme kabler og stik pænt og ordentligt i kabelrenden og trække pladen ud imod dig selv, når du har brug for at komme til dem. Dette er er fin løsning, hvis bordet står op ad en væg, eller hvis to borde anbringes op ad hinanden med f.eks. en skillevæg imellem.

Kabelrende

Designet plade

Hæve-/sænkbar

Stel i tre forskellige farver

Forskydelig plade


Serie[P] 15

BORDPLADER Du kan vælge imellem forskellige varianter af størrelser og udførelser på pladerne.

ARBEJDSBORD - Arbejdsbord højde 635–1.285 mm (SSC)

800 1200

1400

1600

1800

2000

1400

1600

1800

2000

1400

1600

1800

2000

800

900

SERIE[P] – ARBEJDSBORD PLADE 23 mm. spånplade med træfiner og kantliste af massivt træ: bøg, birk, eg eller laminat: bøg, birk, eg, hvid, lys grå. STEL Rektangulære ben (sølvgrå, hvide) 70 × 70 mm med skjult motorophæng. Løftekapacitet pr. ben er 50 kg. BORDHØJDE Højde 635 - 1.285 mm. TILVALG Frontpanel i finer: bøg, birk, eg eller Lamine: bøg, birk, eg, hvid, lys grå. SKALA 1:100. ENHED mm.

2013-08


KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/8612064361/1309 | ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

SERIE[P] Kinnarps - Danish  

Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med re...

SERIE[P] Kinnarps - Danish  

Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med re...