Issuu on Google+

the

BISHOP residence

From the moment you open the door of this contemporary custom apartment, you are drawn through the space to an expanse of glass and breathtaking views. One by one the rooms step back, revealing more and more of the large living area and the panorama view of downtown Seattle. The kitchen and living area are located in the center of the condo, allowing light and views to penetrate. Throughout this home every inch is carefully designed, with a family office tucked into one nook and the combination of bigger office and guest room in the secondary bedroom. Abundant storage takes advantage of high ceilings. Custom maple plywood cabinets fills the kitchen, which is defined not only by its horizontal lines and lively backslash but also by a ceiling plane that makes the space a natural place to gather and cook. Rich colors, locally sourced and sustainable materials and clean lines create a warm, livable contemporary home.


KITCHEN + LIVING ROOM PERSPECTIVE


Elevator lead directly to the condo

Walk-in closet turn into a library

Secondary office nook FLOOR PLAN

Studio office can also be guest room with the Murphy bed

Canopy bed give an elegant look to the master bedroom

Open living room, dining and kitchen make the condo look bigger


BEDROOM PERSPECTIVE


EAST/ NORTH GUEST ROOM ELEVATION


WEST/ SOUTH GUEST ROOM ELEVATION


THE BISHOP RESIDENCE