Page 1

Skuespil Ballet Opera Koncert

Serier og nyttige informationer 2012 /2013


Nyttige informationer Billetsalg Billetter til Det Kongelige Teater kan købes på kglteater.dk eller via Det Kongelige Teaters Billetkontorer.

Billetkontor, Operaen Ekvipagemestervej 10 1438 København K 33 69 69 69 Indgang via sideindgangen til venstre for foyer.

Billetcenter, Kgs. Nytorv August Bournonvilles Passage 1, 1055 Kbh. K Tlf.: 33 69 69 69 billet@kglteater.dk Telefonisk henvendelse Man–lør kl. 10–16 Personlig henvendelse Man–lør kl. 14–18 Billetkontor, Gamle Scene Åbningstider: I forbindelse med forestillinger åbent for personlig henvendelse hverdage og lørdage fra kl. 18. Søndage og helligdage åbnes to timer før forestillingen begynder.

I forbindelse med forestillinger åbent for personlig henvendelse hverdage og lørdage fra kl. 18. (Ved forestillinger tidligere end kl. 19 åbnes to timer før forestillingen begynder). Søndage og helligdage åbnes to timer før forestillingen begynder. Billetkontor, Skuespilhuset Sankt Annæ Plads 36 1250 København K 33 69 69 69 I forbindelse med forestillinger åbent for personlig henvendelse hverdage og lørdage fra kl. 18. (Ved forestillinger tidligere end kl. 19 åbnes to timer før forestillingen begynder). Søndage og helligdage åbnes to timer før forestillingen begynder.


Løssalget Løssalg til sæson 2012/13 åbner 17. august 2012 kl. 10 for alle uden abonnement. Som abonnent kan du allerede købe billetter i løssalg fra 26. april. Billetter kan købes online via kglteater.dk eller i Billetcenteret på Kgs. Nytorv. Rabat på abonnement Bestiller du et fast abonnement får du 15 % rabat. Der er 10 % rabat på det valgfrie abonnement. Der gives i øvrigt 10 % rabat på alle køb resten af sæsonen. Billetter kan købes online via kglteater.dk eller i Billetcenteret på Kongens Nytorv. Pensionistrabat +65 Er du over 65 år, har vi til alle forestillinger reserveret et antal billetter i kategori C til halv pris. Billetterne kan købes fra løssalgsstart 17. august 2012. Børn Børn og unge under 25 år får 50% rabat på billetter til alle forestillinger – også i abonnement. Studerende Bliv medlem af kglstudie og få 50 % rabat på dine billetter. Læs mere på kglteater.dk/studie. Vær opmærksom på, at der ikke sælges rabatterede billetter til forestillingens to dyreste kategorier.

Mistede billetter Hvis du mister dine billetter, er det muligt at få dem erstattet ved henvendelse i et af teaterets billetkontorer. Det koster et gebyr på 25 kroner pr. billet. Bytteret Fortryder du valg af spilledag eller forestilling bytter vi gerne dine billetter frem til tre dage før den spilledato, du har billet til – forudsat at der er ledige billetter til den spilledato/forestilling, du ønsker at bytte til. Henvender du dig til billetsalget senest syv dage før den dato, du har billet til, koster ombytningen 50 kr. pr. billet. Henvender du dig mellem syv og tre dage før den dato, du har billet til koster ombytningen 100 kr. pr. billet. Billetter købt i abonnement kan uden gebyr byttes til en anden spilledato senest syv dage før den spilledato, du har billet til. Tre dage før den spilledato, du har billet til kan du som abonnent bytte dine billetter for 50 kr. pr. billet. Udsyn Fra visse pladser kan der være begrænset udsyn til scenen. Dette er der taget højde for i prisen på de pågældende pladser. Bemærk desuden, at der på visse pladser kan være begrænset udsyn på grund af en søjle, eller begrænset udsyn til tekstanlægget. I sjældne tilfælde kan der være begrænset udsyn på grund af TV–optagelse.


Programændring I enkelte tilfælde kan Det Kongelige Teater være nødt til at ændre i en produktion, for eksempel i form af udskiftning af medvirkende, ændring af premieredato, eller aflysning. Kun når teatret aflyser en forestilling vil det være muligt at få refunderet billetterne. Gavekort Et gavekort til Det Kongelige Teater gælder til samtlige forestillinger på alle scener, samt i Café og Restaurant Ofelia, og er gyldigt i tre år fra købsdato. Gavekortet kan købes på kglteater.dk/gavekort eller i et af Det Kongelige Teaters billetkontorer.

Nyhedsbrev Tilmeld dig teaterets elektroniske nyhedsbrev på kglteater.dk, så modtager du en mail hver 14. dag med information om aktuelle og kommende forestillinger, koncerter og særarrangementer, samt gode tilbud og konkurrencer. Mere information For information om adgangsforhold og anden praktisk information i forbindelse med dit besøg i teatret, se kglteater.dk.


Mere end teater … Rundvisninger Oplev Det Kongelige Teater indefra og få indblik i en spændende og kreativ arbejdsplads. Tag på rundvisning i Operaen, på Gamle Scene, i Skuespilhuset eller i teatrets Produktionshus og hør om værkstederne, de imponerende tekniske faciliteter og om de nye huses tilblivelse. Rundvisning for enkeltpersoner bestilles på kglteater.dk Rundvisning for grupper bestilles på tlf. 33 69 69 78 alle hverdage kl. 10 – 14 eller via: rundvisning@kglteater.dk. Erhverv Skal et møde, et personalearrangement, en middag, en større konference, en generalforsamling eller en privat fejring tænkes lidt anderledes? Så kunne det måske foregå på Det Kongelige Teater. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skræddersy et arrangement, der passer til dine behov. Telefon:33 69 69 66 33 69 69 68 hverdage kl. 10 – 14.

Middag i teatret Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhuset Åbningstider man–lør kl. 10–23. Søndag åbent kl. 10–17 på forestillingsdage Bordbestilling på tlf.: 33 69 39 31 eller via kglteater.dk, hvor du også kan se aktuelle menuer. Bojesen i Operaen Operaens restaurant og barer åbner 2 1/2 time før forestillingen for gæster med billet. Bordbestilling på tlf.: 33 91 46 00 eller via kglteater.dk, hvor du også kan se aktuelle menuer. Gamle Scene på Kgs. Nytorv Ved større selskaber kan der arrangeres middag på Gamle Scene. Kontakt erhvervsafdelingen på tlf. 33 69 69 76 kl. 10 – 14.


Abonnementsfordele Med et abonnement på Det Kongelige Teater er du sikker på at komme til at sidde godt. Vi har nemlig reserveret de bedste pladser til vores abonnenter. Med et abonnement får du 15 % rabat på forestillingerne i de faste serier, samt 10 % på de ekstra billetter, du ønsker at købe i løbet af sæsonen. Foretrækker du selv at sammensætte din forestillingspakke, kan du også det. Så skal du blot vælge minimum seks forestillinger. Et valgfrit abonnement giver 10% rabat på såvel forestillingerne i abonnementet og efterfølgende køb.

Så snart du har tilmeldt dig abonnementet, kan du købe alle de ekstra billetter, du ønsker til den kommende sæson. Du har altså fire måneders forsalg og kan dermed sikre dig de bedste pladser i ro og mag, før vi åbner løssalget for alle i august. Husk, at du altid kan tage dine børn eller børnebørn under 25 år med i teatret til halv pris af abonnementsprisen.


• 15% rabat på alle forestillinger i de faste abonnementsserier

Du kan vælge mellem følgende tre typer abonnementer:

• 10% rabat på alle forestillinger

• Ønsker du at orientere dig

i den valgfri abonnementsserie

• 10% rabat på alle de billetter,

du køber i tillæg til dit abonne ment gennem hele sæsonen

• Lukket forsalg til alle sæsonens

forestillinger, før salget åbner for alle i august

• Invitation til at deltage i seminar rækken En forestilling bliver til

bredt i Det Kongelige Teaters repertoire, kan du vælge en serie med både ballet, skuespil og opera. Du går altid i teatret på samme ugedag og ser et bredt udvalg af sæsonens forestillinger. Der er 15% rabat på forestillinger i disse serier

• Ønsker du at orientere dig

• 20% rabat på rundvisninger

• 10% rabat i Café og Restaurant

• Du kan også sammensætte

• Invitation til at deltage i sær- arrangementer, som bliver til i samarbejde med blandt andet Statens Museum for Kunst

Ofelia i Skuespilhuset

• 50% rabat i Q-Parks parkerings-

huse i Magasin på Kgs. Nytorv og i Dronningens Tværgade

bredt i en enkelt kunstarts repertoire, kan du vælge en serie med sæsonens koncerter, balletter eller operaer. Der er 15% rabat på forestillinger i disse serier

din helt egen serie, du skal blot vælge mindst seks forestillinger. Der er 10% rabat på forestillinger i denne serie

• Mulighed for at bytte dine abon-

nementsbilletter til en anden spilledato uden gebyr frem til syv dage før

• 15% rabat på merchandise i Det Kongelige Teaters billetsalg på Kgs. Nytorv

Læs mere om abonnementerne på de næste sider og tilmeld dig på kglteater.dk eller benyt vedlagte kupon.


Værd at vide om abonnement Sådan tegner du abonnement Abonnement kan tegnes fra 26. april. Fristen for gentegning på faste serier er 20. maj. Bemærk at den valgfri serie kan tegnes hele sæsonen. Bestil eller genbestil dit abonnement på kglabonnement.dk eller udfyld abonnementskuponen. Bestiller du en af de faste forestillingsserier, vil du automatisk få tilbudt en fast plads på teatrets tre store scener: Gamle Scene, Operaen, Store Scene og Skuespilhuset, Store Scene. Disse pladser vil være de samme gennem hele sæsonen og kan fornys igen sæsonen efter. Bemærk, at der ikke kan vælges fast plads på 6 valgfri. Bemærk også, at det ikke er muligt at tegne abonnement på orkesterpladser på grund af skiftende salsopbygninger.

Betaling Når teatret har modtaget din bestilling, modtager du kvittering for modtagelsen. Når dine abonnementsønsker er blevet behandlet sender vi en faktura. Billetterne og abonnementskort fremsendes, når fakturaen er betalt. Vælger du at tegne abonnement på 6 valgfri, kan du nemt og hurtigt bestille og betale for dine billetter på kglabonnement.dk allerede fra 26. april. Har du ikke modtaget dine billetter senest 10. august, er det vigtigt, at du kontakter os.

Bytteret Fortryder du valg af spilledag, bytter vi gerne dine billetter til den pågældende forestilling til en anden spilledato – forudsat at der er ledige billetter. Henvender du dig til billetsalget senest syv dage før den dato, du har billet til, er ombytningen gratis. Henvender du dig mellem syv og tre dage før den dato, du har billet til koster ombytningen 50 kr. pr. billet.


Programservice Har du abonnement, kan du få tilsendt programmer til forestillingerne i din serie, inden du skal i teatret. Bemærk, at forestillingsprogrammerne først udkommer på premieredagen, hvorfor det ikke er muligt at få tilsendt programmet, hvis spilledagen ligger på eller umiddelbart efter premieren. Hvis du vælger at abonnere på programservice, vil du modtage en oversigt over, hvilke programmer du kan forvente at modtage.


Ugedagsserier Vælg en af følgende serier og se et bredt udvalg af sæsonens forestillinger. Husk, at du altid kan bytte til en anden dato, hvis den planlagte dato ikke passer dig.

Serie 11

Mandag

08.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

29.10.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

19.11.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

07.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

28.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

25.02.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

18.03.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

22.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

Pris: 3876 – 927 Kr. Programservice: 250 Kr.

Serie 14

Mandag

17.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

22.10.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

12.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

10.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

21.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

04.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

08.04.2013

20:00 New York City Ballet - Balanchine Os.

Gæstespil

29.04.2013

19:30 Il trittico

Opera

Os.

Pris: 3876 – 969 Kr. Programservice: 300 Kr.


Serie 15

Mandag

08.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

12.11.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

03.12.2012

19:00 Semiramis

Os.

Opera

07.01.2013

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

11.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

18.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

15.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

06.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Pris: 3706-816 Kr. Programservice: 400 Kr.

Serie 23

Tirsdag

25.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

06.11.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

04.12.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

15.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

05.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

19.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

16.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

14.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Pris: 3961 – 884 Kr. Programservice: 400 Kr.

Serie 24

Tirsdag

18.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

23.10.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

20.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

29.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

12.03.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

02.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

30.04.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

14.05.2013

18:30 Tannhäuser

Opera

Os.

Pris: 3791 – 952 Kr. Programservice: 350 Kr.


Serie 25

Tirsdag

18.09.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

16.10.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

27.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

08.01.2013/15.01.2 20:00 Hovedløs sommer 013/22.01.2013

Sl.

Skuespil

12.02.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

12.03.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

09.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

21.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Pris: 3791 – 1012 Kr. Programservice: 250 Kr.

Serie 27

Tirsdag

11.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

02.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

13.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

04.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

15.01.2013

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

26.02.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

07.05.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

28.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Pris: 3961 – 927 Kr. Programservice: 300 Kr.

Serie 31

Onsdag

12.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

24.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

14.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

19.12.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

30.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

27.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

20.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

17.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

Pris: 3876 – 927 Kr. Programservice: 300 Kr.


Serie 32

Onsdag

26.09.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

17.10.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

07.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

05.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

30.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

13.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

03.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

24.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

Pris: 4046 – 944 Kr. Programservice: 400 Kr.

Serie 33

Onsdag

19.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

31.10.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

21.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

09.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

23.01.2013/30.01.2 20:00 Hovedløs sommer 013/06.02.2013

Sl.

Skuespil

06.03.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

10.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

08.05.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

Pris: 3791 – 1037 Kr. Programservice: 300 Kr.

Serie 41

Torsdag

13.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

04.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

25.10.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

13.12.2012

19:30 Tornerose

Gs.

Ballet

10.01.2013

19:00 Semiramis

Os.

Opera

28.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

21.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

02.05.2013/ 16.05.2013

20:00 Kagefabrikken

Sp.

Skuespil

Pris: 3536 – 944 kr. Programservice: 300 Kr.


Serie 42

Torsdag

20.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

11.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

08.11.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

29.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

14.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

14.03.2013

19:30 Carmen

Os.

Opera

04.04.2013

20:00 New York City Ballet - Balanchine Os.

Gæstespil

25.04.2013

20:00 Vildanden

Skuespil

Ss.

Pris: 4301 – 986 Kr. Programservice: 350 Kr.

Serie 45

Torsdag

04.10.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

15.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

06.12.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

17.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

14.02.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

21.03.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

11.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

16.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Pris: 3876-952 Kr. Programservice: 200 Kr.

Serie 47

Torsdag

25.10.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

22.11.2012

19:00 Semiramis

Os.

Opera

13.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

03.01.2013/10.01.2 20:00 Madame Bovary 013/17.01.2013

Sp.

Skuespil

31.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

07.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

18.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

02.05.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

Pris: 3961 – 1054 Kr. Programservice: 300 Kr.


Serie 52

Fredag

28.09.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

26.10.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

07.12.2012 / 04.01.2013 / 11.01.2013

20:00 Madame Bovary

Sp.

Skuespil

25.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

22.02.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

15.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

19.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

31.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Pris: 3961 – 1071 Kr. Programservice: 300 Kr.

Serie 53

Fredag

28.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

26.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

23.11.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

04.01.2013/11.01.2 20:00 Hovedløs sommer 013/18.01.2013/25. 01.2013

Sl.

Skuespil

15.02.2013

Ss.

Skuespil

01.03.2013/08.03.2 20:00 Madame Bovary 013/15.03.2013

Sp.

Skuespil

05.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

24.05.2013

19:30 Love Songs

Gs.

Gæstespil

20:00 Frankenstein genskabt

Pris: 3659 – 1075 Kr. Programservice: 250 Kr.


Serie 54

Fredag

21.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

09.11.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

30.11.2012

19:30 Tornerose

Gs.

Ballet

21.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

01.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

08.03.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

26.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

17.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Pris: 4216 – 986 Kr. Programservice: 350 Kr.

Serie 55

Fredag

28.09.201 / 05.10.2012

20:00 Macbeth

Sp.

Skuespil

02.11.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

07.12.2012

19:30 Fanny og Alexander

Ss.

Skuespil

08.02.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

08.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

05.04.2013

20:00 New York City Ballet - Moderne

Os.

Gæstespil

26.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

17.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Pris: 4178 – 1092 Kr. Programservice: 300 Kr.

Serie 56

Fredag

05.10.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

09.11.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

07.12.2012

19:30 Tornerose

Gs.

Ballet

18.01.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

15.02.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

12.04.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

03.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

07.06.2013

18:30 Tannhäuser

Opera

Os.

Pris: 4216 – 969 Kr. Programservice: 350 Kr.


Serie 57

Fredag

14.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

16.11.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

14.12.2012

19:30 Tornerose

Gs.

Ballet

11.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

01.03.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

22.03.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

05.04.2013 / 12.04.2013

20:00 Kagefabrikken

Sp.

Skuespil

03.05.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

Pris: 3706 – 1054 Kr. Programservice: 250 Kr.

Serie 61

Lørdag

22.09.2012

20:00 Lulu

Ss.

Skuespil

27.10.2012

20:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

01.12.2012

17:00 Tornerose

Gs.

Ballet

26.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

16.02.2013

20:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

09.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

13.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

04.05.2013

20:00 Vildanden

Ss.

Skuespil

Pris: 4216 – 969 Kr. Programservice: 350 Kr.


Serie 111

Lørdag / søndag eftermiddag

16.09.2012

15:00 Messias

Gs.

Opera

14.10.2012

15:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

17.11.2012

12:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

15.12.2012

12:00 Tornerose

Gs.

Ballet

19.01.2013 20.01.2013

15:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

10.02.2013

15:00 Carmen

Os.

Opera

16.03.2013 / 17.03.2013

15:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

Pris: 4097 – 995 Kr. Programservice: 250 Kr.

Serie 112

Lørdag / søndag eftermiddag

30.09.2012

15:00 Messias

Gs.

Opera

13.10.2012

14:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

18.11.2012

15:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

09.12.2012

13:00 Tornerose

Gs.

Ballet

06.01.2013 / 13.01.2013

15:00 Kollektivet

Ss.

Skuespil

17.02.2013 / 24.03.2013

15:00 Frankenstein genskabt

Ss.

Skuespil

21.04.2013

15:00 Il trittico

Os.

Opera

Pris: 4050 – 990 Kr. Programservice: 350 Kr.


Operaserier Vælg en operaserie med syv af sæsonens store operaforestillinger og et gæstespil. Vi har valgt de syv operaer for dig. Gæstespillet har du selv mulighed for at vælge på tilmeldings-kuponen eller på bestillingssiden på kglteater.dk. Bemærk at det desværre ikke er muligt at tilbyde dig din faste plads til gæstespillet.

Serie 91

Opera

22.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

20.10.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

25.11.2012

15:00 Semiramis

Os.

Opera

17.01.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

05.03.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

25.03.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

01.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Serie 92

Opera

20.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

03.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

05.12.2012

19:00 Semiramis

Os.

Opera

06.02.2013

19:30 Carmen

Os.

Opera

27.02.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

23.03.2013

12:00 Il trittico

Os.

Opera

28.04.2013

15:00 Tannhäuser

Os.

Opera


Serie 93

Opera

18.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

05.11.2012

20:00 Madame Butterfly

Os.

Opera

06.01.2013

15:00 Semiramis

Os.

Opera

13.02.2013

19:00 Carmen

Os.

Opera

19.03.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

27.04.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

22.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Serie 94

Opera

12.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

29.10.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

16.01.2013

19:00 Semiramis

Os.

Opera

03.03.2013

15:00 Carmen

Os.

Opera

24.03.2013

15:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

06.05.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

25.05.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Serie 95

Opera

25.09.2012

19:30 Messias

Gs.

Opera

27.10.2012

19:30 Madame Butterfly

Os.

Opera

13.01.2013

15:00 Semiramis

Os.

Opera

06.03.2013

19:30 Carmen

Os.

Opera

26.03.2013

20:00 Djævlene fra Loudon

Os.

Opera

11.05.2013

19:30 Il trittico

Os.

Opera

03.06.2013

18:30 Tannhäuser

Os.

Opera

Pris inkl. tilvalg: 5445 – 1245 Kr. Programservice: 350 – 250 Kr.

Vælg minimum en af følgende ud over de faste datoer: Tosca – Den Jyske Opera Figaros Bryllup – Den Jyske Opera Stjernekoncert med Nikolaj Znaider Stjernekoncert med Anne Sofie von Otter


Balletserier Vælg en balletserie og se seks af sæsonens store balletforestillinger. Vi har valgt de fem balletter for dig. Den sidste har du selv mulighed for at vælge på tilmeldingskuponen eller på bestillingssiden på kglteater.dk. Bemærk at det desværre ikke er muligt at tilbyde dig din faste plads på gæstespil. Serie 101

Ballet

15.09.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

24.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

23.03.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

06.04.2013

12:00 New York City Ballet- Moderne

Os.

Gæstespil

04.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Serie 102

Ballet

Ballet

22.09.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

02.03.2013

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

27.03.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

07.04.2013

12:00 New York City Ballet - Balanchine Os.

Gæstespil

11.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Serie 103

Ballet

06.10.2012

20:00 Den gyldne hane

Os.

Ballet

10.11.2012

20:00 La Bayadére

Gs.

Ballet

07.04.2013

20:00 New York City Ballet - Moderne

Os.

Gæstespil

20.04.2013

20:00 Romeo og Julie

Gs.

Ballet

18.05.2013

20:00 La Ventana/ Kermessen i Brügge Gs.

Ballet

Pris inkl. tilvalg: 3583 – 875 Kr. Programservice: ikke mulig

Vælg minimum en af følgende: Love Songs – Dansk Danseteater / Tornerose – Den Kongelige Ballet / Desh – Akram Khan


Koncertserie Vælg en koncertserie med fem store musikalske højdepunkter og oplev et orkester i særklasse, førende dirigenter og fremragende solister.

Serie 131

Symfonikoncerter

21.09.2012

19:30 Symfonikoncert #1

Os.

Kapel

02.02.2013

19:30 Sonningpriskoncert

Dr.

Kapel

01.03.2013

19:30 Symfonikoncert #2

Os.

Kapel

12.04.2013

19:30 Symfonikoncert #3

Os.

Kapel

10.05.2013

19:30 Symfonikoncert #4

Os.

Kapel

Pris: 2189 – 553 Kr. Programservice: ikke mulig


Det Kongelige Teater

Skuespilhuset

August Bournonvilles Passage 2 – 8 Postbox 2185 DK — 1017 København K 33 69 69 33

Sankt Annæ Plads 36

Billetcenter

Gamle Scene

August Bournonvilles Passage 1 Postbox 2185 DK — 1017 København K 33 69 69 69

Kongens Nytorv

kglteater.dk

Operaen Holmen

Abonnement sæson 2012 / 2013  

Læs alt om abonnement og faste serier i sæson 2012 / 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you