Page 1

FRIVILLIG

Wonderful Days 6.-13. juli 2013 Hj酶rring dyrskueplads

.wonderfuldays.com facebook.com/wonderfuldays2013 路 www


! G I D r o f g u r b r a h i V e den fedeste uge for alle Vil du være med til at skab ys? deltagerne på Wonderful Da

DIG som vil gør en forskel DIG som vil have det sjovt med nye og gamle venner DIG som ved at KFUM og KFUKs festival får unge til at vokse og glæden til at boble DIG som vil give en hånd med aktiviteter, besøgsdag, caféer, teknik og alt det andet

Kontakt Vil du høre mere, kan du kontakte Anders Christensen mobil: 51 84 16 64 Vil du byde ind på en opgave, kan du skrive til jobbank@kfum-kfuk.dk

Overnatning Tag telt eller campingvogn med.

Forplejning Deltager man hele ugen (1200 kr.) er forplejning inkluderet. Kommer man kun enkelte dage kan madbilletter købes før og under festivalen. Tilmelding eller betilling af madbilletter www.kfum-kfuk.dk/tilmelding (wonderful days frivillige) Så tag af sted – og giv en hånd med!

På mailen hører vi gerne • Hvilken/hvilke dag/dage vil du hjælpe •E  r der særlige ting du kan/vil hjælpe med (f.eks. sceneteknik, instruktør i rappelling, hoppe på tungen…)

KFUKs festival Wonderful Days er KFUM og e fyldt med ug for unge fra 13 til 19 år – en ndelse, ky koncerter, aktivitetszoner, for BLIR' FEDT! DET telthygge og gode stunder!

PS Wonderful Day s er det nye Ung Uge

Wonderful Days 2013 Bliv frivillig  

Information om opgaven som frivillig på Wonderful Days 2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you