Winkelweekkrant 2022

Page 1

WINKELWEEK START MET EEN SPECTACULAIRE STREETKARTRACE Bij besteding van iedere 5 euro een gratis winkelweekbon met kans op vele prijzen! Start 18.00 uur. Inschrijven via https://ovo.eventgoose.com DE WINKELS ZIJN IEDERE AVOND, BEHALVE OP DINSDAGAVOND, GEOPEND! JAARMARKT OP WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER! MAAK MET DE WINKELWEEKBONNEN KANS OP ELEKTRISCHE FIETSEN & VELE WAARDEBONNEN! MET ONDER ANDERE: Paardentram • Ballonnenclown • Suikerspin • Spijkerbroekhangen • Grijpkraantje voor de kids en veel meer op de Dalwagenseweg... • Lampionoptocht op maandag • Ponyrijden op de jaarmarkt 22 oktober - 29 oktober 202270e WINKELWEEK Opheusden

OVO-winkelweek start met een spectaculaire streetkartrace Help je lampjes ophangen?

Na twee jaar coronastilte pakt Opheusden flink uit met een streetkartrace op zaterdag 22 oktober vanaf 18.00 uur. De opening wordt om 17.30 uur op het Albert Heijncircuit bij Swaenenstate verricht door Ton Keuken (namens het bestuur) en burgemeester Jan Kottelenberg.

Onder het motto ‘Hiep! Hiep! Hiep! Hoera! 70e winkelweek!’ wordt het officiële startsein gegeven voor de prijzenactie met winkelweekbonnen en de jaarmarkt. Menigeen zal dan al de nodige bonnen in de zak hebben en hopen op één van de prachtige fietsen, die bij Dikkenberg Tweewielers worden geshowd of een van de vele waardebonnen. De streekkartrace begint met een competitie tussen teams van de OVO-leden. Daarna kan iedereen vanaf 16 jaar instappen voor een heat van 10 ronden. Kijk in het programma verder naar alle activiteiten op de Dalwagenseweg en de Burg. Lodderstraat!

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via ovo.eventgoose.com en we zien je op 22 oktober als een Max Verstappen heerlijk racen met een Honda-kart over het Albert Heijncircuit.

COLOFON

70e Winkelweek Opheusden is een uitgave van: Elan Media Group BV Torenstraat 3 4041 GA Kesteren (0488) 44 20 36 info@elan-media.nl www.elan-media.nl

UITGEVER

Media Group BV

ACQUISITIE

van Veen

EINDREDACTIE

REDACTIE

Jongelui van 12­18 jaar, die aan Van Noort Elektrotechniek hand en spandiensten willen verlenen tijdens het ophangen van de verlichting in de kramen op de jaarmarkt van 26/27 oktober a.s. kunnen contact opnemen met Johan: (06) 51 87 58 46.

Altijd gezellig!

VERSPREIDING

FOTOGRAFIE

VORMGEVING

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 3 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER
70 E WINKELWEEK!
Elan
Ton Keuken Ilona
Edith Gelderman
Ria Keuken
Ton Keuken Miranda Ederveen Esther Scherrenburg
Elan Media Group BV
Elan Media Group BV Yvonne Jansen DRUK Janssen/Pers Rotatiedruk B.V.
Verspreidingsburo Rhenen

Leuke

Tuinschermen van Arends Natuurlijk Tuinmaterialen voor in uw tuin: ● Palen, balken, regels, planken, gaasschermen, rabatdelen, alles voor uw tuin. ● Tuinschermen, wilgenmatten, ● Afhalen ● Bezorgen Plaatsen Hogeweg 12D 4033 CG Lienden T 0488 723124 E info@arendsnatuurlijk com W W W.ARENDSN ATUURLIJ K .CO M Dealer van: w.carpgarant.nlww•w.tuindeco.comww Koffie, thee of limonade staat klaar! Bel Siem! 0488 - 723124 of 06 - 41176171 Bouwers met daadkracht Kom jij ook naar de jaarmarkt Opheusden? Ontmoet hier de daadkrachtige bouwer uit de Betuwe! Want wij maken mooie en inspirerende projecten. We doen dit door het inrichten van een strak en gestructureerd bouwproces. Nieuwsgierig naar ons? Scan hier alvast de QR-code Dagelijks werken we met veel energie aan onze projecten, vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering van het project. Met als doel een tevreden opdrachtgever en een tevreden projectteam.
activiteiten voor jong en oud in onze stand. En maak kans op een mooie prijs! bouwer Dalwagen 63 6669 CB Dodewaard

Programma Winkelweek en Jaarmarkt Opheusden 2022

Zaterdag 22 oktober:

17.30 uur | Opening van de 70e Winkelweek door Ton Keuken (namens het bestuur van de Ondernemers Verenging Opheusden) en burgemeester A.J. Kottelenberg.

Er is de hele week een etalagewedstrijd voor de jeugd, zoals in deze krant is te lezen. De winkels zijn tot plusminus 21.00 uur geopend. 18.00 - 22.00 uur | Streetkartraces met bedrijventeams en vervolgens tussen individuele deelnemers op het Albert Heijn-plein Swaenenstate. Individuele deelnemers kunnen inschrijven via https://ovo.eventgoose.com/ Doe mee! Minimale leeftijd is 16 jaar. ID meebrengen. Hallo kinderen, de OVO is jullie niet vergeten! Want op het grasveld bij het gemeentehuis staat een grote Jungle Stormbaan van 17 meter en kijk hiernaast maar eens. Geweldig toch die paardentram, ballonnenclown, gratis suikerspin en chocomelk met slagroom en speculaas!

19.00 - 21.30 uur | De winkels zijn tot plusminus 21.00 uur geopend. Er rijdt op de Dalwagenseweg en omstreken een paardentram vanaf de Halte bij H.D. Verwoert aan de Dalwagenseweg. Tijdens het wachten voorziet de vriendelijke en gastvrije familie Verwoert je van een bekertje chocomelk en een versnapering. Bij Van der Garde’s Warenhuis maakt ballonnenclown Kees de mooiste creaties voor jong en oud en bij Village Collection staat het luchtkussen van Van Leeuwen Auto’s Kesteren. Ook staat er op de Dalwagenseweg een suikerspin waar je gratis suikerspinnen kunt halen. Waar? Zoek maar op!

• De muzikanten van Kunst en Vriendschap zorgen ’s avonds voor een muzikale noot in de Dorpsstraat en de Blaaskapel Amicitia uit Lienden zorgt voor de muzikale opluistering in de Burg. Lodderstraat en de Dalwagenseweg en omstreken.

• De tent bij het gemeentehuis is open voor hapjes en drankjes, verzorgd door de Chr. Zangvereniging Con Amore. Traditioneel staat daar ook keurslager Willem Bor te bakken en braden.

Maandag 24 oktober:

• De winkels zijn open tot 21.00 uur.

• Start lampionoptocht is om 19.30 uur. Verzamelen bij Swaenenstate om 19.15 uur. De optocht vindt plaats onder begeleiding van de brandweer Opheusden en de Blaaskapel Amicitia uit Lienden. Sponsor lampionoptocht: Betuws Planten Centrum.

• Vanaf plusminus 21.00 uur start de ondernemersavond in de tent bij het gemeentehuis.

Dinsdag 25 oktober:

• Behalve Piet van Walsem, zijn de winkels ’s avonds tijdens het opbouwen van de markt gesloten. De openingstijden van de supermarkten zijn traditioneel bekend.

Woensdag 26 oktober:

• Om 13.30 uur begint de jaarmarkt, die duurt tot 22.00 uur. Er zijn veel prijzen te winnen met de bonnenactie. Vraag bij de deelnemers aan de markt óók om de bonnen! Bij iedere 5 euro die je uitgeeft, moeten zij 1 bon verstrekken.

• Er zijn overal gratis kinderattracties in het dorp. Dat begint al bij H.D. Verwoert en Zn. met een luchtkussen bij de stand van Betuwe Plant op hun parkeerplein, waar je ook kunt blikgooien en spijkerbroekhangen. Dat laatste is speciaal voor sportverenigingen. Er is 500 euro te verdienen! Bel voor een inschrijfformulier Henk Roelofsen: 06 27 47 38 23.

Bij de stand van Damcon staat een grijpkraantje waarmee kinderen kunnen leren een hoop zand te verplaatsen, onderweg kom je nog een bungeejump tegen. Dan staat er een luchtkussen van Van Leeuwen Auto’s in de buurt van de voormalige Rabobank en bij de Regio Bank/Joop van Mourik Makelaardij aan de Dorpsstraat. Bovendien is er gratis ponyrijden op het grasveld bij het gemeentehuis. De tent bij het gemeentehuis is voor iedereen open om even uit te blazen en wat te eten en te drinken.

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 5 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER 70 E WINKELWEEK! DIRECT BELLEN NAAR: 06 51 87 58 46 ELEKTRONISCHE INSTALLATIES TELECOMMUNICATIE Onverwachte wijzigingen voorbehouden! Lees verder op pagina 7 >
Heel veel damesschoenen en laarsjes 50,00 Div. lange laarzen 99,95 Div. herenschoenen 99,95 Restanten kinderschoenen 25,00/50,00 Rozenstraat 1a 4043 KN Opheusden T. 0488 - 87 00 06 info@fredvandijkschoenmode.nl www.fredvandijkschoenmode.nl Maandag vanaf 13.30-21.00 uur extra geopend!! Alleen tijdens de winkelweek: Maatwerk is bij ons standaard Kozijnen van kunststof Kozijnen Ramen | Deuren | Schuifpuien | Dakramen Zonwering | Vouwwanden www.vangessel.nl In onze showroom werken wij op afspraak! (0344) 64 25 30 info@vangessel.nl Achterstraat 47 4054 MS EchteldDalwagenseweg 3, 4043 MS Opheusden tel. 0488 - 20 49 10 Het smakelijkste trefpunt van Opheusden! Het wordt smullen op de jaarmarkt! Ook voor een kopje koffie, thee of warme chocomelk bent u van harte welkom! €11,50 ACTIE DÖNER VAN DE GRILL * TURKSE PIZZA’S * BAKLAVA Turkse witte rijst met Turkse goulash en salade. Café en cafetaria zijn gewoon open vanaf 11.30 uur! ’s Avonds van 19.00-24.00 uur een Hollandse avond in de zaal met een grote verassing!

Programma Winkelweek en Jaarmarkt Opheusden 2022

Donderdag 27 oktober

• Om 13.30 uur begint de jaarmarkt, die duurt tot 22.00 uur. Er zijn veel prijzen te winnen met de bonnenactie. Vraag bij de deelnemers aan de markt óók om de bonnen! Bij iedere 5 euro die je uitgeeft, moeten zij 1 bon verstrekken.

• Er zijn overal gratis kinderattracties in het dorp. Dat begint al bij H.D. Verwoert en Zn. met een luchtkussen bij de stand van Betuwe Plant op hun parkeerplein, waar je ook kunt blikgooien en spijkerbroekhangen. Dat laatste is speciaal voor sportverenigingen. Er is 500 euro te verdienen! Bel voor een inschrijfformulier Henk Roelofsen: 06 27 47 38 23. Bij de stand van Damcon staat een grijpkraantje waarmee kinderen kunnen leren een

hoop zand te verplaatsen, onderweg kom je nog een bungeejump tegen. Dan staat er een luchtkussen van Van Leeuwen Auto’s in de buurt van de voormalige Rabobank en bij de Regio Bank/Joop van Mourik Makelaardij aan de Dorpsstraat. Bovendien is er gratis ponyrijden op het grasveld bij het gemeentehuis. De tent bij het gemeentehuis is voor iedereen open om even uit te blazen en wat te eten en te drinken.

Vrijdag 28 oktober:

De winkels zijn open tot 21.00 uur, dus is er nog volop kans om een winnende bon bij je aankopen te krijgen, met kans op mooie prijzen!

Zaterdag 29 oktober:

De laatste kans op winkelweekbonnen bij je aankopen. De winkels gaan op de normale tijden dicht.

Donderdag 3 november:

Om 20.00 uur is de trekking van de winkelweekbonnen. De trekkingslijst staat op vrijdag 4 november op www.ov-opheusden.nl.

Zaterdag 5 november:

Prijsuitreiking kleurwedstrijd en etalagewedstrijd bij H.D. Verwoert & Zn. aan de Dalwagenseweg.

Verrassingen zijn niet uitgesloten!

Gratis suikerspin!

Op zaterdagavond worden er vanaf 19.00 uur op de Dalwagenseweg gratis suikerspinnen uitgedeeld. Waar? Ga maar eens even zoeken. Hint: bij H.D. Verwoert & Zn start de paardentram en wordt er gratis chocomelk met een versnapering uitgereikt. Waar? Voor jou een vraag en voor de redactie een weet! Dus als je bij Village Collection op het luchtkussen bent geweest en bij Van der Garde’s Warenhuis bij ballonnenclown Kees, dan moet je nog een eindje doorlopen. Of je begint gewoon bij Verwoert.

Jungle Stormbaan bij gemeentehuis

Op zaterdagavond 22 oktober staat er op het grasveld bij het gemeente huis aan de Burg. Lodderstraat een maar liefst 17 meter lange, avontuurlijke Jungle Stormbaan. Lekker verlicht door Workx en natuurlijk helemaal gratis. Ontdek ‘m zelf!

Halte Paardentram bij H.D. Verwoert

Wil je met de Paardentram mee? Die rijdt vanaf de Halte H.D. Verwoert (sponsor) aan de Dalwagenseweg vanaf 19 uur. Gratis. Moet je even wachten? Geen probleem! In het kraampje bij Verwoert wordt gratis chocomelk met slagroom en speculaas uitgedeeld. Lekkerrrr…..hmmm! Heb je de rit erop zitten? Pak dan een gratis suikerspin in de buurt, een mooie ballon van ballonnenclown Kees bij Van der Garde en laat je tenslotte even gaan op het luchtkussen bij Village Collection.

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 7 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER WINKELWEEK WIST U DATJES: 1100 tieraps 200 lasklemmen

Autovakmeester JW Roelofsen is een familie bedrijf opgericht in 1960 met inmiddels de 3de generatie aan het roer. Wij zijn een

garage bedrijf waarbij

terecht kunt voor

betrouwbare en snelle service tegen een eerlijke en

Opening specialsRookworst elke 2de HALVE prijs! Balkenbrei (de rode en huisgemaakt) 100 gram 0,95 Hele grillworst (diverse smaken) per stuk 5,90 Bor Burgers 4 stuks 5,50 Boerenkool met rookworst per portie 6,90 (en uitgebakken spekjes) Leverworst (onze topper) 100 gram 0,95 AANBIEDINGEN GELDIG VAN MAANDAG 24 T/M ZATERDAG 29 OKTOBER 2022 Woensdag en donderdag staan wij ook weer op de jaarmarkt met o.a. heerlijke varkenshaas saté, broodje warme beenham en nog veel meer lekkers! Raad in de winkel het gewicht van het halve varken! En maak kans op een van de heerlijke vleesprijzen. Beleef Bor # Jaarmarkt # Winactie Kom naar de jaarmarkt Opheusden woensdag 26 en donderdag 27 oktober! autovakmeester.nl/roelofsen Dalwagenseweg 38, Opheusden Tel: (0488) 44 26 30 E-mail: werkplaats@roelofsen.nl
allround
u
een
transparante prijs.

OPHEUSDEN SINDS 1967

De voorloper van de Ondernemers

Vereniging Opheusden, de Winkeliers Vereniging Opheusden, werd opgericht op 13 november 1950. Een jaar later werd besloten tot het houden van een winkelweek en jaarmarkt. Die markt was alleen bedoeld voor leden en later voor zogenaamde gastleden. Dat waren bedrijven zonder winkel en een enkel bedrijf van elders. De eerste markt werd gehouden in de Lindelaan en de Middenweg. Pas in 1967 werd de jaarmarkt een ‘vrije’ markt, waarop iedereen kon inschrijven, maar niet zeker was van een plaats. De WVO deed nadrukkelijk aan lokale branchebescherming. Overigens waren er verschillende leden die daar jaar op jaar zonder resultaat op aandrongen. Pas in 1967 noteerde secretaris J. Willemsen in het jaarverslag: ‘De traditionele markt heeft dit jaar een gedaantewisseling ondergaan van plaatselijke openluchtbeurs tot vrije markt. Dit is organisatorisch een zware taak geweest voor het bestuur, met zeer veel voorbereidend werk. Het beginnen was ook hier het belangrijkste deel van het werk. Er was aan technische problemen, met daaruit voortvloeiende financiële offers niet te ontkomen. Dit zal wel uit het financiële verslag blijken, maar wij moeten er wel op wijzen: Dat als een klein beetje geld niet van ons weggaat, zal veel geld naar ons niet toekomen.’ Met andere woorden, de kost gaat voor de baat. Later werden de Kerklaan de Rosea Albastraat aan de markt toegevoegd. Liep eerst het traject van de Kerklaan tot de Lindelaan en de Lindelaan tot de Middenweg. In de loop van de tachtiger jaren werden de hele Lindelaan en Kerklaan bij de markt betrokken. Het was ook in die periode dat wethouder Jan van Dijkhuizen van Middenstandszaken een voorwoord schreef voor de winkelweekkrant en tijdens het voorgesprek groen licht gaf om de Burg. Lodderstraat bij de

www.facebook.com/ovopheusden 70 DE WINKELS ZIJN IEDERE AVOND, BEHALVE OP DINSDAGAVOND, GEOPEND! WINKELWEEK OPHEUSDEN! ZATERDAG 22 OKTOBER T/M ZATERDAG 29 OKTOBER. WINKELWEEKBONNEN KANS OP ELEKTRISCHE FIETSEN & VELE WAARDEBONNEN!
KEN JE KROKO BILLY NOG? (1993)
D a l w a g e n s e w e g 4 3 | 4 0 4 3 M T O p h e u s d e n | i n f o @ h d v w o n e n . n l | ( 0 4 8 8 ) 4 4 1 3 5 1 H . D . V e r w o e r t & Z n . W o n i n g i n r i c h t e r s 20% k o r t i n g o p R A A M D E C O R A T I E , P V C & B A N K E N ! O n t v a n g 2 1 o k t o b e r t / m 1 2 n o v e m b e r * * k o r t i n g a l l é é n o p r a a m d e c o r a t i e v a n B e c e V r a a g n a a r d e a c t i e v o o r w a a r d e n i n o n z e w i n k e l ! @ h d v w o n e n

Parkeerverbod tijdens jaarmarkt

Tijdens de jaarmarkt in Opheusden zijn er van 12.00 tot 22.00 uur de volgende parkeerverboden:

• Dalwagenseweg, vanaf de spoorlijn tot de kruising (aan beide zijden);

• Fazantstraat, vanaf de Dalwagenseweg tot en met de kruising Smachtkamp (beide zijden);

• Smachtkamp, vanaf de kruising met de Fazantstraat tot en met de Hamsestraat (beide zijden, behalve de parkeervakken). Er dient rekening gehouden te worden met de bloembakken of andere verkeersobstakels op de Smachtkamp;

• Hamsestraat tot en met de kruising in ’t Land (beide zijden, behalve de parkeervakken);

• Dorpsstraat, vanaf de kruising tot aan de Rijnbandijk (geldt al een verbod aan beide zijden, behalve de parkeervakken);

• De Lijsterbesstraat zal worden afgesloten doormiddel van afzethekken van de Reigerstraat tot aan de Burgemeester Lodderstraat, omdat dat gedeelte een knelpunt is ten aanzien van bereikbaarheid. Onder meer door het parkeren van voertuigen van bezoekers van de markt;

• Tijdens de marktdagen is er in de Lindelaan éénrichtingsverkeer ingesteld en een parkeerverbod vanaf de Dorpsstraat tot aan de Kerklaan;

• In de Rozenstraat wordt tijdelijk het éénrichtingsverkeer opgeheven in verband met de bereikbaarheid van de winkels. De bewoners wordt vriendelijk verzocht niet op straat te parkeren, maar zoveel mogelijk op eigen terrein of in de parkeervakken in de Patrijsstraat.

De bewoners zijn hiervan op de hoogte gesteld door een flyer van de gemeente Neder-Betuwe.

KLEURWEDSTRIJD, MOOIE PRIJZEN!

Kleuren is een feest! Zeker als het gaat om een kleurwedstrijd over de 70e Winkelweek in Opheusden. H.D. Verwoert & Zn. Woninginrichting organiseert dit kinderfeest al een reeks van jaren. Het is echt een feest, want de prijswinnaars krijgen altijd prachtige prijzen. Bovendien maakt de familie Verwoert van de prijsuitreiking ieder jaar weer een hele gezellige bijeenkomst, waar de kinderen graag naartoe gaan. Doe je best. Haal een originele kleurplaat in een van de winkels in Opheusden. Want alleen die zijn geldig! De uiterste inleverdatum is zaterdag 29 oktober 2022.

WINKELWEEK!

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 11 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER
LET OP DAT UPARKEERT WAARHET MAG, WANT DITGEBEURT AL SINDS DEVORIGE EEUW!
‘ Bij ons ervaart u de kennis op het gebied van advisering, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, (bouw)terreinen en groenvoorzieningen’ ‘ KENNIS EN CREATIVITEIT ’ ‘ Wij hebben alles in huis om complete projecten te realiseren’ Hazelaarstraat 15, OPHEUSDEN 0488 - 71 20 03 info@johanwillemsen.nl Alles voor uw computer onder één dak! www.johanwillemsen.nl (0488) 44 35 11 www karensvastgoed nl van Karens Vastgoed wenst u een gezellige winkelweek! Martijn

Etalagewedstrijd in de winkelweek

Hiep! Hiep! Hoera! 70 jaar Winkelweek Opheusden! En dus hoog tijd voor een etalagewedstrijd voor de jeugd van 0 t/m 12 jaar, waarmee het in de eerste winkelweek ook begon. In het jaarverslag meldde het toenmalige bestuur triomfantelijk dat de kinderen, bijgestaan door hun ouders, in ‘groten getale’ aan de wedstrijd hadden meegedaan en heel blij waren met hun prijzen. Nu, dat wordt een uitdaging! Nu even over het wedstrijdelement. In de etalages van de winkels in Opheusden-centrum liggen een aantal letters die samen een woord vorm. Om je een handje te helpen, ligt er een wedstrijdformulier bij de winkeliers, waarmee je de winkels langs kunt lopen. Maar het zal wel fietsen worden. Heb je de letters gevonden, dan moet je er een zin van vormen. Vervolgens is het de bedoeling dat je het formulier uiterlijk maandag 31 oktober 2022, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, inlevert bij Village Collection, Dalwagenseweg 5B. De winnaars van de kleurplaat bij H.D. Verwoert & Zn weten dat ze altijd prachtige prijzen krijgen naar leeftijd. Dus je kunt erop rekenen dat dit prijzenpakket ook heel verrassend zal zijn!

Wie weet van welk lid van de OVO dit vroeger het kantoor was? Stuur de oplossing naar info@ov-opheusden.nl onder vermelding van ‘Wie weet het’. Wie weet maak jij kans op een leuke verrassing!

Bij RegioBank word je een held met je geld!

Weet jij hoe je een held met je geld kunt worden? Door goed te sparen, goed te zorgen voor je geld én iets goeds te doen met je geld. Wil jij ook een held met je geld worden?

Goed sparen kun je leren, door het stap voor stap te doen. Van kinds af aan met kleine bedragen. Van 3 tot en met 31 oktober zijn het de Kinderspaarweken en mag je een cadeautje uit komen zoeken wanneer je jouw spaarpot komt legen. Heb je nog geen rekening bij RegioBank? Kom dan snel langs dan openen we meteen een rekening en ontvang je een verrassing.

GOED ZORGEN VOOR JE GELD

Weet jij alles over veilig met je geld omgaan? De adviseur van de RegioBank in Opheusden kan je alles vertellen over veilig bankieren. Waar moet je op letten? Hoe kun je ‘echt’ geld herkennen? Wat is een geldezel? Hoe werkt pinnen eigenlijk?

DIEN JE BUURTWENS IN

Heb je een idee om jouw buurt fijner te maken? Bijvoorbeeld met een voetbaldoel op een veld. Tot en met 31 oktober 2022 kun je jouw buurt wens indienen bij de RegioBank in Opheusden. Wie weet helpt RegioBank jou de held van de buurt te worden.

GELD VANGEN OP DE JAARMARKT

Kom tijdens de jaarmarkt lekker springen op het grote rode springkussen! En durf jij het aan om geld te gaan vangen in het wervelwindspel?

REGIOBANK

Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden

T. (0488) 44 29 06

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 13 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER
D a l w a g e n s e w e g 4 3 | 4 0 4 3 M T O p h e u s d e n | i n f o @ h d v w o n e n . n l | ( 0 4 8 8 ) 4 4 1 3 5 1 H . D . V e r w o e r t & Z n . W o n i n g i n r i c h t e r s 20% k o r t i n g o p R A A M D E C O R A T I E , P V C & B A N K E N ! O n t v a n g 2 1 o k t o b e r t / m 1 2 n o v e m b e r * * k o r t i n g a l l é é n o p r a a m d e c o r a t i e v a n B e c e V r a a g n a a r d e a c t i e v o o r w a a r d e n i n o n z e w i n k e l ! @ h d v w o n e n

100 euro

De kramen op de jaarmarkt zijn in de maand oktober altijd feestelijk verlicht. Dat geeft de markt al decennia een speciaal sfeertje. Hoeveel lampenbollen zou Van Noort Elektrotechniek uit Dodewaard nu in de verlichtingskabels in de kramen draaien? Johan van Noort weet dat, maar hij wil dat op voorhand niet verraden. ‘Ik maak er een prijsvraag van’, zei Johan op de vraag van de redactie. ‘Laat de jongelui maar eens gaan tellen. Dat doen ze niet voor een tientje, daarom stel ik een waardebon van 100 euro van Van der Garde’s Warenhuis ter beschikking voor degene die het aantal raadt of er het dichtste bij zit.’ Alle meisjes en jongens tot en met 15 jaar komen voor de waardebon in aanmerking. Dus, doe je best. De oplossing kan worden geappt naar (06) 51 87 58 46.

VAN DE BIJL & HEIERMAN NU VDBH

Het is natuurlijk iedereen wel opgevallen dat Van de Bijl & Heierman een naamswijziging heeft ondergaan: VDBH. Om op alle vragen een antwoord te geven onderstaand de uitleg welke overwegingen hieraan ten grondslag liggen, los van de lengte van de voormalige naam, het op alle terreinen makkelijk te gebruiken VDBH en het onder een noemer aanduiden van de vestigingen in andere plaatsen in Nederland.

Basis is de letter ‘H’ van Heierman. Subtiel aanwezig maar wel herkenbaar

bovengrondsopdegrondondergronds

kaart van Nederland > groei vingerafdruk > persoonlijk en uniek

stevige en eenvoudige letter

Betuws Planten Centrum sponsort lampionoptocht

Op de vraag aan Otto van Setten van het Betuws Planten Centrum (BPC) in Opheusden, of hij bereid zou zijn om de lampionoptocht van de Ondernemers Vereniging Opheusden te sponsoren, zei hij spontaan ja. Het bestuur van de OVO heeft bergen werk verzet om, na twee winkelweekloze coronajaren, voor de 70e winkelweek een aantrekkelijk programma te presenteren. Daarbij is, naast BPC, door diverse bedrijven financieel de helpende hand toegestoken. Daar kun je elders in de krant meer van lezen. Zo’n optocht is onmogelijk zonder veiligheidsmaatregelen en daarvoor zorgt de brandweer Opheusden, die ook altijd weer bereid is om hand- en spandiensten te verlenen. Een optocht zonder een muzikale noot is wel erg saai, daarom is het dweilorkest van de Blaaskapel Amicitia uit Lienden ook van de partij. De optocht gaat om 19.30 uur van start op het plein voor Swaenenstate, waar vanaf ongeveer 19.15 uur de lampions zullen worden uitgereikt.

Kenmerken: - krachtig logo - sober - zit opwaartse beweging in

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER 70 E WINKELWEEK! INBRAAKBEVEILIGING Let op! Wij zijn verhuisd naar Matensestraat 66c Dodewaard DIRECT BELLEN NAAR: 06 51 87 58 46
PRIJSVRAAG | Cadeaubon
JAARMARKT OP WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER! SCHRIJF JE IN VOOR DE STREETKARTRACE VIA HTTPS://OVO. EVENTGOOSE.COM (leeftijd vanaf 16 jaar)
MAATWERK & KWALITEIT! Komt u ook inspiratie opdoen in onze sfeervolle en ruim opgezette showroom? Bij van Dam wonen en slapen vindt u een uitgebreide collectie eigentijdse maatwerkmeubelen. Onze interieurontwerpers helpen u graag bij het verwezenlijken van uw dromen. Bij ons vindt u ook de nieuwste collectie verlichting, meubelstoffen, gordijnstoffen, vloeren en behang. Maatwerk en ontzorgen is bij ons de standaard. U bent van harte welkom! Roelofsen Dorpsstraat 2 4043 KK Opheusden 0488-44 21 86 Etos Opheusden etos_opheusden

Ambachtelijke smaakmakers op de Jaarmarkt

Tijdens dé Jaarmarkt van Opheusden mag dé lekkerste saté natuurlijk niet ontbreken! Daarom staat Bor Catering tijdens de Jaarmarktdagen weer op hun horecaplein voor de slagerij van Willem Bor aan de Swaenenstate met hun traditionele saté volgens authentiek familierecept, vers bereide broodjes beenham, broodjes hamburger en een worstenkraam. Op het overdekte terras vind je dit jaar ook een ijscokraam voor de kinderen met als toetje een rondje in de draaimolen.

Willem, Chantal en hun team doen alles met passie en een flinke dosis service voor hun klanten. Als je iets doet doe je het goed en als je iets levert, is het product uitstekend. Geen

concessies. En of dit nu een buffet is voor een klein gezel schap, een jubileum binnen de familie, of een groots bedrijfsevenement voor een paar duizend personen; Huur Bor Catering in en je weet dat het goed is en iedereen heerlijk te eten en te drinken krijgt.

TRADITIONEEL GOED

Kom tijdens de Jaarmarkt maar eens langs op het horecaplein. Dan zie je precies waar dit bedrijf met zijn trouwe medewerkers goed in is. Sfeer, een

vriendelijk woord voor iedereen en een kwaliteit waar je elke keer je vingers weer bij af likt! Voor een rondje over de Jaarmarkt hebben Willem en zijn medewerkers geen tijd die dagen. Maar ze horen graag van jou hoe je het vond terwijl ze je helpen met je overheerlijke bestelling. Eet smakelijk!

BOR CATERING

Nijlandseweg 7 4043 KA Opheusden T. (0488)44 01 77

E. info@borcatering.nl I. www.borcatering.nl

De herkenbare Karens-genen

De broers zijn een krachtige makelaarseenheid en weten van elkaar waar ze mee bezig zijn. Ze kennen hun klanten en de markt. Nemen zelf de telefoon op, schrijven zelf de teksten, geven hun klanten en bijbehorende huizen de aandacht die ze verdienen en houden tijdens het gehele aan- of verkoopproces oog voor ieders belangen. Wanneer de fotograaf komt, stylen ze het huis zo, dat deze perfect gepresenteerd wordt op de verkoopmarkt. Waar vind je nog zo’n betrokken makelaar?

BETROKKEN MAKELEN IN NEDER-BETUWE

Zodra je binnenstapt bij Karens Vastgoed zie je de gelijkenis. Broers René en Martijn lijken sprekend op hun vader André. Herkenbaar en vertrouwd. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua makelaarsgenen zijn er vele overeenkomsten. Geen snelle jongens in flitsende pakken. Nee. Aandacht voor hun klanten, overzichtelijke kleinschaligheid en immer betrokken bij wat ze doen. Dat is Karens Vastgoed, al 22 jaar lang.

Onlangs toegetreden tot de Ondernemersvereniging willen ze hun betrokkenheid bij Opheusden en de regio nog meer laten blijken. René: ‘Onze familie is geboren en getogen in Opheusden. Van jongs af aan gingen wij al naar de Jaarmarkt. Voor ons kantoor een uniek jaar, want we zitten nu voor het eerst sinds de opening van ons nieuwe kantoor op de route van de Jaarmarkt. We gaan er een leuke Winkelweek van maken met mooie win-acties voor de kinderen. Er zijn prachtige prijzen te winnen!’

KARENS VASTGOED

Burgemeester Lodderstraat 36 | 4043 KM Opheusden

T. (0488)44 35 11 | E. info@karens.nl | I. www.karensvastgoed.nl

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 17 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER WINKELWEEK WIST U DATJES: 160 uur arbeid 2467 lampjes
Bestel eens een rijk gevulde borrelplank of hapjespan voor je feestje thuis!
24/7 bereikbaar 0488 700 207 verdachte situatie? Stichting Veilig Neder-Betuwe (meer info: www.st-vnb.nl) @ appgroepnederbetuwe Doneren voor de aanschaf van het materiaal voor de vrijwilligers van de Appgroep kan via NL 63 RABO 0306 2125 95 t.n.v. Stichting Veilig Neder-Betuwe. Verhuur materieel | Afvalcontainers | Grondverzet | Bouwstoffen | Afvalstoffen Dodewaardsestraat 2 - Opheusden - T. 0488 - 44 14 95 E. info@kegelaar.nl - I. www.kegelaar.nl Wij zijn opzoek naar een: CHAUFFEUR KIPPER OPLEGGER & CHAUFFEUR 10X4 Belangrijke taken: • Verzorgen van transport van zand, grind, grond en dergelijke • Nationale ritten • Het onderhouden van een goed contact met collega’s en externe relaties • Het tonen van zelfstandigheid, initiatief en klantgerichtheid Gevraagd: • Rijbewijs CE met chauffeurskaart • Code 95 • VCA • Ervaring is gewenst • Goede contactuele eigenschappen Arbeidsvoorwaarden: • Conform CAO Beroepsgoederenvervoer over de Weg Interesse? Solliciteer dan nu Wij doen niet zomaar wat u vraagt, maar juist wat u nodig heeft… NEEM CONTACT OP en maak vrijblijvend kennis met onze adviseurs. 0488 44 28 67 bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur info@gesselgroen.nl gesselgroen.nl Ontdek uw tuin op gesselgroen.nl

Levende Tuinen de ‘groene’ draad bij GesselGroen

Hoe ziet de toekomst van de tuin eruit? Het team van GesselGroen zijn als echte groenliefhebbers veel met deze vraag bezig. Wie kiest voor GesselGroen, kiest voor een duurzame, gezonde en levende tuin.

De focus van GesselGroen ligt op het doorgronden van de werkelijke behoeften van de klant. Vaak is écht groen hier een onderdeel van. In onze tuinontwerpen proberen we altijd groen te verwerken. Jammer genoeg is de mens de biodiversiteit uit het oog verloren. Ons doel is een verscheidenheid aan levensvormen in een gezond ecosysteem. We zoeken naar de optimale balans tussen de behoeften van de klant én de behoeften van de natuur. Zo kunt u én wij trots zijn op een mooie, duurzame tuin die ook voor de toekomst zijn waarde houdt.

Maar het begint bij de basis, bij het ontwerpbureau. Een team van creatieve, vindingrijke tuin- en landschapsontwerpers staan bij de start van élk project klaar om hun licht te laten schijnen over de wensen van particuliere en zakelijke klanten.

Luisteren en oplossingsgericht denken met oog voor de laatste trends zijn het geheim. ‘Daarin maken wij met onze ontwerpstudio het verschil’, aldus Gerard van Gessel.

Grijpkraantje voor de jeugd bij Damcon

Droom je ervan om ooit kraanmachinist te worden? Nu, dan krijg je op de jaarmarkt bij de stand van Damcon de kans van je leven! De foto spreekt boekdelen. Je mag zelf achter de ‘knoppen’ van het grijpkraantje aan de slag om een berg zand te verzetten. Jong geleerd is oud gedaan. Bovendien trek je veel bekijks bij je werk. ‘Grijp’ je kans!

ACTIVITEITENPROGRAMMA H.D. VERWOERT TIJDENS DE JAARMARKT:

WOENSDAG 26 OKTOBER

NME Centrum 14.00 - 20.30 uur, leer en ontdek van alles over de natuur! De schrijfsters Marianne van der Wal-Bredemeier en Irma Moekestorm lezen voor uit kinderboeken. Nostalgische fotograaf 15.00 - 19.00 uur. Maak een nostalgische foto in kostuum! Gerrit Tornboers foto’s en films uit de periode 70 jaar Opheusdense winkeliersvereniging.

DONDERDAG 27 OKTOBER

NME Centrum 14.00 - 20.30. Leer & ontdek van alles over de natuur! Schrijfster Marianne van der Wal leest voor uit kinderboeken. Silhouette knipster

Laat een silhouet van uw gezicht knippen 15.00 - 19.00 uur! Gerrit Tornboers foto’s en films uit de periode 70 jaar Opheusdense winkeliersvereniging.

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 19 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER
GESSELGROEN Tielsestraat 85 | 4043 JR Opheusden | T. (0488) 44 28 67 E. info@gesselgroen.nl | I. www.gesselgroen.nl 70 E WINKELWEEK!

Logistiek Medewerker BoomkwekerijGROENTJES EN GROENPROFESSIONALS OPGELET!

Zit groen in jouw bloed? Ben jij al ervaren binnen de boomkwekerij of lijkt het je leuk om als 'groentje' bij ons aan de slag te gaan? Combinatie Mauritz boomkwekerijen is een familiebedrijf en vanuit Opheusden kweken wij bomen in de grond en in de pot Wij komen graag in contact met onze nieuwe collega's. Met en zonder ervaring Wij hebben teamspirit, liefde voor de natuur en samen groeien hoog in het vaandel staan Jij ook?

L o g i s t i e k e n n a t u u r c o m b i n e r e n K a n d a t ? J a z e k e r ! W i j z i j n e e n f a m i l i e b e d r i j f e n k w e k e n b o m e n i n d e g r o n d e n i n p o t J e w e r k z a a m h e d e n i n d e z e f u n c t i e z i j n a f w i s s e l e n d Z o b e n j e i n d e h e r f s t e n d e w i n t e r d r u k b e z i g m e t h e t v e r z a m e l e n v a n o r d e r s e n h e t l a d e n e n l o s s e n v a n t r a i l e r s I n d e l e n t e e n z o m e r g a j e m e t j e c o l l e g a ’ s a a n d e s l a g i n o n z e k w e k e r i j e n d o o r d e g e h e l e B e t u w e J e b e n d a n v o o r a l b e z i g m e t h e t k w e k e n z o a l s a a n b i n d e n , s n o e i e n e n o n d e r t u s s e n l e e r j e v e e l o v e r h e t b o o m k w e k e r s v a k L e u k e b a a n t o c h ? !

Allround Teeltmedewerker Pottenveld

W i j h e b b e n e e n m o o i e g r o e n e u i t d a g i n g v o o r j e ! J i j b e n t i n d e z e f u n c t i e s a m e n m e t j e c o l l e g a ’ s v e r a n t w o o r d e l i j k v o o r o n z e 6 0 0 v e r s c h i l l e n d e b o o m s o o r t e n J e z o r g t e r v o o r d a t z e g e z o n d e n g o e d g r o e i e n D i t d o e j e u i t e r a a r d d o o r z e o n d e r a n d e r e t e s n o e i e n , a a n t e b i n d e n , m a a r o o k v o o r d e j u i s t e w a t e r e n v o e d i n g d o s e r i n g d o o r h e t j u i s t i n s t e l l e n v a n h e t a u t o m a t i s c h e s y s t e e m J e l e e s t h e t a l , d i t i s e e n o n t z e t t e n d a f w i s s e l e n d e b a a n !

Vakbekwaam Medewerker Boomkwekerij

A l s e r v a r e n b o o m k w e k e r w e e t j i j n a t u u r l i j k d a t e e n b o o m v e r p l a n t e n g o e d k a n z i j n v o o r v e r d e r e g r o e i

a a r h o e z i t h e t

Scan de code voor meer informatie!

M
m e t j o u w g r o e i ? Z o u j i j a l s e r v a r e n k w e k e r e e n v o l g e n d e s t a p w i l l e n m a k e n e n z e l f w i l l e n v e r p l a n t e n ? W i j z e t t e n d e z e s t a p g r a a g s a m e n m e t j o u I n o n s f a m i l i e b e d r i j f i s a l t i j d r u i m t e v o o r g r o e i
I n t e r e s s e ? G a n a a r : w w w c o m b i n a t i e m a u r i t z n l / w e r k e n b i j / o f b e l / W h a t s A p p E r i k M a u r i t z : 0 6 2 0 0 3 6 5 2 1 o f M a a r t e n v a n S t e e n b e r g e n : 0 6 2 4 8 5 5 7 9 0 Welcom bij van Wolfswinkel Dalwagenseweg 23b • Opheusden • Tel.: 0488 - 4 4 35 0 0 www.welcombijvanwolfswinkel.nl UW ONAFHANK ELIJK E SPECIALIS T T E L ECO M +I N T E R N E T+T V+B E LL E N E N REPARATIE Plan uw afspraak voor reparatie of consult over onze diensten via de website. Dat is handig en erg makkelijk! Geopend op di t/m vrij 9.00 - 12.00 en 13.00 17.30 uur vrij koopavond tot 21.00 uur | za 9.00 - 17.00 uur Burg. Lodderstraat 13a | 4043 KL Opheusden | 0488 - 49 17 30 info@tierelantijn | www.tierenlantijn.com |

VDBH Opheusden (www.vdbh.nl) heeft kwalitatief hoogwaardig werk geleverd bij de aanleg van de infrastructuur van Hendriks Transport op het Agro Business Centre in Opheusden, maar ook de tuin bij het laanboomhuis aangelegd. De tuin is omgetoverd tot een parkachtige kwekerij-omgeving, met onder andere kleine percelen boomkwekerij en een natuur-, speel- en leerplaats.

Persoonlijke aandacht kenmerkt Fred van Dijk schoenmode

Fred van Dijk schoenmode is door de aantrekkelijke collectie, de kennis van zaken en het persoonlijk maatwerkadvies een druk bezochte winkel in het centrum van Opheusden. De klanten komen overal vandaan, van Culemborg tot Arnhem en van Leersum tot en met Wageningen. Het is normaliter zeer verrassend dat klanten uit zo’n grote regio naar een dorpswinkel komen. Fred van Dijk noemt de persoonlijke aandacht voor de klanten een van de belangrijke pijlers waarop de zaak drijft. Elk seizoen weer staat er in zijn winkel een nieuwe collectie te pronken. Een collectie die zorgvuldig is samengesteld én het stempel draagt van kwaliteit en pasvorm. Merken als Gabor, Xsensible, Durea, Hartjes en Hassia spreken voor zich! Steeds worden er nieuwe merken toegevoegd. De collectie kent een grote keus in breedtematen en veel schoenen zijn geschikt voor steunzolen. Heel wat klanten prijzen het veelzijdige winkelaanbod in Opheusden en de persoonlijke aandacht van de winkeliers voor hun klanten. De winkelweek en de jaarmarkt bieden een mooie gelegenheid om eens bij Fred van Dijk binnen te lopen. En wil je je vooraf even oriënteren, dan kun je de merken en de collecties rustig thuis bekijken op de website. Je zult er geen spijt van krijgen!

FRED VAN DIJK

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 21 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER 70 E WINKELWEEK! WINKELWEEK WIST U DATJES: 3614 meter kabel 60 amp stroom (een gemiddeld huis heeft 25a ter vergelijking)
SCHOENMODE Rozenstraat 1A | 4043 KN Opheusden T. (0488) 870006 E. info@fredvandijkschoenmode.nl I. www.fredvandijkschoenmode.nl.
VDBH verzorgd tuin bij het laanboomhuis Bij besteding van 5 euro ontvangt u een winkelweekbon en maakt u kans op vele prijzen! Hoofdprijs: Elektrische fietsen

Ervaring in draagcomfort,

specialisatie in verschillende sectoren; van de groenbranche, de medische, de bouw- tot transportsector. Zijn er (veiligheids)voorschriften?

team van Van Dijk weet al 25 jaar als geen ander wat jij en jouw team nodig hebben!

VAN

Joop van Mourik makelaars Swaenenstate 3 4043 KE Opheusden T (0488) 44 29 06 E info@joopvanmourik.nl I www.joopvanmourik.nl Regel je bankzaken digitaal of loop gewoon even binnen. *Deze korting is alleen geldig vanaf 22 oktober t/m 29 oktober 2022 en is niet geldig op lopende acties. Tegen inlevering van deze bon krijg je 10% korting* op alles! PIET VAN WALSEM GEREEDSCHAP | DIER | TUIN | IJZERWAREN | VERF | ELEKTRA Dorpsstraat 2a | 4043KK | Opheusden | 0488-441317 KORTING KNIPPEN
DIJK Corporate Wear BV Burg. Lodderstraat 52A 4043 KM Opheusden 0488 - 44 39 92 info@vandijkbedrijfskleding.nl www.vandijkbedrijfskleding.nl PERSOONLIJK | LAAGDREMPELIG | GROTE SHOWROOM | EFFICIËNT
materialen,
Het

OPHEUSDEN BELOONT Z’N TROUWE KLANTEN!

OVO heeft in samenwerking met 20 winkeliers een klantkaart geïntroduceerd. Een kaart waarmee men nu al bij de meeste Opheusdense winkels kan sparen. Hierdoor wordt de terugkomende klant beloont met veel voordeel. Lees hoe het werkt op www.ov-opheusden.nl/klant-kaart

Luchtenkussen Van Leeuwen Auto’s

Van Leeuwen Auto’s uit Kesteren staat als vanouds tijdens de markt op het plein bij de Ger. Gem. in Ned., maar is ook als sponsor zichtbaar aanwezig met het luchtkussen op zaterdag 22 oktober op het plein bij Village Collection en op de jaarmarkt in de buurt bij de voormalige Rabobank. Nou, dat kan niet missen.

Met H.D Verwoert & Zn zit u er warmpjes bij deze winter

Het kan u niet ontgaan zijn, alles wordt duurder door de stijgende energieprijzen en inflatie. Ook bij H.D. Verwoert & Zn ontkomen ze hier niet aan. Tijdens de Winkelweek vindt u bij deze meubelzaak leuke en praktische acties in vloeren, raamdecoratie en meubels!

De herfst is weer begonnen, tijd om het binnen weer gezellig te maken! Eigenaren Dick en Johan Verwoert houden de woontrends altijd nauwlettend in de gaten. Op dit moment ontpopt zich een nieuwe woontrend, Warme, behaaglijke stoffen en materialen zijn nog nooit zó populair geweest als dit najaar. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de alsmaar stijgende energieprijzen.

RAAMDECORATIE TEGEN TOCHT EN KOU

Bij H.D. Verwoert & Zn kunnen liefhebbers niet alleen terecht voor allerlei soorten woonmeubelen, maar ook voor vloeren en raamdecoratie. De medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. ‘Dupligordijnen zijn een goede optie tegen de kou. Dupli’s zijn eigenlijk twee plisségordijnen die aan elkaar zijn vastgemaakt. Zo heeft u in één klap de mooie elegante uitstraling van plisségordijnen, met tegelijkertijd een bijzonder isolerende werking van twee gordijnen voor elkaar met een luchtruimte ertussenin. Dit zorgt ervoor dat de kou van de winterdag en de hitte van de zomer buiten worden gehouden. Maar ook de verduisterende rolgordijnen met een warme, stijlvolle velvet afwerking geven een behaaglijk gevoel in koude tijden.’ Meer weten? Het gepassioneerde team van H.D. Verwoert & Zn inspireert en adviseert u graag!

Tip! Kies voor dikkere overgordijnen met een vleug tegen de kou! Deze houden de ergste tocht en de koude straling van het glas tegen.

proeven van echte boerenkazen. En geniet van onze aanbiedingen!

ons bij kraamnummer

de

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 23 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER WIST U DAT:
Wij ook nog hulp zoeken om te helpen bij ons bedrijf.
H.D. VERWOERT EN ZN. Dalwagenseweg 43 | 4043 MT Opheusden | T. (0488) 44 13 51 E. info@hdvwonen.nl | I. www.hdvwonen.nl
Heeft u er al kaas van gegeten? Kom dan nu ons ambacht
Welkom bij onze kraam KAAS VAN KEES uit Zetten. Vind
204 aan
Dalwagenseweg!

komen bij

Ziet u door alle

dé auto niet meer?

Breng

om uw interieur te veranderen?

het

woonwensen.

helpt u

van

voor maatwerk in

kantoor.

uw

vloeren, tapijt

regelen wij het, want

u terecht

Wilt u nergens naar

Wat is een goede auto? Hoe zit het met het (schade)verleden? Import? Wij helpen u graag. Maak gebruik van onze auto zoekservice. Wij zoeken graag uw volgende (nieuwe) auto op! Meestal kunnen wij snel de gewenste auto leveren. Bel of app onze afdeling verkoop 0488 - 48 33 23
auto's,
Autowasactie L e v e r d e z e b o n i n o p m a a n d a g t / m d o n d e r d a g t u s s e n 0 8 . 0 0 e n 1 7 . 3 0 u u r b i j d e v e r k o o p a f d e l i n g , I n d u s t r i e w e g 2 , K e s t e r e n Programma 4 van € 7,50 voor slechts € 2,50 A a n b i e d i n g g e l d i g t o t e n m e t 3 0 1 1 2 0 2 2
ook sfeerin uw interieur! Zin
ReeDoo
graag bij
realiseren
uw
Oplossingen bedenken
huis of op
Dat is wat wij het liefste doen. Meer weten over maatwerkmeubelen, raamdecoratie, gordijnen of vloeren? Bezoek www.reedoo.nl/weblog of kom naar onze winkel! Openingstijden: Donderdag 10.00 - 17.30 uur Vrijdag 10.00 - 20.00 uur Zaterdag 10.00 - 16.00 uur Onze adresgegevens: Hamsestraat 38 4043 LH Opheusden 0488 440905 www.reedoo.nl We
u thuis of naar uw bedrijf. Of kom naar onze winkel in Opheusden. Daar vindt u alles voor
interieur onder één dak. Van behang, verf, raamdecoratie, trapbekleding,
tot wandbekleding.
omkijken? Dan
bij ons kunt
voor het totaalplaatje.

KOM KENNIS MAKEN TIJDENS DE

Nadat ze de afgelopen jaren het vak heeft geleerd en een schat aan ervaring heeft opgedaan in gerenommeerde optiekzaken, viel haar oog op het geweldige pand in het hart van het dorp.

Dit voorjaar is Van Roekel Optiek open gegaan met een fantastische en kwalitatieve collectie brillen voor jong en oud. Een sfeervolle winkel, waar u een warm welkom kunt verwachten. Het team bestaande uit Annabel, Lucia en Geertje staan graag voor u klaar en nemen de tijd voor u met deskundig advies onder het genot van een kop koffie.

Zij zorgen ervoor dat u een goede keus kunt maken uit de steeds wisselende collecties, met een ruime keus voor iedereen.

Inmiddels heeft Van Roekel Optiek zich aangesloten bij de Ondernemersvereniging Opheusden en willen graag meedoen in samen sterk staan in en voor de Opheusdense samenleving.

Tijdens de Winkelweek krijgt iedere klant bij elke bestede €5,- een Winkelweekbon en maakt u kans op geweldige prijzen.

Daarnaast krijgt u €50,- korting op een complete bril. Met uitzondering van andere acties. Vraag naar de voorwaarden. De rode loper rollen we graag voor u uit tijdens de Winkelweek om kennis te maken en de sfeer te proeven. Daarnaast staan er heerlijke (alcoholvrije) bubbels voor u klaar.

Tijdens de Winkelweek krijgt iedere klant bij elke bestede €5,­ een Winkelweekbon en maakt u kans op geweldige prijzen. Daarnaast krijgt u €50,­ korting op een complete bril. Met uitzondering van andere acties. Vraag naar de voorwaarden.

Winkelweekkrant 2022www.facebook.com/ovopheusden 25 JAARMARKT OPHEUSDEN WOENSDAG 26 EN DONDERDAG 27 OKTOBER
WINKELWEEK! VAN ROEKEL OPTIEK Dorpsstraat 4A | 4043 KK Opheusden | T. (0488)74 50 09 | E. info@vanroekeloptiek.nl | I. www.vanroekeloptiek.nl Het zal u niet ontgaan zijn, de nieuwe zaak aan de Dorpsstraat in Opheusden. Het is een droom die uitgekomen is voor eigenaresse Annabel van Roekel, die als klein meisje al de droom had opticiën te worden, liefst met een eigen optiekzaak.
www.vansuilichem.nl VAN SUILICHEM AUTO’S SINDS 1924 Verkoop & service alle merken Onderhoud & reparatie Schadeherstel & ruitenservice Bandencentrum Carwash Dorpsstraat 19 - Opheusden - T. 0488-441271
VERKOOP VAN RESTANTEN, OVERVOORRAAD EN LICHT BESCHADIGDE MODELLEN MAGAZIJN VERKOOP! TUINMEUBELEN HEEL VEEL TUINMEUBELEN NU VOOR EXTREEM LAGE PRIJZEN! 4500M² TUINMEUBEL OUTLET EDISONRING 14, DODEWAARD OKT 21 VR 10:00 - 20:00 OKT ZA 22 09:00 - 17:00 VDGARDE.NL 0488-441220
Zonnepanelen, warmtepomp of ander energiecontract nodig? Bezoek ons op de jaarmarkt! www.yenergy.nl - Kesteren - 0488 745 735 zonnepanelen | warmtepompen | energieadvies op maat | energiecontracten technische uitvoering & advies | dakrenovatie | isolatie