Page 1

Nummer 1 - Jaargang 5 - Zomer 2017

Aankoop beoordeling WVO makelaars heeft ons op zeer kundige en prettige wijze geholpen bij de aankoop van onze droomwoning. Zonder hun onderhandelingstactiek zou ons huis aan onze neus zijn voorbij gegaan. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar en raden WVO makelaars van harte aan!

e n i z a g a m n o o W VIEWS: F UNDA RE n geven ons Onze klante een gemiddeld

9,

4

Nieuwe hotspots uit de regio!

MGR. VAN DE WETERINGSTRAAT 3

‘Hier zijn onze kinderen groot geworden, dus we zullen altijd warme herinneringen aan dit huis koesteren’


DE MOOISTE TUINMEUBELEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJS!

BLIJ MET JE KEUZE

Voorjaarsstunt

HALFROND VLECHTWERK Summerland lounge-dining

Voorjaarsstunt

VOORDELIG GEZINSPLEZIER Hartman Napoli 7-delig

NU

€895

De tuinmeubelen kiezen waar je écht blij mee bent. Ik kan me voorstellen dat het ’n hele klus kan zijn. En daarom helpen we je bij Van der Garde zo goed mogelijk. Mijn collega’s en ik luisteren graag naar wie je bent en wat je wilt. Als we dat scherp hebben, kunnen we je de best passende producten adviseren. Of je nu gaat voor stijl of voor prijs: je zult net als onze andere klanten blij zijn met je keuze!

NU

€695 300 TUINSETS IN ONZE SHOWROOMS

0488 44 12 20 | WWW.VDGARDE.NL


inleiding 3

WVO makelaars

Waarom je een aankoop­makelaar in de arm zou moeten nemen? Waarom je een aankoopmakelaar in de arm zou moeten nemen? Een van de belangrijkste redenen is dat wij als jouw adviseur het hoofd koel houden in een overspannen huizen­markt. Veel woningzoekenden lukt het niet slagvaardig te werk te gaan als zij hun droomhuis op het oog hebben of komen niet eens aan bod. De huizenverkoop gaat op dit moment razendsnel dus kan je niet zonder je eigen aankoop­makelaar. Een goede aankoopmakelaar heeft kennis van de markt én direct contact met collega-makelaars. Komt er een potentieel pareltje op de markt... Wij bij WVO makelaars weten het eerder dan Funda! Daarmee heb je net iets meer kansen dan andere geïnteresseerden.

Berunijassrdon M

‘Een goede makelaar heeft kennis van de markt én contacten met collega-makelaars’

Verder willen we ook het nut van een verkoopmakelaar nog eens benadrukken. Nu de huizenverkoop weer op volle toeren draait, lijkt het aanlokkelijk om je woning zelf te verkopen of een faciliterende internetpartij in de arm te nemen. Maar het is toch echt zo dat een goede verkoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Een makelaar is de objectieve derde partij die professioneel schakelt tussen verkoper en koper. Verkopen is letterlijk een vak apart. Onderhandelingen, bezichtigingen etc. zijn een zakelijk traject, waarbij emoties een negatieve rol kunnen spelen als het gaat om de uiteindelijke som die betaald gaat worden. Laat ons u professioneel helpen bij aan- en verkoop. WVO makelaars maakt het verschil!

Bernard Muijsson ritsen en Björn Ger

Colofon

Björn Gerritsen

WVO makelaars Woonmagazine is een uitgave van WVO makelaars in samenwerking met Elan Media Group B.V. WVO makelaars Zeist 2e Hogeweg 12, Zeist (030) 69 20 304 | info@wvo.nl WVO makelaars Utrecht Jan van Scorelstraat 30, Utrecht (030) 25 42 209 | utrecht@wvo.nl www.wvo.nl

Elan Media Group B.V. Hoofdstraat 8, Kesteren (0488) 44 20 36 info@elan-media.nl www.elan-media.nl

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, vermenigvuldigd of gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Eventuele wijzigingen, druk- en/of zetfouten voorbehouden. Voor vragen / opmerkingen kunt u contact opnemen met Elan Media Group B.V.

n i e u w

ELAN UITGEVERIJ - MARKETING - COMMUNICATIE


4 de mensen achter WVO makelaars

Björn

Even voorstellen...

In 2004 heb ik de kans gezien om met Bernard de samenwerking aan te gaan als medeeigenaar van WVO makelaars. Sindsdien hebben we hele mooie stappen gemaakt en WVO makelaars verder op de kaart gezet. Het begon met WVO woningmakelaars, daarna de afdeling WVO bedrijfshuisvesting en nu ook WVO nieuwbouwmakelaars! Het is nog elke dag een fantastische uitdaging om hoogstpersoonlijk het beste voor mijn klanten uit de deal te halen. Wonen en werken in de schitterende omgeving van onze kantoren in Utrecht en Zeist is een voorrecht. Wist je dat ik vaak te vinden ben bij hockeyclub Kampong? In het weekend mag ik graag het team van één van mijn kinderen coachen.

Bernard

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als makelaar en taxateur in de stad Utrecht en omgeving. Dagelijks ben ik bezig met het aan- en verkopen van woningen om zo de woon­wensen van onze klanten te verwezenlijken. Samen met jou actief op zoek naar uw ideale thuis, ik ga er helemaal voor! Wist je dat wij twee elektrische scooters op kantoor hebben? Hiermee begeven wij ons geruisloos door de stad. Naast mijn werk hou ik ervan om in het weekend in fijn gezelschap te genieten van een goed glas wijn.

Conny

Als voormalig zakelijk en private banker heb ik een andere achtergrond dan de meeste makelaars. Voor het hogere marktsegment waarin ik voornamelijk actief ben, is dat een absolute pre. Het verstaan van de klant en zijn situatie leidt tot een dynamische samenwerking waarin kwaliteit en vooruitkijken centraal staan. Jouw droom realiseren is mijn missie. Wist je dat ik een fervent zeiler ben en ook vaak te vinden ben in het bos met hond en paard? Ook daar gaat het om nauw samenwerken en elkaar verstaan, een half woord moet genoeg zijn als het erop aan komt!

Wanneer je met ons een bezichtiging afspreekt, begroet ik je graag bij de woning. Het is leuk om allemaal verschillende huizen te bezichtigen, maar het is nog veel leuker om met allerlei mensen contact te hebben. In mijn ogen is makelaar zijn het mooiste vak wat er bestaat omdat je vele dromen mag waarmaken! Wist je dat ik hiervoor als jurist werkzaam ben geweest? Deze kennis kan ik nu nog steeds goed gebruiken. Als geboren en getogen Brabantse hou ik van lekker Bourgondisch eten, uitgebreid tafelen is iets wat ik graag doe.

Sanne

Janet Sinds 29 mei 2017 werk ik als commercieel medewerkster bij WVO Makelaars Utrecht. Voor mij is deze branche nog nieuw, maar heeft wel altijd al mijn aandacht gehad. Binnenkort ga ik dan ook met veel enthousiasme starten met de opleiding Assistent Makelaar. In de korte tijd dat ik hier werk, heb ik al mogen ervaren dat WVO uit een enorm gedreven en professioneel team bestaat met veel passie voor het vak. Elke ochtend ga ik met veel plezier naar onze vestiging op de Jan van Scorelstraat, in de wijk met de leukste restaurantjes en winkeltjes van Utrecht!


de mensen achter WVO makelaars 5

Irene

Op het kantoor in Zeist heb je met mij het eerste (telefonische) contact. Een bezichtiging of een eerste kennismaking plannen? Ik help je graag verder! Op de achter­grond regel ik onder andere alles rondom de aan- of verkoop van een woning. Het is een prachtige uitdaging om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen perfect verloopt. Wist je dat ik al langere tijd actief ben in de makelaardij? Een ontzettend leuk vakgebied wat nooit verveelt. Shoppen, een lekker hapje eten of een stedentripje vind ik in mijn vrije tijd het leukst.

Robert Jan

Na jarenlange ervaring heb ik besloten om op een innovatieve manier de vastgoedmarkt te benaderen, dit heeft geleid tot de oprichting van WVO bedrijfshuisvesting. Ik vind het belangrijk om vanuit de opdracht­gever te werken zodat mijn bewegingsvrijheid niet door de regio wordt beperkt, bij mij staat de opdrachtgever centraal. Door het gehele land ben ik actief bij het bemiddelen van verkoop en verhuur van bedrijfsruimten, kantoren en winkels. Ook voor aankoop, aanhuur en taxaties kan je bij mij terecht. Mijn missie is het bieden van algehele oplossingen voor verscheidene typen vastgoed. Wist je dat je bij mij ook uitstekend terecht kunt voor advies van kostenbesparing, herhuisvesting en beleggingen? Wanneer ik niet aan het werk ben vindt je mij, zodra het kan, op de Loosdrechtse Plassen.

Diana

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij WVO makelaars. Je vindt mij veel in de stad Utrecht! Een prachtige stad waar ik graag mag werken. Ik vind het belangrijk om te denken in kansen. Vastberaden en met heel veel plezier geef ik een realistisch advies aan onze opdrachtgevers. Wist je dat ik zo vaak als mogelijk op de fiets naar bezichtigingen ga? Tenminste... als de zon schijnt! Ook in mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, onder andere op de Utrechtse Heuvelrug waar ik woonachtig ben.

Ooit vanuit de reisbranche, via het bankwezen, “doorgerold” richting de makelaardij en vanaf dat moment, toen ik nog veel werk achter de schermen deed, dacht ik makelaar worden; dat wil ik! Werken met mensen, persoonlijk, maar toch ook zakelijke transacties begeleiden. Een thuis is voor iedereen anders, dus juist het unieke is elke keer weer de mooiste uitdaging. Na ruim 20 jaar in het vak, heb ik vaak al aan een half woord genoeg en zo niet, door de juiste vragen te stellen, heb ik al gauw een beeld wat ik qua aan- en/of verkoop voor iemand kan betekenen. In mijn vrije tijd ga ik graag het water op met onze sloep. Heerlijk met de zon op je gezicht, lekker uitwaaien met een glaasje en een goed boek.

Anne

Ingeborg Sinds 2016 werk ik bij WVO bedrijfshuisvesting. Je zult mij niet veel zien omdat ik voornamelijk achter de schermen mijn werkzaamheden uitvoer. Ik regel onder andere de aan- en afmeldingen van panden, stel huurcontacten op en zorg dat alles op rolletjes loopt. Omdat wij in een grote regio actief zijn, is geen werkdag hetzelfde. Ik ben geen nieuw gezicht bij WVO makelaars. Van 2006 tot 2013 was ik werkzaam als binnendienst medewerker bij WVO makelaars in Utrecht en Zeist. Inmiddels woon ik alweer ruim 7 jaar in Zeist. Een prachtige omgeving om in te wonen en te werken. Naast mijn werk ben ik actief op de school van mijn kinderen. Verder mag ik graag varen, uit eten gaan en tuinieren.


TED energy A smart company

N A L BE

! K J I GR

WVO MAKELAARS HEEFT EEN SPECIALE ENERGIE AANBIEDING! • Groene energie • Lage tarieven • 1 - 3 - 5 jaar • Uitstekende klantenservice • Overstap wordt geregeld • Zonnepanelen en laadpalen

Wat moet u doen?

• Ga naar www.tedenergy.nl • Klik op particulier • Log in Gebruikersnaam: Wachtwoord:

WVO 17181

• Bekijk onze aanbiedingen

Belangrijk voor dit aanbod: U bent vrij om over te stappen of uw energiecontract loopt binnen 12 maanden af.

‘WVO Makelaars zoekt continue naar betere dienstverlening voor haar klanten. Er komt veel kijken bij het aan- en verkopen van een huis en aan tijd is vaak een tekort. Neem bijvoorbeeld het goed uitzoeken van een energie leverancier. Zoveel aanbieders met mooie beloften en prachtige aanbiedingen. Wij zochten transparantie, gemak en een goede prijs. Samen met TED energy hebben wij een aantal producten ontwikkeld waarvan wij denken dat ze goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Groene energie, lage prijzen, gemak, overstapservice en de mogelijkheid om zonnepanelen of laadpalen aan te schaffen. Graag laten wij onze lezers ook profiteren van het aanbod.’

Björn Gerritsen WVO makelaar


huizen aanbod 7

UTRECHT - AGOSTHINO NETOSTRAAT 24 In de zeer geliefde woonwijk Voordorp ligt deze goed onderhouden en zeer ruime hoekwoning. Deze lichte woning heeft maar liefst 7 goede slaapkamers, twee badkamers en een garage, alsmede een royale woonkamer met halfopen keuken welke is voorzien van een schuifpui naar de omsloten achtertuin.

SOESTERBERG - AMERSFOORTSESTRAAT 126 Centraal gelegen in het land en op korte afstand van grote plaatsen als Amersfoort, Utrecht en Soest wordt u de mogelijkheid geboden om op een perceel van circa 1.300 m² uw droomhuis te realiseren! De locatie bevindt zich op ongeveer 100 meter afstand van de Amersfoortsestraat in Soesterberg. De directe omgeving is heerlijk groen met veel bomen en uitgestrekte bossen. Het perceel grenst aan het bungalowpark ‘Het Jachthuis’.

NIEUWEGEIN - BOSHOEVE 4 In het noordelijk deel van Nieuwegein, op de grens met de stad Utrecht bieden wij deze perfect afgewerkte woning met heerlijk ruim terras op het water aan. Deze prachtige woning is gebouwd in 2004 en voldoet aan alle wooneisen van de hedendaagse kritische consument. De woning is onderhoudsarm, buitengewoon efficiënt ingedeeld en zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis!

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 350.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 374.000,- K.K.

BREUKELEN - DE PLASSEN NOORD 65 Op een unieke locatie in de Noordelijke Kievitsbuurt, ligt dit romantische recreatiezomerhuis ‘La Pergola’ met het kleine zomerhuis ‘Tweede Kamer’. Deze zogenaamde legakker met de twee recreatiewoningen heeft een oppervlakte van maar liefst 8410 m2 grond en water en is voorzien van diverse aanlegsteigers en een heerlijke tuin rondom. Een idyllische, fraaie en vrije ligging met blijvend weids uitzicht over het water en de natuur. Het eiland heeft een open verbinding naar de Loosdrechtse plassen.

MAARSSEN - VECHTENSTEINLAAN 151-21 Met een heerlijk vrij uitzicht over de rivier de Vecht en het dorp Maarssen bieden wij u dit royale en comfortabele penthouse aan. Dit appartement maakt deel uit van het kleinschalige appartementencomplex “Residence Hoghe Weert” dat in 1990 werd gebouwd nabij de dorpskern van Maarssen.

MAARSSEN - STRAATWEG 158-3 Aan de rand van Maarssen schuin tegenover kasteel Nijenrode is dit unieke appartementengebouw Vecht in Zicht gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit slechts vier appartementen, één per verdieping. Hier woont u op stand, aan de Vecht en te midden van historische buiten­ plaatsen. Vanaf een eigen steiger vaart u direct naar de Loosdrechtse Plassen, de binnenstad van Utrecht of meert u af bij één van de mooie restaurants die aan de Vecht gelegen zijn.

VRAAGPRIJS € 635.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 875.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 1.495.000,- V.O.N.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - KRUISWEG 24BIS Deze uitstekend onderhouden 6-kamer bovenwoning wordt gekenmerkt door een karakteristieke erker, perfecte ligging, een groot aantal originele stijlkenmerken waaronder glasin-lood en kamer-en-suite. Tevens een royaal, rustig gelegen, zonnig dakterras met schitterend uitzicht over de gehele stad. De woning is rond 2000 projectmatig casco gerenoveerd en is sindsdien erg goed onderhouden/

UTRECHT - OUDWIJKERDWARSSTRAAT 3 Compleet gerenoveerde tussenwoning met leuke stadstuin, gelegen in het rustige gedeelte van de Oudwijkerdwarsstraat. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, een moderne luxe keuken, twee goede slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

AMEIDE - J.W. VAN PUTTESTRAAT 14 Op slechts 30 minuten afstand van diverse grote steden als Utrecht, Zeist, Rotterdam en Den-Bosch ligt dit bijzondere pand met historie! Het woonhuis kenmerkt zich door de bijzondere lichtinval en industriële afwerking. Zeer bijzonder is de woonkamer van 160m²(!), buitengewoon royaal maar toch sfeervol, laat u verrassen! Er is gebruik van gemaakt goede kwaliteit materialen, kleurstelling en moderne afwerking.

VRAAGPRIJS € 439.500,- K.K.

VRAAGPRIJS € 324.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 625.000,- K.K.

WWW.WVO.NL


8 column

Column

Anne Broekema ‘Na 7 jaar in de stad Utrecht gewerkt te hebben, was het tijd om terug te keren naar Zeist, waar ik vele jaren met bijzonder veel plezier gewerkt heb. De keuze om aan de slag te gaan bij WVO makelaars, heb ik zeer weloverwogen gemaakt. Bij WVO staan we voor kennis, kwaliteit en staat de klant te allen tijde centraal.

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als makelaar. Een heerlijk, enerverend vak waarin je te maken hebt met een enorme diversiteit; er wordt veel gevraagd van je technische en bouwkundige kennis, je hebt te maken met juridische en zakelijke kwesties maar ook met mensen, hun verhalen en emoties. Een woning is het decor waarin levens zich afspelen, daarom gaat een huis mensen vaak aan hun hart. De stap naar een eerste woning (alleen of samen), de plek waar kinderen geboren zijn en waar lief en leed gedeeld wordt. Als makelaar mag je hier telkens weer een klein beetje in meebeleven. De huizenmarkt in Utrecht is hectisch en enerverend. Het is snel schakelen, kordaat zijn en weer door! Dat geeft veel energie maar minder ruimte om bovenstaande ervaringen ook echt te beleven. Daarom vind ik het prettig om vanaf heden weer actief aan de slag te zijn in Zeist. Een minder stedelijke omgeving kent meer rust, waardoor er ruimte is voor een persoonlijke touch en tijd voor de klant, hier maak je weer echt het verschil. Bovendien zijn er meer woonvormen dan in de stad, wat het voor mij als makelaar extra interessant maakt. Van appartement, rijtjeshuis tot villa en alles daartussenin, een breed scala waarin ik mijn vakkennis op een verdiepende manier kwijt kan als een ‘wooncoach’ met veel kennis, ervaring en enthousiasme.

Nieuwsgierig naar Anne’s kwaliteiten? Neem contact op via anne@wvo.nl.


hotspots 9

Anne’s favoriete hotspots... ...uit de regio Sla Een biologische saladebar waar je gegarandeerd vol energie de deur uit wandelt. Nachtegaalstraat 58, Utrecht

San Siro Puur Italiaans eten! Oudkerkhof 9, Utrecht

Van Rhijn Koppen Sportief, chique, trendy, origineel of stijlvolle schoenmode. Slotlaan 181, Zeist

Leuk! By Cleo De plek in de winkelstraat voor hippe kleding. Nachtegaalstraat 49b, Utrecht

A spark of Happiness De vrolijkse hebbedingetjes van de regio. Voorheuvel 60, Zeist

De Hermitage Alles onder 1 dak! Een goed restaurant met eigen bargedeelte voor een goede bitterbal, met uitzicht op het oude centrum van Zeist. Het Rond 7, Zeist


We hebben een prachtig huis te koop zien staan, past het binnen ons budget? Welke hypotheek past bij ons? En wat gaat het ons per maand kosten? Hoe krijgen we het allemaal geregeld? Finac biedt ervaring, is onafhankelijk en deskundig. We combineren de financiële haalbaarheid met uw financiële betaalbaarheid, zodat u de hypotheek kiest die bij u past. Wilt u meer weten over onze aanpak? Bel 030 239 31 11 of mail info@finac.nl voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze adviseurs.

Dit zeggen onze klanten 





“Professionele en

“Denken echt mee.

“Helder en deskundig

persoonlijke benadering,

To the point.

advies, transparant over

heldere uitleg in de kosten

Helder en servicegericht.”

en stappen die nodig zijn om

de kosten van de dienstverlening.”

tot een goed onderbouwd advies te komen.

“Breed assortiment van

Heel betrouwbaar en

aanbieders.”

inzichtelijk.”

Ervaring met hypotheekadvies sinds 1969 Finac | Arthur van Schendelstraat 650 | 3511 MJ Utrecht | T 030 239 31 11 | info@finac.nl | www.finac.nl


huizen aanbod 11

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

LEERSUM - WETHOUDER DE LANGESTRAAT 24 Op een rustige locatie staat deze zeer royale helft van een dubbel woonhuis met parkeergelegenheid op eigen terrein en besloten zonnige achtertuin met achterom. De woonoppervlakte is 153m² en de woning heeft maar liefst 6 (slaap)kamers en door de indeling op de begane grond is deze woning zeer geschikt voor een bedrijf of werken aan huis.

UTRECHT - PIETER DE HOOGHSTRAAT 3 Wonen in Utrecht kan voor veel mensen niet beter dan in Utrecht Oost. In de prachtige Schildersbuurt komt er een karakteristieke tussenwoning met tuin op het westen beschikbaar. De woning is gelegen in een mooie en bijzondere straat, vooroorlogse woningen met fraaie gevels sieren deze straat welke begin 1900 is ontstaan.

ZEIST - BERGWEG 151 Op een mooie locatie ligt deze unieke combinatie van wonen en werken. Het betreft een heerlijk woonhuis met eigen oprit en voor- en achtertuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich ca. 300 m² kantoorcq bedrijfsruimte met eigen entree en maar liefst 7 parkeerplaatsen!

VRAAGPRIJS € 449.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 279.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 685.000,- K.K.

DRIEBERGEN-RIJSSENBURG - DIEDERICHSLAAN 11 Werkelijk prachtig huis in één van de mooiste lanen van Driebergen. De witte villa is oorspronkelijk gebouwd in 1911. Veel klassieke details worden gecombineerd met een klassieke inrichting waaronder een molenwiek parketvloer en authentieke wastafels. De woning is ruim opgezet met in totaal 5 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond met eigen badkamer, een heerlijke woonkeuken met tuinkamer en buiten een dubbele garage en een fraai aangelegde tuin rondom de woning.

LEERSUM - HALFEIKEN 8 A-10 Uitstekende combinatie van werk en wonen. Deze semi vrijstaande woning en bedrijfshallen met ruim buitenterrein staan midden in de natuur aan een rustige bomenrijke laan aan de rand van het dorp Leersum in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op loopafstand van de prachtige bossen en natuurgebieden van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, maar toch ook dagelijkse voorzieningen als een winkelcentrum binnen handbereik. Het gehele perceel is 1.660 m² groot en biedt diverse mogelijkheden.

MAARSSEN - J. REYNEKE VAN STUWESTRAAT 14 Wonen in een luxe appartement in Op Buuren Dorp met twee eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein, een balkon op het zuiden en vrij uitzicht. De huidige bewoner wilde graag een extra royale living en woonkeuken en heeft dit op een zeer doordachte wijze gecreëerd...maar als je als nieuwe bewoner liever een 2e slaapkamer hebt, dan is het een kwestie van het plaatsen van één enkele wand, alles blijft in zeer goede verhouding tot elkaar.

VRAAGPRIJS € 975.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 625.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 349.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

DRIEBERGEN-RIJSSENBURG - JAN GLAUDEMANSLAAN 1 Sfeervolle rietgedekte vrijstaande villa met garage/ schuur en tuin op mooie groene locatie in het oude Rijsenburg, precies op de hoek van een lommerrijk laantje. De villa uit 1910 beschikt over prachtige authentieke details: o.a. een schitterende hal met originele tegelvloer en glas in lood ramen, hoog plafond en mooie trappartijen. Het gehele aanzicht van de woning met erkers, luiken en balkonnetje is absoluut bijzonder. De woning wordt omringd door een heerlijke tuin met gazon en terrassen.

UTRECHT - WIM SONNEVELDLAAN 139 Aan de oostkant van Utrecht, in de groene en kindvriendelijke wijk Rijnsweerd, ligt dit heerlijke ruime gezinshuis met afgekochte erfpacht. De woning is gelegen aan een hofje waardoor er een vrij uitzicht is. De woning voelt heerlijk licht aan en er is volop ruimte aanwezig. De royale woonkamer heeft openslaande deuren naar de vrij gelegen achtertuin welke gelegen is op het zuiden.

UTRECHT - BLOEMSTRAAT 29 Superleuk half vrijstaand herenhuis met achterom, voor, zij- én achtertuin. Het geheel is in de afgelopen jaren gerenoveerd, het is onder andere voorzien van een complete keuken voorzien van inbouwapparatuur, nette badkamer, 4 ruime slaapkamers en alle wanden en plafonds in de gehele woning zijn voorzien van glad stucwerk.

VRAAGPRIJS € 739.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 639.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 665.000,--K.K.

WWW.WVO.NL


12 verkocht

In deze editie van WVO Makelaars Woonmagazine gaan we op bezoek bij Bas en Sabine Evers, vader en moeder van Sophie, Job en Pepijn. Bas en Sabine hebben met behulp van WVO Makelaars hun prachtige herenpand in de Utrechtse Mgr. Van de Weteringstraat 3 verkocht.


verkocht 13

Toegegeven, het is toch wel met enige pijn in het hart dat er een verhuizing voor de deur staat. Bas en Sabine kwamen twaalf jaar geleden wonen in dit markante pand uit 1880. Hier zijn Sophie, Job en Pepijn opgegroeid. Lange tijd dacht Bas hier oud te zullen worden.

‘Dit huis heeft veel charme en uitstraling. Neem alleen al de prachtige ornamenten aan het plafond en de vele originele onderdelen zoals de keramische wasbak op de overloop. Bovendien ligt het in de gewilde wijk Buiten Wittevrouwen, op loopafstand van het centrum en het Wilhelminapark. Hier zijn onze kinderen groot geworden, dus we zullen altijd warme herinneringen aan dit huis koesteren.’ Naar de Tolsteegsingel De 42-jarige apotheker en zijn vrouw verhuizen in juli naar een nog groter pand aan de Tolsteegsingel, op nog geen kilometer afstand van de Mgr. Van de Wetering­ straat – opnieuw aan de fraaie oostrand van de Utrechtse binnenstad. Hun nieuwe woning, opnieuw oud en karakter­ vol, ondergaat momenteel een maandenlange verbouwing waarbij onder andere een compleet nieuwe achterwand van staal en glas wordt opgetrokken. Wat de woning zo aantrekkelijk maakt is de aanwezigheid van een groot souterrain waarin onder andere een keuken en een game- en studieruimte mét tafeltennistafel voor de kinderen staat ingetekend. Het is vooral ook voor hun kinderen dat Bas groter wil wonen. Hij vertelt: ‘Het nieuwe huis biedt lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten, voor opgroeiende kinderen. We hopen dat het een huis wordt waar de kinderen graag hun vrienden mee naar toe nemen. En dankzij enig achter­ stallig onderhoud kunnen we het huis precies zo maken als we zelf willen! Wij vinden het daarnaast erg leuk dat ze middenin de stad opgroeien, met alle voorzieningen om de hoek. Wij hebben zelf ook allebei in Utrecht ge­ studeerd, ik woon hier al vanaf mijn achttiende. Ik ben echt verknocht aan Utrecht.’ Lachend: ‘Misschien als de kinderen het huis uit zijn, wordt het tijd om wat vrijer in een dorp te gaan wonen.’ Prima ervaringen met WVO De woning in de Mgr. Van de Weteringstraat was binnen een mum van tijd verkocht. Bas is erg te spreken over de werkwijze van de makelaar, hetgeen overigens niks te maken heeft met het feit dat deze tot zijn vriendenkring behoort. ‘WVO heeft ons in de eerste plaats ervan overtuigd dat we vooral een realistische prijs moesten vragen. De markt betaalt uiteindelijk toch wel wat het huis waard is. Wat ik verder heel sterk vond, is hun filosofie van open kaart spelen. Kandidaat-kopers krijgen een bouwkundige keuring bij de stukken bijgesloten, in plaats van dat het initiatief hiertoe bij de koper wordt neergelegd. Dat vonden we een hele slimme zet van WVO. Verder vinden we WVO vooral een partij die recht-door-zee en betrokken is. Niet dat gladde wat je bij veel andere makelaars tegenkomt. Ik denk dat andere klanten onze ervaringen zullen beamen.’


Wij onderscheiden ons door de volgende speerpunten: Ruim 80 jaar ervaring Wij hebben onze expertise opgebouwd door zowel praktische als theoretische ervaringen sinds 1932.

Van

Walsem

SINDS

KACHELSPECIALIST

1932 UW KACHELSPECIALIST

Persoonlijk Wij streven naar een geringe omvang van het bedrijf zodat wij persoonlijk kunnen blijven naar u.

Eigen service & montageteam Wij hebben een eigen service & montageteam omdat wij streven naar vakkundige installaties en goede kwalitatieve service.

Vakkundig Erkend installateur sfeerverwarming voor alle soorten toestellen. Lid van het sfeerverwarmingsgilde. DE-erkend bedrijf (Duurzame Energie).

Familiebedrijf Op dit moment zit de 4e generatie in het bedrijf. Omdat wij een familiebedrijf zijn, is er een hoge motivatie en een hart voor de zaak.

Vakkundige Deskundig montage advies

Uitstekende service

Korte communicatielijnen U heeft één contactpersoon.

'Vuur als bron van inspiratie’

Kachelspecialist van Walsem B.V. | Groeneweg 15b | 3911 PD Rhenen | T. 0317 - 612 528 | E. info@kachelspecialist.nl | I. www.kachelspecialist.nl Voor actuele openingstijden, zie onze website. TIP: maak een afpraak voor persoonlijk advies!

zoekt u verkoeling? onze airco’s bieden één oplossing voor meerdere ruimtes, van slaapkamer tot kantoor.

et Nu m s i t * gra ing estur

airco-centre

koelen/verwarmen zuiveren/ventileren bevochtigen/ontvochtigen klimaatbeheersing

-b wifi ddel van uw ! mi door le telefoon ie b o m ons telefo droid aarden or an orw ook vo r naar de vo viseurs ee rm fo onze ad *in n va n bij éé

w w w. a i r c o c e n t r e - t i e l . n l • t 0 3 4 4 - 6 5 0 5 2 0


huizen aanbod 15

HUIS TER HEIDE - RUYSDAELLAAN 75 Sfeervolle 2 onder 1 kap woning gelegen op prachtige locatie in een oase van rust en groen. De woning staat op een totaal perceel van 819 m², heeft een grote voortuin en een diepe, fraaie achtertuin met o.a. een stenen berging die thans in gebruik is als werk - knutselatelier. Op steenworp afstand liggen het fraaie Blookerpark en Golfclub De Pan en ook is het tennispark van Bosch en Duin makkelijk bereikbaar.

ODIJK -RIETKAMP 14 Mooie twee onder één kapwoning met garage in zeer rustige en kindvriendelijke wijk in Odijk, direct gelegen nabij alle voorzieningen als winkels, sportvelden en openbaar vervoer. De woning is nieuw gebouwd in 2011 en van alle gemakken voorzien. Een lichte en frisse uitstraling, een ruimtelijke indeling, een mooie tuin met parkeermogelijkheden op eigen terrein én een speeltuin voor de kinderen bij de woning. De woning is duurzaam gebouwd, volledig geïsoleerd, warm water via zonnecollectoren en energie via zonnepanelen.

ZEIST - SCHAPERLAAN 20 Op een bijzonder rustige en zeer centrale locatie ligt, op korte afstand van alle voorzieningen en het uitgestrekte Panbos, deze modern afgewerkte gezinswoning. De woning beschikt over een lichte en ruime L-vormige woonkamer met een half open keuken, vier volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid om een vijfde slaap­ kamer te realiseren. De woning heeft een goede vooren zonnige achtertuin en een stenen garage, direct achter de woning gelegen. Bouwjaar 2008.

VRAAGPRIJS € 545.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 349.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

ZEIST - BACHLAAN 66 Uitstekend onderhouden hoekwoning met voor- en achter­tuin in de ruim opgezette, groene en kindvriendelijke ‘Componistenwijk’. Een lichte en ruime woonkamer met beuken visgraat parket met donkere bies, 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Ruime parkeermogelijkheden direct rondom de woning. Op minder dan 100m een auto vrij speelplein, diverse speeltuinen en een grote speelweide. Een fijne gezinswoning, die van alle gemakken is voorzien.

ZEIST - BOTHALAAN 62 In het centrum van Zeist, sfeervolle en ruime tussenwoning aan de gewilde Bothalaan. De woning heeft een voor- en een bijzonder diepe achtertuin met stenen berging en een achterom. Bijzonder aan deze woning is de doorgang tussen de twee buurwoningen richting de achtertuinen. Deze doorgang is bij de woning getrokken en momenteel in gebruik als gang / berging richting de serre. De verdieping van de woning is boven de doorgang gebouwd, dus veel breder dan de buurwoningen. Het geheel is net even anders dan anders.

ZEIST - KRUGERLAAN 86 Op één van de leukste locaties binnen het oude centrum ligt deze unieke vrijstaande woning met besloten patio tuin en riant dakterras op de 1e verdieping. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer met mooie glas in loodramen, kelder op stahoogte, moderne eetkeuken voorzien van inbouwapparatuur, praktische bijkeuken ruimte, nieuwe badkamer en maar liefst 3 slaapkamers.

VRAAGPRIJS € 305.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € € 309.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 299.500,- K.K. VERHUURD

VERHUURD

HUIS TER HEIDE - KORTE BERGWEG 72 Linker zonnige helft van een rietgedekte, twee onder één kap woning met goed onderhouden Engelse tuin en vrijstaande stenen schuur. Deze originele en aantrekkelijke woning is gebouwd in 1922, staat op een perceel van 230 m² en beschikt over een uitnodigende voortuin en een rustige en diepe achtertuin die ook achterom bereikbaar is. Deze gezellige en praktisch ingerichte woning biedt meerdere uitbreidingsmogelijkheden en voorziet in ruimte en woongemak voor huishoudens van 1 tot 4/5 personen.

UTRECHT - CATHARIJNESINGEL 100 BC Op een goede locatie nabij de binnenstad en station Utrecht-Centraal is dit goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste verdieping beschikbaar. Het appartement ligt in de wijk ‘Hooch Boulandt’. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een royale woonkamer met balkon op het zuidoosten met uitzicht op de Singel en privé-berging op de begane grond.

UTRECHT - STADIONLAAN 73 In de Stadionflat te Utrecht Oost gelegen, ruim en licht 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement met zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping en heeft een berging in de onderbouw. Het betreft een goed onderhouden appartementencomplex met lift. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd.

VRAAGPRIJS € 349.500,- K.K.

HUURPRIJS € 1.395,- PER MAAND

HUURPRIJS € 1.290,- PER MAAND

WWW.WVO.NL


Gratis bezorging in Utrecht Wij bezorgen ook in Zeist, Bilthoven, Bunnik en de Bilt voor €5,-. Kijk voor meer informatie op

WWW.BORRELPLANKVANLUCAS.NL

Uw woning verdient de beste kozijnen

Elst (Rhenen) Rijksstraatweg 233 Loosdrecht Oud Loosdrechtsedijk 69e (0318) 47 21 14 // info@esseveld.nl

RAMEN - DEUREN - KOZIJNEN

Vraag direct uw offerte aan via www.esseveld.nl

PREFAB DAKKAPELLEN

SERRE- EN VERANDABOUW


WVO makelaars 17

Subsidie energiebesparende maatregelen Wil je meer wooncomfort en ook nog eens besparen op je energierekening? Laat dan, met subsidie, je woning isoleren.

Je wooncomfort verbeteren en besparen op je energierekening met het isoleren van je woning is nu extra voordelig door de subsidie energiebesparende maatregelen. De overheid heeft ruim 35 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen zoals: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Hoogte subsidie energiebesparende maatregelen. De hoogte van de subsidie is per maatregel weer anders. De enige voorwaarde is dat je twee energiebesparende maatregelen laat uitvoeren. Let wel op dat je de subsidie voor energiebesparende maatregelen aanvraagt voordat de maatregelen uitgevoerd worden! Hier onder kun je per maatregel de hoogte van de subsidie bekijken en zien wat de gemiddelde besparing op de energierekening is. Subsidie spouwmuurisolatie Voor het isoleren van de spouwmuur kun je €5,- per m2 subsidie krijgen. Met een gemiddelde woning bespaar je al gauw €550,- per jaar op de energierekening. De gemiddelde terugverdientijd van spouwmuurisolatie ligt tussen de 3-5 jaar. Spouwmuurisolatie de ideale manier om het wooncomfort te verhogen. Subsidie dakisolatie Voor het isoleren van het dak kun je een subsidie van €15,- per m2 krijgen. Voor een gemiddelde woning is de besparing zo’n vier- tot zeshonderd euro per jaar, met een terugverdientijd van 3-7 jaar. Dakisolatie zorgt dus voor een fikse besparing en veel meer wooncomfort. Subsidie vloerisolatie Voor vloerisolatie kun je €5,- per m2 subsidie krijgen. Met een gemiddelde woning bespaar je al gauw €180,- per jaar op de energierekening. De gemiddelde terugverdientijd van vloer­ isolatie ligt tussen de 7-9 jaar. Vloerisolatie neem je niet om te besparen maar verhoogt je wooncomfort enorm. Subsidie bodemisolatie Voor het aanbrengen van bodemisolatie kun je €4,- per m2 subsidie krijgen. De besparing van bodemisolatie is slechts maar 5%. Bodemisolatie wordt in 98% aangebracht om optrekkend vocht en schimmel te verhelpen.


bedrijfshuisvesting 19

RECENTE SUCCESVOLLE TRANSACTIES A

H KOC E G AN

T A

H KOC E G AN

T

NIEUWEGEIN - COLTBAAN 1-19

NIEUWEGEIN - WATTBAAN 48-52

Het betreft een zeer representatief gebouw ter grootte van ca. 4.129 m² met 76 parkeerplaatsen.

Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw ter grootte van ca. 3.899 m² met 72 parkeerplaatsen. Tevens is het object te huur vanaf 1.000 m2.

V

U ERH

U RD

H KOC R E V

T

UTRECHT - RANDONWEG 7A

SOESTERBERG - AMERSFOORTSEWEG 11 B

Het betreft de bedrijfsruimte gelegen op de begane grond ter grootte van ca. 279 m² met 3 parkeerplaatsen.

Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw gelegen op de begane grond en eerste verdieping ter grootte van ca. 1.000 m².

H V ER

UUR

D

H KOC V ER

T

MAARSSEN - PLANETENBAAN 104-119 (GEDEELTELIJK VERHUURD)

BUNNIK - KOSTERIJLAND 50

Het betreft een kantoorruimte gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping ter grootte van ca. 1.235 m2.

Het betreft een zeer representatief kantoorgebouw van ca. 2.000 m2. Het pand ligt op een unieke zichtlocatie aan de rijksweg A12.

Wilt u ook uw pand verkopen of verhuren? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 030-69 20 304 (Zeist) / 030 25 42 209 (Utrecht) of via e-mail: hartman@wvo.nl. Graag tot ziens! Verkoop/Verhuur

Aankoop/Aanhuur

Besparen

Beleggen

WWW.WVO.NL

Robert Jan Hartman


WWW.BOUWBEDRIJF-LICHTENBERG.NL

Exclusiviteit en Lééfgenot!

Te koop: 6 zeer luxe appartementen in Zeist www.lyceumstaete.nl REALISATIE

Start bouw september 2017

Nog 3 te koop!

ONTWERP

VERKOPENDE MAKELAARS

030 - 69 20 304

0343 - 70 02 22

030 - 22 87 611


huizen nieuwbouw 21

U E I N

W

W U O B

HET KOMPAS LOOSDRECHT

VECHT IN ZICHT

Wonen aan de eerste Loosdrechtse Plas en de Vuntusplas met eigen jachthaven. Op de voormalige Ottenhome / Kompas locatie en de Swingboei zullen 6 vrijstaande rietgedekte watervilla’s, 28 ge­ schakelde villa’s aan het water en 4 fraaie lodge woon werk appartementen gerealiseerd worden. Nog één lodge woon werk appartementen te koop. Neem voor het actuele aanbod contact op met WVO makelaars Zeist: 030 - 692 03 04.

Het is tijd voor iets nieuws. Wel eens dagdromen gehad over een villa direct aan de Vecht? Wel eens gedroomd over een eigen boothuis? Het kan! Op een unieke locatie in Maarssen op de oevers van de Vecht verrijzen drie elegante villa’s. We noemen dit drietal Vecht in Zicht. NOG TE KOOP: VILLA B

BINNENKORT IN DE VERKOOP:

DIVERSE APPARTEMENTEN IN HET CENTRUM VAN ZEIST. Houd onze site in de gaten: www.wvo.nl/aanbod/nieuwbouwaanbod

lke officiële e ij b , s* ca u L n a v nk ber 2017. m te voor een borrelpla p se n e s u st u g in de maanden au verkoopopdracht ucas.nl borrelplankvanl

*t.w.v. 60,- | www.

UZ03012498

N O B D E T EGO

JK

#

@wvo.nl ) 69 20 304 | info geweg 12 | T. (030 Ho 2e | ist Ze recht@wvo.nl rs WVO makelaa 30) 25 42 209 | ut (0 T. | 30 t aa str Scorel Utrecht | Jan van WVO makelaars

WWW.WVO.NL

#

www.wvo.nl


WVO makelaars Utrecht Jan van Scorelstraat 30 T. (030) 25 42 209 utrecht@wvo.nl | www.wvo.nl

WVO makelaars Zeist 2e Hogeweg 12 T. (030) 69 20 304 info@wvo.nl | www.wvo.nl

een slimme keuze is snel gemaakt € 459 P.M. VOLVO PRIVATE LEASE DE V60 POL AR VOOR

Bij Volvo weten we als geen ander dat autorijden draait om rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Karaktereigenschappen die perfect samenkomen in de V60 Polar. Voel u veilig met City Safety, ons automatische noodremsysteem en geniet van het comfort van Business Pack Connect met navigatie, Park Assist en High Performance Audio. U rijdt de Volvo V60 Polar privé tijdelijk al vanaf € 459 per maand inclusief o.a.: • Onderhoud en reparatie • Banden • Verzekering • Wegenbelasting En dat zijn nog maar een paar van de vele gemakken die Volvo Private Lease met zich meebrengt. Slim bedacht door Volvo, slim gekozen door u. KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP VERKERKVOLVO.NL/PRIVATELEASE

Volvo V60 Polar op basis van Volvo Private Lease vanaf € 459 per maand, incl. btw en excl. brandstof, 48 mnd, 10.000 km p.j. en 6 schadevrije jaren. Volvo Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volvo Car Lease: 020 - 65 873 10 (kantooruren). Minder km’s: -€ 0,05 p.km. Meer km’s: € 0,13 p.km. Wijzigingen voorbehouden. Gem. verbruik: 3,8 – 7,0 l/100 km (26,3 – 14,3 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 101 - 163 g/km. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid.

Verkerk Bilthoven B.V. Verkerk Houten B.V. Verkerk Leidsche Rijn B.V. Verkerk Utrecht B.V.

C. de Haasweg 90 Linieveste 10 Meijewetering 41 Hudsondreef 54

030 2282105 030 6066860 030 2411440 030 2660244 verkerkvolvo.nl


wonen met stijl 23

Echt mooie relax­stoelen Hugo van Woerden verkoopt mooie stoelen. Zo mooi, dat je niet eens ziet dat het relax­stoelen zijn. Deze stoelen hebben zich door de hype de laatste jaren steeds verder ont­ wikkeld. Ze zijn slanker, snoerloos en een stuk moderner. Met een keuze uit ruim 100 modellen is er voor elke woonkamer wel een passende stoel te vinden. Hugo: ‘Mensen willen wel de gemakken, maar niet de uitstraling van een relaxstoel. Voor sommige mensen is de aanschaf van een relax- of sta-op stoel daarom nog best een drempel. Maar dat is helemaal niet nodig. Elke 55+’er heeft er wel één, of zou er eentje willen. Nu de stoelen steeds mooier zijn geworden, zien mensen het verschil niet. De stoelen kunnen desgewenst op maat worden gemaakt en zijn vrijwel allemaal snoerloos. Ze zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Kom gerust even proefzitten.’

HUGO:

‘Je ziet het verschil niet’

Naast het assortiment in relax­ stoelen hebben ze bij Van Woerden Wonen ook nog een uitgebreide meubelcollectie. Prachtige tafels en een ruime keuze in betere bankstellen. Deze banken onderscheiden zich door hun unieke vormgeving en professionele afwerking. Alle banken zijn duurzaam en afkomstig van Nederlands of Europees fabrikaat. Elk meubel op maat naar uw wensen. ‘Wij staan voor een eerlijke prijskwaliteitverhouding en goede service. We kennen de klanten bij naam. Wij zijn pas tevreden als de klant ook blij is met hun nieuwe woonkamer. Dáár ligt onze focus.’

Van Woerden Wonen | Hoogstraat 20-24 | 3901 CG Veenendaal | T. (0318) 51 11 43 | E. info@vanwoerdenwonen.nl www.vanwoerdenwonen.nl | Openingstijden: di - do 10.00-17.30 uur | vr 10.00 - 21.00 uur | za 10.00 - 17.00 uur


Madeleine Bar Bistro Madeleine Bar | Bistro is gelegen op ’t Wed, te midden van allerlei gezellige restaurants en cafés. Het interieur is eigentijds en warm met als middelpunt een open en uitnodigende bar. Kom genieten van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Op de menukaart vind je klassieke, Franse bistro gerechten in een nieuw jasje. Daarnaast is er een veelzijdige wijnkaart en een borrelkaart voor een kleine bite!

De franse bistro bij u op locatie Het team van Madeleine Bar | Bistro verzorgt ook catering op locatie. Van aankleding tot bediening, luxe hapjes, lunches, brunches, walking diner, buffetten en ook live cooking. Wed 3a, Utrecht T. 030 - 23 10 100 www.madeleine-utrecht.nl

Uw keuze voor ons is evident! EvidentBouw is een aannemersbedrijf met een nieuwe werkwijze, die past ‘bij deze tijd’. In elk bouwproject schuilt voor ons een uitdaging. Wij werken vanuit doordachte en praktische oplossingen met ‘een frisse kijk’. Wij bouwen uw huis.

Renovatie Restauratie Nieuwbouw

Zwitserse kade 6 - 13 3707 HZ Zeist T 030 30 30 014 F 030 30 30 015 E info@evidentbouw.nl W evidentbouw.nl


A

KO E G AN

aangekocht 25

CH T

ZEIST - COORNHERTLAAN 8

BUNNIK - GILDENRING 12

DEN DOLDER - PALTZERWEG 285

BUNNIK - VAN ZIJLDREEF 3

UTRECHT - HORATIUSLAAN 11

MAARSSEN - WILLEM VAN LEUSDENLAAN 56

WWW.WVO.NL

ZEIST - GRIFFENSTEIJNSEPLEIN 41

ZEIST - PLATOLAAN 67

BAARN - BALISTRAAT 36


26 huizen aanbod

T

Ruim en uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met balkon gelegen op de bovenste verdieping van het prachtige appartementencomplex “Alto Vista” met zijn eigen voorzieningen als een conciërge die iedere dag aanwezig is, een grote beveiligde parkeergarage, een fitnessruimte voorzien van professionele apparatuur, ruimten voor fysiotherapie, de kapper en pedicure evenals een recreatieruimte met keuken en bar.

P O O EK

BOSCH EN DUIN - DENNENWEG 4 B2

Het appartement is ca. 127 m² groot en is voorzien van een balkon, eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeer­garage en een berging in de onderbouw. De indeling van het appartement is ruim en luxe. Een ontvangsthal met garderobe en video intercom installatie, stookruimte/

Zeer bijzonder woonobject met ruime tuin, oprit en garage voor meerdere auto’s en een verwarmd zwembad.... Dit woonhuis onderscheid zich door haar bijzondere indeling. Een woonhuis met alle leefruimtes op één verdieping en met een extra woonruimte in het souterrain. Het onderhouds- en afwerkingsniveau is uitstekend.Het perceeloppervlak bedraagt ca. 1.335 m². De villa ligt in een fraaie woonomgeving te midden van de uitgestrekte bossen maar ook direct nabij diverse winkels, scholen en uitvalswegen. Indeling: Royale ontvangsthal, living aan de voorzijde voorzien van een openhaard en aansluitend een tuinkamer met dubbele deuren naar het terras

T

in de voortuin. Vanuit de hal zijn de 1e slaapkamer, de 2e (hoofd)slaapkamer met vaste kasten en de luxe badkamer bereikbaar. Eveneens vanuit deze hal is de 3e derde slaapkamer bereikbaar, de tussenhal met ruime inbouwkasten, de 2e badkamer en een multifunctionele werk-/ speel-/logeerkamer. Royale woon-/ eetkeuken voorzien van alle apparatuur. Vanuit de keuken bereikt u het souterrain, deze is voorzien van pantry, 3e badkamer en 2 goede kamers. De o.a. garage is vanuit de keuken bereikbaar, maar heeft tevens een deur naar de achtertuin en een ruime bergzolder. Kortom: Ideaal voor mensen met vaak gasten of logees. Of voor kantoor aan huis.

berging en toilet. Een mooie woon­ kamer, ruime slaapkamers, een royale keuken voorzien van inbouwapparatuur, een bijkeuken en een luxe badkamer. Vanaf het balkon geniet u van een schitterend vrij uitzicht op de parkachtige tuin. Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en de keuken en studeer-/slaapkamer van screens. Wonen In een rustige bosrijke woonomgeving, op 5 minuten afstand van Den Dolder met eigen treinstation en Zeist met zijn uitgebreide voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants e.d. alsmede Golfclub De Pan.

VRAAGPRIJS € 375.000,- K.K.

TE

KOO P

ZEIST - ORANJE NASSAULAAN 47

VRAAGPRIJS € 699.000,- K.K.

P O O EK

Absolute TOP locatie, in het Lyceumkwartier Deze vrijstaande villa met vrijstaande garage en een heerlijk grote en schitterend aangelegde tuin op een perceel van maar liefst 1.000 m². De huidige eigenaren hebben de woning recent nagenoeg geheel verbouwd, gerenoveerd en aangepast tot een luxe villa met prachtige details. Wat direct opvalt is de mooie trappartij midden in de woning, samen met de mooie lichtinval in het gehele huis door de grote lichtstraat ! De woning wordt omringd door een prachtige tuin met eigen oprit voor meerdere auto’s en een royale garage, privé gelegen, omringd door veel groen, royaal terras en genoeg ruimte voor het eigen kunstgras veldje voor hockey / tennis / voetbal en basketbal… naast het huis is er ook nog een tweede terras .

ZEIST - PLATOLAAN 21

Het Lyceumkwartier staat bekend om zijn prachtige villa’s, rustig gelegen op loopafstand van het Zeister bos. Voorzieningen als scholen en sportverenigingen, uitvalswegen en ook het centrum van Zeist bevinden zich op korte afstand. PERCEEL VAN 1000 M² / GEBRUIKSOPPERVLAKTE 341 M2 VRAAGPRIJS € 1.450.000,- K.K.

WWW.WVO.NL


BBQ recept 27

BBQ recept Lamskebab spiesen met tzatzikidip Ingrediënten lamskebab voor 6 personen: • 500 gr lamsgehakt • 1 ei • 1 teen knoflook, geperst • 1 el groene peperkorrels op azijn, uitgelekt • geraspte schil en sap van 1 citroen • 1 el kappertjes, fijngehakt • 2 takjes lavas, blaadjes fijngesneden • 2 tl ras el hanout (Marokkaans kruidenmengsel van zo’n 20 specerijen) Verder nodig: • 18 metalen spiesen Ingrediënten tzatziki voor 6 personen: • 500 ml Griekse yoghurt (echt dikke yoghurt met minimaal 10% vet) • ½ komkommer • 3 á 4 teentjes knoflook • ½ eetlepel dille (gedroogd) • 1 theelepel munt • Sap van een ½ citroen • Scheutje olijfolie • Flink wat gemalen zwarte peper • Snufje zout

Bereiding lamskebab spiesen: 1. Meng het lamsgehakt met het ei en de rest van de smaakmakers. 2. Verdeel het mengsel in 18 porties en draai er balletjes van. 3. Vorm de balletjes tot worstjes en rijg ze aan de spiesen. 4. Rooster de lamskebabs boven een hete barbecue rondom bruin en laat ze daarna aan de rand verder garen.

Bereiding tzatzikisaus: 1. Was de komkommer of schil de komkommer. Snijd het kontje er af en rasp (grove reepjes) boven een zeef. Laat de komkommer goed uitlekken. Duw met de bolle kant van een lepel tegen de kom­ kommer om het vocht eruit te duwen. 2. Doe de yoghurt in een mengkom, pers 3 á 4 teentjes knoflook uit en voeg aan de yoghurt toe. 3. Voeg een flinke scheut olijfolie toe. Strooi vervolgens een halve eetlepel gedroogde dille en een theelepel gehakte munt uit over het mengsel. Voeg tot slot het sap van een halve citroen toe (denk om de pitjes) en als laatste meng je de uitgelekte komkommer door het yoghurtmengsel. 4. Meng het geheel tot een mooie massa. Voeg naar smaak zout en peper toe. Met de peper mag je best royaal zijn, maar pas op met zout. 5. Laat de tzatziki minimaal een aantal uur opstijven in de koelkast. Hierdoor trekken de smaken beter in de tzatziki. Het beste kun je de tzatziki een avond van te voren maken. 6. Druppel voor serveren nog wat olijfolie over tzatziki. Serveertip! Serveer met een couscous salade of Griekse salade.


28 huizen exclusief

ZEIST - ARISTOTELESLAAN 49 Op één van de mooiste lanen van de wijk Lyceum­ kwartier staat deze jaren 30 twee onder één kap villa. Schitterend met karakteristieke kenmerken als glas in lood, mooie trappenpartijen, suitedeuren en parket­ vloeren. Kenmerkend als u voor de woning staat zijn de twee toegangshekken, één richting de voordeur en daarnaast de oprit richting de garage. Verder beschikt de woning over een heerlijk, goed op de zon gelegen tuin met diverse terrassen.

ZEIST - BOULEVARD 16 Aan de rand van het Lyceumkwartier in Zeist mogen wij dit prachtige monumentale landhuis met een schitterend rietgedekt kantoor/atelier op een perceel van ruim 3.400 m2 aanbieden. Het landhuis oorspronkelijk bekend als Villa Berkenhof, thans Wingerdhof genaamd, is gebouwd in 1910 door architect J. Stuivinga als eigen woonhuis. In het ontwerp zijn invloeden van de Engelse landhuisstijl en cottage-stijl te herkennen.

ZEIST - BUNSINGLAAN 2 D Op fascinerende locatie, te midden van natuur en privacy, aan de rand van villawijk De Bunsing, en nabij ZeistCentrum, staat deze schitterende vrijstaande villa. De witte gevels met de houten rabatdelen geven de villa een fraaie landelijke uitstraling. De woning is erg ruim, uitzonderlijk licht en uiteraard van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn smaakvol ingericht en belegd met mooie houten vloeren. Sfeervol en licht door veel raampartijen met roedeverdeling.

VRAAGPRIJS € 940.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 1.650.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 1.495.000,- K.K.

ZEIST - PLATOLAAN 21 Op absolute TOP locatie, in het Lyceumkwartier, staat deze vrijstaande villa met vrijstaande garage en een heerlijk grote en schitterend aangelegde tuin op een perceel van maar liefst 1.000 m². De woning wordt omringd door een prachtige tuin met eigen oprit voor meerdere auto’s en een royale garage, privé gelegen, omringd door veel groen, royaal terras en genoeg ruimte voor het eigen kunstgras veldje voor hockey / tennis / voetbal en basketbal… naast het huis is er ook nog een tweede terras.

DRIEBERGEN - HOGESTEEG 7 Absoluut schitterend landhuis (gemeentelijk monument) gelegen op een royaal perceel van 1.511 m² met dubbele garage en goede uitbreidingsmogelijkheden voor extra bijgebouwen. De huidige eigenaren hebben de woning in 2008 op uiterst doordachte en innovatieve wijze verbouwd en ingericht. Hierbij zijn de oorspronkelijke details zorgvuldig opgenomen in het vernieuwde concept. De oorspronkelijke woning met rieten kap is totaal gerenoveerd en uitgebouwd met een koperen kapconstructie.

€ 1.450.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 1.295.000,- K.K.

ZEIST - ORANJE NASSAULAAN 47 Zeer bijzonder woonobject met ruime tuin, oprit en garage voor meerdere auto’s en een zwembad. Het betreft een vrijstaande villa bestaande uit twee wooneenheden. Eén van de wooneenheden bieden wij nu aan. Dit woonhuis onderscheidt zich door haar bijzondere indeling: een woonhuis met alle leefruimtes op één verdieping met een extra woonruimte in het souterrain. Het perceeloppervlak bedraagt ca. 1.335 m² en is toegankelijk door een zeer royale oprit v.v. meerdere parkeerplaatsen en een dubbele garage. VRAAGPRIJS € 699.000,- K.K.

L C X E

F E I US

WIST U DAT...

...WIJ MARKTLEIDER ZIJN VOOR WONINGEN IN HET HOGERE SEGMENT IN ZEIST.

WWW.WVO.NL


huizen verkocht 29

REC V ER EN T KOC H T!

WWW.WVO.NL


Compleet ontzorgd met totaalinrichting Een groot deel van uw leven brengt u thuis door. Daarom wilt u een knus huis dat past bij uw persoonlijkheid en sfeerbeleving. Gelukkig kunt u uw inrichting en woonwensen met een gerust hart overlaten aan totaal­inrichter H.D. Verwoert & Zn uit Opheusden. Stel: u kiest een vloer uit en koopt smaakvolle meubels. Daar wilt u trendy accessoires bij en dit alles in een kleurstelling die tegelijkertijd smaakvol en een tikkeltje spannend oogt. Maar misschien moet er ook wel verbouwd worden. Bijvoorbeeld vloerverwarming, een wandje stucen, een leiding omleggen. Hoe fijn is het om dit over te laten aan één partij die u alle rompslomp en regelwerk uit handen neemt. Bij H.D. Verwoert & Zn. bent u verzekerd van kwaliteit, een ruim assortiment, gedegen advies en de laatste trends op woongebied. Wenst u ook ontzorgd te worden? Loop dan eens binnen voor vrijblijvend advies. H.D. Verwoert & Zn. Totaalinrichting & projectstoffering Dalwagenseweg 43, 4043 MT Opheusden T. (0488) 44 13 51 | info@hdvwonen.nl www.hdvwonen.nl

Arie enn Janco va

M.O.B. Consultancy Westbroek BV

Voor al uw bouw­kundig advies en keuringen Wilt u een huis kopen, verkopen, bouwen of renoveren? Vak­kundig bouwtechnisch advies is de basis. Bij aankoop van een woning komt u te weten hoe de staat van onderhoud is. Wat voor kosten u in de komende jaren kunt verwachten. Bij verkoop heeft u voldaan aan uw meldingsplicht. Bij verbouwingen houden wij in de gaten dat alles volgens afspraak en goed wordt uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor: • Aankoopkeuring, met of zonder NHG • Verkoopkeuring bij verkoop eigen woning • Deelkeuring - Vloerkeuring - Dakkeuring - Andere onderdelen van woning • Meeloopkeuring zonder rapportage bij aankoop woning • Opleveringskeuring bij nieuw- en verbouw • BOG keuring Ook verzorgen wij voor Vereniging van eigenaren Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP): geen zorg (van) later! Lekkage, houtrot, betonrot, scheurvorming… Laat het er niet op aankomen. Op tijd uitgevoerd onderhoud voorkomt veel ellende en onnodig hoge kosten. Vraag een gratis offerte voor het opstellen van een MJOP voor uw complex. M.O.B. Consultancy Westbroek BV Kerkdijk 47b | 3615 BB Westbroek T. 0346 - 21 52 15 advies@mob.nl | www.mob.nl


WVO makelaars 31 VIEWS: F UNDA RE n geven ons Onze klante een gemiddeld

9,

4

Wat is uw woning waard?

De professionals van WVO makelaars komen graag vrijblijvend langs.

#

UZ03012498

JK

makelaars O V W ij b in n o b Lever deze en ontvang een

E D R A A W S I T GRA BEPALING www.wvo.nl

g

* onbeperkt geldi

#

WV

o@wvo.nl 0) 69 20 304 | inf geweg 12 | T. (03 Ho 2e | ist Ze rs ht@wvo.nl WVO makelaa 25 42 209 | utrec traat 30 | T. (030) els or Sc n va n Ja ht | O makelaars Utrec


Woonmagazine

WVO makelaars Zeist | 2e Hogeweg 12 | T. (030) 69 20 304 | info@wvo.nl WVO makelaars Utrecht | Jan van Scorelstraat 30 | T. (030) 25 42 209 | utrecht@wvo.nl

www.wvo.nl

Profile for Alette  Keuken

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2017  

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2017  

Advertisement