Page 1

Nummer 1 - Jaargang 6 - Zomer 2018

e n i z a g a m n o o W

F UNDA RE VIEWS: Onze klante n geven ons gemiddeld een

9

Hotspots uit de regio Utrecht en Zeist TAMARA EN ZWAANTJE VONDEN HUN DROOMSTULPJE NABIJ HET CENTRUM VAN ZEIST.

‘We wilden heel graag terug naar Zeist’


JacquesODesign, authentiek, creatief, eigenzinnig, uniek en exclusief.

Natuurlijke lamp In steeds meer huishoudens wordt er gebruik gemaakt van natuur­ lijke producten. Ik van, Jacques­ ODesign, ben hier dan zelf ook erg lovend over. Het gebruik van een natuurlijke lamp geeft echt toege­ voegde waarde aan een kamer.

Omdenken Denk eens anders bij het inrichten: begin met de eyecacher, zoals de bij JacquesODesign gekochte lamp. Zorg dat deze op een plek komt te staan waar die opvalt en ga vandaar verder met de inrichting. Zo zorgt u ervoor dat die het best tot zijn recht komt.

Unieke lamp of klok

De collectie

Indien u op zoek bent naar een unieke lamp of klok, bent u bij JacquesODesign aan het juiste adres. De producten van Jacques­ ODesign zult u dan ook niet aantreffen bij de interieurketens, of afgeleiden daarvan.

De collectie van Jacques­ ODesign laat zich typeren als zeer gevarieerd. Hierdoor is er iets te vinden voor elk type interieur. Bijna iedere lamp of klok is uniek. Mocht iemand meerdere ontwerpen willen hebben dan is dat soms mogelijk, mits de gebruikte materialen te vinden zijn. Het is natuurlijk wel vanzelfsprekend dat elke klok of lamp enigszins anders is en ze zullen daarom nooit identiek zijn. De serie “Lees(t) lamp” biedt de koper de meeste variatiemogelijkheden en dan voornamelijk in de keuze in de stof van de lampenkap.

Ledlampen Alle lampen worden geleverd met ledlamp, waarvan er sommigen ook bijzonder zijn: daar wordt dan een extra lamp meegeleverd. Het gebruik van gewone gloeilampen wordt sterk afgeraden.

JacquesODesign | Zaandam | T. 06 28 44 31 34 | info@ jacqueso.com

www.jacqueso.com


voorwoord 3

Meters, meters en nog meer meters

Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. De vraag in deze huizenmarkt is niet óf een woning wordt verkocht maar wanneer deze wordt verkocht. Dit betekent niet dat ons werk of dat van de verkoper klaar is. Een woning verkopen is fijn, een woning met (meer)waarde verkopen is nog fijner. Als makelaars adviseren wij ver­kopers graag over dit onderwerp. Hoe voeg je waarde toe aan een pand? Wij lichten een tipje van de sluier op met een aantal tips. Ten eerste: het schilderwerk en de vloeren. Zorg dat deze tiptop in orde zijn! Kopers geven de voorkeur aan goede afwerking. En…zoals wij altijd zeggen: doe dit op tijd, zelfs al voor je verkoopplannen hebt, dan heb je er zelf ook wat aan. Een andere meerwaarde is luxe, denk aan een goed ingerichte keuken, een luxe badkamer of een veranda in de tuin. En tot slot, voor de stad Utrecht is het code­ woord: meters. Meters, meters en nog eens meters! Een dak­kapel, een serre, een uitbouw, stadswoningen winnen het op het aantal m2. Natuurlijk hebben wij nog meer ‘beroepsgeheimen’, die beantwoorden wij graag op één van onze kantoren in Utrecht of Zeist. Uiteraard komen wij ook graag vrij­blijvend bij u langs.

Colofon

Bernard Muijsson, Björn Gerritsen en Wvo team WVO makelaars Woonmagazine is een uitgave van WVO makelaars in samenwerking met Elan Media Group BV. WVO makelaars Zeist 2e Hogeweg 12, Zeist (030) 69 20 304 | info@wvo.nl WVO makelaars Utrecht Jan van Scorelstraat 30, Utrecht (030) 25 42 209 | utrecht@wvo.nl www.wvo.nl

Elan Media Group BV Hoofdstraat 8, Kesteren (0488) 44 20 36 info@elan-media.nl www.elan-media.nl

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, vermenigvuldigd of gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Eventuele wijzigingen, druk- en/of zetfouten voorbehouden. Voor vragen / opmerkingen kunt u contact opnemen met Elan Media Group V.

n i e u w

ELAN UITGEVERIJ - MARKETING - COMMUNICATIE


4 de mensen achter WVO makelaars

Even voorstellen...

Bernard

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als makelaar en taxateur in de stad Utrecht en omgeving. Naast mijn werk hou ik ervan om in het weekend in fijn gezelschap te genieten van een goed glas wijn.

Björn

Irene

Wist u dat ik al langere tijd actief ben in de makelaardij? Een ontzettend leuk vakgebied wat nooit verveelt. Shoppen, een lekker hapje eten of een stedentripje vind ik in mijn vrije tijd het leukst.

Wonen en werken in de schitterende omgeving van onze kantoren in Utrecht en Zeist is een voorrecht. Wist u dat ik vaak te vinden ben bij hockeyclub Kampong? In het weekend mag ik graag het team van één van mijn kinderen coachen.

Ooit vanuit de reisbranche, via het bankwezen, “doorgerold” richting de makelaardij. Werken met mensen, persoonlijk, maar toch ook zakelijke transacties begeleiden. Een thuis is voor iedereen anders. In mijn vrije tijd ga ik graag het water op met onze sloep. Heerlijk met de zon op je gezicht, lekker uitwaaien met een glaasje en een goed boek.

Anne


de mensen achter WVO makelaars 5

Diana

Wist u dat ik zo vaak als mogelijk op de fiets naar bezichtigingen ga? Tenminste... als de zon schijnt! Ook in mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, o.a. op de Utrechtse Heuvelrug.

Annelieke

Mijn naam is Annelieke, en ik ben nu zo’n aantal jaar werkzaam in de makelaardij als binnendienstmedewerkster. Het mooie van deze functie is dat ik help in de ondersteuning van de aankoop, verkoop of taxatie van een woning - het geeft mij enorm veel voldoening als zo’n proces helemaal soepel is verlopen. Het persoonlijke contact met klanten en collega’s geeft mij energie en maakt dit werk zo leuk. Ik zie er naar uit u van dienst te zijn en u zo goed mogelijk (op weg) te helpen!

Robert Jan Mijn missie is het bieden van algehele oplossingen voor verscheidene typen vastgoed. Wist u dat u bij mij ook uitstekend terecht kunt voor advies van kostenbesparing, herhuisvesting en beleggingen? Wanneer ik niet aan het werk ben vindt u mij, zodra het kan, op de Loosdrechtse Plassen.

Wist u dat ik hiervoor als jurist werkzaam ben geweest? Deze kennis kan ik nu nog steeds goed gebruiken. Als geboren en getogen Brabantse hou ik van lekker Bourgondisch eten, uitgebreid tafelen is iets wat ik graag doe.

Sanne Ingeborg Ik regel onder andere de aan- en afmeldingen van panden, stel huurcontacten op en zorg dat alles op rolletjes loopt. Omdat wij in een grote regio actief zijn, is geen werkdag hetzelfde. Inmiddels woon ik alweer ruim 7 jaar in Zeist. Een prachtige omgeving om in te wonen en te werken. Naast mijn werk ben ik actief op de school van mijn kinderen. Verder mag ik graag varen, uit eten gaan en tuinieren.


Madeleine Bar Bistro Madeleine Bar | Bistro is gelegen op ’t Wed, te midden van allerlei gezellige restaurants en cafés. Het interieur is eigentijds en warm met als middelpunt een open en uitnodigende bar. Kom genieten van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Op de menukaart vind je klassieke Franse bistro gerechten in een nieuw jasje. Daarnaast is er een veelzijdige wijnkaart en een borrelkaart voor een kleine bite!

De Franse bistro bij u op locatie Het team van Madeleine Bar | Bistro verzorgt ook catering op locatie. Van aankleding tot bediening, luxe hapjes, lunches, brunches, walking diner, buffetten en ook live cooking. Wed 3a, Utrecht T. 030 - 23 10 100 www.madeleine-utrecht.nl

VACATURE Heb jij kennis van het Realworks systeem en wil je graag in ons gezellige team komen werken? We zijn met #spoed op zoek naar een Binnendienst medewerker die van aanpakken weet. Voorwaarde is wel dat je al ervaring hebt binnen de makelaardij en eerder met Realworks hebt gewerkt. Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Björn Gerritsen: bjorn@wvo.nl.

Verkoop gestart


huizenaanbod Utrecht 7

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

BUNNIK - BOSLAAN 28 Deze aantrekkelijke woning ligt in het dorpse Bunnik, waar het heerlijk wonen is. De buurt is groen, ruim opgezet en zeer kindvriendelijk. Aan een groenstrook aan de overzijde staat een fijn kleinschalig verzamelgebouw waar onder anderen basisscholen, een bibliotheek, muziekschool, kinderopvang en sportverenigingen zijn ondergebracht. De woning kijkt uit op het aan de overzijde gelegen schoolplein. Achter de woning bevindt zich een nieuw aangelegde tuin met een grote berging en een carport op eigen terrein.

UTRECHT - COR RUYSLAAN 36 Aan de oostkant van Utrecht, in de groene en kindvriendelijke wijk Rijnsweerd, staat dit heerlijke ruime gezinshuis met zonnige en vrij gelegen achtertuin. De royale woonkamer met open haard heeft een bijzonder mooie lichtinval mede door de drie grote dakramen. De wijk bestaat grotendeels uit ruime eengezinswoningen en bungalows en ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen rondom Utrecht. In de nabije omgeving treft u de Uithof, het UMC, het Wilhelminapark en verscheidene scholen. Met garage en erfpacht nog voor 19 jaar afgekocht!

UTRECHT - BEGONISTRAAT 1 In deze populaire, kindvriendelijke wijk bieden wij een verrassend ruime eindwoning met stenen berging en een fijne tuin op het noordoosten aan. De woning is gelegen in de mooie Bloemenbuurt, aan een rustige straat. Het buurtje geeft je nog steeds dat ouderwetse dorpsgevoel terwijl je op 5 minuten afstand van het centrum van Utrecht woont. Winkels voor je dagelijkse boodschappen liggen bijna letterlijk om de hoek. Het Centraal Station is ook op korte fietsafstand.

VRAAGPRIJS € 325.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 685.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 419.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - ZEVENWOUDEN 8 Op een superleuke plek met vrij uitzicht in de wijk Lunetten ligt dit royale appartement (voorheen met 3 slaapkamers nu 2 ruime slaapkamers). Het appartement beschikt over een zeer royale woonkamer met openhaard. Verder zijn er maar liefst 2 heerlijke balkons en heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeervoorziening. De woning is van alle gemakken voorzien en is goed geïsoleerd. Het totale woonoppervlak bedraagt ca. 115 m² .

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL

VRAAGPRIJS € 265.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

BILTHOVEN - STEENBOKPLEIN 38 Op een goede plek is dit lichte appartement met heerlijk zonnig balkon op het zuidwesten te koop gekomen. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over een ruime woonkamer en een aparte slaapkamer. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging. De ligging van dit appartement is erg gunstig. Je fietst naar het centrum van Utrecht in 20 minuten (6 km). Winkelcentrum Planetenbaan ligt op 5 minuten lopen.

VRAAGPRIJS € 137.500,- K.K.

DE BILT - DORPSSTRAAT VO STEENSTRAAT 47 In de geliefde historische dorpskern van De Bilt hebben wij deze karakteristieke en goed afgewerkte middenwoning in de verkoop gekregen. De in 1928 gebouwde woning is ingrijpend en zorgvuldig gemoderniseerd, waarbij rekening is gehouden met historische stijlkenmerken. Het huis heeft een woonoppervlakte van 151 m² en is voorzien van een sfeervol en besloten achtertuin op het zuiden. Een ideale woning voor diverse doelgroepen om direct te betrekken.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - ZANDOOGHOF 25 In een zeer rustige en kindvriendelijke buurt ligt aan een autoluw hofje dit royale hoekhuis welke u zeker gezien moet hebben! Door de hoekligging en de grote raampartijen is de woning heerlijk licht. Met maar liefst 5 ruime slaapkamers, volop bergruimte en een fijne tuin op het zuiden is deze woning bij uitstek geschikt voor gezinnen. Verder heeft de woning een zeer royale berging welke vanuit de hal en buiten te bereiken is. Deze geïsoleerde berging zou eventueel ook zeker geschikt kunnen zijn voor een praktijk aan huis. Vanuit de woning is er een prachtig vrij uitzicht over het achtergelegen Vlinderpark. VRAAGPRIJS € 525.000,- K.K.

WWW.WVO.NL

UTRECHT - BATAVIASTRAAT 8 BIS A Deze 4-kamer bovenwoning met zonnig balkon is gelegen op een rustige plek in de woonwijk Lombok. Dit is een aantrekkelijke wijk met veel jonge stellen en starters met het centrum op nog geen 10 minuten fietsen. In de directe omgeving heb je veel leuke hippe koffiezaakjes, fijne restaurants, de karakteristieke sluizen in het Merwedekanaal en de Kanaalstraat; een gezellige bazaar met winkels voor je dagelijkse boodschappen en meer. Tevens zit je binnen enkele minuten op de snelweg. VRAAGPRIJS € 200.000,- K.K.


8 hotspots

hotspots...

...uit de regio Slottuintheater Zeist Deze zomer wordt er een serie gratis toegankelijke voorstellingen in het openluchttheater in de tuin van Slot Zeist gehouden. Het is de 22e keer dat Stichting Luchttuintheater dit heeft georganiseerd. Het Lentefestival van zondag 15 april was de aftrap en de rest van de zomer zijn er nog diverse voorstellingen gepland voor jong en oud! Bekijk het uitge­ breide programma op de website. Zinzendorflaan 1, Zeist www.slottuintheater.nl

Blik&Burgers Zeist Bij Blik&Burgers kun je heerlijk ge­ nieten van een kop koffie, lunch, borrel of een hapje in de avond terwijl de kids zich vermaken in de tofste speeltuin van Zeist. In de zomer zit je heerlijk op het lounge­terras, in de winter lekker binnen bij de houtkachel. Verder organiseren ze regel­ matig leuke activiteiten, zoals workshops, kinderfeestjes, knutselmiddagen, skatelessen en nog veel meer. Bekijk de activiteiten­kalender online. Filosofenlaantje 9, Zeist www.blikenburgers.nl

Styled by Juuls Gevestigd in het centrum van Utrecht, net om de hoek van de Domtoren, zit Styled by Juuls. Hier vind je een mix van luxe merken en een diversiteit aan stoffen. Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen. Korte Jansstraat 18, Utrecht www.styledbyjuuls.nl

Wijncafe Lefebvre Gezelligheid in je glas! Zomaar of omdat je zin hebt in het drinken van een goed glas wijn, omdat de zon zo lekker schijnt, omdat je zin hebt in een avond met z’n tweeën of wilt borrelen met vrienden. Als je ontspannen wilt genieten van een goed glas wijn moet je echt bij Lefebvre zijn! Neude 2, Utrecht www.wijncafelefebvre.nl


hotspots 9

STAN&CO Te vinden in Utrecht, in Arnhem en binnenkort ook in Zeist. Iedere Stan is een beetje anders maar iedere Stan draait om food, drinks & friends. Met de hand bereide koffies en meer dan 20 open wijnen. Neem plaats aan de keukentafel en zie zelf hoe de chef jouw gerechten bereidt. Ganzenmarkt 16A, Utrecht www.stan-co.nl

Hermans Schoenen Sinds 1906 bezoeken de inkopers van Hermans Schoenen de vakbeurzen overal ter wereld, op zoek naar de beste Engelse Goodyear genaaide traditionals, de exclusieve handgemaakte en veelal handgekleurde Italiaanse schoenen en niet te vergeten de Hollandse toppers. De schoenadviseurs weten alles over opvallende trends, de nieuwste leersoorten en bijzondere details. De karakteristieke winkel is het bezoeken waard! Oudkerkhof 22, Utrecht www.hermansschoenen.nl

The Village Coffee De perfecte combinatie van koffie en muziek! Bij The Village Coffee kun je ultiem chillen tijdens een dagje struinen: maak een praatje, enjoy je koffie, pak een krant, zak lekker weg in de bank. Daarna heb je weer genoeg energie om je platencollectie uit te breiden. Voorstraat 46, Utrecht | Bisschopssteeg 21, Utrecht www.thevillagecoffee.nl

Bigoli Je waant je weer even op vakantie. Geniet van een broodje salsiccia met gegrilde groenten, parmaham of mozzarella en een espresso ‘aan de bar’. Italiaanse specialiteiten vind je bij Bigoli. Tip: Laat Bigoli eens jouw catering organiseren. Perfect voor de lunch, borrel of maaltijd. Schoutenstraat 12, Utrecht www.bigoli.nl


10 aangekocht

‘We wilden heel graag terug naar Zeist’ Een klein, schattig huisje waar ze gelukkig zijn met hun katten Vlootje en Alexander de Grote. Tamara en Zwaantje vonden hun droomstulpje nabij het centrum van Zeist.


aangekocht 11

Ook al beschikt de jaren twintig woning over slechts twee slaapkamers, piepklein kun je het knusse optrekje niet noemen. Op de begane grond heb je als bezoeker zelfs het idee in een bescheiden herenhuis te zijn beland. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met authentieke elementen zoals het voor deze bouwperiode karakteristieke hoge plafond en de aanwezigheid van een fraaie open haard. En waarschijnlijk ook met de inrichtingsstijl van de nieuwe bewoners: minimalistisch en ruimtelijk, maar met de meubels in voornamelijk groene tinten toch vooral warm en stijlvol. Op de eerste etage, onder het platte dak, bevinden zich twee slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de trap schuilt een kelder waar Tamara tijdens de verhuizing – hoe grappig – een krant uit 1980 opviste. Aan de achterzijde: een lief stadstuintje.

Tamara en Zwaantje zijn happy in hun authentieke huisje.

Ontspullen Tamara en Zwaantje verruilden hun hoekwoning in Hilversum voor het centrum van Zeist omdat ze kleiner wilden wonen. Het stel is namelijk hele­maal van het ontspullen: alleen houden wat je écht nodig hebt. ‘We willen zo min mogelijk spullen om ons heen verzamelen’, lacht Zwaantje. ‘We hebben geen auto en we hebben ook onze cd’s, dvd’s, veel boeken en zelfs onze tv weggedaan. Zo’n tv zet je te makkelijk aan, dat voelt niet goed. Het hebben van minder spullen geeft een rustiger gevoel in je hoofd.’ Haar vriendin valt haar lachend bij: ‘Best nog wel een uitdaging om deze manier van leven aan mensen duidelijk te maken.’ Voor hun verhuizing naar Zeist woonden ze dus in Hilversum, maar daarvoor in Utrecht en dáárvoor weer in Zeist. ‘Drie verhuizingen in zes jaar tijd, maar we wilden graag toch weer terug naar Zeist’, lacht de van Friese origine Zwaantje. ‘De sfeer van deze wijk met huizen uit de jaren twintig spreekt ons erg aan.’

Puntjes in de onderhandelingen WVO Makelaars fungeerde als aankoop­ makelaar. ‘De eerste keer hebben we de woning nog zonder makelaar bezocht. Anne van WVO zei: als het echt iets is, dan moeten jullie snel toehappen. Drie dagen later hebben we de woning voor de tweede keer met haar bezichtigd. Dan is het fijn om feedback te krijgen van een aankoopmakelaar die op dingen let waar je als koper minder snel aan denkt. Ze wees ons op de oude staat van de cv-ketel, er was nog wat op het schilderwerk aan te merken en ook was er enig reparatiewerk aan het dak nodig. Dat zijn puntjes die we mee konden nemen in de onderhandelingen.’ Een oud huis heeft onderhoud nodig. Daar weten Tamara en Zwaantje wel raad mee. ‘We zijn handig genoeg om iemand te bellen.’


NIEUWBOUW

NO G TE KENK EL O OP E Aan de Dalweg in Zeist wordt een exclusief hoogwaardig woon- gebouw met 10 luxe appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. Het woongebouw is omgeven door een gemeenschappelijke tuin en een parkeerkelder. Alle appartementen beschikken over een balkon, dakterras of privétuin.

Nu in de verkoop • Oppervlakten van ca. 120 m² tot ca.185m² • Privé tuin, balkon of dakterras aanwezig • Parkeerplaats in parkeerkelder • Koopsom vanaf ca. 465.000,- VON

Contact WVO makelaars: T 030 692 0304

D A L S TA E T E . N L

U N I EK GELEGEN AAN DE 1 E P L A S!

U NIE

W

W U O B


WVO makelaars 13

Je huis verkopen via Facebook Je zou denken dat het niet meer dan logisch is. Je huis verkopen via sociale media. Toch is het voor veel makelaars nog lastig toe te passen in de praktijk. Je bent namelijk een steengoede makelaar en doet alles voor je klant, maar iedere dag leuke posts schrijven en bij­passende afbeeldingen maken is toch een vak apart. Terwijl juist deze toevoeging kan zorgen voor een snellere verkoop! Dat ziet WVO makelaars ook.

Tijd voor actie WVO makelaars was zelf al een tijd actief op Facebook en Twitter. Via via zijn ze bij mij terecht gekomen, om hun online zichtbaarheid te vergroten en online meer mensen te bereiken. In 2016 ben ik gestart met mijn bureau ‘Beingbrand’. De naam zegt precies waar ik voor ik sta: wees je merk. Waarmee ik wil zeggen: ga je niet anders voordoen dan wie je bent. Laat zien wat je doet en waarom, in al je woorden, beelden, materialen en gedrag. Online zichtbaar worden Bij WVO makelaars verzorg ik sinds december 2017 de online marketing. Ik schrijf posts (online berichten), artikelen, maak afbeeldingen, zet online advertentie campagnes op en zorg ervoor dat de website SEO-technisch* goed in elkaar steekt. Dit alles in nauwe samenwerking met de mensen achter WVO. Het enthousiasme van Björn, Bernard en de andere medewerkers werkt aanstekelijk. Er zitten ontzettend veel goede ideeën bij WVO makelaars en ik help ze deze tot uitvoer te brengen. Inside story’s De huizenverkoop gaat razendsnel momenteel. Snel schakelen is dus gewenst. Via Facebook brengen we alle woningen in ons aanbod onder de aandacht. Vooral voor het bekend maken van nieuwbouwprojecten is dit een belangrijk kanaal. Daarnaast plaatsen we regelmatig ‘inside story’s’. Verhalen van binnen­ uit het bedrijf. Gebeurtenissen waar we dagelijks mee te maken hebben, verhalen van klanten en onze favoriete plekken in Utrecht en Zeist. Daarnaast zijn we gestart met LinkedIn om ons grote aanbod in bedrijfshuisvesting bekend te maken. Je huis verkopen Heb je op dit moment je huis in de verkoop of wil je dat gaan doen? Zorg dan dat goed beslagen ten ijs komt door eerst een afspraak te maken met WVO makelaars. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over het goed promoten van je woning op sociale media. In overleg met jou maken we de beste teksten en focussen we ons op de unieke punten van jouw woning. WVO makelaars brengt meerdere malen je woning onder de aandacht bij potentiele kopers door deze te posten én promoten (adverteren) op hun sociale media kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Vervolgens kun je zelf aan de slag door deze berichten te delen en dit ook aan je netwerk te vragen. Hoe meer aandacht, hoe groter de kans dat je woning gezien wordt door een potentiele koper. Sociale media werken als een olievlek, hoe meer interactie (likes, reacties, views) hoe groter je bereik en des te sneller je je huis verkoopt!

* SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat wil zeggen dat je de website zodanig optimaliseert dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Dit heeft te maken met de technische opbouw van de website, maar ook met de teksten en afbeeldingen die je online plaatst.

! p oo rk ve e) n i l n (o e d et m es cc Su Astrid Peters www.beingbrand.nl


14 huizen exclusief

EXC

EF I S LU

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ZEIST - BUNSINGLAAN 2D Op fascinerende locatie, te midden van natuur en privacy, aan de rand van villawijk De Bunsing, en nabij Zeist-Centrum, staat deze schitterende vrijstaande villa. De witte gevels met de houten rabatdelen geven de villa een fraaie landelijke uitstraling. De woning is erg ruim, uitzonderlijk licht en uiteraard van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn smaakvol ingericht en belegd met mooie houten vloeren. Sfeervol en licht door veel raampartijen met roedeverdeling. De separate kantoor/praktijkruimte is thans deels ingericht als atelier met vide.

VRAAGPRIJS € 1.045.000,- K.K.

ZEIST - RUUSBROECLAAN 7 In het fraaie Lyceumkwartier in Zeist mogen wij een prachtige, royale en zeer degelijk en traditioneel gebouwde vrijstaande villa aanbieden. De villa (bouwjaar 2005/2006) ligt aan een doodlopende laan met voorgelegen bosperceel en een charmant pleintje aan de voorzijde. Omgeven door een veel privacy biedende tuin, met diverse terrassen en een vorstvrije beregeningsinstallatie, op een perceel van 930 m². In de directe nabijheid van diverse uitvalswegen, sportaccommodaties, winkels en uitgestrekte bossen, wordt hier comfortabel en luxueus wonen gecombineerd met een kindvriendelijke woonomgeving, terwijl uw privacy optimaal gewaarborgd wordt. VRAAGPRIJS € 1.695.000,- K.K.

ZEIST - BOULEVARD 16 Aan de rand van het Lyceumkwartier in Zeist mogen wij dit prachtige monumentale landhuis met een schitterend rietgedekt kantoor/atelier op een perceel van ruim 3.400 m² aanbieden. Het landhuis, oorspronkelijk bekend als Villa Berkenhof, thans Wingerdhof genaamd, is gebouwd in 1910 door architect J. Stuivinga als eigen woonhuis. In het ontwerp zijn invloeden van de Engelse landhuisstijl en cottage-stijl te herkennen. Het landhuis straalt met recht allure uit! Van binnen dient het landhuis echter nog wel te worden gemoderniseerd.

DE BILT - BILTHOVENSEWEG 22 Op goede stand gelegen karakteristieke royale villa met 5 slaapkamers, bouwjaar 1953, ruime garage en vrijstaand bijgebouw met sauna. De vrij gelegen achtertuin op het zuidwesten heeft diverse terrassen om op verschillende tijden van de zon te kunnen genieten. De woning met een perceel van 958 m² grenst aan de achterzijde aan het “van Boetzelaer Park” en is zeer centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels, universiteit, scholen, sportvelden en het “Houdringe” bos. Op fietsafstand van het centrum van Utrecht en Zeist.

UTRECHT - JANSVELD 2B EN 2C In het hart van de Utrechtse binnenstad vindt u dit bijzondere, statige herenhuis. Het pand dateert uit ca. 1890, in 1999 is het gebouw gesplitst in appartementen en heeft volledige renovatie plaats gevonden. De woning die wij te koop aanbieden betreft een 2-tal samengevoegde appartementen (2B en 2C) en bevindt zich op de 2e en 3e verdieping. Het zeer ruime penthouse-achtig appartement beschikt over een geweldig fraai eigen dakterras. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over de Utrechtse binnenstad!

VRAAGPRIJS € 1.650.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 889.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 1.095.000,- K.K.

ZEIST - PROF. LORENTZLAAN 62 In het Lyceumkwartier, direct grenzend aan de Zeister Bossen, bevindt zich deze charmante vrijstaande villa met aangebouwde garage en een royale slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond. De woonkamer is in de 90-jaren fors uitgebouwd en biedt een bijzonder fraai uitzicht over de riante, beschutte achtertuin met veel blijvend groen en meerdere zonneterrassen gelegen op een perceel 1110 m². Op de 1e verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers en een 2e badkamer. Woonoppervlakte: 177 m² (excl. aangebouwde garage en berging).

T

O OP K E

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - ODIJKERWEG 37

VRAAGPRIJS € 1.495.000,- K.K.

Een sfeervolle woonboerderij Voor deze sfeervolle woonboerderij met volledige geïsoleerde deel, authentieke hooiberg, vrijstaande stenen schuur met inpandig een zelfstandig appartement (woonoppervlakte ca. 60 m²) en een eenvoudige houten schuur, gelegen op bijna 4.000 m² grond, vragen wij uw speciale aandacht! De boerderij kijkt aan de voorzijde uit op landgoed Rijnwijk en aan de achterzijde op landgoed De Reehorst, waarbij toch alle voorzieningen als winkels, scholen, de A12 en openbaar vervoer op maximaal 10 minuten afstand zijn gelegen. VRAAGPRIJS € 1.275.000,- K.K.

WWW.WVO.NL


huizen aanbod 15

Zeist Platolaan

Platolaan 15 te Zeist Bent u op zoek naar een karakteristieke vrijstaande villa? Dan is deze fraaie woning gelegen aan één van de mooiste lanen in het hart van het monumentale Lyceumkwartier wellicht iets voor u! De lommerrijke laan staat bekend als zeer kindvriendelijk en wordt omringd door verschillende bosgebieden. De woning die wij te koop aanbieden is gebouwd in een klassieke, typisch jaren 30 stijl en beschikt over een grote multifunctionele garage (met souterrain en verdieping), een oprit voor meerdere auto’s en een fraai aangelegde achtertuin met verwarmd zwembad. Het geheel is gelegen op een ruim bemeten perceel van maar liefst 952 m²! Het Lyceumkwartier is een in de dertiger jaren opgezette woonwijk middenin het bos. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen waaronder het Zeister winkelcentrum, een sportschool en sportpark ‘Schaerweijde/Shot’ met o.a. een indoor tennisbaan, hockeyclub Schaerweijde, tennisclub en een 9-holes golfbaan. Bijzonderheden - In de tuin is er een mooi verwarmd zwembad met elektrisch dek (zelfreinigend, door speciale techniek vrijwel onderhoudsvrij); - Officiële woonoppervlakte meting aanwezig; - Energiezuinig, de woning is volledig geïsoleerd, beschikt over dubbel glas en 26 zonnepanelen. PRIJS OP AANVRAAG


16 verkocht

‘De eerste twee dagen al 25 bezichtigingen, binnen drie dagen verkocht’


verkocht 17

De stormloop op Leeuwerikstraat 3

Huizenkopers kwamen afgelopen voorjaar als vliegen op de stroop af op het huis van Frank en Kim Bergsma in de Leeuwerikstraat 3, middenin de gewilde Vogelenbuurt. Een prachtig opgeknapte en daarmee instapklare souterrainwoning uit het begin van de twintigste eeuw, in een autoluw straatje nabij alle voorzieningen van de Utrechtse binnenstad.

Dat ligt in de eerste plaats aan de woning zelf. ‘Je kunt wel zegen dat het huis zichzelf heeft verkocht’, vertelt Frank. ‘Het ademt een oude sfeer met authentieke elementen zoals glas-in-loodramen. Het huis was helemaal af met prachtige vloeren, muren en een goede keuken en badkamer. De afgelopen jaren hebben we binnen en buiten ook nog het schilderwerk gedaan.’

Frank kwam hier vier jaar geleden alleen wonen, leerde in de tussentijd Kim kennen en intussen is het stel verblijd met de komst van dochter Lize. Overigens maken ook twee katten deel uit van de gezinsinboedel. Met het oog op mogelijke verdere gezinsuitbreiding lieten Frank en Kim hun oog vallen op een mooie tweekapper inclusief grote tuin in Zeist. ‘Net als in de Leeuwerikstraat een oudere woning, uit de jaren twintig. Ik moet bekennen dat ik zelf wel enige moeite had om Utrecht te ver­ laten, maar Zeist is een prachtig alternatief: nabij de bossen, op fietsafstand van de stad en ook met de bus is Utrecht goed bereikbaar.’

WVO Makelaars speelde ook een belangrijke rol. Zo waardeerde Frank de tip om bij de brochure alvast een bouwkundig keuringsrapport bij te sluiten. ‘Daaruit konden aspirant-kopers meteen afleiden dat er geen gebreken waren. Door een huis op deze manier transparant aan te bieden weet iedereen: het voelt goed en het ís goed.’

Stormloop De woning in de Leeuwerikstraat kwam in de verkoop bij WVO Makelaars. Het leidde tot een ware stormloop: binnen twee dagen stonden er al 25 bezichtigingen gepland, op dag één lag er al een prima bod. Uiteindelijk waren er vijf biedingen waarvan enkele belangstellenden hadden aangegeven eventueel een hoger bod te willen uit­ brengen. Uiteindelijk werd het huis voor een hoger bedrag dan de vraagprijs van de hand gedaan.

Vertrouwen Frank en zijn vrouw waren al met WVO Makelaars in overleg enkele maanden voordat de woning in de verkoop ging. Tijdens deze gesprekken raakte het stel onder de indruk van de aanpak van de makelaardij uit Utrecht. ‘Bernard Muijsson (makelaar bij WVO, red.) maakte de indruk goed voorbereid te zijn en gaf vertrouwen met een goede onderbouwing van de vraagprijs. Zo stelde hij een bedrag voor dat deels was ingegeven door statistieken van Funda waaraan je kunt zien binnen welke zoekrange bezoekers van deze site vooral zoeken. We hebben ook gekeken naar wat woningen in de buurt qua prijs deden. Zo zijn we bij een vraagpijs terechtgekomen die realistisch scherp was: niet te hoog en niet te laag.’


EKRIS ZEIST,

UW BMW PARTNER IN DE REGIO.

EKRIS ZEIST

BLANCKENHAGENWEG 22-24

3712 DE HUIS TER HEIDE

TEL 030 - 6925872

BMW maakt rijden geweldig

WWW.EKRIS.NL

zoekt u verkoeling? onze airco’s bieden één oplossing voor meerdere ruimtes, van slaapkamer tot kantoor.

et Nu m s i t * gra ing estur

airco-centre

koelen/verwarmen zuiveren/ventileren bevochtigen/ontvochtigen klimaatbeheersing

-b wifi ddel van uw i m r foon! doo le tele ie b o m ons telefo droid aarden or an orw ook vo r naar de vo viseurs ee rm fo onze ad *in n va n bij éé

w w w. a i r c o c e n t r e - t i e l . n l • t 0 3 4 4 - 6 5 0 5 2 0


huizenaanbod Zeist 19

ZEIST - TULPSTRAAT 44 Zeer goed onderhouden en sfeervol jaren ‘30, helft van dubbel woonhuis met multifunctioneel bijgebouw (ideaal voor bedrijf aan huis, extra kinderkamers, werk/ studeerruimte, dubbele bewoning). Gelegen direct nabij het centrum van Zeist met op loopafstand alle winkels. Deze gezellige woning heeft een mooie zonnige verzorgde tuin en twee goede parkeerplaatsen op eigen terrein. De Tulpstraat is gelegen direct nabij het centrum van Zeist. Het betreft een erg rustige laan waar enkel bestemmingsverkeer komt.

ZEIST - HERENLAAN 49 Karakteristiek herenhuis aan één van de oudste en mooiste lanen van Zeist. Aan deze laan staan stuk voor stuk fraaie herenhuizen, ieder met een eigen historie. In de afgelopen jaren is al veel geïnvesteerd in de woning om deze aan te passen aan de huidige woonwensen. De ruwe schets is reeds gemaakt, de afwerking moet nog volgen.

SOEST - KONINGINNELAAN 8 In 2014 gemoderniseerde leuke linkerhelft van dubbel woonhuis, gebouwd in de jaren twintig (1925) met mooie mogelijkheden voor werk aan huis of een hobbyruimte. Voorheen was het een bakkerij met winkel... in 2014 is het woonhuis helemaal strak getrokken, wanden voorzien van strak stucwerk, nieuwe vloeren, dubbel glas en dakisolatie. Het karakter is goed bewaard gebleven met op diverse plekken het originele glas-inlood!

VRAAGPRIJS € 445.000,-

BIEDEN VANAF € 500.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 499.000,- K.K.

ZEIST - NELSON MANDELALAAN 58 Dit royale 3-kamerappartement bevindt zich op een uitstekende locatie aan de rand van het Lyceumkwartier en het centrum van Zeist met een fraai uitzicht over de direct omgeving. Het appartement is prettig te noemen door haar woonoppervlakte van 128 m², licht, alsmede zonnig, door haar grote glasoppervlaktes en het balkon is gelegen op het zuiden. Het 3-kamerappartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en een separate berging.

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL

VRAAGPRIJS € 499.000,- K.K.

ZEIST - OUDE ARNHEMSEWEG 151 Op een gunstige locatie nabij het centrum gelegen leuke hoekwoning met voor- en achtertuin met royale stenen berging en achterom. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor er op elk moment van de dag te genieten valt van de zon. De woning is royaal uitgebouwd waardoor er een zeer prettige leef/eetkeuken is gecreëerd. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Winkels en scholen liggen op loopafstand en diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar. VRAAGPRIJS € 349.500,- K.K.

VERHUURD

ZEIST - SOCRATESLAAN 2 Uitstekend onderhouden, karakteristieke helft van dubbel woonhuis met riante tuin en vrijstaande garage. De woning staat in het Zeister Lyceumkwartier, een gewilde villawijk in Zeist, omgeven met veel groen, direct nabij het Zeisterbos en op korte afstand van het centrum van Zeist, sportvoorzieningen en scholen. De jaren ‘30 woning is door de huidige eigenaar op doordachte wijze in 2014 vernieuwd en uitgebouwd met behoud van originele details als glas-in-lood en kamer en suite deuren. VRAAGPRIJS € 2.750,- P.M.

ZEIST - WALLENBURG 31 Royale geschakelde villa met souterrain en inpandige garage gelegen aan een rustige laan met alleen bestemmingsverkeer in wellicht één van de mooiste wijken van Zeist, het “Lyceumkwartier”. De woning heeft een woonoppervlak van 193 m² en een inpandige garage van ruim 40 m² en beschikt over veel kamers en de mogelijkheid om de 2e verdieping nog beter bij de woning te betrekken! Het huis ligt op een perceel van 510 m² en heeft een heerlijke diepe en zonnig gelegen achtertuin met meerdere terrassen, veel privacy en een achterom. De locatie is gunstig, in een bosrijke omgeving. VRAAGPRIJS € € 799.000,- K.K.

WWW.WVO.NL

ZEIST - SCHAPERLAAN 20 Op een bijzonder rustige en zeer centrale locatie ligt, op korte afstand van alle voorzieningen en het uitgestrekte Panbos, deze modern afgewerkte gezinswoning. De woning beschikt over een lichte en ruime L-vormige woonkamer met een half open keuken, vier volwaardige slaapkamers en de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te realiseren. De woning heeft een diepe voortuin en een zonnige, besloten patiotuin aan de achterzijde met aansluitend een stenen garage. Bouwjaar 2008. VRAAGPRIJS € 339.000 K.K.


huizenaanbod Utrecht 21

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - RIJNLAAN 43 BIS Bent u op zoek naar een appartement op een toplocatie welke zeer recent op diverse punten is verbouwd? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard! In 2017 is er een gloednieuwe keuken, badkamer en toilet geplaatst. Allen zeer modern, smaakvol en van goede kwaliteit! Ook de CV ketel dateert uit 2017. Verder beschikt het appartement over maar liefst 4 slaapkamers. Het appartement is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping welke tevens de bovenste verdiepingen zijn dus ideaal qua geluidsniveau!

UTRECHT - FREDERIK HENDRIKSTRAAT 145 Wonen in Utrecht kan voor veel mensen niet beter dan rondom het Wilhelminapark. In deze prachtige buurt, aan de oostkant van de stad, komt deze ruime bovenwoning met maar liefst 4 slaapkamers beschikbaar. Door de ronde architectuur en de hoekligging heeft dit appartement een hele leuke en unieke indeling. Binnen enkele minuten wandelt u van deze toplocatie in Utrecht-Oost naar het Wilhelminapark. Niet alleen de dagelijkse boodschappen vindt u in de directe omgeving, maar ook de gezellige restaurantjes waar het heerlijk vertoeven is op één van de terrasjes.

UTRECHT - FREGATSTRAAT 175 In de Schepenbuurt komt deze royale uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers beschikbaar. Door de uitbouw zijn de woonkamer en keuken zeer ruim en licht! De woning heeft verder een fijne tuin waar u kunt genieten van de avondzon. De ligging is heel mooi vrijwel direct naast het Amsterdam-Rijnkanaal. Het NS station Zuilen ligt op loopafstand en met de fiets ben je binnen 10 minuten in de Utrechtse binnenstad. Verder kun je in deze wijk nog vrij parkeren. Ook voor (kleine) kinderen zijn er veel speel- en groenvoorzieningen.

VRAAGPRIJS € 300.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 429.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 325.000,- K.K. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - GOEDESTRAAT 113 In de gewilde wijk Wittevrouwen is deze recent gerenoveerde, sfeervolle vierkamer tussenwoning met knusse stadstuin te koop. De woning is volledig gemoderniseerd en met hoogwaardige materialen afgewerkt, volledig naar wensen van deze tijd. Denk aan sfeervolle eikenhouten vloeren met hoge plinten, strakke wand- en plafondafwerking, inbouwspots en fraai schilderwerk. Ben je op zoek naar een instapklare woning dan moet je hier zeker gaan kijken.

OOK SUCCESVOL VERKOPEN? BEL WVO MAKELAARS.

UTRECHT - JULIANAWEG 2A Op zoek naar een echt een ruime jaren ‘30 gezinswoning? Dan zal deze sfeervolle en ruime tussenwoning met ruim 140 m² woonoppervlak met fijne achtertuin en achterom aan de populaire Julianaweg in de groene wijk Hoograven u zeker in de smaak vallen! Hoograven is een erg gezellige en kindvriendelijke wijk, die bekend staat om de ruime jaren ‘30 gezinswoningen. De brede groenstroken met speeltuintjes voor de kinderen en alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, speeltuinen, scholen en kinderopvang, maken deze wijk erg gewild bij jonge gezinnen. VRAAGPRIJS € 425.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 489.000,- K.K.

TE HUUR

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - KORFOEDREEF 177 Op de zevende verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex bevindt zich dit driekamer (voorheen vierkamer) appartement met zonnig balkon op het zuiden. Het appartementencomplex ligt aan Park De Watertoren en biedt vanaf de galerij een fantastisch uitzicht over het park en de bijbehorende watertoren. De Korfoedreef is op een centrale plek in Overvecht gelegen. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Overvecht. NS station Overvecht ligt op enkele fietsminuten en ook de gezellige Utrechtse binnenstad is op de fiets gemakkelijk te bereiken.

UTRECHT - VOSSEGATSELAAN 64 In de Schildersbuurt gelegen gerenoveerde vooroorlogse tussenwoning van 128 m² met een zeer zonnig dakterras van maar liefst 25 m² én een heerlijke stadstuin van 26 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers en is perfect onderhouden. Een heerlijk ruime en lichte woning in een fantastische buurt.

VRAAGPRIJS € 175.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

WWW.WVO.NL

UTRECHT - HERCULESLAAN 68 In Utrecht Oost is dit hoogwaardig afgewerkte 3-kamer­ appartement met balkon te huur. Het appartement heeft de beschikking over een royale woonkamer met openslaande deuren naar het balkon, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, twee ruime slaapkamers en twee badkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich de fitnessruimte en sauna welke 24 uur per dag toegankelijk zijn. Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping van de 19 verdiepingen tellende hoge ‘Apollo Residence. Vanuit de woning heeft u een adembenemend uitzicht over de skyline van Utrecht, sport­velden en de bosrijke omgeving. PERIODE: TOT 1 AUGUSTUS 2018 TE HUUR. € 1.750 PER MAAND.


Tussen stoer en strak Een RhijnArt keuken brengt sfeer in elk interieur. Precies de sfeer die u voor ogen hebt. Rijke eenvoud, met boeiende contrasten tussen stoer en strak. Het is de kracht van ons ontwerp. Welk ontwerp we ook maken, we voeren het voor u uit. Bekijk de reportages op onze website en kom naar onze showroom in de Betuwe. Welkom!

RhijnArt keukens | Broekdijk 38, Kesteren | 0488 - 480 525 | rhijnartkeukens.nl


REC

EPT

Spaghetti

met kip en mango Spaghetti is vaak onlosmakelijk met rode saus verbonden. Maar het kan ook anders! WVO makelaars gaf er een zonnige twist aan en voegde o.a. kip en mango toe voor een verrassende combinatie.

Ingrediënten voor 2 personen: • 150 gram spaghetti • 1 kipfilet • 1 theelepel kipkruiden • 1 prei • halve mango • 1,5 eetlepel roomkaas naturel • pijnboompitjes • handje rucola • peper en zout • olijfolie om in te bakken

Bereiding Kook de spaghetti beetgaar en giet het af. Snijd de kipfilet in blokjes en bak dit in olijfolie aan. Meng tijdens het bakken de kipkruiden door de kipblokjes en breng ze zo op smaak. Snijd de prei in ringen, spoel ze met water en bak dit ook even mee met de kipfilet. Snijd de mango in blokjes en voeg deze kort voor het serveren toe aan het kip/preimengsel. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitjes aan. Blijf de pan bewegen, ze branden snel aan. Roer de roomkaas door de lauwwarme spaghetti, breng op smaak met peper en zout. Meng het kip/mango/preimengsel en de rucola door de spaghetti en verdeel het over 2 borden. Strooi als laatste de pijnboompitjes over het gerecht.

Eet smakelijk!


De zomermaanden; de perfecte tijd voor het jaarlijkse onderhoud van uw gashaard.

Van

Walsem KACHELSPECIALIST

SINDS

1932 UW KACHELSPECIALIST

Tot en met juli profiteert u van speciale actieprijzen. Zo is uw gashaard weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Kachelspecialist van Walsem B.V. | Groeneweg 15b | 3911 PD Rhenen | T. 0317 - 612 528 | E. info@kachelspecialist.nl | I. www.kachelspecialist.nl Voor actuele openingstijden, zie onze website. TIP: maak een afpraak voor persoonlijk advies!

Adriaan van Ostadelaan 14, Utrecht

T. 030 - 25 44 111 izza’s De lekkerste p oud en ijs volgens ept Italiaans rec voor u bereid.

Wij maken gebruik van verse ingrediĂŤnten, eigen geraspte kaas en het allerbelangrijkste is natuurlijk de liefde die we er in stoppen! Plaats je bestelling gemakkelijk online!

is eizoen Het ijss onnen! g e weer b ngs in Kom la kel in onze w l je te s e b f o ee bij je toetje m lling. beste

www.casa-italia.nl | Bezorgtijden: 7 dagen in de week van 16:00 - 21:45 uur


huizenaanbod Utrecht 25

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

TE HUUR

UTRECHT - ZEELTSTRAAT 165 Op een verrassende locatie in de wijk Hoograven is deze verzorgde, ruime tussenwoning te koop! De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. De tuin, voorzien van achterom, grenst aan een mooi park (Hamersplantsoen) met speelvoorzieningen. Aan de voorzijde van de woning vind je een handige stenen berging met bergvliering en carport. De ligging van de woning is zeer prettig en kindvriendelijk. In de wijk Hoograven zijn vele voorzieningen zoals de winkelcentra Hart van Hoograven en Smaragdplein, scholen, sport en horeca aanwezig.

UTRECHT - SINGELDWARSSTRAAT 31-31 BIS In de mooiste straat van Pijlsweerd ligt deze karakteristieke en zeer bijzondere eindwoning met 2 inpandige garageboxen. De Singeldwarsstraat is enige jaren geleden gerenoveerd en is zeer verkeersluw en stil. Voor parkeren wordt een bewonersvergunning verleend. Op ca. 100 m afstand is toegang tot het gezellige en kindvriendelijke speelpark (Monicahofje) achter de Singelstraat. Meerdere winkels en supermarkten bevinden zich op enkele minuten loopafstand en ook het centraal station en het centrum zijn binnen 5 min lopen te bereiken.

UTRECHT - BILTSTRAAT 113 BIS In de gewilde buurt Wittevrouwen en één van de bekendste straten van Utrecht vindt u deze prachtige 4-kamer bovenwoning met maar liefst twee dak­ terrassen. De Biltstraat ligt aan de rand van het oude centrum van Utrecht en is op loopafstand van Janskerkhof, Neude en De Nobelstraat. Onder andere met diverse restaurants, winkels, Schouwburg en het Lucasbolwerk.

VRAAGPRIJS € 350.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 549.000,- K.K.

HUURPRIJS € 2.125,- PER MAAND (GESTOFFEERD) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

BREUKELEN - DE PLASSEN NOORD 65 Op een unieke locatie in de Noordelijke Kievitsbuurt, ligt dit romantische recreatiezomerhuis ‘La Pergola’ met het kleine zomerhuis ‘Tweede Kamer’. Deze zogenaamde legakker met de twee recreatiewoningen heeft een oppervlakte van maar liefst 8410 m² grond en water en is voorzien van diverse aanlegsteigers en een heerlijke tuin rondom. Een idyllische, fraaie en vrije ligging met blijvend weids uitzicht over het water en de natuur. Het eiland heeft een open verbinding naar de Loosdrechtse plassen en is binnen enkele minuten varen te bereiken vanuit de diverse jachthavens welke aan de Scheendijk zijn gelegen. VRAAGPRIJS € 595.000 K.K.

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL

VRAAGPRIJS € 429.000,- K.K. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

UTRECHT - LOUIS SAALBORNLAAN 75 Op één van de mooiste plekjes van Rijnsweerd vindt u dit royale en goed onderhouden hoekherenhuis. De vrije ligging en de aan een groenstrook en het water gelegen achtertuin, geven u het gevoel van buiten wonen en toch in de stad. Genieten van het weidse uitzicht over groen en water met in de nabijheid alle voorzieningen van de Uithof, het ziekenhuis UMC, het bosrijke natuurgebied Amelisweerd, zwembad Krommerijn, sportvelden, het Wilhelminapark en op tien minuten fietsafstand het centrum en de gezellige winkelstraten van Utrecht. Scholen, crèche en kinderopvang bevinden zich op loopafstand. VRAAGPRIJS € 699.000 K.K.

UTRECHT - GRIETSTRAAT 1 Gelegen in de “Vogelenbuurt” nabij alle voorzieningen en op loopafstand van het historische centrum ligt deze uiterst gezellig gelegen benedenwoning. De woonoppervlakte is verdeeld over twee lichte en goed ingedeelde woonlagen. Achter de woning ligt een heerlijke diepe tuin met vijverpartij waar je heerlijk in kunt relaxen. De woonkamer kenmerkt zich door veel licht en de moderne half open keuken is van alle apparatuur voorzien. Grenzend aan de woonkamer is er een fijn balkon met mooi uitzicht op de tuin met vijverpartij.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

IJSSELSTEIN - KWIKSTAARTPAD 7 Mooie lichte hoekwoning beschikbaar, gelegen aan een groenstrook met water en een zonnige en zeer ruime tuin op het zuiden. De woning is recentelijk gerenoveerd behoudens de keuken en de badkamer. Deze kunnen door kopers naar eigen smaak worden aangepast. Het betreft een hoekwoning in de wijk Achterveld. In de directe omgeving zijn basisscholen, groenvoorzieningen en sportaccommodaties. Voorzieningen als winkels, tramhalte en het buitengebied van IIsselstein vind je op loopafstand.

UTRECHT - MINISTER TALMASTRAAT 28 B Modern 2-kamerappartement, gelegen op de tweede (bo­ venste) verdieping met eigen parkeerplaats. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en een zeer bijzonder harmonicaraam. Dankzij deze raampartij, die in zijn geheel geopend kan worden, creëer je een optimaal vrij en ruimtelijk effect. Het sublieme gevoel dat je op die manier buiten zit is compleet! Het appartement is centraal gelegen, nabij de levendige Amsterdamsestraatweg met diverse winkels en eetgelegenheden. Voor de boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum Rokade of de Amsterdamsestraatweg.

VRAAGPRIJS € 269.000,- K.K.

VRAAGPRIJS € 189.500,- K.K.

WWW.WVO.NL


Ruim 30 jaar is Van de Bijl & Heierman actief in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze kracht. Niet alleen bedrijven en (semi)overheden, maar ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken. Uniek is dat wij alles in huis hebben om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. We hebben de kennis en de creativiteit. Maar ook ruim 80 vakbe­ kwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. We ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden. Indien gewenst, bieden wij alternatieven om uw budget sluitend te krijgen. Lakemondsestraat 13b | 4043 JC Opheusden t (0488) 44 30 93 | e info@vdbh.nl | www.vdbh.nl

Gezocht:

ACCOUNTMANAGER M/V

voor verkoop van stroom- en gascontracten Solliciteren: info@tonkeukenconsultancy.nl

Sepa Green Solutions helpt bij het terugdringen van energiegebruik door inzet van duurzame energiebronnen als wind, zon en biomassa.

Wij doen u graag offerte voor: • Groene energie in Nederland opgewekt, met groencertificaat • Zonnepanelen • Zonnecollectoren • Windturbines • Miniwarmtekrachtcentrales • Biomassaketels. Wij bieden u voor elke situatie een passende oplossing. Praktisch toepasbaar, technisch haalbaar en economisch rendabel.

Bel voor een afspraak: Ton Keuken (06) 53 63 87 78 Ton Snijders (06) 27 37 07 65

Ton Keuken Consultancy

De goedkoopste energieleverancier!


bedrijfshuisvesting 27

TE

P O O K

BASICWEG 12 TE AMERSFOORT

Wij willen u op de hoogte brengen van de beschikbaarheid van een drietal zelfstandige kantoorgebouwen gelegen aan de Basicweg 12, Basicweg 14 en Maanlander 45 te Amersfoort. De panden zijn in zeer goede staat en hebben een unieke ligging op de industrieterreinen ‘de Hoef’ en ‘Calveen’. De A1 en de A28 liggen op steenworp afstand. Evenals het openbaar vervoer.

BASICWEG 12 TE AMERSFOORT - TE KOOP

Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw ‘Terra’ bestaande uit circa 2.270 m2 b.v.o. kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen. Het pand beschikt over ca. 42 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens beschikt het gebouw over een energielabel C.

BASICWEG 14 TE AMERSFOORT

TE H

UUR

VRAAGPRIJS € 1.450.000 K.K. BASICWEG 14 TE AMERSFOORT - TE HUUR

Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw ‘Aqua’ bestaande uit circa 1.923 m2 v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen. Dit gebouw beschikt het over ca. 47 parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor verhuur is momenteel 850 m2 v.v.o. beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 200 m². MAANLANDER 45 TE AMERSFOORT MAANLANDER 45 TE AMERSFOORT - TE HUUR

Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw bestaande uit circa 2.045 m² kantoorruimte verdeeld over 4 bouwlagen. Voor de verhuur is er 1.040 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 2de en 3de verdieping. Op het parkeerterrein zijn ca. 22 parkeerplaatsen beschikbaar. Het gebouw is voorzien van glasvezelaansluiting. Wilt u ook uw pand verkopen of verhuren? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 030-69 20 304 (Zeist) / 030 25 42 209 (Utrecht) of via e-mail: hartman@wvo.nl. Graag tot ziens!

Robert Jan Hartman

WWW.BEDRIJFSHUISVESTING.NL

TE H

UUR


M.O.B. Consultancy Westbroek BV

Voor een onafhankelijke aan- of verkoopkeuring van uw (nieuwe) woning. Maar ook deelkeuring, meeloopkeuring en opleveringskeuring. Ook voor bedrijfsmatig onroerend goed.

0346 - 21 52 15 | advies@mob.nl Kerkdijk 47b | 3615 BB Westbroek | www.mob.nl

Wij onderscheiden ons door de volgende speerpunten: Ruim 80 jaar ervaring Wij hebben onze expertise opgebouwd door zowel praktische als theoretische ervaringen sinds 1932.

Van

Walsem KACHELSPECIALIST

SINDS

1932

Persoonlijk Wij streven naar een geringe omvang van het bedrijf zodat wij persoonlijk kunnen blijven naar u.

UW KACHELSPECIALIST

Eigen service & montageteam Wij hebben een eigen service & montageteam omdat wij streven naar vakkundige installaties en goede kwalitatieve service.

Vakkundig Erkend installateur sfeerverwarming voor alle soorten toestellen. Lid van het sfeerverwarmingsgilde. DE-erkend bedrijf (Duurzame Energie).

Familiebedrijf Op dit moment zit de 4e generatie in het bedrijf. Omdat wij een familiebedrijf zijn, is er een hoge motivatie en een hart voor de zaak.

Vakkundige Deskundig montage advies

Uitstekende service

Korte communicatielijnen U heeft één contactpersoon.

'Vuur als bron van inspiratie’

Kachelspecialist van Walsem B.V. | Groeneweg 15b | 3911 PD Rhenen | T. 0317 - 612 528 | E. info@kachelspecialist.nl | I. www.kachelspecialist.nl Voor actuele openingstijden, zie onze website. TIP: maak een afpraak voor persoonlijk advies!


huizen verkocht 29

V ER

KOC H

UTRECHT - BETUWE 139

MAARTENSDIJK - DR J.J.F. STEIJLINGWEG 4

UTRECHT - HOOGRAVENSEWEG 103

UTRECHT - LEEUWERIKSTRAAT 3

UTRECHT - VOSSEGATSELAAN 9

UTRECHT - VOSSEGATSELAAN 17

KIJK VOOR MEER AANBOD OP

WWW.WVO.NL UTRECHT - ABSTEDERDIJK 203

UTRECHT - VAN DIEMENSTRAAT 15

ZEIST - 2E HOGEWEG 52

ZEIST - AMALIA VAN SOLMSLAAN 38

LANGBROEK - DOORNSEWEG 61

SOEST - EIGENDOMWEG 90

ODIJK - KOEKOEKSBLOEM 78

UTRECHT - BURG VAN DER VOORT VAN ZIJPLAAN 82

WIST U DAT...

WVO MAKELAARS NIET ALLEEN HUIZEN HEEL GOED VERKOOPT MAAR OOK UITSTEKENDE BEGELEIDING KAN BIEDEN BIJ DE AANKOOP VAN EEN HUIS!

WWW.WVO.NL

T


VOOR DE ECHTE ZOMERGENIETERS! 3 0 0 S E TS IN DE SHOW ROOM!

Met extra dikke kussens! CHIQUE BUITENLEVEN

Palmas loungeset

Stoelen leverbaar in 6 kleuren ECHT EVEN SAMEN Alberto tuinset

Met stenen tafel! STIJLVOL BUITEN ZITTEN Hartman aluminium tuinset

0488 44 12 20

WWW.VDGARDE.NL

€1499

€1195

€1295

€899

€823

€649

ALL WEATHER LOUNGESET Prego loungeset

€1953

€1295

incl. loungestoel

€1298

LOUNGEN IN ELKE TUIN Hilton hoekbank

€795

4 royale fauteauils

€1095

ROBUUSTE ALLURE Dining tuinset King

€795

Dalwagenseweg 17

Nieuwgraaf 7

Kanaalnoord 190

Opheusden

Duiven

Apeldoorn

A15 afrit 36

A12 afrit 27

A50 afrit 25

KOOPAVOND:

Duiven & Apeldoorn: Donderdag en vrijdag tot 21:00, Opheusden: Vrijdag tot 21:00 uur.


Wat is uw woning waard?

De professionals van WVO makelaars komen graag vrijblijvend langs.

E D R A A W S I T A GR BEPALING

U Z 0 3 0 12 4 9 8

WVO makelaars ij b in n o b e z e d r Leve en ontvang een

JK

#

o.nl 20 304 | info@wv g 12 | T. (030) 69 we ge Ho 2e | o.nl ist Ze 209 | utrecht@wv WVO makelaars t 30 | T. (030) 25 42 raa lst ore Sc n va Utrecht | Jan WVO makelaars www.wvo.nl g * onbeperkt geldi

#

Een mooi en veilig huis › esseveld.nl

› kozijnen

› deuren

› dakkapellen

› tuinkamers

› zonwering

ZEIST DIJNSELBURGERLAAN 1-12 // ELST (RHENEN) RIJKSSTRAATWEG 233 // LOOSDRECHT OUD LOOSDRECHTSEDIJK 69E // (0318) 47 21 14


e n i z a g a m n o Wo

WVO makelaars Zeist | 2e Hogeweg 12 | T. (030) 69 20 304 | info@wvo.nl WVO makelaars Utrecht | Jan van Scorelstraat 30 | T. (030) 25 42 209 | utrecht@wvo.nl

www.wvo.nl

Profile for Alette  Keuken

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

WVO makelaars Woonmagazine - Zomer 2018  

Advertisement