Page 1

t

groenvo

orz

ien

er

s

& W.

Ini

W.

tia

eniers,

G.

ov r h o vo f ie

2017

2020

groen Grijs

HÉT INITIATIEF VOOR DE HOVENIER, GROENVOORZIENER EN BEDRIJVEN IN DE GROND-, WEG- EN WATERBOUW

WWW.GROENGRIJS.EU WWW.GROENGRIJS GROENGRIJS.EU GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 1

28-10-2020 11:32:33


Aspremont Advocaten, dé juridische partner voor de GWW- en Groensector Aspremont Advocaten is sinds 2002 gevestigd in het hart van de

Daarnaast heeft Aspremont Advocaten alles in huis om de

grijze sector actief zijn; een sector waarmee de advocaten van

dienst te zijn. Zo is mr. Willeke van Ophuizen gespecialiseerd

Betuwe. Een omgeving waar veel ondernemers binnen de groen/ Aspremont Advocaten affiniteit maar bovenal ervaring hebben.

De advocaten van Aspremont Advocaten staan naast u als ondernemer om u van heldere en duidelijke adviezen te

voorzien. Met een flinke portie aan juridische creativiteit en

een doelgerichte houding zoeken zij samen met u naar kansen

ondernemer ook met andere juridische vraagstukken van in het internationaal- en ondernemingsrecht en heeft zij veel

ervaring met grensoverschrijdende activiteiten, zoals transport, handel en samenwerkingsverbanden. Zij ondersteunt u ook

in geval van bedrijfsopvolging, al dan niet na overlijden van de ondernemer.

én oplossingen.

Managing partner Lex van der Zwan is onze relatiebeheerder

Binnen Aspremont Advocaten legt mr. Niels Uijttewaal zich

box-denken” is aan hem besteed.

voornamelijk toe op het bouw- en vastgoedrecht, het algemeen

en sparringpartner bij complexe vraagstukken; “Outside the

contractenrecht en alles wat daarmee samenhangt. U moet

U hebt als ondernemer in Aspremont Advocaten dan ook één

het oplossen van juridische vraagstukken, bijvoorbeeld rondom

Wij sparren, overleggen en adviseren u als ondernemer,

dan denken aan het opstellen of beoordelen van contracten,

de aanleg van lokale en provinciale infrastructuur, maar ook het beslechten van discussies over meer- en minderwerk.

Als het nodig is wordt er uiteraard ook geprocedeerd, maar

dit is in veel gevallen te voorkomen. In het bijzonder wanneer er helder wordt gecommuniceerd tussen opdrachtgever en

vaste vertrouwenspartner voor al uw juridische vraagstukken. zodat u vooruit kunt.

Graag vertellen wij meer over onszelf op de groen/grijs beurs

op 5 maart 2021 in Opheusden en hopen dan ook u daar te mogen ontmoeten.

(onder)aannemer én een goede contractuele basis wordt

Mocht u daar niet op willen wachten, dan kunt u uiteraard

geformuleerd. Aspremont Advocaten ondersteunt en adviseert

een vrijblijvende afspraak.

gelegd, waarin de verwachtingen over en weer duidelijk worden u hierbij.

telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van

ASPREMONT ADVOCATEN | Industrieweg 19, 4051 BW Ochten | T. (0344) 65 05 10 E. info@aspremontadvocaten.nl | I. www.aspremontadvocaten.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 2

28-10-2020 11:32:34


3

GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

inhoud 5 GroenGrijs en de toekomst 7 Nieuw bedrijfspand voor Agro de Arend 9 Henken Sierbestrating presenteert sierbestrating, kunstgras en tuinverlichting 11 Heudra Aanhangwagens: De toekomst is nu! 13 Save the date: het GroenGrijs Event 15 Telefonade: Nieuwste objectbeveiliging: de GPS-Tracker 17 YourICT: Neem je kantoor mee naar buiten 19 Betuws Planten Centrum: Kwaliteitsgroei? Begin op de bodem! 21 Warm welkom bij HKV Ochten B.V.: Alles voor de vakman Naast bovenstaande initiatiefnemers van GroenGrijs nemen ook de volgende bedrijven deel aan het GroenGrijs Event: Aspremont Advocaten, Van Leeuwen Auto’s,

Van Doorn Grondverzet & Transport, Remondis Nederland, Grastotaal, ECONB, Tuinontwerp Bureau, Iveco Schouten, Alfa Accountants en Adviseurs, Prima voor Elkaar, Elan Communicatie & Reclame. Deze dag ook deelnemen als standhouder op het event?

Meld je aan via www.groengrijs.eu of het event bezoeken? Tickets via de site verkrijgbaar.

GROEN GRIJS BEZOEKEN? MELD JE NU AAN VIA WWW.GROENGRIJS.EU DEELNEMEN? DAT KAN VIA GROENGRIJS.EU OF BEL NAAR 0488 44 20 36!

COLOFON GROENGRIJS IS EEN INITIATIEF VAN LEVERANCIERS VOOR HOVENIERS, GROENVOORZIENERS EN G.W.W.

E-mail: info@groengrijs.eu Internet: www.groengrijs.eu Adres: Torenstraat 3, 4041 GA Kesteren Telefoon: (0488) 44 20 36

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 3

VANZELFSPREKEND ZIJN DATA EN HET EVENEMENT GEHEEL ONDER VOORBEHOUD VAN DE GELDENDE RIVM RICHTLIJNEN EN DE STATUS VAN COVID-19

4E J A A R G A N G // N O 1 N O V E M B E R

REDACTIE

Alette Keuken Jan Cees Dulon Barre André van de Vlerk

EINDREDACTIE Ton Keuken

VORMGEVING

Elan Media Group BV, Miranda Masurel

COPYRIGHT

Het auteursrecht op de in dit tijdschrift verschenen artikelen wordt door de uitgever voorbehouden. Het verlenen van toestemming tot publicatie in dit tijdschrift houdt in dat de auteur de uitgever onherroepelijk machtigt de bij of krachtens de auteurswet door derden verschuldigde vergoeding voor kopiëren te innen en dat de auteur alle overige rechten overdraagt aan de uitgever.

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, vermenigvuldigd of gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever.

28-10-2020 12:54:37


grastotaal.nl Voor particulieren Wij zijn totaalleverancier voor particulieren met grotere tuinen vanaf 500 m2. Grastotaal kan u van dienst zijn met het verwijderen van een oude grasmat, het aanleggen van een nieuw gazon en het onderhouden van uw gras. Ook geven wij vrijblijvend advies.

Voor hoveniers Grastotaal kan aanvullend zijn op projecten voor hoveniers. Te denken aan gras machinaal inzaaien en het onderhouden zoals verticuteren, beluchten, doorzaaien, bezanden en bemesten. Het onkruid bestrijden en evt. grasmaaien verzorgen wij ook.

Voor gemeenten Wij verlenen diensten voor gemeenten. Hierbij kunt u denken aan het inzaaien van gras en bloemen in plantsoenen, bermen en parken. Grastotaal beschikt over de juiste kennis en materialen om dit te realiseren.

GRASTOTAAL is dĂŠ specialist op het gebied van gras zaaien en onderhoud Grastotaal is dĂŠ specialist op het gebied van aanleg en onderhoud van gras. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk project een passend advies geven. Bij ons ben je op het juiste adres voor alles rondom het gras en gazon. Je kunt bij ons terecht voor het zaaien van gras in gazons, weides, boomgaarden, bermen en parken. En ook op het gebied van gras onderhoud zoals, verticuteren, beluchten, bemesten, onkruidbestrijding, maaien, egaliseren en doorzaaien. Met onze diensten staan we klaar voor particulieren, hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven en gemeenten.

Tielsestraat 5 | 4043 JP Opheusden | T 0488-442411 | M 06 20 60 17 29 E info@grastotaal.nl | I www.grastotaal.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 4

28-10-2020 11:32:35


GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- IN L E ID IN G -

5

GROENGRIJS

en de toekomst

Het thema van de 4e editie van GroenGrijs is ‘toekomst’. Weliswaar een beladen begrip vandaag de dag. Want de toekomst én het heden is door COVID19 onzeker gemaakt. Dat geldt voor ondernemers, maar ook voor consumenten en in het bijzonder voor plannen. Ook de komst van

een 4e editie van het GroenGrijs event op de geplande datum is niet zonder voorbehoud.

Maar één ding hebben mensen en bedrijven geleerd van het verleden: stilstaan is geen optie. Creativiteit, vooruitkijken en ondernemerschap zijn onlosmakelijk met de toekomst verbonden. Met name in onzekere tijden, bieden deze niet juist kansen?

Eén van de bekendste quotes van bioloog en geoloog Charles Darwin:

‘Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen.’ Dat is de reden dat de bekende initiatiefnemers hun blik volop op de

toekomst hebben gericht en er voor gekozen hebben het event en het initiatief een nog breder draagvlak te geven. De toekomst van GroenGrijs staat voor: professionalisering, groei, inhoud en een breder aanbod.

Zo hebben zorgvuldig geselecteerde bedrijven nu ook de kans om hun diensten aan te bieden aan de groengrijze sector middels het initiatief GroenGrijs, zodat er nog meer diensten, kennis en kunde aangeboden

wordt. Mits de maatregelen rondom COVID19 het toelaten zal ook het event een verdiepingsslag krijgen door interessante sprekers en workshops. Geïnteresseerd?

Wilt u (onder voorbehoud) aan het event deelnemen of bezoeken? Ga voor tickets of meer informatie naar:

www.groengrijs.eu

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 5

28-10-2020 12:52:44


Van Doorn Grondverzet

Wij als Van Doorn bieden u graag een totaalconcept, hiermee willen we u als klant zoveel mogelijk ontzorgen. Dit begint bij het ontwerp, hierin worden de wensen en eisen besproken. Van daaruit worden de ideeĂŤn uitgewerkt tot een overzichtelijk ontwerp en vrijblijvende offerte. Na akkoord van de offerte beginnen wij met het grondwerk. Hiervoor beschikken wij over een groot en modern machinepark. Als het grondwerk klaar is kunnen we aan de volgende stap beginnen, de inrichting van uw buitenterrein. Of u nou straatwerk, asfalt of industrieplaten wilt, Van Doorn regelt het allemaal. Als laatste kunnen wij ook het groen en andere terreinvoorzieningen voor u verzorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van Doorn Transport

Van Doorn BV Transport kan u van dienst zijn om uw goederen op de juiste manier te vervoeren zowel nationaal- als internationaal, via contract of voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit milieuvriendelijke euro 5 en 6 motoren. Wij zorgen voor vakbekwaam personeel, de juiste omgang met goederen en voor iedere vracht het juiste vervoer. Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten beschikken wij over trekker-oplegger combinaties en diverse bakwagens.

Wijenburgsestraat 5 - 4054 JE Echteld - T. 0344-646425 E. info@vandoorngrondverzet.nl - I. www.vandoorngrondverzet.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 6

28-10-2020 11:32:37


7

GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- AGRO DE ARE ND -

Nieuw bedrijfspand voor

Agro de Arend

In de nieuwe showroom wordt een totaalpakket aan producten voor de groensector geboden Voor Agro de Arend is het nieuwe pand aan het Pottenveld 3

een meerwaarde van ons bedrijf. Wij weten waar onze

Het ruime pand is niet alleen perfect bereikbaar (vlakbij de

we dezelfde taal. Dat maakt ons een prettige partij om

in Opheusden absoluut een schitterend visitekaartje. A15) maar biedt tevens op één locatie alles wat de specialist

in de groensector nodig heeft. Het brede productaanbod

klanten mee bezig zijn en wat er speelt. Zodoende spreken zaken mee te doen.’

maakt Agro de Arend ideaal voor bijvoorbeeld hoveniers,

Kennispartner

kennis en ervaring aan klanten verstevigt Agro de Arend

ruimte die Agro de Arend actief wil gaan gebruiken voor

boomkwekers en gemeenten. Met het actief delen van

Het nieuwe pand herbergt een professionele presentatie-

haar unieke positie in de markt.

het ontvangen van klanten en voor het geven van work-

Alles onder één dak Joan Prosman, accountmanager hoveniers en openbaar groen, is terecht trots op het nieuwe bedrijfspand. Hij vertelt: ‘Dankzij de nieuwe locatie kunnen we onze klanten

nu nog beter bedienen. In de zeer ruim opgezette

shops. ‘We hebben hier alle ruimte om mensen representatief (en veilig) te kunnen ontvangen. Door het delen

van relevante kennis met onze doelgroep, leveren we niet alleen de juiste materialen maar geven we ook nuttige informatie over het gebruik of de toepassing er van.’

showroom is in één oogopslag het brede assortiment

Kennismaken met Agro de Arend? Breng dan gerust

zelf ervaren. In het enorme magazijn kan uit voorraad

Opheusden. We kunnen bezoekers ook in deze tijd veilig

aan materialen beschikbaar en kan je de producten direct

worden geleverd. Ook het transport door heel Nederland en ver daarbuiten verzorgen we zelf.

een bezoekje aan het nieuwe pand aan de rand van en verantwoord ontvangen,’ zo besluit Joan.

Volgens het ‘one-stop-shopping’ principe kunnen we de klant niet alleen voorzien van kwalitatief hoogwaardige

materialen, maar ook van gedegen advies. Alle medewerkers weten wat er speelt in de dagelijkse praktijk waardoor we optimaal mee kunnen denken. Wat heeft

iemand echt nodig? Dat vakinhoudelijke advies is echt

AGRO DE AREND | Pottenveld 3 | 4043 AB Opheusden | T. (0488) 48 32 75 E. info@agrodearend.com | I. www.agrodearend.com

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 7

28-10-2020 11:32:44


REMONDIS Nederland

Afval en Recycling | Gevaarlijk Afval | Rioolservice

REMONDIS uw partner voor afvalinzameling en recycling De REMONDIS Groep is al ruim 80 jaar wereldwijd, in 34 landen, één van de grootste dienstverleners op het gebied van afvalinzameling en recycling. De ontwikkeling van innovatieve producten en diensten voor het inzamelen en verwerken van alle afvalstromen is waar REMONDIS zich op richt en aan werkt. Duurzaamheid is hierbij het centrale thema. Onze activiteiten zijn kostenefficiënt, duurzaam en met een gerichte aanpak per branche. Onze integrale aanpak van advisering, afvalinzameling, transport en recycling maakt REMONDIS Nederland dè partner in het managen van afvalstromen. Wij regelen alles in één keer. U houdt uw kosten in de hand en werkt samen met een partner die alles onder één dak heeft. Uiteraard stemmen wij onze oplossingen volledig af op uw bedrijfsprocessen en leveren wij u, digitaal de gewenste managementinformatie. Dankzij ons professionele aanbod van logistieke concepten kunnen wij zowel grote als kleine hoeveelheden afvalstoffen bij u inzamelen met een ledigingsfrequentie geheel naar wens.

Remondis wereldwijd De Remondis Groep is al ruim 80 jaar wereldwijd één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water. De groep werkt over de hele wereld en is in meer dan 34 landen actief. Duurzaamheid is het centrale thema van de bedrijfsfilosofie en van al de zakelijke activiteiten. De ontwikkeling van innovatieve diensten en producten voor een schoon milieu, een leefbare toekomst en een circulaire economie, dat is waar de Remondis groep zich op richt en aan werkt.

REMONDIS Nederland B.V. Meer informatie: 033-27 71 880 of scherpenzeel@remondis.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 8

28-10-2020 11:32:44


9

GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- HE NKE N SIE RBEST R AT ING -

Henken Sierbestrating presenteert

sierbestrating, kunstgras en tuinverlichting

De grootste binnen- en buitenshowroom voor bestratingsmateriaal, kunstgras en tuinverlichting Persoonlijk contact

‘Grijs’ kan ook ‘groen’ zijn

Treed binnen in de wereld van Henken Sierbestrating uit

Sierbestrating is hier echt in alle soorten en maten te

sierbestrating, kunstgras en tuinverlichting op bijzonder

groot formaat tegels erg populair zijn. Binnen onze collectie

Veenendaal. Een wereld waarin een enorme collectie aan

fraaie wijze wordt gepresenteerd. Zowel binnen- als buiten kan je je hier perfect oriënteren om uiteindelijk de

juiste keuze te maken. Robert Henken vertelt met verstand

van zaken enthousiast over de meerwaarde van zijn bedrijf.

‘Onlangs gaven we onze showroom een complete make-

vinden. ‘Op dit moment merken we dat met name de

vindt u unieke en bijzonder fraaie tegels in het formaat 120 * 120 cm. Om de sierbestrating in topvorm te houden,

bieden we natuurvriendelijke en duurzame oplossingen aan in de vorm van bijvoorbeeld waterdoorlatende

voegmortels. Zo krijgt een prachtig terras met (letterlijk!) grijze tegels een duurzaam en daardoor ‘groen’ tintje!’

over,’ aldus eigenaar Robert Henken. ‘Hierdoor kunnen

U merkt het: Henken Sierbestrating heeft naast een onge-

klanten laten zien en krijgen wij de kans om goede informatie

huis om uw project optimaal invulling te geven. Bovendien

we de verschillende mogelijkheden nog beter aan onze

te geven. Geen wonder dat aannemers, hoveniers, groenvoorzieners, stratenmakers, zzp’ers en particulieren de weg naar onze showroom steeds beter weten te vinden.’

Unieke presentatie

kend fraaie presentatieruimte de kennis en know-how in kunnen we elke bestelling overal in Nederland afleveren

met dank aan ons eigen transportbedrijf. Ervaar onze aanpak zelf en breng een bezoekje aan de nieuwe showroom in Veenendaal!

De unieke presentatiewijze geeft een realistische indruk waardoor de producten voor de klant echt tot leven komen.

Zo hebben we een ruimte waarin een speciale ‘avondtuin’ is aangelegd. Hier kan je uiteenlopende soorten tuin-

verlichting ‘live’ ervaren voor een realistische beleving.

Naast uiteenlopende sierbestrating, kan je ook de verschillende soorten kunstgras van kwaliteitsmerk Royal

Grass hier levensecht ervaren. De uitgebreide collectie onderhoudsproducten maakt het plaatje af. ‘We zijn met deze presentatieruimte echt uniek in de markt en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!’

HENKEN SIERBESTRATING | Kernreactorstraat 26 | 3903 LG Veenendaal | T. (0318) 51 21 76 E. info@henkensierbestrating.nl | I. www.henkensierbestrating.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 9

28-10-2020 11:32:47


Een familiebedrijf die overal in mee denkt Van Leeuwen Auto’s is een typisch familiebedrijf dat in 1974 werd opgericht door jullie vader Gert. Wat is zo karakteristiek aan de Van Leeuwen bedrijfscultuur? ‘Niet moeilijk doen, maar aan de slag. Wat er ook aan de hand is, wij lossen het allemaal op. Dat is onze instelling. We kunnen moeilijk nee zeggen en proberen altijd voor iedereen klaar te staan. Alles is gestoeld op onderling vertrouwen, betrokkenheid, loyaliteit en goede service. Het grote voordeel van een familiebedrijf in de regio is dat men elkaar hier ook nog echt wat gunt.’

Natuurlijk is dat niet altijd zo makkelijk en betekent het dat je als ondernemer ruimte moet hebben om te investeren in kennis en opleidingen van je medewerkers. Wil je in de toekomst meedoen als bedrijf, dan moet je klaar zijn voor de opmars van elektrische auto’s, ADAS veiligheidssystemen en telematica. Dat is essentieel voor de komende jaren.’

‘Niet moeilijk doen, maar aan de slag. Wat er ook aan de hand is, wij lossen het allemaal op. Dat is onze instelling.’

Jullie bedrijf is actief op diverse terreinen: van onderhoud tot schadeherstel, maar ook carwash en verkoop nieuw en occasions. Hoe positioneren jullie jezelf? ‘We doen alles op het gebied van mobiliteit tot 3.500 kilo, dus daar horen ook bestelwagens bij. We richten ons primair op de wensen en behoeften van de particulier en de lokale mkb-er. Beide marktsegmenten zijn goed voor een evenredig deel van onze omzet.’ Wij profileren onszelf als een allround universeel autobedrijf dat op basis van fabrieksdata alle merken kan herstellen en repareren. Sterker nog: Wij zijn

ervan overtuigd dat het werken met fabrieksinformatie en toegang tot die data een gewoon onderdeel moet zijn van het totale werkproces.

Wij profileren onszelf als een allround universeel autobedrijf dat op basis van fabrieksdata alle merken kan herstellen en repareren.

Van aantrekkelijke occasion en nieuwe auto tot zakelijk leasecontract. Van APK, onderhoud met verrassende service tot specialistisch schadeherstel. Voor alles wat bij zorgeloos en plezierig autorijden hoort, kunt u terecht bij ons. Van harte welkom.

Verkoop/lease Werkplaats Schade

Industrieweg 2 Kesteren Batterijenweg 5 Kesteren Batterijenweg 5 Kesteren

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 10

T 0488-483323 T 0488-482828 T 0488-483030

verkoop@vanleeuwenautos.nl werkplaats@vanleeuwenautos.nl schade@vanleeuwenautos.nl

28-10-2020 11:32:47


11

GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- HE UDR A AANHANGWAGE NS -

Heudra aanhangwagens

De toekomst is nu! Werkplaats 1650 m2 Show/buitenterrein 2500 m2 Overdekte showroom 250m2

Investeer in jouw toekomst! Heudra is verhuisd, en hoe! ‘We maakten een grote stap

naar deze nieuwe locatie. De ruimte is overbluffend. Op

ons vorige adres zaten we min of meer ‘klem’. Wij wilden vooruit, onze klanten ook, maar de locatie remde. Daar

is nu geen sprake meer van, we kunnen vooruit en zijn

Onze huisfavoriet: Hulco en Anssems! Beide topmerken hebben nog steeds een ijzersterk chassis, op vele punten sterk verbeterd en bevat talloze topopties. Voor ieder wat wils!

Mis het niet: de Heudra Aanhangwagen inruilactie

klaar voor de toekomst. Na de verhuizing zijn we daarom

komt eraan! Ruil je oude model aanhangwagen in voor

Heudra-team. Inmiddels werken wij met 7 monteurs in de

delen van de nieuwe generatie aanhangwagens!

onmiddellijk gestart met nieuwe medewerkers in het machinebouw en aanhangwagens, op het gloednieuwe kantoor zijn ook 9 werknemers actief’, vertelt Rick van

een splinternieuwe Hulco of Anssems, ervaar de voor-

Beijnum.

‘ook daar kunnen wij onze klanten vele malen beter in

Op het grote buitenterrein en in de ruime showroom komen

toekomstklaar. Meer ruimte, vrijwel alle service onder-

de aanhangwagens uitstekend tot hun recht. Bezoekers hebben - zeker nu - ruim de mogelijkheid om de gepre-

senteerde modellen te bekijken, uit te testen en de diversiteit te zien. Daarnaast is er nu een ruim uitgestald

bedienen’. De nieuwe werkplaats binnen Heudra is ook delen uit voorraad leverbaar, binnen een dag weer de

weg op én de bandenservice van Heudra blijft sneller dan snel!

assortiment van onderdelen aanwezig in de showroom,

NIEUW!

Gezocht!

Heudra Aanhangwagens haal- en brengservice.

BBL-ers. Heudra investeert in jou, jij

dit geldt ook voor aanhangwagens voor onderhoud.

in een fijne werksfeer in een nieuwe,

Uw nieuwe aanhangwagen kan thuis afgeleverd worden, Ze kunnen overal gehaald en/of gebracht worden!

Vervangend vervoer nodig? Ook dat regelt Heudra.

in jouw toekomst. Begin je carrière aantrekkelijke omgeving.

HEUDRA AANHANGWAGENS | Spoorstraat 6 | 4041 CM Kesteren | T. (0488) 44 10 58 E. info@heudra-aanhangwagens.nl | I. www.heudra-aanhangwagens.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 11

28-10-2020 11:32:49


WILT U OOK VAN UW ENERGIENOTA AF? Ook voor bedrijven pakketprijzen voor interessante maandbedragen met looptijden naar keuze! ZONNEPANELEN EN OMVORMER

PAKKETPRIJS VANAF

€ 59,PER MAAND WARMTEPOMP

* Inclusief installatie * Geen verborgen kosten

Bel ons r snel voo een afspraak!

ENERGIE COÖPERATIE NEDER BETUWE | NIJVERHEIDSWEG 2A 4041 CK KESTEREN | 0488-745710 | INFO@ECONB.NL | WWW.ECONB.NL

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 12

ONTVA NA PLAATNG SING

€ 2750,-* OP UW RE KEN *verreken

ing subsid

ING

ie en btw

28-10-2020 11:32:50


&

W.

Ini

W.

tia

t

s

f

G.

ie

2017

2020

groen Grijs Event

vrijdag 5 maart 2021

Op 5 maart 2021 is het zover! Het GroenGrijs Event: hét netwerkevenement voor de hovenier, groenvoorziener en bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw.

Deze editie wordt nog groter! Met nóg meer exposanten, nóg meer netwerkmogelijkheden en nóg meer inspiratie.

Kortom, een evenement waarbij niet mag ontbreken!

jij

Ben jij die professional die open staat voor inspiratie en vernieuwingen, dan is GroenGrijs dit voorjaar jouw ultieme bestemming! GroenGrijs is een event waar professionals uit deze vakgebieden bijeen komen om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. En om samen een succesvol begin van het nieuwe seizoen te maken.

www.groengrijs.eu

Check onze website maar houd ons ook in de gaten via social media, de vakbladen en andere mediakanalen. In het volgende magazine medio februari meer en uitgebreide informatie. Wanneer het event geen doorgang kan vinden in verband met de COVID19 zal er uitgeweken worden naar een andere datum.

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 13

28-10-2020 11:32:51


Creatief en uniek ontwerp

Wij hebben passie voor groen en brengen het tuinontwerp graag in de praktijk Creatief en uniek zijn kenmerkend voor het kwalitatief hoogwaardige werk van ons. We laten tuinen groter lijken dan ze echt zijn. Daarnaast hebben we veel ruimtelijk inzicht en zorgen we, door het gebruik van bepaalde technieken, voor verrassende effecten. Op een vakkundige en professionele wijze maken wij van uw tuin, een stralende tuin.

Uniek ontwerp

Wij beginnen met u aan de tekentafel voor uw ontwerp.

Persoonlijk

Wij begeleiden persoonlijk het gehele proces.

Coming soon...

[Wilt u voor die tijd contact opnemen? Dat kan! 06 34 20 92 43]

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 14

28-10-2020 11:32:52


GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- T E LE FONADE -

15

Nieuwste objectbeveiliging:

de GPS-tracker

De GPS-tracker komt eigenlijk als aanvulling op je track & trace Je hebt een hoveniersbedrijf en dus heb je geĂŻnvesteerd

ergens op jouw apparaat, gereedschap of bus wordt

Zelfde verhaal: dan beschik je altijd over waardevolle

zendt twee keer per dag kort een signaal uit van de locatie

in dure spullen. Of je bent werkzaam in de bouw of infra. apparatuur. In beide gevallen wil je dat criminelen van

je spullen afblijven. Maar de werkelijkheid is minder fraai. Hoe vaak gebeurt het niet dat shovels, knikmopsen, trilplaten, karren, palletvorken, kraantjes en soms hele bussen vol met gereedschappen van het terrein worden

geplakt, en zo jouw objecten beveiligt. De GPS-tracker

waar hij zich bevindt. Dat betekent dat de kans om je waardevolle spullen snel terug te vinden, erg groot is.

Geen zorgen dat de batterij op raakt: de accu van de GPS-tracker gaat twee jaar mee.

meegenomen? Daar zit je dan. Mits goed verzekerd krijg

Abonnement

zo’n kraak is groter: de volgende dag kun je niet optimaal

bescheiden bedrag per maand. Bij diefstal kun je des-

je de dagwaarde nog wel vergoed. Maar de schade bij

De GPS-tracker schaf je bij Telefonade aan tegen een

verder met je werkzaamheden.

gewenst een recherchebureau inschakelen dat bevoegd

is om de ontvreemde spullen op te halen en bij je terug

Accu Daar is iets op gevonden: de GPS-tracker. Een apparaatje

van vier bij vier centimeter dat zo goed mogelijk verstopt

te brengen. Dit betekent dat je als ondernemer compleet

ontzorgd bent. Deze service is ook bij Telefonade af te nemen tegen een kleine meerprijs.

De GPS-tracker komt eigenlijk als aanvulling op je track

& trace. Veel criminelen maken deze namelijk onklaar en verkeren vervolgens in de veronderstelling dat hun buit niet meer terug te vinden is. Verkeerd ingeschat.

Telefonade in Kesteren is ook het adres voor onder andere mobiele telefonie en de reparatie van telefoons, tablets en laptops.

TELEFONADE B.V. | Nijverheidsweg 9 | 4041 CK Kesteren | T. (0488) 44 03 91 E. info@telefonade.nl | I. www.telefonade.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 15

28-10-2020 11:32:54


DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR IVECO Daily’s met open laadbak

IVECO Daily 35C16 Hi-Matic Opties • Trekhaak, 3.500kg trekgewicht • Open laadbak (420x210x40 cm) • 8-traps automatische versnellingsbak • Climate control • Cruise control • LED dagrijverlichting Scan de QR-code, of bekijk de voorraad op onze website!

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 16

28-10-2020 11:32:55


17

GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- YOURICT -

Neem je kantoor

mee naar buiten

100% zorgeloze computers is als water uit de kraan

Jij bent hovenier of kweker en daarom werk je het liefst

Vijf modules

Werkend aan een onwijs gave tuin of een verfraaiing

van datgene wat jij wil uitbesteden. Daarom hebben we

buiten. Met de poten in de klei, zoals dat zo mooi heet.

Waarmee we je kunnen helpen? Dat is helemaal afhankelijk

van de publieke ruimte. Je hart wordt warm van groen

ons aanbod onder de naam IT Bricks modulair opgebouwd.

– bomen, struiken, planten.

Wij van YourICT zijn ervan overtuigd dat jij mooiere tuinen maakt, en vooral zorgelozer te werk gaat, zodra je

computers, tablets, telefonie, etc. vlekkeloos draaien. 100% zorgeloosheid op dit gebied, dat is wat wij vanzelf-

Dat wil zeggen: afhankelijk van jouw behoefte kies je voor één, twee of misschien wel alle vijf bouwstenen

waarmee jij je pc’s, laptops, software, antivirus, telefonie, etc. professioneel op poten laat zetten en feilloos laat functioneren.

sprekend vinden. Zie 100% zorgeloze ICT als een onmisbaar

Bekijk voor een uitleg van de ICT-bouwstenen Start,

maakt. Of als een nutsvoorziening zoals water uit de

www.yourict.nl. Uiteraard komen we graag langs om

gereedschap waarmee je het jezelf heerlijk makkelijk kraan: het is er altijd, het is beschikbaar, het werkt.

Niet dat jij een digibeet bent hoor - begrijp ons niet verkeerd. Maar het wórdt nu eenmaal steeds ingewikkelder. De

oplossingen waarvan jij op een slimme manier kunt profiteren worden weliswaar steeds mooier en beter,

maar vereisen ook gigantisch veel technische kennis. Kennis die YourICT in huis heeft speciaal voor jou.

Cloud, Hardware, Telefonie en Mobiel op onze website jouw zorgeloze mogelijkheden te bespreken!

Voordelen 1.

Gebruiksgemak: overal bij je bestanden, administratie

en gegevens kunnen (ook in de auto bij de klant voor de deur) met pc, laptop of tablet

2. Besparing op hardware en werkruimte

3. Een abonnementsprijs per maand (dus geen investeringen)

4. Beheer en monitoring uitbesteed (dus altijd veilig en zorgeloos werken)

5. Eén aanspreekpunt, één contract, één factuur

YOURICT | Nijverheidsweg 2a | 4041 CK Kesteren | T. (0488) 74 50 50 E. info@yourict.nl | I. www.yourict.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 17

28-10-2020 11:32:56


De grootse kracht van kleinschaligheid Het beste van twee werelden Oog voor de mens Totaalpakket aan diensten

Overal dichtbij Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiĂŤle kennis ĂŠn specialistische branchekennis. Thuis in jouw omgeving, dichtbij je werkgebied en dichtbij jou. Daar zijn we op ons best. Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt.

Edisonring 3

Alfa Accountants en | Edisonring 3 | 6669 NA Dodewaard 088Adviseurs 2531750 088 2531750 | dodewaard@alfa.nl Wij ontmoeten je graag op het GroenGrijs Event waar wij ook aanwezig zullen zijn. Tot dan!

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 18

28-10-2020 11:32:57


GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- BE T UWS PL ANT E N CE NT RUM BV -

19

Kwaliteitsgroei?

Begin op de bodem!

Betuws Planten Centrum richt zich op hoveniers en groenvoorzieners in NL. Wij leveren bomen en planten van hoogwaardige kwaliteit aan deze doelgroep. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, we beschikken over de keurmerken ‘Groenkeur’ en ‘On the way to planetproof’

BPC Compost Bij Betuws Planten Centrum richten we ons op het ont-

zorgen van onze klanten. Dit doen we door bijvoorbeeld

franco te leveren op locatie, apart per project verpakken,

BPC Wormenmest

BPC Borderstrooisel

• Unisoil F Aanplantgrond • Franse Boomschors

offerte binnen 1 dag etc. We zien een toenemende vraag

We hebben van deze producten op voorraad staan. Dit

gedurende het onderhoud nog beter optimaliseren.

worden op locatie.

in bodemproducten welke het resultaat na aanplant en

Om aan deze vraag te voldoen ondersteunen wij onze klanten vanaf heden met de volgende producten: • BPC Compost

• BPC Wormenmest

kan los gestort afgehaald worden, of in big bags geleverd Er zit geen minimale afname hoeveelheid aan vast, wel

streven we ernaar om dit in combinatie met de door u bestelde bomen/planten mee te leveren. We leveren dit in big bags van 0.5 m3 en 1 m3 af.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen hierin?

• BPC Borderstrooisel

Bel ons op 0488 72 58 26 of mail naar info@bpcgroen.nl.

Betuws Planten Centrum | Parallelweg 49b | 4043 KH Opheusden T. (0488) 44 12 96 | E. info@bpcgroen.nl | I. www.bpcgroen.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 19

28-10-2020 11:32:59


MKB profiteert nu ook! Verzekeringen zijn over het algemeen niet bepaald aanlokkelijk. Een ondernemer heeft meestal wel wat zinnigers te doen dan uitpluizen welke risico’s hij loopt, wat de voorwaarden van een verzekering zijn en of de premie scherp is. Dus doet Prima voor Elkaar dat voor ze. Al dertien jaar lang zorgt Prima voor Elkaar voor een uitgekiend verzekeringspakket voor particulieren én zzp’ers. Begin 2018 heeft het Ochtense advieskantoor een nieuwe afdeling gestart, speciaal voor het mkb in Neder-Betuwe en Lienden. ‘Want ondernemers willen ook graag ontzorgd worden’, weet adviseur Gerard Valkenburg.

ZORGEN UIT HANDEN Dat Prima voor Elkaar kán ontzorgen, heeft het al lang bewezen. Naast bestaande klanten profiteren inmiddels steeds meer zakelijke klanten van de betrokkenheid en de persoonlijke service van de regionale speler. Een verzekeringspakket dat exact bij de ondernemer past voor een scherpe premie is het resultaat. We stáán voor de ondernemers, altijd.’

PERSOONLIJK GESPREK Met iedere zakelijke klant die zich door Prima voor Elkaar laat adviseren, gaan wij een persoonlijk gesprek aan. We leveren maatwerk en alleen door goed te luisteren komen wij erachter wat het beste bij een bedrijf past. Prima voor Elkaar heeft goede afspraken gemaakt met verschillende maatschappijen. Zelf hoeven ondernemers het niet meer uit te zoeken.

AANSPREEKPUNT Prima voor Elkaar gaat voor een langdurige relatie met iedere klant. Na het ondertekenen van de offerte is de samenwerking daarom niet voorbij. Wij zijn het aanspreekpunt. Bij iedere schade of vraag over verzekeringen kan de klant bellen, een mailtje sturen of langskomen op ons kantoor. Bovendien voeren we ieder jaar opnieuw een gesprek. We bekijken dan samen of de verzekeringen nog wel aansluiten bij de behoeften.

PAKKET OP MAAT VOOR LAANBOOMKWEKERS Dat het voor boomkwekers steeds lastiger wordt om een goed verzekeringspakket af te sluiten, weet Prima voor Elkaar. Steeds meer verzekeraars trekken zich terug als het om agrarische risico’s gaat. Maar het is ons gelukt uitstekende afspraken te maken en daaruit is een pakket met specifieke voorwaarden en tarieven ontstaan. Een pakket op maat voor laanboomkwekers dus.’

BETROKKEN, IN UW BUURT, KORTE LIJNEN & PERSOONLIJK

Bonegraafseweg 6 | 4051 CH Ochten | 0344 - 64 70 70

www.primavoorelkaar.com

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 20

28-10-2020 11:32:59


Communicatie tijdens Corona Opvallen doe je met je content! Animatie of infographic

Een boodschap origineel verpakken? Een duidelijke boodschap geven? Beelden zeggen meer dan woorden. Een animatie die gebruikt kan worden in een digitale mailing, op social media of op jouw website is een simpele manier om een boodschap over te brengen én voor iedereen begrijpelijk. Dat scheelt vertalen… Overzichtelijk uitleg geven? Voor één van onze klanten maakten we een serie infographics. Deze infographics helpen om het groenproduct voor de consument toegankelijk te maken. Een boom planten is dankzij deze infographic zo gefikst!

Videoreportage aanvragen

Een professionele bedrijfsvideo geproduceerd door onze eigen crew? Makkelijker gedaan dan gedacht! Stap 1: Bel of mail Elan Stap 2: Elan komt langs, jij geeft ons een inkijkje in je bedrijf of vertelt over jouw product Stap 3: Wij laten onze creativiteit los Stap 4: Elan levert een filmscript op, waarin alles wat jij hebt vertelt in een overzichtelijk verhaal naar voren komt Stap 5: Onze cameracrew komt langs en schiet aan de hand van het script de benodigde beelden Stap 6: Achter de schermen gaan wij aan de gang en leveren een prachtig geschoten film op Stap 7: Prachtige beelden die je kunt gebruiken voor klanten, op je website, op social media, etc.

Vacaturecampagne

Vakmensen bereiken? Goede boodschap, goed beeld en resultaat:

SOCIAL EN ONLINE MEDIA

Uniek bereik: 31.240

Frequentie: 3,69

Impressies: 115.168

Clicks: 1.117

Klikratio Impressies: 0,97%

Klikratio uniek bereik: 3,13%

Is dit niet direct wat jij zoekt? Onze grafische studio, websitebouwers en ons team van tekstschrijvers en fotografen staat uiteraard ook paraat!

Torenstraat 3, Kesteren | T. (0488) 44 20 36 | E. info@elan-media.nl | I. www.elan-media.nl

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 21

28-10-2020 11:33:01


WWW.DEKOCKREINIGINGSMACHINES.NL Heuvelstraat 2T1 | 4181 PT Waardenburg | T. 0418 - 65 17 85 E. info@dekockreinigingsmachines.nl

HOGEDRUKREINIGERS • INDUSTIESTOFZUIGERS • VEEG-/ZUIGMACHINES SCHROB-/ZUIGMACHINES • REINIGINGSMIDDELEN • REPARATIE • VERHUUR • SERVICE

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 22

28-10-2020 11:33:01


GR O E N GR I J S - N OVEMB ER 2020

- HK V O CHT E N B.V. -

23

Warm welkom bij HKV Ochten B.V.

Alles voor de vakman

Zodra je de ruime en sfeervol aangeklede showroom

‘We leveren uitsluitend kwaliteitsmerken waar we zelf voor

binnenloopt, voel je je gelijk welkom. Het enorme

daarbij onze handelswijze. Veel artikelen kan je in onze

van HKV OCHTEN B.V. aan de Mercuriusweg 44 in Ochten assortiment, de vriendelijke en kundige verkopers, de

extra ruime openingstijden en een kopje écht lekkere

koffie doen de rest. Op het gebied van onder meer bedrijfskleding, handgereedschappen, wegbebakening en reclame & sign ben je hier als bedrijf of ZZP-er op de juiste plek. Welkom bij HKV OCHTEN B.V.!

de volle 100% achter staan. Service en gemak kenmerkt showroom bekijken of passen en leveren we rechtstreeks uit onze voorraad. Die levering gaat snel dankzij onze eigen

logistiek. Mocht er een keer iets niet naar tevredenheid zijn, dan lossen we dit onmiddellijk op. Zo kan de klant blijven doen waar hij of zij goed in is: ondernemen.’

Duurzaam denken én doen

Persoonlijk contact ‘Wij doen alles en hebben alles voor de vakman,’ aldus

Evert Methorst die verantwoordelijk is voor de verkoop.

‘Elke medewerker binnen ons bedrijf doet iedere werk-

dag opnieuw zijn best om het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. Persoonlijk contact staat daarbij centraal. In onze showroom is er altijd ruimte voor een praatje en luisteren we goed naar onze klanten. Zo kunnen

we heel gericht advies geven over ons assortiment zodat de juiste keuze wordt gemaakt. We zorgen ervoor dat elk bedrijf de aandacht krijgt die het verdient en helpen ondernemers op een laagdrempelige wijze.’

Duurzaam denken is mooi maar duurzaam doen nog veel belangrijker. ‘Vandaar dat wij op duurzaamheidsgebied veel inspanningen verrichten. Zo is het bedrijfspand in Ochten voorzien van zonnepanelen waardoor we onze

eigen stroom opwekken. Ook binnen het assortiment

zoeken we actief naar duurzame alternatieven. Zo leveren we een lijn met 100% circulaire bedrijfskleding en is er

wegbebakening leverbaar dat geproduceerd is van alternatieve en milieubewuste materialen.’

‘Je bent ook in deze bijzondere tijden van harte welkom. Wij kunnen je veilig en verantwoord in onze showroom ontvangen. Graag tot ziens!’ zo besluit Evert.

Kwaliteit op één De omvangrijke collectie bij HKV OCHTEN B.V. biedt voor elke vakman de juiste producten.

HKV OCHTEN B.V. | Mercuriusweg 44 | 4051 CV Ochten | T. (0344) 64 28 34

E. info@hkvochten.nl | I. www.hkvochten.nl |

GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 23

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 7.30-17.30 uur en zaterdag van 9.00-12.00 uur.

28-10-2020 11:33:03


groenvo

orz

ien

er

s

& W.

Ini

W.

tia

t

eniers,

G.

ov r h o o fv e i

2017

2020

groen Grijs Event

vrijdag 5 maart 2021

Leveranciers van de groen grijze sector hebben zich verenigd in GroenGrijs. een initiatief voor hoveniers, groenleveranciers en het g.w.w. een collectief van interessante standhouders voor jouw bedrijf.

Agri Business Centre Opheusden [onder voorbehoud]

Dresscode: werkkleding & modderlaarzen

GROEN GRIJS BEZOEKEN? MELD JE NU AAN VIA WWW.GROENGRIJS.EU DEELNEMEN? DAT KAN VIA GROENGRIJS.EU OF BEL NAAR 0488 44 20 36! VANZELFSPREKEND ZIJN DATA EN HET EVENEMENT GEHEEL ONDER VOORBEHOUD VAN DE GELDENDE RIVM RICHTLIJNEN EN DE STATUS VAN COVID-19

WWW.GROENGRIJS.EU GroenGrijs_magazine_november2020_apartepagina's.indd 24

28-10-2020 11:33:34

Profile for Alette  Keuken

GroenGrijs november 2020  

GroenGrijs november 2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded