Page 1

Winter 2011

U i t g a v e

4

-

O p l a g e

6 1 . 5 0 0

e x .

-

To n

K e u k e n

M e d i a s e r v i c e

B . V.

Op de koffie bij Tony en Linda Verhoeks in Kesteren Met het woningaanbod van:

Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs


n e e l e w u o z k I “ t a la p k o o k e i t c u in d wille n ...” Wat ergert jou in je keuken? Upload je foto op www.keukenwedstrijd.nl en win!

l een e w u o z "Ik ine stoomcab willen..." Wat ergert jou in je badkamer? Upload je foto op www.badkamerwedstrijd.nl en win!

Win een nieuwe keuken of badkamer! Maak kans op een nieuwe keuken t.w.v. € 10.000,of een nieuwe badkamer t.w.v. € 7.500,Ben jij toe aan een nieuwe keuken of badkamer? Dan willen wij graag weten waarom. Is je aanrecht te klein? Wil je een vaatwasser? Wil je een bad? Of ben je het douchegordijn zat? Laat ons zien wat jouw reden is en maak kans op een splinternieuwe keuken of badkamer!

Zuiderhavenweg 6 • 4004 JJ Tiel • Tel. 0344 - 63 70 10 • www.vanwanrooij-tiel.nl


Colofon

Entree december 2011 3

Zesde jaargang / No 4 / winter 2011 / oplage 61.500 ex

Te verspreiden in Dodewaard, Opheusden, Ochten, Kesteren, Echteld, IJzendoorn, Lienden, Ingen, Ommeren, Eck en Wiel, Maurik, Rijswijk (Gld), Randwijk, Hemmen, Zetten, Herveld, Andelst, Heteren, Rhenen, Achterberg, Elst (U), Amerongen, Leersum, Scherpenzeel, Renswoude, Ederveen, Veenendaal, Overberg, De Klomp.

Ent ree

Villa Casterhoven

V

Redactie

oor de coverstory ‘Markante huizen, markante mensen’ hebben we voor deze uitgave van Entree het vizier gericht op Villa Casterhoven in Kesteren. Een werkelijk statige villa. In het interieur is de tijdloze klasse verweven met moderne eyecatchers. Tony en Linda Verhoeks vertellen hun verhaal. Eigenlijk beseffen we het nog niet goed, maar de noodzaak van duurzame energie roffelt als de najaarswind op de ramen van iedere woning. Zeker nu in de regelgeving de mogelijkheden voor de traditionele woningbouw zijn en worden verruimd. Wij besteden er in deze uitgave, met andere interessante onderwerpen, ruimschoots aandacht aan.

Ton Keuken Marco Diepeveen Alette Keuken Trendpress Perscentrum Wonen

Heel bijzonder is natuurlijk het gevarieerde aanbod in woningen van de makelaars Jan Scheffer en Joop van Mourik. De vrije dagen in de komende weken geven u extra de gelegenheid om er de woning van uw dromen in te zoeken. En laat u vooral inlichten over de financiële mogelijkheden. Wij wensen u daarbij veel leesplezier.

Vormgeving

Én, voor de Kerst en de jaarwisseling, mede namens de makelaars en hun medewerk(st)ers, gezegende Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2012.

is een uitgave van: Ton Keuken Mediaservice bv Dalwagenseweg 5b 4043 MS Opheusden Telefoon (0488) 44 20 36 Fax (0488) 44 30 20 E-mail info@keukenmedia.nl Internet www.keukenmedia.nl

Grafisch bureau Brust

Druk Senefelder Misset

Exploitatie Ton Keuken Edith Gelderman Alette Keuken Karin Arends Henk van Dorland Cindy Sukkel Adrie Wilshaus

Ton Keuken, Uitgever

Inhoudsopgave Jan Scheffer Vastgoed huizenpresentatie... 4-13 / Villa Casterhoven, waar tijdloze klasse en moderne eyecatchers elkaar vinden... 14 / Joop van Mourik Makelaars huizenpresentatie... 16-25 / Mirabel Slabbinck inspireert interieurliefhebbers met

‘Entree’ bevat een greep uit het huizenaanbod van Joop van Mourik Makelaars en Jan Scheffer Vastgoed B.V.

exclusieve collecties... 27 / Pinot noir van bijzondere puurheid... 29 / Aardewerk serviesgoed van Mateus...

33 /

Alternatieve energiebronnen doen entree in de

woning... 34 / Recept van Residence Rhenen.. 37 / Wintergroene Corsicaanse kerstroos... 41 / Entree specialisten... 43


Lichtpuntjes Beste lezer,

Voor u ligt de wintereditie van Entree en daarmee alweer de laatste uitgave van 2011. Het afgelopen jaar zal niet de geschiedenis in gaan als een bijster goed jaar voor de woningmarkt. Toch waren er gelukkig ook lichtpuntjes, zo maakten de lagere overdrachtsbelasting, de lagere huizenprijzen, de nog steeds relatief lage rente en de verhoogde NHGgrens het kopen van een woning voor velen, die eerst niet konden kopen, nu wel mogelijk. Ook hebben veel huurders hun woning het afgelopen jaar kunnen kopen van de belegger of woningcorporatie, met in veel gevallen als resultaat een lagere maandlast. De huren zijn de afgelopen jaren in tegenstelling tot de huizenprijzen namelijk niet gedaald, maar zelfs gestegen. Ook doorstromers plukten de vruchten van de huidige situatie op de woningmarkt. Zo bracht bijvoorbeeld de twee-onder-één-kapwoning van de familie Jansen € 290.000,- op in plaats van voorheen € 350.000,-, oftewel € 60.000,- minder. Maar zij kochten een bungalow terug voor € 550.000,-, terwijl die woning voorheen € 675.000,- kostte, oftewel nu € 125.000,- minder. Zo heeft de familie Jansen per saldo een voordeel van € 65.000,-. Daarbij komt nog het voordeel lagere overdrachtsbelasting van € 29.500,-, oftewel € 94.500,- verdiend dankzij de crisis! Zo ziet u maar, om met de woorden van Johan Cruijff te spreken: ‘elk nadeel heb z’n voordeel’!

janscheffer.nl

Wij zijn van nature gauw geneigd te klagen als het wat tegenzit en elkaar nog meer ellende aan te praten. Maar laten we daar nu eens mee ophouden en in plaats daarvan elkaar wijzen op de lichtpuntjes die er ook zijn. Voor het komende jaar wens ik u daarom veel lichtpuntjes toe, ook in uw persoonlijke leven! ing. Jan Scheffer Gecertificeerd woning- en bedrijfsmakelaar/taxateur

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Rhenen - Klaassenweg 3

Elst (U) - Rijksstraatweg 285

Vraagprijs E 1.195.000,– k.k.

Vraagprijs E 698.000,– k.k

Op een schitterende locatie te midden van de landerijen tegen de flanken van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ gelegen RIANTE, LUXUEUS AFGEWERKTE VILLA met BEDRIJFS-/KANTOOR- en MAGAZIJNRUIMTE alsmede WEILAND. Het geheel is gesitueerd op een ruim bemeten perceel van ca. 9.000 m2, dat bereikbaar is vanaf de Cuneraweg middels een lange oprijlaan met elektrisch bedienbare toegangspoorten. Fraai aangelegde tuin met zonneterrassen, groot gazon, borders, tuinhuis en sproei-installatie. Glob. ind. woonhuis: ontvangsthal, luxe toilet, woonkeuken met fraaie hoekopstelling, werkeiland en luxe inbouwapp., riante living met o.a. natuurstenen schouw v.v. gashaard en schuifpui naar terras, bijkeuken, werkkamer, kinderspeelkamer, sfeervolle partyruimte, welke geheel is ingericht als ware het een echt ‘bruin café’ compleet met professionele beeld-/geluidsinstallatie, ontvangstruimte met toiletgroep, stookruimte en binnendoor naar groot magazijn (opp. ca 210 m2). De begane grond is vrijwel geheel v.v. een fraaie antracietkleurige plavuizenvloer met grotendeels vloerverwarming. Verd.: overloop, 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een garderoberuimte met toegang tot groot balkon, luxe badkamer, kantoorruimte (opp. ca. 125 m2) incl. keuken, toiletgroep, archief-/berg- en serverruimte. Deze kantoorruimte is eveneens middels een eigen opgang van buitenaf bereikbaar. Dit unieke en recentelijk geheel, met hoogwaardige materialen, verbouwde woon-/werkobject beschikt over vele praktische en luxe extra’s! Op het perceel staat voorts een eenvoudige bedrijfsruimte, welke na renovatie div. mogelijkheden biedt. Bestemming groothandel.

Dit exclusieve object is bereikbaar vanaf de Cuneraweg middels een lange oprijlaan met elektrisch bedienbare toegangspoorten.

Zij-aanzicht van het luxueuze woon-/bedrijfsobject.

Rhenen - Bovenweg 70

Weiland en rijbak.

Rhenen - Addenshoeve 2

Vraagprijs E 695.000,– k.k.

Vraagprijs E 998.000,– k.k.

Op een landelijke locatie met schitterende uitzichten over landerijen en op de bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met groot MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW. Fraai aangelegde tuin met grote vijverpartij, prieel en kunstgras tennisbaan. Grondopp. 2.350 m2. Ind.: ontvangsthal, toilet met fonteintje, woonkeuken met hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur, bijkeuken, tussenhal, provisiekelder, complete badkamer en woonkamer met inbouwhaard. Verd.: overloop, 2e toilet en 2 slaapkamers. Vlizotrap naar zolderkamer met grote dakkapel. Het multifunctionele bijgebouw heeft diverse vertrekken op zowel de begane grond als verdieping en is v.v. een groot souterrain voor meerdere auto’s. Dit object leent zich uitermate voor o.a. kantoor/praktijk bij huis of bijv. bed & breakfast.

janscheffer.nl

Op schitterende locatie, grenzend aan de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ en natuurgebied ‘Plantage Willem III’, waar o.a. de runderen en wilde paarden vrij grazen, is middels een toegangspoort en oprijlaan te bereiken dit uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WOONHUIS met WEILAND, RIJBAK, SCHUUR v.v. aangebouwde CARPORT en grote 2e SCHUUR (opp ca. 110 m2) met o.a. 2 PAARDENBOXEN. Fraai uitzicht aan voorzijde over de uiterwaarden en de Rijn. Schitterende parkachtige tuin met diverse (deels overdekte) zonneterrassen, groot gazon en fraaie borders. Grond ca. 6.573 m2. Ind.: overdekte entree, ontvangsthal, toilet met fonteintje, provisiekelder, royale L-vormige living v.v. open haard en schuifpui naar zonneterras, werkkamer met inbouwkast, gesloten keuken met luxe keukenopstelling v.v. granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met inbouwkast en aansluitpunten voor wassen en drogen. De beg. grond is grotendeels v.v. een fraaie laminaatvloer. Verd.: ruime overloop, 2e toilet, 3 royale slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkast, 1 tevens v.v. wastafel en loggia en 1 met wastafelmeubel, nette badkamer v.v. douche en wastafel. Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder. CV-gas, HR-combiketel. Vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing.

Op markante hoeklocatie aan rand van bedrijventerrein Remmerden gel. statige en goed onderhouden WOONBOERDERIJ (inh. ruim 1.800 m3) uit omstreeks 1683 met inpandige GARAGE, KANTOOR en multifunct. BEDRIJFSRUIMTE (opp. ca. 60 m2) met zolderverdieping. Schitterend vrij uitzicht over uiterwaarden en rivier de Rijn. Besloten tuin rondom v.v. zonneterras, authentieke waterpomp, kippenhok, gazon, borders, vijver, moestuin en fruitboomgaardje. Grond 1.680 m2. Ind.: overdekte entree, dubbele voordeur naar vestibule, majestueuze ontvangsthal met eikenhouten bordestrap, ruim toilet, riante woonk. v.v. eikenhouten vloerdelen, fraai balkenplafond, grote schouw met openhaard, gesl. keuken, gewelfkelder, vanuit de keuken toegang tot opkamer, royale masterbedroom met aansl. badk., kantoorruimte, grote multifunct. werkruimte met vaste trap naar zolder-/opslagruimte, inpandige garage en wasruimte. De vestibule, hal, toilet en keuken zijn v.v. een nostalgische plavuizenvloer. 1e Verd.: overloop, 3 zeer royale slaapk., waarvan 1 met wastafel, 2e badk. Middels vlizotrappen te bereiken zolderruimten. CV-gas, HR-combiketels. Dit bijzonder fraaie object beschikt over vele authentieke det., zoals o.a. oude gebinten en balkenplafonds. Dit unieke woon-/bedrijfsobject biedt vele mogelijkheden.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Elst (U) - Wildemanstraat ongenummerd

Elst (U) - Engweg 3

Vraagprijs E 239.000,– k.k.

Vraagprijs E 739.000,– k.k.

Uniek in de groene buitenrand van de geliefde kindvriendelijke nieuwbouwwijk ‘Het Bosje’, ligt in het groen verscholen deze BOUWKAVEL voor een vrijstaand woonhuis met bijgebouwen. Grondoppervlakte ca. 500 m2. Tuin ideaal gesitueerd op het zuidwesten met veel privacy. Alle voorzieningen, de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ en rivier de Rijn liggen in de directe nabijheid. Géén architecten aannemersverplichtingen. Kortom u bent geheel vrij om hier uw droomhuis te realiseren!

EL

BOUWKAV

Bijzonder fraai, aan rand van de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ gel. multifunctioneel VRIJSTAAND WOONHUIS (inh. ca. 830 m3, bestaande uit 2 volwaardige wooneenheden) met multifunct. BIJGEBOUW (opp. 125 m2), dubbele GARAGE, SCHUUR en TUINHUIS met VERANDA. Magnifiek vrij uitzicht over landerijen en op bosrand. De riante kavel van 2.460 m2 is gel. op het zuiden en v.v. diverse zonneterr., groot gazon, borders en een beregeningsinstall. Glob. ind. woonhuis I: entree, woonk. en suite, woonkeuken, tuinkamer, bijkeuken, toilet, badk., kelder. Verd.: overloop, 3 grote slaapk. en mog.heid voor extra kamers. Glob. ind. woonhuis II: eigen entree, woonk., woonkeuken, doucheruimte en toilet. Verd.: overloop, 2 grote slaapk. Verwarming middels cv-install. en gaskachels. Dit unieke object is mog. uitermate geschikt voor zowel beperkte bedrijvigheid en/of hobby aan huis (b&b, atelier, autohobby etc.) of voor diegene die comfortabel ‘living apart together’ willen wonen met grootouders/kinderen/kleinkinderen alsmede voor paardenliefhebbers door de schitterende uitrijmog.heden om de hoek. Kortom: Wonen aan de Engweg betekent in alle rust genieten van al het goede wat deze landelijke en bosrijke omgeving te bieden heeft!

Leersum - Peisenlaan 11 Vraagprijs E 615.000,– k.k.

De bouwkavel is ideaal gesitueerd op het zuidwesten met veel privacy door groene omzoming.

Voor de kleinsten is het heerlijk vertoeven in het naastgelegen speeltuintje.

Achterberg, gem. Rhenen - De Dijk 42 Vraagprijs E 498.000 k.k.

Elst (U) - Paardenkop 3 Vraagprijs E 298.000,– k.k.

Op een schitterende landelijke locatie, direct grenzend aan de weilanden en met een magnifiek uitzicht over de landerijen en natuurgebied ‘de Laarsche Berg’, gelegen goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE v.v. elektrische deuropener, houten TUINHUIS en ZWEMBAD. Fraai aangelegde tuin op het zuidoosten met diverse (deels overdekte) zonneterrassen, gazon en mooie bloemenborders. Grondoppervlakte 778 m2. Ind.: entree, royale hal met vide, m.k., toilet met fonteintje, de hal staat in open verbinding met de woonkeuken, welke is v.v. een luxe massief houten U-vormige keukenopstelling v.v. alle inbouwapparatuur (Miele), provisiekast en stookruimte, sfeervolle L-vormige woonkamer met openslaande tuindeuren en open haard. De begane grond is v.v. fraaie marmeren vloertegels en gedeeltelijk v.v. spachtelputz wandafwerking. Verd.: overloop, 3 royale slaapkamers, waarvan 1 met grote kastenwand en toegang tot loggia met schitterend weids uitzicht en 1 met 2 grote kastenwanden, luxe badkamer v.v. duoligbad, douchecabine, 2e toilet, dubbele wastafel met spiegelkast en een badkamermeubel. Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder. CV-gas, heteluchtverwarming. Dit uiterst fraai gelegen object is vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing.

janscheffer.nl

In een schitterende bosrijke villawijk gelegen grotendeels onderkelderde en zeer charmante SEMI-BUNGALOW met inpandige GARAGE, groot ZONNETERRAS en TUINBERGING. Inhoud ca. 700 m³. De uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ liggen op loopafstand. Heerlijke besloten en zonnige tuin met optimale privacy, zonneterrassen, gazon en fraaie borders. Grond 618 m². Souterrain: wijn-/provisiekelder met toegang tot grote bergruimte, ruime was-/ stookruimte met binnendoor naar grote garage v.v. elektrische deuropener. Beg. gr.: overdekte entree, vestibule v.v. provisie- en garderobekast, gang, toilet met fonteintje, riante sfeervolle living met imposante vide, open haard en toegang tot groot zonneterras, gezellige woonkeuken met hoge kastenwand en landelijke U-vormige keukenopstelling v.v. natuurstenen werkblad en alle inbouwapparatuur, slaapkamer met schuifpui naar het zonneterras, nette badkamer v.v. ligbad, douchecabine en wastafelmeubel. Verd.: overloop, 2e toilet met fonteintje, 3 (vh. 4) ruime slaapkamers, waarvan 1 met kastenwand en frans balkon, 1 met kastenwand en dakkapel en 1 met wastafelmeubel. Middels een vlizotrap bereikbare vliering. CV-gas. Dit royale en uiterst sfeervolle object is vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing.

BOUWKAVEL voor de bouw van een KARAKTERISTIEK HERENHUIS MET GARAGE. Schitterend gelegen nabij de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ alsmede rivier de Rijn. Tuinligging zuid. Grondoppervlakte bijna 500 m2. Geen aannemingsverplichtingen. Prijs is inclusief architectkosten, legeskosten en bouwvergunning.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12

EL

BOUWKAV


Adviseurs van goeden huize... Achterberg, gem. Rhenen - De Grote Akker 15 Vraagprijs E 798.000,– k.k.

Elst (U) - Larekamp 5 Vraagprijs E 349.000,– k.k.

Aan rand van zeer geliefde en ruim opgezette villawijk gelegen, bijzonder fraaie, onder moderne architectuur gebouwde LUXUEUZE en COMFORTABELE VRIJSTAANDE VILLA met CARPORT, PARKING en ruime BERGING. Inh. ca. 900 m3! Woonopp. ca. 300 m2. Bj 2006. Gunstige ligging nabij kleinschalig winkelcentrum, scholen en NS-station. Heerlijke zonnige tuin met groot gazon en (deels overdekte) zonneterr. Gr. 942 m2. Ind.: overdekte entree, ontvangsthal v.v. hardstenen vloertegels, garderobenis, luxe toilet, trapkast, riante living met schuifpuien naar zonneterr., openhaard en een imposante vide/doorkijk naar de verd., roy. eetkamer, verdiepte speel-/t.v.ruimte, halfopen eetkeuken met hardstenen vloertegels, groot kookeiland v.v. spoelgedeelte, inbouwapp. en eetbar alsmede een hoge kastenwand met luxe inbouwapp., bijkeuken met cv-opstelling, aansluitp. voor wassen en drogen en toegang tot carport. De woon-, eet- en speel-/ televisiekamer zijn v.v. een schitterende eikenhouten parketvloer. 1e Verd.: fraaie trappartij naar roy. overloop met zicht op de benedenverd., 4 roy. slaapk., moderne badk. v.v. whirlpool, inloopdouche, dubb. wastafel, hangend toilet, designradiator en hardstenen tegelvloer. 2e Verd.: vaste trap naar ruime 5e slaapk. Dit schitterend vormgegeven object is zowel aan de binnen- als buitenzijde zeer strak afgewerkt met hoogwaardige materialen, waarbij de nadruk ligt op ruimtelijkheid, lichtinval en zichtlijnen.

Op een fraaie locatie in de geliefde en kindvriendelijke nieuwbouwwijk ‘Het Bosje’ gelegen UITGEBOUWDE ROYALE HELFT VAN DUBBELE VILLA in jaren ’30 stijl met BERGING en KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE (vh. garage). Inh. ca. 550 m3. Bouwjaar 2001. Gunstige ligging nabij winkels, overige goede voorzieningen, de bossen en rivier de Rijn. Heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden. Ind.: overdekte entree, ontvangsthal, luxe toilet met fonteintje, riante L-vormige living met erker en openslaande tuindeuren, halfopen keuken met fraaie keukenopstelling v.v. spoeleiland, granieten werkblad, luxe inbouwapparatuur en veel praktische bergruimte, bijkeuken, binnendoor naar kantoor-/praktijkruimte en berging. De begane grond is v.v. een plavuizenvloer met grotendeels vloerverwarming. 1e Verd.: overloop v.v. lamelparketvloer, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met lamelparketvloer en balkon, fraaie badkamer v.v. getrommeld marmeren vloer- en wandtegels, klassieke ‘Heritage’ douchecabine, wastafel op zuil en 2e hangend toilet. 2e Verd.: royale 4e slaapkamer met jacuzzi, bergruimte en dakkapel, berg-/stookruimte met 3e toilet. CV-gas, HR-combiketel. Uitstekende isolatievoorzieningen.

Rhenen - Zwarteweg 1

Rhenen - Binnenhof 4

Vraagprijs E 298.000,– k.k.

Vraagprijs E 349.000,– k.k.

Gunstig nabij het NS-station, uiterwaarden, rivier de Rijn en het Grebbebos gelegen zeer royaal modern HALFVRIJSTAAND HERENHUIS met INPANDIGE GARAGE. Inhoud ca. 575 m3! Heerlijke besloten en zonnige tuin met groot zonneterras, borders en houten tuinhuis. Souterrain: grote multifunctionele ruimte, welke thans wordt opgedeeld middels een grote kastenwand, in een royale slaapkamer met openslaande tuindeuren alsmede een bergruimte. Beg. gr.: entree, hal, m.k., binnendoor naar de garage met elektrische sectionaldeur, toilet, badkamer v.v. douche en wastafelmeubel, royale 2e slaapkamer. 1e Verd.: gang, stookruimte, riante woonkamer, open keuken met luxe hoekopstelling v.v. granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. De verdieping is grotendeels v.v. een marmeren vloer met vloerverwarming. 2e Verd.: overloop, 2e toilet, 3e en 4e slaapkamer, beiden met toegang tot dakterras, 2e badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. CV-gas, HR-combiketel. Perfecte isolatievoorzieningen. Dit verrassend ruime object, met maar liefst 4 woonlagen, beschikt over diverse extra’s, zoals o.a. een centraal stofzuigsysteem en elektrische zonwering aan de achterzijde. Eveneens uitstekende mogelijkheden voor kantoor of praktijk aan huis!

Rhenen - Lupinestraat 9

Elst (U) - Rijksstraatweg 129

Vraagprijs E 239.000,– k.k.

Vraagprijs E 298.000,– k.k.

Heerlijk rustig in een geliefde en kindvriendelijke woonomgeving gelegen goed onderhouden, royale EENGEZINSWONING met GARAGE. Gunstige ligging nabij scholen, winkels en de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’. Heerlijke zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin met zonneterras en borders. Grondoppervlakte 160 m2. Ind.: overdekte entree, ontvangsthal met garderobenis, werkkast, m.k., trapkast en toilet met fonteintje, royale woonkamer, halfopen keuken met lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin. De begane grond is v.v. een plavuizenvloer met vloerverwarming. 1e Verd.: overloop met 2e toilet v.v. fonteintje, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met laminaatvloer en kastenwand, badkamer met douchecabine, badkamermeubel v.v. dubbele wastafel en w.a. 2e Verd.: overloop met berg-/stookruimte, 4e slaapkamer met vaste kast en dakkapel, zeer royale 5e kamer met wastafel, dakkapel, vaste kast en bergruimte. CV-gas. Vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing.

janscheffer.nl

In een rustige en geliefde woonomgeving gelegen zeer royaal HELFT VAN DUBBEL HERENHUIS met verlengde GARAGE. Inhoud ca. 475 m3. Bouwjaar 1994. Fraai aangelegde en besloten tuin op het zuiden met diverse zonneterrassen, borders en grote vijverpartij met waterval. Ind.: overdekte entree, hal met eikenhouten vloerdelen en garderobe, m.k., luxe toilet met fonteintje, royale L-vormige woonkamer met eikenhouten vloerdelen, houtkachel, erker en openslaande tuindeuren, halfopen keuken met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming en luxe hoekopstelling v.v. houten werkblad en diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met werkblad, kastruimte en aansluitpunten voor wassen en drogen, binnendoor naar grote garage. 1e Verd.: overloop, zeer royale masterbedroom aan de voorzijde (indien gewenst eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers) v.v. kastenwand, ruime 2e slaapkamer, luxe badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel. De verdieping is vrijwel geheel v.v. een laminaatvloer. 2e Verd.: overloop, berg-/stookruimte, 3 slaapkamers, waarvan 2 met laminaatvloer en 1 met bergruimte. Middels een vlizotrap bereikbare vliering. CV-gas, HR-combiketel. Dit ruime en perfect onderhouden object beschikt over uitstekende isolatievoorzieningen.

Aan de doorgaande weg, met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen, ROYAAL UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met grote GARAGE, TUINHUIS en gezellige VERANDA met barretje. Zeer diepe, zonnige achtertuin met diverse zonneterrassen, gazon, borders, dierenverblijf en haardhoutopslag. Grondoppervlakte 503 m2. Souterrain: provisiekelder, royale badkamer v.v. ligbad-/ douchecombinatie en wastafelmeubel. Begane grond: hal v.v. laminaatvloer, toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer met laminaatvloer en schouw v.v. aansluiting voor houtkachel, ruime keuken met woongrindvloer, computerhoek en lichte hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, achterportaal. 1e Verd.: overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer, waarvan 2 met inbouwkast, wasruimte (voormalige badkamer). 2e Verd.: ruime 4e slaapkamer met laminaatvloer en bergruimte, stookruimte. CV-gas. Dakisolatie alsmede v.v. dubbele beglazing.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Elst (U) - Rijksstraatweg 239

Rhenen - Populierenlaan 1 G

Vraagprijs E 375.000,– k.k.

Vraagprijs E 198.000,– k.k.

Op een riante kavel van ruim 1.100 m2 gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met OPRIT en 2 houten BIJGEBOUWEN v.v. 2 PAARDEN- en 2 PONYBOXEN alsmede een HOBBYRUIMTE. Gelegen aan de doorgaande weg tegenover weiland met schitterend uitzicht op uiterwaarden en rivier de Rijn. Heerlijke diepe tuin met veel privacy, diverse zonneterrassen, houten tuinhuis, volière, gazon en dierenweide. Ind.: entree, gang met woongrindvloer, L-vormige woonkamer v.v. woongrindvloer, m.k., toog vanuit de woonkamer naar keuken met eenvoudige authentieke keukenopstelling v.v. natuurstenen werkblad, ruime bijkeuken met aansluitpunten voor wassen en drogen, luxe hangend toilet v.v. fonteintje, berg-/ stookruimte met luik naar provisiekelder, badkamer v.v. douche en wastafel. Verd.: royale overloop met bergruimte en evt. extra (bad)kamermogelijkheid, 3 ruime (voorheen 4) slaapkamers. Middels een vlizotrap bereikbare bergvliering. CV-gas, HR-combiketel. Dakisolatie alsmede vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing. Dit object is uitermate geschikt voor dierenliefhebbers.

Achterberg, gem. Rhenen - De Horst 12

Unieke kans: Penthouse met GARAGE en GROOT DAKTERRAS NS UNIEKE KA op het zuiden, welke bijna circa € 300.000,– heeft gekost, nu voor € 198.000,– k.k., direct van de veiling! Gunstig nabij alle voorzieningen, in een modern en kleinschalig appartementen-complex, is gesitueerd dit luxe PENTHOUSE met royale GARAGE en BERGING. Bouwjaar 2004. De uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ liggen op korte afstand, evenals sportcomplex ‘Het Gastland’ met zwembad. Fraai uitzicht over Rhenen richting de Betuwe en Rijn. Ind.: ontvangsthal, m.k., was-/stookruimte, vrijhangend toilet met fonteintje, woonkamer met schuifpui naar groot zonneterras gesitueerd op het zuiden, halfopen keuken met luxe U-vormige opstelling v.v. inbouwapparatuur, 1 ruime slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers, waarvan 1 nu bij woonkamer is getrokken) met schuifpui naar het terras, luxe badkamer v.v. douchecabine, wastafelmeubel, 2e vrijhangend toilet en design radiator. De vloeren zijn afgewerkt met natuursteen v.v. vloerverwarming en de wanden afgewerkt met spachtelputz. Het appartementencomplex is v.v. video-intercomsysteem en perfecte isolatievoorzieningen.

Vraagprijs E 329.000,– k.k. In een geliefde en kindvriendelijke woonomgeving gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde GARAGE, CARPORT en houten TUINHUIS. Bouwjaar ca. 1989. Heerlijke besloten achtertuin op het zuidwesten met zonneterras en borders. Grondoppervlakte 273 m2. Vanaf de verdiepingen schitterend vrij uitzicht over de landerijen. Gunstige ligging nabij uitvalswegen, NS-station, scholen en winkelvoorzieningen. Ind.: overdekte entree, hal v.v. plavuizenvloer, m.k., toilet met fonteintje, royale L-vormige woonkamer met toegang tot de achtertuin, ruime gesloten keuken met hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met aansluitpunten voor wassen en drogen en binnendoor naar de garage. De hal, keuken en bijkeuken zijn v.v. een lichte plavuizenvloer. 1e Verd.: overloop, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot dakterras, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. 2e Verd.: via vaste trap naar ruime voorzolder met bergruimte en CV-opstelling, 3e slaapkamer met dakkapel. CV-gas, combiketel. Uitstekende isolatievoorzieningen.

Rhenen - Rozenlaan 133

Groot zonneterras gesitueerd op het zuiden.

Elst (U) - Rijksstraatweg 67

Vraagprijs E 110.000,– k.k.

Vraagprijs E 225.000,– k.k.

Geriefelijk wonen in ‘Huis ten Dale’! Ruim en luxe 2-kamer SERVICEAPPARTEMENT met BERGING. Dit prachtig gerenoveerde appartement is gesitueerd op de 12e verdieping en heeft een schitterend weids uitzicht over de Gelderse Vallei. Op loopafstand van winkels en openbaar vervoer gelegen. Ind.: ruime ontvangsthal met kastenwand en video-intercomsysteem, sfeervolle woonkamer met inbouwkast, gesloten keuken met luxe keukenopstelling v.v. natuursteen werkblad en alle inbouwapparatuur, ruime slaapkamer, luxe badkamer v.v. ligbad-/douchecombinatie, toilet, wastafelmeubel en designradiator. Vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Geheel v.v. dubbele beglazing en v.v. van diverse extra’s als paneeldeuren, inbouwspots en natuurstenen vensterbanken. Als toelatingseis geldt de minimale leeftijd van 55 jaar.

janscheffer.nl

Fraai uitzicht over Rhenen richting de Betuwe en Rijn.

Centraal nabij alle winkelvoorzieningen, rivier de Rijn en de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ gelegen sfeervolle en goed onderhouden TWEEONDER-ÉÉN-KAPWONING met aangebouwde BERGING. Bouwjaar ca. 1928. Royale achtertuin v.v. diverse zonneterrassen, gazon en plantenborders. Grondopp. 272 m2. Ind.: entree, hal v.v. marmeren vloertegels, lambrisering en fraaie trapopgang, grote provisie-/wijnkelder op stahoogte, m.k., gezellige L-vormige woonkamer met eikenhouten parketvloer en fraaie schouw v.v. houtkachel, open keuken met landelijke keukenopstelling v.v. natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een Boretti gasfornuis met frytop en brede oven, achterportaal met marmeren vloertegels en garderobenis, toilet, moderne badkamer v.v. marmeren vloertegels, ligbad-/douchecombinatie, wastafelmeubel en designradiator, hobby-/ werkruimte met w.a. 1e Verd.: overloop v.v. wastafelmeubel, 3 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkast en dakkapel en 1 met toegang tot dakterras. 2e Verd.: vaste trap naar zolderruimte met dakvenster. CV-gas, HR-combiketel. Dit fraai verbouwde object beschikt over diverse authentieke details en is grotendeels v.v. dubbele beglazing en dakisolatie.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Veenendaal - Dijkstraat-west 130

Rhenen - Boslandweg 4

Vraagprijs E 175.000,– k.k.

Vraagprijs E 449.000,– k.k.

Op een prachtige locatie in Veenendaal-West, nabij de bossen en diverse voorzieningen zoals winkelcentrum ‘De Ellekoot’, NS station, sportaccommodaties en uitvalswegen gelegen modern 2-KAMERAPPARTEMENT met BERGING in de onderbouw. Goede parkeervoorzieningen op ruim gemeenschappelijk parkeerterrein. Bouwjaar 1994. Woonoppervlakte ca. 64 m2. Dit appartement is gesitueerd op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, welke o.a. is v.v. een ontvangsthal met trappenhuis, brievenbustableau en intercomsysteem. Ind.: entree, ontvangsthal, m.k., CV-kast, toilet met fonteintje, gezellige woonkamer met toegang tot overdekt balkon op het zuidoosten, halfopen keuken met hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en inbouwkast, riante slaapkamer met inbouwkast, moderne badkamer met massagedouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor wassen en drogen. CV-gas, HR-combiketel. Dit fraaie appartement is in 2008 vrijwel geheel gemoderniseerd.

Op een zeer geliefde locatie gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE, grote SCHUUR (opp. ruim 30 m2) v.v. zolder, OVERKAPPING, TUINBERGINGEN en verwarmd MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW (opp. ca. 40 m2), welke thans in gebruik is als gastenverblijf en is v.v. een woon- en slaapkamer, keuken, bijkeuken en badkamer. Op loopafstand van het NS-station, Grebbebos, uiterwaarden, rivier de Rijn en het winkelcentrum. Zeer diepe tuin op het zuidoosten met zonneterrassen, borders en gazon. Grondopp. 606 m2. Ind.: overdekte entree, ontvangsthal, provisiekelder op stahoogte, m.k., toilet met fonteintje, woonkamer met open haard en toegang tot de achtertuin, gesloten keuken met eenvoudige keukenopstelling, bijkeuken met keukenblok v.v. gascomfoor, afzuigkap en aansluitpunten voor wassen en drogen. 1e Verd.: overloop, 4 slaapkamers met inbouwkast, waarvan 1 met toegang tot balkon, badkamer met granieten vloer, douche, wastafel en 2e toilet. Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder. CV-gas, combiketel. Dakisolatie alsmede vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing. Dit object leent zich uitstekend voor kantoor, praktijk en/of atelier aan huis.

Elst (U) - Verbindingsweg 26

Rhenen - Oude Dijksestraat 55

Vraagprijs E 229.000,– k.k.

Vraagprijs E 349.000,– k.k.

Op een rustige locatie, nabij de uitgestrekte bossen van ‘Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug’ gelegen UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING met een in steen opgetrokken, geïsoleerd en aan de buitenzijde gepotdekseld BIJGEBOUW/ HOBBYRUIMTE v.v. plavuizenvloer met voorbereiding voor vloerverwarming, openslaande tuindeuren en VERANDA. Zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden v.v. groot zonneterras en border. Grondoppervlakte 224 m2. Ind.: entree, hal, luxe toilet, trapkast, m.k., halfopen keuken met moderne hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur, woonkamer v.v. allesbrander en openslaande tuindeuren, bijkeuken met plavuizenvloer, uitstortgootsteen, cv-opstelling en aansluitpunten voor wassen en drogen. De hal, woonkamer en keuken zijn v.v. een laminaatvloer. Verd.: overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met kastenwand en 1 met inbouwkast, nette badkamer v.v. douche, wastafel en designradiator. De verdieping is vrijwel geheel v.v. een laminaatvloer. Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder. CV-gas, combiketel (Remeha d.d. 2010). Dit object is v.v. dakisolatie en vrijwel geheel v.v. dubbele beglazing.

Rhenen - Van Abcoudehof 65

Rhenen - Vogelenzang 4-3

Vraagprijs E 209.000,– k.k.

Vraagprijs E 229.500,– k.k.

Op een werkelijk schitterende locatie, direct aan de bosrand van beschermd natuurgebied ‘Laarsenberg’ gelegen uitstekend onderhouden 3-KAMER APPARTEMENT (opp. ca. 85 m2) met royaal TERRAS op het zuidoosten en BERGING. Dit appartement is gelegen op de 2e en tevens hoogste verdieping van het fraaie en kleinschalige appartementcomplex ‘De Laarschenberg’, welke o.a. is v.v. een royale ontvangsthal met liftinstallatie, trappenhuis en intercomsysteem. Bouwjaar 1992. Op loopafstand van het NS-station. Ind.: overdekte entree, hal, m.k., stook-/bergruimte, heerlijke lichte woonkamer met toegang tot zonneterras en fraai uitzicht op de bosrand en over een dierenweide, open keuken met luxe hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, tussenhal, toilet met fonteintje, nette badkamer v.v. douchecabine, wastafelmeubel en aansluitpunten voor wassen en drogen, 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot zonneterras. CV-gas, combiketel (bj. 2011). Dit fraaie appartement is v.v. zonwering, uitstekende isolatievoorzieningen en spachtelputz wandafwerking.

janscheffer.nl

In de directe nabijheid van het gezellige stadscentrum van Rhenen, met magnifiek weids uitzicht richting rivier de Rijn en de MiddenBetuwe, gelegen 3-KAMERAPPARTEMENT met BERGING en eigen PARKEERPLAATS in een afgesloten parkeerkelder. Bouwjaar 1999. Dit ruime appartement is gesitueerd op de 4e en tevens bovenste verdieping van een fraai en geliefd appartementengebouw, welke o.a. is v.v. een liftinstallatie en een video-intercomsysteem. Ind.: ruime ontvangsthal met vlizotrap naar bergzolder, m.k., toilet met fonteintje, binnenberging met aansluitpunten voor wassen en drogen, cv-ruimte, royale woonkamer met toegang tot overdekt balkon op het zuidwesten, halfopen keuken met hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, waarvan 1 met balkon, badkamer v.v. douche, dubbele wastafel met meubel, vrijhangend toilet en bidet. CV-gas, combiketel. Perfecte isolatievoorzieningen.

Op een geliefde locatie nabij rivier de Rijn, het Grebbebos en NS-station gelegen ruim en goed onderhouden 3-KAMERAPPARTEMENT met groot ZONNETERRAS van maarliefst 40 m2, BERGING en eigen PARKEERPLAATS in een afgesloten PARKEERKELDER. Bouwjaar 2004. Dit fraaie appartement met heerlijk vrij uitzicht over groenvoorziening is gesitueerd op de begane grond van een exclusief en modern vormgegeven appartementengebouw, welke o.a. is v.v. een liftinstallatie en een video-/intercomsysteem. Ind.: ruime ontvangsthal, m.k., luxe toilet met fonteintje, m.k., was-/ stookruimte, riante woonkamer met toegang tot royaal zonneterras op het zuidoosten, ruime halfopen keuken met luxe hoekopstelling v.v. alle inbouwapparatuur, 2 royale slaapkamers, moderne badkamer v.v. douchecabine en wastafel. Vrijwel het gehele appartement is v.v. een woongrindvloer en spachtelputz wandafwerking. CV-gas, HR-combiketel. Perfecte isolatievoorzieningen.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


T E KO OP en/of TE H UUR RESIDENTIE

“ H O O GHE HERENSTAETE”

Herenstraat 47 E e n e xc l u sief Een chique

lof t penthouse

bordesappar tement

Multifunctionele

commerciële ruimte

RHENEN

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Lienden - Veldstraat 3

Rhenen - Remmerden 123 B

Huurprijs E 2.500,– per maand, excl. gas, water en electra Op een royale kavel van 5.670 m2 gelegen VRIJSTAANDE VILLA met KANTOORRUIMTE, GARAGE, DIERENWEIDE en (buiten)zwembad. Ind.: overdekte entree, royale ontvangsthal, slaap-/werkkamer v.v. parketvloer, badkamer v.v. ligbad, douchehoek en w.a., vrij hangend toilet met fonteintje, royale living v.v. natuurstenen schouw, 2 erkers en openslaande deuren naar de tuin, gesloten eetkeuken met lichte keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur en toegang tot serre, bijkeuken/tussenportaal met CV-opstelling en kastenwand, kantoorruimte (ca. 28 m2), 2e toilet, doucheruimte, binnendoor naar garage. Vrijwel de gehele begane grond is v.v. een lichte plavuizenvloer. Verd.: overloop met bergruimte, 3 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot balkon en inloopkast, luxe badkamer v.v. whirlpool-ligbad, douchecabine, wastafel en 3e toilet. CV-gas, HR-combiketel. De woning is vrijwel geheel v.v. kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

Vraagprijs E 289.000,– k.k. excl. b.t.w. Gunstig op het nieuwe uitbreidingsgebied van industrieterrein ‘Remmerden’ tussen Elst en Rhenen gel. luxe afgewerkte BEDRIJFSUNIT (bj. 2010), bestaande uit een MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE op de beg. grond en KANTOOR-/WERKRUIMTEN op de verd. 3 P-PLAATSEN op eigen terrein. Het object heeft een totale bruto vloeropp/ van ca. 325 m2 (te weten ca. 163,5 m2 op de beg. grond en ca. 160 m2 op de verd.). De bedrijfsunit grenst aan uitgestrekte akkers, weilanden en bossen op de Utrechtse Heuvelrug en heeft daarmee een indrukwekkend en adembenemend uitzicht over dit natuurgebied. Eveneens gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen A12 (Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen). Ind.: entree, ontvangsthal, m.k., bedrijfsruimte met overheaddeur en gecoate vloer, magazijn. Verd.: gang v.v. gedimde ledverlichting, luxe toilet met fonteintje, roy. kantoorruimte aan de voorzijde (opp. ca. 45 m2) met schitterend weids uitzicht en gedimde ledverlichting , kantine (opp. ca. 20 m2) met moderne keukenopstelling v.v. vaatwasser, koelkast en combi-magnetron, magazijn (opp. ca. 20 m2), archiefruimte en 2e kantoorruimte (opp ca. 40 m2). De verd. is fraai afgewerkt met o.a. epoxy-vloer, onderhoudsvrije Trespa wandbekleding, scanbehang, systeemplafonds en klimaatsysteem.

Rhenen - Kuilweg 2C

Rhenen - Addenshoeve 1

Huurprijs E 995,– per maand

Huurprijs E 3.950,– per maand excl. b.t.w.

Op een uitmuntende zichtlocatie aan een parallelweg van de provinciale weg tussen Utrecht en Arnhem gelegen KANTOORRUIMTE (brutovloeroppervlakte ca. 185 m2) met PARKEERGELEGENHEID op eigen terrein. De locatie heeft een gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen A12 (Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen) en eveneens nabij het NS-station. Indeling: entree, diverse kantoorruimten, bergruimte/ pantry en toiletgroep. Desgewenst is het in overleg mogelijk de entreepartij met kantoorruimte te verplaatsen naar het voorgelegen pand, waardoor dit object beter in het oog springt.

Rhenen - Herenstraat 17

Rhenen - Frederik van de Paltshof 21

Huurprijs E 1.500,– per maand excl. b.t.w. Op een markante locatie in het levendige centrum van Rhenen gelegen geheel gerenoveerde monumentale WINKELRUIMTE met GARAGEBOX, welke direct achter de winkel is gelegen. De winkelruimte heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 100 m2 en is v.v. een pantry, toiletruimte en beschikt over een systeemplafond.

janscheffer.nl

Op een gunstige locatie aan de rand van bedrijventerrein ‘Remmerden’ gelegen BEDRIJFSOBJECT, bestaande uit multifunctionele BEDRIJFSRUIMTE en KANTOORRUIMTE. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Dit prima onderhouden object heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 640 m2 b.v.o., waarvan ca. 310 m2 bedrijfsruimte in het souterrain en ca. 310 m2 op de begane grond alsmede ca. 20 m2 kantoorruimte op de verdieping. Dit object beschikt over o.a. een elektrisch bedienbare overheaddeur in de zijgevel, lichtstraten en toiletruimte en is bovendien v.v. krachtstroomaansluitingen. Verwarming middels CV alsmede gasheaters. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A12 (Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen).

Huurprijs E 995,– per maand excl. b.t.w. In het levendige centrum van Rhenen, gunstig op een hoek gelegen WINKELRUIMTE met uitstekende etalagemogelijkheden. Totale vloeroppervlakte ca. 80 m2. Ind.: winkelruimte (ca. 30 m²) v.v. systeemplafond, airconditioning en spachtelputz wandafwerking, hal, toilet met fonteintje, kantoorruimte (ca. 14 m2) v.v. inbouwkast, gesloten keuken met eenvoudige keukenopstelling, magazijn (ca. 27 m2) met schuifdeur naar de Servetstraat.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Elst (U) - Veenendaalsestraatweg 14 A

Rhenen - Steenoven 7

Huurprijs E 895,– per maand excl. b.t.w.

Huurprijs E 1.495,– per maand excl. b.t.w. Gunstig aan de rand van bedrijventerrein ‘Remmerden’ gelegen perfect onderhouden BEDRIJFSOBJECT, bestaande uit multifunctionele BEDRIJFSRUIMTE en luxe KANTOORRUIMTE. 3 (4) Parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 150 m2, waarvan ca. 100 m2 bedrijfsruimte (75 m2 op de begane grond en 25 m2 op de verdieping) en ca. 50 m2 perfect afgewerkte en gemeubileerde kantoorruimte (25 m2 op de begane grond en 25 m2 op de verdieping). De bedrijfsruimte heeft grotendeels een vrije hoogte van ca. 6,4 m., is v.v. een lichtstraat en beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 3,6 m. x 4,2 m.). CV-gas, HR, met zowel in kantoor- als bedrijfsruimte radiatorenverwarming. Uitstekend geïsoleerd. Dit zeer luxe afgewerkte object heeft vele extra’s zoals o.a. een alarminstallatie en screens. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A12 (UtrechtArnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen).

Gunstig aan doorgaande weg gelegen, geheel gemeubileerde, keurige KANTOOR- en BEDRIJFSRUIMTE (ca. 115 m2 kantoorruimte en ca. 70 m2 bedrijfsruimte) met 2 PARKEERPLAATSEN op eigen terrein en tevens voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Ind.: o.a. ontvangsthal, kantoorruimtes, pantry en toiletruimte. De bijbehorende bedrijfsruimte is voorzien van 2 overheaddeuren, keukenblok en gasheater.

Rhenen - Steenoven 14 A Huurprijs E 2.500,– per maand excl. b.t.w. Op bedrijventerrein ‘Remmerden’ m2 gelegen BEDRIJFSOBJECT met een CA 47,– p/ totale brutovloeroppervlakte van ca. 640 m2, bestaande uit ca. 530 m2 BEDRIJFSRUIMTE op de begane grond en ca. 110 m² kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van 2 kraanbanen, een lichtstraat, krachstroom en beschikt over een grote electrisch bedienbare overheaddeur. Uitstekend geïsoleerd. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A12 (Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen).

E

Luxe kantoorruimte op zowel de begane grond als de verdieping.

Multifunctionele bedrijfsruimte in L-vorm met grote overheaddeur en mogelijkheid voor extra overheaddeur/toegang aan andere zijde.

Rhenen - Steenoven 5 Huurprijs E 1.395,– per maand excl. b.t.w. Gunstig aan de rand van bedrijventerrein ‘Remmerden’ gelegen perfect onderhouden BEDRIJFSOBJECT, bestaande uit multifunctionele BEDRIJFSRUIMTE en KANTOORRUIMTE. 3 Parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 175 m2 (100 m2 b.g. en 75 m2 verd.), waarvan ca. 160 m2 bedrijfsruimte en ca. 15 m2 kantoorruimte. Ind.: entree, bedrijfsruimte met grote vide naar de verdieping, gecoate vloer, systeemplafond, lichtstraat, toilet met fonteintje, uitstortgootsteen en heater (gas). Verd.: bedrijfsruimte, kantoorruimte met pantry v.v. laminaatvloer, systeemplafond en close-in boiler. De bedrijfsruimte heeft twee overheaddeuren (waarvan de grootste ca. 3,6 m x 4,2 m groot is) en een loopdeur. Uitstekend geïsoleerd. Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen A12 (Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Keulen).

janscheffer.nl

Het betreft hier slechts een greep uit ons aanbod. Kijk voor ons totale aanbod op www.janscheffer.nl

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12


Adviseurs van goeden huize... Veenendaal - Prins Willem Alexanderpark Vaste prijs E 147.500,– k.k.

Unieke kans: elders E 187.500,– k.k., bij ons E 147.500,– k.k., rechtstreeks van de belegger! Op één van de mooiste locaties in de wijk De Molenbrug bij het riviertje de Grift, op loopafstand van alle voorzieningen en nabij uitvalswegen gelegen ruime 4 (5)-KAMERAPPARTEMENTEN (opp. ca. 100 m2) met balkon op het zuiden en berging in de onderbouw. Deze appartementen zijn gesitueerd op de 2e resp. 3e verdieping van een uitstekend onderhouden appartementengebouw bestaande uit 36 appartementen en 13 garages. Desgewenst

Op één van de mooiste locaties in de wijk Molenbrug gelegen.

janscheffer.nl

kunt u een garage bijkopen. Het complex is v.v. liftinstallatie en videointercomsysteem. Indeling: hal, woonkamer (ruim 45 m2), gesloten keuken, 3 slaapkamers, bergruimte, toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel. Het is eenvoudig mogelijk van de grote woonkamer een kamer af te scheiden en zo van deze 4-kamerappartementen 5-kamerappartementen te maken. CV-gas. Dubbele beglazing. Servicekosten € 125,– per maand.

Keurige entree.

Achterbergsestraatweg 1 3911 CR RHENEN Telefoon 0317 - 61 51 11 Fax 0317 - 61 51 12

Uitzicht op parkachtige tuin en riviertje de Grift.


14 Entree december 2011

T H U I S

B I J

T O N Y

E N

L I N D A

V E R H O E K S

Villa Casterhoven, waar tijdloze klasse en mode door Alette Keuken

Voor de decembereditie van Entree waren wij te gast bij Tony en Linda Verhoeks in Kesteren. Hun prachtige monumentale villa staat in de avonduren subtiel verlicht en uitnodigend te wachten op ons bezoek. De indrukwekkende woning spreekt tot je verbeelding en straalt eeuwen van ‘leven’ uit. In Entree vertellen de huidige bewoners hun verhaal.

LL

inda komt uit Opheusden en heeft voor velen een bekend gezicht, mede omdat zij al 15 jaar werkt bij een reisbureau. Tony Verhoeks is een bekende naam in de regio. Hij is de eigenaar van de exclusieve zaak Verhoeks Keukens in Tiel. Dit betekent dat wij met name nieuwsgierig zijn naar het ‘hart’ van het huis; de keuken. Wie Tony kent, weet dat hij met veel passie kan vertellen over zijn idee van inspirerende keukens. De onderliggende boodschap is altijd dat ‘het gevoel moet kloppen’, de woning, de mensen en het praktische gebruik moeten naadloos op elkaar aansluiten. ‘Ik verkoop geen keukens maar een beleving, heeft hij regelmatig verteld.’

Tony: ‘Wonen is een beleving’

Het eerste huis van het echtpaar dat zij samen betrokken was een jaren ’70 huis in Tiel. ‘Totaal anders dan dit’, zegt Linda. ‘Het was eigenlijk een ideaal huis, in een leuke buurt. Bovendien was het bijzonder. Het was gebouwd naar het voorbeeld van een Oostenrijks chalet. Een modern huis waar glas en stenen de sfeerbepalers waren.’ Tony: ‘We hadden het erg naar ons zin. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. We begonnen langzaam om ons heen te kijken in de regio. De insteek was een ‘boerderijachtig’ landhuis. We hebben veel huizen bekeken, maar het gevoel van ‘dit is het’ wilde maar niet komen. Totdat de advertentie voor deze woning in de krant stond. We reden op een avond langzaam voorbij en wisten eigenlijk meteen ‘Dit is iets voor ons’. Toen de koop rond was, begon het pas echt. De woning was compleet verwaarloosd. Daarnaast was de indeling niet logisch. Elke ochtend was ik hier voor mijn werk om samen met de aannemer en zijn team alle details

door te nemen.’ Tijd voor de rondleiding Linda vertelt enthousiast over de originele ornamenten in de woning. ‘De deuren, de plafondornamenten, we hebben alles overlegd met de monumentencommissie. Wij hebben zelf een moderne smaak, Tony en ik moesten de verbinding zoeken tussen oud en nieuw, zodat deze twee uitersten smaakvol in elkaar zouden overlopen.’ En dat is gelukt. Het paar heeft de stelregel aangehouden dat alles wat ‘vast’ zit in de originele staat blijft en alles wat verplaatsbaar is een moderne look heeft. Dit resulteert in een warm en smaakvol geheel. Voor het interview nemen we plaats in de opkamer, aan de voorkant van het huis tegenover te keuken. Een massieve, grote vierkante tafel neemt de hele ruimte in beslag. De kroonluchter verlicht de ruimte subtiel. Linda: ‘Ik wilde eigenlijk een grote woonkeuken, de ruimte was daarvoor echter te klein. Nu hebben we deze kamer echt als eetkamer in


Entree december 2011 15

erne eyecatchers elkaar vinden

gebruik. Er is een verbinding met de keuken en je kunt hier samen of met gasten heerlijk zitten bij de haard. Ook op doordeweekse dagen eten we hier gezellig samen. De keuken is mijn favoriete ruimte.’ In de keuken komt de verbinding tussen oud en nieuw, waar wij eerder over spraken goed tot zijn recht. De strakke en moderne belijning vloeit naadloos over in de nostalgische sfeer van de ruimte. Hier is over nagedacht, hoe kan het ook anders. De twee koelkasten zijn als het ware ‘verzonken’ in de muur. Met daartussen in een sfeervolle haard. Het keukenblok zelf staat ‘los’ in de ruimte. De afzuigkap? Eén druk op de knop en er komt een flinterdun afzuig-

systeem naar boven. De kastjes zijn compact verwerkt in het geheel. Tony heeft hier zijn kennis van keukens kunnen bewijzen. De truc van de verzonken koelkasten, het slimme afzuigsysteem, kortom het is een keuken vol van stijl en gemak. Tony: ‘De keuken komt met openslaande deuren uit op de veranda aan de zijkant van het huis. Onze favoriete plek in het voorjaar en de zomer. Je zit lekker boven de grond, uit de wind. Het is een klein beschut en gezellig plekje om ’s ochtends een kop koffie en de krant te lezen en ’s avonds lang na te borrelen.’

De woonkamer aan de achterkant is een gezellige ruimte waar verlichting zorgt voor een knus gevoel, de grote raampartij komt uit op een breed opgezet terras waardoor het lijkt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. Hoewel het paar een druk leven heeft, waarbij Tony natuurlijk erg druk is met zijn bedrijf en Linda regelmatig naar het buitenland reist voor haar werk, doen zij het meeste onderhoud en huishoudelijke werk zelf. ‘Wij zijn hier graag, we vinden het leuk om samen bezig te zijn met onze woning. Het is echt een thuis.’ Waar we nog niet over gesproken hebben is de garage. Tony’s grote trots. Eerlijk is eerlijk, het huis, of zoals het binnenkort gedoopt wordt: Villa Casterhoven, maakt op ons de meeste indruk. Maar de man des huizes is weg van zijn garage. Hoe komt dat? Tony is een autoliefhebber pur sang, Linda vertrouwt ons toe dat, hoewel dat nog niet het geval is, hij er eigenlijk al zijn eigen persoonlijke collectie van zijn favoriete top 3 auto’s ziet staan. Tony vertelt lachend: ‘Ja, de garage gaf voor mij echt de doorslag!’

...


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

Vroeger en nu! Dit soort ansichtkaarten verstuurde men rond 1950. Een heel andere tijd dan nu. Nu sturen we fotokaarten rond dat onze woning te koop is en een bewoner zoeken. Het kan verkeren, door alle tijden heen is er wel wat te doen geweest in “huizenland”. We kunnen nu een indrukwekkend stuk gaan schrijven over het “wel en wee” op dit moment, maar dat zal niet helpen en niemand kan in de toekomst kijken. Wat we wel weten is dat we op dit moment een prachtig woningaanbod hebben in alle soorten en prijzen en dat onze opdrachtgevers graag met u willen onderhandelen. Een klein gedeelte van ons aanbod vindt u weer in deze laatste uitgave van 2011. Voor ons totale aanbod verwijdenblad.com

zen wij u naar onze website www.joopvanmourik.nl of

we samen wat wij voor u kunnen betekenen. Er zijn nog kansen genoeg! Graag tot ziens.

© Lindenblad.

Joop van Mourik makelaars

Voor meer van

Bel ons voor een afspraak of kom langs, dan bekijken

dit soort kaart en zie www.lin

loop gewoon eens bij ons binnen!

Joop van Mourik makelaars Oudsmidsestraat 12 - 4033 AX LIENDEN - Tel. 0344-602400 - Fax. 0344-603303 - E-mail info@joopvanmourik.nl Joop van Mourik makelaars Swaenenstate 3 - 4043 KE OPHEUSDEN - Tel. 0488-442906 - Fax. 0488-442288 - E-mail mourik.opheusden@wxs.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

ANDELST Verlengde Emmastraat 32

COTHEN Kromme Stelakker 4

Dit is nog maar een greep uit ons aanbod! Deze karakteristieke woning met schuren ligt op een mooi perceel grond van 1361 m2 op de hoek Verlengde Emmastraat/ Prins Hendrikstraat dichtbij het centrum. Begane grond: entree, meterkast, toilet, toegang naar kelder, dichte eetkeuken, woonkamer, achterhal met witgoedaansluiting, doucheruimte, berging. 1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 met balkon, tevens voorzien van vaste kasten. 2e verdieping: middels vlizotrap te bereiken bergzolder. • De woning is mooi vrij gelegen, maar toch op loopafstand van alle voorzieningen. • Er zijn nog diverse authentieke details in de woning aanwezig, zoals glas-in-loodramen, nostalgische keuken met granieten aanrecht. • Bouwjaar 1955, in de loop der jaren enigszins gemoderniseerd. • Gezien de ruimte om de woning biedt dit mogelijkheden voor het houden van hobbydieren. • CV op gas (combiketel, Nefit HR 1997). Aanvaarding in overleg

Kijk voor ons totale aanbod op www.joopvanmourik.nl

Prijs nader overeen te komen

Ruime 2/1 kap woning met garage/berging en bijkeuken, is gelegen in het plaatsje Cothen. Perceeloppervlak 243 m2. Cothen is een rustig en gezellig dorp gelegen aan de Kromme Rijn. Rondom Cothen is een uitgestrekt fiets- en wandelgebied waar u heerlijk kunt genieten van weidse vergezichten. Begane grond: hal, toilet, L- model woonkamer met gas inbouwkachel, d.m.v. een toog is de keuken met inbouwkeuken te bereiken, bijkeuken met aansluitingen voor witgoed. 1e verdieping: ruime overloop, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel. 2e verdieping: d.m.v. een vaste trap te bereiken zolder waar ook de CV ketel hangt. Het is mogelijk hier een extra kamer te maken. • Bouwjaar tussen 1970-1975. • Er zijn geen isolatievoorzieningen aanwezig, behalve gedeeltelijk dubbel glas. • De ruime garage/berging staat los van de woning, zodat de achtertuin makkelijk is te bereiken. • De besloten achtertuin met afsluitbare achterom, biedt veel privacy en is ingericht met sierstraatwerk en groenborders. • CV combiketel van Nefit (2008). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 298.000,– k.k.

DODEWAARD Steegakker 20

DODEWAARD, Bouwkavel aan de Kalkestraat

DODEWAARD Matensestraat 31

In appartementencomplex “De Steegakker” (bouwjaar 2007), in het centrum van het dorp Dodewaard bieden wij een mooi 2-kamer hoekappartement met berging op de begane grond te koop aan op loopafstand van alle voorzieningen. Indeling: entree, meterkast, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, woonkamer met open keuken voorzien van hoek inbouwkeuken waarin apparatuur, CV ruimte-/berging met wasmachine aansluiting, royale slaapkamer met aangrenzende ruime badkamer. • De volledig betegelde badkamer is voorzien van vrijhangend, verhoogd toilet, douchehoek met zitje en wastafel. • De apparatuur in de keuken bestaat uit keramische kookplaat, schouwafzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. • De berging heeft een wateraansluiting. • Momenteel bedraagt de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren 1 81,– per maand. • De nieuwe bewoner van dit appartement dient de leeftijd van 50 jaar bereikt te hebben. • CV op gas (combiketel). Aanvaarding in overleg

In het dorp, niet ver van het centrum gelegen, bieden wij een mooie bouwkavel aan voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. De perceelsgrootte is ca. 500 m2 (na kadastrale uitmeting pas defitinief te bepalen).

Aan de doorgaande weg aan de rand van het dorp gelegen keurige ruime hoekwoning met carport en garage op een perceel van 147 m2. Begane grond: entree met meterkast en toilet, L- model woonkamer met toegang provisiekast, halfopen keuken met luxe hoekinbouwkeuken waarin apparatuur. 1e verdieping: overloop, luxe volledig betegelde badkamer met douche, vrijhangend toilet, wastafel en designradiator, 3 slaapkamers. 2e verdieping: door middel van vaste trap te bereiken zolderverdieping met mogelijkheid voor een extra slaapkamer. • Bouwjaar 1981. • De besloten achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien van sierstraatwerk. • Een gedeelte van de voortuin is geen eigendom, dit is in gebruik van de gemeente. • De woning is in 2010 nog geschilderd. • De woning is volledig geïsoleerd en vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing. • De gehele begane grond en 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer. • De wanden en plafonds van de begane grond en overloop zijn opnieuw gespoten. • De apparatuur van de keuken bestaat uit een keramische kookplaat, schouwafzuigkap, spoelbak met mengkraan, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. • CV op gas (combiketel ca. 2004). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 140.000,– k.k.

Er zijn geen aannemersverplichtingen. U kunt zelf uw aannemer kiezen of natuurlijk zelf bouwen als u dat wilt. Een unieke kans dus! Het bouwperceel ligt rechts van de woning Kalkestraat 6 te Dodewaard. Voor de verkoop van deze bouwkavel zijn diverse voorwaarden opgesteld. U vindt deze in onze uitgebreide brochure. Hierin opgenomen is een gedeelte van het bestemmingsplan, alsmede de conclusie van het bodemonderzoek. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs op aanvraag

Vraagprijs

Nieuw

E 237.500,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

DODEWAARD Waalbandijk 78

DODEWAARD Matensestraat 52

ECK EN WIEL Burg. Verbrughweg 26A

Vrijstaande woning met schuurtje en carport. Deze woning ligt niet ver van het centrum van Dodewaard en uiteraard dichtbij de prachtige uiterwaarden van de rivier de Waal waar u kunt genieten van het weidse uitzicht. Begane grond: Indeling: hal met toilet, woonkamer, eetkamer met toog naar de keuken met daarin een complete inbouwkeuken (2005), kelderkast met CV combiketel, bijkeuken en douche. 1e Verdieping: Indeling: Overloop en 3 slaapkamers. Zolder: Door middel van vaste trap te bereiken bergzolder. • Er zijn o.a. nog authentieke paneeldeuren aanwezig. • Een paar kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. • De groepenkast en de keuken zijn in 2005 geheel vernieuwd. • De voortuin ligt op het zuiden.

Aan de invalsweg naar het dorp gelegen halfvrijstaande woning met schuren op een perceel van 795 m2. Als u wonen en werken wilt combineren is dit uw kans! Begane grond: ruime entree, meterkast, toilet, kantoor, L- model woonkamer, open keuken met hoek inbouwkeuken waarin apparatuur, bijkeuken met witgoedopstelling, royale badkamer met ligbad en douche, ruime slaapkamer, toegang naar garage/ werkplaats. Verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers, 2e toilet.

Aanvaarding in overleg

Aanvaarding in overleg

Op een schitterende locatie gelegen nieuwe, nog af te bouwen, royale vrijstaande woning met inpandige garage op een mooi perceel van ca. 515 m2. U kunt deze woning aan de binnenzijde nog naar eigen wens af (laten) werken. Begane grond: entree, toiletruimte, toegang naar garage met CV ruimte, meterkast, garderobe, royale L- model woonkamer met erker, eetgedeelte, open keuken met aansluitingen voor een hoekinbouwkeuken, serre met tuindeuren naar terras. 1e Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer, separaat toilet. 2e Verdieping: middels vlizotrap te bereiken grote zolderverdieping. Deze woning is in 2010 gebouwd en aan de buitenzijde volledig afgewerkt. Aan de binnenzijde heeft de koper de mogelijkheid om deze te laten afwerken volgens het oorspronkelijke bestek en technische omschrijving. Het is ook mogelijk om de woning af te nemen in de huidige staat en zelf de afwerking te verzorgen. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is al voorzien van een gaasmat hekwerk met hedera beplanting. Volledig geïsoleerd en voorzien van HR ++ beglazing. Verwarming middels een HR ketel op gas, warmwater middels een zonneboiler en zonnecollector. Bouw- en grondrente vanaf d.d. 01-06-2011 (rentepercentage 5%). Aanvaarding in overleg Toelichting: excl. bouw- en grondrente

Vraagprijs

E 289.000,– k.k.

• De aangebouwde garage is voorzien van een elektrische overheaddeur en kantoortje. • Achter de woning staat nog een schuur van ca. 15 x 6 meter. • Voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. • CV op gas (combiketel).

Vraagprijs

E 329.000,– k.k.

Koopsom

E 475.000,– v.o.n.

HETEREN Schoutenkamp 11

IJZENDOORN Wethouder H M J van de Hatertstraat 27

IJZENDOORN Dorpsstraat 2

Deze gezellige goed onderhouden vrijstaande woning met garage en royale tuin ligt op een hoeklocatie op een perceel van maar liefst 607 m2 in een mooie rustige straat aan de rand van het dorp, maar toch dichtbij alle voorzieningen en op loopafstand van de Rijn en Uiterwaarden. De fraai aangelegde tuin ligt rondom de woning en is aan de achterzijde maar liefst ca. 12 meter diep met diverse terrassen en een tuinhuisje. Als u de sfeer wilt proeven en een goede indruk wilt krijgen, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging. U zult het gevoel krijgen dat u op vakantie bent! Begane grond: overdekte entree, hal, toilet met fontein, royale sfeervolle Lmodel woonkamer met open haard en schuifpui naar terras, halfopen keuken met U-vormige inbouwkeuken waarin keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. De hal en woonkamer zijn voorzien van parketvloer. Verdieping: overloop, grote slaapkamer met veel vaste kastruimte en aansluitend een royale badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel met dubbele wasbak en 2e toilet, 2e slaapkamer, wasruimte met douche, vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Zolderberging: via losse trap te bereiken zolderverdieping. •De woning is uitstekend geïsoleerd en op de begane grond voorzien van 3 laags glas (triplo glas). • Verwarming geschiedt middels elektrische gevelkachels en warmwater d.m.v. elektrische boiler 80 liter (2009). • Vanuit de hal is de garage te bereiken, welke goed geïsoleerd is en voorzien van een zolderberging en op afstand bedienbare elektrische garagedeur. • Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. • Woonoppervlak ca. 110 m2 en een inhoud van ca. 350 m3. Aanvaarding in overleg

Nette middenwoning met ruime berging en eigen achterom. De woning is gelegen in het rustige dorp IJzendoorn en dichtbij de uitgestrekte uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen. Het perceel is 135 m2. Begane grond: hal, toilet, woonkamer met vaste kast, halfopen keuken met L- model inbouwkeuken, bijkeuken met witgoedaansluiting. 1e verdieping: overloop, badkamer met douche en badkamermeubel, 2 slaapkamers waarvan één met toog naar de kleedkamer met vaste kasten (van deze kleedkamer kan ook weer een kleine slaapkamer gemaakt worden). 2e verdieping: vaste trap naar de grote zolderverdieping. Deze verdieping is voorzien van 2 velux dakvensters, zodat hier eventueel meerdere slaapkamers gemaakt kunnen worden. • Bouwjaar 1989. • Er is spouwmuur-, dak- en vloerisolatie aanwezig en gedeeltelijk dubbel beglazing. • De berging is 5 x 1.75 meter. • Diverse wanden zijn van granol voorzien en op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer. Aanvaarding in overleg

Deze ROYALE SFEERVOLLE VRIJSTAANDE WONING, die uitermate geschikt is voor dubbele bewoning of kantoor aan huis, is gelegen in het rustieke dorp IJzendoorn, dichtbij de rivier de Waal en de uiterwaarden. Het perceel is 805 m2. Om een goede indruk van het geheel te krijgen moet u beslist een kijkje komen nemen. Indeling Begane grond: Woongedeelte 1: entree, grote woonkamer met veel lichtinval en tuindeuren, opkamer boven de kelder (in gebruik als speelkamer), grote eetkeuken met complete luxe inbouwkeuken en tuindeuren, klein tussenhalletje naar de kelder, toilet en bijkeuken met witgoedaansluiting. Op de begane grond ligt overal dezelfde plavuizenvloer. Verdieping: ruime overloop met vaste kasten, 5 slaapkamers, royale badkamer met 2 wastafels, inloopdouche, 2 pers. ligbad en een toilet. De gehele verd. is voorzien van laminaat. Woongedeelte 2: entree, royale woonkamer met vaste kast, keuken met complete inbouwkeuken (2006) en tuindeur naar terras, hal, slaapkamer met draai-kiepramen, toilet, compleet luxe uitgeruste badkamer, bijkeuken met witgoedaansluiting, slaapkamer, via de bijkeuken is de schuur te bereiken. De begane grond is grotendeels voorzien van laminaat en er zijn ged. rolluiken aanwezig. •Het geheel is keurig onderhouden en sfeervol afgewerkt met o.a. paneeldeuren. • Er is overal dubbele beglazing aanwezig, het dak is geïsoleerd en er is gedeeltelijk spouwisolatie aanwezig. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 369.000,– k.k.

Vraagprijs

E 200.000 ,– k.k.

Vraagprijs

E 479.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

INGEN Huisplaats 13

Nieuw

In een leuk hofje gelegen uitgebouwde vrijstaande woning in landhuisstijl met aangebouwde garage op een mooi perceel van 575 m2. Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen. Begane grond: entree met meterkast, garderobe, toilet met fontein, royale L- model woonkamer met haardpartij, eetgedeelte met luxe hoek inbouwkeuken voorzien van apparatuur, bijkeuken, tussenhal met toegang naar garage, werkkamer/hobbyruimte. 1e Verdieping: overloop, ouderslaapkamer met vaste kastruimte, luxe badkamer met wasmeubel, toilet, inloopdouche en inbouwspots, 2 slaapkamers. 2e Verdieping: door middel van vlizotrap te bereiken bergruimte. • De woonkamer en keuken zijn voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming. • De woning is gebouwd in 1990 en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en volledig dubbele beglazing. • Diverse extra’s als roedeverdeling in ramen, balkenplafond in woonkamer en keuken. • Om een goede indruk te krijgen moet u beslist komen kijken! • CV op gas (combiketel). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 439.000,– k.k.

INGEN Molenstraat 17

Nieuw

Deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning met garage ligt op een goede locatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht. Het perceel is maar liefst 660 m2. De prachtige tuin ligt rondom de woning. Begane grond: overdekte entree, hal met toilet, ruime L- model woonkamer met aansluiting voor houtkachel, halfopen keuken met luxe hoekinbouwkeuken. 1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste met een vaste kastenwand, badkamer met douche, ligbad, toilet en badkamermeubel. 2e Verdieping: door middel van vaste trap te bereiken overloop, extra kamer met velux dakraam, grote bergruimte. • Bouwjaar 1990. • Goede isolatievoorzieningen aanwezig en grotendeels dubbele beglazing. • De woning is uitstekend onderhouden met een prachtige aangelegde tuin. • Hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen. • De begane grond is voorzien van plavuizen en de 1e verdieping van laminaat. • Het platte dak van de garage is recent vernieuwd. • Alarminstallatie aanwezig. • CV combiketel van Nefit (eind 2005) met garantie tot eind 2017. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 397.500,– k.k.

KESTEREN Hoge Dijkseweg 40-23

Tegen de grens van het dorp Lienden, ligt het bungalowpark Rijk van Batouwe. Op dit prachtige park bieden wij te koop aan chaletnr. 23 (50 m2) met schuurtje. De ligging van deze recreatiechalet is perfect, direct aan het water met een weids uitzicht. De perceelsoppervlak is 286 m2 eigen grond. Kortom een ideale plek om 365 dagen per jaar te recreëren. Indeling: entree met vaste kast waarin garderobe, CV en witgoedaansluiting, ruime badkamer met designradiator, badkamermeubel, ligbad en toilet, sfeervolle woonkamer met schuifpui naar het terras, open keuken met complete inbouwkeuken, slaapkamer met vaste schuifdeurkast. • Bouwjaar 2007. • Optimaal geïsoleerd. • De buitenkant is afgewerkt met canexel (kunststof) geveldelen, onderhoudsvriendelijk. • Kozijnen, ramen en deuren zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing en horren. • De chalet is voorzien van complete stoffering. • Het schuurtje is 3 x 2 meter. • De servicekosten bedragen ± 3 750,– per jaar. • Met de volgende faciliteiten op het park is men begonnen of gaat men binnenkort beginnen: receptie met minisupermarkt en restaurant, tennisbaan, voetbalveld, kinderspeelplaats. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 149.000,– k.k.

KESTEREN Hoofdstraat 48

KESTEREN Kerkdwarsstraat 6

KESTEREN Westeinde 39

Aan een doorgaande weg in het centrum van het dorp gelegen, leuke vrijstaande woning met garage op een perceel van 440 m2, op loopafstand van alle voorzieningen. Begane grond: entree met meterkast, trapopgang en toegang toiletruimte, L- model woonkamer, toegang naar kelder, eetkeuken met eenvoudige keukenopstelling. 1e Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten, doucheruimte met wastafel en douche. 2e Verdieping: middels vlizotrap te bereiken zolderberging. • Deze gezellige woning heeft nog diverse authentieke details als glas-in-loodramen, balkenplafonds en paneeldeuren. • In de woonkamer ligt een parketvloer. • Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing (begane grond). • De besloten achtertuin ligt op het zuid westen. • Bouwjaar ca. 1955. • CV op gas (combiketel). Aanvaarding in overleg

Deze uitgebouwde vrijstaande woning met garage, carport en bijkeuken ligt zeer dicht bij het centrum aan een éénrichtingsweg van Kesteren, zodat alle voorzieningen binnen loopafstand zijn. Deze woning is hierdoor ook geschikt voor senioren. Het perceelsoppervlak is 290 m2. Ideaal voor diegene die niet zoveel met tuinonderhoud heeft. Begane grond: hal, trap met traplift, toilet, royaal L- model woonkamer met schuifpui naar het terras, halfopen keuken met inbouwkeuken in een hoekopstelling, betegelde bijkeuken met vaste kasten en witgoedaansluiting, via de bijkeuken is ook de garage te bereiken. 1e Verdieping: overloop, 2 slaapkamers (3e mogelijk) ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en badkamermeubel. Bergzolder: d.m.v. vlizotrap te bereiken bergzolder. • Bouwjaar 1996/1997. • Goede isolatievoorzieningen aanwezig, o.a. dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie. • Verwarming en warmwater door middel van CV ketel en een boiler. • Alarminstallatie aanwezig alsmede airco op de ouderslaapkamer. • Diverse rolluiken aanwezig. • Automatische buitenverlichting en automatisch schuifhek. • Buitenzijde is recent nog geschilderd. • Het terras aan de achterzijde van de woning ligt op het zuid/ westen, zodat u heerlijk kunt genieten van de zon. Aanvaarding in overleg

Royale sfeervolle halfvrijstaande woning met garage en tuinberging. Het perceel is 312 m2. De woning is gelegen in de wijk “Westeinde” met een eigen speeltuintje en trapveldje voor de kinderen. Begane grond: hal met toilet en meterkast, doorzon woonkamer met schuifpui en aansluiting voor houtkachel, halfopen keuken met complete hoek inbouwkeuken. 1e Verdieping: overloop, badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon. 2e Verdieping: ruime overloop met CV en witgoedaansluiting en veel bergruimte, extra ruime slaapkamer met 2 veluxdakramen. Ook hier veel bergruimte. • Bouwjaar 1995. • Goede isolatievoorzieningen aanwezig inclusief Ankerloze spouwmuur met de buren. • In de kanteldeur van de garage zit een loopdeur. • De diepe zonnige achtertuin ligt op het zuid/oosten en biedt veel privacy. • Aan de achterzijde van de woning zit een elektrisch bedienbare zonnescherm. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 269.000,– k.k.

Vraagprijs

E 298.000,– k.k.

Vraagprijs

E 299.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

KESTEREN Keetjesbongerd 41

KESTEREN Hoge Dijkseweg 28

KESTEREN Meindert Hobbemastraat 20

Deze stijlvolle royale halfvrijstaande woning met garage ligt op een perfecte locatie in een mooie ruime straat. Aan de achterzijde grenst de woning aan een speelweide en heeft men vrij uizicht over de landerijen. In de mooie aangelegde diepe achtertuin staat een leuk prieeltje. Het totale perceel is maar liefst 270 m2. Begane grond: Hal met toilet en meterkast, L- model woonkamer met mooie laminaatvloer en toegang naar terras/achtertuin, open keuken met inbouwkeuken waarin gascomfort, afzuigkap, koelkast, spoelbak, combi oven/magnetron en vaatwasser. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, mooi laminaatvloer op gehele 1e verdieping, luxe badkamer voorzien van ligbad met douchewand, wasmeubel met dubbele wastafel, vrijhangend toilet en designradiator. De vloer is voorzien van grote tegels welke diagonaal gelegd zijn, tevens is deze vloer voorzien van vloerverwarming. 2e verdieping: d.m.v. vaste trap te bereiken ruime zolder met mogelijkheid voor een 4e en 5e kamer met zolder erboven. • Bouwjaar 1993 • Verwarming en warmwater d.m.v. CV combiketel op gas (2007) • De woning is volledig geïsoleerd, goed onderhouden en keurig bewoond. • Inhoud van ± 400 m3. • De fraai aangelegde achtertuin, welke op het zuiden ligt, heeft een terras en prieeltje. Tevens is er toegang tot de achtergelegen speeltuin, waardoor een vrij uitzicht aan de achterzijde. • De garage heeft een elektrische roldeur. • De woning is afgewerkt in frisse neutrale tinten. • In de woonkamer is een muur schuin geplaatst, zodat er een royale eetruimte ontstaan is. Aanvaarding in overleg

Landelijk wonen midden tussen fruit- en laanbomen, dat kan bij deze geheel gerenoveerde, verbouwde, strak afgewerkte, vrijstaande woning met diverse schuurtjes. En wilt u dieren houden, dan is dat ook zeker mogelijk, want de perceelsgrootte is maar liefst 1.16.10 hectare. Begane grond: Hal, toilet, kelder, ruime, lichte woonkamer, opkamer met balkenplafond, royale woonkeuken met openslaande deuren naar het terras en vloerverwarming. Verdieping: Overloop met dakvenster, luxe badkamer met douche, ligbad, badkamermeubel en toilet, 2 sfeervolle ruime slaapkamers met veel bergruimte achter knieschotten met schuifdeuren. •Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1926, maar de woning is de laatste 3 jaar gerenoveerd en verbouwd o.a. nieuwe volledig geïsoleerde nieuwe kap, grotendeels nieuwe kozijnen met dubbele beglazing, nieuwe groepenkast met allemaal nieuwe bedrading, geïsoleerde voorzetwanden etc. • Complete nieuwe CV installatie met een HR ketel van Remeha (2010). Aanvaarding in overleg

Royale moderne woning met vrijstaande garage, gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk “De Fruittuin”. Aan de voorzijde heeft u daardoor een vrij uitzicht. De perceelsgrootte is 459 m2. Begane grond: Ruime entree met meterkast, toilet en een vaste kast onder trap, L- model woonkamer (ca. 40 m2) met schouwpartij met gas inbouwhaard en terrasdeuren. Door middel van schuifdeuren is de royale eetkeuken (ca. 22 m2) te bereiken. De luxe designkeuken met hardstenen aanrechtblad is van alle gemakken voorzien. 1e Verdieping: Overloop met apart toilet, badkamer met inloopdouche en design badkamermeubel, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dakkapel. 2e Verdieping: Overloop met CV en witgoedaansluiting, grote 4e kamer met veel bergruimte. • Gebouwd in 2007 met GIW garantie en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. • De gehele begane grond is voorzien van een prachtige plavuizenvloer en op de 1e verdieping ligt een laminaatvloer. De badkamer en toilet zijn betegeld. • De woning is volledig en optimaal geïsoleerd. • De keuken inbouwapparatuur is van het merk Siemens en bestaat uit 6 pits gaskookplaat, schouw met afzuigkap, grote oven, vaatwasser en een groet Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine. • De betegelde achtertuin ligt op het zuiden. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 299.000,– k.k.

KESTEREN Nedereindsestraat 26

Nieuw

In het centrum van het dorp gelegen nabij scholen, winkels en openbare voorzieningen, royale halfvrijstaande woning met bijkeuken en schuur/garage. Aan deze woning is een apart gedeelte gebouwd waar inwonende ouder(s) kunnen wonen. In dit gedeelte is een woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer gesitueerd. Een ideale situatie waardoor ouder(s) langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Ook geschikt voor bijvoorbeeld praktijkruimte of kantoor aan huis. Begane grond: gezamenlijke hal. Rechtse gedeelte: toilet, kelder, woonkamer met openhaard partij, royale woonkeuken met complete inbouwkeuken, bijkeuken met spoelkeuken, grote berg/provisiekast, witgoedaanslutingen en CV ruimte. 1e Verdieping: grote overloop met veel vaste kastruimte, badkamer met douche, wastafel en toilet, 4 slaapkamers waarvan 1 met balkon. 2e Verdieping: d.m.v. vaste trap te bereiken grote zolder waar eventueel een extra kamer gemaakt kan worden. Linkse gedeelte: woonkamer met vaste kast, slaapkamer met 2 vaste kast, provisiekast, kelderkast, keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met toilet en wasmachine aansluiting. Verdieping: ruime overloop met veel bergruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 met wastafel. • Bouwjaar 1965 en verbouwd in 1995. • Diverse isolatievoorzieningen aanwezig, grotendeels kapisolatie, gedeeltelijk spouwisolatie en volledig voorzien van dubbele beglazing. •In 2009 is alles aan de buitenzijde geschilderd. • De schuur/garage (± 60 m2) is in spouwmuur gebouwd en voorzien van dubbel glas. • Perceelsgrootte: 650 m2 • Woonoppervlak: 170 m2 • Inhoud: 850 m2 Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 469.000,– k.k.

E 449.000,– k.k.

Vraagprijs

Vraagprijs

E 449.000,– k.k.

KESTEREN Panhuizerweg 14

KESTEREN Hoofdstraat 53

Wilt u wonen en werken op één locatie, dan is dat nu mogelijk op het industrieterrein “Het Panhuis” te Kesteren. Dit halfvrijstaand bedrijfspand met daarboven een royale woning, is gelegen aan de rand van het industrieterrein. Het perceel is 710 m2. Indeling bedrijfsgedeelte: De totale vloeroppervlakte is 420 m2 onderverdeeld in: receptie, showroom, diverse kantoorruimten, kantine, toiletgroep en een magazijnruimte van ± 240 m2 met roldeur. De verdiepingsvloer is ± 140 m2. Indeling woning: De totale vloeroppervlakte is 240 m2, onderverdeeld in: centrale hal, ruime woonkeuken (± 26 m2) met luxe hoek inbouwkeuken en inpandig terras van ± 12 m2, woonkamer (± 40 m2) met een prachtig uitzicht op boomgaarden en de Grebbeberg, 4 slaapkamers (± 16 m2, 14 m2 en 2 van ± 10 m2) en de badkamer (± 12 m2) met badkamermeubel, inloopdouche, ligbad en toilet. In de grote bergruimte van ± 50 m2 hangen 2 HR CV ketels. • Het pand is goed onderhouden en de woning is sfeervol afgewerkt. • Er zijn goede isolatievoorzieningen. • In het gehele pand is een alarministallatie aanwezig. • De inrit is d.m.v. een hek afsluitbaar. • Het pand is gedeeltelijk met BTW belast. Aanvaarding in overleg

UNIEK EN RUIM WONEN VOOR EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS!!! In een leuk dorp midden in de Betuwe een royale vrijstaande woning met 2 garage’s en een overdekt terras. Het perceel is 810 m2. Het dorp is voorzien van alles wat nodig is voor de eerste levensvoorzieningen en er zijn goede weg- en treinverbindingen. Begane grond: Hal/gang, toilet, eetkamer, ruime living (60 m2) met erker, schouwpartij en massieve parketvloer, grote woonkeuken met complete luxe inbouwkeuken, bijkeuken met witgoedaansluitingen en 2 kelders (stahoogte). 1e Verdieping: Overloop met 4 vaste kasten, badkamer met ligbad, apart toilet, 4 grote slaapkamers en 1 kleine. De slaapkamers hebben een wastafel of een aansluiting daarvoor. 2e Verdieping: d.m.v. vaste trap te bereiken grote zolderverdieping. Het is mogelijk hier meerdere slaapkamers te maken. • Bouwjaar ± 1960-1965 en verbouwd in 1989. • De kozijnen zijn grotendeels vervangen door hardhouten kozijnen en er is overal dubbele beglazing aangebracht. • In de woning zijn verschillende authentieke details aanwezig, o.a.: schuifdeuren met glas-in-lood tussen de eetkamer en living, gestuukte plafonds, marmeren vloertegels in de gang en keuken. • Via dubbele deuren in de keuken is het overdekte terras en de tuin te bereiken. • De tuinkas en 1 garage zijn verwarmd. • De besloten achtertuin biedt veel privacy. • Om een goede indruk te krijgen van deze woning, moet u beslist even binnen komen kijken!! • De woning is eventueel te huur. Huurprijs en condities in overleg. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 489.000,– k.k.

Vraagprijs

E 519.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

KESTEREN Broekdijk 40B

KESTEREN Oude Broekdijk 5

LIENDEN Appelgaard 25

Deze in 1996 gebouwde vrijstaande woning (± 450 m2) met vrijstaande bedrijfsruimte ( ± 55 m2) is gelegen op het kleinschalige industrieterrein “Broekdijk”. Het perceel is 1255 m2. Het volledig bestrate buitenterrein biedt diverse mogelijkheden en er kan nog ca. 400 m2 bedrijfsruimte bijgebouwd worden. Begane grond: Hal met toilet, L- vormige woonkamer (ca. 33 m2) met veel lichtinval, open keuken (ca. 11 m2) met complete luxe hoek inbouwkeuken. Via de keuken heeft men toegang tot de volledig betegelde bijkeuken met een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. 1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers (2 kamers van ca. 12 m2 en 1 kamer van ca. 15 m2). De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, een 2e toilet en een wastafelmeubel. 2e verdieping: Via een vlizotrap te bereiken bergzolder. • Rustige woon-, werkomgeving met goede bereikbaarheid. • Ruime mogelijkheden voor het uitbreiden van de bedrijfsruimte. • De woning is volledig geïsoleerd. • Volledig omheind en bestraat buitenterrein met een elektrische toegangspoort. • Geheel voorzien van draai-/kiep ramen met horren. • Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming. Aanvaarding in overleg

Deze zeer ruime recent verbouwde voormalige hofstede is gelegen op een idylische plek met een bos en weiland. De totale perceelsoppervlakte is maar liefs 6600 m2. Om een goede indruk te krijgen van het geheel is het zeker verstandig om een bezichtiging af te spreken. Begane grond: gang met toilet en trapopgang, werkkamer, ruime L-model woonkamer met kamer en suite, eetkamer, kelder, royale woonkeuken met tuindeuren en luxe U-model inbouwkeuken met o.a. een Boretti fornuis, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toilet met urinoir. Via deze bijkeuken is de bergruimte en de grote deel te bereiken. 1e Verdieping: overloop met CV aanlsuiting, 6 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet, urinoir en 2e wasmachine aansluiting. Er is ook een grote berg en speelruimte (+/- 50m2). 2e Verdieping: vaste trap, vide, 2 slaapkamers De woning is gerenoveerd en verbouwd in 2008 met zoveel mogelijk authentieke details zoals de paneeldeuren, granietenvloer in de gang, glas in loodramen, gestuukte en balkenplafonds en schuiframen. Grotendeels geïsoleerd en waar nodig zijn er spouwmuren gemaakt. Gedeeltelijk vloerverwarming. Alarmen stofzuigerinstallatie aanwezig. Er zijn 2 schuren van respectievelijk ca. 50 m2 en 37,5 m2 aanwezig. Meer of minder grond is bespreekbaar. Aanvaarding in overleg

Deze 2/1 kap woning met garage ligt in een rustige woonwijk op 216 m2 grond. Doordat er een slaapkamer en de badkamer op de begane grond aanwezig zijn, is deze woning in het bijzonder geschikt voor senioren. Begane grond: hal met toilet en trapopgang, woonkamer, slaapkamer, badkamer met douche, halfopen keuken met keukenblok. Verdieping: ruime zolder met CV aansluiting en een extra slaapkamer (meerdere eventueel mogelijk).

Vraagprijs

E 597.500,– k.k.

E 875.000,– k.k.

Vraagprijs

LIENDEN Schuilenburglaan 1

LIENDEN Appelgaard 80

Dit prachtige, luxe appartement van maar liefst 100 m2 is gesitueerd op de begane grond en is nog zo goed als nieuw! Vanuit het appartement geniet u van de prachtige ligging en het vrij uitzicht in de nieuwe, mooie wijk Nieuw Meerten. Indeling: U komt binnen op de begane grond in de centrale entree met lift en brievenbussen, van hieruit heeft u toegang tot het appartement. Indeling: hal met vaste kast met daarin de CV installatie, toilet, 2 slaapkamers en een royale living met open keuken. Deze open keuken heeft een zeer luxe in hoogglans gespoten hoek inbouwkeuken. De royale living heeft een openslaande deur naar het eigen terras van ca. 40 m2. • Het appartementencomplex is in 2009 gebouwd en uiteraard uitstekend geïsoleerd. • Diverse extra’s zoals video intercominstallatie, warmte- terugwinsysteem en plavuizen in de keuken en hal. • De keukenapparatuur bestaande uit gaskookplaat, afzuigkap, grote koelkast met 3 laden, vriesvak, vaatwasser en een combi- oven/magnetron zijn van het merk Bosch. • Het eigen parkeerterrein is d.m.v. een slagboom af te sluiten. • De bijdrage aan de VVE bedraagt 1 152,– per maand. Aanvaarding in overleg

Deze geschakelde woning met bijkeuken/berging is perfect onderhouden en sfeervol afgewerkt, gelegen in een kindvriendelijke buurt. Doordat deze woning de badkamer en een slaapkamer op de begane grond heeft is deze uitermate geschikt voor senioren, maar ook voor een gezin, omdat er boven nog 2 royale slaapkamers zijn met veel bergruimte. Het perceel is 160 m2. Begane grond: hal met toilet, slaapkamer, badkamer met douche, woonkamer met gasinbouwhaard en tuindeur naar de patio, d.m.v. een toog is de eetkeuken met hoekinbouwkeuken te bereiken. In de bijkeuken/berging zijn de witgoedaansluitingen. Verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met een grote schuifdeurkast en een deur naar het dakterras en één slaapkamer met veel bergruimte achter de knieschotten. Op deze slaapkamer is via een luik nog een kleine vliering te bereiken. • De woning is gebouwd in 1994 en volledig geïsoleerd. • Het platte dak is vernieuwd in 2011 en de CV combiketel van Nefit in 2008. • De begane grond is voorzien van laminaat en de wanden van spachtelputz. • Op de verdiepingsvloer liggen grenen vloerdelen. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 252.500,– k.k.

Vraagprijs

Nieuw

E 259.000,– k.k.

• Bouwjaar 1988/1989. • De woning is in 2009 aan de buitenzijde geschilderd. • Er zijn goede isolatievoorzieningen aanwezig. • Langs de garage kan men in de achtertuin komen.

Aanvaarding: In overleg, kan eventueel spoedig

Vraagprijs

E 199.500,– k.k.

LIENDEN Verbrughweg 5

Leuke, goed onderhouden halfvrijstaande woning met bijkeuken en een royale garage/berging van ± 35 m2. Deze is gebouwd in 2006. De zonnige diepe achtertuin ligt op het zuid/oosten. Het perceel is 275 m2. Begane grond: hal met toilet, kelder, doorzon woonkamer met aansluiting voor houtkachel, massief eiken houten vloerdelen en een terrasdeur door een toog is de halfopen keuken te bereiken waar een complete luxe inbouwkeuken in staat. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluiting. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met een vaste kast, de grootste slaapkamer heeft een balkon. De badkamer heeft een ruime douche met een wastafel. 2e verdieping: Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. • De woning is de laatste jaren verbouwd en gerenoveerd, o.a. aanpassing elektra keuken, toilet, badkamer en een mooie plavuizenvloer in de hal, keuken en bijkeuken. • Er zijn grotendeels kunststof kozijnen aanwezig en bijna overal is isolerende beglazing. • De in 2006 in spouwmuur gebouwde garage/berging is voorzien van een zolder en is volledig geïsoleerd. • Via de Baron van Tillweg is de garage met de auto te bereiken. • HR Combiketel van Nefit (2002). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 259.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

LIENDEN Oudsmidsestraat 28

MAURIK Dorpsplein 7

MAURIK Engelshof 39

Een unieke Betuwse boerderij voor een nu wel heel unieke prijs PAK UW KANS!! op een royaal perceel van ± 2700 m2 waarop een prieel, garage en schuur (met veestallen). De boerderij dateert uit 1850 en is gefaseerd gerenoveerd waarbij o.a. spouwmuren en dubbele beglazing zijn aangebracht. De boerensfeer is her en der nog tastbaar. De kleine opkamer boven de gewelfde kelder, het balkenplafond en gezellige woonkeuken zijn sfeerverhogend. Gezien de indeling van de woning is deze ook geschikt voor dubbele bewoning of kantoor aan huis. De woning staat op de gemeentelijke monumentenlijst. De schuur is ± 65 m2 en onderverdeeld in veestallen, hobbyruimte en berging. De zolder in de schuur is vernieuwd en te bereiken via een vlizotrap. De garage is ± 37 m2 waarvan het dak in 2000 geheel is vernieuwd en geïsoleerd. Begane grond: Hal, opkamer, kelder, voor- en achterkamer met houten vloerdelen, eetkeuken met U- model inbouwkeuken, achterhal, badkamer met douche, ligbad en badkamermeubel, kleine keuken met inbouwkeuken en woonkamer. Verdieping: Overloop en 4 slaapkamers. Zolder: Bergzolder. Om een goede indruk te krijgen en de sfeer te proeven, moet u beslist binnen komen kijken. Aanvaarding in overleg

Wilt u wonen aan het nostalgische dorsplein met uitzicht op de oude dorpspomp en de karakteristieke dorpskerk, kom dan beslist een kijkje nemen. In het appartementencomplex “Het Centrum” bieden wij te koop aan op de begane grond een leuk, goed onderhouden appartement met eigen berging en parkeerplaats. Indeling: entree/hal met toilet, vaste kast met aansluiting voor wasmachine, droger en CV installatie, zonnige woonkamer met terrasdeuren en erker, open keuken met luxe U model inbouwkeuken, badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel, 2 slaapkamers (± 13,50 m2 en (± 6,75 m2). • Bouwjaar 1999. • Uitstekende isolatievoorzieningen zijn aanwezig. • Duurzame materialen zijn gebruikt. • Groot terras op het westen van ± 25 m2. • Elektrisch bedienbaar zonnescherm. • Maandelijkse bijdrage vereniging van eigenaar 1 91,–

Bent u op zoek naar een leuke halfvrijstaande woning met garage en een royale, zonnige achtertuin in een kindvriendelijke wijk? Dan moet u in het dorp Maurik wezen, om deze woning te bezichtigen. De achtertuin ligt op het zuid/oosten. De perceelsgrootte is maar liefs 272m2! Begane grond: entree, klein halletje met meterkast, mooie L-model woonkamer met laminaatvloer, open keuken met complete inbouwkeuken in hoekopstelling en vanuit de keuken toegang tot de royale zonnige achtertuin. 1e Verdieping: overloop, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Drie mooie slaapkamers. 2e Verdieping: overloop met aansluiting voor witgoed en een extra grote kamer met Velux dakraam.

Vraagprijs

E 479.000,– k.k.

Aanvaarding kan spoedig

E 189.500,– k.k.

Vraagprijs

• Bouwjaar 1992 • Er is dak- muur- en vloerisolatie aanwezig en gedeeltelijk dubbele beglazing. • De woning is goed onderhouden In de tuin is nog een mooie houten berging aanwezig. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 247.500,– k.k.

OCHTEN Arie Jacob van Ogtenstraat 41

OCHTEN Nieuwe Dam 11A

OMMEREN Dokter Guepinlaan 1

Heerlijk landelijk wonen in de Betuwe, tussen water en het groen. Nabij de rivier De Waal is gerealiseerd het nieuwbouwproject Waalfront. In dit kleinschalige nieuwbouwplan is gelegen deze laatste woning die op zoek is naar zijn eerste bewoners! De dorpsvoorzieningen als bakker, supermarkten, de markt, de bloemist, de drogist, scholen, kerken, de apotheek en de huisarts liggen op loopafstand. Daarnaast kunt u heerlijk rustig banjeren en struinen langs de uiterwaarden en de rivier de Waal. Want aan de voet van de Waalbandijk (buitendijks) is een heerlijk struinpad gesitueerd. Maar ook de omgeving en de dijk nodigen u uit voor veel fietsplezier. Kortom deze zeer ruime starterswoning, waarvan er nog 1 beschikbaar is, is absoluut een unieke kans die u niet mag missen! Begane grond: ontvangsthal met toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje, straatgerichte woonkamer met fraaie trappartij naar de 1e verdieping, open keuken (gesitueerd aan de achterzijde) en binnenberging. 1e Verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, mogelijkheid voor het realiseren van een toegang naar een te realiseren dakterras, 2 slaapkamers en verzorgde complete badkamer met douchehoek, wandcloset en wastafel. 2e Verdieping: overloop met trapopgang naar de 3e verdieping, ruime 3e slaapkamer en cv-/wasruimte met cv-opstelplaats en aansluitingen voor wassen en drogen. De trap op de overloop brengt u naar het knusse dakterras op de 3e verdieping. 1 parkeerplaats per woning in afgesloten parkeervoorziening. 4 bouwlagen, 3 slaapkamers en ruim dakterras op het zuiden. zeer royaal bemeten woningen met een inhoud van ca. 382 m2. woonoppervlak van de starterwoning bedraagt ca. 105 m2. uitstekende isolatievoorziening, waardoor zeer energiezuinig. Aanvaarding in overleg

In het kleinschalige appartementencomplex “Kampenstate” ligt op de begane grond dit fraaie goed onderhouden hoekappartement van ± 100 m2 met een ruime berging (± 12 m2). Indeling: centrale entree, hal, toilet, bergruimte met CV- en witgoedaansluiting, zonnige woonkamer met terrasdeuren en halfopen keuken met complete luxe inbouwkeuken in U opstelling van ± 45 m2, 2 slaapkamers van ± 15 m2 (1 slaapkamer is nu in gebruik als hobyruimte), luxe badkamer met 2 wastafels, badkamermeubel, douche en ligbad. Bouwjaar 2003/2004. • Goede isolatievoorzieningen aanwezig. • De tuin ligt op het zuiden. • Op de begane grond, behalve de badkamer en bergruimte, ligt een laminaatvloer. • Er zijn 2 airco’s aanwezig, een elektrische zonnescherm en screen. • De bijdrage aan de VVE is 1 60,– p.m. en voor het schoonmaken van de centrale hal 1 14,– p.m. Aanvaarding in overleg

Midden in het rustige dorp gelegen vrijstaande woning met schuur/garage. De woning dient gemoderniseerd c.q. gerenoveerd te worden. De perceelsoppervlakte zal ca. 460 m2 zijn, maar moet nog door het kadaster worden ingemeten. De woning ligt naast de voormalige bar dancing De Roskam, maar deze is gesloten en zal binnen niet al te lange tijd worden gesloopt en dan zullen er op het perceel woningen worden gebouwd. Begane grond: hal met toilet, woonkamer, ruime eetkeuken met achteringang, bijkeuken met witgoedaansluiting en CV installatie. Verdieping: overloop met 2 vaste kasten, douche en 4 slaapkamers waarvan er momenteel 1 in gebruik is als keuken. • De schuur/garage is 8 x 7 meter, gebouwd met damwandplaten op een stenen borstwering. • Bouwjaar woning tussen 1950-1960. • Er zijn geen isolatievoorzieningen aanwezig. • De elektrische groepenkast is vernieuwd. Aanvaarding in overleg

Koopsom

E 185.000,– v.o.n.

Vraagprijs

E 239.000,– k.k.

Vraagprijs

E 295.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

OMMEREN, Kerkstraat 14

OMMEREN Provincialeweg 35

Op een prachtige locatie gelegen sfeervolle goed onderhouden vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 692 m2 met prieel, dubbele garage en een ruime halfopen berging (o.a. geschikt voor 2 caravans). Aan de achterzijde heeft u een zeer wijds uitzicht op landerijen en de Utrechtse heuvelrug. Begane grond: Hal met garderobekast en toilet, lichte zeer zonnige L- model woonkamer met schoorsteenkanaal, gezellige eetkeuken met complete luxe inbouwkeuken, achterhal met provisiekast, bijkeuken met CV- en witgoedaansluiting. 1e Verdieping: overloop met vaste kast en vlizotrap, 4 slaapkamers waarvan 3 met vaste kast en 1 met balkon, badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Bergzolder: ruime bergzolder (gedeeltelijk bevloerd). • Bouwjaar woning 1970 en van de garage 1971. • Hardhouten kozijnen met bijna overal dubbele beglazing. • De begane grond behalve de bijkeuken is voorzien van een kunststofvloer en de verdiepingsvloer van laminaat. • De garage is voorzien van verwarming en elektra. • De tuin met prieel ligt op het zuid/ oosten en is voorzien van een sproei- installatie. Aanvaarding in overleg

Deze zeer royale vrijstaande woning met kantoor/bedrijfsruimte is gelegen in het buitengebied. De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning. De totale perc. grootte is maar liefst 8660 m2. Om een goede indruk van het geheel te krijgen moet u beslist een kijkje komen nemen. Indeling woongedeelte 1: Begane grond: Entree/hal met vide, slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en wastafel, woonkamer met plavuizenvloer en tuindeuren, eetkeuken met complete inbouwkeuken, bijkeuken/achterentree en 2e toilet. 1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 grote, bergruimte (mogelijkheid voor een extra kamer of badkamer). 2e Verdieping: d.m.v. vlizotrap te bereiken bergzolder. Indeling woongedeelte 2: Souterrain: Hobbyruimte, provisieruimte, berging. Begane grond: Hal/Entree, luxe badkamer met inloopdouche en toilet, woonkamer en open keuken voorzien van vloerverwarming. 1e Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand. 2e Verdieping: d.m.v. vlizotrap te bereiken bergzolder. Indeling kantoor: Begane grond: fraaie entree/portaal met trapopgang, 2 kantoorruimten, CV/bergruimte en een toiletgroep. Verdieping: Overloop, 1 kantoorruimte en een kantine met modern keukenblok. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs OPHEUSDEN Lijsterbesstraat 3

E 389.000,– k.k.

Nieuw

Midden in het dorp, gelegen op loopafstand van alle voorzieningen, ligt deze gezellige semi-bungalow met vrijstaande garage op een mooi perceel van 532 m2. Begane grond: entree, meterkast, toilet, doucheruimte, 2 slaapkamers voorzien van vaste kasten, dichte keuken met keukenblok, woonkamer, bijkeuken, berging, serre. Verdieping: door middel van vlizotrap te bereiken zolder met mogelijkheid voor extra kamer. • Rondom de woning ligt de tuin, tevens is er nog een moestuin. • De woning is eenvoudig afgewerkt. • Verwarming middels CV ketel van ± 2009, warm water middels een geiser. • Er zijn diverse rolluiken aanwezig. Aanvaarding in overleg, kan eventueel spoedig.

Vraagprijs

E 259.000,– k.k.

Nieuw

E 598.000,– k.k.

Vraagprijs

OPHEUSDEN Mariëngaerde 6

Schitterend nieuw appartement (ca. 86 m2) met balkon (ca. 5 m2) op de zonzijde gelegen op de tweede verdieping. Vanuit het appartement heeft u fraai uitzicht naar alle zijnden op het centrum van het dorp. Indeling: via de gezamenlijke hal komt u in de entree met meterkast, CV ruimte met aansluiting witgoed, toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein, badkamer met wasmeubel en inloopdouche, royale woonkamer met uitzicht over het dorp en toegang terras, open keuken met inbouwkeuken voorzien van apparatuur, 2 slaapkamers. • Dit kleinschalige appartementencomplex is in 2009 gebouwd met GIW garantie en is voorzien van lift en videointercom installatie. • Op de begane grond bevindt zich de privé berging. Tevens een eigen parkeerplaats. • De bijdrage voor de VVE bedraagt 1 136,– per maand. • Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht over het dorp. • Voorzien van diverse extra’s zoals alarmsysteem, screens, verlichting in wandcontactdozen etc. • CV op gas (combiketel 2009). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 209.000,– k.k.

OPHEUSDEN Hamsestraat 87

OPHEUSDEN Swaenenstate 22

Deze leuke vrijstaande woning met schuur, tuinhuisje en volière ligt mooi aan de rand van het dorp, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Het perceel is maar liefst ca. 755 m2, waarvan 355 m2 eigendom is en ca. 400 m2 huurgrond. De huurgrond kan ook eventueel gekocht worden. Begane grond: Hal, toilet, keldertje, doorzon woonkamer met parketvloer, tuindeuren en mogelijkheid voor kachel of haard, dichte keuken met inbouwkeuken waarin gascomfort, koelkast, afzuigkap en oven, bijkeuken/achterhal. 1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, douche met wasmeubel en designradiator. 2e Verdieping: d.m.v. vlizotrap te bereiken bergzolder. • Inhoud ca. 385 m3. • Bouwjaar van oorsprong 1969. • Geheel voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. Tevens is de woning grotendeels voorzien van rolluiken. • Op het achtererf staat een hobbyschuur, tuinhuisje, een broeikast en een volière. • Mooie diepe achtertuin. Aanvaarding in overleg

In appartementengebouw “Swaenenstate” op de 2e verdieping bieden wij dit royale penthouse met balkon, een grote zolderverdieping (met slaapmogelijkheden) en een privé-berging te koop aan. Indeling: ruime entree, meterkast, CV-/bergruimte, toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met Frans Balkon, ruime badkamer, L- model woonkamer met buitenbalkon en Frans balkon, half open keuken met inbouwkeuken waarin apparatuur. • De hoek inbouwkeuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi magnetron en koelkast. • Voorzien van video- intercomsysteem. • De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, wastafel en thermostaatkranen. • Middels een vlizotrap is een grote zolderverdieping te bereiken, eventueel te gebruiken als logeergelegenheid. • Fraai uitzicht op de Dorpsstraat en omgeving. • Bouwjaar 2005. • “Swaenenstate” heeft een gezamenlijke fietsenstalling, een afgesloten parkeerruimte en 2 liften. • CV op gas (combiketel) en WTW systeem. • Volledig geïsoleerd en HR ++ beglazing. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 285.000,– k.k.

Vraagprijs

E 298.000,– k.k.

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Joop van Mourik Makelaars taxateurs en hypotheekadviseurs

OPHEUSDEN Clematisstraat 15

OPHEUSDEN Rosea Albastraat 6

OPHEUSDEN Acerstraat 26

Aan een ruime straat gelegen sfeervolle halfvrijstaande woning met aangebouwde garage en een besloten achtertuin op het westen. Het perceeloppervlak is 224 m2. Begane grond: entree met meterkast, toilet, L- model woonkamer met eiken houten vloer, half open keuken met hoek inbouwkeuken waarin apparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen en kastenwand, toegang naar garage. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer. 2e verdieping: door middel van vaste trap te bereiken zolderverdieping met mogelijkheid voor extra kamers. • Deze gezellige woning is o.a. voorzien van roedeverdeling in de ramen. • In de woonkamer ligt een fraaie eikenhouten vloer. • De besloten achtertuin met tuinhuis ligt op het westen. • De lichte badkamer is voorzien van een ligbad, douche, 2e toilet en wastafel. • Voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing, tevens diverse rolluiken. • CV op gas (combiketel). Aanvaarding in overleg

Op een woonerf gelegen fraai afgewerkte uitgebouwde vrijstaande woning met carport. De woning is in het centrum van het dorp op loopafstand van scholen, kerken en winkels gelegen op een mooi perceel van 425 m2. Begane grond: entree met meterkast, toegang naar kelder, toilet, woonkamer, dichte keuken met grote inbouwkeuken waarin apparatuur, berging/doucheruimte, toegang naar grote bijkeuken/hobbyruimte voorzien van bergzolder. 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van vaste kasten, badkamer. Bergzolder: door middel van vlizotrap te bereiken bergzolder. • Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met sierstraatwerk. • De inrit aan de zijkant van de woning is in eigendom van de kerk. De huidige bewoner heeft recht om hiervan gebruik te maken. • De badkamer is volledig betegeld en voorzien van ligbad, vrijhangend toilet en wastafel. • De woning is voorzien van dakisolatie en volledig dubbele beglazing. • Deze keurig onderhouden woning heeft nog enkele authentieke details als glas-in-lood. • Verwarming door middel van CV op gas (combiketel Radson). Aanvaarding in overleg

Op een ruim perceel van 820 m2, nabij alle voorzieningen van het dorp, ligt deze royale goed onderhouden semi-bungalow met aangebouwde garage, moestuin en dierenweide. Begane grond: Ruime entree met meterkast en houten trap naar verdieping, toiletruimte, ruime L-model woonkamer met aansluiting gaskachel, kantoor (hier kan eventueel een extra slaapkamer van gemaakt worden), doucheruimte met douchecabine en wastafel, ruime slaapkamer, mooie keuken met hoek inbouwkeuken waarin koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak, bijkeuken met witgoedaansluiting, grote garage voorzien van loopdeur en elektrisch bedienbare roldeur. Verdieping: Overloop/grote zolderverdieping met CV opstelling, extra slaapkamer. • Deze woning is in 1996 gebouwd en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en volledig dubbele beglazing. • Rondom de woning ligt een sier- en moestuin en tevens een leuke dierenweide. • De woning is vrij gelegen en biedt veel privacy. • CV op gas (combiketel Radson 1996). Aanvaarding in overleg

Vraagprijs

E 299.000,– k.k.

Vraagprijs

ZOELEN Grote Brugse Grintweg 12

E 345.000,– k.k.

Nieuw

Prijs nader overeen te komen

Nieuw

UNIEK!! Zo mag u deze LOCATIE wel noemen, want waar kunt u nog wonen tussen de fruitbomen. Dat is mogelijk op deze unieke plek ver van doorgaande wegen. Deze zo goed als NIEUWE ZEER ROYALE VRIJSTAANDE LUXE WONING met buitenzwembad en berging biedt ongekende mogelijkheden, onder andere dat deze woning uitermate geschikt is voor dubbele bewoning of mogelijk klein bedrijf/praktijk aan huis. Kortom om een goede indruk te krijgen moet u beslist komen kijken! Souterrain: 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met dubbele wastafel, douche. Er is een apart toilet. Indeling begane grond: gezamenlijke hal voor het rechter en linkergedeelte. Rechtergedeelte: tussenhal met toilet, trapopgang naar de verdieping en een trap naar het souterrain, grote woonkeuken met complete luxe inbouwkeuken, d.m.v. een toog is de living te bereiken van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de landerijen. In de bijkeuken hangt de CV combiketel en zijn er de witgoedaansluitingen. Vanuit de woonkeuken loopt u naar het terras en het zwembad. Linkergedeelte: via de gezamenlijke hal komt u in de ruime living en open keuken. Vanuit de living heeft u ook een prachtig vrij uitzicht. De open keuken is voorzien van een complete luxe hoekinbouwkeuken en een vaste kast, bijkeuken met CV combiketel en witgoedaansluiting, hal met aparte ingang voor linkergedeelte met trapopgang en toilet. Indeling verdieping verdieping boven rechtergedeelte: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer (nog niet afgewerkt). verdieping boven linkergedeelte: overloop met vaste kast, aparte grote bergruimte, royale slaapkamer en een zeer luxe badkamer met inloopdouche, toilet, groot ligbad en 2 design waskommen. • Bouwjaar 2007. • Optimale isolatievoorzieningen en luxe afwerking. • In het rechtergedeelte is er vloerverwarming in het souterrain, de begane grond, de overloop en in de badkamer. • In het linkergedeelte is de open keuken en de living voorzien van een massieve houtenvloer en een balkenplafond. • De berging is ± 12 m2. Het zwembad is 4,5 x 8 x 1,5 meter. Aanvaarding in overleg

E 749.000,– k.k.

Vraagprijs voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


S

Wij wensen u een voorspoedig 2012

Team Joop van Mourik makelaars INGEN Het Woud Fase 1

OCHTEN Triangel 1e fase

OCHTEN Triangel 1e fase

Het samenwerkingsverband van SWB te Lienden en Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft een woningbouwplan in ontwikkeling in de dorpskern van Ingen gelegen tussen ‘t Woud en de Rijnstraat. Vanwege vernieuwing van woningbestand bij SWB worden de gronden van verouderde bejaardenwoningen in de planvorming betrokken. Ook de gemeente voegt daar het terrein van de voormalige basisschool aan toe. In Het Woud kan iedereen zijn draai vinden. Dat komt vooral door de grote variëteit in appartementen. Met stuk voor stuk een heerlijk royale woonruimte en minimaal twee, maar ook een aantal met drie slaapkamers. Enne... altijd al een groot privé-terras willen hebben? Dan is dit je kans! Het Woud geeft iedereen de ruimte: van jonge, startende single of koppel tot levensgenietende senior, terwijl ook het gezin met één of zelfs twee kinderen er heel comfortabel kan wonen. De locatie doet de rest: dorps, dus rustig, maar wel met alles onder handbereik! Appartementencomplex Het Woud wordt net buiten het centrum van Ingen gebouwd. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie!

Appartementen Tamboerijn: Appartementencomplex “Tamboerijn” bestaant uit 4 verdiepingen met liftinstallatie, bergingen, algemen ruimte en parkeerplaatsen. De appartementen variëren in een vloeroppervlak van ca. 87 m2 tot ca. 108 m2. De 4e verdieping bestaat uit 2 royale penthouses met een vloeroppervlakte van ca. 141 m2 en hebben een ruim terras van ca. 48 m2 inclusief de smalle strook. Op de 4e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het dorp “Ochten” en aan de andere kant over het prachtige Betuwse landschap. De royale appartementen op de begane grond hebben een buitenruimte inclusief terras van ca. 130 m2. De appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping hebben alle een balkon van ca. 14 m2. De “Dubbele Woonlasten Beschermer” compenseert de eventuele dubbele woonlasten die kunnen ontstaan als u een nieuwe woning koopt in plan Triangel en uw huidige woning nog niet verkocht heeft. Indeling: entree met meterkast en toilet, wasruimte, Badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel, 2 slaapkamers, royale woonkamer met open keuken en tuindeuren naar een heerlijk royaal buitenterras. De penthouses hebben een extra slaap/hobbykamer en een 2e berging annex bijkeuken. Vraag de uitgebreide brochure aan!

Patiobungalows Cimbaal: Een patiobungalow is een bijzondere vorm van wonen en toch ideaal voor zowel ouderen waarvan de kinderen de deur uit zijn als de jongere gezinnen. Deze fraaie patiobungalows voorzien van gelijkvloerse vertrekken en een gemakkelijk bij te houden binnentuin. Parkeren kunt u op eigen terrein. De patiowoningen hebben een inhoud van ca. 530 m3 en een perceeloppervlakte variërend vanaf. ca. 233 m2 tot 372 m2. Begane grond: entree/hal, grote berging, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang, ruime woonkamer, open keuken, bijkeuken, slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. Eerste verdieping: extra slaapkamer of hobbykamer en royale bergruimte. optioneel is zelfs een indeling mogelijk met 2 slaapkamers en een extra doucheruimte. De woningen worden met “Dubbele Woonlasten Beschermer” aangeboden. Die compenseert de koper de eventuele dubbele woonlasten die kunnen ontstaan als de huidige woning nog niet verkocht is. Informeer naar de mogelijkheden. Vraag de uitgebreide brochure aan!

Koopsom vanaf E 189.000,– k.k.

Koopsom vanaf E 237.000,– k.k.

Koopsom vanaf E 285.000,– k.k.

Bouw gestart!

voor een goed adres in de betuwe ... Opheusden (0488) 44 29 06 - Lienden (0344) 60 24 00

www.joopvanmourik.nl


Onze keuken. Van Verhoeks. Verhoeks is gefascineerd door keukens. De vooruitstrevende opvatting over de architectuur, de ergonomie en de functionaliteit bepalen onze werkwijze. De keuken als essentieel onderdeel van wonen. Wij laten ons niet leiden door trends, wij creĂŤren tijdloze oplossingen.

Lutterveldweg 20 Tiel (0344) 62 40 47 www.verhoekskeukens.nl

keukens voor fijnproevers.


Entree december 2011 27

Mirabel Slabbinck inspireert interieurliefhebbers met exclusieve collecties Met de winter voor de deur, schakelt de gezelligheid straks een graadje hoger. Een winterse brunch, knusse avonden met een gezelschapspel, een heerlijk schuimbad... om je dan na een lange dag zalig in zacht bedlinnen te vleien. Mirabel Slabbinck inspireert je tot alle luxe en comfort met exclusief linnen op maat. Laat je verleiden door de nieuwe najaarscollecties en stel zelf je persoonlijk linnen op maat samen. Op Maison&Objet in Parijs stelde het Belgische merk de nieuwe collecties én de assortimentuitbreiding in primeur voor.

SS

labbinck Home Creations, start het najaar enthousiast met sierlijke collecties linnen én met een nieuwe naam: Mirabel Slabbinck. Zo legt het merk - dat volgend jaar de tiende verjaardag van de vierde generatie Slabbinck viert - nog meer de nadruk op persoonlijk linnen op maat. Waarbij elk model kan uitgewerkt worden in een kleur naar keuze. Mirabel Slabbinck: ‘We zien onze vaste collecties als een bron van inspiratie, als een begin vanwaar je fantasie het overneemt. Door basisontwerpen persoonlijke accenten te geven, kan je exclusieve modellen creëren die helemaal zijn afgestemd op je smaak of interieur. Denk aan satijnzacht bedlinnen dat perfect past bij de kleur van je slaapkamer. Of aan badlinnen dat qua motief speels contrasteert met het bedlinnen. We willen dat onze linnencollecties tot de verbeelding spreken. Dat maakt

drie basiscollecties bedlinnen: Essentials, Design en Suprême. interieurinrichting ook zoveel leuker, persoonlijker en spannender.’ Naar goede gewoonte zijn de collecties van Mirabel Slabbinck sober en strak, maar niet zonder extra oog voor detail. Een sierlijk accent in kant? Speelse lijnen? Of verborgen kleuraccenten? Ontdek het uitzonderlijke bedlinnen dat zelfs de koudste winternachten snel opwarmt.

Nog exclusiever De nieuwe wintercollecties houden de ambitieuze reputatie van Slabbinck hoog. Met de stoffencollectie ‘Suprême’ tekent Mirabel Slabbinck nu voor nóg exclusiever bedlinnen. ‘Deze collectie omvat de meest verfijnde kwaliteitsstoffen. Ze zijn gemaakt met dezelfde garens als onze standaardkwaliteit, maar zijn gedubbeld. Daardoor voelen ze nog zachter aan, zijn ze nog duurzamer en luxueuzer. In deze effen stoffen kunnen we alle modellen van onze collectie bedlinnen uitwerken.’ Concreet zijn er nu

Daarnaast breidt Mirabel Slabbinck het assortiment uit met dekbedden en kussens, met een vulling van 100% dons of 100% polyester, beide op maat gemaakt. Ook nieuw in het gamma zijn de matrasbeschermers op maat, in een speciale stof die ademt maar vocht weert. Zo is het assortiment bedlinnen breder en completer dan ooit.

...


Ruimte nodig en u wilt niet verhuizen? Een aanbouw kan uw probleem oplossen. Onze vakmensen staan voor u klaar met niet alleen kwalitatief hoogwaardig werk, maar ook met een deskundig advies. Zij denken graag met u mee over hoe u die extra leefruimte kunt creëren, op welke wijze u meer ruimte krijgt voor uw thuiskantoor of hoe u uzelf en/of uw opgroeiende kinderen wat privacy kunt geven. Geheel afgestemd op uw wensen en uw situatie.

GRATIS INTERIEUR en KLEURADVIES!* Na uw verhuizing of verbouwing is het even zoeken naar de juiste indeling. Wellicht heeft u ideeën en wensen, maar hoe zet u deze om naar een daadwerkelijke inrichting? * Bij aankoop van een aanbouw bij JV bouw bieden wij u kostenloos een interieur- en kleuradvies twv 6 475,Onze styliste luistert naar uw ideeën en helpt deze concreet te maken met o.a. sfeerbeelden.

Nieuweweg-Noord 259 3905 LW Veenendaal Telefoon 0888 JVBOUW (0888 582689) info@jvbouw.nl www.jvbouw.nl

Benieuwd wat een uitbouw kost?

Bereken uw prijs Op onze website kunt u online een indicatie van de kosten berekenen. www.jvbouw.nl


Entree december 2011 29

Pinot noir van bijzondere puurheid

Pinot noir lijkt in alles de tegenhanger van de cabernet sauvignon. Pinot noir staat voor subtiliteit, charme en soepel fruit. Vergeleken met de cabernet is hij over het algemeen rijker aan zuren en armer aan tannines. En, als het goed is, van een bijzondere puurheid.

ZZ

eer kenmerkend voor pinot noir is zijn ‘terroirgevoeligheid’. De kleinste nuanceverschillen in bodem en klimaat zijn al in de wijnen terug te proeven, te meer omdat pinot noir bijna altijd ongemengd blijft. Er valt dus niets te verdoezelen of te corrigeren. Pinot noir deelt deze eigenschap met zijn witte tegenhanger riesling. Pinot noir heeft zijn faam in de eerste plaats te danken aan grote rode Bourgognes. Wijnen met een goede kleur, extract en zuiverheid in geur en smaak. De wijnen hebben zelden dezelfde intensiteit als die

van cabernet sauvignon of syrah, maar dat pinot noir geen wijn met kleur en structuur zou kunnen geven is een fabeltje. Gebrek aan kleur en inhoud is eerder het gevolg van te hoge opbrengsten in de wijngaard en te korte inweking tijdens het wijnbereidingsproces. Aangezien pinot noir erg kieskeurig is, om maar niet te zeggen een moeilijke druif, is zijn verspreiding niet onbeperkt. Hij gedijt alleen in relatief koele gebieden. Behalve de Bourgogne is dat in Frankrijk ook in de Champagne en dan met name in de Côte de Reims. Daar wordt pinot noir geassembleerd met de witte chardonnay en de pinot meunier. Hij zorgt voor een stevige, volle stijl champagne. Maar er is meer. Pinot is ook thuis in Sancerre en de Elzas in Frankrijk. En in Valais in Zwitserland. Vergeet trouwens ook Duitsland niet. Pinot noir heet daar spätburgunder en levert er al maar meer volle, krachtige wijnen. Spätburgunders nieuwe stijl zijn te vinden in onder andere Baden, de Rheingau en zelfs in het noordelijke Ahrdal. Een land buiten Europa dat de afgelopen tijd enorm veel opzien gebaard heeft met pinot noir is Nieuw-Zeeland, waar met name het gebied Central Otago grote wijnen voortbrengt. Een ander land waar de pinot noir al definitief zijn plaats gevonden heeft is de VS. Binnen Californië zijn er zelfs diverse regio’s waar pinot noir als specia-

liteit gekoesterd wordt: de Russian River Valley in Sonoma, Carneros, Monterey en Santa Barbara. Ook Oregon, onderdeel van de Pacific Northwest, heeft een innige band met pinot. De staat dankt er zelfs zijn reputatie aan.

...

Aangezien pinot noir erg kieskeurig is, om maar niet te zeggen een moeilijke druif, is zijn verspreiding niet onbeperkt. Hij gedijt alleen in relatief koele gebieden.


Hoveniersbedrijf Onze specialiteiten zijn: Alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden Gespecialiseerd in badkamer, toiletruimte en keuken

Zaayer Advies Ontwerp Aanleg Onderhoud

Alle voorkomende tegelwerkzaamheden Vloer en wandtegels, ook in natuursteen Vloertegels inclusief vloerverwarming Installatie en onderhoud van cv installatie

AV E K O V E E N E N DA A L L E V E R T M A AT W E R K E N V E R Z O R G T VA N A T O T Z . Wij installeren ook zonnepanelen voor u. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen. Veenendaal • Telefoon (0318) 52 29 17 Mobiel 06 - 55 18 27 28 Website: www.aveko.nl • E-mail: a.van.engelenburg@aveko.nl

H. Zaayer Oude Broekdijk 18 4041 AR Kesteren Tel. 0488 - 48 36 46 Mobiel 06 - 46 01 60 54 hoveniersbedrijfzaayer@solcon.nl


Entree december 2011 31

Vernieuwende verlichtingsideeën voor meer wooncomfort Wat is er prettiger dan aan het eind van een vermoeiende dag op de bank te ontspannen? Lichtaccenten kunnen daarbij zorgen voor nog meer beleving. Dit onderwerp is ‘hot’. Op onze zoektocht naar de diverse mogelijkheden kwamen we in aanraking met het van Hülsta. Vitrines, hoekplanken, wand- elementen en dergelijke kunnen met ontelbare LED-verlichtingselementen worden uitgevoerd.

LL

ievelingsvazen of -sculpturen vinden een plaats op de glazen planken uit het SIMIA-programma die over de volle breedte worden belicht. Bijzondere kunstwerkjes krijgen een plaats in een vitrine met BlackMagicglas. Zonder verlichting lijkt dit innovatieve materiaal ondoorzichtig, hoogglans zwart. Pas wanneer de verlichting wordt aangezet en het glas van de achterzijde wordt aangelicht, worden de vitrineplanken transparant. De verlichting kan daarbij zelfs in verschillende scènes worden geprogrammeerd zodat er met uiteenlopende lichtsferen kan worden gespeeld.

Met TipTronic behoren gangbare lichtschakelaars tot het verleden. Een kleine sensor, die door een simpele aanraking wordt geactiveerd, schakelt de verlichting aan en uit. De programma’s ELUMO II en MENTO beschikken bovendien over hülsta-bewegingslicht. Bijzonder handig voor ’s nachts: wanneer de hand naar het nachtkastje wordt uitgestoken, schakelt de verlichting automatisch aan. Het licht volgt daarbij de handbeweging en zorgt zo voor oriëntatie in het donker.

...

Kijk verder maar eens op www.huelsta.nl.

[ a d v e r t o r i a l ]

Bouw uw open haard nú om EDE – ‘De nieuw collecties voor een nieuw stookseizoen zijn binnen. We zien dat de nadruk steeds meer komt te liggen op innovatie. Men is veelal op zoek naar een goed alternatief voor de al aanwezige open haard. Inbouwhaarden zijn inpasbaar in vrijwel elke bestaande situatie. Voor wie nu binnenloopt, hebben we daarbij nog hele interessante najaarsaanbiedingen.’

A A

an het woord is Jos van der Vlist, eigenaar van ’t Kachelhuus in Ede. ‘Een open haard heeft een laag stookrendement. Zowel hout als warmte gaan in rook op. Door een houtkachel te plaatsen in de opening van de open haard genereer je meer warmte en een zuiniger verbranding. Een milieuvriendelijke en bovenal sfeervolle oplossing. Een slimme en mooie update van de bestaande situatie.’

’t Kachelhuus brengt een breed aanbod van inzetkachels van onder meer Oxford, Reny en Barbas. Ook gas- en elektrisch gestookte uitvoeringen behoren tot het aanbod. Evenals natuurstenen maatwerk schouwen. Diversiteit in formaten, designs en prijsklassen. Als erkend installateur sfeerverwarming draagt ’t Kachelhuus zorg voor

het complete systeem. De perfecte balans tussen expertise, veiligheid en esthetiek.

Showroom

Meer rendement

Nieuwsgierig naar de ombouwmogelijkheden van uw huidige open haard? Of heeft u hulp nodig bij het toetsen van uw stookargumenten? Misschien bent u op zoek een rookkanaal of andere bouwmaterialen voor uw haard? Bezoek de showroom aan de Galvanistraat. Ook in dit nieuwe seizoen heet het team van Jos van de Vlist u van harte welkom. Een warm welkom welteverstaan.

Deze inbouwhaarden zijn voorzien van glazen deuren. Met een draaiende of liftende uitvoering is het schoonhouden van de haard een koud kunstje. Door de installatie van ventilatoren kan het rendement nog verder opgeschroefd worden.

’t Kachelhuus van der Vlist Galvanistraat 20, 7616 AE Ede Telefoon (0318) 43 88 78 E-mail: info@kachelhuus.nl Internet: www.kachelhuus.nl

...


UW WERK ONZE ZORG

Bloemisterij Willemsen en medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2012 toe!

W

illemsen

Afbouw • Verbouw • Renovatie • Onderhoud Monumentenzorg • Dakkapellen • Dakopbouwen

Bloemisterij & Tuincentrum

www.rodenburgbv.nl

Hoogsestraat 8, 6675 BJ Valburg Tel. 0488 431 372

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 08.30 - 18.00 uur, zaterdag 08.30 - 16.30 uur

De Smalle zijde 31 • 3903 LM Veenendaal • Telefoon 0318 - 463 368 Fax 0318 - 555 526 • www.rodenburgbv.nl • www.mijndakkapel.nl

Bij aankoop van 4 stoelen de 4e gratis! Keuze uit onze gehele collectie. Hele maand december geldig.

BIJ AANKOOP VAN 6 STOELEN 1,5 STOEL GRATIS! KIJK VOOR ALLE AANBIEDINGEN OP WILT U EEN IMPRESSIE VAN ONZE MEUBELCOLLECTIE?

H.D. H.D.Verwoert Verwoerten enZn. Zn.WWW.HDVWONEN.NL wonen BEZOEK DAN ONZE VERNIEUWDE WEBSITE

Dalwagenseweg 43 - Opheusden - tel. (0488) 44 13 51

meer dan 50 jaar passie voor plezierig AlWWW.HDVWONEN.NL


Entree december 2011 33

Aardewerk serviesgoed van Mateus Het serviesgoed van Mateus wordt in Zweden ontworpen en in Portugal gemaakt. De collectie brengt dan ook het beste uit diverse Europese werelden bij elkaar: fris en stijlvol Scandinavisch design in warme, mediterrane kleuren, die elke tafel in Zuidelijke sferen brengen. Het serviesgoed van Mateus brengt volle kleur op tafel: een smakelijk kleurenpalet van wel 15 verschillende tinten. Kies voor één kleur, harmonieuze ton-sur-ton combinaties of een gedurfde mix and match combinatie in meerdere kleuren. Alles kan, alles mag. De kleuren laten zich onderling prima combineren. Elke dag opnieuw. Elk seizoen opnieuw. En bij elke gelegenheid opnieuw.

TT

eresa Lundahl-Mateus is de Portugese ontwerpster achter het populaire merk Mateus. Eenmaal wonend in Zweden raakte ze geïnspireerd door het typisch Zweedse design. Vrij strak en minimalistisch, maar tegelijkertijd stijlvol en stoer. Ze besloot het beste van twee werelden te combineren en richtte in 1993 haar eigen bedrijf op: Mateus. Het samengaan van Portugees vakmanschap en Zweeds design bleek een fantastische match. ‘Mateus is voor liefhebbers van een mooi gedekte tafel zo’n beetje het summum op het gebied van serviesgoed’, weten de zussen Christine en Hélène

Zwanenburg. Zij distribueren en verkopen via hun bedrijf Zwaanzinnig, al jaren het A-merk Mateus in Nederland. ‘De collectie aardewerk is zeer breed en elk jaar komen er weer nieuwe ontwerpen bij. Van kopjes en schotels, borden en schalen, tot kannen en kandelaars. Elk item is handgemaakt en door ervaren vakmensen met de hand beschilderd. Daardoor is elk stuk uniek. En het kan nog in de vaatwasser ook!’ Inmiddels zijn er van Mateus zes verschillende collecties waaronder Basic en Lace; respectievelijk zonder enige opsmuk en met decoratief reliëf. Heel leuk ook om onderling te combineren. In maar liefst 15 verschillende kleuren. Van pasteltinten zoals zachtroze, lichtblauw en lentegroen tot meer warme herfstkleuren als diepblauw, paars en aubergine. Uiteraard is het serviesgoed van Mateus er ook in populaire basiskleuren als zand, grijs en wit. ‘Voor welke gelegenheid je ook de tafel dekt, doe het met je hart’, is het motto van ontwerpster Teresa Lundahl. En dat kan met het serviesgoed van Mateus ook bijna niet anders. Dit is fashion én passion. De levendige kleuren en verschillende collecties nodigen uit om eindeloos naar eigen idee te mixen en matchen. En dat kán gewoon niet mis gaan. Integendeel: met Mateus zet je altijd iets speciaals op tafel! Voor meer informatie: www.zwaanzinnig.eu.

...

‘De collectie aardewerk is zeer breed en elk jaar komen er weer nieuwe ontwerpen bij. Van kopjes en schotels, borden en schalen, tot kannen en kandelaars. Elk item is handgemaakt en door ervaren vakmensen met de hand beschilderd. Daardoor is elk stuk uniek. En het kan nog in de vaatwasser ook!’


34 Entree december 2011

Alternatieve energiebro doen entree in de won (door Ton Keuken)

‘Let op mensen, het opwekken van duurzame energie is al lang geen ‘geitenwollensokken’ stokpaardje meer. Het is realiteit en het zal ons eerder overvallen dan we denken. Ook in onze persoonlijke woonsituatie’. Een uitspraak uit 1996 van een directeur van een bekend bouwbedrijf bij de ingebruikname van een toen zogenoemde ‘energievriendelijke’ woning. Ik heb dat krantenartikel nog in mijn archief zitten, met de bedoeling er ooit iets mee te doen. Maar de kennis van 1996 is al weer veel verder ontwikkeld dan menigeen denkt. De toekomst van de duurzame energie is al lang begonnen en zal door allerlei ontwikkelingen noodgedwongen worden versneld.

OO

m meer te weten te komen over ‘wonen en energie’ schuiven we aan tafel bij Henk Wiesenekker uit Rhenen. Die is

Op dit moment stappen veel mensen die in het buitengebied wonen over op een pelletketel.

Pellet CV-haard

met zijn bedrijf Aitec bv dagelijks bezig met het maken van plannen voor het plaatsen van duurzame energiebronnen. Aan hem de vraag: ‘Hoe zal dit zich ontwikkelen in de woningbouw?’ We vallen direct met onze neus in de boter, als hij ons in een tuinhuisje in de tuin van de bedrijfswoning bij de showroom van Installatietechniek Wiesenekker bv laat zien hoe in een pelletkachel geperste houtbrokjes (pellets) worden gestookt. Het hele huis wordt er al jaren zonder problemen mee verwarmd. In een soort silootje in de grond naast het tuinhuisje kunnen de brokjes handmatig of in grote hoeveelheden worden bijgevuld en verder werkt het proces automatisch én CO2 neutraal. Één keer per 2 maanden moet de brandstof worden bijgevuld. Wiesenekker legt uit dat er bedrijfsmatig

op korte termijn grote voordelen te halen zijn met pelletketels en andere duurzame energiebronnen. ‘Dat komt voornamelijk door de riante belastingvoordelen, die echter niet voor de particulier gelden. Maar ook voor de particulier is het heel aantrekkelijk. Het duurt echter iets langer om de investering terug te verdienen.’ Overigens blijkt het bedrijfsgebouw tot onze verrassing eveneens al jaren op duurzame wijze te worden verwarmd. Je ziet geen rook uit de schoorsteen komen.


Entree december 2011 35

onnen ning

Grote besparing ‘Tsja’, zegt Wiesenekker, ‘Daar gaan we toch naar toe. Op dit moment stappen veel mensen die in het buitengebied wonen over op een pelletketel. Propaan wordt ook steeds duurder, dus duurzaam investeren steeds aantrekkelijker. Het rendement is veel hoger dan geld beleggen. De pelletinstallatie is zeker prijzig, maar op termijn kun je besparingen tot 50% bereiken en dat is niet niks.’ De nieuwe regelgeving voor woonhuizen brengt het gebruik van alternatieve energiebronnen steeds dichterbij.

Eerste bouwvergunning De gemeente Raalte heeft dit jaar, als eerste gemeente in Nederland, een bouwvergunning afgegeven voor een nieuwbouwwoning met pelletketel als hoofdverwarming en warmwaterbron. De betrokken ambtenaar vertelt: ‘Na onder-

Henk Wiesenekker

zoek in België en Duitsland, waar volop met alternatieve energiebronnen wordt gewerkt, is de keus van de bewoners gevallen op een pelletketelsysteem. Voor een gemiddelde woning kan gerekend worden met maximaal ca € 300,00 aan pellets voor een heel jaar stoken. Er moesten wel nieuwe berekeningen worden gemaakt om de pelletketel volgens het EnergiePrestatieCoëfficient (EPC) te mogen plaatsen. Het gaat ongetwijfeld gemeengoed worden.’

Warmtepomp te duur Henk Wiesenekker bevestigt dat. ‘Wij zijn al sinds 1979 met duurzame energie bezig, maar zien de ontwikkelingen nu met sprongen vooruit gaan. Een goed advies is het halve werk, dus ik raad de mensen wel aan om zich uitgebreid te laten voorlichten. Zonder in details te treden: in de volksmond noemt men een warmtepomp als alternatief voor een gasketel. Volgens onze berekeningen is een warmtepomp te duur voor een woonhuis.’ Een pelletketel is op termijn veel aantrekkelijker. Henk’s stelling wordt bevestigd door

de ambtenaar in Raalte. Ook dat alternatief is onderzocht.

Sfeer in huis Wilt u meer sfeer in huis? Dat kan! Neem dan een pellet cv-haard is een cv-ketel voor woonhuisverwarming. Met een gezellig houtvuur in huis wordt ook de cv-installatie verwarmt. Dergelijke haarden zijn voorzien van een automatische ontsteking (desgewenst met afstandsbediening), cv-pomp, expansievat, overstortbeveiliging en klokthermostaat. Heel compleet en heel veilig dus. De rookgasafvoer is maar 8 cm, zodat de haard gemakkelijker kan worden geplaatst dan een ander type haard. Ik denk over de stroom aan informatie die Henk Wiesenekker me heeft gegeven. Die kan ik onmogelijk in dit artikel behandelen. Bent u geïnteresseerd. Kijk dan maar eens op www. aitec.nl. Een ‘kenniscentrum’ voor duurzame energie. Een onderwerp dat dagelijks meer aandacht krijgt.

...


Korpershoek

Elektronika OP

KO VER

TO

Verkoop en reparatie van: • witgoed, ook inbouw • klein huishoudelijk artikelen • (car)hifi • telecom, ook mobiel • onderdelen

AU

MM

BRO

LEN

E OBI

AIXAM DEALER Voor de Betuwe en Gelderse Vallei Wij ruilen graag uw auto in. Service, demonstratie en proefrit. Ook bij u thuis. Totale service voor alle merken brommobielen.

Nummer 1 zonder rijbewijs! (BE)

Cuneraweg 173a, 3911RH Achterberg (gem. Rhenen) telefoon (0317) 61 53 53 Openingstijden: ma.-vr. 8.30-12.30 en van 13.30-18.00 uur. vrijdagavond koopavond van 18.00-21.00 uur. op zaterdag geopend van 8.30-17.00 uur.

van klassiek tot modern, van zakelijk tot sfeervol

Gratis advies Groot of klein behuisd, onze service is altijd groot. Gratis interieuradvies

aan

huis

en

deskundige stoffeerders maken uw woonwensen waar. Ruim assortiment •

tapijt, marmoleum, vinyl, laminaat

• • • •

gordijnen, vitrages, meubelstoffen bedden, ook op comforthoogte o.a. van Auping meubelen in diverse stijlen relaxfauteuils op voorraad, elektrisch verstelbaar, evt. met opstahulp woonaccessoires zoals lampen, kussens, plaids, vazen, spiegels, etc.

Betrouwbaar Al 75 jaar een begrip op de Utrechtse Heuvelrug!

Stationsweg 8 • De Klomp • Telefoon 0318 - 57 38 81 • info@leeuwenauto.nl

www.leeuwenauto.nl

PAKHUIS VERKOOP (v.h. Bervo)

SECOND HAND FURNITURE EN BROCANTE MET INTERESSANTE PRIJZEN Vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Hoek Hofstraat/Kon. Elisabeth Plantsoen te Rhenen

ADVIES | WONEN & SLAPEN | PROJECTEN | STOFFEREN

Utrechtsestraatweg 1 | 3958 BM Amerongen | 0343 451473 Traay 139 | 3971 GE Driebergen | 0343 513010 WWW.BREESCHOTEN-INTERIEUR.NL

0317 - 61 35 28 www.bervo.nl info@bervo.nl


Entree december 2011 37

Recept van Residence Rhenen

Pastrami van hertenfilet. Erg leuk en makkelijk om te bereiden en passend in het huidige wildseizoen. Voor de hertenpastrami gebruikt Residence Rhenen hertenrösti. Dit is een deel van de bovenbout.

Voor de marinade is nodig: • 30 gr korianderkorrels • 15 gr witte peper • 150 gr bruine basterd suiker • 45 gr aceto balsamico • 5 bladeren laurier • 5 takjes thijm • 3 stuks knoflookteen • 50 gr zeezout

A A

lle ingrediënten van de marinade in de foodprocessor helemaal fijn draaien. Deze marinade gebruik je om de hertenrösti mee in te smeren om deze vervolgens 24 uur in de marinade te laten trekken. Voor het garen trekken we het vlees in een vacuümzak dicht en zetten we de oven op stoom voor 56 graden voor 80 minuten lang.

Het vlees af laten koelen en in dunne plakken snijden alvorens het te serveren. Wij serveren en zelf een confit van blanke ui bij, gebakken radijsjes en zoetzure zilveruien. Dit recept is ook te gebruiken op bijvoorbeeld een rundermuis, wat mensen zelf thuis beter in kunnen kopen bij de slager.

...

Residence Rhenen & Restaurant De Rotisserie Veenendaalsestraatweg 50 3921 EC Elst/Rhenen Telefoon (0318) 54 28 88 Fax (0318) 54 02 72 E-mail: info@residencerhenen.nl Internet: www.residencerhenen.nl


Buitenleven volgens Jan de Boer...

N D EB O .JA

TU ER INHU IZ

WWW

Exclusieve tuinhuizen, veranda’s, buitenkeukens en dierenverblijven

.NL EN

2e kerstdag open van 11.00 tot 16.00 uur

Residence Rhenen & Restaurant de Rotisserie Veenendaalsestraatweg 50 Elst / Rhenen Telefoon (0318) 54 28 88 www.residencerhenen.nl Gezelschappen van 2 tot 250 personen zijn van harte welkom. Ons restaurant is 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner.

Celsiusstraat 8 | Wijchen | T 024 - 6416466 www.jandeboertuinhuizen.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur

Van Voorthuizen is al 12,5 jaar gespecialiseerd op de vakgebieden boomverzorging en kwekerij. Wij beschikken over enthousiaste vakmensen met een goede opleiding. Dit geeft u garantie voor veilig, efficient en vakkundig werk door specialisten. Zandkuilweg 2a, 4033 AL Lienden

|

Te l e fo o n 0 3 4 4 - 6 0 1 5 5 6

|

Alles op maat wat u wenst....

Gespecialiseerd in o.a. : • Boomveiligheidscontrole • Snoeien van bomen • Bomen verwijderen • Verplanten van bomen • Leveren van bomen en planten • Aanleg en beheer groenobjecten • Haardhouthandel w w w.va n vo o r t h u i z e n b o m e n . n l

In de Betuwe wordt het nog handgemaakt

Keukens, kasten en trappen etc. Rijksen Speciaal Timmerwerk Rijksen Speciaal Timmerwerk woon- en winkelinterieur De Woerd 3 4021 CL Maurik

Telefoon (0345) 55 89 24 Fax (0345) 55 89 28 Website: www.speciaal-timmerwerk.nl E-mail: info@speciaal-timmerwerk.nl


[ a d v e r t o r i a l ]

Totaalpakket voor de gehele woning KESTEREN – Dekker Schilderwerken is meer dan alleen een ambachtelijk schildersbedrijf. Het vakkundige team van Dirk Dekker uit Kesteren opereert namelijk veelzijdig. Voor een complete verbouwing van uw woning draaien zij hun hand niet om.

N N

eem bijvoorbeeld de pittoreske Brabantse boerderij die Dekker heeft verbouwd. Deze in 1925 gebouwde boerderij heeft een complete metamorfose ondergaan. Naast het schilderwerk deden zij de kozijnen, de keuken, de vloeren en de wanden. Klanten krijgen een totaalpakket. Dit is stukken voordeliger en efficiënter dan het inschakelen van afzonderlijke vakmensen.

en milieuvriendelijke verf- en lakmiddelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in complete wandafwerking, van schilder- tot stukadoorswerk. Wachten uw kozijnen op een fris kleurtje? Of kiest u voor nieuwe ramen? Dekker Schilderwerken mag zich erkend glaszetter noemen en levert alle soorten en maten glas. Zelfs een complete dakkapel plaatsen ze op uw woning.

Binnen en buiten Schilderen vormt de hoofdactiviteit. Zowel voor binnen als voor buiten, waarbij ze gebruik maken van professionele

Kleurgevoel Het gevoel voor kleur en stijl zit in het bloed. Zij voelen dat aan, dankzij de opgebouwde kennis en ervaring. Dat zie je ook goed terug in de boerderij in Dreumel. Het bedrijf bestaat inmiddels twaalf jaar.

Vanaf volgend jaar wordt de service uitgebreid met binnenhuisarchitectuur. Dat hoeft niet duur en/of ingrijpend uit te pakken. Spelen met de bestaande elementen kan al leiden tot een prachtig nieuwe look. Klanten kunnen langskomen voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Dekker Schilderwerken onderscheidt zich door te werken met korte en persoonlijke lijnen. Op 1 januari 2012 verhuist Dekker Schilderwerken naar Bemerdweg 3 in Dreumel.

...

Dekker Schilderwerken Jan Steenstraat 31, 4041 GC Kesteren Telefoon (0487) 57 17 11 Mobiel (06) 21 81 10 06 E-mail: info@dekkerschilderwerken.nl Internet: www.dekkerschilderwerken.nl

Grebbeweg 97 3911 AV - Rhenen tel: 0317 311 606 www.wokpaleisrhenen.nl

Vier ook dit jaar weer Kerst bij het Wok Paleis

Wok Kerstdiner

Smakelijke Japanse voorgerechten, verser dan vers!

bezoek de vernieuwde showroom

Soep, heerlijk en eerlijk uit eigen keuken Onbeperkt Wokken met heerlijke verse producten Warm Buffet met Chinese specialiteiten Japanse bijgerechten uit eigen keuken Kerstdessertbuffet met veel variaties IJsbuffet, ouderwets genieten!

Volwassenen € 29,50 p.p. excl. dranken Kinderen tot 10 jaar € 17,50 p.p. excl. dranken Alleen tijdens de Kerstdagen : 1e zitting van 15.30 tot 18.30 uur 2e zitting van 19.00 tot 22.30 uur

Het team van Ambifloor wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2012! De Smalle Zijde 7 • 3903 LL Veenendaal Telefoon (0318) 55 14 70 Fax (0318) 55 14 14 info@ambifloor.nl www.ambifloor.nl

Onze openingstijden zijn: maandag: gesloten dinsdag t/m donderdag: 10:00 - 17.30 uur vrijdag: 10:00 - 21:00 uur zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Laminaat | PVC | Tapijt | Vinyl | Parket | Gordijnen Raamdecoratie | Schuifwandkasten | Interieuradvies

Wij wensen u prettige feestdagen

Buiten onze openingstijden zijn wij van harte bereid een afspraak op uw gewenste tijd te maken. Ook zijn wij bereid bij u thuis de stalen te presenteren. Graag tot ziens!


BOUW- EN ADVIESBUREAU

MOESBERGEN B.V.

ontwerp en aanvraag bouwvergunning

voor nieuwbouw en verbouw van woning of bedrijfspand

kostenbegroting, toezicht en bouwbegeleiding

Voorstraat 1 ■ 4054 MV ECHTELD ■ tel: (0344) 60 99 22 ■ fax: (0344) 64 34 69 ■ info@moesbergen-bab.nl ■ www.moesbergen-bab.nl

De Keij

Adres Mercuriusweg 1a 4051 CV Ochten

betonplaten bestrating

Contact +31 (0) 344 64 24 75 www.flier.nl

De Keij Wij bieden een totaalpakket betonplaten: UnIEk prOdUCT hOT ITEm

- Ontwerp en Advies

- Gas en Water Installaties

- Inbraakbeveiliging Systemen

- Elektrotechnische Installaties

- CV - Installaties

- Risico Analyse

- Nen 3140 Keuringen

- Zonneboiler Installaties

- Brandmeld Installaties

- Domotica Installaties

- Dak- en Zinkwerken

- Ontruimings Installaties

- Glas & Data Netwerken

- Sanitair

- Toegangscontrole Systemen

- Telefooninstallaties en VoIP

- Service en Onderhoud

Lakemondsestraat 1 • 4043 JC Opheusden - Camerabewaking Lakemondsestraat 1 | 4043 JC Opheusden Telefoon (0488) 44 33 24 • info@dekeij.nl • www.dekeij.nl Telefoon (0488) 44 33 24 E-mail: info@dekeij.nl | Internet: www.dekeij.nl

De allermooiste keukens staan in Herveld!

laminaatvloeren | lamelparket duoplanken | traditionele vloeren | schuren onderhoudsproducten | pvc-vloeren Meesterlijk Werk is ons kenmerk

www.MWParket.nl

Herenstraat 27, 3911 JB Rhenen | [T] (0317) 61 51 00 | Graag nemen wij de tijd voor u! Wij werken daarom op afspraak! Bel of mail ons voor een afspraak. [M] 06 12 96 94 17 | [E] info@mwparket.nl

Mooi en praktisch tegelijk! Kruisstraat 1a Herveld Telefoon 0488 - 45 17 38 Fax 0488 - 42 03 33 Vrijdag koopavond, ’s maandags gesloten

Eén aanspreekpunt bij Wiesenekker zorgt dat eigen vakmensen uw wensen realiseren.

IKAR

aktiebadkamer 7 3999,-

Dát is pas klantvoordeel.

1200 M2 TOONZAAL * AKTIES ZIJN GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

Geopend van maandag t/m zaterdag Achterbergsestraatweg 128 • 3911 CX Rhenen Algemeen (0317) 61 90 16 • Toonzaal (0317) 61 83 90

www.wiesenekker.nl

HOUTKACHELS-JACUZZI’S-S A U N A’ S - C V - K E T E L S -GASHAARDEN- AIRCO’S-T E G E L S - B A D K A M E R S


Entree december 2011 41

Wintergroene Corsicaanse kerstroos

Er zijn wintergroene soorten met bloemen aan aparte stengels, zoals Helleborus niger, maar ook soorten die met bebladerde bloemstengels overwinteren, bijvoorbeeld de Corsicaanse kerstroos of Helleborus argutifolius). Alle planten in de H. Orientalis Groep hebben wintergroen blad. Een van de weinige, meestal wel op naam aangeboden rassen, is H. ‘Early Purple’, een paars bloeiende plant waarbij de bloemen al in november kunnen verschijnen. Alle andere zijn later, maar de kwekers zien kans vooral de witte kerstroos (maar ook anders gekleurde) in de kerstperiode rijk bloeiend aan te bieden

H H

eel interessant is de manier waarop deze planten hun bloemen tegen vorst beschermen. Als het flink gaat vriezen, pompen ze er eenvoudig (nou ja…) het vocht uit, dat ze tijdelijk in de bladeren en wortels opslaan. De bloemen hangen dan even slap, maar bevriezen niet, en als het weer beter wordt, komt het vocht terug en staan ze er al snel weer stralend bij! Andere groenblijvende soorten zijn onder andere de al genoemde Corsicaanse kerstroos en het stinkend nieskruid (H. foetidus) met zeer donkergroen blad en groene, meer buisvormige bloemen met een bruinrood randje vanaf einde winter. De cultivar ‘Wester Flisk’ heeft roodachtige stelen. Alle helleborussen houden van humusrijke grond die wat kalk bevat. In pot gekochte planten die u eerst een tijdje in de woonkamer zet, kunt u daarna (tijdens niet-vriezend weer) buiten op een beschut, halfbeschaduwd plekje planten, waar ze jarenlang kunnen blijven staan. Breng ieder

Bij ‘kale vorst’ wintergroene planten tegen uitdrogen beschermen (met vliesdoek en dergelijke). jaar voedzame compost rond de planten aan. Verder met rust laten. Ze zullen dan steeds rijker gaan bloeien. Alle vroegbloeiende soorten Helleborus combineren uitstekend met leverbloempjes (Hepatica), schuimbloemen (Tiarella), longkruid (Pulmonaria) en vroege bolgewasjes.

Tuintips voor de winter Klimplanten moet u in de winter niet meer snoeien vanwege de kans op invriezen. Hagen planten kan nu uitstekend. Bij ‘kale vorst’ wintergroene planten tegen uitdrogen beschermen (met vliesdoek en dergelijke). Andere tips: Compost als mulch

onder hagen aanbrengen. Snoeien kan bij niet-vriezend weer. IJsvrijhouder in de vijver aanbrengen. Nu kleigrond spitten (als dat nodig is). Denk aan winterbescherming bij stamrozen. De laatste bollen poten. Vergeet de vogels niet.

...


DICK VAN LAAR BOUWKUNDIG

ONTWERP -

EN

TEKENBUREAU

B.V.

Wij verzorgen uw complete aanvraag ten behoeve van: verbouw, restauratie, renovatie, milieuvergunning, vergunning brandveilig gebruik, bouwkundige rapportage, enz.

is een regionaal werkend bouwbedrijf in de nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Bouwbedrijf E.F. Hoogakker v.o.f.

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs! Elsterstraatweg 83, 3922 GE Elst (Utr). • Telefoon (0318) 47 25 22 Fax (0318) 47 22 16 Mob. 06 - 51 31 50 64 • E-mail: info@botdickvanlaarbv.nl website: www.botdickvanlaarbv.nl

Molenstraat 26 | 4053 HE IJZENDOORN | Tel. 0344 643039 | info@bouwbedrijfhoogakker.nl

Nieuwbouw en onderhoud van technische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. • Elektrische installaties • Beveiligingsinstallaties • Geluid- en omroepsystemen • Overspanningbeveiliging

• Data- en telecommunicatie • Airco-installaties

• Satellietinstallaties

Dorpsstraat 6 • 4033 EX • LIENDEN (0344) 60 12 78 • elektrotechniek@ahcvanommeren.nl WAARBORGINSTALLATEUR KEMA

CERT. NR. 93701 RAAD VOOR ACCREDITATIE

Ook op het gebied van wonen zijn bij ons de nieuwe trends te zien.

Boorsma wonen: Ruime keuze, deskundig advies en scherpe prijzen. Wij willen uw woonwensen graag met u bespreken, waar en wanneer het u uitkomt!

Boorsma MODE

&

WONEN

Onze openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur (gesloten van 12.00 uur tot 13.00 uur) vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur (gesloten van 12.00 uur tot 13.00 uur) zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur | zondag gesloten

Kerkdwarsstraat 1 | 4041 XC Kesteren | Telefoon: 0488 - 48 13 53 www.boorsmakesteren.nl | Ruime parkeergelegenheid aanwezig!

wineentuinontwerp.nl Specialist op het gebied van tuinontwerp en vormgeving

BOUW- EN KEUKENCENTRUM

Bezoek ook eens onze webshop!

• SANITAIR

• GRANIETEN BLADEN

• TEGELS (wand en vloer)

• PLAATMATERIAAL (zoals: MDF, multiplex, spaanplaat)

• BADMEUBELS • VLOERVERWARMING • SPACHTEL • KEUKENS • VAATWASSERS

• ISOLATIE • HOUT • MONTAGE: keuken, badkamer, vloertegels • ETC.

Rijnbandijk 117 - 4043 JK Opheusden - telefoon 0488-441334 Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00-12.00 uur en van 13.00-18.00 uur. Vrijdagavond gesloten, behoudens op afspraak. Zaterdag geopend van 8.00-16.00 uur.

Internet: www.adriaanverwoert.nl - mob. 06-20368814

VERKOOP VAN GARAGEDEUREN VOOR WONING EN INDUSTRIE VERKOOP VAN ZONWERING • VERKOOP VAN HEKWERKAANDRIJVINGEN VERKOOP VAN CARPORTS • MONTAGE EN REPARATIE

KIJK OP ONZE SITE: WWW.BETUWSEDEUREN.NL Boveneindsestraat 21A • 4041 EH Kesteren • Tel. (0488) 48 11 33 • info@betuwsedeuren.nl


Entree december 2011 43

Entree specialisten MW Parket breidt uit met PVC-vloeren

Sfeermakers voor mens en woning

RHENEN – MW Parket verkoopt en legt tegenwoordig ook PVC-vloeren. Hiermee is het assortiment van de Rhenense vloerenspecialist helemaal compleet.

KESTEREN – Met leuke en betaalbare gezinsmode bouwde Boorsma haar naam op. De laatste jaren verzorgt het Kesterense modecentrum ook de aankleding van uw woning.

PVC geniet steeds meer populariteit in de interieurbranche. Logisch, het materiaal is onderhoudsarm, makkelijk te leggen en heeft een warme, sfeervolle uitstraling. Vandaar dat MW Parket hiervan een ruime collectie presenteert.

Eigentijdse mode voor hem, haar en huis dus. Het gevoel voor stijl, trends en kennis spreekt uit prachtige vloerbedekking en raamdecoraties. De collectie bestaat uit onder andere tapijten, pvc-vloeren, vinyl en marmoleum. Voor het raam vindt u bij Boorsma stijlvolle gordijnen, in-betweens en vitrage. En wat te denken van complete binnen- en buitenzonwering? Stuk voor stuk sfeerbepalers bij uitstek, accenten die het verschil maken. Zowel de basis voor als de kroon op elk interieur.

De openingstijden zijn verruimd om de klanten nog beter van dienst te zijn. Voortaan kan men uitsluitend op afspraak terecht, om in alle rust een optimale keuze te maken. Ook in de avonduren. MW Parket Herenstraat 27 3911 JB Rhenen Telefoon (06) 12 96 94 71 E-mail: info@mwparket.nl Internet: www.mwparket.nl

Tuinhuizen te kust en te keur WIJCHEN – Jan de Boer Tuinhuizen beschikt sinds afgelopen mei over een nieuwe showroom. Aan de Celsiusstraat 8 in Wijchen vindt u diverse tuinhuizen in een ruime en gezellige ingerichte ambiance. De tuinhuizen van tegenwoordig zijn multifunctioneel, hebben bijvoorbeeld een gezellige veranda en vormen tegelijk een praktische bergruimte. Mooi om te zien en tevens een verrijking voor uw tuin. Door de ruime materiaalkeuze die Jan de Boer Tuinhuizen biedt, zijn alle stijlen tuinhuizen te maken. Modern, rustiek, klassiek: alles is mogelijk in elke gewenste afmeting. Mede doordat de tuinhuizen in eigen productie worden vervaardigd.

Modecentrum Boorsma Kerkdwarsstraat 1 4041 XC Kesteren Telefoon (0488) 48 13 53 E-mail: info@boorsmakesteren.nl Internet: www.boorsmakesteren.nl

U bent van harte welkom in de showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie alles kunt bezichtigen. Bezoek de site voor een impressie van de fraaie tuinhuizen. Jan de Boer Tuinhuizen Celsiusstraat 8 6604 CW Wijchen Telefoon (024) 641 64 66 E-mail: info@jandeboertuinhuizen.nl Internet: www.jandeboertuinhuizen.nl

Dé Tuimeubel t/m D.V. 7 januari Showroomleegverkoop! RUIM

250

7 399.-

7 1299.-

7 1299.-

TUINSETS Woonboulevard Veenendaal

Nu alles tegen showroomleegverkoop prijzen! Woonboulevard Veenendaal

www.tuinmeubelshop.nl

Groeneveldselaan 37a T: 0318 - 55 55 75


15% Korting op alle meubels* Van 24 dec. t/m 7 jan. profiteert u van 15% korting op alle meubels en slaapkamers! Laat u inspireren door de winter. Meubels, accessoires, vloeren, wanden, ramen... Bij Meubelpark De Bongerd vindt u altijd de nieuwste trends op het gebied van landelijk wonen en slapen. Kom langs bij de grootste landelijke woonwinkel van Nederland. Bij aankoop vanaf 100,- gratis zak heerlijke oliebollen! (27 t/m 31 dec.) Voor meer informatie kijk op www.debongerd.nl

10% korting op alle woonaccessoires!*

*Vraag naar de voorwaarden - Niet geldig op aanbiedingen en showmodellen - fouten en wijzigingen voorbehouden - niet geldig op reeds geplaatste orders - geldig t/m 7 januari 2012 - Uitgezonderd Tempur.

Profiteer nu van kassakorting op alle woonaccessoires* van Riverdale, Braxton, Pomax en nog veel meer! Warme Glühwein en heerlijke oliebollen voor iedere bezoeker. Kom sfeer proeven bij Meubelpark de Bongerd.

‘De Bongerd’ Kesteren - Batterijenweg 19 - 4041 DA Kesteren (Naast Babypark) - Tel. 0488 488855 - info@debongerd.nl

Entree - winter 2011  
Entree - winter 2011  
Advertisement