Page 1

Vaarwater www.BinnenvaartfotograďŹ e.be

1


Vaarwater 1 Het was al een tijdje de bedoeling om met de foto’s van een paar jaar geleden iets te doen. Ze op de website laten staan leek me geen optie. Na verloop van tijd zie je door het bos de bomen niet meer. Daarom het idee om een soort boek te maken waar jullie als kijkers meer aan hebben dan het eindeloos doorklikken op zoek naar nieuwe foto’s. Met deze eerste editie breng ik een selectie van de mooiste beelden van 2007 - 2008.

Reeds lang gefascineerd door fotografie maar pas een tiental jaar intensief mee bezig . Het gebeuren op en rond het water trekt me in zulke mate aan dat ik er in 2005 een website van maakte. Geen volgeschreven verhalen maar enkel beelden, indrukken van een bedrijvigheid die geruisloos, mee met de stroom, aan ons voorbijgaat. Gaandeweg zag ik dat die waterwereld veel meer facetten bevatte dan ik aanvankelijk dacht. Van landschapfotografie over natuur- en portretfotografie naar het abstracte in de bewegingen en reflecties op het water. Een gamma van ongerepte natuur tot een geïndustrialiseerd gebied . Af en toe kan ik de waterwereld fotograferen van binnenin, ik bedoel vanop het water. Een verrassend perspectief waar ikzelf nog steeds vol verbazing naar kijk en van geniet. De ogenschijnlijke rust en tevens geweldige kracht van water.

Chris, www.Binnenvaartfotografie.be Info@Binnenvaartfotografie.be


Uit bewondering voor de binnenscheepvaart, schippers,sluiswachters en alle anderen die van dichtbij met deze beroepstak te maken hebben.

Binnenvaartfotografie; een smeltkroes van hobby als amateurfotograaf en de fascinatie voor het gebeuren op en rond het water.

Dank aan ieder persoon die soms toevallig, soms bewust op foto staat. Dank dat jullie allen zo heerlijk en eerlijk jezelf bleven.

www.Binnenvaartfotografie.be Info@Binnenvaartfotografie.be Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. (2011)

Vaarwater 1  

Een eerste serie opmerkelijke foto's van binnenvaart genomen tussen 2007 en 2008. A few pictures of inland shipping in Flanders taken betwe...

Vaarwater 1  

Een eerste serie opmerkelijke foto's van binnenvaart genomen tussen 2007 en 2008. A few pictures of inland shipping in Flanders taken betwe...

Advertisement