Page 1

INTERSPORT HRVATSKA · OŽUJAK 2014

trčanje OBUĆA, ODJEĆA, DODACI …

30 GODINA BRENDA McKINLEY JUBILARNA KOLEKCIJA

PUT POD NOGE I KRENIMO! PLANINARSKA OBUĆA I ODJEĆA

NOGOMETNI ASORTIMAN NOGOMETNA OBUĆA, ODJEĆA, LOPTE…

NOVA KOLEKCIJA ZA TRČANJE U PRODAVAONICAMA INTERSPORTA OBUĆA•ODJEĆA•Dodaci


PROLJEĆE O vogodišnja zima bila je vrlo nemilosrdna, barem u dolinama. Ako ćete zaviriti u vremenske statistike, vjerojatno će biti teško naići na godinu sa više kišnih, sivih i pospanih dana. Možda cijelu stvar najbolje opisuje naš renomirani meteorolog, koji je rekao; kada bi vrijeme bilo na prodaju, kišni dani bi bili vrlo povoljni. U takvim uvjetima i najpredanijim rekreativcima ponestane volje i motivacije. Možda sve to i nije tako loše, jer je aktivnom tijelu, svakih nekoliko godina potreban nešto dulji odmor. A iza kiše uvijek dolazi sunce. Tako će biti i ove godine. Zasigurno …

Proljeće je idealno razdoblje za to. To je doba godine kada se budi novi život … novi početak. Svi ga svake godine čekamo sa nestrpljenjem.

Za sportske entuzijaste proljeće je dio godine kada mijenjamo sportsku odjeću i opremu. Skije zamjenjujemo za tenisice, bicikle, lopte … Kratki rukavi zamijeniti će duge, umjesto jakni posegnuti ćemo za lakšom odjećom. Tjedni koji dolaze, kao naručeni su da opet noge natjeramo u trk ili okretanje pedala, kako bi ponovno osjetili, kako srce svom snagom pokreće krv u žilama. Novi stav i entuzijazam najgori su neprijatelji obeshrabrenju. Rekreativci nikada nisu bili ljudi koji osjećaju sažaljenje prema sebi, kada

imaju zadan cilj, oni ga i ostvare pod svaku cijenu. Proljeće kao nositelj novina i svježine, pokucalo je i na vrata Intersporta. Kao i svake godine, također i ove donosi nove boje, modele, dizajne, kolekcije … Potpuno smo spremni na dolazak proljeća. Sve zajedno biti će odličan uvod u šaroliku sportsku 2014, koja će kulminirati ljetnim svjetskim prvenstvom u Brazilu. Opće je poznato da su Intersportovci oduvijek bili nogometni fanovi. Pozivamo Vas da nas posjetite, bez obzira na to da li ste trkači, biciklisti , planinari ili samo sportski entuzijasti … Dođite …


04·05  ZA UREĐENE STAZE

NEUTRALNE TENISICE ZA TRČANJE ADIDAS SUPERNOVA GLIDE 6 Udoban klasičan model za trčanje, koji nježno obavija stopalo. Uobičajeno je za Adidas tenisice da visoko obaviju gležanj, dok je za većinu trkača primjereno nesmetano obavijanje. Primjeren za srednje široka stopala. Muški ili ženski model. Težina: 321 g (br.44)

1.059,95 kn

ADIDAS ENERGY BOOST 2 Manje podstavljena tenisica za trčanje u neutralnom razredu. Zapravo možemo je svrstati u razred između klasičnog i natjecateljskog modela. Potplat je u prednjem djelu tanji, zbog toga je nagib peta-prsti izraženiji. U prednjem je dijelu na prvi pogled uža, ali je gornja tkanina vrlo elastična, zbog toga je model primjeren i za trkače sa širim potplatom. Primjeren za trkače koji imaju malu do umjerenu pronaciju gležnja. Težina: 285 g (br.44)

1.139,95 kn

ADIDAS SONIC BOOST Udoban klasičan model za trčanje, koji nježno obavija stopalo. Uobičajeno je za Adidas tenisice da visoko obaviju gležanj, dok je za većinu trkača primjereno nesmetano obavijanje. Primjeren za srednje široka stopala. Muški ili ženski model. Težina: 301 g (br.44)

989,95 kn

ADIDAS REVENGE MESH Osnovni neutralni model tenisica za trčanje. Potplat je malo tvrđi, te je zato primjeren za trkače sa umjerenom pronacijom. Težina: 342 g (br.44 2/3)

909,95 kn


BOLLE SPORTSKE NAOČALE BOLT 1.069,95 kn

ADIDAS MUŠKE TAJICE ZA TRČANJE RESPONSE 289,95 kn

MCKINLEY TORBICA OKO STRUKA CRXSS D 159,95 kn

ADIDAS TRAKA MEDIA ARMPOCKET 189,95 kn

PRO TOUCH MUŠKA MAJICA ZA TRČANJE EDMOND 89,95 kn

MCKINLEY RUKSAK CRXSS 18 RC 349,95 kn

NIKE MUŠKE HLAČE ZA TRČANJE 589720 349,95 kn

NIKE MUŠKE HLAČE ZA TRČANJE 519710 279,95 kn

KAPA ADIDAS UNI 99,95 kn

REFLEKTIRAJUČA TRAKA LED ARMBAND 49,95 kn


06·07  NEUTRALNE TENISICE ZA TRČANJE NIKE FLY KNIT LUNAR 2 Udobna tenisica za trčanje, koju, kao da je izheklala "bakica", posjeduje minimalistička svojstva. Npr. Jezik modela vrlo je tanak, debljina podplata, kao i nagib peta prsti, manje su izraženiji. Podplat je nježniji, no nekako se čini, da je na unutarnjoj strani, kod luka stopala pomalo tvrd. Prije svega, namijenjen je trkačima, tzv. supinatorima. Muški i ženski model. Težina:  254 g (br. 44,5)

1.199,95 kn

ASICS GEL-KINSEI 5 Savršen najelitniji Asicsov model, koji je lakši od prethodnog, uz to posjeduje najvažnije tehnologije, koje odlikuju Asicsove modele za trčanje. Asimetrično vezivanje, vidljivo GEL-ublažavanje. Namijenjen zahtjevnim trkačima, koji uz odlično ublažavanje pri trčanju, traže i stabilnost. Težina:  355 g (br. 43)

1.599,95 kn

ASICS GEL-NIMBUS 15

ASICS GEL-CUMULUS 15

Ukoliko želite klasičan model za trčanje, koji vas u prednjem djelu stopala tjesnije obavije, i ne trebate stabilniju potporu luka stopala, svakako ga savjetujemo. U primjeru sa drugim tenisicama u razredu manje stabilnih klasičnih tenisica za trčanje, ulazi u tvrđi. Razlika u visini prstiju i pete iznosi 10 mm, za 2 mm manje od prijašnje izvedbe. Muški ili ženski model.

Cumulus je malo teži model, nego li Nimbus. Potplat je tanji, iako je razlika u visini pete i prstiju za milimetar veća (11mm).Oba modela su uvelike slična i teško je uočiti važne razlike. No ukoliko imate uže do srednje stopalo, a ne trebate jaču potporu luka stopala, te više preferirate čvršći model za trčanje, svakako ga preporučamo. Muški ili ženski model.

Težina:  311 g (br. 43,5)

999,95 kn

1.299,95 kn

Težina:  338 g (br. 43,5)

NIKE AIR PEGASUS+ 30 Potplat ove tenisice izrazito je mekan. Ima prepoznatljiv nagib peta-prsti, uz to je peta nekako više obložena. Primjerena za trkače sa umjerenom pronacijom, te za izrazite supinatore. Muški i ženski model. Težina:  292 g (br. 44)


849,95 kn


ZA UREĐENE STAZE

  Provjerite ponudu na www.intersport.com.hr

MIZUNO WAVE ENIGMA 3

MIZUNO WAVE RIDER 17

Težina: 321 g (br.44)

Ovaj model iz godine u godinu flertuje s lakšim i tanjim natjecateljskim modelima. Preporučamo ga trkačima, koji zbog manje izražene pronacije ne trebaju unutarnju potporu luka stopala a žele lagan, a još uvijek izdržljiv model. Primjeren je za trkače sa srednje širokim ili širim stopalom. Muški ili ženski modeli.

1.399,95 kn

Težina:  274 g (br. 44)

Enigma je najbolje tehnološki usavršen Mizunov neutralni klasik-ima najmekaniji i najdeblji potplat od svih Mizuno modela. Primjeren za trkače s niskim stupnjem pronacije, njima najviše pogoduje mekan potplat. Primjeren za šira stopala. Muški ili ženski model.

SALOMON X-SCREAM

MIZUNO WAVE LASER 2

MIZUNO WAVE LEGEND

Još jedna od mogućnosti izbora između Mizuno, izdašno obloženim, manje stabilnim modelom za trčanje. Sličan je modelu Enigma ili Ultima i time primjeren za trkače, koji nemaju izraženu pronaciju stopala. Muški ili ženski model.

Poprilično sličan modelu Wave Rider. Razlika je prije svega u prednjem djelu, gdje je malo širi. Njima će biti oduševljeni trkači sa nešto širim stopalom. Primjeren za tzv. Supinatore.

Težina:  290 g (br. 44)

799,95 kn

999,95 kn

Težina:  309 g (br. 44)

1.149,95 kn

SALOMON X-CELERATE

BROOKS GLYCERIN 11

BROOKS ADURO

Kod većine Salomonovih modela za trčanje, navi knuti smo na "brdski" osjećaj. Dok je ovaj model više "gradski", nježniji. Također je i potplat mekši, u prednjem djelu je model malo širi, primjeren je za takozvane supinatore, također i za neutralne trkače. Muški ili ženski model.

Model za trčanje, sa manje izraženim nagibom peta prsti, te sa nešto tanjim potplatom, kako smo navikli kod drugih modela. Potplat je tvrđi od modela X-Scream i u prednjem djelu nešto uži. Muški i ženski model.

Vrlo dobro obložen model za trčanje, koji je namijenjen trkačima, kojima mekoća tenisica odgovara. To su prije svega trkači koji imaju izrazito visok luk stopala, koji je uobičajeno vrlo krut. U prednjem djelu je srednje širok. Muški ili ženski model

Vrlo dobro obložen model za trčanje, koji je namijenjen trkačima, kojima mekoća tenisica odgovara. To su prije svega trkači koji imaju izrazito visok luk stopala, koji je uobičajeno vrlo krut. U prednjem djelu je srednje širok. Muški ili ženski model

Težina:  294 g (br. 43 1/3)

Težina:  336 g (br. 44)

Težina:  334 g (br. 44)

Težina:  320 g (br. 44)

799,95 kn

1.159,95 kn

899,95 kn

929,95 kn


08·09

STABILNE TENISICE ZA TRČANJE MIZUNO WAVE PARADOX Mizuno je po prvi puta izradio model za izrazite pronatore, kojima je kod trčanja potrebna velika potpora. Gornji dio nježno obavije stopalo, i pruža osječaj ugode. Model je u prednjem djelu malo širi, preporučujemo ga i težim trkačima. Težina:  320 g (br. 43)

1.149,95 kn

ADIDAS LIGHTSTER STAB

NIKE LUNARGLIDE+ 5

Tenisica za trčanje za blage do umjerene pronatore. Primjeren za rekreativne trkaće sa uskom do umjereno širokom nogom, koji žele izdržljiv model za trčanje. Muški ili ženski model.

Umjereno stabilan model za trčanje, prednji dio srednje širok i uzdužno više fleksibilniji. Za razliku od prošlogodišnjeg modela Lunarglide 4, na unutarnjoj strani dodatno obložena. Zato ga preporučamo trkaćima sa umjerenom pronacijom gležnja.

Težina: 299 g (br.44)

Težina:  281 g (br. 44)

609,95 kn

999,95 kn


ZA UREĐENE STAZE

  Provjerite ponudu na www.intersport.com.hr

ASICS GEL-KAYANO 20

ASICS GT-2000 2

Model je od svog prethodnika izgubio na težini i debljini potplata. Ta promjena je dobrodošla, zbog jače unutarnje potpore stopala preporučujemo ga trkačima sa izraženijom pronacijom. Zbog elastičnosti obuhvaćanja stopala, primjeren je i za trkače sa širim stopalom.

Model GT-2000 je Kayanov povoljniji brat. U potplatu se ne mogu uočiti razlike, i taj je model primjeren za izraženije pronatore. Osvaja nježnošću unutarnje tkanine, koja ujedno nije rastezljiva, te će trkači s izrazitije širokim stopalom osjećati stezanje u prednjem djelu.

Težina:  320 g (br. 44)

Težina:  322 g (br. 44)

1.329,95 kn

1.099,95 kn

OZNAKE VELIČINE TENISICA  US · UK · EUR · CM US (ŽENSKE)

6

6.5

7

7.5

8

8.5

9

9.5

10

10.5

US (MUŠKE)

7.5

8

8.5

9

9.5

10

10.5

11

UK

3

3.5

4

4.5

5

5.5

6

6.5

7

7.5

8

8.5

9

9.5

10

EUR

36

36.5

37

38

38.5

39

40

40.5

41

42

42.5

43

44

44.5

45

CM

22

22.5

23

23.5

24

24.5

25

25.5

26

26.5

27

27.5

28

28.5

29

MIZUNO WAVE INSPIRE 10 Stabilan model za trčanje, koji je srednje širok u prednjem djelu. Daje veći osjećaj prozračnosti. Podplat je u prednjem djelu tanji i time daje osjećaj reakcije pri odrazu od tla.

BROOKS RAVENNA 5

Težina:  303 g (br. 43)

Umjereno stabilan model za trčanje, prednji dio srednje širok. U unutrašnjosti dodatno obložen, iz tog je razloga pogodnija za hladnije dane.Debljina podplata je također izraženija, što daje bolji osjećaj mekoće, na račun smanjene stabilnosti.

1.099,95 kn

Težina:  316 g (br. 43)

999,95 kn


* Strast za atletskim sportovima

MUŠKA MAJICA ZA TRČANJE EDISON 169,95 KN

MUŠKE HLAČE ZA TRČANJE EROL 169,95 KN

ŽENSKA MAJICA ZA TRČANJE EMMA 169,95 KN

ŽENSKE HLAČE ZA TRČANJE ELLEN 169,95 KN


Urbani# mi

PRETRCATI MARATON SNOVI SU GOTOVO SVAKOG REKREATIVNOG TRKACA

bi svima priopčio vijest o pobjedi nad es trčao je iz Maratonskog polja u Atenu kako Čak i u vrijeme stare grčke vojni glasnik Filipid !" Ova priča, za koju se zapravo i što je izgovorio poznatu rečenicu: "Pobjedili smo n nako , v mrta pao cilju na je te ima, ijanc Perz va. Svaki rekreativni trkač sanja osnova za jedan od najraširenijih spor tskih izazo je la posta da, legen samo je ili a, istinit je li jamčiti da ćete nezna da ma odlučite na tako dug put, nitko vam ne može noga itim vlast se Kada ra. meta 5 42.19 či pretr o tome da jednom znati rasporediti snagu, potrebno je a ni uspjeha. No, čak ni to nije jamstvo. Treba vidjeti crtu cilja. Bez sustavnih priprema nem pravilan, jednakomjeran tempo. je glavi sasvim jasno, kako vam za pobjedu treba iako … brže ju ganja vas koje ti, stras dati obuz stoosamdesetputa na minutu. vrzmaju čudne misli, srce udara približno do se vam glavi u A ca… stupi puno sa čak, Put je duga znao da živi u tebi… Te riječi su vrsta ni zadatak, upoznaš osobu, za koju prije nisi Kada po prvi puta uspriješno završiš taj pakle selassieja, Paula Radclifea, Romana Abebeja Bilko, Emila Zatopeka, Haileja Gebr opće istine, koje vrijede kako za Fidipidesa, put. Zbog toga je maraton nešto a, koji sabere volju i hrabrost, da se otvaži na ativc rekre og svak za i ta Kobe oža Prim rja, Kejža koje dokazuju čeličnu volju zadnjeg na cilju…. 42.195 metara su brojke, onog i g prvo onog i og, svak za ep, je to vo više, zapra rezultat, koji je u maratonskom Stoga su na cilju svi pobjednici. Bez obzira na kako tijela tako i glave, strpljenje, izdržljivost… n Kipsan ili u pet sati, kao oni koji važno da li ga pretrčiš za dva sata kao Wilso smislu vrlo relativan pojam. Dakle, uopče nije počne teći promet… nego li se spuste ograde i ulicama ponovno sa smješkom na licu zadnji ulaze u cilj, tik prije

ASICS GEL-NOOSA TRI 9 999,95 kn

MIZUNO WAVE SAYONARA 999,95 kn

World Marathon Majors

BROOKS RACER ST 5 899,95 kn

Šestero najvećih i najmasovnijih maratona ujedinjeni su u seriji World Marathon Majors. Zadnj i koji se priključio toj družini je Tokio, gdje se koncem veljače započe la ovogodišnja serija. Ove godin e na rasporedu su još: London(13 .04.2014), Boston (21.04.2014 ), Berlin( 28.09.2014), Chicago(12 .10.2014) i New York(02.11.2014). Sudjelovanj e na tim trkačkim spektaklima, gdje se skupi i do 50.000 sudionika , fantastičan je doživljaj za rekreativce. Istina je da je zanima nje znatno, što znači da je nas tup potrebno planirati godinu dana unaprijed, a posebno je pomn o pratiti uvjete za prijavu na pojed ini od maratona.

ZANIMLJIVI MARATONI

U nastavku nekoliko zanimljivih

maratona uskoro:

13.04. - Istrski maraton, Kope r 13.04. - Vienna City Maratho n, Austrija 04.05. - Maratona d’Europa, Trst, Italija 04.05. - Salzburg Marathon, Salzburg, Austrija


12·13

TRAIL tenisice za trčanje SALOMON XA PRO 3D Novi XA Pro je optimalan izbor za trčanje i pješačenje po neuređenim stazama. Novina je unutarnja "nogavica", koja nježno obavija gornji dio stopala. Prednji dio ima jaču zaštitu prstiju, dok na unutarnjoj strani potplata jače podupire luk stopala. Muški ili ženski model. Težina:  376 g (br. 44)

949,95 kn

SALOMON XA PRO 3D ULTRA 2 GTX

SALOMON SPEEDCROSS 3 CS

Model je namijenjen za kombinaciju pješačenja i trčanja po raznovrsnim stazama. Zbog svoje tvrdoće, poprilično je krut i ne daje osjećaj ugode. Model ima dodanu membranu Gore-Tex. Muški ili ženski.

Unatoč tome što je naizgled robustan model, zbog posebno oblikovanog potplata, za dobro prianjanje, model je udoban i lagan. Prednji

Težina:  420 g (br. 44)

1.019,95 kn

1.099,95 kn

dio je dovoljno širok. Model je opremljen membranom Climashield. Težina:  325 g (br. 44)

SALOMON SPEEDCROSS 3 Unatoč tome što je naizgled robustan model, zbog posebno oblikovanog podplata, za dobro prianjanje, model je udoban i lagan. Prednji dio je dovoljno širok.

SALOMON XT TUCANA GTX

Težina:  325 g (br. 44)

Odličan model namijenjen trčanju ili hodanju po neukroćenim stazama, zbog šasije u potplatu izrazito je čvrst i stabilan. Primjeren za trkače sa užom do umjereno širom nogom. Muški ili ženski model.

919,95 kn

Težina:  365 g (br. 44)

999,95 kn


NIKE SPORTSKI TOP 548791 249,95 kn

PRO TOUCH TORBICA OKO STRUKA 159,95 kn

UNDER ARMOUR ŽENSKE HLAČE ZA TRČANJE FLY BY COMPRESSION CAPRI II 349,95 kn

ADIDAS HLAČE ZA TRČANJE RESPONSE 339,95 kn

NIKE MAJICA ZA TRČANJE 618076 199,95 kn

NIKE HLAČE ZA TRČANJE 519841 NIKE HLAČE ZA TRČANJE 716453 199,95 kn

279,95 kn

MCKINLEY RUKSAK CRXSS 15W RC 349,95 kn


14·15

IGRAČKE ZA TRKAČE TEŠKO JE UOPćE ZAMISLITI, DA SU MALI SATOVI ZA ZAPEŠĆE DANAS NUŽNI SUPUTNICI TRKAČIMA, BICIKLISTIMA, PLANINARIMA I SVIM DRUGIM REKREATIVCIMA. U NEKU RUKU ONI SU TRENERI, MOTIVATORI, SPARING PARTNERI, ANALITIČARI … BEZ NJIH JE ZAPRAVO I TEŠKO ZAMISLITI OZBILJAN I SUSTAVAN TRENING, ČAK I NA REKREATIVNOM NIVOU. NA TIM DVJEMA STRANAMA PREDSTAVLJAMO VAM NEKOLIKO ZANIMLJIVIH MODELA, MEĐU KOJIMA ćE PRIMJEREN PROIZVOD NAČI VIŠE REKREATIVCI POPUT ONIH, KOJI IMAJU VRLO JASNE I PRIJE SVEGA OZBILJNE SPORTSKE CILJEVE.

SUUNTO AMBIT BLACK Ambit je Suuntovo najbolje ultimativno računalo za zapešće. Važan je suputnik, kojim god sportom da se bavite. Sa svojim preciznim GPS-om omogućava precizno mjerenje brzine i udaljenosti, te unošenje trase. Unatoč tome što je njegov nasljednik Ambit2 već na tržištu, originalni Ambit je još uvijek odličan izbor za najzahtjevnije korisnike. .

3.999,95 kn

SUUNTO QUEST Suunto Quest je sportski sat, koji će također zadovoljiti i ozbiljne sportske entuzijaste. Mjeri trenutni i prosječni srčani puls. Pomoću posebnih senzora(Foot in Bike Pod) mjeri udaljenost, trenutnu i prosjećnu brzinu trčanja ili bicikliranja. Izračunava potrošene kalorije, prikazuje podatke o kadenci, nudi intervalni brojčanik. Omogućava tri osnovna načina vježbe- trening, trčanje i biciklizam. Satu je priložen i mjerač srčanog pulsa te poseban USB ključ, pomoću kojeg se uspostavlja bežično povezivanje s osobnim računalom i prijenos ili analiza podataka na server Movescout, koji djeluje na operacijskim sistemima Windows i OS X.

sat 1.599,95 kn / Running Pack 2.299,95 kn


SPORTSKI SATOVI GARMIN FORERUNNER 110 HR Minimalistički sat, opremljen GPS-om, mogućnost mjerenja brzine i udaljenosti. Kompatibilan sa različitim biciklističkim i kros senzorima. Opremljen pojasom za mjerenje srčanih otkucaja. Kompatibilan sa osobnim računalom, preko kojeg se je moguće povezati sa Garminovim portalom, gdje sa lako učini precizna analiza treninga.

1.199,95 kn

GARMIN FORERUNNER 210 Garmin Forerunner sat, zadovoljit će sve potrebe zahtjevnijih rekreativaca. Na otvrenom podatke prikuplja pomoću ugrađenog GPS spremnika, dok je u zatvorenim prostorima kompatibilan sa posebnim senzorima koraka, 98% preciznosti, te ga je moguće upotrebljavati i na otvorenom. Zahtjevnijim korisnicima omogućava izradu osobnih intervalnih treninga te prikaz tempa između intervala. U kombinaciji sa dodatnim senzorima koraka sat pohranjuje i podatke o kadenci. Forerunneuru 210, dodan je i senzor srčanih otkucaja, koji omogućava precizan prikaz otkucaja srca, za kvalitetniji trening sa dugoročnim ciljevima. Podatke o treningu moguće je prenositi na portal Garmin Connect ili u program Garmin Training Center, gdje je moguće napraviti preciznu analizu.

1.599,95 kn

POLAR RS400 SD Elegantan sportski sat kojim će biti oduševljeni i zahtjevniji sportski korisnici. On je svojevrstan sparring partner, trener u jednom. Brzinu i prosječnu udaljenost mjeri pomoću priloženog senzora, koji se namjesti na obuću. Također mjeri srčani puls i potrošene kalorije. Nudi mogućnost spajanja sa računalom, gdje je moguće načiniti detaljniju analizu treninga.

1.899,95 kn

POLAR RS300X Univerzalni sportski sat, namjenjen rekreativcima, koji za svoje sportske aktivnosti trebaju podatke o srčanom pulsu i vremenu. Funkcija OwnZone uzima u obzir vašu aerobnu tjelesnu spremu i usklađuje srčani ritam sa trenutnim fizičkim stanjem vaših tijela, te time pomaže pri treningu sa pravim intenzitetom. Status opterećenja treninga, moguće je nadzirati na portalu www.polarpersonaltrainer.com. Satu je dodan senzor S1, koji omogućava mjerenje brzine, prijeđene udaljenosti, trenutnog i prosječnog tempa.

1.149,95 kn


* Strast za atletskim sportovima

MUŠKA MAJICA ZA TRČANJE ENNIO 219,95 KN

MUŠKA VJETROVKA ZA TRČANJE ED 419,95 KN

ŽENSKA VJETROVKA ZA TRČANJE ESTELLE 379,95 KN

BIDON 0,75 L 24,95 KN

TORBICA S BIDONOM SUPREME BOTTLE BELT VARIO 2.0 99,95 KN

TENISICE ZA TRČANJE NEW YORK 399,95 KN

TENISICE ZA TRČANJE OZ PRO 399,95 KN

EKSKLUZIVNA MARK A


PLANINARSKE JAknE U zadnjih nekoliko godina tiho su se prišuljale, i postale vrlo omiljen dio odjeće za sportske aktivnosti, slobodno vrijeme i planinarske ture, šetnje… Multifunkcionalne, sa kapuljačom ili bez nje, u mnogobrojnim uzorcima i bojama, elegantnih krojeva, a prije svega nude dobru zaštitu u svim vremenskim uvijetima.

JACK WOLFSKIN ŽENSKA JAKNA JASPER 1.299,95 kn

MCKINLEY PLANINARSKA JAKNA FOXTON 419,95 kn

MCKINLEY JAKNA DIAMOND 479,95 kn TEHNIČKI PODACI

100% poliester

dvoslojna laminacija

vodoodbojnost 8,000 mm

paropropusnost 8,000 g/24h

ljepljeni šavovi

SVOJSTVA

dupla zaštita zatvarača

Snap-off storm hood

kapuljača

prilagodljiv donji dio

nepropustan zatvarač

zaštita za bradu

vidljiv zatvarač

prilagodljiva traka kapuljače

prilagodljivi rukavi

MCKINLEY PLANINARSKA JAKNA REFTON 389,95 kn


JU

kn

BI

DA

95

, 9 47

NU

30

McKINLEY Diamond Jacket

DINA GO

L A R N A PO

HVALA TI, PRIRODO!

Naši proizvodi su avanturistički, originalni, divlji i kvalitetni… svi ti parametri bili su nam zvijezda vodilja od samih početaka. Bilo da govorimo o šatoru, ruksaku ili vreči za spavanje …

U tri desetlječa našeg postojanja nakupili smo vrlo šarenu paletu proizvoda, nekima čak možemo dodijeliti pridjev legendarni. Ako samo i pomislimo, koliko priča smo ispisali, koliko užitaka smo proizveli, koliko nezaboravnih trenuatka smo omogućili…. Prava je istina zapravo, da se ne trebate uspeti na vrh McKinley. Dovoljni su vam i nešto niži vrhovi, ili brda, rijeke, mora, jezera… Hvala vam, planine! Hvala ti, kišo! Hvala ti, vjetre! Hvala ti, prirodo!

DINA GO

95

JU

, 9 4 4 BI

kn

DA

Planina McKinley prije trideset godina je bila naša inspiracija kada smo započeli proizvodnju kvalitetne odjeće, namijenjenu najneugodnijim vremenskim uvjetima. Kada nam se priroda prikaže u svom neprijateljskom obličju, svejedno još je uvijek lijepa, prekrasna, fantastična, fascinantna… Kadkada te mora pošteno premoćiti, da bi uopće shvatio njenu suštinu, da bi razumio, kako to funkcionira … naši artikli prilagođeni su svim spomenutim uvjetima. Bez obzira što volimo sunce, jednako su nam dragi i vjetar, kiša, snijeg, hladnoća … zapravo, zahvaljujemo im na svemu tome, jer bez njih ne bismo imali inspiraciju, a bez inspiracije ne bi bilo McKINLEY-a.

ili govorimo o cipelama, jakni i hlačama. Svi McKinleyevi proizvodi vezani su uz zajednički nazivnik, kojem se kaže, odličan odnos između kakvoće i cijene. Izrađeni od vrhunskih materijala, njihovi krojevi dizajnirani su tako, da vam omogućavaju veću funkcionalnost i korisnost. Mogu se nositi, kako na jednodnevnim putovanjima, tako i na višetjednim ekspedicijama.

NU

Tamo gore ne može stići svatko. Prije svega nitko vam ne može pomoči, ovisni ste sami o sebi i svojoj dobroj volji… Na putu do vrha, sve junake čeka mnogo nepredvidivih situacija. No, to je kao i sa svim dobrim životnim izrekama: što Vas ne ubije, ojača Vas… No, kada ste na samom vrhu, zaboravite na sve muke, sve kapljice vašeg znoja se osuše, osjećate se kao

kralj, koji s visine gleda svoje kraljevstvo.

30

S

vaki kontinent ima svoj najviši vrh, sjevernoamerički je poznat po imenu McKinley. Uzdiže se na visini od 6.168 metara iznad Aljaske. Simbol je neta knute divljine, slovi za najljepše a ujedno i najokrutnije, što nam majka priroda može dati. U svoje naručje pušta samo najbolje, najodvažnije, najrazboritije… a i njih uspije izudarati vjetrom i obaviti snijegom. Prvi Europljanin koji je vidio tu ljepotu, bio je kapetan George Vancuver. Godine 1913, Hudson Stuck, Harry Karstens, Walter Harper i Robert Tatum uspješno su izveli svoj prvi uspon na vrh, bili su prvi koji su uživali u pogledu na Sjevernu Ameriku.

L A R N A PO

McKINLEY Diamond AQX


BI

L ARNA PO

kn

NU

JU

BI

DA

,95

kn

DINA GO

L ARNA PO

BI

McKINLEY Diamond Mid

kn

DA

95 NU

JU

30

30

L ARNA PO

, 9 55

DINA GO

269

DA

95

, 79

JU

McKINLEY Saphir T-Shirt

DINA GO

NU

L ARNA PO

30

JU

BI

kn

DA

95

BI

McKINLEY Diamond Pants

DA

kn

DINA GO

, 9 26

McKINLEY Saphir Softshell

95 NU

McKINLEY Saphir

PO

NU

30

LARNA

DA

kn

DINA GO

, 279

JU

BI

30

95

, 9 38

JU

McKINLEY Diamond Vent

DINA GO

NU

30

30 GODINA McKINLEY

L ARNA PO


20·21

CIPELE ZA PLANINARENJE

ZA LAKŠE ŠETNJE ŠETNJA JE NAJKORISNIJA I NARAVNO NAJRAŠIRENIJA LJUDSKA AKTIVNOST. šetati NAKON NAPORNOG RADNOG DANA, SPASONOSAN JE LUKSUZ, KOJI PUNI BATERIJE. DA NITI NE PRIČAMO O DRUŽENJU SA OBITELJI ILI PRIJATELJIMA. A NAŠA JE DOMOVINA PUNA PREKRASNIH RUTA- ILI U URBANIM CENTRIMA ILI U PRIRODI. SVAKAKO JE JAKO VAŽNA I OBUĆA, KOJU STE IZABRALI ZA SVOJEVRSNE AKTIVNOSTI. MOŽETE IZABRATI I NISKE PLANINARSKE CIPELE, KOJE TAKOĐER MORAJU BITI DOVOLJNO KVALITETNE. TO TOČNIJE ZNAČI DA MORAJU IMATI PODPLAT, KOJI U SVIM VREMENSKIM UVIJETIMA NUDI DOBRO PRIJANJANJE. UKOLIKO ŠEćETE, PO NE TOLIKO ZAHTJEVNOM TERENU, NE TREBATE NUŽNO IZABRATI PREGRUB PODPLAT. VANJSKI MATERIJAL TREBAO BITI DOVOLJNO IZDRŽLJIV, U SLUČAJU KONTAKTA SA KORJENOM ILI ČAK GRUBIM KAMENOM. PRIJE SVEGA, CIPELE MORAJU DOBRO PRILJEGATI NOZI, MORAJU BITI UDOBNE, PROZRAČNE I LAGANE.

PLANIKA KOBLA AIR TEX Model je izrađen od kvalitetne goveđe kože. Podloga je opremljena sa membranom Air Tex, koja zajedno sa petnom podlogom Cover Liner poboljšava prianjanje noge u petnom dijelu. Unutrašnjost je opremljena antibakteriološkim, anatomski oblikovanim i zamjenljivim uloškom Planika Trekking. Dobro prianjanje na svim podlogama osigurava vam podplat Eurosole.

739,95 kn


MERRELL MOAB GTX / VENTILATOR

MERRELL RADIUS / SIREN NITRO

GTX 929,95 kn / 729,95 kn

929,95 kn/839,95 kn

MERRELL MIMOSA LACE

MERRELL MAIPO WATERPRO

839,95 kn

799,95 kn

MCKINLEY MAGMA AQX Gornji dio izrađen od kože i sintetičkih materijala, vodoodbojna membrana Aquamax, prilagođena svim vremenskim uvijetima. Izdržljiv podplat Vibram osigurava dobro prianjanje, klasičan sustav vezivanja, ojačan novom tehnologijom Butterfly, koja osigurava još bolje prianjanje cipele.

699,95 kn


22·23

PLANINARSKA OBUĆA

ZA SREDOGORJE ZA PLANINARENJE PO SREDOGRJU POTREBNO JE IMATI IZDRŽLJIVIJU OBUĆU

ZA PLANINARENJE U SREDOGORJE ILI VISOKOGORJE, VRLO JE VAŽNO IZABRATI PRIMJERENU OBUĆU, KOJA UJEDNO PRUŽA UDOBNOST, ZAŠTITU USLIJED VANJSKIH ČIMBENIKA, TE DA VAM PRUŽA OSJEćAJ LAKOćE. MOŽDA SE I OVE RIJEČI ČINE NEKAKO ŠABLONSKE, ALI PONEKAD VAM ŽIVOT OVISI O DOBROJ OBUĆI, IZ TOG RAZLOGA NEMOJTE NIKAD ŠTEDJETI NA NJIMA. SREDOGORJE JE PODRUČJE GDJE SE SUSREćEMO SA VRLO RAZLIČITIM PODLOGAMA. ISTO TAKO, RAZLIČIT SU I VREMENSKI UVIJETI… STAZA KOJA JE ZA SUNČANOG RAZDOBLJA POTPUNO BEZOPASNA, U KIŠNIM UVIJETIMA MOŽE POSTATI VRLO OPASNA. IZ TOG JE RAZLOGA NEOPHODNO ZA TAKVE TURE IMATI KOMPAKTNU OBUĆU. PODPLAT NE SMIJE BITI NI PRETVRD, NI PREMEKAN, PRIJE SVEGA POŽELJNO JE DA BUDE IZRAĐEN OD KVALITETZNE GUME, KOJA PRUŽA DOBRO PRIJANJANJE. ZA OZBILJNIJE PLANINARE PREPORUČAMO IZBOR VISOKE OBUĆE, KOJA GLEŽNJU, KOJI JE KOD SPUŠTANJA ODMAH NA UDARU, PRUŽA DODATNU POTPORU. ZBOG TOGA ĆE VAŠ KORAK BITI VIŠE SAMOUVJERENIJI. NEKA VAM OBUĆA BUDE IZRAĐENA OD NEPROMOČIVIH MATERIJALA, AKO SU KOŽNE, POBRINITE SE DA KOŽA BUDE DOBRO ZAŠTIĆENA, TIME ĆETE PRODULJITI ŽIVOTNI VJEK VAŠE OBUĆE.

SALOMON COSMIC 4D 2 GTX® Vrlo lagana planinarska cipela, primjerena za zahtjevnije planinarske rute, koja stopalu pruža potporu i koja je velika pomoć pri savladavanju zahtjevnijih terena. Po svoj dužini podplata ugrađena je 4D šasija za stabilnost, membrana iz goroteksa, robustni podplat Contagrip.

1.529,95 kn

SALOMON QUEST 4D GTX® 1.399,95 kn

SALOMON COMET 3D GTX® Srednje visoka cipela namjenjena zahtjevnijim terenima. 3D šasija osigurava stabilnost, podplat Contagrip za odlično prijanjanje i sprečavanje proklizavanja; malena težina, membrana od gorotexa.

1.219,95 kn

LOWA RENEGADE GTX MID 1.299,95 kn


MCKINLEY GAMAŠE WALKER 189,95 kn

MCKINLEY MUŠKA PLANINARSKA MAJICA KARAMEA 99,95 kn

MCKINLEY ŽENSKE PLANINARSKE HLAČE DARFIELD 339,95 kn

MCKINLEY MUŠKA PLANINARSKA MAJICA WESTPORT 99,95 kn

MCKINLEY GAMAŠE CLASSIC 129,95 kn

MCKINLEY MUŠKE PLANINARSKE HLAČE SAMSON 199,95 kn

MCKINLEY PLANINARSKE PALICE EXPLORER 200 229,95 kn


24·25 RUKSACI

ŠTO PONIJETI SA SOBOM, KAKO

Na višednevnom planinarenju, leđa su najopterećeniji dio tijela, ona nose svu potrebnu prtljagu. Korištenjem pravog ruksaka, možemo ih poprilično rasteretiti.

MCKINLEY YUKON Treking ruksak sa leđnim djelom ERGOFLEX VARIO. Podesivo pokrivalo sa dodatnim džepom (+10l), bočni džepovi, gornja i donja komora, bočno otvaranje, bočni i prsni pojas, prostor za vodeni mjeh, pojasevi za pričvršćivanje planinarskih dodataka, te prevlaka za zaštitu protiv kiše.

699,95 kn / 929,95 kn

MCKINLEY MIDNIGHT SUN Izrazito lagan planinarski ruksak sa vrlo prozračnim leđnim djelom ERGOVENT. Pokrivalo sa dodatnim džepom za sitnice, dva elastična bočna džepa, bočni i prsni pojas, prevlaka za zaštitu od kiše.

459,95 kn

MCKINLEY KATMAI Planinarski ruksak sa leđnim djelom ERGOFIT. Podesivo pokrivalo sa dodatnim džepom (+8l ), gornja i donja komora, elastični bočni džepovi, džep na prednjoj strani, prostor za vodeni mijeh, bočni i prsni pojas, kompresijski pojas, pojasevi za pričvršćivanje planinarskih dodataka, te prevlaka za zaštitu protiv kiše.

MCKINLEY COUGAR Svestrani planinarski ruksak sa prozračnim i podesivim mrežastim leđnim djelom VENT VARIO. Dva ugrađena bočna džepa, donja i gornja komora, bočni i prsni pojas, kompresijski pojasevi, inovativni nosač bidona, prevlaka za zaštitu od kiše.

589,95 kn / 689,95 kn

MCKINLEY NORTHERN LIGHT Izrazito lagan planinarski ruksak sa vrlo prozračnim leđnim djelom ERGOVENT. Pokrivalo sa dodatnim džepom za sitnice, dva elastična bočna džepa, bočni i prsni pojas, prevlaka za zaštitu od kiše.

459,95 kn / 559,95 kn

699,95 kn / 829,95 kn

MCKINLEY BEAVER Planinarski ruksak sa prozračnim djelom za leđa FEEL. Bočni i prsni pojas, gornje pokrivalo sa džepom, ugrađeni bočni džep sa zatvaračem, mogućnost pričvršćivanja planinarskih palica.

199,95 kn / 229,95 kn

MCKINLEY YOUNGSTER

MCKINLEY AMARILLO

199,95 kn

139,95 kn


SE PAKIRATI … Z

a višednevne planinarske ture prikladni su ruksaci volumena između 40 i 60 litara. Dovoljno je da osim odjeće, hrane, mjeha za vodu i nužnih sitnica, pospremimo i šator, vreću za spavanje i pribor za kuhanje. Moguće je upotrijebiti i vanjski dio ruksaka, na koji možemo prikvačiti palice, skije, kacigu, sjekiricu ili kakav drugi dio dodatne opreme …. Vrlo je važno, da svoju prtljagu rasporedimo logično, odnosno da predvidimo, što čemo koristiti, kako ne bi svaki puta iznova preslagivali ruksak. Suvremene verzije ruksaka kao stvorene su za takvu organizaciju, zahvaljujući svom dizajnu omogućuju pakiranje, tako da je svaka stvar na svom mjestu, i dostupna u svakom trenutku. Bez obzira na to , morate uvijek imati na umu, da ćete sve što uzimate sa sobom, nositi na leđima. Dakle, potrebno je biti racionalan u tome što je potrebno uzeti, a što ostaviti kod kuće. U načelu vrijedi da je deset kilograma velika težina, ujedno je to težina, koju je lako doseći bez posebnih problema. Kod nošenja prtljage na leđima, naravno, pomoći će nam i dizajn ruksaka. McKINLEYEVI ruksaci mogu se pohvaliti modernim dizajnom. ErgoFlex je sistem, koji omogućava, da se ruksak podešava po visini, odnosno prema veličini leđa. Štoviše, nudi izvrsno podstavljene naramenice, i dio koji dolazi na bokove. ErgoFit je sistem leđa, koji je anatomski oblikovan tako, da silu na leđnom djelu ravnomijerno razdijeli. Sistem ErgoVent, kanali na leđnom djelu, koji omogućavaju trodimenzionalno prozračivanje. McKinleyevi ruksaci u muškoj ili ženskoj varijanti, koji u svojoj osnovi uzimaju u obzir i anatomske razlike muškog ili ženskog tijela. sa adekvatnim ruksakom, sve je puno lakše…

MCKINLEY MAPLE Prostran ruksak, primjeren za treking i daljnja putovanja, sa prozračnim i podesivim leđnim djelom FLEX. Mogučnost povečanja zapremnine ruksaka sa podesivim pokrivalom s dodatnim džepom za sitnice (+10l), bočni džepovi sa zatvaračem, gornja i donja komora, dodatno pojačan bočni pojas s džepom na zatvarač, prsni pojas, prostor za vodeni mjeh, mogućnost pričvršćivanja planinarskih dodataka, kišna prevlaka.

75 l: 65 l: 55 l: 50 l W: 45 l:

619,95 kn 579,95 kn 549,95 kn 549,95 kn 499,95 kn


26·27 DOGAĐAJ GODINE

NAJVAŽNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU JE VRHUNAC OVOGODIŠNJEG SPORTSKOG DOGAĐANJA

M

alo tko može vjerovati, da je udaranje lopte toliko važno. Možda i zvuči nekako primitivno, da cijeli svijet gleda dvanaest ljudi, koji jure za loptom. No to nije niti primitivno niti ludo, tako je kako je. Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Čak su i veliki mislioci, umjetnici i filozofi u nogometu pronašli mnoge simboličke značaje. Svjetsko prvenstvo u nogometu je vrhunac vrhunaca. Kada je na rasporedu, svijet se doslovno zaustavlja. Čak su i olimpiske igre, u usporedbi sa nogometom, da se tako izrazimo, nevažne. TV ekrani svijetle u svim skrivenim kutcima našeg planeta, ukoliko je na programu tekma, noć postane dan, rad mjenjamo praznikom,obaveze nestaju u zaborav… Tako je još od 1930 godine, kada su u Urugvaju organizirali prvi mundijal. Od tada su se svakih četiri godine (dva su otpala zbog drugog svjetskog rata) na različitim krajevima svijeta, organizirala osamnaest prvenstava. Ovogodišnje će biti već dvadeseto po redu. Zasigurno će to biti nešto posebno, jer će se za znameniti FIFA World Cup Trophy igrati u Brazilu. Ako nogomet u svijetu zauzima posebno mjesto, u Brazilu ima status religije. Carioce doslovno žive za nogomet. Najuspješniji su nogometni narod, jedini su pet puta osvojili naslov svjetskih prvaka, jedini su, koji su sudjelovali na svim svjetskim prvenstvima. I ove će godine biti domaćini. I ne samo to dobiti će priliku, da isprave gaf is 1950 godine, kada se svjetsko prvenstvo također održavalo kod njih, ali su morali u finalu priznati premoć Urugvaja. Ukratko, od 12.06. do 13.07.2014., će brazilski nogometni travnjaci postati središte svjeta. Sve drugo biti će

marginalno, nevažno i beznčajno. Trideset i dvije ekipe, koje su od godine 1930 uspjele osvojiti naslov prvaka, boriti će ze za svoje mjesto u svjetskoj povjesti.

NAJUSPJEŠNIJI SUDIONICI SVJETSKIH NOGOMETNIH PRVENSTAVA Brazilija - 5 naslova svjetskih prvaka Italija - 4 naslova svjetskih prvaka Nemčija - 3 naslova svjetskih prvaka Argentina - 2 naslova svjetskih prvaka Urugvaj - 2 naslova svjetskih prvaka Francija - 1 naslov svjetskih prvaka Anglija - 1 naslov svjetskih prvaka Španija - 1 naslov svjetskih prvaka

ADIDAS Brazuca 2014

Nogometna lopta, kojom najveći nogometni asovi izvode majstorije, oduvijek je imala velik značaj. Zanimljivo je, da su u finalu prvog svijetskog prvenstva, 1930 u Urugvaju, igrali dvijema različitim loptama. Prvo poluvrijeme igrano je s argentiskom loptom Tiento, Urugvajci su u drugom poluvremenu odabrali loptu T-Model, koja im je donjela konačnu pobjedu 4:2. Dok su u Italiji 1934 igrali jednom loptom. Imali su zanimljiva imena. Federale, Duplo T, Swiss World Champion, Top Star, Tango, Azteca, Etrusco Unico, Questra, Team Geist, Jo'bulani… Adidas proizvodi službene lopte Svjetskog nogometnog prvenstva, još od svjetskog prvenstva u Mexiku godine 1970. Za ovogodišnje prvenstvo pripremili su loptu imena Brazuca. Lopta je izrađena od šest dijelova, i to na način, da u svim uvijetima igre zadržava svoj oblik. Uz to je i najšarenija lopta do sada, što simbolizira brazilski multikulturalizam. INTERSPORT je službena prodavaonoca svjetskog nogometnog prvenstva. Naravno, na našim policama moći ćete pronaći sve različice lopte Brazuca, kao i sve druge navijački dodatke, naravno tu će biti i proizvodi sa likom brazilskog pasanca Fuleko, koji je službena maskota prvenstva.

Original Match Ball  1.029,95 kn Competition  379,95 kn Top Replique  229,95 kn Glider  149,95 kn Mini  109,95 kn


SLUŽBENA PRODAVAONICA

© The Official Emblem and Official Mascot of the 2014 FIFA World Cup Brazil™ and the FIFA World Cup Trophy are copyrights and trademarks of FIFA. All rights reserved.

OLP Welcome Shirt

OLP Logo Shirt

• muška

• muška

149,95 kn

119,95 kn

OLP Welcome Shirt

OLP Mascot Shirt

• dječja

• dječja

99,95 kn

99,95 kn

OLP Basic Logo

OLP Sport Bag

• kapa

• torba

99,95 kn

159,95 kn

OLP Logo Ball

OLP Country Ball

79,95 kn 39,95 kn

79,95 kn 39,95 kn

Artikli su dostupni od travnja 2014.


28路29

NIKE ELASTICO PRO 2

NOGOMETNE TENISICE ADIDAS F50 ADI ZERO TRX

NIKE CTR360 ENGANCHE 3

1.799,95 kn

349,95 kn / jr.279,95 kn

499,95 kn

NIKE CTR360 ENGANCHE 3 349,95 kn / jr.279,95 kn

ADIDAS FREEFOOTBALL SUPERSALA 399,95 kn

NIKE HYPERVENOM PHELON JR

ADIDAS 11PRO TRX

399,95 kn

1.219,95 kn

JOMA TOP FLEX 499,95 kn

JOMA SUPREMO 439,95 kn

ADIDAS PREDATOR ABSOLADO LZ TRX 609,95 kn

NIKE HYPERVENOM PHANTOM 1.699,95 kn

ADIDAS F50 ADIZERO TRX

ADIDAS PREDATOR LZ TRX

1.799,95 kn

1.799,95 kn


NIKE STRIKE

119,95 kn

39,95 kn

PTA • IZABERI SVOJU O L I • T NOGO IJE V S E MET S A J NU L K TAV

RENU • KADA SE NAĐ E T O P E EUG KUJ A K OLU, S PO

ONICAMA INTERSPORTA • S ODAVA V I J E TJ U PR E O JICU KR RAL

ZAU S

PRO TOUCH FORCE MINI

ADIDAS F50 X-ITE

A IVLJ

149,95 kn

O• UGA

199,95 kn

NIKE REACT

O•LOPTA SE VRTI I SVIJET OKO TA IST N J E I LOP ,K A O D FORCE 290 LITE

FORCE 30

FORCE 100 THB

FORCE 1000 THB

FORCE AG/HG

FORCE FS100

FORCE 350 LITE

99,95 kn

119,95 knR

159,95 kn

279,95 kn

159,95 knR

159,95 knR

119,95 kn


* Strast za atletskim sportovima

  NOGOMETNI ŠTITNICI FORCE 3000 HS

119,95 KN   NOGOMETNI ŠTITNICI FORCE 300 HS

99,95 KN

  NOGOMETNI ŠTITNICI FORCE 30 HS

59,95 KN   NOGOMETNE RUKAVICE FORCE 500 PG JR

119,95 KN

  NOGOMETNE RUKAVICE FORCE 30 BG JR

79,95 KN

   SPORTSKA TORBA FORCE TEAM BAG

S 119,95/M 139,95/ L 159,95 KN   SPORTSKA TORBA FORCE PRO BAG

159,95 KN   SPORTSKA TORBA FORCE PRO BAG

JR. 139,95 KN   SPORTSKA TORBA FORCE XL ROLLER

329,95 KN

 

  SPORTSKA TORBA FORCE BACKPACK

119,95 KN   SPORTSKA TORBA FORCE SHOE BAG

39,95 KN

  NOGOMETNI GOL FOTBALL GOAL PRO

S 399,95/ L 449,95 KN   SET STOŽACA 30CM

99,95 KN  PUMPA CHROME

39,95 KN

  IGLA ZA PUMPU INFLATE

29,95 KN  PUMPA DOUBLE ACTION

49,95 KN   MREŽA ZA LOPTE 6 BALLS

39,95 KN   SUDAČKA ZVIŽDALJKA WHISTLE 145 19,95/100 29,95

KN

 

  SUDAČKI KARTONI REFEREE

29,95 KN

EKSKLUZIVNA MARK A

 


NIKE MERCURIAL LITE 179,95 kn

NIKE LEAGUE CROATIA 379,95 kn

NIKE HRVATSKA HOME original 599,95 kn replika 329,95 kn dj. replika 299,95 kn

NIKE TEAM TRAINING DUFFEL BAG 299,95 kn

NIKE GK MATCH 129,95 kn/Jr 99,95 kn

ADIDAS TORBA F50 TB 299,95 kn

ADIDAS RUKAVICE PREDATOR FS REPLIQUE

ADIDAS ŠTITNICI PREDATOR REPLIQUE

339,95 kn / 229,95 kn

149,95kn


BUDI FIT

SA INTERSPORTOM I REEBOKOM U prodavaonicama INTERSPORT pronađi sportski paket Reebok FitPack, koji sadrži majicu, sportsku obuću i kratke hlače, za muškarce ili žene za super cijenu - za samo 749,95 kn. Izaberi svoj komplet FitPack. Fitnes vježbanje započinje u sportskoj opremi Reebok. Dostupno od 17.03.2014 u odabranim prodavaonicama INTERSPORT.

EKSKLUZIVNO

U PRODAVNICAMA

PRODAVAONICE: INTERSPORT BIOGRAD, BURE CENTAR Ulica dr. Franje Tuđmana 82, tel: 023/638-500 INTERSPORT CRIKVENICA, DUGA MALL Ulica Kralja Tomislava 109d, tel: 051/690-128 INTERSPORT TC ČAKOVEC, MERCATOR CENTAR Jakova Gotovca b.b., tel: b040/314-727 INTERSPORT MC ČAKOVEC, MERCATOR CENTAR Zagrebačka 87, tel: 040/370-427 INTERSPORT DUBROVNIK Vukovarska 26, tel: 020/358-697 INTERSPORT TC ĐAKOVO, MERCATOR CENTAR Vladimira Nazora 6, tel: 031/840-367 INTERSPORT TC KARLOVAC, TC KARLOVČANKA Trg M. Šuflaja 1, tel: 047/609-756 INTERSPORT KARLOVAC 2, SUPERNOVA CENTAR Prilaz Većeslava Holjevca 12, tel: 047/645-651 INTERSPORT KOPRIVNICA, MERCATOR CENTAR Ul. Kneza Domagoja 5, tel: 048/628-237 INTERSPORT KRIŽEVCI, MERCATOR CENTAR Ul. Petra Zrinskog 8, tel: 048/628-211 INTERSPORT LABIN, MERCATOR CENTAR Istarska 50, tel: 052/851-506 INTERSPORT TC METKOVIĆ, MERCATOR CENTAR Splitska 1, tel: 020/690-473 INTERSPORT MC OSIJEK, MERCATOR CENTAR Gacka 10, tel: 031/223-960

INTERSPORT MC PULA, MERCATOR CENTAR Šijanska cesta 1, tel: 052/377-493 INTERSPORT TOWER RIJEKA, TOWER CENTAR Janka Polić Kamova 81/A, tel: 051/459/733 INTERSPORT MC RIJEKA 2, MERCATOR CENTAR Osječka 71, tel: 051/680-438 INTERSPORT ROVINJ, MERCATOR CENTAR Braće Božić 4c, tel: 052/637-896 INTERSPORT TC SAMOBOR, MERCATOR CENTAR Ul. Bleiburških žrtava 1945, tel: 01/3378-000 INTERSPORT MC SPLIT, MERCATOR CENTAR Antuna Gustava Matoša 10, tel: 021/204-463 INTERSPORT SPLIT 2, PRIMA 3 CENTAR Ruđera Boškovića 18a, tel: 021/688-596 INTERSPORT CITY LIFE ŠIBENIK, CENTAR CITY LIFE Ante Šupuka 10, tel: 022/312-671 INTERSPORT V. GORICA 1 Slavka Kolara 6, tel: 01/6221-187 INTERSPORT VARAŽDIN, MERCATOR CENTAR Ul. Gustava Krkleca 1A, tel: 042/659-915 INTERSPORT ZADAR, MERCATOR CENTAR Ul. Bleiburških žrtava 17, tel: 023/200-462 INTERSPORT MC ZAGREB 1, MERCATOR CENTAR Vukovarska 269 b, tel: 01/600-5552 INTERSPORT MC ZAGREB 3, MERCATOR CENTAR Zagrebačka avenija 94, tel: 01/6329-022

KARTICA MERCATOR PIKA Iskoristite pogodnost Mercator Pika kartice i beskamatni kredit do 12 rata.

INTERSPORT ARENA, ARENA CENTAR Lanište 32, tel: 01/6189-183

Najveća prodavaonica sportske opreme, s najboljim izborom i najnižim cjenama! INTERSPORT MEGASTORE WEST GATE 1 WEST GATE CENTAR Zaprešićka ulica 2, tel: 01/6408-741

FRANŠIZNA PRODAVAONICA: INTERSPORT Zagreb Domjanićeva 18, tel. 01/2335-860

KREDITNE KARTICE Potrošački krediti na kreditne kartice: Master Card Zabe, American Express.

Obročna prodaja na kreditne kartice: beskamatno za kupca. A P L AĆ NJ E

Maestro, Master i VISA Zagrebačke banke do 6 obroka. American Express do 6 obroka. Diners 2-6 obroka.

Ispričavamo se za moguće tiskarske pogreške. Fotografije proizvoda ne moraju 100% odgovarati dotičnim proizvodima. Zbog ograničenosti prostora određeni proizvodi nisu dostupni u svim navedenim prodavaonicama. Sve navedene cijene izražene su u kunama s PDV-om. Zadržavamo pravo promjene cijena u akcijama unapređenja prodaje.

Mercator H d.o.o. Ljudevita Posavskog 5, 10360 Sesvete Produkcija: Studio DTS d.o.o., Zagreb

www.intersport.com.hr

Intersport letak proljece 2014  

http://katalozi.net/intersport-katalog