Page 1

NYHETER

CRAZY IDEA SOMMER 2018

…be Crazy!


SOMMER 2018


Hvem er Crazy Idea?

Valeria Colturi og Luca Salini er menneskene bak Crazy Idea.

CRAZY IDEA ER EN ITALIENSK FAMILIEBEDRIFT SOM PRODUSERER KLÆR FOR FOLK I AKTIVITET. FIRMAET BLE STARTET I 1989 AV DEN TIDLIGERE LANGRENNSLØEREN OG RANDONEEUTØVEREN VALERIA COLTURI OG EKTEMANNEN LUCA SALINI. VALERIA LAGET I 1989 DEN FØRSTE RACINGDRESSEN FOR RANDONEEKONKURRANSER, NOE SOM MARKERTE STARTSKUDDET FOR CRAZY IDEA SLIK VI KJENNER DET I DAG.

I dag har Crazy Idea spesialisert seg på bekledning til randonee, klatring og skyrunning. Både Valeria og Luca har vært utøvere på høyt nivå innenfor nevnte idretter, og deres bakgrunn gjør Crazy Idea til en ekte spesialist på teknisk og funksjonell bekledning. Med en dråpe galskap i material- og fargekombinasjoner fra Valeria som er hoveddesigner så får man klær som skiller seg ut fra mengden. Det spesielle med Crazy Idea er at de hele tiden er på jakt etter de beste materialene til sin klær, og bruker derfor en mengde forskjellige leverandører av ulike stofftyper. Crazy Idea har gjort valg av materialer til en egen vitenskap, og forsker kontinuerlig på hvilke stoffkombinasjoner som gir best resultat for et spesifikt formål. Både på funksjonalitet, kvalitet og utseende er Crazy Idea enestående i et marked mettet med ulike klesprodusenter. Alle klærne fra Crazy Idea blir laget i Europa, og det aller meste på deres egen lille fabrikk i Tirano, en halvtime utenfor Bormio, randoneesportens fødested. Omgitt av de italienske alper og solid treningskultur ligger alt til rette for å produsere verdens beste klær for aktive folk! Valeria og Luca Be Crazy!


Pants Reactor Man Reactor er ei svært teknisk bukse med mange bruksområder laget av materialer av høy kvalitet. Den er laget med tank på høy aktivitet og hard bruk i fjellet og kan tilby høy mekanisk slitestyrke på områder som virkelig trenger det. Skal du ha ett par bukser i tillegg til Gore Tex-buksene dine er Reactor et godt valg. Reactor er tynn og lett, den har strikk i livet og suveren passform, alt for å gjøre den så komfortabel som overhodet mulig. Glimrende til klatring på sommeren, enten det er på norske klatrefelt, i fjellet eller med stegjern i alpene. Den har glidelåsåpning nederst, og vil også fungere utmerket til trening og topptur med randoski på beina vinterstid.

Nøkkelelementer - Svært teknisk utforming gjør den godt egnet for bruk i aktivitet - Refleksfelter - DWR behandlet - To glidelåslommer foran og en glidelåslomme bak - Glidelås på sidene nederst

Pris: 2299,-

Pants Nomix Man Nomix er en svært allsidig og slitesterk fjellbukse laget primært for toppturer eller klatring. Med en passform konkurrentene bare kan drømme om, forsterkede knær og glidelås nederst er Nomix perfekt for deg som liker å bevege deg fort i fjellet. Den har strikk med regulerbart belte i livet, to lommer med glidelås, en baklomme med glidelås, glidelås nederst slik at du får den over skistøvlene dine, forsterkede knær og refleksdetaljer.

Nøkkelelementer - Beltestrikk i livet - 2 glidelåslommer i front - Baklomme med glidelås - Reflekslogo og refleksdetaljer - Forsterkede knær - Glidelås ved anklene slik at du får buksa over skistøvlene

Pris: 2399,-


Pants Viper Man Viper er en tynn og lett bukse som helt garantert kommer til å bli din favoritt om du bare prøver. De er utrolig allsidige og kan brukes til nærsagt alt: løping, klatring, buldring, hverdags, sommerturer, raking i hagen… u name it. Viper stiller garantert opp. Strikken i livet gjør buksene veldig behagelige, og strikken rundt anklene og de formsydde knærne kjør passformen helt overlegen. Rett og slett førsteklasses bukse!

Nøkkelelementer - DWR behandlet stoff - 2 glidelåslommer på låret - Justerbar ved anklene med strikk - Elastisk stoff - Strålende passform - Forsterkninger på knærne

Pris: 1799,-


Pants Cervino WMN Cervino er bestselgeren til Crazy Idea i vinterkolleksjonen for damer. Dette er sommerutgaven. Det som gjør den såpass ettertraktet er høy slitestyrke kombinert med en utrolig komfort. Særlig fra kneet og ned bruker Crazy et helt eget stoff med 24% elastisitet. Det gjør at du også lett vil kunne dra denne buksa over randoskoene dine på vinteren. Cervino passer perfekt for deg som liker å ferdes effektivt i fjellet både sommerstid og vinterstid.

Nøkkelelementer -Super strechy -Vannavstøtende -Pustende -Reflekslogo

Pris: 1999,-

Pants B-Side WMN B-Side er en svært allsidig og slitesterk fjellbukse laget primært for toppturer og klatring eller bare som fritidsbukse. B-Side har alt du trenger i en behagelig bukse, og den er definitivt er real bestselger, mye takket være den upåklagelige komforten kombinert med en strålende passform. Den har strikkbelte i livet, to lommer med glidelås, glidelås nederst slik at du får den over skistøvlene dine, forsterkede knær og refleksdetaljer. Crazy Idea skiller seg ut fra mengden både når det gjelder kvalitet, detaljer og passform! B-Side er heller intet unntak,- i det sekundet du får den på deg kommer du aldri til å ville ta den av deg igjen.

Nøkkelelementer - Elastisk strikk i livet - 2 glidelåslommer i front - Forsterkede knær - Elastisk stoff - Refleksdetaljer - Glidelås ved anklene slik at du får buksa over skistøvlene

Pris: 2299,-


Pants Alpinstar Woman Vinter, vår, høst eller sommer. Alpinstar er en svært allsidig turbukse som rett og slett funker til alle formål enten du skal gå på topptur på vinteren, bruke høstkveldene på det lokale buldresenteret eller gå i fjellet på sommeren. Alpinstar har alt du trenger i en behagelig bukse. Den har strikk i livet, to lommer med glidelås, justering rundt anklene med strikk. I det sekundet du får den på deg kommer du aldri til å ville ta den av deg igjen.

Nøkkelelementer - DWR behandlet stoff - 2 glidelåslommer i front - Justerbar ved anklene med strikk - Elastisk stoff

Pris: 1999,-


Jkt Skyfall WMN Skyfall er et av Crazy Idea sine ikoniske produkter som har overlevd i kolleksjonen i mange år, kun med mindre endringer. Skyfall fungerer perfekt som et tynt isolerende lag både på vinterturen og på standplasshylla i Innerdalen, Lofoten eller Nissedal. Den har litt isolerende fyll både foran, bak og på utsiden i armene med Polartec Alpha, mens det under armene og nederst er ete behagelig fleecelag. Den er varm, pustende, lett, elastisk, vindtett og den vil holde små regnskurer ute. Et plagg for alle typer aktivitet i fjellet.

Nøkkelelementer -

Varm og vindtett Svært god passform To sidelommer med glidelås Elastisk

Pris: 2699,-


Jkt Alpinstar WMN Vindtett softshelljakke i strechy vannavstøtende DWR behandlet materiale. Alpinstar er et svært anvennelig plagg som fungerer utmerket som ytterjakke når du skal klatre om sommeren, som overtrekksjakke på løpeturen eller som treningsjakke når du skal gå fort på randoski på vinteren. Ergonomisk passform gjør den svært behagelig å ha på, og man vi garantert føle full bevegelsesfrihet når man bruker denne jakken. Den er laget for bevegelse!

Nøkkelelementer - Vindtett - Vannavstøtende - Puster godt - Gir full bevegelsesfrihet - Reflekslogo - Ergonomisk passform

Pris: 2499,-


Softshell

Jkt Alpinstar WMN Vindtett softshelljakke i strechy vannavstøtende DWR behandlet materiale. Alpinstar er et svært anvennelig plagg som fungerer utmerket som ytterjakke når du skal klatre om sommeren, som overtrekksjakke på løpeturen eller som treningsjakke når du skal gå fort på randoski på vinteren. Ergonomisk passform gjør den svært behagelig å ha på, og man vi garantert føle full bevegelsesfrihet når man bruker denne jakken. Den er laget for bevegelse!

Nøkkelelementer - Vindtett - Vannavstøtende - Puster godt - Gir full bevegelsesfrihet - Reflekslogo - Ergonomisk passform

Pris: 2499,-


Jkt Avenger Man Vindtett softshelljakke i strechy vannavstøtende DWR behandlet materiale. Avenger er et svært anvenlig plagg som fungerer utmerket som ytterjakke når du skal klatre om sommeren, som overtrekksjakke på løpeturen eller som treningsjakke når du skal gå fort på randoski på vinteren. Ergonomisk passform gjør den svært behagelig å ha på, og man vi garantert føle full bevegelsesfrihet når man bruker denne jakken. Den er laget for bevegelse!

Nøkkelelementer - Vindtett - Vannavstøtende - Puster godt - Gir full bevegelsesfrihet - Reflekslogo - Ergonomisk passform

Pris: 2499,-


T-Shirt Sky Run Trail Man & Shorts Sky Run Trail Man Dette er selve kjernen av Crazy Ideas virksomhet, og sammen med konkurransedresser for randonee er det Disse som har lagt grunnlaget for det Crazy er i dag. To ikoniske produkt som nesten er uforandret siden 1995. På den tiden eksisterte det ikke klær som var spesifikt laget for Sky-running, og det var dette behovet som drev fram utviklingen av Sky Run Trail T-Shirt og Shorts. Sammen blir de en uslåelig kombinasjon for deg som ønsker å prestere i fjellet!

Pris: 1099,-

Pris: 1299,-


T-shirt Delta Prime Man Superlett og behagelig treningsskjorte! Flaggskipet til Crazy Idea i sommer på t-skjortefronten. Skal du velge deg en t-skjorte til å løpe i fjellet med i sommer så er det denne du skal ha. Stoffet kjennes utrolig mykt mot kroppen og den transporterer fukt som en drøm og tørker på et blunk. Perfekt!

Nøkkelelementer - Polartech Delta stoff - Meget pustende og elastisk - Svært hurtigtørkende - Flate sømmer - Reflekslogo - Vekt 112 g

Pris: 799,-


T-Shirt Ionic WMN Lett og behagelig treningsskjorte! Ionic tar opp det ikoniske utseende til Ionic-fleecen on Twister-jakka til Crazy. Sammen utgjør de et supert trelagssystem for vandring i fjellet sommerstid. Ionic kjennes vært behagelig mot kroppen, den har flate sømmer og gode fukttransporterende egenskaper, og den har glidelås i front for ekstra lufting når det kreves i de bratteste motbakkene.

Nøkkelelementer - Bi-strech stoff - Svært god passform - Hurtigtørkende - Reflekslogo - Glidelås i halsen - Odørkontroll

Pris: 799,-


T-Shirt Kinsej WMN Superlett og behagelig treningsskjorte! Flaggskipet til Crazy Idea i sommer på t-skjortefronten til damene. Skal du velge deg en t-skjorte til å løpe i fjellet med i sommer så er det denne du skal ha. Stoffet kjennes utrolig mykt mot kroppen og den transporterer fukt som en drøm og tørker på et blunk. Perfekt! Den har i tillegg 4 lommer slik at du kan få med deg det viktigste av næring hvis du skal løpe langt. Passer perfekt sammen med Shorts Kinsej.

Nøkkelelementer - 4 små lommer - Svært god passform - Hurtigtørkende - Reflekslogo - Odørkontroll

Pris: 899,-


T-Shirt Weep WMN Lett og behagelig treningsskjorte i kult «twist» design. Weep er blant bestselgerne i hele damekolleksjonen til Crazy. God komfort og kult design er nøkkelen.

Nøkkelelementer - Bi-strech stoff - Svært god passform - Hurtigtørkende - Vridd design

Pris: 599,-


Pants ¾ Umbolt Man ¾ thights ment for lange turer, store ambisjoner og store drømmer. Perfekt for tidlig vår og sen høst. Laget med tanke på at den som har den på skal kunne prestere best mulig. Det viser seg blant annet med at Crazy har laget baksiden av knærne sømløs slik at det ikke skal hindre blodsirkulasjonen. En liten detalj, men det er det som gjør Crazy Idea annerledes, og nettopp derfor løpere i verdenstoppen velger løpetøy fra Crazy Nøkkelelementer •

Refleksdetaljer

• •

Lommer til gel Elastisk stoff

Pris: 1099,-

Shorts Kinsej WMN Kort løpetights for konkurranse og trening. Tightsen er svært komfortabel med myk innside og super passform. Den har totalt 5 lommer slik at du kan ta med deg både gel og mobiltelefon på løpeturen. Nøkkelelementer - 5 små lommer - Svært god passform - Høyt liv gjør at den sitter godt - Flate sømmer

Pris: 799,-


Shorts Eagles Man Eagles er en slitesterk og svært behagelig shorts med kult utseende. Den har strikk i livet og fire lommer på siden. Behagelig mot huden og svært hurtigtørkende. Perfekt for klatring og turer på sommerstid. Nøkkelelementer - DWR behandlet - Svært elastisk stoff - Elastisk strikk i livet - Kult design

Pris: 1199,-

Shorts Pegasus Man Pegasus er en slitesterk og svært behagelig shorts med kult utseende. Den har strikk i livet, to åpne lommer på siden og en glidelåslomme på låret. Behagelig mot huden og svært hurtigtørkende. Perfekt for klatring og turer på sommerstid. . Nøkkelelementer - DWR behandlet - Svært elastisk stoff - Elastisk strikk i livet - Kult design

Pris: 1199,-


Shorts Exit WMN Komfortabel shorts i slitesterkt strechmateriale med DWR behandling. Det myke livet gjør at Exit garantert blir ditt foretrukne plagg på fjellturen eller til hverdags. Glimrende plagg for toppturene eller skogsturene på sommeren, eller for trening.Nøkkelelementer - Strikk i livet - Svært elastisk stoff - Reflekslogo

Pris: 999,-

Shorts Alpinstar WMN Alpinstar er laget for deg som trenger en lett og komfortabel turpartner til sommerturene dine. Laget i Crazy Endurance stoff som er slitesterkt, pustende og lett. Behagelig strikk i livet gjør at den sitter godt uansett aktivitet. Denne shortsen har en helt fantastisk passform. Den er DWR behandlet, som gjør den vannavstøtende.. Nøkkelelementer - DWR behandlet - Svært elastisk stoff - Elastisk strikk i livet - Kult design

Pris: 1499,-


Jkt Ionic WMN Ionic er en ultrakomfortabel mellomtynn fleecejakke laget i Crazy HIGHPERFORMANCE 3D microfleece materiale. Svært teknisk utforming og materialbruk gjør at den egner seg spesielt bra til bruk i aktivitet. Den fungerer utmerket både som mellomlag på vinterturen, som genser på klatreturen eller som en lett og tynn hverdagsjakke. Materialet den er laget av er svært lett, pustende og isolerende. Ionic har ergonomisk utformet hette og to lommer i front. Nøkkelelementer - Svært teknisk utforming gjør den godt egnet for bruk i aktivitet - To håndlommer - Flate sømmer for økt komfort - Svært gode fukttransporterende, pustende og varmende egenskaper - Reflekslogo

Pris: 1999,-

Pull Premiun WMN Premium er en komfortabel mellomtynn enkel fleecehoodie laget i Crazy HIGHPERFORMANCE 3D microfleece materiale. Svært teknisk utforming og materialbruk gjør at den egner seg spesielt bra til bruk i aktivitet. Den fungerer utmerket både som mellomlag på vinterturen, som genser på klatreturen eller som en lett og tynn hverdagsgenser. Materialet den er laget av er lett, pustende og isolerende. Premium har ergonomisk utformet hette og to lommer i front. Nøkkelelementer - Svært teknisk utforming gjør den godt egnet for bruk i aktivitet - To håndlommer - Flate sømmer for økt komfort - Svært gode fukttransporterende, pustende og varmende egenskaper - Brodert logo

Pris: 1399,-


Jkt Resolution Man Resolution er en ultrakomfortabel mellomtynn fleecejakke laget i Crazy HIGHPERFORMANCE 3D microfleece materiale. Svært teknisk utforming og materialbruk gjør at den egner seg spesielt bra til bruk i aktivitet. Den fungerer utmerket både som mellomlag på vinterturen, som genser på klatreturen eller som en lett og tynn hverdagsjakke. Materialet den er laget av er svært lett, pustende og isolerende. Ionic har ergonomisk utformet hette og to lommer i front. Nøkkelelementer - Svært teknisk utforming gjør den godt egnet for bruk i aktivitet - To håndlommer - Flate sømmer for økt komfort - Svært gode fukttransporterende, pustende og varmende egenskaper - Reflekslogo

Pris: 1899,-

Jkt Motivation man Superlett og behagelig microfleecejakke med tettsittende hette. Motivation er meget komfortabel mot huden og gir brukeren samtidig full bevegelsesfrihet pga det superstretchy stoffet Jersey Lomellina. Motivation passer helt perfekt for klatrere som er ute etter et isolerende lett plagg som ikke hemmer deg i å utøve aktiviteten du elsker mest. Nøkkelelementer

- Lommer med usynlig glidelås - Gir full bevegelsesfrihet - Reflekslogo - Ergonomisk passform

Pris: 1599,-


@kaarvatnfjellutstyr

KĂĽrvatn Fjellutstyr AS

www.fjellutstyr.no post@fjellutstyr.no Telefon 71663929 Dalavegen 627 6645 Todalen Norge

Nyheter sommer 2018 pdf  

I denne katalogen får du presentert eit utval av nyheitane frå Crazy Idea for sommer 2018. Alle produkta finn du på www.fjellutstyr.no og i...

Nyheter sommer 2018 pdf  

I denne katalogen får du presentert eit utval av nyheitane frå Crazy Idea for sommer 2018. Alle produkta finn du på www.fjellutstyr.no og i...

Advertisement