Page 1

Keski-Suomen painos • Viikko 20/2018 • www.karkkainen.com

Lehden tarjoukset voimassa torstaista keskiviikkoon 17.5.–30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

M HUIKEIT EILLÄ ON SIN ULLE A TAPA H TUMIA J SYNTTÄ A RITARJO UKSIA!

149,VAIN!

VAIN!

25

00

Uunikokki lasagnevuoka + savonia tarjoilulusikka

Taloustavara | Sivu 10 Hiiliteräspaistinpannu on keittiön kulmakivi

OBH Nordica OptiGrill+ XL parilagrilli

Puutarha | Sivu 16 Puutarhakalusteet Kärkkäiseltä!

10,4 säkkiä

Biolan Puutarhan musta multa 45 l

Remontti | Sivu 48 Nyt on aika laittaa terassit kuntoon!

Lehden tarjoukset voimassa 17.5.–30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei jälleenmyyjille. Osa tuotteista vain toimitusmyyntinä. Painovirhe- ja toimitusvarauksella. Pukeutumisosaston tuotteet vain kivijalkamyymälöistä.


Helpotusta lahjan valintaan –

Muista valmistuvaa Kärkkäisen lahjakortilla Voit ladata Kärkkäisen lahjakorttiin mieleisesi rahasumman, jonka vastaanottaja voi käyttää missä tahansa Kärkkäisen kivijalkamyymälässä. Lahjakortin voit ostaa myymälöidemme Info-pisteeltä ja kassoilta, sekä verkosta osoitteesta www.karkkainen.com! Tervetuloa ostoksille!

100000 Karkkainen.comin valtavassa valikoimassa jo yli

tuotetta – ja lisää tulee päivittäin! 100% riskitön kauppa: Kotimainen perheyritys jo vuodesta -88

Nopeat toimitukset: jopa 1–3 arkipäivää

Aina edulliset hinnat kestävät vertailun

Tervetuloa edullisille ostoksille Karkkainen.comiin!

e tilata uutiskirjeemm PS: muista myös sivulla! Karkkainen.com etu

Julkaisutiedot Julkaisija J.Kärkkäinen Oy Osoite Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska Päätoimittaja Reetta Reinman Email mainos@karkkainen.com Verkossa www.karkkainen.com Julkaisuviikot 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, ja 51 *valtakunnallinen painos 1,55 milj.

S

uomalaiset haluavat nyt yllättää itsensä, perheensä ja ystävänsä ruoanlaitossa ja leivonnassa. Harrastukseen panostetaan, uusia tuulia kokeillaan ennakkoluulottomasti. Tämä näkyy vahvasti Kärkkäisen tavaratalojen ja verkkokaupan www.karkkainen. com taloustavaraosastoilla. Yhä laajeneva valikoimamme vastaa ammattitasoisen ruoanlaittajan ja leipojan vaatimustasoa. Suomalaisiin keittiöihin on kotiutunut paljon kansainvälisiä tuulahduksia. Myös ne huomioidaan Kärkkäisen taloustavaraosaston valikoimissa. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi pastakone, kuin myös pastan tarjoiluun tarvittavat tarvikkeet. Parsakattilaa voi käyttää muuhunkin kuin parsan keittämiseen, esimerkiksi tuttien ja muiden tuotteiden keittodesinfiointiin. Parsakattilan kori helpottaa tuotteiden jäähtymään nostamista. Jokaisessa keittiössä olisi hyvä olla laadukas teräskattila, jonka koko määräytyy perhekoon mukaan. Lisäksi on hyvä olla yksi pienempi keittokasari kastikkeille ja esimerkiksi kananmunan keittoon. Niin monta paistinpannua kuin paistajaa. Paistinpannun tulee sopia käyttötarkoitukseen, olemassa olevalle liedelle sekä käyttäjän käteen. Paistinpannun koko valikoituu ruokailijamäärän ja ruokalajin mukaan. Valurauta on materiaalina erittäin pitkäikäistä, kun sitä hoidetaan oikein. Nykyään paistinpannujen uusista pinnoitteista löytyy lähes valuraudan veroisia, mutta hiukan kevyempiä ja helppohoitoisempia materiaalivaihtoehtoja, esimerkiksi hiiliteräspaistinpannu. Lettukesteille on omat paistinpannut. Paistokasarissa voi paistaa ja hauduttaa samassa astiassa. Liesityyppi kuitenkin hiukan rajoittaa paistinpannun valintaa. Induktio-, puu- tai kaasulieden omistajien on hyvä tarkistaa, että paistinpannu soveltuu kyseiselle liesityypille.

Löydät sen Kärkkäiseltä

Lähes 100 000 eri tuotetta ja yli 1000 tuotemerkkiä 30 osastolla

Elämänmakuiset valikoimat innostavat nauttimaan keittiötöistä

Painopaikka Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

Lehtisepät Oy, Lahti Lehtisepät Oy, Jyväskylä Lehtisepät Oy, Jyväskylä Kaleva Oy, Oulu

Jakelualueet Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

104 600 kpl 124 000 kpl 76 000 kpl 161 500 kpl

Laadukkaat, kannelliset rasiat ovat erinomainen sijoitus ruoan säilyttämiseen, niillä jääkaappi pysyy siistinä. Säilytyksessä käytettävät muovipurkit on hyvä uusia säännöllisin väliajoin. Ne saattavat saada väriä esimerkiksi tomaattipohjaisista ruoka-aineista. Muovi voi muuttaa muotoaan kuumassa lämpötilassa, joten konepesu saattaa lyhentää muovisen astian käyttöikää. Markkinoille on viime aikoina saapunut enenevässä määrin lasisia, kannellisia säilytysastioita, jotka eivät ota väriä tai makua, ja ne kestävät pakastimen, mikron ja uunin astelukuja. Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa: kaunis kattaus on juhlan kruunu. Kattauksen pohjana on laadukas ja pöydän tyyliin sopiva pöytäliina. Valkoinen on aina ajaton ja tyylikäs valinta. Valkoista liinaa voi piristää vaikkapa värillisillä servieteillä tai muilla pöytäkoristeilla, kuten kynttilöillä ja kukilla. Kaunis esillepano on kunnianosoitus juhlapöydän tarjottaville, esillepanolla avulla saa juhlapöydän myös kertomaan tarjottavista ruoista ja leivonnaisista mie-

lenkiintoisia tarinoita. Värit esimerkiksi ovat merkittäviä viestejä, samoin ruoan ja leivonnaisten koristelu. Hakisitko tänä keväänä koristeet suomalaisesta metsästä? Taiturimaisia täytekakkujen koristeita voi tehdä jo pienen harjoittelun jälkeen. Hyvät välineet ja käytössä kätevät muotit auttavat kotileipureita onnistumaan. Täytekakkukotileipurit suosivat tätä nykyä sokerimassasta tehtyjä kuorrutteita ja koristeita. Sokerimassaa on saatavilla erimakuisina ja -värisinä. Lisäksi erilaiset kimalteet ja koristesokerit ovat monen suosikkeja. Noutopöydässä on usein kylmät ja lämpimät ruoat tarjolla samaan aikaan. Harvoin kuitenkaan astioita on varattu kahteen kierrokseen, kuten esimerkiksi cocktail-tyyppinen buffet-illallinen vaatisi. Seurustellessa vieraat eivät aina huomaa kuljettaa astioita mukaan, siksi olisi hyvä varata astioita myös mahdolliseen buffet-illallisen toiseen kierrokseen. Istuva illallinen vaatii hiukan enemmän kattaukselta, ja on tyyliltään virallisempi. Ruoka on yleensä valmiiksi annosteltu tai se tarjoillaan suoraan pöytään. Tällöin ylimääräisiä astioita ei juurikaan tarvita. On kuitenkin hyvä huomioida, että aterimia ja lautasia on jokaiselle ruokalajille yhtä monta kuin on ruokalajeja: alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, kaikille omat lautaset ja aterimet. Katelautanen on aina kaunis, mutta sen suosio on hiukan hiipunut. Kattausta voi korostaa esimerkiksi kertakäyttöisillä poikkiliinoilla, joista voi leikata myös lautasen alustat. Tai aina voi soveltaa, vaikkapa käyttämällä tarjottimia katelautasen asemasta. Esimerkiksi pyöreä terästarjotin toimii tässä erinomaisesti. Kepeän kesän jälkeen saapuu täyteläinen syksy. Sadonkorjuu ja säilöntä, näihin teemoihin liittyvät uutuustuotteet täyttävät syksyllä Kärkkäisen viiden tavaratalon ja verkkokaupan taloustavaraosastojen hyllyt. Pataruokien suosio kasvaa ilmojen kylmetessä. Viimeisiä sieniä poimitaan ja säilötään vielä marraskuussa. Opiskelijat muuttavat syksyllä uusiin koteihinsa, ja perusastioiden kysyntä kasvaa. Jouluun tultaessa punainen ja vihreä väri korostuvat astioissa. Itsenäisyyspäivän lähestyessä kattaus saa sini-valkoiset sävyt. Kaiken aikaa suomalaisuus on johtava teema Kärkkäisen taloustavaraosastolla. Panostamme valikoimissamme suomalaisten valmistajien tuotteisiin. Taloustavaravalikoimiemme avulla haluamme olla mukana tekemässä suomalaisten arjesta ja juhlasta toimivaa ja tarkoituksenmukaista, estetiikkaa unohtamatta.

Päätoimittaja Reetta Reinman

www.facebook.com/karkkainencom www.instagram.com/karkkainencom


Avaa yritystili Kärkkäiselle! Kärkkäisen yritysmyynti tarjoaa yrityksille laatumerkkejä saman katon alta. Toiminnan lähtökohtana on aito kiinnostus siihen, että yritysasiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Palvelut toteutetaan ammattitaitoisesti yrittäjähenkisen henkilöstön avulla korostaen edullisuutta ja ostamisen helppoutta: yhdeltä toimittajalta, yhdellä laskulla ja yhdellä toimituksella.

Kaikki yhdellä laskulla!

Kärkkäisen yritysmyynti hyödyntää koko konsernin tuotevalikoimaa (n. 200 000 tuotetta). Aina edulliset hinnat!

Tilaukset ja tarjoukset: yritysmyynti@karkkainen.com

200 000 tuotteen valikoima!

 Etelä-Suomi

 Keski-Suomi

 Pohjois-Pohjanmaa

 Pohjois-Suomi

 Koko Suomi

Martti Österman

Jari Ahola

Henri Kärkkäinen

Reijo Niskasaari

Hannu Haikara

 050 420 3301

 050 420 3442

 010 430 3313

 050 420 3423

 010 430 3405

Antti Kaarlela

Hilkka Hirvi

 050 420 3382

 010 430 3031

Joustoa ostamiseen! Voit maksaa ostoksesi 30 päivän kuluttomalla ja korottomalla laskulla tai erämaksulla tasaerissä. Luottoraja 5000€. Näin helposti se käy:

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

1

Kerro kassalla maksavasi laskulla tai erämaksulla

2

Näytä henkilöllisyystodistus kassalla

3

Saat laskun tai erämaksusopimuksen postissa

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

9


Kokeileva ruoanlaitto vähentää hävikkiä

Hiiliteräspaistinpannu on keittiön kulmakivi Ruoanlaitto ja leipominen ovat nyt kaikenikäisten, erityisesti nuorten suosikkiharrastus. Viikonloppuna kokataan pitkän kaavan mukaan. Arjessa tärkeintä on ruokailun sujuvuus. Sen helpottajaksi esimerkiksi ruoan säilytysastiavalikoimat ovat kasvaneet ja monipuolistuneet. käyttöönottoa hiiliteräspaistinpannu pitää valurautaaistinpannurintapannun tavoin rasvapolttaa. malla ammattiKärkkäisen valikoimissa kokkien suosima oleva Maku hiiliteräshiiliteräspannu paistinpannu sopii on tehnyt vahvan aluekaikille liesityypeille ja myös uuniin. valtauksen kotikeittiöihin. Hiiliteräspannussa – Hiiliteräspaistinteräksen tasainen lämmönpannu sopii kaikkien jakautuminen, kestävyys ja muiden ruopannun tarttumattomuus ka-aineimahdollistavat erittäin den hyvän paistopinnan. Hiiliteräs on ominaisuuksiltaan verrattavissa valurautapaistinpannuun, mutta se on valurautaista kevyempi ja reagoi myös nopeammin lämpötilan muutoksiin. Hiiliteräspannu paistaonkin valurautapaistinpan- miseen, mutta kananmunua helppokäyttöisempi. Hii- nan paistoon en sitä suositteliteräspannu myös paranee le, toteaa Minna. kaiken aikaa mitä enemmän sitä käyttää. TERÄVILLÄ ja tarkoituk– Tärkeä ominaisuus on seen sopivilla veitsillä leikkuuhiiliteräspaistinpannun pin- hommat sujuvat sukkelasti. noittamattomuus. Hiiliteräs- Minna vinkkaa, että keittiöissä pannuista ei irtoa ruokaan te- olisi hyvä olla viiden veitsen flon- ja muiden pinnoitettujen perusvalikoima. Ne ovat kokpannujen lailla pinnoitukseen kiveitsi, kalafiletti, sahanteräkäytettyjä kemikaaleja, kertoo veitsi, pieni sahanteräveitsi Kärkkäisen Jyväskylän tavara- tomaatin leikkaamiseen sekä talon taloustavaraosaston kuorimaveitsi. myyjä Minna Häkkinen. – Kapea, joustavateräinen Hän muistuttaa, että ennen kalafiletti on monikäyttöinen Teksti: Reetta Reinman

P

– Täytekakuissa yksi trendi on nyt korkeus. Korkeilla kakkuvuoilla on nyt selkeä kysyntä. Korkeita kakkuja voidaan koota myös siten, että alla on halkaisijaltaan leveämmässä vuoassa tehty pohja ja päällä kapeampi, Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon taloustavaraosaston myyjä Minna Häkkinen sanoo. 10

veitsi. Se sopii kalan fileerauk- kissa ja lautasessa pieni, musta sen lisäksi lihan leikkaamiseen, Volkswagen Kupla huristaa pitMinna sanoo. kin lautasen pohjaa sekä mukin sisä- ja ulkoreunaa. SEKÄ MINNA Häkkinen – Molemmat Koti Pupu ja että Kärkkäisen taloustava- Koti Kupla ovat pohjaväriltään raosaston tuotepäällikkö, osta- valkoiset ja kuvioidensa puoja Satu von Sybel painottavat lesta hillityt, joten ne istuvat arkiruoanlaiton sujuvuuden hyvin muuhun kattaukseen, merkitystä. Yhden ruoanval- sanoo Minna. mistusastian ”taktiikka” onkin nyt suosittua. Samassa ruoanSUOMALAISET ovat invalmistusastiassa voidaan esi- nostuneet kakkuleipureina. merkiksi paistaa ja hauduttaa, Täytekakkujen koristelu on näin koko ateria valmistuu yh- nykyään kuin taidetta. Kärkdessä astiassa. käisen valikoimista kotileipurit – Suosittuja ovat myös sel- löytävät ammattileipuritasoiset laisen uunivuoat, joissa on tarvikkeet itse leivontaan, komikronkestävä muovikansi, eli risteluun sekä leivonnaisten säiruoka voidaan valmistaa, säi- lyttämiseen ja kuljettamiseen. lyttää tai pakastaa, lämmittää – Kokeilevuus näkyy myös ja vielä tuoda pöytään tarjolle kakkujen teossa, rohkeat leisamassa astiassa, Satu sanoo. purit maustavat täytekakkuja jopa ripauksella chiliä, Satu kertoo. ”– Kokeilevuus – Täytekakuissa yksi trendi näkyy myös on nyt korkeus. Korkeilla kakkakkujen kuvuoilla on nyt selkeä kysynteossa, rohkeat tä. Korkeita kakkuja voidaan koota myös siten, että alla on leipurit halkaisijaltaan leveämmässä maustavat vuoassa tehty pohja ja päällä täytekakkuja kapeampi, Minna sanoo. Minna on huomannut voileijopa ripaukpäkakun tehneen paluun. sella chiliä.” – Voileipäkakku onkin tyyliSadun mukaan pyrkimys käs ja maittava tarjottava niin ruokahävikin vähentämiseen juhlan noutopöydässä, brunsnäkyy paitsi säilytysastioiden, silla, alkupalana tai kahvipöykuten pakastusastioiden, kehit- dän suolaisena tarjottavana. tymisessä ja monipuolistumisessa myös hellan ääressä. KEVÄT ja kesä on kodin juh– Kokeileva ruoanlaitto on lien aikaa. nyt iso trendi, tähteistä jää– Juhlapöytää on hyvä lähteä neistä ruoista tuunataan esi- rakentamaan juhlan teeman ja merkiksi pyttipannuja, piiraita juhlan päähenkilön persoonalja munakkaita. Nahistumaan lisuutta sekä juhlakodin luonpäässeistä hedelmistä pyöräy- netta korostaen, Minna sanoo. tetään smoothie. – Valkoinen liina on aina Smoothien mukaan otta- hyvä pohja juhlakattauksessa, jille Kärkkäiseltä löytyy to go se tekee heti juhlan tunnun, -smoothiemukeja. Termosmu- huomauttaa Satu. ki puolestaan pelastaa kiireisen – Servetit, kynttilät, manaamun kahvihetken: kahvi ter- setit, koriste-esineet ja kukat kauniissa maljakoissa tai mosmukiin ja let´s go! asetelmina antavat valtavasti MINNA kertoo, että lasten mahdollisuuksia astiavalintojen ruokailun sulostuttajaksi on ohella juhlakattausta tekeville, sanoo Minna. kivoja astiastoja. – Koti Pupu -lastenastiaston – Nuoret ovat nykyään enlautasessa olevat pystyt reunat nakkoluulottomia myös juhhelpottavat syömistä. Lautasta lakattauksissa, niissä saa olla koristavat pupun tassunjäljet väriä ja rohkeita yhdistelmiä, ja pupun kasvot. Mukin etu- toteaa Satu. puolella on pupun kasvokuva Minnan mielestä käytännölja takapuolella hännäntupsu. lisyys on hyvä muistaa myös Koti Pupu on pakattu mukin kevään juhlijoiden lahjoja ja lautasen sisältävään pakka- miettiessä. – Opiskelemaan lähteville ja ukseen, joten se sopii erinomaisesti myös lahjaksi. omaa elämää aloittaville nuoMuovinen Koti Pupu on rille keittiön perustarvikkeet mikron ja konepesun kestävä. ovat aina tarpeellisia: kattilat, Koti Kupla -lastenastiaston mu- paistinpannut, haudutuspadat,

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Minna Häkkinen paistaa miehensä kalastamasta hauesta usein kalapihviä, jotka maistuvat ihanilta ruishampurilaisten välissä tai perunamuusin kanssa.

Haukifileet myllyyn, kalapihvit ruishampurilaisten väliin

K

ärkkäisen Jyväskylän tavaratalon taloustavaraosaston myyjä Minna Häkkinen kertoo, että he miettivät miehensä kanssa yhtenä iltana, mitä otetaan seuraavana päivänä evääksi töihin. – Isännällä on katiskat järvessä, siitä meille ratkaisu. Haukifileet lihamyllyyn ja kalapihvit pannun kautta ruishampurilaisiksi! Haukipihvitaikinan Minna sekoitti jauhetuista haukifileistä, kevätsipulista,

säilytysastiat sekä arjessa käytännölliset ruokailu- ja kahviastiat, lasit ja aterimet. – Kivoja lahjavalintoja on esimerkiksi Muurlan uutuudessa, sinivalkoisessa Muikku-sarjassa. Heirolin aterinsetit ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja käytännöllisiä.

”– Opiskelemaan lähteville ja omaa elämää aloittaville nuorille keittiön perustarvikkeet ovat aina tarpeellisia.” Kaikille kesämökkeilijöille Satu muistuttaa, että ruoanvalmistuksen ja leipomisen pitää olla myös mökillä sujuvaa ja hauskaa. – Rohkeasti vain, mökkikeittiön kattilat, padat ja pannut uusiksi! Ja vanhat kierrätykseen, esimerkiksi paistinpannujen kierrätyskampanjoita on monipuolisesti eri puolilla Suomea. KUOPIOSSA syntynyt, Leppävedellä Laukaalla asu-

tuoreesta tillistä, tillituorejuustosta ja kananmunasta. Mausteeksi hän käytti suolaa ja valkopippuria. – Lihamyllyn saa kätevästi puhtaaksi kalasta jauhamalla siinä ruisleipää kalan jälkeen, Minna vinkkaa. – Haukipihvitaikinan mausteiden tarkistuksessa toimin siten, että paistan ensin yhden pihvin ja lisään sitten mausteita tarvittaessa.

va 50-vuotias, 22- ja 18-vuotiaiden poikien äiti, Minna Häkkinen on innokas ruoanlaittaja ja leipoja sekä säilöäjä. Perhe asuu maalaistalossa, jonka puutarha pursuaa puutarhamarjoja ja omenoita. Minna myös nauttii marjastamisesta ja sienestämisestä. Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalossa taloustavaraosastolla asiakkaita palveleva Minna on työskennellyt ennen Kärkkäiselle tuloaan yksitoista vuotta Kodin Ykkösen tavaratalo-osastolla samassa tilassa Jyväskylän Palokassa, jossa viime keväästä saakka on ollut Kärkkäinen. – Kärkkäisellä meillä todellakin korostuu asiakaslähtöisyys. Esimerkiksi joku viikko sitten asiakas tiedusteli sellaista rullaa, jolla saa kätevästi pois valkosipulin kynnestä kuoren, hän oli tottunut käyttämään sellaista Englannissa asuessaan. Soitin taloustavaraosaston valikoimista vastaavalle tuotepäällikkö Sadulle ja ei mennyt montaa aikaa, kun kyseinen rullakuorija oli jo meillä myynnissä, iloitsee Minna. Koirien kanssa lenkkeily, käsityöt ja puutarhanhoito ovat Minnalle mieluisia harrastuksia.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Onnistu keittiössä oikeilla välineillä! PriMe gRillipAnNu

Koko 28 x 28 x 5,5 cm, tilavuus 3.13L. Sopii kaikille liesityypeille ja uuniin, max 230 astetta. Valualumiinia ja ruostumatonta terästä.

tArJOus

4.90,-

PAnNU- JA kATtilAsUoJa

Sisältää viisi erikokoista suojaa: 18 cm, 23 cm, 28 cm, 34 cm ja 39 cm. Estää naarmuuntumisen. Polyesteriä. Konepestävä.

MAuStemylly

tArJOus

29.90,-

tArJOus

9.90,-

Paristokäyttöinen, keraaminen maustemylly. Ruostumaton teräs + ABS + keraaminen mylly karkeuden säädöllä. Paristot 4xAA (ei sis.).

leikkuulAuTa

Bambua. Koko 20 x 30 cm. Saatavilla Lahti, Ylivieska, Jyväskylä ja karkkainen.com

tArjoilUpAperi

tArJOus

tArJOus

3.90,-

3.90,-

tArJOus

4.90,-

Kuosillinen tarjoilupaperi annosten viimeistelyyn. Yhden paperin koko 30 x 30 cm, pakkauksessa 50 kpl.

FrittiKoRi

Terästä. Saatavilla neliönmallinen kori 10x10x7 cm ja pyöreä kori 8×9 cm. Konepestavä.

PihvivEitsEt jA -hAAruKAt tArJOus

9.90,-

MAnDOliiNileiKKURi

Viisi käyttötapaa: 4,5 ja 9 mm suikaleita sekä 3, 6 ja 9 mm:n viipaleita. Pyörivä integroitu terä, kaksi pystyterää +viipaleterä paksuuden säädöllä. Mukana sormisuoja. Käännettävät jalat. Koko 38,5 x 17,5 x 5,3 cm. Saatavilla Lahti, Ylivieska, Jyväskylä ja karkkainen.com

PAnNUnAlUnEN

Metallia, musta. Koko 24 x 24x 2 cm.

9.90,Saatavilla vain Lahti, Ylivieska, Jyväskylä ja karkkainen.com

Musta ja valkoinen. Halkaisija 23 cm, korkeus 11 cm. Muovia. Saatavilla Lahti, Ylivieska, Jyväskylä ja karkkainen.com Yhden koon hanskat. 90 % nailon, 10 % spandex. Hanskat ovat yhden koon ja sopivat monen kokoiseen käteen.

2.90,-

tArJOus

SAlaAtTilinko

PesUHAnskAT

tArJOus

Terästä. Pakkauksessa 8 pihviveistä ja haarukkaa. Pituus 19,8 cm, vahvuus 1,8 mm.

tArJOus

2.90,-

OtE kATtilA 3l

Konepesunkestävää, ruostumatonta terästä. Kattilassa kätevä kaatonokka. Sopii kaikille liesityypeille. Koko 20 x 26 x 10 cm.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

tArJOus

2.90,-

tArJOus

24.90,ResePtit jA idEAt www.mAkuKitcheN.cOm #MAKUkiTCHenliFE Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

11


Kerman kera siitä saa kaksin verroin parempaa

-20

%

Städter makukermatiivisteet - useita makuja

Kermankiinteytysjauhe, johon lisäämällä vatkatun kerman, saat helposti ja nopeasti hyvänmakuisen täytteen jälkiruokaan, kakulle tai kääretortulle. Osan kermasta voit korvata esm. rahkalla. Seokseen voit halutessasi lisätä myös marjoja. Useita makuja. Valikoima vaihtelee myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

Ylioppilasjuhliin!

-10

%

T

eetpä sitten klassisen raikasta, ihanan hedelmäistä tai herkullisen suklaista – onnistut luomaan kädenkäänteessä Städterin Makukermatiivisteillä upean kakun tai maukkaan jälkiruoan. Varmaan kukaan ei voi vastustaa upeaa kermakakkua tai kevyen herkullista jälkiruokaa. Kerman oikean koostumuksen aikaan saaminen ei aina ole helppoa. Städterin Makukermatiivisteellä onnistuu kermakakut, jälkiruoat ja kuorrutteet varmasti. 8 erilaista makuvaihtoehtoa – suklaasta sitruunaan – jokaiselle jotakin.

HELPPOA JA YKSINKERTAISTA Tuskin koskaan on herkullisia kermakakkuja, kääretorttuja, juustokakkuja ja jälkiruokia voitu valmistaa näin helposti. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita haluamasi makuinen Makukermatiiviste veteen ja lisää se kermavaahdon joukkoon. Makukermatiiviste sisältää liivatteen, joten paakkuuntumista ei tarvitse pelätä ja täyte pysyy kuohkeana. Makukermaseokseen voit halutessasi lisätä tuoreita hedelmiä, marjasurvosta tai vaikkapa pähkinöitä – oman makusi mukaan. Pakkaus riittää yhteen kakkuun. Jokaisen pakkauksen sisällä on Städterin kondiittorien tarkat ohjeet, reseptit ja vaihtoehdot.

Ylioppilasjuhliin Sallinen kakkukoristeet

Kakkukoristeet ylioppilasjuhliin. Valitse joko lakki, tai lyyra, tai vaikka molemmat. Lyyra rusettialustalla norm 3,50, nyt 3,15, Lakki ruusulla norm. 6,90 nyt 6,21, Iso ylioppilaslakki ( 6x7 cm) norm 3,30, nyt 2,97, Ylioppilasyyra - merkki norm 2,50, nyt 2,25 Myymälät ja Karkkainen.com

-20

%

6

Luminarc Louison ajattomaan kattaukseen 50

Kultakeramiikka ylioppilasmuki

Ylioppilaalle! Kaunis lahja ylioppilaalle muistoksi suuresta päivästä! Myymälät ja Karkkainen.com

Kaikki sarjan osat soveltuvat hyvin niin ruokailuun, kuin tarjoiluunkin. Myymälät ja Karkkainen.com

Praktik posliinisarja -20%

Käytännöllinen Praktik sarja tekee arjesta helpompaa. Kupit pinoutuvat joten ne vievät vähemmän tilaa. Sopii myös kahvilakäyttöön.Thun Praktik posliinisarjasta löytyy kahvikuppi, kupin vati, muki, leipälautanen 17 cm, ruokalautanen 25 cm, ja murokulho. norm hinnat 1,50-2,90 kpl Myymälät ja Karkkainen.com

170

19 cm lasilautanen

2 50

27 cm lasilautanen

190

25 cm lasinen ruokalautanen

6

UUTUUS!

90

Bormioli Ypsilon Kaadin 1l

Kirkasta lasia olevassa kaatimessa yhdistyvät kaunis muotoilu toimivuuteen ja vieläpä edulliseen hintaan. Tilavuus: 1litra, Korkeus: 25cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 7,50

12

12

90

Splendid 3 kpl juhlalasit

Kauniisti kuvioitu Splendid lasi . Valittavissa kuohuviini 20 cl, Viinilasi 27 cl tai Viinilasi 32 cl. Pakkauksessa 3 kpl. Myymälät ja Karkkainen.com

190 2 90

16cm lasikulho

20 cm lasinen keitto-/ tarjoilulautenen

360

23 cm pinottava tarjoilukulho

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


2

1

90

Kesämukit 350 ml värilajitelma

Ihana keväinen muki. keittomuki tai kulho. Mukin tilavuus 350 ml, keittomukin 470 ml ja kulhon halkaisija 13 cm. Norm hinnat 1,90-2,50 Mikron ja konepesun kestävä. Värilajitelma. Myymälät ja Karkkainen.com

2

40

50

Keittomuki 480 ml värilajitelma

Ihana keväinen keittomuki. jota voit käyttää niin reilummalle kahviannokselle, keittokulhona tai vaikka karkkikippona. 480 ml Myymälät ja Karkkainen.com

Kesäinen kulho 13 cm

Ihana kesäinen kulho.Kulhon halkaisija 13 cm. Mikron ja konepesun kestävä. Värilajitelma. Myymälät ja Karkkainen.com

-23%

9

90

Sure up 0,5l termospullo

-13%

19

Sure Up termos- / juomapullo joka sopii niin kylmälle kuin kuumalle juomalle. Ruostumaton teräs kestää kovaakin menoa. Tilavuus 0,5 l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

90

Sure Up ASUJ030 2,5 l pumpputermos

Sure Up pumpputermoskannu helpottaa juhlajärjestelyjä. Ruostumaton terässisus pitää kahvin kuumana pitkään. Tilavuus: 2,5 l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 22,90

SmartStore Compact Clear säilytyssarja

Compact clear sarja on monikäyttöinen säilytyssarja kaikkiin kodin tiloihin. Käytä jääkaapissa, kylpyhuoneessa tai vaikka ompelurasiana. 3 kokoa joihin saatavilla kannet. Läpinäkyvästä laatikosta on helppo löytää etsimänsä, ja se toimii vaikka sisustuselementtinä. Laatikko on pinottava kansien kanssa. Koko XS 14,5x9x6 cm - hinta 1,90 Koko S 20x14x7,5 cm - hinta 2,90 Koko M 29,5x19,5x12 cm - hinta 5,90 Kansia voidaan myös käyttää tarjottimena. Kannet myydään erikseen - hinnat 1,40-2,70€ Myymälät ja Karkkainen.com

-16%

5 7 50

30L

Allibert Varastolaatikko

5

50

50L

Uutta!

00

Flip-Top juomapullo

Kestävä ja monikäyttöinen Flip Top juomapullo, retkelle, kotiin, töihin, päiväkotiin tai vaikka kuntosalille. Helppo pestä ja täyttää. Tilavuus 0,7 l. Myymälät ja Karkkainen.com

Pinottava säilytys-/muuttolaatikko. Varastoi ylimääräriset tavarat siististi. Pinottava laatikko vie vähän tilaa. Myymälät ja Karkkainen.com

6

90

Kultakeramiikka Kissan tai Koiran ystävä muki

Kissan tai Koiran Ystävä muki on tyylikkäästi mustavalkoinen. Konepesun, mikron ja uunin kestävää vitroposliinia. Design Taru Tonder. Mukin tilavuus 3 dl. Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 7,40

Norm. 5,90-8,90

-20

%

Ammattilaisen valinta!

Sanelli veitset -20%

Sanellin veitsissä on huomioitu ammattilaisten vaatimukset ratkaisemalla kaikki ne ongelmat, jotka liittyvät ammatikseen veitseä käyttävän jokapäiväiseen työskentelyyn. Veitsien terissä on hyvä joustavuus ja suuri leikkausteho. Teroitusvara on erinomainen veitsien terissä. Kahvat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja pitäviä. Tämä tekee leikkaamisesta vaivatonta. Sanelli veitset ovat konepesun kestäviä. Saatavana mm Fileointiveitsi, lohiveitsi, kokkiveitsi, leipäveitsi, yleisveitsi, tomaattiveitsi ja kuorimaveitsi. Norm 12,50-44,90. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Rajoitettu loppuerä

9

-37%

90

Plastex Hanallinen vesiastia 10 l

Vesiastia isolla suuaukolla, kahvalla ja auki pysyvällä hanalla. Kuljetukseen ja tarjoiluun Valmistettu Suomessa. Myös muita kokoja. Myymälät ja Karkkainen.com

25

00

Uunikokki lasagnevuoka+ savonia tarjoilulusikka

LAHJAKSI! Uunikokki lasagnevuoka- kauan odotettu lisä Uunikokki sarjaan. Tapio Yli-Viikari on suunnitellut Uunikokki-sarjaan uuden 2,5 l keraamisen lasagnevuoan. Uuden ja hieman sisäänpäin kaareutuvan muodon ansiosta vuokaa on helppo käsitellä. Tässä vuoassa valmistuu niin uunipuuro, kuin lasagnekin. Lisäksi kauniin astian voi nostaa suoraan uunista pöytään. Settiin kuuluu myös Savonia tarjoilulusikka. Vuoan koko 24,5 x 32 x 8 cm. Tämä setti vain Kärkkäiseltä! Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

13


d2232a

WWW.HEIROL.FI

TARJOUS!

7,90 €

HEIROL Irtopohjavuoka HEI 2,8 L, ø24 cm

Ohje kuk

kien purs

TARJOUS!

10,90 €

HEIROL Irtopohjavuoka 3 L, ø20 x 10 cm

TARJOUS!

7,90 €

HEIROL Irtopohjavuoka 1,4 L, ø16 x 8 cm

TARJOUS!

14,90 €

HEIROL Irtopohjavuoka 4 L, 24 x 10 cm

TARJOUS!

10,90 €

9,90 € HEIROL Steely Kakkulapio 26,5 cm

TARJOUS!

posliini, 26 x 26 cm

ø20 cm, ø26 cm, ø30 cm x 34 cm

HEIROL First

TARJOUS!

6,90 €

7,90 €

17,90 €

6 tyllaa

26 x 17 x 2,5 cm

ø20 cm, ø26 cm x 24 cm

TARJOUS!

Kärkkäinen vko 20.indd 1

HEIROL First

posliini, 37 x 16 cm

7 osaa

HEIRO 8-osainen HEIROL

14

29,90 €

HEIROL First

14,20 €

TARJOUS!

TARJOUS!

17,50 €

17,90 €

HEIROL Erikoiskukat

otuk

seen: Kukkien pursotus on näin h sotettav aa pintaa elppoa: aseta tyll vasten ja samalla ap nostaen pursota hellävara urtyllaa ylö nen, kun isesti späin. Lo kukka on peta n. 1–2 cm :n korku pursottamiinen. 250 g vo ita 2,5 dl to musokeri a 1 rkl mait oa 1 tl vanil jasokeria pasta- ta i elintarv ikeväriä 1. Vatka a voita n iin kauan valkeaks , että se i vaahdo muuttuu ksi. 2. Sekoit a joukko on tomu koko aja sokeri pie nv nissä eri vaniljaso atkaten. Lisää lo ssä p keri ja vä ri. Vatkaa uksi myös 3. Aseta ta s aiseksi. tylla purs otus valmis k reemi pu pussin sisään ja ssiin. He lisää käyttämä irol ty llä kesken p voit vaihtaa tylla llasetin liitintä a/kukan ursotuks muotoa en. 4. Vinkki! Näin tee t kaksivä täytä pu risen purs rso otuks väri puss tinpussi levittäm ällä ensim en: in reuno il le mäinen kukan ke skiosaan ja lusikoi pussin keskelle haluama si väri.

HEIROL First

HEIROL First

TARJOUS!

17,90 €

7,20 € HEIROL First

HEIROL First

100 kpl

26 x 13 x 2,5 cm

10,5 x 30 cm

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

19,90 €

13.42.31 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla,17.4.2018 korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Lautasliinavalikoima parhaimmillaan!

-20

% 1 10 2 20 2 90

Servetti 20kpl/25 cm

Servetti 20kpl/33cm

2 20 2 80

20kpl/23cm kartonkilautanen

20kpl/18cm kartonkilautanen

Trendikäs hortensia-aihe koristaa Ida-kesäsarjan tuotteita. Raikkaat värit sopivat erilaisiin kattauksiin alkukeväästä pitkälle syksyyn.Kaikki kesäsarjan kartonkituotteet valmistetaan Suomessa, Hämeenlinnan tehtaalla PEFC-sertifioidusta materiaalista ja ne kantavat avainlippua. Myymälät ja Karkkainen.com

Kaikki Duni, Dunicel ja Dunisilk pöytäliinat ja poikkiliinat juhlahintaan -20% Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Myymälät ja Karkkainen.com

Kuuman kesän vastapainoksi!

-20

Nyt kannattaa tankata varastot täyteen! Tarjouksessa: -Kahvikuppi 50 kpl - Syvä lautanen 50 kpl - Lautanen 15 cm, 18 cm ja 23 cm -Veitsi 25 kpl - Lusikka 25 kpl - Haarukka 25 kpl - Muovipikari 80 kpl Normaalihinnat alkaen 0,80 Myymälät ja Karkkainen.com

20kpl/25cl kertakäyttö kahvimuki

20kpl/25cl kerta20kpl/18cl kertakäyttö muovilasi käyttö kahvikuppi Kesäisen värikäs kotimainen Huhtamäen Ida-sarja tuo väriä kattaukseen

Kaikki Duni pöytä- ja poikkiliinat

Huhtamäki / Säästö kertaastiat

2 90 2

80

%

Muista myös!

-24 %

12

90

Curver pyöreä kakkukupu kylmäpatruunoilla

Curver pyöreä kakkukupu sopii muotonsa vuoksi erityisen hyvin täytekakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Kakkukuvussa on lumivalkoinen pohja, läpikuultava kupu ja punainen kahva. Välipohjan alla on 3 kylmäpussia jotka pitävät kakun viileänä kuljetuksen aikana. Ulkomitat: korkeus 15,2 x halkaisija 34,7 cm Sisämitat: korkeus 10,7 x halkaisija 27,5 cm Myymälät ja Karkkainen.com

3

90

39x15x20 cm voileipäkakkukupu

15

00

Curver Säilytyskori

Curver My Style muovirottinkia oleva kannellinen säilytyskori esimerkiksi likapyykille. - Väri: luonnonvalkoinen ja tummanruskea - Korissa on kädensijat sivuilla joten sitä on helppo kantaa. - Mitat: 42,8 x 33 x 64,4 cm - Tilavuus 55 litraa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 18,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

90

Curver 400 g 2 kpl kylmäpatruuna

Kantokahvallinen kakkukupu alustalla voileipäkakuille. Kakkukuvun pituus 39 cm, leveys 15 cm korkeus 19 cm. Huom. Lajitelmatuote, väriä ei voi valita verkkokaupasta ostettaessa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 16,90

-21%

2

-20 %

Kylmäpatruunat 2 kpletta. Paino: 400 g - Sisältö: 2 kpl Myymälät ja Karkkainen.com

13 90 18 90 23 90

/10 l

/20 l

/32 l

Curver Kylmälaukku

Laadukas kylmälaukku. joka kestää menossa mukana. Kahvan avulla suljettava kansi ja helposti puhdistettava sisäpinta. - Väri: sininen ja lime Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

15


Puutarhakalusteet Kärkkäiseltä!

-14 %

595,-

Alk.

56.60 /kk (12 kk)

California sohvaryhmä

Ryhmä sisältää 3-istuttavan sohvan, kaksi tuolia, rahin/pöydän ja istuinpehmusteet. Materiaali valettu 6 mm pyöreä polyrottinki. Toimitusmyyntinä saatavana myös beige. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 695,00

179,Alk.

34.05 /kk (6 kk)

-22

%

Lasten keinu kahdella keinulla,

kiipeilytelineellä ja liukumäellä Keinu, kiipeilypääty ja liukumäki kokonaisuus, Täydellinen "tee-se-itse" –sarja keinun rakentamiseen. Sisältää kuvan mukaisen keinun, kiipeilypäädyn ja liukumäen tarvikkeineen . Telineen korkeus asennettuna: 200 cm - Liukumäen koko: 49x220 cm. Maa-ankkurit myydään erikseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 199.-

-21%

259,Alk.

47.97 /kk (6 kk)

MERANO SOHVARYHMÄ

Merano kesäkalustesetti sisältää pöydän, 2 istuttavan sohvan ja kaksi tuolia. Materiaali muovirottinki. Harmaa ja harmaa pehmuste. Mitat: Sohvapöytä: 92x59x43 cm - Tuoli: 65x67x77 cm - Sohva: 129x67x77 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 329,00

Pehmusteilla mukavuutta pihakalusteisiin

99,-

Alk.

43.56 /kk (3 kk)

Lasten keinu Mathias Painekyllästetystä puusta valmistettu keinu lapsille. Koko: 310x194x230cm Myymälät ja Karkkainen.com

59

Alk.

00

23.06 /kk (3 kk)

Hiekkalaatikko 120 cm taittuvilla penkeillä

Hiekkalaatikko penkeillä ja kannella, 120 x 120 x 27 cm. Hiekkalaatikon materiaalina on painekyllästetty mänty. Myymälät ja Karkkainen.com

16

12

70

Esim Istuinpeehmuste Norm. 14,90 Myymälät ja Karkkainen.com

-15

%

Laadukkaat puutarhakalusteiden pehmusteet -15%. Värit harmaa/valk , beige/valk ja harmaa lehtikuosi. Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


169,Alk.

279,-

32.31 /kk (6 kk)

Venice pöytä 150cm

Alk.

Venice ruokapöytä on alumiinirunkoinen tukeva pöytä, jonka pöydänkansi on huoltovapaata nonwoodia. Musta. Pöydän koko 90*150 cm, korkeus 74 cm. Toimitusmyyntinä myös suurempi koko, 90* 205cm/hinta 229,Myymälät ja Karkkainen.com

36

00

Easy tuoli

Teräsrunkoinen, pinoutuva muovirottinkituoli. Tyylikäs mattamusta väri, harjattua 2 -nauhaista muovirottinkia. Koko 55x63x95 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

49

00

Dove käsinojallinen tuoli

Teräsrunkoinen pinoutuva muovirottinkituoli. Valmistettu tyylikkäästä mustasta harjatusta 2-nauhaisesta muovirottingista. Koko 59x62x87 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

51.46 /kk (6 kk)

Malibu ruokailupöytä lasikannella

Halkaisija 150cm, korkeus 74 cm. Sen ympärille mahtuu kuusi reilun kokoista Malibu sarjan tuolia. Pöytä on alumiinirunkoinen ja muovirottinki on pellavan väristä 6mm puolipyöreää punosta. Ylivieska, Oulu, Lahti ja Karkkainen.com

49

-11%

59

00

Malibu tuoli

Alk.

Teräsrunkoinen, pinoutuva muovirottinkituoli. Kaunis pellavan väri, 6mm puolipyöreää muovirottinkia. Koko 55x63x95 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

23.06 /kk (3 kk)

Malibu tuoli

Teräsrunkoinen pinoutuva muovirottinkituoli. Valmistettu kauniista pellavan värisestä, 6mm puolipyöreästä muovirottingista. Koko 59x62x87 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 53,00

-12%

00

Norm. 66,00

129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

Malibu säätötuoli pehmusteella

Alumiinirunkoinen säätötuoli, joka on valmistettu pellavan värisestä 6mm, puolipyöreästä muovirottingista. Tuolin saa nappia painamalla kallistumaan eri asentoihin. Mukana luonnonvalkoinen istuinpehmuste. Ylivieska, Oulu, Lahti ja Karkkainen.com

39

50

Aurinkovarjo 3m

Alumiinirunko ja veivi, joka helpottaa avaamista. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 45,00

439,-

Alk.

-20 %

42.61 /kk (12 kk)

Broil King Crown Class 310 kaasugrilli

47

34

Kiiltävärunkoinen, mustasta muovirottingista valmisettu siro puutarhatuoli. Pulverimaalattu teräsrunko. Koko 73x83x89 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Mustaksi maalattua betonia. Myymälät ja Karkkainen.com

00

Solar puutarhatuoli

50

Varjon jalka

Grillausalan koko: 48 x 44 cm = 2112 cm², kokonaisgrillausala on 2839 cm². Polttimot: 3 kpl Dual-Tube(tm) 8,8kW ruostumaton teräs. Lämpöteho / m² = 41,67 kW/m². Laskennallinen grillauskapasiteetti: n. 16 hampurilaispihviä kerralla. Ulkomitat (LxSxK): 117 x 58 x 117 cm. Paino: 35 kg. Integroitu lämpömittari: Kyllä. Sivupoltin: Ei. Elektroninen Sure-Lite(tm)-sytytysjärjestelmä. Alas taitettavat ja karkaistut muoviset sivutasot. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

17


, 10 4 säkkiä

-29%

Biolan Puutarhan musta multa 45 l

Musta Multa on runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita sisältävä yleiskukkamulta, 0,05/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 3,50

4

90

Biolan HAVU- JA RODOMULTA 45 l

- Erikoismulta hapanta kasvualustaa vaativille kasveille - Kompostilannoitettu, kalkitsematon - Voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa pohjamaahan - 0,10 e/l Myymälät ja Karkkainen.com

-36%

9

90

4lgarden Eläinpatsas

Koko noin 20 cm. Polyresiini. 4 erilaista eläinhahmoa: siili, kettu, orava ja pöllö. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 15,50

18

5

50

Biolan KESÄKUKKAMULTA 45 l

Biolan Multa Kesäkukille on kompostilannoitettu ja kalkittu multaseos, joka on kehitetty erityisesti kesäkukkien ja ryhmäkasvien kasvualustaksi. Multa sisältää murskattua kevytsoraa, minkä ansiosta mullan rakenne on ilmava ja kevyt. Kuivuttuaankin multa imee hyvin vettä ja kostuu tasaisesti. Multaan on lisätty kastelukiteitä, jotka parantavat mullan vedenpidätyskykyä ja mahdollistavat pidemmät kasteluvälit. 0,11/l Myymälät ja Karkkainen.com

-17%

19

90

Kukkateline Rottinkisydän 75cm Metallirunko, paju ruukku. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 23,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

7

50

Biolan KUORIKATE 60 l - 0,10/l Myymälät ja Karkkainen.com

-20

%

Ruukkuja, eri kokoja Kaunis ulkoruukku kolmessa koossa. Hinnat alk. 7,90 . Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-56%

Kotoilu Presto seinähylly

- Materiaali: Metalli ja puu - Mitat: 50 x 15 x 16,5 cm - Värit: musta, valkoinen tai natural Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

3

90

Norm. 8,90

VAIN!

39

90

Norm. 49,90

0 -20 %

-25%

7

14

90

-20 %

Kotoilu rullakkohylly

jopa -40 %

90

Living seinänaulakko H&S sisustustikkaat

- Materiaali: metalli / MDF - Koko: 53x38x97 cm tai 70x31x97cm - Värit: valkoinen tai musta Myymälät ja Karkkainen.com

- Pakkauksessa kolme seinänaulakkoa, koot: - Lajitelmassa värit: musta ja valkoinen - Materiaali: polyresiini Myymälät ja Karkkainen.com

Bambutikkaat, jossa kolme puolaa. - Korkeus: 171cn - Koko: 54 x 171 cm - Väri: Valkoinen, musta tai natural Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

Vahakankaita!

Norm. 19,90

-23%

9

Tarjouskuosit vaihtelevat myymälöittäin.

ERÄ!

90

4Living pitsipöytäliina

9

90 /m

-Koko, cm: 137x182 - Väri: valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

-17%

14

19

90

4living seinädeco

- Materiaali: metalli - Erilaisia lehtiaiheita Norm. hiat 25,90 - 32,90€ Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 25,90–32,90

90

4Living pitsipöytäliina

- Koko 150x260 -Väri: Valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 17,90

Myymälät ja Karkkainen.com

-37%

9

90

/4kpl

Noble House Brandy tabletti - Materiaali: paperinaru -Koko, cm: Ø38 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 3,90

Valikoimassa seuraavat koot: 50x80cm 80x150cm 80x200cm 80x250cm 80x300cm 80x350xm 80x400cm 140x200cm 160x240cm pyöreä 133cm Hestia Senna tai Aada matot

Koot ja värivalikoimat vaihtelee myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-11%

% 8 /4kpl

-20

90

4Living pitsitabletti

- Värit: Valkoinen tai harmaa - Koko, cm: 30x45 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 2,50

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

19


VAIN!

39

90

Norm. 29,90

-13%

69

Alk.

-20 %

90

19

26.78 /kk (3 kk)

90

Imperio kauluspaitoja

Mel Richman takki

- Juhliin ja vapaa-aikaan Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Oulu, Ii, Jyväskylä

Norm. 24,90

Norm. 79,90

VAIN!

29

90

Norm. 34,90

Jack's neule

99

Oulu, Ii, Jyväskylä

-14 %

Alk.

Modate reisitaskuhousut

90

17

90

- Materiaali: 95% puuvilla, 5% elastaani Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä

Norm. 39,90

Fila sneaker 2 paria/pkt

Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä

20

Myymälät

Norm. 34,99

VAIN!

Fila bokserit 2 kpl/pkt

8

90

Only&Sons svetaritakki

Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

90

90

24

37.04 /kk (3 kk)

RCMN takki

Myymälät

18

-29%

9

90

Fila tennissukat 2 paria/pkt

Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä

59

Alk.

90

23.37 /kk (3 kk)

Mustang sneakerit Oulu, Ii, Jyväskylä

-33%

-55%

Penn sneakerit - Värit: valkoinen ja musta Myymälät

Norm. 39,90

99

Alk.

00

Lacoste tennarit

-Koot:41-46 -Värit:musta ja valkoinen Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

49

90

Kolme60 North Alaska tennarit juhlakenkä Myymälät Oulu, Ii, Jyväskylä

Norm. 44,90

36.73 /kk (3 kk)

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

29

90

-10 %

35

90

Rock Spring vapaa-ajan kengät Oulu, Ii, Jyväskylä

Norm. 39,90

74 Alk.

90

28.49 /kk (3 kk)

Rieker kävelykengät Myymälät

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-13%

69

Alk.

90

26.78 /kk (3 kk)

Smashed Lemon Naisten Mekko -Koot:S-3XL Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Norm. 79,95

-25%

29

90

Sisters Point Naisten mekko -Koot:XS-XL Oulu, Ii, Jyväskylä

Norm. 39,95

-13%

69

Alk.

-11%

79

90

26.78 /kk (3 kk)

Alk.

Smashed Lemon Naisten Mekko

-Koot:XS-XL Myymälät

Alk.

49

30.20 /kk (3 kk)

49

90

Sisters Point Naisten mekko

Norm. 64,95

Norm. 59,95

-Koot:XS-XL Oulu, Ii, Jyväskylä

95

30.22 /kk (3 kk)

Smashed Lemon Naisten Mekko

-Koot:XS-L Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Sisters Point Naisten mekko -Koot:XS-XL Oulu, Ii, Jyväskylä

Alk.

-Koot:S-3XL Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Norm. 89,95

-17%

90

79

90

Smashed Lemon Naisten Mekko

Norm. 89,95

-23%

Sisters Point Naisten Mekko

30.20 /kk (3 kk)

-Koot:S-3XL Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Norm. 79,95

39

79

90

Smashed Lemon Naisten Mekko

-Koot:S-3XL Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

95

-11%

49

-17%

49

95

90

Sisters Point Naisten Sisters Point Naisten Mekko Mekko -Koot:XS-XL Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä

-Koot:XS-XL Myymälät

Norm. 59,95

VAIN!

29

95

VAIN!

29

90

Fredrikson ylioppilaslakki

Sisters Point Naisten Bolero -Koot:XS-XL -Värit:musta, rosa ja valkoinen Myymälät

Myymälät ja Karkkainen.com

-15

%

Norlyn sukkahousuja ja sukkia Myymälät

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-20 %

39

90

Duffy Naisten Avokkaat -Koot:36-41 Oulu, Ii, Jyväskylä

Norm. 49,90

49

90

Tamaris Naisten avokkaat

-Koot:36-41 -Väri-ja kokovalikoima voi vaihdella myymälöittäin Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

-29%

49

90

Emma Naisten Sandaletit

-Koot:36-41 -Materiaali:nahkaa Jyväskylä

Norm. 69,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

21


VAIN!

16

19

90

90

Lasten sandaalit

Norm. 22,99

- Koot: 20-30 Myymälät

-13% Name It kauluspaita

49

90

Senator juhlakengät - Koot: 32-40 Myymälät

Norm. 54,90

-18%

9

90

Happy Bee ballerinat - Koot: 28-35 - Värit: Musta ja hopea Myymälät

Norm. 12,00

19

-33

19

99

Name it mekko

- Koot: 116-158/164 cm - Värit: Vaaleansininen ja tummansininen Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

%

90

Happy Girls mekko

- Koot: 116-152 cm - Kaksi väriä Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

- Koot: 104-164 cm - Värit: Fuksia ja turkoosi Myymälät

Norm. 29,90

6

90

7

90

Mini Henriksson solmiot

- Koot: 10 cm (5,90€), 30cm, 40cm ja Junior Värit: Vaaleanpunainen, vaaleanvihreä, vaaleansininen, sini/vihreä, aqua ja musta Myymälät

Mini Henriksson rusetti

VAIN!

29

90

Norm. 32,99

-9%

Name It suorat housut - Koot: 116-164 cm - Väri: Tummansininen Ylivieska, Lahti, Jyväskylä

Myymälät

VAIN!

9

90

7

90

Lasten lippalakkeja

Norm. 16,90

- Frozen, Ryhmä Hau, My Little Pony, Star Wars, Spiderman, Cars ja Ninjago Myymälät

-41% Martinex Muumi vauvojen pyjamahaalari

Suosikkihahmot!

-22%

6

90

Lasten t-paitoja

- My Little Pony, Ryhmä Hau, Emoji, Superman, Spiderman ja Cars Myymälät

Norm. 8,90

-29%

4

-23%

90

Lasten sukkapaketit 3-pack Myymälät

Norm. 6,90

9

- Koot: 56-86 cm - Väri: Keltainen Myymälät

90

Lasten leggingsit

- Ryhmä Hau, My Little Pony ja Frozen Koot: 104-140 cm Myymälät

Norm. 12,90

VAIN!

8

90

-30 %

25

00

New Era lasten lippalakkeja Myymälät

22

6

90

Kider Basic lasten sukat 10-pack - Koot: 27/30-35/38 Myymälät

Norm. 9,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Norm. 12,90

-31%

Martinex Muumi vauvan body - Koot: 56-86 cm - Väri: Keltainen Myymälät

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Ulkoiluvaatevalikoima parhaimmillaan! Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-37%

9

90

/2kpl

Cms miesten hihaton paita

- Kosteutta siirtävä, elastinen materiaali Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. á 7,90

15

90

Cms miesten shortsit - Elastisesta materiaalista valmistetut shortsit treeniin tai vapaa-aikaan Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-37%

14

-41%

15

90

/2kpl

Cms miesten t-paita

- Kosteutta siirtävä, elastinen materiaali Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

90

Only Play Curvy Renea naisten verryttelytakki

Norm. 26,95

Norm. 59,99

-25%

29

90

Cms miesten vapaa-ajan housut

- Elastisesta materiaalista valmistetut housut vapaa-aikaan tai treeniin - Säädettävä vyötärö, taskut Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-11

15

90

Urheiluosastolla merkkilippiksiä laaja valikoima! - Puma, Adidas, State of Wow, Upfront, Björn Borg, Under Armour jne - Kuvan Puma Trucker lippis 15,90€ Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 17,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

19

90

Only Play Renea naisten verryttelyhousut

- Laskeutuvat vapaa-ajan housut teknisestä. kosteutta siirtävästä materiaalista - Koot XS-XL, Curvy-koot 42-54 Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-20

Suuri valikoima lippiksiä!

Herschel reput

- Rajoitettu erä! Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

- Sporttinen vetoketjullinen pusakka treeniin tai vapaa-aikaan - Koot XS-XL, Curvy-koot 42-54 - Elastinen, kosteutta siirtävä materiaali Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-26%

Norm. 39,99

%

49

90

Only Play Aubree Loose naisten t-paita - Naisten rento väljän mallinen t-paita urheiluun ja vapaa-aikaan - Kosteutta siirtävä materiaali Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. á 11,90

24

-17%

90

Only Play Curvy Blossom naisten trikoot

- Kukalliset jersey-trikoot - Saatavana Ylivieskassa, Lahdessa ja Jyväskylässä myös Curvy-koissa 42-54! Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-47%

15

90

Adidas Tiro 17 lasten kapealahkeiset verryttelyhousut

- Hyvin istuvat, kapealahkeiset treenihousut urheiluun tai vapaa-aikaan - Kiristysnyöri vyötäröllä, taskut, lahkeensuussa lyhyet vetoketjut - Koot 140-164cm Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 29,95

Norm. 26,99

%

-25%

29

90

Adidas Tiro 17 miesten kapealahkeiset verryttelyhousut - Hyvin istuvat klassiset futishousut hengittävällä materiaalilla Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 39,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

23


VAIN!

6

7

90

VAIN!

13

90

-59%

-20 %

90

Rawsom LUOMU VIHERJAUHE TAI MACAJAUHE

Rawsom Green Mix luomu viherjauhe sisältää ohran- ja vehnänorasta sekä spirulina- ja chlorellajauhetta. Luomu Maca toimii adaptogeeninä ja sisältää runsaasti aminohappoja. Greenmix 150g, Maca 300g Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 8,80

Norm. 16,90

-22%

Ladyvita 50+ 120 TABL

Norm. 9,90

Ecodenta Refreshing tai Meloni hammastahna 100ml

Sisältää juuri ne lisäravinteet, joita 50+ naisen elimistö tarvitsee, kaikki yhdestä valmisteesta. Myymälät ja Karkkainen.com

69€/L Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

VAIN!

8

90

Heleä iho kesään!

-10 %

-22%

6

Norm. 11,90

Magnex375mg MAGNESIUM 180 TABL

-25%

Yano MCT-ÖLJY 500ML

0,04€/kpl. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 8,90

Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

1

00

Norm. 1,90

5

Halva Suomi tai Piknik 375 g karkkipussi

Ihana uusi pehmeä hedelmämakeispussi! Makuina: hedelmä-salmiakkisekoitus: sinivadelma, vesimeloni, mango, granaattiomena ja pehmeä salmiakki. Myymälät ja Karkkainen.com

24

15

90

GLUCOSAMIN PLUS 120tabl Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,00

22

90

METHODDRAINE DETOX 80G SKIN TEHOKUURI

Kirkas ja heleä iho sekä energinen ja puhdas keho! Ihoa puhdistava ja kirkastava 7 päivän tehokuuri. Vaikuttavina ainesosina 6 luomulaatuisen kasvin tehoyhdistelmä. Pakkauksessa mukana hellävaraisesti kuoriva Konjac puhdistussieni. 7x11,43g Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 25,50

00

/3kpl

Golden Star 220 g Himalajan suola tai merisuola maustemylly

Himalajan suola tai merisuola maustemylly Myymälät ja Karkkainen.com

1

50

/2kpl

Djungelvrål 80 g pussi

Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoilusuosikki kesän makeimpiin juhliin!

4

-47%

90

-16%

90

Haribo Matador Mix 800 g rasia

Matador Mix on yksi Haribon suosituimmista makeissekoituksista, sisältäen hedelmäviinikumi-, lakritsi-, ja raemakeisia. Tämä sekoitus on niin lasten kuin aikuistenkin suosikki. Matador Mix -sekoituksessa on mm. Lakutoukkia, jotka ovat irtomakeisina kestosuosikkeja. Oiva lahjaidea ja varma tarjoilusuosikki juhlissa. Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


! v 1 n e n i ä k k r ä K n Jyväskylä ulle in s n o lä il e M ! e m sam s n a k n a a m li h ju ! le ia s Tu k u jo r a it r ä t t n y ja s ia m u t h a p a t a it e huik

99,- 89,VAIN!

VAIN!

Norm. 199,00

Norm. 119,00

100kpl erä!! 1kpl / asiakas!

-50 % Asioi Kärkkäisellä ja voita huikea venepaketti!

Innolux Yki Nummi 500 lokkivalaisin

50 KPL ERÄ!!

-25% Huawei Y6 2017 älypuhelin

K ATSO LISÄ Ä TARJOUKSIA! Lehden tarjoukset voimassa Kärkkäisen Jyväskylän myymälässä 17.–30.5.2017 niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei jälleenmyyjille. Painovirhe- ja toimitusvarauksella. Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

25


SYNTTÄREILLÄ TAPAHTUU! LA 19.5. SISÄLLÄ:  Brio Play Event leikkitapahtuma 17.–20.5.  Hattarakone klo 10–12 ja 13–15  Trial pyöräilynäytöksiä klo 11, 13:30 ja 15 Trialpyöräilijä 17-vuotias Antti Rekilä on mm. vuoden 2018 tuore sisähallin SM-hopeamitalisti miesten Eliteluokassa. Trialpyöräily on taito- ja tasapainolaji, jossa mm. hypätään pyörällä esteiden päälle ja sieltä alas. Luvassa on myös ajoa ilman eturengasta sekä  naruhyppelyä pyörällä.

 La 19.5. klo 10–17

 La 19.5.

La 19.5.

LA 19.5. ULKONA:

klo 10–12 ja 13–15

klo 11, 13.30 ja 15

 19.5. Pomppulinna klo 10–17 (säävaraus, sateen sattuessa ei voi pystyttää)  Poniratsastusta klo 11–17 perheen pienimmille  Eräoppaiden kodalla pe ja la klo 11–18: nokipannukahvit, nisua, lapsille mehua, makkaranpaistoa Lapsille erätaitorasteja.

To 17.5.– su 20.5.

 La 19.5.

Pe 18. – la 19.5.

klo 11–17

klo 11–18

SYNTTÄRIARVONTA!

VOITA HUIKEA VENEPAKETTI!

l Lalizas pelastusliivi 70-90kg ta C30 sähköperämoottori // 2kp Ideal 430 soutuvene // Minnko

Täytä arpakuponki ja palauta se Jyväskylän Kärkkäisen eräosastolle ke 30.5. mennessä.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan Kärkkäisen facebook-sivulla.

Nimi:

26

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Puhelin:

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Etnies ja Volcom malliparikengät

Kaikki polkupyörät

- 100kpl erä vapaa-ajan kenkiä maahantuojan näytevarastosta! Jyväskylä

-43%

20,VAIN!

Koskee myös tarjouspyöriä!

Norm. 34,90

-15

% ERÄ 20KPL

-50 %

99

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

Garmin Vivoactive HR Gps-älykello

Ei koske sähköpyöriä

Rannesykemittauksella varustettua Vivoactive HR ‐GPS‐älykelloa voi käyttää monipuolisesti eri urheilulajeissa. Varsinaisten liikuntasuoritusten ulkopuolella kellon sisäinen aktiivisuudenseuranta laskee päivittäisen askelmäärän ja kalorinkulutuksen sekä saat älykkäät ilmoitukset saapuville puheluille, tekstiviesteille, sähköposteille, some‐ilmoituksille, jne. Jyväskylä

Norm. 199,00

-54 %

5

jopa -38%

90

Daiwa J-Braid X4E 135 m kuitusiima Suorituskykyinen punottusiima. Siimarullassa 135m. vahvuudet 0,15mm-0,29mm. Jyväskylä

Norm. 12,90

-80 %

9

90

Torstai/Icepeak naisten caprihousuja

- 50kpl erä Icepeak/Torstai naisten shortseja sekä caprihousuja vapaa-aikaan - Hajakokoja - Väri- ja mallilajitelma Jyväskylä

Norm. 49,90

-51%

4

90

Oxide Miesten/lasten shortsit - 100kpl erä pitkää shortsia! - Elastinen vyötäröresori, taskut - Verkkovuori Hajakokoja miehille ja lapsille Jyväskylä

Norm. 9,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-47%

79 Alk.

00

29.89 /kk (3 kk)

ScoutGuard SG562 riistakamera

19

90

Daiwa Sweepfire avokelavapa

- Kapeat aihiot - Täydellinen tasapainoisuus - Heittäminen ja uittamisen hallinta sekä väsytysominaisuudet ovat vertaansa vailla! - Mitat 5´, 7` ,8´, 9`. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,90-32,00

-20

Kaikki vaelluskengät

%

Jyväskylä

12MP riistakamera erittäin nopealla laukaisulla. Näkymätön IR salama. Toimintaetäisyys jopa 26 m. Jyväskylä

Norm. 149,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

27


99,VAIN!

69,VAIN!

-42% Brightsolar 85W aurinkopaneeli Jyväskylä

36,73 /kk (3 kk) Norm. 199,00

Alk.

26,48 /kk (3 kk) Norm. 119,00

Alk.

-63%

10

00

K-Fab Finn pöytävalaisin

100kpl erä!! 1kpl / asiakas!

Jyväskylä

Norm. 26,90

-50 %

Innolux Yki Nummi 500 lokkivalaisin Jyväskylä

15,- 25 VAIN!

-44 %

200kpl erä! 1kpl / asiakas!

-54

%

Opal 20m kaapelikela

- Pituus: 20m - VSKB 3x1,5m2 - IP44, sisä- ja ulkokäyttöön Jyväskylä

Norm. 32,90

Norm. 32,90

-38%

99

00

Alk.

36.73 /kk (3 kk)

Innolux Yki 390 plafondi Jyväskylä

K-Fab Marion riippuvalaisin - Väri: valkoinen Jyväskylä

00

Norm. 159,00

99,- 5

Norm. 45,00

VAIN!

-31%

36,73 /kk (3 kk) Norm. 189,00

Alk.

90

Juuan DOLOMIITTIKALKKI 40 kg

Norm. 8,50

Norm. 5,50

-17%

Easy puutarhakalustesetti

Kaunis ja siro setti, johon kuuluu kahden istuttava sohva, kaksi tuolia, pöytä ja istuinpehmusteet. Runko galvanoitua mustaksi maalattua terästä ja istuinosat mustaa polyrottinkia. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 189,00

4

00

GreenCare PUUTARHAN KESÄ 1kg

Aito ja alkuperäinen, vaaleanpunainen kastelulannoite joka käy niin ulko- kuin huonekasveille. Kukittaa ahkerasti ja parantaa satoa. - 1 kg Myymälät ja Karkkainen.com

-48%

-27%

10

Dolomiittikalkilla sadon määrä kasvaa ja laatu paranee. Kalkitusaine maan happamuuden neutralointiin sekä kalsiumja magnesiumlannoitukseen. 0,12/kg Myymälät ja Karkkainen.com

00

/4pkt

KOIVUBRIKETTI 10 KG - Koivubriketti 10kg - Erittäin hyvä lämpöarvo - Sopii kaikkiin kodin tulisijoihin - Lämpöarvo n. 5 kWh/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 3,00

28

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


KAIKKI TEFAL PANNUT -20%

Kaikki Tefalin laadukkaat pannut synttärihintaan -20% . Tule tutustumaan valikoimaan ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva pannu. Jyväskylä

150 KPL ERÄ!!

-64

%

Arabia Muumit Niiskuneiti tai Muumipeikko minifiguuri Ensimmäisen kerran vuosina 1992 ja 1993 lanseetatut minifiguriinit Muumipeikko ja Niiskuneiti. Nyt erä synttärihintaan! Jyväskylä

-68%

7

VAIN!

90

5

00

Heirol 15,5 cm maustemyllysetti

Makoisa lahjasetti itselle tai ystävälle. Pippuri- ja suolamyllyissä on laadukas keraaminen koneisto, jollle myönnämme 10v takuun. Myllyt on täytetty suositulla pippuriseoksella ja merisuolalla. Myllyn korkeus on 15,5cm ja halkaisija 5,5cm. Myllyt tulee pestä käsin ja kuivata huolella. Jyväskylä

Norm. 13,90

-20

%

50 setin ERÄ!

Norm. 24,90

Schwartzkopf Osis HIUSKIINNE

- Strong hold tai Medium hold - 500 ml Jyväskylä

VAIN!

-23%

6

50

11

90

Norm. 9,50

Lumene Color Correcting 30 ml meikkivoide

VAIN!

Innovatiivista teknologiaa hyödyntävä CC Cream SPF 20* -voide näyttää ja tuntuu luonnolliselta iholla – antaen silti hyvän peittävyyden ja puolimatan lopputuloksen. Jyväskylä

Norm. 15,50

VAIN!

9

90

-11%

8

50

LUMENE 200 ML MEIKINPOISTOAINE Jyväskylä

Norm. 9,50

16

50

Norm. 19,90

-15%

Boss Bottled 75 ml deo stick Boss Bottled 75 ml deo stick Jyväskylä

Norm. 15,50

-36%

FINISH ALL-IN-ONE 120 TAB KONETISKI Jyväskylä

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

29


Luhtan Milli pyyhkeitä rajoitettu erä! VAIN!

6

90

Jopa -64 % Luhta Milli pyyhkeet ja käsipyyhkeet

70x140cm

Norm. 15,90

- Materiaali: 100 % puuvilla - Värivalikoima vaihtelee myymälöittäin Jyväskylä

VAIN!

2

50

50x70cm

Norm. 6,90

VAIN!

6

90

8

90

100 kpleen erä

-44 %

Norm. 18,90

2 kpl/pkt

VAIN!

Univisio Tuike säätötyyny

Korkealaatuinen Tuike vetoketjutyyny sopii laadukkuutta arvostavalle nukkujalle. Päällyskankaana tyynyssä on ihanan tuntuinen tiheä 100 % puuvillapercale ja tyynyn täytemäärä on säädeltävissä yksilöllisesti jokaisen nukkujan toiveiden mukaisesti. Tyyny on Suomessa valmistettu luotettava Avainlipputuote. Materiaali: puuvillapercale Koko: 50x60 cm Jyväskylä

-63%

Gigi valmisverho

- Materiaali: 100 % Polyesteri - Koko: 140x240 cm - 2 kpl / pakkaus -Värit: Kirsikka, lila, turkoosi, sii´ninen, pellava, pinkki tai minttu Jyväskylä

Norm. 15,90

-50 %

H&S hyllykkö

- Materiaali: MDF-levy, metalli - Koko: 37x10 h55 cm - Väri: musta kehikko, natural hyllylevy Jyväskylä

-37%

6

90

Vallila Kanaset kynnysmatto

- 100 % polyamidisilmukkanukka - Koko, cm: 50x80 - Värit: harmaa tai vihreä Jyväskylä

Norm. 10,90

-57%

14

90

Vallila Villisalaatti kappa - 83 % puuvilla, 17 % polyesteri - Koko, cm: 60x250 - Värit: avokado tai puuteri Jyväskylä

Norm. 34,90

-38%

-45%

9

24

90

VAIN!

8

90

90

Vallila Lakka, Leinikki Vallila Leinikki tai Kaneli matto matto - Koko: 55x85 cm - 95 % polyesteri, 5 % viskoosi Jyväskylä

Norm. 17,90

- Koko, cm: 75x160 - 95 % polyesteri, 5 % viskoosi Jyväskylä

Norm. 17,90

Norm. 39,90

VAIN!

19

90

Norm. 32,90

62 litraa

-64 %

2

50

Kotoilu Work kello - Koko: 30x30x4,2 cm Jyväskylä

Norm. 6,90

30

-40 %

14

90

Kotoilu kannellinen peltitynnyri

- Koko: 42x35x47,5 cm - Vetoisuus: 62 l Jyväskylä

Norm. 24,90

-55%

14

90

The Gang Magnolia öljyväritaulu - Materiaali: canvaskangas, puu - Koko: 50x150x3 cm Jyväskylä

Norm. 32,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-40 %

Form Living seinädeco

- Koko: 62x62cm - Värit: musta tai valkoinen Jyväskylä Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Tajuton synttäriale!

-50

%

50 kpl erä

Lego Creator 31069 Perheen moduuliomakotitalo Rakenna ihastuttava 3-in-1 Perheen moduuliomakotitalo ja nauti leikeistä! Ikäsuositus 8-12 vuotiaille. 728 osaa. Jyväskylä

50 kpl erä

-50

Lego City 60166 Järeä pelastushelikopteri

%

Lähde majakalle, jossa kajakilla meloja on kadottanut melansa. Laske helikopterin ramppi ja laske vesiskootteri vesille melan noutamista varten. Pelasta sitten pulaan joutunut kajakilla meloja laskemalla vinssi. Ikäsuositus 6-12 vuotiaille. 415 osaa. Jyväskylä

-44 %

5

00

Hape hakka 6 tappia

Lapsen ensimmäinen värikäs hakka. Alusta sekä vasara ( pituus 16 cm ) on valmistettu puusta ja vasaroitavat tapit ovat kestävää muovia. - Ikäsuositus: 1+. Jyväskylä

Norm. 8,90

-64 %

15

00

Bruder 03052 John Deere 7930 traktori paripyörillä

Bruder - John Deere 7930 tuplarenkailla. - Mittakaava 1:16 - Pituus n. 37 cm - Ikäsuositus yli 5-vuotiaille Ikä: 5-7v Ikä: 8-13v Jyväskylä

Norm. 41,90

-62%

3

00

LPS: Lemmikkiystävät Jyväskylä

Norm. 7,90

-44 %

5

00

Habe ihanat eläimet

- Hyvää muistia vaativa peli, jossa kerätään ruokaa eläimille ja kuljetetaan ne laitumelle syömään. - Pelivälineet puuta ja vahvaa kartonkia. - 2-4 pelaajaa. Ikäsuositus: 3+. Jyväskylä

Norm. 8,90

5

00

Tactic Zombie Kimble

- Liikuta neljä pelinappulaasi pelilaudan ympäri maaliruutuihisi! - Ensimmäinen pelinappulansa turvaan saanut pelaaja voittaa pelin, mutta matkaan saattaa tulla mutkia. - Peli on täynnä upeaa Zombie -kuvitusta! -Pelaajat: 2-4 Ikä: 5-7v Jyväskylä

Norm. 19,90

-60 %

3

-66%

00

Muumi väritysrulla

Onko se tapettia? Onko se boordi? Onko se tarra? Vai värityskirja? Se on kaikkea tätä! Se on muumirulla! Väritä kuvat, leikkaa haluamasi kokoiseksi tai laita sellaisenaan seinälle. Jyväskylä

Norm. 7,50 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-75%

19

90

Smoby Chef Leikkikeittiö

- Uusi Smobyn hyvin muotoiltu leikkikeittiö - Sisältää espresso keittimen, uunin, jääkaapin, keittotason - Laaja leikkitila - 23 erilaista tarviketta - Ikäsuositus 3 vuotiaasta alkaen - Valmistettu Ranskassa Ikä: 3-4v Jyväskylä

Norm. 59,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

31


VAIN!

9

00 /5kpl

1

50

-24 %

/2kpl

Fazer SININEN MAITOSUKLAALEVY 200 g

25

DJUNGELVRÅL 80 G PUSSI

9.00€/kg Jyväskylä

Jyväskylä

00

Perus tai Maxi Rokka 15 kg

- Perus Rokka on pienten ja keskisuurten koirien vehnätön täysravinto. Proteiinia 28 % ja rasvaa 16 %. - Maxi Rokka on suurien rotujen täysikasvuisille koirille tarkoitettu vehnätön täysravinto. Proteiinia 25 % ja rasvaa 13 %. 1,66/kg Jyväskylä

Norm. 32,90

ERÄ!

-15%

39

-40 %

90

15

Regulat PRO BIO 350 ml

Vuoden kalaöljyt yhdessä purkissa Norjalaisista villikaloista. Jyväskylä

Norm. 24,90

Norm. 46,90

-40 %

89

-17%

00

33.31 /kk (3 kk)

OSANN COSMOSP 0-18 KG VADELMA ISTUIN

Painoluokassa: 0-18 kg Kiinnitysjärjestelmän: 5-piste valjaat Kangas: 100% polyesteriä, pestävä 30 ° C Jyväskylä

Norm. 148,50

Narulelulajitelma koiran aktivointiin. Viisi eri mallia: lenkit, luu, patu, sandaali ja veto. Pituudet 18 - 24 cm. Jyväskylä

Norm. 3,50

9

00

Wuffe matkapeti

Lemmikin matkapeti on helppo kuljettaa tarranauhoilla rullattuna. - Mitat: 110 x 65 cm. Jyväskylä

Norm. 13,90

21

90

99,-

OSANN DREAM 15-36 KG MUSTA TAI VADELMA KOROKE

-Muotoiltu istuin, käsinojat. - Irrotettava päällinen- pestävä käsin 30 asteessa. Jyväskylä

36.73 /kk (3 kk) Norm. 149,-

Alk.

Norm. 26,50

-30 %

90

-30 %

6

90

Ainu Lehmä pehmolelu

AINU POSSU PEHMOLELU

Norm. 9,90

Norm. 9,90

- Lempeäkatseinen Ainu Lehmä on hauska ja turvallinen ensilelu vauvalle Jyväskylä

32

/2kpl

Petro mustavalkoiset narulelut

-35%

VAIN!

ERÄ!

6

3

00

00

Yano KALAÖLJY 360kaps

Luomu entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Sen positiiviset vaikutukset näkyvät mm. vastustuskyvyssä, energian lisääntymisenä. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Jyväskylä

Alk.

-57%

- Suloinen ja pehmeä Ainu Possu, jolla on hauska saparo Jyväskylä

12

90

Bobo Baby hupullinen pyyhe

Erittäin pehmeä ja laadukkaasti valmistettu värikäs kylpypyyhe hupulla.100 % puuvillaa Jyväskylä

-21%

5

90

Lilla Nel 70 x 80 cm 3kpl kuviollinen harso

-Paksuus: 120 g / m²-Koko: 70 x 80 cm-Kestää pesun 95 asteessaJyväskylä

Norm. 7,50

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

ERÄ!

-34 %

Britax Two-Way 9-25 kg turvaistuin

TWO-WAY on muotoiltu perheille, jotka tarvitsevat joustavuutta. Kuten selkä menosuuntaan tai kasvot menosuuntaan matkustaminen 9 kg – 25 kg lapsille. Sekä sujuva siirrettävyys autojen välillä kompaktin koon ja kevyen painon ansiosta. Paino: 7,1kg-Mitat KxLxS: 72 x 47 x 50 cm Väri: Cosmos black Lapsen paino, kg: 9-25kg Jyväskylä

Norm. 149,00

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-67%

19

90

Brandtex Naisten Stretch Farkut

-Koot:36-50 -Värit:musta ja sininen -Pituus: 82cm Jyväskylä

Norm. 59,90

VAIN!

-48%

VAIN!

-50 %

19

Jdy Naisten Kevätakki -Koot:XS-L -Väri:tum. sininen Jyväskylä

Norm. 39,99

90

12

19

90

90

Jdy Naisten Mekko

-Koot:XS-XL -Värit:musta ja valkoinen Jyväskylä

Norm. 24,99

-72%

16

90

Shine farkut - Regular runko Jyväskylä

Norm. 39,90

Norm. 59,95

Norm. 39,90

-50 % Modate takki Jyväskylä

Norm. 39,90

-33%

Lasten asusettejä - Koot: 12-36 kk ja 4-16 vuotta - Useita malleja Jyväskylä

-48%

12

90

Modate reisitaskushortsit Jyväskylä

Norm. 24,90

VAIN!

19

90

-37%

18

90

Tom Tailor collegehuppari

Norm. 29,90

-useita värejä Jyväskylä

Norm. 29,99

-57%

12

90

D.T. New York sneakerit Koot: 40-45 Jyväskylä

Norm. 29,90

7

90

Metsola Basic trikoopipo

Norm hinta 19,90 Tarjoushinta 7,90 Jyväskylä

Norm. 19,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-55%

26

-48%

90

Gulliver lasten tennarit - Koot: 24-35 - Värit: Lime ja pinkki Jyväskylä

Norm. 59,90

12

90

Naisten Tennarit

-Koot:36-41 -Värit:musta ja valkoinen Jyväskylä

Norm. 24,90

-45%

9

90

Moza sneakerit -Koot: 40-46 Jyväskylä

Norm. 17,90

-50 %

14

90

Naisten Tennarit

-Koot:36-41 -Värit: pink ja valkoinen Jyväskylä

Norm. 29,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

33


2-IN-1 LAITE!! 15 kpl ERÄ!!

-38%

Lenovo Miix 320 X5/10.1"HD kannettava Kannettaja ja tabletti samoissa kuorissa! 10,1" HD/ Intel Atom Z8350 4-ydin prosessori/2GB/64GB eMMc/Windows 10 Home Jyväskylä

Norm. 289,00

179,VAIN!

34,05 /kk (6 kk) Norm. 289,00

Alk.

25kpl ERÄ!!

-36%

299,Alk.

54.94 /kk (6 kk)

ACER ASPIRE E5-573-38JX 15.6" KANNETTAVA TIETOKONE

15,6" FHD/ Intel i3/4GB/128GB SSD/WIN10 Edullinen heijastamattomalla Full HD -näytöllä, tehokkalla Core i3-prosessorilla ja nopealla SSD-levyllä varustettu peruskannettava. Jyväskylä

Norm. 469,00

40KPL ERÄ!!

-40 %

29

90

Logitech G105 pelinäppäimistö

Logitech G105 Gaming Keyboard on tosissaan pelaavan keskeinen työkalu. Voit pelata myöhään yöhön LED-taustavalaistuksen ansiosta. Kuusi ohjelmoitavaa, kolmitilaista näppäintä mahdollistavat 18 erilaisen makroyhdistelmän määrittämisen peliä kohden. Näppäimet on helposti ohjelmoitavissa ladattavan Logitech G-ohjelmiston avulla. Jyväskylä

Norm. 49,90

-45%

9

90

Esperanza Fighter MX205 pelihiiri

- Tavalliset hiiret eivät useinkaan riitä tarkkuudeltaan ja muotoilultaan pelaamiseen, tämä edullinen hiiri tuo pelaajan kalustoa kevyemmän kukkaron omistajalle - Tarkkuus säädettävä: 800 / 1200 / 1600 / 2400 dpi - Punoskaapeli ja vahvistettu USB-liitin kestävät - Ergonominen hiiri peukalopainikkeilla (Back - Forward) Jyväskylä

-36%

9

90

Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 langaton optinen hiiri

Pienikokoinen, käyttömukava ja kätevästi kuljetettava langaton hiiri. Jyväskylä

VAIN!

Norm. 15,50

Norm. 17,90

50KPL ERÄ!!

-60 %

-75%

7

90

Lexar JumpDrive S37 32GB muistitikku

Edullinen, nopea ja turvallinen USB 3.0 -muistitikku kuvien, videoiden ja tiedostojen siirtoon ja säilytykseen Jyväskylä

Norm. 19,90

34

9

90

Turtle Beach Ear Force Z11 kuulokemikrofoni

Z11 on hinta-laatusuhteeltaan täydellinen kuulokemikrofoni PC-pelaajille, jotka etsivät korkealuokkaista äänenlaatua ja äärimmäistä mukavuutta. Jyväskylä

Norm. 39,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

8

90

Norm. 16,90

-47%

SanDisk Ultra Cruzer USB 3.0 32GB muistitikku Huippunopea Ultra Cruzer USB-muisti - USB 3.0 Nopeus jopa 80MB/s - Sisäänvedettävä USB-liitin Jyväskylä

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


50KPL ERÄ

-17%

49

90

GOD OF WAR PS4 Kratos palaa toimintasarjan rohkeassa uudessa luvussa, vain PlayStation 4:llä! K18 Jyväskylä

Norm. 59,90

VAIN!

7

90

Norm. 15,90

, 239 VAIN!

-50

%

Esperanza PS3/PS2/PC Peliohjain

- Langallinen / USB ja Playstation 2 - liittimet - Värinä - 12 painiketta, D-pad ja analogiset tatit - Yhteensopivuus: PS2/PS3/PC Jyväskylä

50 KPL ERÄ!!

-20 % Sony PS4 Slim 500Gb PELIKONSOLI Jyväskylä

44,49 /kk (6 kk) Norm. 299,00

Alk.

-63%

9

90 30 kpl erä

F-Secure Freedome Mobile

Freedome estää mainostajien ja hakkereiden seurannan sekä torjuu tehokkaasti haitalliset sivustot ja sovellukset. VPN salaa kaiken liikenteen myös suojaamattomassa WiFi-verkossa. -1 käyttäjä/1 laite 12kk -Android 4.0.3 tai uudempi, iOS 7.0 tai uudempi Jyväskylä

Norm. 26,90

-41%

99

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

NIKON PROSTAFF 3S 8X42 KIIKARI

PROSTAFF 3S -kiikareissa yhdistyvät laatu ja edullinen hinta. Vesitiiveyden ja keveyden ansioista oiva yleiskiikari luonnon tarkkailuun. Jyväskylä

Norm. 169,00

89,-

-50 %

39

90

OBH Nordica 5593 Attraxion Extreme hiustenleikkuukone Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 79,90

VAIN!

33,31 /kk (3 kk) Norm. 119,00

Alk.

50 KPL ERÄ!!

-25

%

Huawei Y6 2017 älypuhelin

5 tuuman näytöllä ja tehokkaalla 1.4GHz neliydinprosessorilla varustettu Huawei Y6 2017 älypuhelin monipuoliseen käyttöön ja yhteydenpitoon. Jyväskylä Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-30 %

69

Alk.

00

26.48 /kk (3 kk)

PLANTRONICS VOYAGER LEGEND + LATAUSKOTELO

Plantronics headset Voyager Legend kätevällä latauskotelolla, kotelossa integroitu akku jolla voit ladata laitteen. Jyväskylä

Norm. 99,00

-20 %

39

90

Cooltron MM720CPK MIKROAALTOUUNI - Suurin teho: 700 W - Uunin tilavuus: 20 l - Pyörivän lautasen halkaisija: Ø 255 mm - Mitat (L x S x K): 440 x 355 x 258 mm - Väri: valkoinen Jyväskylä

Norm. 49,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

35


, 59 VAIN!

VAIN!

23

90

Norm. 32,90

-29%

MAX 2KPL ASIAKAS! 4 lavan erä!

-27

%

Mobil 1 ESP formula 5W-30 4L moottoriöljy

19

23,06 /kk (3 kk) Norm. 149,00

Alk.

90

-60 %

Rock RC-2000 12V 907kg vinssi langattomalla kaukosäätimellä

Mobil Super 3000 5W-40 MOOTTORIÖLJY

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 on erittäin suorituskykyinen synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu antamaan erinomainen puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky. Jyväskylä

Mobil 5W-40 on erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka täyttää nykyaikaisten bensiini- ja dieselmoottoreiden asettamat tiukimmatkin voiteluöljyvaatimukset Jyväskylä

Norm. 27,90

39,-

Laadukas Rockin vinssi langattomalla kauko-ohjauksella! - Vinssi 12V 907kg - Vaijeri 4mmx15m - Nopea veto, matala virrankulutus - Automaattinen kuormanpitojarru - Power in/out - Moottori (Kestomagneetti) 12V-1kW - Välityssuhde 153:1 - Telan halkaisija x pituus 32x71mm - Telan laipan halkaisija 96mm - Koukku 3/16" Mitat 320x105x110,5mm - Paino 6,6kg - Kiinnityspulttien etäisys 48x76mm Jyväskylä ja Karkkainen.com

VAIN!

23,06 /kk (3 kk) Norm. 69,00

Alk.

-43

%

Geetee hylsysarja 1/4-1/2 62-OS

-62-Osaa -Hylsyt 1/4 " 4-13mm -Hylsyt 1/2 " 8-32mm Jyväskylä

-32%

88

Alk.

00

32.97 /kk (3 kk)

GeTee TYÖKALUSARJA 88-OS 1/4+1/2

-17%

49

00

Woima 60Ah vapaa-ajan akku

Laadukas Woima vapaa-ajan akku mökille, asuntovaunuun, asuntoautoon tai veneeseen. - 12V 60Ah 480A - Mitat 242x175x175mm - Napaisuus -/+ Jyväskylä

Norm. 59,00

- 88-Osaa - Hylsyt 1/4 " 4-13mm - Hylsyt 1/2 " 10-32mm - Kiintolenkkiavaimet 6-19mm - Piippuavaimet 8-15mm - Kuusiokolosarja yms. Jyväskylä

Norm. 129,00

-41%

-25%

49

99

Alk.

00

TIMCO 10m paineletkukela

- Muovirunkoinen umpikela paineilmalle - Letkun pituus 10m - Letku 8/12mm polyuretan - Sisältää liittimet Jyväskylä

Norm. 65,00

36

00

36.73 /kk (3 kk)

Stanley 2200W painepesuri

Stanleyn laadukas painepesuri vahvistetulla 8m paineleletkukelalla. Teho 2200W, 150bar. Spraysuutin, Turbosuutin, vedensuodatin ja pesuainepullo. Lisävarusteet: Terassipesuri, Pesuharja. -Maksimi vesimäärä, l/h:440 l/h Jyväskylä

Norm. 169,00

-61%

19

00

Geostar 350F automaatti hitsauskypärä

- Maski tummuu, kun valokaari syttyy ja vaalenee kun valokaari sammuu katseluaukko: 92 x 42 mm - Tummuus vaaleana: DIN 4 - Tummuus hitsattaessa DIN 11 - Päälle/pois kytkentä täysin automaattinen - UV/IR suoja pysyvä DIN 16 - Teholähde aurinkokenno+litiumparisto CR2032 - Kytkentäaika vaaleasta tummaksi 0,000025 sek - Paino: 490 g Jyväskylä

Norm. 49,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

675,-

Alk.

63.82 /kk (12 kk)

KIPOR IG2600 INVERTER AGGREGAATTI

Kipor salkkuaggregaatit ovat loistava valinta esimerkiksi matkailuautoon tai veneeseen. Kipor IG-sarjan koneet ovat teknisesti uusinta siniaalto-tekniikkaa joka mahdollistaa myös herkkien laitteiden kuten tietokoneiden käyttämisen. IG-koneet ovat käyntiääneltään perinteisiä malleja huomattavan paljon hiljaisempia ja polttoaineen kulutus on minimaalista koneen käydessä aina virran kulutuksen vaatimilla kierroksilla. Tyylikkäästi muotoiltu ja kevyt salkku on helppo kuljettaa. - Nimellisteho 2.3 kVA - Max. teho 2,6 kVA - Tasavirta ulosotto 12 V 12V-8.3A - Polttoainetilavuus 5 l Polttoainnen kulutus 0,5l g/kW.h Jyväskylä Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

VAIN!

VAIN!

3

1

1

20

00

20

Norm. 1,50

Norm. 4,20

Norm. 1,90

-37%

Foxy Blue tai Green 500 ml ikkunanpuhdistusaine

-20 %

Arix 5 kpl monikäyttösiivousliina

- Tehokas ikkunanpuhdistusaine - Ikkunat ja peilit kirkkaaksi ja puhtaaksi Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

-50 %

1

00

VAIN!

5

Air Wick Morning Rain 150 g ilmanraikastin

50

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,00

Norm. 6,20

-35%

-44 %

1

Vanish Gold Pink tai white 470 g tahranpoistaja

Harpic Active Fresh Pink blossom ja Citruswc-raikastin

Vanish esittelee tahranpoiston vallankumouksen. Vanishin huippuunsa kehitetty koostumus on niin tehokas, että se poistaa tahrat jopa 30 sekunnissa! Parhaiden ja nopeimpien tulosten saamiseksi esikäsittele tai liota, ja tulokset näkyvät jo 30 sekunnissa. Turvallinen sekä värillisille että valkoisille tekstiileille.Sisältö 470 g Myymälät ja Karkkainen.com

1

50

00

-11%

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 1,80

Harpic Active Fresh Pink blossom ja Citrus wc-puhdistaja

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,30

-29%

Wellaflex Volume&Repair, Ultra strong, Extra strong 250 ml hiuskiinteet ja 200ml muotovaahdot Myymälät ja Karkkainen.com

14

90

Lumene Nordic Chic Color Correcting 8 g puuteri

6

90

6

90

Lumene Nordic Chic Lumene Nordic 1,2 g kulmakynä Chic 5 ml Huolitellut kulmat ovat trendi, joka on kulmavaha tullut pysyäkseen. Ne kehystävät kasvosi ja kohottavat meikkityyliäsi, oli kyse sitten luonnollisesta päivätyylistä taielegantimmasta iltatyylistä. Myymälät ja Karkkainen.com

Kulmien korostamiseen ja muotoiluun. Tarkka ja vaivaton muotoilu. Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-45%

9

90

Lumene True Mystic Volume waterproof ja True Mystic Curl ripsivärit Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 17,90

Minimoi ihonsävyn epätasaisuuksia ja tekee ihosta yhtenäisen tasoittamalla ihon sävyä pehmeällä, tasaisesti levittyvällä koostumuksella, joka ei kuivata ihoa. Raikas, samettisen matta lopputulos. Innovatiivinen, vihertävä tehosteosa, mahdollistaa yksilöllisen ja tarkan punaisuuden peittämisen Myymälät ja Karkkainen.com

12

90

Lumene Nordic Chic Color Correcting 1,8 ml peitekynä

Täsmätuote ihon sävyssä olevien epätasaisuuksien neutraloimiseen. Kolme sävyä on kehitetty neutraloimaan kasvoilta punaisuutta, kirkastamaan sameaa ihoa sekä häivyttämään sinertäviä ihoalueita, kuten tummia silmänalusia ja couperosaa. Sävy: Green, Violet tai Peach Myymälät ja Karkkainen.com

12

90

Lumene CC Golden 30 ml meikkivoide Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

37


Kalvokengissä jalat kuivana!

VAIN!

79

90

Juoksukengät metsäpoluille

30.20 /kk (3 kk) Norm. 95,-

Alk.

129,Alk.

99

46.98 /kk (3 kk)

Salomon Xa Pro 3D Gore-Tex kengät

-16% Salomon Xt Asama Gore-Tex maastojuoksukengät - Kevyt ja tukeva Gore-Tex kalvollinen juoksukenkä aktiiviulkoilijalle! - Naisten ja miesten koot Myymälät ja Karkkainen.com

- Suosittu vedenpitävä retkeily ja ulkoilujalkine - Gore-Tex kalvo suojaa kosteudelta - Sensifit –rakenne pitää jalan tukevasti paikallaan ja tekee kengästä erittäin istuvan - Pehmeä ja vaimentava Eva – välipohja - Pikanauhat - Korkeusero 11mm - Kokoja miehille ja naisille Myymälät ja Karkkainen.com

Asicsit asfalttilenkeille Edullisesti lapsille!

139,Alk.

50.40 /kk (3 kk)

Asics GEL-Cumulus 19 juoksukengät

- GEL-vaimennettu harjoituskenkä pitkille lenkeille - GEL-Cumulus 19 juoksujalkine tarjoaa hyvän vaimennuksen ja ohjaavuuden harrastaja ja aktiivijuoksijalle pitkille lenkeille - Jalkineen FluidRide välipohja tarjoaa todella kimmoisan ja rullaavan kokonaisuuden jonka vaimennuksesta huolehtii GEL-vaimennus kannassa ja päkiässä - Ulkopohjan Guidance Line ohjaavuusura pyrkii ohjaamaan askelkontaktia neutraaliin linjaan koko lenkin ajan ja auttaa näin jaksamaan pidemmälle Naisten ja miesten koot Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

159,Alk.

30.57 /kk (6 kk)

Asics GEL-DS Trainer 23 juoksukengät

- Kevyt harjoitus- ja kilpakenkä - Aktiivijuoksijan valinta kanta ja päkiä GEL-vaimennuksella nopea vauhtisille lenkeille, veto-harjoituksiin ja kilpailu suorituksiin - Kevyt ja rullaava Solyten välipohja antaa miellyttävän rullaavuuden ja tehostaa jalkineen kimmoisuutta auttaen juoksemaan nopeampaa ja pidemmälle - Miesten ja naisten koot Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

175,Alk.

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

Salomon Speedcross 4 maastojuoksukengät

- Kevyet ja erittäin pitävällä pohjalla varustetut maastojuoksukengät. - Välipohjan korkeus: 30mm/20mm (10mm drop) - Quicklace nauhat, jonka ansiosta kiristys tapahtuu yhdellä vedolla - EVA välipohja - Vettä hylkivä pinta - Kokoja miehille ja naisille - Värivalikoima vaihtelee myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

29

90

Norm. 35,-

33.36 /kk (6 kk)

Asics GEL-Kayano 24 juoksukengät

- Jalkineen isot GEL-vaimennukset kannassa ja päkiässä vaimentavat tehokkasti jalkaan kohdistuvaa tärähdystä ja juoksutuntuman viimeistelee kaksiosainen FluidRide välipohja - Välipohjan ylempi osa tehostaa jalkineen kimmoisuutta siirtäen liike-energiaa ponnistukseen ja alempi osa parantaa jalkineen rullaavuutta kevyen materiaalin ansiosta - Ulkopohjan Guidance Line ohjaavuusura yhdessä Dynamic Duomax pronaatiotuen kanssa pyrkivät kontrolloimaan jalan mahdollista ylipronaatiota, ohjaten askelkontakia neutraaliin linjaan askel toisensa jälkeen - Kevyt ja hengittävä päällinen, muotoutuvalla pohjallisella ja ulkoisella kantapään istuvuustuella viimeistelevät juoksulenkin täydellisellä istuvuudella - Naisten ja miesten koot Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

44

90

Asics Stormer 2 GS lasten juoksukengät

- Vaimennettu juoksujalkine lapsille liikuntaan ja vapaa-aikaan - Liikkuvan juniorin kevyt, kestävä ja hyvin iskuja vaimentava juoksukenkä liikuntatunneille ja harrastusten pariin - Gel-vaimennus kannassa, kevyt EVA -välipohja ja päällinen hengittävää meshiä Myymälät ja Karkkainen.com

-15%

Bagheera Micro lasten softshell juoksukengät - Koot 20-27, 28-35 Myymälät ja Karkkainen.com

39

00

Bagheera React lasten juoksukengät - Koot 28-35 Myymälät ja Karkkainen.com

39

00

Bagheera Omega juoksukengät - Kokoja miehille ja naisille Myymälät ja Karkkainen.com

Luonnollista liikettä jaloillesi!

129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

Merrell Trail Glove 4 Knit paljasjalkakengät

- Kevyt, barefoot jalkine, jossa on uusi sukkamainen rakenne - Barefoot kävely vahvistaa jalan lihaksia, mutta suojaa lasilta, tikuilta jne. Soveltuu salille, vapaa-aikaan, kävelyyn jne - Kengän päällinen on 3D verkkoneulosta - Kengissä on pikanauhoitus sekä joustava kaulus helpottamassa pukemista - Ulkopohja on pitävää Vibram kumiseosta, joka antaa hyvän pidon sekä märällä että kuivalla polulla - Koot naisille ja miehille Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

38

89

Alk.

00

33.31 /kk (3 kk)

Merrel Bare Acces paljasjalkakengät

- Vaimennetumpi Barefoot jalkine - Päällinen hengittävää Mesh neulosta, sisävuori M-Select Fresh antibakteeri käsitelty. - Uusi Flex Connect välipohja, jossa päkiän alla joustourat pitkittäin sekä poikittain. - 0 mm droppi, 8mm EVA välipohjavaimennus - Miesten ja naisten koot - Kokovalikoima vaihtelee myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Aika hankkia pyörä? -18%

399,Alk.

38.91 /kk (12 kk)

Tunturi Active 28" 24-v hybridipyörä

Tunturi Active on hybridipyörä, jolla päivän pyörämatkat taittuu sujuvasti. Kevyt alumiinirunko, Shimano 24 -vaihdetta sekä tehokkaat hydrauliset levyjarrut tuovat ajamiseen mukavuutta. Miesten ja naisten mallit. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 489,00

1290,Alk.

47.62 /kk (36 kk)

Monark Elisabeth 28" sähköpyörä

Kaksivaihteinen Sram automaattinavalla varusteltu käytännöllinen ja tukeva sähköavusteinen pyörä työmatkoille ja vapaa-aikaan. 250W:n E-going etumoottori saa vastatuulen tuntumaan myötäiseltä ja tasoittaa maaston. Enää ylämäet ei ole ongelma. Myymälät ja Karkkainen.com

56.60 /kk (12 kk)

Atala Iceberg 24" Fatbike 7-v maastopyörä 24" tuumainen 7 vaihteinen Fatbike. Sopii erinomaisesti myös hyvin pehmeälle alustalle kuten hiekkarannalle tai pehmeälle lumelle. Kestävä teräsrunko. Myymälät ja Karkkainen.com

-11%

169,32.31 /kk (6 kk)

Kuwa Jasmin 20" 3-v tyttöjen polkupyörä 3 vaihteinen peruspyörä alakoululaiselle Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 189,00

699,-

Alk.

65.99 /kk (12 kk)

Airwheel R8 26" sähkömaastopyörä

Kevyt sähköavusteinen maastopyörä alumiinirungolla ja 26" renkailla. - Levyjarrut - Matka- ja nopeusmittari - Irroitettava Panasonicin akku - Avustusmoodi rajoitettu 20km/h Myymälät ja Karkkainen.com

169,Alk.

32.31 /kk (6 kk)

Cyclette Kombino 24" 1-vaihteinen polkupyörä

Perinteisiä kombi-pyöriä mukaileva huippusuosittu 24" Cyclette Kombino sopii sekä urbaaniin vilskeeseen että maaseudun idylliin. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 179,00

Alk.

Lasten helppokäyttöinen ja hyvin suojaava kypärä kaikkeen liikuntaan. Takana rullattava koon säätö. Myymälät ja Karkkainen.com

00

33.31 /kk (3 kk)

Kuwa My First 12" lasten polkupyörä

Ensipyörä ajotaidon opettemista aloittaville lapsille ja siinä on mukana aina irroitettavat apupyörät. Soittokello, jalka- ja etujarru sekä tukevat paksut renkaat. Myymälät ja Karkkainen.com

169,Alk.

85

Alk.

00

31.94 /kk (3 kk)

Ortlieb Back-Roller City takalaukut 2kpl

Suosittujen Back-Roller Classic laukkujen edullisempi City versio. Ominaisuuksiltaan kuin Classic, mutta ilman sisätaskuja sekä olkaremmejä. Helppo rullaussulku. Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

359,Alk.

-11%

89

Powerslide Kids Pro kypärä

-13%

Norm. 799,00

Alk.

19

90

Norm. 1490,00

595,-

Alk.

-13%

35.30 /kk (12 kk)

I-sport Air 4,3m 104 jousta trampoliini turvaverkolla

Laadukas, tukevalla sinkityllä rungolla ja 104:lla jousella varustettu trampoliini koko perheen käyttöön. AIR mallit ovat vahvemmalla rungolla ja pehmusteella. I-Sport trampoliinit kestävät vuosia ja tuhansia hyppyjä. Myymälät ja Karkkainen.com

32.31 /kk (6 kk)

Worx Granite Stunt potkulauta

Stunt potkulauta, joka suunniteltu ammattikäyttöön. CNC työstetty alumiini / kromi-teräsrunko ja vahva tuettu teräksinen ohjaustanko. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 189,00

Frisbeegolf valikoima SUURIMMILLAAN

159,Alk.

30,57 /kk (6 kk)

Polar M430 juoksukello

Polar M430 on vedenkestävä juoksukello Polarin omalla rannesykkeen mittausteknologialla, integroidulla GPS:llä, 24/7 aktiivisuuden seurannalla ja älykkäillä ilmoituksilla. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 177,90 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

39


Feisty Pets pehmot muuttuvat hetkessä kilteistä ”ärjyiksi”! VAIN!

24

90

Norm. 27,90

-11%

Feisty Pets pehmo

Feisty Pets pehmot, jotka muuttuvat kilteistä hetkessä "ärjyiksi" selästä puristamalla. Saatavana useita eri hahmoja! Ikä: 5-7v Myymälät ja Karkkainen.com

Leikitäänkö välillä ulkona? -13%

39

90

Hämähäkkikeinu

Hämähäkkikeinussa on vaahtomuovilla pehmustetut reunat ja sen halkaisija on 100 cm. - Painoraja 100 kg - Pakkaus sisältää keinun ja kiinnitysköydet - Ikäsuositus yli 3-vuotiaille Ikä: 3-4v Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 45,90

16

90

Happy Monkey sormiapina

- Sormiapina kommunikoi kanssasi mm.taputtaa käsiään, lähettää lentosuukkoja, viheltelee ja nukkuu. - Pakkaus sisältää käyttöoppaan. - 4 x LR44/ AG13 paristot sisältyvät pakkaukseen. Myymälät ja Karkkainen.com

40

13

90

Lasten metallikottarit

- Metallikottareille on monenlaista käyttöä kotipihan puuhissa. - Ikäsuositus yli 5-vuotiaille. Ikä: Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

15

90

Lasten kaivinkone

- Päälläistuttava kaivinkone on oiva apu hiekkalaatikolla kuoppia kaivaessa. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille. Ikä: Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


79

Abu Fiftysixty avokelasetti Tähän kalastussarjaan on valittu ensiluokkaiset osat yleiskalastusta ajatellen. Sarja on heti valmis käyttöön, et tarvitse muuta kuin haluamasi vieheen siiman päähän.tunnokas Sixty 7 (210cm) 10-30g heittovapa, Fireline Smoke 0,17mm kuitusiima, Kela etujarrullinen Abu Garcia 53. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

00

29.89 /kk (3 kk)

SPRO kalastusreppu + vieherasiat Kalastusreppu, jossa mukana neljä vieherasiaa. - 4 vieherasiaa (Rasian koko: 26,5x18x4 cm) - Sivulla pidike vavalle - 2 vetoketjullista taskua - Säädettävät ja pehmustetut olkaimet - Vettähylkivää materiaalia - Vahvikkeet pohjassa - Repun koko: 27x21x41 cm Myymälät ja Karkkainen.com

49,VAIN!

29

00

AbuVildmark kalastussarja

Avokelasetti teleskooppivavalla. - Vavan pituus: 213 cm - Laadukkaat evakahvat - Viehesuositus 5-30g - Kelassa valmiiksi puolattu 0,30 mm monofiilisiima Myymälät ja Karkkainen.com

29

-28%

25

00

Sniper kahluuhousut

-36%

19

00

Delphin Siux Avokela

Miellyttävä joustavampi PVC-housu. Housussa kiinteät henkselit. Koot 41-47 Myymälät ja Karkkainen.com

00

Abu Junior UMPIKELASETTI

Laadukas avokela alumiinipuolalla. ‐Välityssuhde 5.2:1 ‐Laakerit: 9+1 Paino 250g Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Helppoheittoinen kalastussarja junioreille. Siimat valmiiksi puolattuna! Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

Norm. 34,90

9

90

Frichy pitkäkärkiset kalastuspihdit Pitkäkärkiset kalastuspihdit . Pitävä kahva. Pitkä varsi mahdollistaa koukun irroittamisen suurimmankin kalan suusta. Myymälät ja Karkkainen.com

-57%

10

9

90

Frichy Aluminum X63 koukunirroitin Frichy Aluminum X63 koukunirroitin on kätevä apuväline koukun irroittamiseen kalan suusta. Myymälät ja Karkkainen.com

00

/8kpl

Mepps Aglia lippa-uistimet

Mepps lippa-uistimet suomen laajimmasta valikoimasta. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 2,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

9

29

90

Aquatech 1 taso viehepakki

Frichy kalannostin

Aquatech yksitaso pakki jossa vieheet ja pientarvikkeet pysyvät järjestyksessä. Myymälät ja Karkkainen.com

9

90

Delphin Titan 45x35 cm haavi

- Pituus: 78cm - Suuaukon koko: 45x35cm - Haavin syvyys: 40cm Myymälät ja Karkkainen.com

00

Kalannostin vaa`alla. Kaksi työkalua nyt samassa!-Max. kapasiteetti: 12,7 kg Myymälät ja Karkkainen.com

19

90

Cumings L-36-P tai L 32-P haavi Alumiinirunkoinen kalahaavi nailonhavaksella. - Kaksi kokoa. Myymälät ja Karkkainen.com

-39%

39

00

Delphin King Spin vapa

Kevyt hiilikuituinen vapa aihio. Yleisvapa hauen ja taimenen kalastukseen. Pituus 240cm, Viehesuositus 10-40g. Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 64,00

14

90

Savagear Finezze HD4 kuitusiima

Punottu siima, joka on valmistettu korkealuokkaisesta PE (Polyeteeni) kuidusta. Täydellinen siima avokeloille, kun haluat välttyä tuulisolmuilta ja siiman kiertymisiltä. Myymälät ja Karkkainen.com

-33%

19

90

FIN Oneway 300 m kuitusiima

ONEWAY siimassa yhdistyvät monofiili ja kuitusiiman ominaisuudet. Väri keltainen. - 0,10mm, 0,12mm, 0,14mm, 0,16mm, 0,18mm. Puolakoko 300m. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

41


VAIN!

Nuno pentualusta 30 kpl

VAIN!

-22

%

Hau-Hau Champion koiranmakkara 800 g

Hau-Hau Champion koiranmakkarat ovat tuoreesta lihasta valmistettuja aterioita koirille. Lisättyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden ansioista tuote sisältää kaikki koiran päivittäin tarvitsemat ravintoaineet. - Makuvaihtoehdot: loha-riisi, lammas-riisi, kana-riisi, kalkkuna-riisi, liha-riisi ja riista-riisi. 1,56/kg Myymälät ja Karkkainen.com

5

00 /4kpl

Norm.á 1,60

Kertakäyttöinen suoja-alusta pennun sisäsiisteyskoulutukseen, virtsanpidätysongelmista kärsiville koirille, synnytysalustaksi jne. - Kuitukankainen pinta, johon on lisätty pentua houkuttelevaa hajustetta. - Keskellä on erittäin imukykyinen nestettä imevä antibakteerinen kerros. - Pohjassa oleva PE-kalvo estää nesteen valumisen. - Koko 60 x 60 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

-14 %

12

8

90

00

Lily&Leevi juoksuvaijeri 15 m

Muovitettu 15 m pituinen teräsvaijeri, jonka voi laittaa pihalle esim. kahden puun väliin. Koiran valjaisiin kiinnitettävän vaijerin pituus 3 m. Painoraja 45 kg. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 13,90

-23%

4

00

/4kpl

Hau-Hau Champion annosateriat 375 g tetrapakkauksessa

Maistuvat ja lihaisat annosateriat kierrätyskelpoisissa tetrapakkauksissa. - Makuvaihtoehdot: liha-kanapalat kastikkeessa, kanapalat kastikkeessa, kana-kalkkunapalat kastikkeessa ja kanapalat hyytelössä. 2,66/kg Myymälät ja Karkkainen.com

-23%

4

-48%

00

/4kpl

HHC liha-ateria 260 g annospussi Lohi-, kana-, liha- tai lammasateria. 3,84/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 1,30

4

90

Hau-Hau Champion täytetty purutikku tai possutikku kanakääreellä 400 g Tikun pituus 13 cm. 12,50/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,50

alkaen

14

90

Vision Classic lemmikin kuljetuslaatikko

Muovinen lemmikin kuljetuslaatikko reilun kokoisella metalliristikko-ovella, jossa helppokäyttöinen jousilukitus. - Kolme kokoa: - Koko 50: 48 x 32 x 33 cm. Paino 1,3 kg. Lemmikin paino max 6 kg. 12,90 e - Koko 55: 54 x 36 x 37 cm. Paino 1,6 kg. Lemmikin paino max 8 kg. 19,90 e - Koko 60: 59 x 39 x 41 cm. Paino 2 kg. Lemmikin paino max 10 kg. 24,90 e - Väri: Tumman sininen kaikissa myymälöissä. Ylivieska, Lahti ja karkkainen.com: lisäksi pinkki ja mokka. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 1,30

-26%

2

00

/3kpl

Best Friend koiran luomu pateet 150 g

Best Friend -koiran luomupateet ovat viljattomia ja testatusti maistuvia. Eurooppalaista sertifioitua luomutuotantoa. - Neljä eri makua: kalkkuna, kana, maksa ja nauta. 4,44/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 0,90

-29%

1

00

/2kpl

Best Friend Bilanx kissan luomu patee 100 g

Best Friend Bilanx -kissan luomupateet ovat viljattomia ja testatusti maistuvia. Eurooppalaista sertifioitua luomutuotantoa. - Neljä makua: kana, nauta, maksa ja kalkkuna. 5,00/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 0,70

alkaen

11

90

Gipsy lemmikin kuljetuslaatikko 46 x 31 x 32 cm

Käytännöllinen muovinen kuljetuslaatikko metalliovella. Ovessa helppokäyttöinen jousilukko. Yläosassa hahlo turvavyökiinnitystä varten. - Kolme väriä: turkoosi, vihreä ja pinkki. Kaksi kokoa S ja L. - S: Pituus 46 cm, leveys 31 cm ja korkeus 32 cm. Lemmikin paino max 6 kg, 11,90 e - L: Pituus 58 cm, leveys 38 cm ja korkeus 38 cm. Lemmikin paino max 10 kg, 17,90 e Myymälät ja Karkkainen.com

4

90

/2kpl

Sheba Fresh & Fine kissan täysravinto 6 x 50 g

Sheba Fresh & Fine -säästöpakkaus on pakattu 50 g:n annospusseihin, joten jokaiselle ruokakerralle on helposti tarjottavana tuore annos. - 6 eri makuvaihtoehtoa 8,16/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 2,70

42

-15%

2

30

Sheba Soup 4x40 g kissan keittoateria

Herkullinen keitto, jossa hienoja kalafileitä, kanaa tai kana&tonnikalaa samettisessa liemessä. 14,37/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,70

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-28%

7

90

Probalans Omega Balans lohiöljy 250 ml

OMEGAbalans on 100% kirjolohiöljy, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Ne edesauttavat erityisesti ihon ja nivelten hyvinvointia ja tuote sopiikin kaikille kissoille ja koirille normaalin ruokavalion täydentämiseen. Omega-3-rasvahapot ylläpitävät normaalia vastustuskykyä sekä hermoston, silmien, sydämen ja verisuonten toimintaa. 31,60/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 10,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-50

%

TRUST ZIVA PELIHIIRI

- 6 herkästi reagoivaa painiketta - Painike nopeuden valintaan (800/1200/1600/2000 dpi) - Hengittävä LED-valaistus Myymälät ja Karkkainen.com

99,VAIN!

VAIN!

9

90

-29

%

TomTom Start 40 EU 45 Refurbished Edition navigaattori

Norm. 19,90

36.73 /kk (3 kk) Norm. 139,00

Alk.

Itsenäinen GPS-navigaattori 4,3" näytöllä ja uusimmilla Euroopan kartoilla - TEHDASKORJATTU 12KK takuulla Myymälät ja Karkkainen.com

-20 %

79 Alk.

90

30.20 /kk (3 kk)

Canon Pixma TS5050 monitoimitulostin

Korkealaatuinen väritulostus, kätevät skannausja kopiointitoiminnot, Wi-Fi, yhteys pilvipalveluihin ja helppokäyttöinen 7,5 cm:n (3 tuuman) nestekidenäyttö - tämä kaikki pienikokoisessa laitteessa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 99,90

-20 %

39

90

9

-34

Norm. 49,90

Wi-Fi-monitoimilaite tekee älylaitteisiin ja pilveen yhdistämisestä vaivatonta. Myymälät ja Karkkainen.com

-34 %

3

90

Xenic Laturisarja

VALUELINE 150 ML NÄYTÖN PUHDISTUSSETTI

Pakkaus sisältää USB-liitännäisen verkkolaturin, autolaturin sekä 1m Micro-USB kaapelin - 2.1A - LED-valo ilmaiseen virransyötön sinisellä värillä ja laitteen latauksen punaisella värillä. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

51.46 /kk (6 kk)

14" FHD / Intel N3350 /4GB/64GB eMMC/ WIN10 Home - 8 tunnin akku ja jatkuva lataus - USB-C Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 299,00

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,90

-20 %

199,-

549,Alk.

52.45 /kk (12 kk)

Lenovo 120S-14IAP KANNETTAVA LENOVO 320-15IKBN TIETOKONE KANNETTAVA TIETOKONE

Alk.

15,6" FHD/Intel I3/6GB/256GB SSD/Windows 10 Home IdeaPad 320 -kannettavassa on tyylikäs ja yksiosainen runko. Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Canon PIXMA MG3650 monitoimiväritulostin

PIKAISEEN LATAUKSEEN!!

Norm. 14,90

279,-

21.66 /kk (3 kk)

Alk.

Norm. 63,90

90

%

54

90

Canon Pixma TS3150 monitoimitulostin

Edullinen ja monipuolinen Wi-Fi-tulostin selkeisiin asiakirjoihin ja eloisiin reunuksettomiin kuviin. Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

-14 %

37.53 /kk (6 kk)

SAMSUNG GALAXY A3 2017 4G ÄLYPUHELIN

Uusissa Galaxy A -sarjan puhelimissa on parempi kamera, terävämpi näyttö ja pidempi akkukesto. Voit käyttää puhelinta huoletta rannalla, kaatosateessa tai laskettelurinteessä. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 249,00

14

90

XENIC QC 3.0 2XUSB PIKALATURI - kaksi USB-porttia, joista toinen on Qualcommin Quick Charge 3.0 standardin mukainen (yhteensopiva myös QC 1.0 ja QC 2.0 versioiden kanssa) Myymälät ja Karkkainen.com

-14 %

299,Alk.

54.94 /kk (6 kk)

SAMSUNG GALAXY A5 2017 4G ÄLYPUHELIN

Uusissa Galaxy A -sarjan puhelimissa on parempi kamera, terävämpi näyttö ja pidempi akkukesto. Voit käyttää puhelinta huoletta rannalla, kaatosateessa tai laskettelurinteessä. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 349,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

43


149,VAIN!

Alk.

53.81 /kk (3 kk)

69

Alk.

00

26.48 /kk (3 kk)

Airam Cool 24 24L 12V KYLMÄLAUKKU

Sisälle mahtuu 3 kpl 1,5 l juomapulloa pystyasennossa (seisontatuki kahdelle pullolle). Kahdensuuntaisen tuuletinmoottorin ansioista nopea laukun jäähdytys jopa 19° C alle ympäristölämpötilan. Tuotteessa myös lämpöpuoli jopa 60° C. Myymälät ja Karkkainen.com

OBH Nordica OptiGrill+ XL parilagrilli

369,Alk.

36.21 /kk (12 kk)

FINLUX 43-FFB-4110 43

- Full HD 1920 x 1080 resoluutio - Kuvataajuus: 300Hz FMX - Toimii antenni- ja kaapeliverkossa, DVB-T, DVB-C, DVB-T2 -virittimet - USB-portti videoiden ja kuvien katseluun sekä televisio-ohjelmien tallennukseen Myymälät ja Karkkainen.com

Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. - Yhdeksän automaattiohjelmaa sekä neljä manuaalista lämpötila-asetusta Kaltevien parilalevjen ansiosta ruoassa oleva ylimääräinen rasva valuu pois - Teho 2 000 W Myymälät ja Karkkainen.com

129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

OBH Nordica Opti Grill pöytägrilli

Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Kuusi automaattiohjelmaa eri ruoka-aineille: hampurilainen, siipikarja, panini, makkara, naudanliha ja kala. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun. Teho 2 000 W. Myymälät ja Karkkainen.com

129,Alk.

39

46.98 /kk (3 kk)

OBH Nordica OptiGrill+ Initial pöytägrilli

OptiGrill+ Intial -mallissa on uusi kosketusnäyttö, joka näyttää ruoan kypsyyden sekä paistolämpötilan portaittain. Grillaat lihat, kanat, vihannekset ja kalat nopeasti. Grillin tunnistin säätää ajan ja lämpötilan ruoan paksuuden ja määrän mukaan. - Teho: 2000 W -- 6 automaattiohjelmaa: hampurilainen–kana –voileipä–makkara–punainen liha–kala Myymälät ja Karkkainen.com

1049,Alk.

-20 %

39.26 /kk (36 kk)

Dji Mavic Air Fly More Combo kuvauskopteri

Huippusuosion saaneen Dji Mavic sarjan uusi tulokas on nyt saatavilla. Kooltaan pieni, mutta silti erinomaiset ominaisuudet sisältävä kompakti kuvauskopteri, joka on helppo ottaa mukaan harrastuksiin. Myymälät ja Karkkainen.com

90

OBH Nordica 6621 Style Inox 1,5 l tehosekoitin teräs Ainutlaatuisesti muotoiltu tehosekoitin. Soseuttaa ja vatkaa mm. keitot, kastikkeet, pirtelöt, vauvanruoan ja smoothien. Soveltuu jääpalojen ja makeisten murskaamiseen esim. juomiin. Teho 500W. Lasikannun tilavuus 1,5 litraa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

-17%

99

Alk.

36.73 /kk (3 kk)

Pioneer MVH-S300BT Bluetooth autosoitin

- Mediasoitin, Radio, Bluetooth, USB-liitin iPod Direct, Android yhteensopiva - 2 Pre-out - MOSFET 4x50w vahvistin - FLAC-toisto Ohjattavissä älypuhelimeen saatavalla Pioneer ARC -sovelluksella. Soittimen koko: 1DIN soittimet Bluetooth: Kyllä Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 119,00

699,-

Alk.

00

65.99 /kk (12 kk)

Olympus E-PL9+M.Z 14-42EZ Kit

Parempia kuvia ilman ylimääräistä säätöä. Nosta kuvaamisesi uudelle tasolle Olympus PEN E-PL9 -kameralla ja jaa suosikkiotoksesi helposti yhdysrakenteisella WiFi:llä tai bluetoothilla, jotka muodostavat saumattoman yhteyden älypuhelimeesi. Nyt on sinun vuorosi: Lopeta näppäily. Aloita kuvaaminen myös 4K videolla. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 749,00

29

90

AC/DC 100 SUBER BASSO KUULOKE AC/DC kuuloke. Sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten. Myymälät ja Karkkainen.com

199,Alk.

37.53 /kk (6 kk)

Nikon Prostaff 7S 8X42 KIIKARI

Erinomainen yleiskiikari luonnon tarkkailuun. Laadukas Nikon optiikka ja kevyt, vesitiivis rakenne luo miellyttävän katselukokemuksen kohtuu hintaluokassa. Myymälöissä saatavilla myös muut Prostaff sarjan mallit edulliseen hintaan! Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 219,00

Muistikorti kaupanpäälle! Laukku kaupanpäälle!

-10 %

649,-

349,-

Canon EOS 200D+EF-S 18-55 IS STM kit

Canon Powershot SX730 kamera

Alk.

61.48 /kk (12 kk)

Canonin EOS 200D on kevyt ja pieni järjestelmäkamera jolla saat erinomaista kuvalaatualaadukkaan kennon ja prosessorin ansiosta. Tarkennus järjestelmä on uudistettu ja toimii nyt nopeammin ja tarkasti myös kääntyvältä näytöltä kuvattaessa. EOS 200D toimii yhdessä älylaitteiden kanssa ja kuvien jako on helppoa. Kameran opastavat valikot auttavat sinua kuvaamaan sellaisia kuvia kuin haluat. Myymälät ja Karkkainen.com

44

Alk.

34.40 /kk (12 kk)

Tämä suorituskykyinen, monipuolinen ja helposti älypuhelimeen yhdistettävä matkakamera kulkee kätevästi mukana vaikka taskussa. Siinä on huikea 40-kertainen zoom ja 24 mm:n laajakulmapää, ja sillä voit kuvata upean yksityiskohtaisia kuvia ja Full HD -videoita kaukaakin niin valoisalla kuin pimeällä. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 389,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

79 Alk.

00

29.89 /kk (3 kk)

FujiFilm Instax Mini 9 pikakamera Pikakamera, joka tulostaa kuvan heti. Saatavana eri väreissä. Meiltä myös Filmit Instax kameroihin! Myymälät ja Karkkainen.com

-50 %

149,Alk.

53.81 /kk (3 kk)

Fujifilm Instax Square SQ10 kamera Tässä yhdistyvät digikameran ominaisuudet instax pikatulostukseen. Meiltä myös Filmit Instax kameroihin! Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 299.00

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

29

90

Norm. 34,90

VAIN!

59

90

Alk.

62

23.37 /kk (3 kk)

Alk.

90

24.39 /kk (3 kk)

Nintendo Switch Labo Toy-Con 01: Variety Kit

-14 %

Rakenna, pelaa ja opi! Upeat pahviset luomukset heräävät henkiin Nintendo Switchillä. Tämän rakennussarjan avulla voit luoda viisi erilaista Toy-Conia. Myymälät ja Karkkainen.com

JULKAISU 25.5.

My Arcade Retro Arcade Gamer Max käsipelikonsoli

- Retro käsipelikonsoli sisältää 220 hauskaa ja helppoa peliä - Taustavalaistut näppäimet, 3,5mm kuulokeliitäntä sekä 3,2" värinäyttö 16bit. grafiikalla Myymälät ja Karkkainen.com

JULKAISU 25.5.

JULKAISU 29.5.

37

90

Dark Souls Remastered PS4/ XBOX ONE

29

90

Sega Mega Drive Classics PS4 Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

Detroit: Become Human PS4

Astu lähitulevaisuudessa vuonna 2038 Detroitin suurkaupunkiin – kaupunkiin joka on elpynyt sen jälkeen, kun markkinoille on tullut erittäin kehittyneitä androideja, jotka ovat olemassa vain palvellakseen ihmiskuntaa. Tähän on kuitenkin tulossa muutos K18 Myymälät ja Karkkainen.com

JULKAISU 25.5.

JULKAISU 22.5.

57

57

90

Alk.

90

22.68 /kk (3 kk)

Warhammer 40 000 Inquisitor Martyr PS4 Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

22.68 /kk (3 kk)

Tennis World Tour PS4

69

Alk.

26.78 /kk (3 kk)

Nintendo Switch Labo Toy-Con 02: Robot Kit

Rakenna, pelaa ja opi! Rakenna robottipuku ja käytä sitä ohjataksesi robottia mukana tulevassa pelissä. Tämän rakennussarjan avulla voit luoda oman robottisi! Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

49,-

-10

VAIN!

VAIN!

21

90

-7%

Canpol Babies basic rintapumppu

Helppo koota ja käyttää. Vähäinen määrä erillisiä osia tekee pumpun helpoksi puhdistaa.Ergonominen kahva helpottaa mukavan otteen saamista ja vaivatonta maidon pumppaamista.Mukana miellyttävä vakauttava jalusta.Erityisesti profiloitu suppilon muoto ? pumpun saa tiiviisti rinnan iholle.Laadukas hierova silikoninen suppilo-osa ? hellä ja tehokas maidon eritys.Yhteensopiva useiden ruokailutarvikkeiden ja maidon säilytysratkaisujen kanssa- maito voidaan pumpata suoraan leveä- ja kapeakaulaisiin Canpol babies -pulloihin. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 23,50

-18%

2

30

Canpol Babies pöllö tai pingviini purulelu

-Viilentävä puruhahmo on suositeltu pienimmille.-Helpottaa ikenien aristusta lapsille hampaiden puhkeamisen aikaan.-Valmistettu pehmeästä, korkealaatuisesta materiaalista täytettynä laboratoriotestatulla vedellä.-Vesi on värjätty elintarvikevärillä.-Huom!1 kpl/pakettiLajitelmatuote, verkkokaupasta tilattaessa väriä ei voi valita. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,80

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Norm. 57,90

-15%

Canpol babies Viidakko leikkimatto

Vuorovaikutteinen leikkimatto - 18 interaktiivista elementtiä, jotka tuovat paljon iloa vauvalle sekä kehittävät käden ja silmän koordinaatiota: - 5 rapisevaa elementtiä (perhosen siipi, kirahvin korva, elefantin korva, 2 kukkaa) - 4 veluurielementtiä (ommeltu maton pintaan) - helistin (elefantin kärsä) - turvapeili matolla (kukka) - vinkutoiminto (tiikerin kuono) - peili kaaressa (tarranauhalla kiinnitetty - voidaan kiinnittää eri kohtiin kaarella, lastenvaunuihin tai pinnasänkyyn) - tiukukello (keltainen leijona) - soittorasia (vihreä tiikeri) - vinkutoiminto (oranssi virtahepo) - rapisevat lehdet (kukka) - helistin Suositeltu pienimmille vauvoille: lelut ovat kaarilla ja kiinnitetty hiukan alemmaksi kuin useimmissa leikkimatoissa. Tämän ansiosta vauva pystyy tavoittamaan lelut helposti. Maton koko: 88 x 88 cm - Kaarien korkeus: 30 cm Myymälät ja Karkkainen.com

18

90

%

Ainu Tuttipullot

Ainu Turvatutin levyosan kasvoja myötäilevä muotoilu tuntuu lapsesta turvalliselta. Ihoystävällinen,anatominen luonnonkumitutti. Levyosassa on reikiä, joiden ansiosta ilma kiertää eikä iho ärsyynny. Myymälät ja Karkkainen.com

-15%

22

50

OSANN DREAM 15-36 KG MUSTA KOROKE

-Muotoiltu istuin, käsinojat. - Irrotettava päällinen- pestävä käsin 30 asteessa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 26,50

-10 %

50

Motherhood 65 x 120 cm kosteusalusta

Monikäyttöinen kosteussuoja on tehty erityisesti suojaamaan vauvan patjaa yöaikaiselta kastelulta. Valmistettu kahdesta 100 %:n puuvillakerroksesta, joiden välissä on hengittävä kalvo (PU mikroaukoilla). Erityisen mukava lapselle nukkuessa, sillä alusta ei hiosta. Helppo asettaa sängylle, tuote ei kahise, eikä siirry ja rypisty lakanan alla. Konepestävä 90 CKoko: 65 x 120 cm Myymälät ja Karkkainen.com

8

90

Lilla Nel 80x80 cm 6 kpl valkoinen harso

Valkoinen laadukas sideharso. Paksuus n. 115 g/m2.Haitta-ainetestattu. Pakattu kuuden kappaleen pusseihin.Koko 80x80 cmMateriaali 100 % puuvillaaPesu 95 °C Väri: Valkoinen Koko: 80x80 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

Norm. 19,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

45


VAIN!

25

90

VAIN!

29

90

Norm. 32,90

VAIN!

17

90

-31

%

Norm. 25,90

COLLINITE 476S SUPER DC AUTO WAX 266ML

KAUPAN PÄÄLLE VARAPULLO!

-21

%

Autovaha suoraan jenkkilästä joka ei selityksiä kaipaa! Carnaubapohjainen hybridivaha.Arvostettu vahaharrastajapiireissä! Kiinteä autovaha joka on helppo levittää ja kiillottaa Ei sisällä hiovia ainesosia Valmistaja lupaa jopa vuoden keston haastavissakin olosuhteissa Vaha niille jotka arvostavat helppoa auton vahausta kestosta tinkimättä Riittää noin 22-27 auton vahaukseen Myymälät ja Karkkainen.com

SOFT99 FUSSO COAT 200G AUTOVAHA

Japanilaista autovahaa parhaimmillaan! Kestävä synteettinen huippuvaha tummille autoille. Helppokäyttöinen ja kestävä vaha Vaha antaa jopa vuoden keston Hylkii vettä todella mahtavasti! Riittää 70-85 vahauskertaan - Fusso Coat Dark tummille pinnoille - Fusso Coat Light vaaleille pinnoille Myymälät ja Karkkainen.com

Arctic Auto Snow Foam Lance vaahdotin ja varapullo

Pesuainevaahdotin painepesuriin. - Vesivirtaus 20L /min. - Korkein veden lämpötila 60°C. - Pesuainepullon tilavuus 1L, pullossa mitta-asteikko. Maksimipaine 220 Bar (3200PSI). - Suutin 1.25 mm. - Vaahdottimen mukana adapterit seuraaville pesureille: Karcher K-serie, Karcher HD (ei sovi Kärcher HD 5/12C), Kranzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk Kew, Nilfisk 1/4 " naaras. Myymälät ja Karkkainen.com

13

90

Laadukkaat ProHall-pienkoneja autoteltat Kärkkäiseltä

Pro-kleen MultiVehicle Shampoo 5l pesuaine

Tehokas pesuaine kaikille ajoneuvoille Pro-Kleen Multi Vehicle Car Shampoo on erittäinen tehokas pesuaine poistamaan lian, öljyn, rasvan ja noen ajoneuvon pinnoilta - Soveltuu käytettäväksi paineja käsinpesuun ja on turvallinen käyttää autojen, polkupyörien ja matkailuajoneuvojen pesuun - Painepesurilla pestäessä laimennettava: 1 osa pesuainetta ja 3 osaa vettä - Suihkuta seosta painepesurilla käyttämällä alhaista painetta ja anna vaikuttaa pinnoilla 5 minuuttia Tämän jälkeen huuhtelu painepesurilla Myymälät ja Karkkainen.com

19

90

Pro-Kleen pH-neutral Snow Foam PreWash 5L esipesuaine

Web ilmainen toimitus!

279,-

Web ilmainen toimitus!

139,Alk.

Tuoksuton esipesuaine. Pro-kleen pH-neutral Snow Foam Pre-wash on ainutlaatuinen, erittäin paksu vaahto joka tekee ajoneuvon pesuprosessista suorastaan nautinnollisen helpon. Tämä helppokäyttöinen Pre-wash on suunniteltu esipesua / ylläpitopesua varten. Se ei sisällä mitään värejä tai hajusteita eikä vahaa, vain puhdasta pH-neutraalia pesuainetta joka ei vahingoita vahattua / pinnoitettua maalipintaa. Tunnettu, ammattilaisten käyttämä Pro-Kleen sopii käytettäväksi kaikissa vaahdottimissa ja on turvallinen käyttää kaikilla metallipinnoilla. Tuote hajottaa nopeasti ja tehokkaasti liat ja tahrat vahingoittamatta kuitenkaan pintoja. Pro-Kleen tuotteet valmistetaan Britanniassa ja ovat huippulaadukkaita, alan ammattilaisten kehittämiä tuotteita. Myymälät ja Karkkainen.com

50.40 /kk (3 kk)

Alk.

Prohall 3x2m 250g pienkonetalli

Helposti pystytettävä pienkonetalli 250g peitteellä. Pihalta piiloon ruohonleikkurit, mönkijät, mopot ym. -Runko galvanoitua terästä -Tallinkoko 3x2m -Oviaukon korkeus CMYK 32M,(23x1mm, 100Y, 0K 1,6m, leveys alhaalla 2m, leveys ylhäällä 1,4m -Galvanoitu pyöreä0C,putki 124 C 19x1mm) -Materiaali 250g/m2-Hopea PVC-peite -Takuu PMS 12kk PANTONE RGB 234R, 171G, 0B Myymälät ja Karkkainen.com CMYK PMS RGB

51.46 /kk (6 kk)

Prohall 2,7 x 5,1m 500g harmaa autoteltta

100C, 27M, 10Y, 56K PANTONE 3025 C 0R, 81G, 114B

Henkilöautoteltta vahvalla 500g peitteellä. Runko galvanoitua terästä. Henkilöautoteltta vahvalla 500g peitteellä. Runko galvanoitua terästä. Helposti koottava. - Tallin koko 2,7 x 5,1m - Oviaukon korkeus 1,6m, leveys 2,7m - Galvanoitu CMYK 0C,teräsrunko 32M, 100Y, 0K (19x1,1mm, 25x1,1mm, 22x1,0mm) - Materiaali PVC uv 500g/m2 -PANTONE Väri tummanharPMS 124 C maa - Kaarien määrä 5kpl - Pakkauskoko 65x55x10cm, 170x42x15cm - Sisältää RGB 234R, 171G, 0B pressun paikkaussarjan - Takuu 12kk Myymälät ja Karkkainen.com CMYK 100C, 27M, 10Y, 56K PMS RGB

PANTONE 3025 C 0R, 81G, 114B

34

90

Pro-kleen Trolls Breath 5l vannepesu / raudanpoistoaine

15

90

Neste 4T 5L pienkonebensa

15

90

Neste 2T 5L pienkonebensa

Myymälät ja Karkkainen.com Myymälät ja Karkkainen.com Yhdessä puhtaampien pakokaasujensa ja pienemmän haihtuvuutensa ansiosta Neste-pienmoottoribensiiniä käyttävien pienkoneiden kanssa työskentely ja harrastaminen on huomattavasti tavanomaista mukavampaa. Kyseistä bensiiniä käytettäessä vaatteisiinkaan ei jää sellaista hajua kuin tavallisten bensiinien ollessa kyseessä. Bentseenittömyytensä ansiosta Neste-pienmoottoribensiiniä ei luokitella myrkylliseksi aineeksi. Etenkin pienkäyttäjän kannalta Neste-pienmoottoribensiinin hyvä säilyvyys on myönteinen ominaisuus. Kyseistä bensiiniä käytettäessä polttoainejärjestelmää ei tarvitse tyhjentää pitemmänkään käyttötauon ajaksi, sillä Neste-pienmoottoribensiini ei seisoessa hartsiinnu tai muuten vanhene

46

29

90

Mobil 1 ESP formula 5W-30 4L moottoriöljy

Mobil 1 ESP Formula 5W-30 on erittäin suorituskykyinen synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu antamaan erinomainen puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky. Ylivieska, Oulu, Ii, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 32,90

-29%

19

90

Mobil Super 3000 5W-40 MOOTTORIÖLJY

Mobil 5W-40 on erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka täyttää nykyaikaisten bensiini- ja dieselmoottoreiden asettamat tiukimmatkin voiteluöljyvaatimukset Ylivieska, Oulu, Ii, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 27,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

3

90

Vannepesu / rautajäänteiden poistaja - Pro-kleen Trolls Breath on huipputehokas Ph-neutraali rautajäänteiden poistaja - Se reagoi ja liuottaa tehokkaasti kaikki rautajäänteet - Turvallista käyttää kaikilla pinnoilla - Helppo käyttää: Suihkuta pinnoille ja katso kuinka väri muuttuu punaiseksi ja huuhtele puhtaaksi. Myymälät ja Karkkainen.com

PRO FIX 50KPL HUOLTO- JA PUHDISTUSLIINA

Nukkaamaton, imukykyinen pyyhe toistuvaan käyttöön. Olitpa sitten pyyhkimässä pölyjä, vahaamassa tai kiillottamassa. Pyyhe sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen. - Kotimainen luontoystävällinen liina - Toistuvaan käyttöön - Pakkaus sisältää: n. 50 kpl - Koko: 20 x 55 cm - Neliöpaino n. 50g/m² - Materiaali: Viskoosi ja polyesteri Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Nyt on aika laittaa terassit kuntoon! -40 %

8

90

Fischer 200kpl A2 rst 4,2x55 terassiruuvi

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 14,90

-25%

5

90

Terassiruuvi 4,2x55mm, 200kpl

-Korroosioluokka 4 (sama kuin RST) -Läpäissyt 1500 tunnin suolasumutustestin -Värit: ruskea, kirkas ja vihreä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 7,90

12

90

Eskaro 2,7L aqua puuöljy Eskaro vesiohenteinen puuöljy - Värit: ruskea tai kelo 4,78/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 13,90

-29%

9

90

Eskaro 0,9L terassiöljy

Liuotinohenteinen terassiöljy - Värit: ruskea, kelo, musta (musta saatavissa vain Ylivieska ja Lahti) sekä väritön (sävytettävissä) 11/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 13,90

3

90

Eskaro 1L mineraalitärpätti

Liuotinohenteisten maalien ja lakkojen ohentamiseen sekä työvälineiden pesuun. Myymälät ja Karkkainen.com

-23%

22

49

90

Ttap A2 terassiruuvipakki, 1100kpl A2 ruostumaton teräs - Sisältää: 1000kpl 4,2x55mm ruuvia ja 100kpl 5x90mm ruuvia + ruuvauskärjet Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

-30 %

34

-13%

19

90

-17%

49

90

Kartano 3L valkoinen talomaali

Kartano 9L valkoinen talomaali

Norm. 22,90

Norm. 59,90

Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

90

Eskaro 9L aqua puuöljy

Eskaro vesiohenteinen puuöljy - Värit: ruskea tai kelo (kelo saatavissa vain Ylivieska ja Lahti) 3,88/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

90

Eskaro 2,7L terassiöljy

Liuotinohenteinen terassiöljy - Värit: ruskea, kelo, musta (musta saatavissa vain Ylivieska ja Lahti) sekä väritön (sävytettävissä) 8,48/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

24

-15%

-18%

65

Alk.

00

25.11 /kk (3 kk)

Eskaro 9L terassiöljy

Liuotinohenteinen terassiöljy - Värit: ruskea, kelo, musta (musta saatavissa vain Ylivieska ja Lahti) sekä väritön (sävytettävissä) 7,67/l Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

90

Eskaro Isännän punamultamaali

Aito, perinteinen punamultamaali, joka muodostaa hengittävän pinnan ja kuluu vähitellen vuosien myötä. Falunpunainen. 2,49/l Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 26,90

59

Alk.

90

Paljon ulkosiveltimiä puoleen hintaan!

-50

%

Myymälät ja Karkkainen.com

23.37 /kk (3 kk)

Eskaro Kantri 9L ulkoakrylaattimaali

Vesiohenteinen puolihimmeä alkydiakrylaattimaali. Uusien ja aikaisemmin käsiteltyjen puupintojen maalaukseen. A- ja C-Pohja, himmeä. Voidaan sävyttää Lahdessa ja Ylivieskassa. Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 65,00 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

47


Rakentajan jiirisaha

VAIN!

36

50

Norm. 89,-

129,VAIN!

-60 % Fristads 1015 PLU avohaalarit

Laadukas huomioavosuoja likaa, öljyä ja vettä hylkivää materiaalia. - Kaksisuuntainen täyspitkä vetoketju edessä - 2 vetoketjullista rintataskua - joustavat olkaimet / D-rengas - 2 painonapillista etutaskua / 2 takataskua - napeilla säädettävä vyötärö - reisitasku, jossa puhelintasku, D-rengas ja muovinen henkilökortin pidin - vasaralenkki / mittatasku, jossa työkalutasku sekä kaksi puukkonappia ja -lenkkiä - reisissä tehosteväriset CORDURA®-vahvikkeet / muotoillut lahkeet - CORDURA®-vahvikkeisissa polvitaskuissa sisäpuolella aukot polvisuojille, joiden korkeus säädettävissä - CORDURA® vahvikkeet lahkeensuissa - standardin EN ISO 20471 luokan 2 mukainen - ÖKO-TEX® sertifioitu. Materiaali: Heijastava materiaali 80% polyesteria, 20% puuvillaa. Vedenkestävä. Muu materiaali 65% polyesteria, 35% puuvillaa, jossa nukattu sisäpuoli. Polvitaskut polyamidia. Myymälät ja Karkkainen.com

46.98 /kk (3 kk) Norm. 149,00

Alk.

-13% Einhell TC-SM 2131 katkaisujiirisaha

Moottoripää kallistuu portaattomasti vasemmalle ja oikealle 0°–45°. Työkappaletasot molemmin puolin sahaa. Laser näyttää katkaisukohdan. - Jännite: 230 V ~ 50 Hz - Teho: 1800 W S2 5 min, 1500 W S1 - Kierrokset: 5000 kierrosta/min Kovapalaterä: Ø 210 x Ø 30 mm, 48 hammasta Sahaus 90°: maks. 310 x 62 mm - Paino: 10,3 kg Myymälät ja Karkkainen.com

Työvaatteilla suojaa ja toimivuutta

169,Alk.

32.31 /kk (6 kk)

KATKAISUSAHA LS400

- moottori 2200 W - käyttöjännite 230 V - max. puun halkaisija 140 mm - terän halkaisija 400 mm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 199,00

-11

-26%

29

00

Keter Hammer 26 " Työkalupakki

Erittäin laadukas työkalupakki metallisalvoilla. -Koko 65,8 x 28 x 27,3 cm -Kapasiteetti 28 litraa -Paino 2,6kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,00

19

%

49

00

Dewalt DWE4057 800W kulmahiomakone

Kompakti 125 mm kulmahiomakone nollajännitekytkimellä katkaisuun ja hiontaan. - Pehmeä käynnistys vähentää työkalun liikettä käynnistettäessä, mikä lisää käyttökontrollia - Matala vaihteistokotelo sopii työskentelyyn myös ahtaissa paikoissa - 100%:n kuulalaakerointi lisää tehokkuutta ja kestävyyttä - Koneen päälle sijoitettu karalukitus mahdollistaa maksimileikkuusyvyyden Myymälät ja Karkkainen.com

6

90

A-CODE 1504 SOFTSHELL LIIVI

90

Vetoketjulliset sivutaskut ja rintatasku. Lukkokiristin helmassa. Materiaali: Tuulta ja vettä hylkivää 100% polyesteriä, pondattu microfleece ja elastinen polyester PU laminointi. - Koot M-XL Myymälät ja Karkkainen.com

Stanley 22 " käsisaha

-51%

19

00

Polaari riipputaskuhousut

Polaari Cordura-vahvisteiset työhousut. - Koot: 48-58 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,00

- Kärkikarkaistu - Pituus 550mm - Kaksi eri karkeutta7 tai 11 hammasta tuumalla Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 54,90

29

90

Järnvik 5kg etanadynamiitti

599,-

Alk.

56.96 /kk (12 kk)

Kränzle K1050 TST painepesuri letkukelalla

Kränzle uutuus K1050 TST painepesuri letkukelalla! - Automaattinen pysäytys - 12m Teräskudosletku - Maksimi paine, bar: 130 - Sallittu ylipaine 160bar - Veden virtaus 7,5l /min (450l /h) - Turbosuutin - Paino, 24 kg Myymälät ja Karkkainen.com

48

Etanadynamiitti / Murtolaasti 5 kg. Soveltuu erinomaisesti: kivenjärkäleiden pilkkomiseen, kallioleikkauksiin, pihojen raivauksiin, betoni- ja teräsbetonirakenteiden purkamiseen. Myymälät ja Karkkainen.com

6

90

Työkalukoukku 85mm 10kpl

- Pituus 85mm - 10kpl pakkaus - Erittäin käteviä ja lujia työkalukoukkuja GWS malliseen reikälevyyn. Koukun saa kiinni kääntölukitteella, ei siis tarvita erillisiä ruuveja. Myymälät ja Karkkainen.com

-51%

5

90

Työkalukoukku 45mm 10kpl

- Pituus 45mm - 10kpl pakkaus - Erittäin käteviä ja lujia työkalukoukkuja GWS malliseen reikälevyyn. Koukun saa kiinni kääntölukitteella, ei siis tarvita erillisiä ruuveja. Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

1

90

Wonder Grip 1857 nitriili neo työkäsine

Wonder Grip® Neo" on suunniteltu ja kehitetty hengittäväksi hansikkaaksi, jossa on spandexsekoitus. Siksi ne tuntuvat siltä, kuin tekisit töitä paljain käsin. "Wonder Grip® Neolla" voi kirjoittaa käsin ja näppäimistöllä. - Suojausluokka: 4131 - Koot: 8,9,10 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 3,90

49

00

SC metsurin turvahousut

- Päällinen 65% polyesteri 35% puuvilla - 9-kerroksinen viiltosuojaus - 100% polyesteriä, vuori 100% puuvillaa - rintatasku vetoketjulla, 2 sivutaskua, 1 lannetasku - EN 381 - Koot M-XXL Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


1390,Alk.

51.08 /kk (36 kk)

Skyteam Monkey 50cc 2018 mopo

Täysin uusi 2018 Monkey EFI on täällä! Ajaton klassikko ja Motor Powerin kestosuosikki, alkuperäinen Skyteam Monkey, jatkaa Suomen suosituimpana ja halutuimpana mopona vuodesta toiseen. Tämä lähes ikoniksi muodostunut menopeli on varustettu täysin nykyaikaisella tekniikalla; Skyteamin 50cc nelitahtimoottori on taloudellinen, hiljainen, sekä äärimmäisen luotettava. Kattavasti uudistuneen 2018-mallin vakiovarusteisiin kuuluu mm. EFI-polttoaineen ruiskutus, upeat LED-päiväajovalot automatiikalla, tehokas halogeeniajovalo, tyylikkäät LED-minivilkut, täysin uusi digitaalinen mittaristo, street-katurenkaat, sekä mustat vanteet. Mattavärisissä erikoisversioissa kaikki normaalisti kromiset osat ovat mattamustia (moottorin kyljet, pakoputken lämpösuoja, lokasuojat, ajovalon koppa, ohjaustanko, etuhaarukan yläpää, tavarateline). - Moottori: 1-sylinteri, 4-tahti - Iskutilavuus: 49,5cm3 - Jäähdytys: Ilmajäähdytys - Käynnistys: Sähkö / Jalka - Vaihteisto: 4 vaihdetta, kytkin - Etujarru: Levyjarru - Kantavuus: 95kg - Istuimia: 1 - Vetotapa: Ketju - Polttoaineen syöttö: EFI-ruisku Myymälät ja Karkkainen.com

990,-

Alk.

92.26 /kk (12 kk)

Alk.

Sähköpyörät joka lähtöön! - Moottori: Shengyi 36 V 250 W hiiliharjaton - Akku ja teho: Samsung akku 10.4 Ah takavalolla - Shimano SL-TX50 7-vaihteinen vaihteisto Akun kesto noin 30-40km - Moottori etunavassa - 26" Renkaat Jyväskylä ja Karkkainen.com

92.26 /kk (12 kk)

APOLLO MOTORS RIDER 125 CROSSI

‐Moottori 4-tahti 125cc ‐6kw ilmajäähdytteinen. ‐Polttoainetankki 3,2l. ‐Eturengas 1.4-14, takarengas 1.85-12. ‐Istuinkorkeus 840mm. ‐Kantavuus max 75kg. ‐Paino 78kg. Maavara 300mm. ‐Koko 178x78x110cm Myymälät ja Karkkainen.com

77 Alk.

29.52 /kk (3 kk)

Oceansouth Deluxe taittuva veneistuin

- Taittuva Deluxe istuin - UV-suojattu - Istuinkiinnike: Standard 7 " (175mm) / Titan Swivel Jyväskylä ja Karkkainen.com

74.20 /kk (12 kk)

Apollo Kiddy 70cc vihreä crossi mopo

Suositut Apollon mönkijät, crossit ja sähköpyörät meiltä! - Moottori 4-tahti 70cc - 5kw ilmajäähdytteinen - Ketjuveto #420 - Nopeus 65km/h - Polttoainetankki 3,5l - Renkaat 2.5-10 - Istuinkorkeus 550mm - Kantavuus max 70kg - Paino 59kg Maavara 145mm - Koko 132x57x80cm Jyväskylä ja Karkkainen.com

-16%

35

90

Oceansouth 3 vavan RST vaparäkki

Käytännöllinen vapateline, jossa vavat pysyvät hyvin järjestyksessä. Telineitä on mahdollista yhdistää, jolloin saadaan tilaa useammille vavoille. - Kolmen vavan vaparäkki - Materiaali: Ruostumaton teräs Jyväskylä ja Karkkainen.com

Alk.

Alk.

Laadukas uutuus! - Moottori 4-tahti 125cc 5,8kw. - 1 vaihde eteen ja pakki. - Akku 12v 5Ah. - Ketjuveto #428. - Sähköstartti. - Nopeus <55+-5 km/h. - Renkaat 16*8-7. - Rumpu-/levyjarrut. - Koko 148x103x90cm. - Myös varaosat ja huollot meillä Myymälät ja Karkkainen.com

14

Oceansouth MA 106-3 säilytyslaatikko - Säilytyslaatikko / syöttilaatikko 55mm leveään veneen laitaan - Integroitu käsittelypöytä - Sopii syöttien ja muiden pienien esineiden säilyttämiseen Jyväskylä ja Karkkainen.com

- Moottori 4-tahti 70cc 2kw. - Automaattivaihteisto. - Akku 12v 5Ah. - Ketjuveto - Sähköstartti - Renkaat 145*7-6. - Rumpu-/levyjarrut. - Koko 148x103x90cm - Takuu 12kk Myymälät ja Karkkainen.com

890,-

Alk.

83.23 /kk (12 kk)

Yki 440 vene-eräkanootti

990,-

Alk.

92.26 /kk (12 kk)

Ideal 430 soutuvene

- Teleskooppimalli, säädettävissä 0,6m-1,05m - Halkaisija: 25-30mm - Tukeva lukkomekanismi - Materiaali: Alumiini Jyväskylä ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

74.20 /kk (12 kk)

Apollo Motors Mikro 70 mönkijä

Turvallinen ja vakaa uppoamaton kanootti, jossa kolme istuinta toimii kellukkeina. - Pituus 443 cm, leveys 107 cm - Paino n. 37 kg Myymälät ja Karkkainen.com

90

Oceansouth Waverider kaasujousi veneistuimen jalka Oceansouth 0,60-1,05 m - Istuimen jalka kaasujousella, korkeus teleskooppivenehaka säädettävissä - Jalan pohjan halkaisija: 230mm - Putken vahvuus: 75mm / 65mm Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 1290,00

90

90

33.62 /kk (3 kk)

Laadukas uutuus! - 10kk korotonta maksuaikaa jonka todelliset kulut 100€ kysy lisää. - Laadukas lasten crossi! - Moottori: 50cc 4-tahti - Ilmajäähdytteinen - Automaatti vaihteisto - Levyjarrut - Mitat: 855 x 180 x 560mm - Takuu 12kk Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

Apollo Motors Sportrax 125 mönkijä

31

92.26 /kk (12 kk)

Apollo RXF 50cc crossi mopo

790,-

47.62 /kk (36 kk)

Norm. 42,90

89

Alk.

1290,-

990,90

990,-

790,-

Apollo F12 sähköpyörä

Alk.

-23%

Ideal 430 on suomalaisten suosikki. - Pituus: 430 cm - Leveys: 138 cm - Paino: n.75 kg - Tehosuositus: 3 hv - Kantavuus: 3 hlö - CE luokitus:D - Kahdet venehankaimet - Kondenssitulpat - Pohjatulppa - Keulasilmukka - Hiekkahartsiköli Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

49


129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

Bosch Ahs 55-20 Li 18V solo pensasleikkuri runko

Akkupensasleikkuri nopeaan ja tehokkaaseen pensaiden leikkuuseen. Quick-Cut teknologia ja lukkiutumisenestojärjestelmä takaavat paksujenkin oksien katkaisemisen keskeytyksettä. Sahaavan leikkuutoiminnon ansiosta terän etuosassa olevat erikoishampaat katkaisevat vaivattomasti jopa 25 mm:n pakuiset oksat. Törmäyssuoja seinän ja maan lähellä leikkuuseen. Erittäin hyvä käsiteltävyys kaikissa asennoissa optimaalisen tasapainon ja moniasentoisen etukahvan ansiosta. Laserleikatut terät timanttihionnalla siistiin ja tarkkaan lopputulokseen. Solo versio toimitetaan ilman akkua ja laturia. Kuuluu 18 V:n Power4All sarjaan jossa yksi akku sopii kaikkiin saman volttiluokan vihreisiin sähkö- ja puutarhatyökaluihin. Käyttövoima: Akku Myymälät ja Karkkainen.com

129,-

VAIN!

79

90

30.20 /kk (3 kk) Norm. 95,90

Alk.

Alk.

- Akkupensasleikkuri 18V jännitteellä. Toimii kaikilla 18V Li-ion akuilla. Tehokkaasti tärinävaimennettu runkorakenne. Terälaite 520mm, leikkuukapasiteetti 15mm. - HUOM! Runkoversio ilman akkua ja laturia. - Kahteen suuntaan leikkaava erikoispinnotteinen ja pitkäikäinen terä. - Turvallinen työskentely nopean teräjarrun ansiosta - Akun suojausjärjestelmä merkkivalolla. Katkaisee automaattisesti virransyötön akun varaustason ollessa vähissä. - Hammasväli: 15 mm - Paino akulla: 3,2 kg Käyttövoima: Akku Myymälät ja Karkkainen.com

-17% Bosch ART 26 Li 18V Solo trimmeri runko

Akkutrimmeri innovatiivisella Durablade-teräjärjestelmällä, jossa terät kestävät huomattavasti pidempään. Helppo käsitellä, hyvät säätömahdollisuudet. Leikkuuleveys 26 cm. SOLO-versio ilman akkua ja laturia. - Akkutrimmerin avulla viimeistelet puutarhatyöt nopeasti ja helposti. - Durablade-leikkuujärjestelmän ansiosta terä kestää jopa 12 kertaa pidempään aikaisempiin terämalleihin verrattuna kaikissa leikkuuolosuhteissa. - Trimmeriä on erittäin vaivatonta käsitellä pitkän säädettävän lisäkahvan, painikevapautteisen korkeudensäädön ja reunanleikkuutoiminnon ansiosta. - Huomioithan, että solo -versio toimitetaan ilman akkua ja latauslaitetta. - Power for ALL-litiumioniakkujärjestelmässä yksi akku sopii kaikkiin Bosch sähkö- ja puutarhatyökaluihin. Käyttövoima: Akku Myymälät ja Karkkainen.com

99

Alk.

90

37.04 /kk (3 kk)

Black&Decker GWC1820PC 18V 2Ah lehtipuhallin sis.akku ja laturi

Ihanteellinen lehtien ja muiden puutarharoskien nopeaan puhaltamiseen kovilta pinnoita kuten patioilta, kansilta, kuisteilta, kulku- ja ajoteiltä sekä autotalleista. 18 V Li-Ion lehtipuhallin POWERCOMMAND™-tehotoiminnolla helpottaa pitämään pihan ja puutarhan kauniina ja siistinä erinomaisella kontrollilla ilman johtohässäkkää. POWERCOMMAND™ BOOST -toiminto antaa lisää tehoa silloin, kun sinä sitä tarvitset, napin painalluksella. On osa BLACK+DECKERin 18 V Li-Ion akkuperhettä. Myymälät ja Karkkainen.com

-17%

189,Alk.

35.79 /kk (6 kk)

MTD Smart 51 BO 51cm polttomoottori ruohonleikkuri

Laatua superhalvalla! -MTD SMART 51 BO- ruohonleikkuri on luotettava ja kestävä sekä helppo käsitellä. -Siinä on hiljainen ja tehokas MTD ThorX 35- moottori. -Paino, kg: 26 -Leikkuuleveys, cm: 51 -Kuutiotilavuus: 99cm3 -Teho: 1,6kW Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 229,00

50

46.98 /kk (3 kk)

Makita DUH523Z pensasleikkurirunko

129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

Makita DUR181Z ruohotrimmeri runko

Akkukäyttöinen ruohotrimmeri 18V jännitteellä.Toimii kaikilla 18V Li-ion akuilla. Leikkuuleveys 260mm. Teleskooppivarsi, kääntyy 180°. Runkoversio ilman akkua ja laturia. - Kääntyvä leikkuupää. - Teleskooppivarsi säädettävissä 180mm. - Tukeva, säädettävä apukahva. - Käyttöaika 3,0Ah akulla 46min, 1,3Ah akulla 20min. - Runkomalli - toimitetaan ilman akkua ja laturia. Tekniset tiedot - Jännite 18V - Akun suojausjärjestelmä - Leikkuuleveys 260mm - Siiman halkaisija 1,65mm - Paino akulla (EPTA)2,9kg - Siiman pituus 8m Käyttövoima: Akku Myymälät ja Karkkainen.com

199,Alk.

125,-

37.53 /kk (6 kk)

Black&Decker GS2400 2400W oksasilppuri

Black&Deckerin GS2400 on tehokas ja hiljainen, 2400W moottorilla varustettu oksasilppuri. Katkaisu ja murskausmekanismi kykenee murskaamaan jopa 40 mm oksia. Kätevä eteen-taakse toiminto jolla voidaan helposti poistaa jumiutuneet oksat silppurista. Ylikuormituksen suoja estää moottoria rikkoutumasta jumiutumistilanteessa. Renkaat ja kädensija helpottavat laitteen liikuttamista paikasta toiseen. Mukana paketissa roskille oma pussi. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

45.61 /kk (3 kk)

Black&Decker GD300-QS 600W sammalenpoistaja / sähköharava

- Tehokas 600W moottori - Nurmikon ilmastointiin ja haravointiin - Työstöleveys 30 cm - Kerääjä 30 litraa - 3 työskentelykorkeutta - Helppo säättää - Paino 7kg Käyttövoima: Sähkö Myymälät ja Karkkainen.com

-14 %

295,Alk.

54.24 /kk (6 kk)

MTD Smart 46 SPBS 46cm vetävä ruohonleikkuri

Laadukkaat MTD-puutarhakoneet meiltä! -keräävänä, sivulle-/ taakse heittävänä -Leikkurissa luotettava Briggs& Stratton-moottori -Tukeva teräsrunko sekä 60 litran keruusäiliö -6-portainen korkeuden säätö (28-92mm) -Leikkuuleveys: 46cm -Paino 32kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 345,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Mönkkäreiden ylivoimaa Kärkkäiseltä! Meiltä löydät traktorimönkkäreiden parhaat merkit ja laajimman valikoiman! Myös huolto, tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat! Edullisin rahoitus!

3990,Alk.

4990,-

141.21 /kk (36 kk)

Linhai 300 T3B mönkijä aluvanteilla

Kestosuosikki nyt myös kahdenistuttavana T3B-traktorina! Suomen edullisin neliveto-traktorimönkijä, T3B-luokituksella (saa ajaa 60 km/h). 300 T3B 4x4 on markkinoiden edullisin nelivetoinen traktorimönkijä, mutta silti sen ominaisuudet vetävät vertoja huomattavasti kalliimmillekin laitteille. Varustettu mm. nykyaikaisilla LED-päiväajovaloilla, mukavalla selkänojallisella istuimella (rek. kahdelle), tehokkaammalla high power-laturilla, sähköisellä nopeudenrajoittimella, selkeällä digimittaristolla, sekä sähkövinssillä. Linhai 300 -sarjan mönkijöiden tuonti Suomeen on aloitettu yli kymmenen vuotta sitten, ja suurin osa laitteista on edelleen aktiivisessa käytössä. Linhai 300 on luotettava kumppani pihanhoitoon tai lumitöihin! Mönkijän voimanlähteenä toimii Linhain varmatoimiseen tekniikkaan perustuva nestejäähdytteinen nelitahtimoottori. Voimansiirto on toteutettu helppokäyttöisellä CVT-vaihteistolla, josta löytyy myös alennusvaihde. - Moottori: 1-syl, 4-tahti - Iskutilavuus: 275 cm3 - Jäähdytys: nestejäähdytys - Käynnistys: Sähkö - Vaihteisto: CVT-automaatti - Eturengas: 24x8-12 - Takarengas: 24x11-10 - Etujarru: hydr. levyjarru - Takajarru: hydr. levyjarru - Kuivapaino: 298 kg - Toimituskulut 200€ - Varmista toimitusaika myymälästä HUOM! Kuvissa olevien mönkijöiden varusteet saattavat poiketa myytävän perusmallin varusteista. Varmista varustetaso myyjältä. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

175.88 /kk (36 kk)

Linhai 500 T3B mönkijä alumiinivanteilla

Linhain lippulaivamalli 500 T3B on suositun T3 400:n pykälää vahvempi isoveli, nyt T3B / 60 km/h -luokituksella ja kahdenistuttavana! 500 cc moottori on tehokas, mutta taloudellinen voimanlähde, joka tuo lisäpotkua- ja mukavuutta työskentelyyn. Kattava vakiovarustelu viimeistelee paketin; 12" näyttävät alumiinivanteet, erillisjousitus, sähköinen 2WD/4WD -valinta etuperän lukolla, sekä sähkövinssi. Laitteen alla pyörivät laadukkaat palakuvioidut allround-renkaat, jotka sopivat kaikenlaiseen maastoon, mutta ovat mukavat ajaa myös tien päällä. Sähköinen nopeusrajoitin mahdollistaa moottorin tehojen täydellisen hyödyntämisen maastossa. 500 T3B on varustettu ergonomisella penkillä ja kaikilla asiaankuuluvilla traktorimönkijän varusteilla. Traktorimönkijän etuja ovat mm. halvemmat vakuutusmaksut ja ajolupa jo 15-vuotiaana LT-kortilla. - Moottori: 1-syl, 4-tahti - Iskutilavuus: 493 cm3 - Jäähdytys: Nestejäähdytys - Käynnistys: Sähkö - Vaihteisto: CVT-automaatti - Eturengas: 25x8-12 - Takarengas: 25x10-12 HUOM! Kuvissa olevien mönkijöiden varusteet saattavat poiketa myytävän perusmallin varusteista. Varmista varustetaso myyjältä. Myymälät ja Karkkainen.com

Luota Echoon!

Linhai 500 T3B EPS 4x4 mönkijä

EPS-malli ohjaustehostimella! Linhain lippulaivamalli 500 T3B on suositun T3 400:n pykälää vahvempi isoveli, nyt T3B / 60 km/h -luokituksella ja kahdenistuttavana! 500 cc moottori on tehokas, mutta taloudellinen voimanlähde, joka tuo lisäpotkua- ja mukavuutta työskentelyyn. Kattava vakiovarustelu viimeistelee paketin; 12" näyttävät alumiinivanteet, erillisjousitus, sähköinen 2WD/4WD -valinta etuperän lukolla, vetokuula sekä sähkövinssi. - Moottori: 1-syl, 4-tahti - Iskutilavuus: 493 cm3 - Jäähdytys: Nestejäähdytys - Käynnistys: Sähkö - Vaihteisto: CVT-automaatti - Maavara: 280 mm HUOM! Kuvissa olevien mönkijöiden varusteet saattavat poiketa myytävän perusmallin varusteista. Varmista varustetaso myyjältä. Myymälät ja Karkkainen.com

5 VUOTTA KULUTTAJATAKUU • 2 VUOTTA AMMATTITAKUU 100% AMMATTILAATUA • JAPANILAISTA TEKNOLOGIAA

199,Alk.

5590,-

489,-

37.53 /kk (6 kk)

Alk.

Echo CS-310ES moottorisaha

Huippu laatua edullisesti! *Ovh. 310€ *Laadukas ja kevyt saha yleiskäyttöön * EasyStart kevytkäynnistys * Komposiittirunko * Paino vain 4kg * Digitaalinen Sytytysjärjestelmä * Teho 1.1kw * Echo-sahoilla kuluttajatakuu 5-vuotta! * Ammattikäytössä takuu 2-vuotta! Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erittäin luotettava saha, jossa moottorin ilman esipuhdistus ja iso ilmansuodatin. Erinomainen teho/paino- suhde sekä tehokas kiihtyvyys & voimakas vääntö. SoftStart-kevytkäynnistys sekä sytyksen säätöön liitetty rikastin takaavat sahan nopean ja luotettavan käynnistymisen. Tekninen kuvaus: - Kuutiotilavuus (cm3) 45,1 - Kuivapaino (kg) (Ilman laippaa ja ketjua) 4,6 - Teho (kW / ps) 2,3 /3,1 - Polttoainetankin tilavuus (l) 0,54 - Öljytankin tilavuus (l) 0,27 - Laipan pituus (cm) 33 - Ketjujako (tuumaa) 0,325 - Uraleveys (tuumaa) 0,050 Teho, kW: 2,3 Paino, kg: 4.6 Jyväskylä ja Karkkainen.com

-11%

790,-

-11%

195,Alk.

Alk.

36.84 /kk (6 kk)

Echo GT-222ES trimmeri

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

74.20 /kk (12 kk)

Echo CLS-5800 metsäraivuri

Kevyt ja huippu-laadukas trimmeri viimeistelyyn. ES-kevytkäynnistysjärjestelmä takaa kevyen ja varman käynnistyksen. Keskipakokytkin lisää luotettavuutta ja tehokkuutta. Vakiona kätevä, vaihdettava Tap&Go-siimapää - Ominaisuudet ES-kevytkäynnistys - Keskipakokytkin - Vakiona Tap&Go-siimäpää - Kuutiotilavuus (cm3) 21,2 - Paino (kg) 4,3 -Käyttövoima: Bensiini Jyväskylä

Norm. 219,00

47.04 /kk (12 kk)

Echo CS-452ESX moottorisaha

Kaksoistärinävaimennettu metsäraivuri ammattikäyttöön. Tärinänvaimennusjärjestelmä lisää käyttömukavuutta. Keskipakokytkin takaa luotettavuuden ja tehokkuuden. - Ominaisuudet - Tärinänvaimennusjärjestelmä - Keskipakoiskytkin - Vakiona raivausterä - Kuutiotilavuus (cm3) 58,2 - Paino (kg) 10,2 - Teho (kW / ps) 2,42 /3,29 - Polttoainetankin tilavuus (l) 0,75 - Polttoaineen max. kulutus (l/h) 0,75 - Kulmavaihteen välityssuhde 1,4 Käyttövoima: Bensiini Jyväskylä

Norm. 890,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 17.5. – ke 30.5. niin kauan kuin tavaraa riittää.

51


Se edullisen ostamisen tavaratalo — Myös verkossa!

100 000 1500 Valikoimassa yli

tuotetta, sekä yli

tuotemerkkiä!

Kärkkäinen Ii Sorosentie 2 91100 Ii  010 430 3820 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Oulu Alasintie 12 90400 Oulu  010 430 3020 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Ylivieska Ollilanojankatu 2 84100 Ylivieska  010 430 3000 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Jyväskylä Sammontie 1 40270 Palokka  010 430 3090 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

www.karkkainen.com

Kärkkäinen verkossa: www.karkkainen.com

Verkkokaupan asiakaspalvelu:  010 430 3030  asiakaspalvelu@karkkainen.com

www.facebook.com/karkkainencom

Kärkkäinen Lahti Pasaasi 2, Renkomäki 15700 Lahti  010 430 3630 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

www.instagram.com/karkkainencom Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Kärkkäisen mainos (20/2018) (K-S)  
Kärkkäisen mainos (20/2018) (K-S)