Page 1

22 en 23 juni 2014

Open dagen

Openingstijden van 9:00 tot 17:00 uur

Acties gelden alleen op zondag 22 en maandag 23 juni 2014! Acties gelden bij afhalen in onze winkel of webshopbestellingen in combinatie met contante, pin-, ideal- of vooruitbetaling!

25%

O P E N DA G KO R T IN G O P HET GEHELE A S S O R T IM E N T

Summer Dreams Alle prijzen zijn exclusief btw, vraag naar onze actievoorwaarden, zetfouten voorbehouden.

Uw voordeel kan oplopen tot wel 67%!

(25% korting ge ldt niet op Italiaans meu bilair)

VOLG ONS OP WWW.FACEBOOK.COM/KAPPERSHANDEL

Neem ook een kijkje op onze webwinkel: www.kappershandel.nl

Ons assortiment: Wella Goldwell L’óreal Schwarzkopf Indola Revlon Fantasylook Kis Lisap Farouk Salon Ambience AGV Artem Ceriotti Alteq Efalock Xafi Wahl Moser Golden Rose ETI Parlux Panasonic Tondeo Ultron Comair Babyliss PRO Peluquerias Jaguar Joewell Kyone Feather JAY2 Hercules Triumph Matador Dupont Olivia Garden Denman The Original Sibel Balmain Euro SoCap William Marvy Abena Nebur Bob Tuo Waldschmidt Everlash Tangle Teezer Tangle Angel Ermila CHI E-kwip So-cap Trend-design Studio B&G ME Professional Luca Rossini Colour Mania


! 50rt% ing ko

Het heeft even geduurd, maar

ShockMe is vanaf nu verkrijgbaar! We hadden het al aangekondigd en nu is het dan zo ver. ShockMe van MeProfessional is verkrijgbaar. Deze revolutionaire gel – zonder twijfel de allerbeste op de markt – is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Kappershandel.

S

hockMe is een extra sterke gel. Het voelt precies goed aan en doordat het transparant is, is het geschikt voor alle kleuren haar. Het zit in een 150 ml tube met fliptop. Dat is hygiënischer dan in een potje. Als je de gel in je handen uitwrijft, wordt het een crème dat heel eenvoudig en prettig is aan te brengen. Het droogt lekker snel op. ShockMe schilfert absoluut niet. Het is een hard holding gel met een extreme hold die een hele dag en nacht goed blijft. En natuurlijk is het parabeenvrij, zoals alle haarproducten van MeProfessional. De kappersprijs voor een tube ShockMe bedraagt € 8,95 exclusief BTW. De consumentenadviesprijs is € 15,95.

Tijdens onze open dagen met gigakorting

Laat je scharen slijpen door de allerbeste! Edmund Steffen uit Duitsland is met afstand de beste scharenslijper van Europa. Met zijn mobiele slijperij is hij inmiddels een begrip tijdens onze open dagen. Je kunt dan je kappersscharen door hem laten slijpen met maar liefst 50% korting. Normaal betaal je voor een gewone schaar € 25,-. Tijdens de open dagen is dat slechts € 12,50. Voor een hoogwaardige schaar is de gewone prijs € 30,- en nu slechts € 15,-. En: klaar terwijl je wacht. Vergeet vooral nu niet om hier van te profiteren, want onze volgende open dagen zijn pas weer in oktober. (de genoemde prijzen zijn exclusief BTW)

Win een shop tegoed van €

100,-

Wil je kans maken op een shoptegoed van € 100,-? Dat is nu wel heel gemakkelijk. Ga snel naar onze facebookpagina (www.facebook.com/kappershandel) en like ons. Zodra we 500 likes hebben, verloten we het shoptegoed. En wie weet komt het wel bij jou terecht.

Wild haar is hot Tegenwoordig is er niet één haartrend maar een explosie van uiteenlopende trends te zien. Celebrities, modellen, bloggers, It girls veranderen net zo snel van haarcoupes als van outfit! Beach waves, Wet Look, Bob of een Pixie Cut: alles is aanwezig bij zowel de bekende fashion shows als op straat. Om in staat te zijn deze trends te creëren, hebben haarstylisten de beste styling producten nodig. Daarom is Tecni.ART dit jaar een transformatie ondergaan. Tecni.ART biedt salons nu een perfect assortiment aan, zodat ook zij de trends en celebrity looks van dit moment kunnen creëren in hun salon.

N

aast de relaunch heeft L’Oréal Professionnel voor het eerst in de geschiedenis een ambassadrice: niemand minder dan Kirsten Dunst! deze actrice van wereldniveau belichaamt als geen ander de professionaliteit en creativiteit die passen bij L’Oréal Professionel. Ook is zij het gezicht van de nieuwe lijn binnen Tecni.ART: Wild Stylers. Deze nieuwe lijn speelt feilloos in op één van de laatste haartrends: de nonchalant en chique look. Wild, ruig en edgy haar is hot. De looks zijn geïnspireerd op een wilde avond feesten, of een dagje lekker uitwaaien aan het strand. Wild Stylers maakt het mogelijk om deze wild & chic look te creëeren zonder dat het haar stug aanvoelt. Nu exclusief bij L’Oréal Professionnel

2

 Kappershandel


Nieuw en nu verkrijgbaar

CoverMe kapmantels van MeProfessional De meeste kapmantels hebben een haaksluiting of plastic drukknopen. Dat is jammer, want de meeste Nederlandse kappers en kapsters willen juist metalen drukknopen. En dat is nu mogelijk, want MeProfessional heeft een nieuwe generatie kapmantels geïntroduceerd onder de passende naam CoverMe.

C

overMe is leverbaar in drie lijnen: Basic, Comfort en Premium. Voor alle drie de lijnen geldt dat de kapmantels handgemaakt zijn. Bovendien zijn het producten van MeProfessional, dus absolute topkwaliteit. Op dit moment is CoverMe uitsluitend in het zwart verkrijgbaar. De verwachting is dat op termijn ook andere kleuren in het assortiment worden opgenomen.

CoverMe Basic is gemaakt van waterproof polyester en heeft een afmeting van 137 x 147 cm. Het beschikt over verstelbare metalen drukknopen. De kappersprijs bedraagt € 12,95 maar de tijdelijke introductieprijs is slechts € 6,95. CoverMe Comfort is geproduceerd van waterproof nylon. De afmeting is 137 x 165 cm. Ook deze kapmantel beschikt over verstelbare metalen drukknopen. De kappersprijs is € 17,95. De tijdelijke introductieprijs is slechts € 9,95. CoverMe Premium is eveneens van waterproof nylon. De afmeting is 141 x 180 cm. Bij deze kapmantel kan er gekozen worden voor verschillende sluitsystemen: verstelbare metalen drukknoppen, een tweevoudige haaksluiting of een trekkoordsluiting. De kappersprijs voor de CoverMe Premium is € 26,95. De tijdelijke introductieprijs bedraagt echter slechts € 14,95.

Kappershandel is nu ook

exclusieve importeur

van The Original

K

appershandel is sinds kort ook de exclusieve importeur van The Original Premium Tangle Fixer en The Original Premium Hair Ring. Beide producten zijn een perfecte aanvulling op ons assortiment. Wij verwachten er veel van. The Original Premium Tangle Fixer is een nieuwe borstel waarmee je geweldig kunt ontklitten. Het is te gebruiken voor alle soorten haar, zowel droog als nat. Het werkt heel gemakkelijk en – ook niet onbelangrijk – pijnloos. Het combineert goed met andere stylingsapparaten. Verkrijgbaar in zwartzwart, blauw-roze, paars-groen en roze-roze. Prijsdoorbraak: de adviesverkoopprijs is € 14,95. De kappersprijs bedraagt € 7,95 The Original Premium Hair Ring is een nieuwe generatie haarelastiek met vele voordelen. Het fixeert perfect in alle haartypen, maar laat zich eenvoudig verwijderen zonder sporen na te laten. Ook prima in nat haar dus perfect tijdens sporten of zwemmen. The Original Premium Hair Ring voorkomt spanning op de hoofdhuid zodat daardoor geen hoofdpijn meer kan ontstaan. Verkrijgbaar in wit, bruin, zwart, transparant en roze. Verpakt per 3 stuks. Prijsdoorbraak: de adviesverkoopprijs is € 3,95. De kappersprijs is € 2,25 The Original Premium Tangle Fixer en Hair Ring zijn verkrijgbaar bij de betere groothandel.

(De in dit artikel genoemde bedragen zijn exclusief BTW.)

Deze keer alleen op maandag!

Je tondeuse, trimmer of föhn gratis nagekeken Je bent gewend dat tijdens de open dagen het vertrouwde team van Wahl aanwezig is. Wegens omstandigheden is het team er voor deze ene keer alleen op maandag om je tondeuse, trimmer en/of föhn na te kijken, te testen en indien mogelijk digitaal uit te lezen. Dat is helemaal gratis. Het

gaat hierbij om de merken Wahl, Moser, Ermilla, en ETI. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd. Voor grote reparaties wordt je tool meegenomen naar de reparatiewerkplaats. De reparaties zijn niet gratis, tenzij het onder de fabrieksgarantie valt, maar je

bespaart wel de verzendkosten. Neem je je tondeuse en/of trimmer mee? Neem dan ook de oplader en het snijblad mee. Hou er ook rekening mee dat wij pas weer in oktober open dagen organiseren. Je kunt dus pas weer tegen die tijd de voordelen van deze service plukken.

Kappershandel 

3


kleuring Fantasylook

Colour Cream 100 ml mengverhouding 1:1,5, 113 nuances, laag ammoniakgehalte, tintgetrouwe kleuren, 100% grijsdekking, langdurig behoud van de kleur. Topkwaliteit van gebruikte grondstoffen: Pure Micro Kleur-pigmenten die diep in de haarvezels doordringen en voor een intense en diepglanzende kleur zorgen. 50* 95

PERFECT TE COMBINEREN MET OXI ME WATERSTOF

LET OP! Per 1 juli 2014 is de jaarlijkse prijsverhoging van Wella en l’Oreal dus profiteer nu nog van de “oude” prijzen plus gigantische kortingen.

VAN

PERFECT TE COMBINEREN MET OXI ME WATERSTOF

30%

VOORDEEL

VOORDEEL

VOOR

€ 4,

Indola 60 ml mengverhouding 1:1.

PER STUK,

€ 3,50*

PER STUK

Permanent Caring Color

mengverhouding 1:1. VAN

€ 3,

VOORDEEL

Diapason 100 ml 95

PER STUK, VOOR

41%

29%

Lisap

€ 5,

€ 8,95 PER STUK, 50* PER STUK VOOR € 5,

VAN

Kis Kera Cream 100 ml

PER STUK

mengverhouding 1:1.

39%

€ 5,75 PER STUK, 00* PER STUK VOOR € 4,

VAN

PERFECT TE COMBINEREN MET OXI ME WATERSTOF

45%

VOORDEEL

43% VOORDEEL

VOORDEEL

l’Oreal Majirel 50 ml mengverhouding 1:1,5. VAN VOOR

€ 9,85 PER STUK,

€ 5,50*

44% VOORDEEL

PER STUK

Schwarzkopf Igora Royal 60 ml mengverhouding 1:1.

€ 9,95 PER STUK, 50* PER STUK VOOR € 5,

VAN

VOORDEEL

40% VOORDEEL

Goldwell Topchic 60 ml mengverhouding 1:1. VAN VOOR

4

€ 10,

PER STUK,

€ 6,00*

 Kappershandel

€ 10,15 PER STUK, 75* PER STUK VOOR € 5,

VAN

PERFECT TE COMBINEREN MET OXI ME WATERSTOF

40%

05

Wella

Koleston Perfect 60 ml mengverhouding 1:1.

PER STUK

Wella Illumina 60 ml

mengverhouding 1:1.

€ 11,65 PER STUK, 00* PER STUK VOOR € 7,

VAN

l’Oreal Inoa 50 ml** mengverhouding 1:1,5.

€ 10,40 PER STUK, 25* PER STUK VOOR € 6,

VAN

40% VOORDEEL

** L’OREAL INOA IS NIET TE COMBINEREN MET OXI ME.

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.


kleuring

56%

TOT VOORDEEL

PERFECT TE COMBINEREN MET MEESTE A-MERKEN

Oxi ME waterstofperoxide 1000 ml VAN

1X= 3X= 6X= 12X=

€ 7,95 PER STUK,

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 38% KORTING VOOR

€ 4,95* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 3 STUKS, MET 43% KORTING VOOR

€ 4,50* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 50% KORTING VOOR

€ 3,95* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 56% KORTING VOOR

€ 3,50* PER STUK**

Fantasylook Blondeerpoeder 500 gram

PERFECT TE COMBINEREN MET OXI ME WATERSTOF

VAN

1X= 3X= 6X= 12X=

€ 11,95 PER STUK,

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 42% KORTING VOOR

€ 6,95* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 3 STUKS, MET 46% KORTING VOOR

€ 6,50* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 50% KORTING VOOR

€ 5,95* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 54% KORTING VOOR

€ 5,50* PER STUK**

54%

TOT VOORDEEL

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend. ** staffelprijzen gelden alleen bij afname van dezelfde variant van het product.

Kappershandel 

5


styling

LET OP! Per 1 juli 2014 is de jaarlijkse prijs-

Wella

L’Oreal

Sculpt Force 125 ml

TecniArt Fix Design

€ 10,

20

VAN

1X=

verhoging van Wella en l’Oreal dus profiteer nu nog van de “oude” prijzen plus gigantische kortingen.

PER STUK,

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK,

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33% KORTING

€ 6,

83*

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 50% KORTING

PER STUK**

VOOR

VOOR

VOOR

€ 6,86* PER STUK** € 6,13* PER STUK**

5,13*

PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 39% KORTING VOOR

24X=

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS,

VOOR

12X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25% KORTING

€ 7,69* PER STUK**

MET 33% KORTING

€ 10,25  PER STUK,

1X=

MET 25% KORTING VOOR

6X=

VAN

€ 6,22* PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 44% KORTING VOOR

€ 5,71* PER STUK**

44%

TOT VOORDEEL

50%

TOT VOORDEEL

NIEUW

ME Professional

Shock ME 150 ml Een revolutionaire gel die zonder twijfel de allerbeste op de markt is. Als je de gel in je handen uitwrijft, wordt het een crème dat heel eenvoudig en prettig is aan te brengen in het haar. Eenmaal in het haar droogt het lekker snel op. ShockMe schilfert absoluut niet en doordat het transparant is, is het geschikt voor alle kleuren haar. Het is een hard holding gel met een extreme hold die gegarandeerd een hele dag en nacht goed blijft. VAN

€ 8,50 PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25 % KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33 % KORTING

VOOR

VOOR

€ 6,38* PER STUK**

33%

TOT VOORDEEL

€ 5,67* PER STUK**

39%

TOT VOORDEEL

Wella Pearl styler 100 ml VAN

€ 9,

75

PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25% KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33% KORTING

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 39% KORTING

24X=

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 44% KORTING

VOOR

VOOR

VOOR

VOOR

€ € €

7,31* 6,50*

5,95*

PER STUK**

PER STUK**

PER STUK**

€ 5,50* PER STUK**

44%

TOT VOORDEEL

l’Oreal TecniArt Ahead Web 150 ml VAN

€ 11,35 PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25% KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33% KORTING

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 39% KORTING

VOOR

VOOR

VOOR

€ 8,51* PER STUK** € 7,60* PER STUK**

€ 6,92* PER STUK**

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.

6

 Kappershandel

** staffelprijzen gelden alleen bij afname van dezelfde variant van het product.


styling

44%

TOT VOORDEEL

Biosilk Silk Therapy 50 ml

33%

TOT VOORDEEL

Biosilk Silk Therapy is een lichtgewicht leave-in zijde. Biosilk silk therapy is dé ideale haarhersteller voor elk haartype en beschermt het haar tegen de warmte van stylingtools. VAN

€ 12,95 PER STUK,

ME Professional

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25% KORTING

1X=

VOOR

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33% KORTING

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 39% KORTING

24X=

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 44% KORTING

VOOR

VOOR

VOOR

Shape ME 100 ml Medium Hold Wax. Glanzende flexibele versteviging. Geschikt voor kort en medium lang haar.

€ 9,71* PER STUK** € 8,68* PER STUK**

VAN

€ 7,90* PER STUK** € 7,25* PER STUK**

€ 8,95 PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25 % KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33 % KORTING

VOOR

VOOR

€ 6,71* PER STUK** € 5,97* PER STUK**

33%

TOT VOORDEEL

Schwarzkopf

Osis Thrill 100 ml Zolang de voorraad strekt. VAN

€ 10,25

PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 40% KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 45% KORTING

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 50% KORTING

24X=

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 55% KORTING

VOOR

VOOR

VOOR

VOOR

€ 6,15* € 5,64*

€ 5,13* € 4,61*

ME Professional

PER STUK

Rock ME 100 ml Strong Hold Wax. Langdurige sterke versteviging. Geschikt voor kort haar.

PER STUK**

VAN

PER STUK**

55%

TOT VOORDEEL

PER STUK**

€ 8,95 PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25 % KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33 % KORTING

VOOR

VOOR

€ 6,71* PER STUK** € 5,97* PER STUK**

33%

Schwarzkopf Osis Dust It 10 g VAN

TOT VOORDEEL

€ 9,15  PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25%

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33%

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 39%

KORTING VOOR

KORTING VOOR

KORTING VOOR

24X=

€ 6,86* PER STUK** €

6,

13*

5,58*

PER STUK**

PER STUK**

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 44% KORTING VOOR

5,12*

PER STUK**

44%

TOT VOORDEEL

ME Professional Sculpt ME 100 ml Natural Matt Wax. Weinig glans met zachte versteviging. Geschikt voor kort en medium lang haar. Meer dan 80% natuurlijke ingrediënten. VAN

€ 8,95 PER STUK,

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 25 % KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 33 % KORTING

VOOR

VOOR

€ 6,71* PER STUK** € 5,97* PER STUK**

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend. ** staffelprijzen gelden alleen bij afname van dezelfde variant van het product.

Kappershandel 

7


omvorming

40% VOORDEEL

LET OP! Per 1 juli 2014 is de jaarlijkse prijs-

Wella

Schwarzkopf

Curl It mild of intense 75 ml

Natural Styling

€ 6, PER STUK, 99* VOOR € 3, PER STUK

Creative Gel 50 ml

VAN

verhoging van Wella en l’Oreal dus profiteer nu nog van de “oude” prijzen plus gigantische kortingen.

55

1, 2

€ 6,20 PER STUK, 72* PER STUK   VOOR € 3,

VAN

39% VOORDEEL

Omeisan

l’Oreal

Proteïne Permanent

Dulcia Advanced 75 ml

F, N, G/P 1000 ml 1:1 Proteïne Permanent met appelgeur. Verkrijgbaar in drie sterktes: 1. Dik haar / moeilijk te permanenten haar 2. Normaal haar 3. Geverfd / Beschadigt haar. Duitse topkwaliteit.

0, 1, 2, 3

€ 7,57 PER STUK, 92* PER STUK VOOR € 4,

VAN

€ 15,95 PER STUK, 95* PER STUK VOOR € 9,

35%

VAN

VOORDEEL

38% VOORDEEL

40% VOORDEEL

Omeisan

l’Oreal

Schuimfixatie 1000 ml 1:1 Schuimfixatie van Duitse topkwaliteit.

Dulcia Advanced Fix 1000 ml

€ 6,95 PER STUK, 17* PER STUK VOOR € 4,

VAN

€ 23,65 PER STUK, 37* VOOR € 15, PER STUK VAN

Omeisan Schuimfixatie 1:1 OOK VERKRIJGBAAR IN

35%

5 LITER JERRYCANS

TEGEN ACTIEPRIJS

VOORDEEL

14,

95

40%

Wella Curl It Neutralizer 1000 ml

€ 29,65 PER STUK, 27* PER STUK VOOR € 19,

VAN

VOORDEEL

Schwarzkopf Natural Styling Neutraliser 1000 ml

€ 21,40 PER STUK, 84* PER STUK VOOR € 12,

VAN

35% VOORDEEL

8

 Kappershandel

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.


verzorging Wella Brilliance Weerbarstig Haar Shampoo 250ml

35%

VAN

VOORDEEL

€ 9,20

1X=

BIJ AFNAME VANAF 1 STUK, MET 35% KORTING

6X=

BIJ AFNAME VANAF 6 STUKS, MET 40% KORTING

12X=

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS, MET 45% KORTING

24X=

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS, MET 50% KORTING

Indola color shampoo 300ml

€ 8,10 PER STUK 30* PER STUK VOOR € 5,

VAN

50%

TOT VOORDEEL

VOOR

VOOR

VOOR

VOOR

€ € € €

5,98* 5,52*

5,06* 4,60*

PER STUK**

PER STUK**

PER STUK**

PER STUK**

op=op

Tigi Epic Volume

op=op

shampoo 250 ml

VAN VOOR

€ 8,95 PER STUK,

€ 5,37*

PER STUK

40% VOORDEEL

60% VOORDEEL

Schwarzkopf Op de volledige Bonacura lijn 60% korting. OP=OP EN GELDT ALLEEN OP “OUDE” VERPAKKING, NIEUWE VERPAKKING VERKRIJGBAAR MET 35% KORTING.

l’Oreal Solar sublime conditioner 150ml Conditioner die het haar voed na dat het gewassen is met de solar sublime shampoo (wel uitspoelen).

35% VOORDEEL

LET OP! Per 1 juli 2014 is de jaarlijkse prijs-

€ 9, PER STUK, 08* PER STUK** VOOR € 6, VAN

35

verhoging van Wella en l’Oreal dus profiteer nu nog van de “oude” prijzen plus gigantische kortingen.

l’Oreal Solar sublime shampoo 250ml Speciaal geschikt voor na de solar sublime protect spray reinigt alle invloeden van de zon.

€ 8,30 PER STUK, 40* PER STUK VOOR € 5,

l’Oreal

VAN

35%

35% VOORDEEL

VOORDEEL

Solar sublime protect spray 125ml Beschermende spray tegen zonlicht vooral geschikt voor fijn haar.

€ 9,35 PER STUK, 08* PER STUK VOOR € 6, VAN

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend. ** staffelprijzen gelden alleen bij afname van dezelfde variant van het product.

Kappershandel 

9


materiaal

56%

The Original Premium Hair Ring 3 stuks per doosje

TOT VOORDEEL

NIEUW

Bij traditionele elastieken ontstaan er striemen of bobbels in het haar maar door het doordachte design van de Premium Hair Ring wordt dit voorkomen. Bij traditionele elastieken wordt het haar beschadigt of zelfs uit het hoofd getrokken door het ijzeren deel dat beide uiteinden aan elkaar verbind. De Premium Hair Ring maakt geen gebruik van dit ijzeren deel en is daarom véél beter voor het haar. Doordat de Premium Hair Ring het haar niet samenknijpt maar de druk gelijk verdeeld, zal het haar ook niet te strak zitten en wordt hoofdpijn voorkomen. De Hair Ring is waterbestendig en rekt niet uit. Het is niet alleen mooi in het haar, maar kan ook gebruikt worden als een leuk accessoire zoals een armband! De Premium Hair Ring is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Zwart, Bruin, Wit, Roze en Transparant. PRIJS ELDERS

€ 3,95

BIJ AFNAME VANAF 12 STUKS

12X= € 2,25* PER DOOSJE VAN 3 STUKS**

BIJ AFNAME VANAF 24 STUKS

24X= € 2,00* PER DOOSJE VAN 3 STUKS** 48X=

ME Professional

Cover ME BASIC SERIE kapmantel De BASIC SERIE: gemaakt van waterproof polyester. Afmeting 137 x 147 cm. Verstelbare metalen drukknopen. Alléén verkrijgbaar in het zwart. 95* 95 PRIJS VAN

€ 12,

VOOR

€ 6,

PER STUK

46%

NIEUW

VOORDEEL

BIJ AFNAME VANAF 48 STUKS VOOR

€ 1,75* PER DOOSJES VAN 3 STUKS**

The Original

34% VOORDEEL

Premium Tangle Fixer De Premium Tangle Fixer is een nieuwe borstel die het haar klit- en knoop vrij maakt, zacht voor haar en hoofdhuid. Geschikt voor ieder haartype, krul en zelfs extensions. De Premium Tangle Fixer is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Zwart, Roze, Paars-Groen en Blauw-Roze.

€ 8,95 95 ONZE PRIJS VAN € 7, PER STUK

PRIJS ELDERS

MET 25% KORTING NU VOOR

45%

€ 5,95* PER STUK

NIEUW

VOORDEEL

ME Professional

NIEUW

Cover ME COMFORT SERIE kapmantel De COMFORT SERIE: gemaakt van waterproof nylon. Afmeting 137 x 165 cm. Verstelbare metalen drukknopen. Alléén verkrijgbaar in het zwart. 95* 95 PRIJS VAN

€ 17,

VOOR

€ 9,

PER STUK

ME Professional Cover ME PREMIUM SERIE kapmantel

De PREMIUM SERIE: gemaakt van waterproof nylon. Afmeting 141 x 180 cm. Verstelbare metalen drukknopen, twee-voudige haaksluiting en trekkoord sluiting. Alléén verkrijgbaar in het zwart. 95* 95 PRIJS VAN

€ 26,

VOOR

€ 14,

45%

NIEUW

VOORDEEL

PER STUK

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.

10 Kappershandel

** staffelprijzen gelden alleen bij afname van dezelfde variant van het product.


materiaal

31% VOORDEEL

Balmain Fill-in Extensions Natural Value packs 50 stuks 55 cm.

30%

Olivia Garden

VALUE PACK FILL IN EXTENSIONS + GRATIS BALMAIN DETANGLINGSPRAY T.W.V.

VOORDEEL

Ceramic + Ion Thermal Kit

€ 121,95 PER STUK, 46* PER STUK VOOR € 91,

VAN

Kit met 5 föhnborstels

€ 55,50 PER STUK, 85* PER STUK VOOR € 38, VAN

Balmain

DITMAAL ALS VOORDELIGE KIT VERKRIJGBAAR!

30% VOORDEEL

Jaguar Jaguar Kammenset

€ 27,20 PER STUK, 30* PER STUK VOOR € 16, VAN

Fill-in Extensions Natural Value packs 100 stuks 40 cm. VALUE PACK FILL IN EXTENSIONS + GRATIS BALMAIN DETANGLINGSPRAY T.W.V.

€ 9,95

€ 130,95 PER STUK, 21* PER STUK VOOR € 99,

Jaguar Kammen set, verkrijgbaar in 5 kleuren. Zwart, Rood, Rose, Lila, Turquoise.

€ 9,95

VAN

40% VOORDEEL

Balmain Fill-in Extensions Natural Value packs 50 stuks 40 cm. VALUE PACK FILL IN EXTENSIONS + GRATIS

34% VOORDEEL

BALMAIN DETANGLINGSPRAY T.W.V.

€ 9,95

€ 73,95 PER STUK, 46* PER STUK VOOR € 55,

VAN

Balmain Fill-in Extensions Natural Value packs 50 stuks 25 cm. VALUE PACK FILL IN EXTENSIONS + GRATIS BALMAIN DETANGLING-

67% VOORDEEL

38% VOORDEEL

Constant Extensiontang

Verkrijgbaar met of zonder thermostaat. Deze tang lijkt op de Euro Socaptang, hij heeft twee platte zijkanten. Alleen in zwart leverbaar tegen actieprijs. 95* 95 VAN

€ 59,

€ 9,95 50 VAN € 46, PER STUK, 88* PER STUK VOOR € 34, SPRAY T.W.V.

PER STUK, VOOR

€ 19,

BIJ ELK PACK EEN DETANGLING SPRAY. T.W.V.

€ 9,95

PER STUK

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.

Kappershandel 11


tools Starter Pack

Moser Protect 1500 Watt föhn, zwart, AC motor VAN €

Black Hair Pack

31, Moser 1400 Tondeuse wit, incl. opzetkam Vario VAN € 36,90 Moser 1400 Trimmer mini wit, snoer VAN € 35,00 Wahl Tondeuse Kam klein zwart VAN € 1,85 Wahl Tondeuse Kam groot zwart VAN € 2,55

Wahl 5-star Afro Balding Clipper €

65

Wahl 5-star Detailer Trimmer rood/chroom, T-shape blade VAN incl. Wahl Afro Pick VAN

€ 1,85 Wahl Tondeuse Kam groot zwart VAN € 2,55

29,95

35

Wahl Blade Ice Spray 400 ml VAN

€ 38,10

Wahl Tondeuse Kam klein zwart VAN

1230/1400/1854/1871, metalen tanden, 8x VAN €

€ 4,

€ 91,70

Wahl Super Dry 2000 Watt,

Moser/Wahl Opzetkam set Wahl Olie 118 ml VAN

81,40

Wahl Opzetkam nr. 1/2 (1,5 mm),

34%

€ 8,

95

limegroen, plastic VAN €

3,30

Wahl Opzetkam nr. 1 1/2 (4,5 mm),

VOORDEEL

paars, plastic VAN € 3,30

€ 151,20 95* MET 34% KORTING, VOOR € 99, IN TOTAAL VAN

Wahl Opzetkamset in houder gekleurd, 8 stuks met opzetkamnr. 1 t/m 8 (3/6/10/12/16/19/22/25 mm) VAN € 15,60 Wahl Olie 118 ml VAN

€ 4,35

Wahl Blade Ice Spray 400 ml VAN

€ 251,10 95* MET 32% KORTING, VOOR € 169,

IN TOTAAL VAN

€ 8,95

32% VOORDEEL

All Round Pack

€ 81,40 Wahl Super Cordless 1872 (B) snoer/snoerloos VAN € 136,50 Wahl Super Dry Hairdryer 2000 watt, zwart, AC motor VAN € 31,65 Wahl Cutek Advanced Straightener 24mm, 150-230 C VAN € 33,70 Wahl Tondeuse Kam klein zwart VAN € 1,85 Wahl Tondeuse Kam groot zwart VAN € 2,55 Wahl Opzetkam nr. 1/2 (1,5 mm), limegroen, plastic VAN € 3,30 Wahl Opzetkam nr. 1 1/2 (4,5 mm), paars, plastic VAN € 3,30 Wahl Super Taper incl. 4 opzetkammen plastic VAN

Wahl Opzetkamset in houder gekleurd, 8 stuks met opzetkamnr. 1 t/m 8 (3/6/10/12/16/19/22/25 mm) VAN € 15,60 Wahl Olie 118 ml VAN

€ 4,35

Wahl Blade Ice Spray 400 ml VAN

IN TOTAAL VAN VOOR

12 Kappershandel

€ 8,95

€ 323,15 MET 38% KORTING,

€ 199,95*

38% VOORDEEL

* De artikelen op deze pagina zijn ook los verkrijgbaar tegen actieprijzen (25% korting)


tools

32% VOORDEEL

Elite Pack Moser Li-Pro Tondeuse 1884 metallic silver VAN €

218,66

Moser Li-Pro mini 1584 titanium VAN €

128,25

ETI Stratos Xtrapower Föhn zwart, 2300/2500 Watt VAN €

69,95

Wahl Tondeuse Kam klein zwart VAN

€ 1,85

Wahl Tondeuse Kam groot zwart VAN

€ 2,55

Moser/Wahl Opzetkam set 1230/1400/1854/1871, metalen tanden, 8x VAN €

29,95

Wahl Olie 118 ml VAN

€ 4,35

Wahl Blade Ice Spray 400 ml VAN ETI Diffuser universeel VAN €

6,

€ 8,95

00

€ 470,51 95* MET 32% KORTING, VOOR € 319,

IN TOTAAL VAN

Top Stylist Pack

Moser ChromStyle Pro Lithium zwart/chroom VAN € Moser ChroMini Pro 1591 zwart/chroom VAN €

96,

156,05

35

ETI Turbo Stratos 3800 2400 Watt, zwart, AC motor VAN €

€ 1, Wahl Tondeuse Kam groot zwart VAN € 2,55 Wahl Tondeuse Kam klein zwart VAN

60,80

85

Wahl Opzetkam nr. 1/2 (1,5 mm), limegroen, plastic VAN €

3,30

Wahl Opzetkam nr. 1 1/2 (4,5 mm), paars, plastic VAN € 3,30 Moser/Wahl Opzetkam set 1230/1400/1854/1871, metalen tanden, 8x VAN €

29,95 Wahl Olie 118 ml VAN € 4,35 Wahl Blade Ice Spray 400 ml VAN ETI Diffuser universeel VAN €

6,

€ 8,95

00

€ 373,45 00* MET 33% KORTING, VOOR € 245,

IN TOTAAL VAN

34% VOORDEEL

* De artikelen op deze pagina zijn ook los verkrijgbaar tegen actieprijzen (25% korting)

Kappershandel 13


inrichting

Comair

43%

Kapperskruk fury VAN

37%

VOORDEEL

€ 85, PER STUK, 95* PER STUK VOOR € 49, 00

AGV

VOORDEEL

AGV Acrobat 4V Droogkap op voet.

€ 349,95 PER STUK, 00* VOOR € 220, PER STUK VAN

Sibel 12 stuks Invincible

42%

chloor bestendige handdoek

VOORDEEL

€ 52,80 PER 12 STUKS, 95* PER 12 STUKS VOOR € 29,

VAN

Thermal mono handdouche 30% Sibel € 7, VOORDEEL

VAN

VOOR

00

€ 4,

PER STUK,

90*

PER STUK

Magic mirror € 16.00 en beugel € 6.40 als set 40% korting maakt € 13,50

Sibel Magic mirror spiegel

40% VOORDEEL

met beugel € 16.00 + € 6.40 = € 22.40

35% Anne-Marie

VOORDEEL

Opblaasbare wasschelp blauw Ideaal voor ambulante kapsters en verzorging / ziekenhuizen. De wasschelp kun je opblazen en om de nek doen. Dit maakt het mogelijk om iemand in een gewone stoel te wassen, bij het aanrecht. De achterkant leg je in de gootsteen. Geen ergenis en natte kragen meer! Gemakkelijk mee te nemen en op te blazen. Een rubberen handdouche is hier handig bij.

€ 22,40 PER STUK, 50* PER STUK VOOR € 13,

VAN

OP ALLE KOFFERS

35% KORTING

€ 36,00 PER STUK, 50* PER STUK VOOR € 23,

VAN

30% VOORDEEL

Sibel Werkwagen Acrylitiss € 139,00 PER STUK, 50* PER STUK VOOR € 97,

VAN

14 Kappershandel

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.


scharen en messen

50% VOORDEEL

Feather

Styling Blades Scheermesjes. Doos van 5 pakjes à 10 mesjes. VAN VOOR

€ 40,00 PER STUK

€ 19,95* PER STUK

Tondeo TCR mesjes Overdoos 10 x 10 st.

€ 76,00 PER STUK, 00* PER STUK VOOR € 38,

VAN

Tondeo

TSS3 mesjes Overdoos 10 x 10 st.

€ 90,50 PER STUK, 25* PER STUK VOOR € 45,

VAN

50% VOORDEEL

50% VOORDEEL

35% KORTING

OP ALLE SCHAREN UIT VOORRAAD Keuze uit plusminus 100 modellen, waaronder bijvoorbeeld: Omschrijving

Van

Met 35% korting

E-Kwip ekwip set swing ekwip twister 5.5 ekwip SH 550 ekwip SH Coupe 635 ekwip glory 5.5 ekwip rivet 5.5 ekwip hw 5.5 ekwip hw coupe 30

€ € € € € € € €

119,00 146,00 146,00 188,00 159,00 169,00 89,00 125,00

€ 77,35 € 94,90 € 94,90 € 122,20 € 103,35 € 109,85 € 57,85 € 81,25

€ € € € €

299,00 299,00 369,00 179,00 179,00

€ € € € €

Joewell joewell joewell joewell joewell joewell joewell offset

bloom set 6.0 bloom set 5.5 zenith 5.5 liberty control 5.5 liberty control 6.0 classic pro 5.75

Jay2 jay2 2.2 5,5” jay2 4.1 5,75” Jaguar Jaguar R1 M Mes zwart Jaguar R1 M Mes rose Jaguar Pre-style Ergo P 5,5” Jaguar White Line Satin 6” Jaguar Gold Line diamond CC39 5,5” Jaguar White Line JP38 left 5,25” Jaguar White Line JP38 5,25” Jaguar Black Line Eurotechdesign 5,25”

194,35 194,35 239,85 116,35 116,35

€ 239,00

€ 155,35

€ 99,00 € 105,00

€ €

64,35 68,25

€ € € €

€ € € €

6,63 6,63 19,83 37,38

50% VOORDEEL

Feather

Styling razor Het originele effileermes van Feather verkrijgbaar in: aqua blauw, zwart, fuchsia en zilver. VAN

10,20 10,20 30,50 57,50

€ 178,00

€ 115,70

€ €

€ €

83,00 71,00

€ 445,00

53,95 46,15

€ 289,25

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.

VOOR

€ 39,00 PER STUK

€ 19,50* PER STUK

Laat uw scharen slijpen met enorme korting! Kappershandel 15


verbruik

40%

50%

VOORDEEL

VOORDEEL

Vinyl Handschoenen

ME Professional

100 stuks S, M, L, XL Medische kwaliteit gepoederd en ongepoederd. VAN VOOR

Absorb ME 1000 gr. Kapperswatten 100% viscose, sterk absorberend.

€ 7,50 PER STUK

€ 4,50* PER STUK

€ 9,75 PER STUK, 87* PER STUK VOOR € 4,

VAN

Visuwell

Brilbeschermers Deze zwarte brilbeschermers in een voordelige verdeeldoos van 400 stuks, zorgen voor bescherming van de bril. Zo kunnen klanten ongestoord lezen tijdens hun kleuring. 90* 90

10X=

50%

€ 6,

VAN

VOORDEEL

PER STUK, VOOR

€ 4,

29%

Omdoos Vinyl Handschoenen

VOORDEEL

10 x 100 stuks S, M, L, XL Medische kwaliteit gepoederd en ongepoederd.

€ 75,00 PER STUK, 50* PER STUK (= 3,75* PER STUK) VOOR € 37,

VAN

ACTIE GELDT ALLEEN BIJ AFNAME VAN VOLLEDIGE OMDOZEN PER SOORT.

ME Professional Foil ME Aluminium folie 100 meter x 12 cm x 15 micron. 95* 00

€ 8,

VAN

PER STUK VOOR

€ 3,

PER STUK

50% VOORDEEL

46% VOORDEEL

Waldschmidt Halkra nekpapierrol 5 rollen à 100 strips.

€ 13,00 95* VOOR € 6, VAN

Woonwijk Literatuurwijk

jn

rli

o po

S

KA TE

RN

ST

RA

AT

HOGERING

Stadsdeel Almere - Poort

Industriegebied Gooisekant

H

RIC

www.kappershandel.nl

AM RD

TE

MS

GA

TIN

EF

RE

LD

LE

AL

R PA

AD ST ELY

Kromslootpark

GL

TIN

H RIC

Kappershandel Katernstraat 33 f-g 1321 NC Almere T 036-5467050 F 036-5467621 info@kappershandel.nl www.kappershandel.nl

VORMGEVING EN PRODUCTIE: KLINKER EN BIKKELS

Bezoek onze webwinkel!

* In deze prijs zijn de 25% korting en gratis artikelen reeds verrekend.

Kappershandel Actiefolder Opendagen 22 en 23 juni 2014  

Op zondag 22 en maandag 23 juni 2014 houden wij weer van 9:00 tot 17:00 uur onze spectaculaire actiedagen met 25% korting op ons volledige a...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you