Page 1

VERKOOPHANDBOEK 2017

KOKEN EN BAKKEN

AFZUIGING

AFWASSEN

KOELEN EN VRIEZEN

Junker inbouwapparaten exclusief bij


3

J U N K E R Verkoophandboek 2017

U HEEFT HET GENOT. JUNKER DE TECHNOLOGIE. Wilt u snel even een spiegeleitje bereiden? Of moet het een sterrenmenu zijn, omdat u in de grip bent van uw koksambitie? Met welk elan u ook aan het koken begint, dankzij de Junker inbouwapparaten zal alles u moeiteloos lukken. Onze soevereine techniek, hoogwaardige afwerking en ergonomische ontwerpen staan garant voor veel kookgenot, vooral omdat wij ook intelligente uitrustingskenmerken als combi-inductie of het professionele versheidssysteem voor een langere houdbaarheid van uw levensmiddelen aanbieden. Of neem onze zelfreinigingsfunctie. Hiermee wordt ook het reinigen van de oven een gemakkelijke karwei. Wij wensen u veel plezier met onze inbouwapparaten!

JUNKER – KWALITEIT VANAF HET BEGIN 04 – 05 BAKKEN & KOKEN

06–11

Elektrische inbouwovens Elektrische inbouwfornuizen/ speciale accessoires Compacte ovens / magnetrons Separate kookplaten Gaskookvelden Kookvelden/bijpassende kookplaten

12 – 16

AFZUIGKAPPEN Vlakschermkappen/ wandkappen, schouwkap Wandkappen box/glas Eilandkappen Geluidswaarden/ Speciale accessoires Boxkappen /schuine kappen

17 – 19 20 – 21 22 – 26 27 28– 29

30 – 33

34 – 36 36 – 37 38 39 40–41

AFWASSEN

42–47

Integreerbaar / volledig integreerbaar (60 cm breedte 81,5 / 86,5 cm hoogte) 48–52 Volledig integreerbaar (45 cm breedte) 53 Speciale accessoires 51

KOELAPPARATEN Inbouwkoelkasten/ inbouwvrieskast Koel-vriesautomaten Koel-vriescombinaties Inbouwkoelkasten met professioneel versheidssysteem

Uitstekende service

54–57

58–61 61–63 64–65 66–67

68–69


4

J U N K E R Verkoophandboek 2017

VANAF HET BEGIN TOEKOMSTEN KWALITEITSGERICHT.

1870

1904

Jaren 50

1870

1904

JAREN 50

Het begon allemaal in 1870. Karl Junker en August Ruh maken naam als producent van hoogwaardige naaimachines en breiden hun assortiment uit naar vulkachels die zij wereldwijd verkopen. Reeds in die tijd beginnen zij aan de ontwikkeling van een gasfornuis.

Dit jaar start de serieproductie van gasfornuizen. Als echte innovatie dragen de gasfornuizen bij aan de verrijking en vergemakkelijking van het dagelijkse leven en worden deze steeds belangrijker voor het bedrijf. Het fornuis van Junker & Ruh wordt het best verkochte gasfornuis in Duitsland.

Als innovatiegedreven onderneming breidt Junker & Ruh haar assortiment voortdurend verder uit. Onder andere met een volledig beveiligd gasfornuis, afzuigkappen voor de keuken, elektrische fornuizen, evenals kleine elektrische apparaten.


5

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Jaren 90 2011

2016

Jaren 90

2011

2016

Circa 130 jaar na de oprichting biedt Junker & Ruh een breed en aantrekkelijk scala aan inbouwapparaten voor de keuken. Het productiespectrum van het traditionele Duitse merk heeft nog steeds ovens en fornuizen in het middelpunt.

Het thema koken staat steeds meer in de belangstelling. Junker beantwoordt de interesse voor de kookkunst door haar assortiment uit te breiden met moderne en innovatieve technologieĂŤn, met mogelijkheden die vrijwel geen wens onvervuld laten. De hoogwaardige inbouwapparaten van Junker zijn nu exclusief leverbaar met nobilia keukens.

Wij streven er voortdurend naar om nog beter te worden. Wij werken continu verder aan de verbetering van de kwaliteit en breiden apparaten uit ons assortiment voortdurend uit met steeds meer technologische features die het koken nog gemakkelijker maken. Ook ons verfijnde, puristische design getuigt van de hoge eisen die wij aan onze inbouwapparaten stellen. Zo wordt koken een waar genot!


6

J U N K E R Verkoophandboek 2017

EEN GOED RECEPT BEGINT MET JUNKER. DE FORNUIZEN, OVENS EN KOOKVELDEN VAN JUNKER Door Junker aan uw ingrediĂŤntenlijst toe te voegen, begint u alvast uitstekend. Want de kwaliteit en prestaties van onze uitgebreide reeks fornuizen, kookvelden, evenals onze vele vrij plaatsbare kookplaten zijn uitstekend. Exacte temperatuurregeling? Inductietechniek voor een snelle en precieze verwarming? Nieuwe magnetrons? Touch Control? Eenvoudige reiniging dankzij pyrolyse, Hydro Clean of een volledig glazen binnendeur? Onze inbouwapparaten overtuigen over de gehele linie en bieden niet alleen een hoog comfort maar ook een indrukwekkende energiezuinigheid.


Bakken & Koken


8

J U N K E R Verkoophandboek 2017

VOOR ELK GERECHT DE JUISTE MANIER VAN VERWARMEN. VOORDELEN: Pyrolytic

PYROLYSE

Hydro Clean

HYDRO CLEAN

Catalytic system

KATALYSE

Met één druk op de knop veranderen alle resten van het bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as, die u vervolgens gemakkelijk met een doek kunt afvegen. Afhankelijk van de vervuilingsgraad kunt u de oven op 3 verschillende niveaus optimaal reinigen.

Giet water met een druppeltje afwasmiddel op de bodemplaat en start de functie Hydro Clean. De verontreinigingen worden nu door de stoom ingeweekt. Hierna hoeft u deze alleen maar af te vegen. Apparaten met Hydro Clean beschikken bovendien over een zelfreinigende achterwand.

Bij modellen met katalyse zijn de zijwanden en de achterwand van een speciale coating voorzien. Deze verwijdert reeds tijdens het bakken en braden de nodige verontreinigingen door middel van oxidatie.

ê  Geen chemicaliën nodig ê  Functioneert ook bij hardnekkige verontreinigingen

ê  Milieuvriendelijke reiniging ê   Tijd- en energiebesparend

ê   Vereenvoudigt de reiniging dankzij een speciale coating van de ovenachterwand en -zijwanden

VERZINKBARE BEDIENINGSKNOPPEN

KINDERSLOT

VEILIGHEIDSUITSCHAKELING

De bedieningsknoppen kunnen in uitgeschakelde toestand met één druk op de knop volledig worden verzonken. Zo ziet u in één oogopslag of u alles hebt uitgeschakeld. Veilig en comfortabel.

Met de kinderslotknop kunt u elk glaskeramische kookveld met digitaal functiedisplay en alle fornuizen/ovens met elektronische klok snel en eenvoudig beveiligen tegen onbevoegde bediening. Het kinderslot blokkeert met één druk op de knop alle functies.

U hoeft u nooit meer af te vragen of u het fornuis wel hebt uitgeschakeld. De veiligheidsuitschakeling schakelt het apparaat na een bepaalde tijd automatisch uit.

ê  Het vlakke bedieningspaneel is gemakkelijk te reinigen ê  Het is niet meer mogelijk om iets per ongeluk in te schakelen

ê    Beveiliging tegen onbevoegde bediening ê  Z owel voor kookvelden als ovens 

ê  Het fornuis wordt na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld omwille van de veiligheid

All-glass inside door

VOLLEDIG GLAZEN BINNENDEUR

Easy to clean

AFNEEMBARE OVENDEUR

De binnenzijde van de ovendeur bestaat volledig uit een glazen ruit. Deze biedt een onbelemmerde blik in de binnenruimte en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. Daarnaast kan deze als neerzetvlak worden gebruikt.

De Junker ovendeur is bijzonder gemakkelijk en snel schoon te maken. U kunt de deur met de druk van één vinger links en rechts losmaken. Er is niets meer vastgeschroefd en ook de ruiten kunnen gemakkelijk worden uitgenomen om deze schoon te maken.

ê   Gemakkelijke reiniging door een poriën vrije, volledig glazen oppervlak ê  Fraai uiterlijk dankzij een aantrekkelijk design

ê  A fneembaar en simpel uit elkaar te nemen voor een nog gemakkelijkere reiniging


Bakken & Koken

DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES IN ÉÉN OOGOPSLAG: VERHITTING VAN BOVEN/ONDEREN

VERHITTING VAN ONDEREN

HETE LUCHT

Het beproefde programma voor traditionele gerechten.

Separaat schakelbaar, zoals voor taartbodems met daarop een vochtige toplaag.

Optimale bakresultaten op maximaal 3 niveaus dankzij een optimale warmteverdeling met hete lucht.

GROOT GRILLVLAK

KLEIN GRILLVLAK

HELE LUCHT ECO

Zorgt dat de poriën van het baksel en braadsel zich snel sluiten, waardoor bijvoorbeeld steaks mals en sappig blijven.

Voor het grillen of afbakken van kleine hoeveelheden.

Bij het bakken op één niveau en met een optimale warmteverdeling veel energie besparen.

CIRCULATIELUCHT

CIRCULATIEGRILL

PIZZASTAND

De klassieke manier van verwarmen voor een gelijkmatige hitte ook op 2 niveaus.

Doelgerichte verhitting van alle kanten. De grill en ventilator worden afwisselend ingeschakeld.

Net als bij de Italiaan. De hoge hitte wordt voor een knapperig resultaat optimaal om de pizza verdeeld.

STOOMSTAND

BROODBAKSTAND

Zorgt in combinatie met het stoomsysteem (speciaal accessoire) voor een gezonde bereidingswijze.

Dit zorgt door een optimale regeling van de hitte voor de beste resultaten voor knapperig brood met een fijne structuur.


10

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOOKVELD OF KOOKPLAAT – DE PERFECTE KEUZE VOOR ELKE KOOKSTIJL. VOORDELEN: Combi Induction

COMBI-INDUCTIE

Induction

INDUCTIE

Induction

BRAADZONE INDUCTIE

U kunt twee kookzones tot één kookzone samenvoegen, zodat u zeer grote pannen kunt gebruiken. Vanzelfsprekend kunnen de beide 21 cm grote kookplaten ook los worden gebruikt.

De panbodem wordt rechtstreeks door de inductiespoel verwarmd. Er treedt alleen hitte op waar deze nodig is – namelijk in de bodem van de pan. Dat betekent korte opwarmperioden, meer veiligheid en beduidend minder schoonmaakwerk.

Eindelijk kunt u ook bij het koken met een braadslede genieten van de voordelen van power-inductie. Een activering is hiervoor niet nodig. De braadslede wordt herkend waarna automatisch de braadzone wordt bijgeschakeld.

ê   Grote flexibiliteit bij het koken ê  Maakt het gebruik van grote pannen mogelijk

ê   Snel, veilig en gemakkelijk te reinigen ê  Korte opwarm- en afkoeltijden voor hoge tijdsbesparing

ê   Ook voor ovale en rechthoekige pannen ê  Geen extra activering nodig 

POWER BOOST-FUNCTIE

Touch Control

TOUCH CONTROL

Residual heat Indicator

RESTWARMTE-INDICATOR

Met de Junker Power Boost-functie kunt u het verwarmen van water of gerechten met wel 20% verkorten.

Elegant en zeer gebruiksvriendelijk – een Met de restwarmte-indicator herkent zachte aanraking van de Touch Conu direct de kookzones die nog heet zijn. trol-knoppen volstaat om de gewenste Zo kan de nog beschikbare warmte volleinstelling te selecteren. dig worden benut en wordt het risico dat u uw vingers brandt kleiner.

ê   Ook bij traditionele kookplaten kunt u veel tijd besparen

ê   Eenvoudige selectie van functies door zachte aanraking

ê  Waarschuwing voor hete kookzones 

VEILIGHEIDSUITSCHAKELING

GEHEUGENFUNCTIE

AUTOMATISCH GEWICHTSMECHANISME

U hoeft u nooit meer af te vragen of u het apparaat wel hebt uitgeschakeld. De veiligheidsuitschakeling schakelt het apparaat namelijk na een bepaalde tijd automatisch uit.

Met de geheugenfunctie kunt u een eigen programma samenstellen, dat u vervolgens heel eenvoudig met één druk op de knop kunt oproepen.

Bij magnetrons met automatisch gewichtsmechanisme wordt de energietoevoer voor alle ontdooiings-, gaar- en combi-programma's zorgvuldig gedoseerd. U hoeft alleen het programma en gewicht in te stellen – de rest doet het apparaat helemaal zelf.

ê   Het kookveld wordt na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakeld omwille van de veiligheid

ê   Het lievelingsprogramma met één druk op de knop

ê  Optimale energiedosering 


Bakken & Koken


12

J U N K E R Verkoophandboek 2017

INBOUWOVENS

Energy

All-glass inside door

Energy

All-glass inside door

Junker JB 11AC50

Junker JB 13AC50

Elektrische inbouwoven

Elektrische inbouwoven

DESIGN

Roestvrij staal

Roestvrij staal

UITRUSTING

Ovensysteem met 2 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 250 °C:

Ovensysteem met 6 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van boven

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak

COMFORT

}} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email in de ovenbinnenruimte }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Controlelampje voor de oven }} Accessoires: 1 aluminium bakplaat, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email in de ovenbinnenruimte }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Controlelampje voor de oven }} Accessoires: 1 universele pan, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 2,6 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 2,8 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56 x 55,0 cm


13

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Catalytic system

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Pyrolytic

Junker JB 23UC50

Junker JB 23UK52

Junker JB 23PQ50

Elektrische inbouwoven

Elektrische inbouwoven

Elektrische inbouwoven

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Ovensysteem met 6 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

Ovensysteem met 5 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

Ovensysteem met 5 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Hete lucht (3 niveaus) }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Hete lucht (3 niveaus) }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok }} Kinderslot }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email in de ovenbinnenruimte }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Controlelampje voor de oven }} Accessoires: 1 universele pan, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok }} Kinderslot }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Katalyse – Zelfreinigende bovenwand, achterwand en zijwanden }} Glad, kras- en slagbestendig email in de ovenbinnenruimte }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Snelle opwarming }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Controlelampje voor de oven }} Accessoires: 1 universele pan, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknop }} Elektronische klok }} Kinderslot }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Pyrolytische zelfreiniging }} Glad, kras- en slagbestendig email in de ovenbinnenruimte }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 5 niveaus) }} Snelle opwarming }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 25 W }} Accessoires: bakplaat, geëmailleerd, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 2,8 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 3,6 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56 x 55,0 cm

}} MAangesloten vermogen: 220 – 240 V / 3,58 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 51,5 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56 x 55,0 cm


14

J U N K E R Verkoophandboek 2017

INBOUWOVENS

Energy

All-glass inside door

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Junker+ JB 33AC51

Junker+ JB 33UC51

Elektrische inbouwoven

Elektrische inbouwoven

DESIGN

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdee

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

UITRUSTING

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht 40 °C – 200 °C }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Circulatiegrill }} Pizzastand }} Ontdooien

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht 40 °C – 200 °C }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Circulatiegrill }} Pizzastand }} Ontdooien

COMFORT

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Koelventilator }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, zuurbestendig email,kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok }} Koelventilator }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / max. 2,9 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55,0 cm }} Inbouwmaten: 57,5 - 59,7 x 56,0 - 56,8 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / max. 2,9 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55,0 cm }} Inbouwmaten: 57,5 - 59,7 x 56,0 - 56,8 x 55,0 cm


15

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Catalytic system

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Hydro Clean

Junker+ JB 33UK51

Junker+ JB 33DF51

Elektrische inbouwoven

Elektrische inbouwoven

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

Ovensysteem met 10 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht 40 °C – 200 °C }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Circulatiegrill }} Pizzastand }} Ontdooien

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Hete lucht (3 niveaus) }} Hete lucht eco (1 niveau) }} Groot grillvlak

}} Klein grillvlak }} Thermogrill }} Pizzastand }} Stoomstand }} Broodbakstand 180 °C – 220 °C

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok }} Koelventilator }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} K atalyse – zelfreinigende achterwand en zijwanden }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknop }} Elektronische klok }} Infotoets }} Kinderslot }} Digitaal display }} Symboolweergave bedrijfsmodi }} Controle werkelijke temperatuur }} Snelle opwarming }} Optische verwarmingscontrole }} Restwarmte-indicator }} Automatische veiligheidsuitschakeling

}} Koelventilator }} Opklapbare dubbele grill }} Hydro Clean® }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Zelfreinigende ovenachterwand }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} ­Aangesloten vermogen: 220  – 230 V / max. 2,9 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55,0 cm }} Inbouwmaten: 57,5 - 59,7 x 56,0 - 56,8 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220  –  230  V  /  max.  3,65  kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55,0 cm }} Inbouwmaten: 57,5  -  59,7  x  56,0  -  56,8  x  55,0 cm


16

J U N K E R Verkoophandboek 2017

INBOUWOVENS EN FORNUIZEN

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Pyrolytic

Junker+ JB 33DP50 Elektrische inbouwoven

DESIGN

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

UITRUSTING

Ovensysteem met 10 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

COMFORT

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Hete lucht (3 niveaus) }} Hete lucht eco (1 niveau) }} Groot grillvlak

}} Klein grillvlak }} Thermogrill }} Pizzastand }} Stoomstand }} Broodbakstand 180 °C – 220 °C

}} Volledig verzinkbare bedieningsknop }} Elektronische klok }} Infotoets }} Kinderslot }} Digitaal display }} Symboolweergave bedrijfsmodi }} Controle werkelijke temperatuur }} Snelle opwarming }} Optische verwarmingscontrole }} Restwarmte-indicator }} Automatische veiligheidsuitschakeling

}} Pyrolytische zelfreiniging }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Accessoires: glanzend verchroomd braadrooster, 1 x geëmailleerde bakplaat, pyrolysebestendig, 1 x universele pan, pyrolysebestendig }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / max. 3,65 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 - 59,7 x 56 - 56,8 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 2,8 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 57,5 – 59,7 x 56,0 x 55,0 cm

Combineerbaar: Vermogen & maten (h x b x d)


17

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

All-glass inside door

Energy

All-glass inside door

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Junker JH 11AC50

Junker JH 13AC50

Junker JH 23UC50

Elektrisch inbouwfornuis

Elektrisch inbouwfornuis

Elektrisch inbouwfornuis

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Ovensysteem met 2 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 250 °C:

Ovensysteem met 4 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

Ovensysteem met 6 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 270 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van boven

}} Verhitting van boven/onderen }} Circulatielucht }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak

}} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} O venverlichting: 40 W }} C ontrolelampje voor de oven }} Controlelampje voor het kookveld }} Accessoires: 1 aluminium bakplaat, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} O venverlichting: 40 W }} C ontrolelampje voor de oven }} Controlelampje voor het kookveld }} Accessoires: 1 aluminium bakplaat, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknop }} Elektronische klok }} Kinderslot }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, kras- en slagbestendig email }} Gladde bakoven met afneembaar inhangframe (met 4 niveaus) }} Koelventilator }} Ovenverlichting: 40 W }} Controlelampje voor de oven }} 2 controlelampjes voor het kookveld }} Accessoires: 1 universele pan, 1 glanzend verchroomd braadrooster }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Met alle Junker kookvelden

}} Met alle Junker kookvelden

}} Met alle Junker kookvelden

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 10,4 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 60,0 x 56,0 x 55,0 cm

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 10,6 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 60,0 x 56,0 x 55,0 cm

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 10,6 kW }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm }} Inbouwmaten: 60,0 x 56,0 x 55,0 cm


18

J U N K E R Verkoophandboek 2017

INBOUWFORNUIZEN

Energy

All-glass inside door

Energy

All-glass inside door

Electronic clock

Junker+ JH 33AC51

Junker+ JH 33UC51

Elektrisch inbouwfornuis

Elektrisch inbouwfornuis

DESIGN

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

UITRUSTING

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 40 °C tot 275 °C:

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht 40 °C – 200 °C }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Pizzastand }} Ontdooien

}} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Circulatielucht 40 °C – 200 °C }} Circulatiegrill }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Pizzastand }} Ontdooien

COMFORT

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Koelventilator }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Controlelampje voor de oven }} Controlelampje voor het kookveld }} Ovenverlichting: 40 W }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Koelventilator }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (4 niveaus) }} Controlelampje voor de oven }} Controlelampje voor het kookveld }} Ovenverlichting: 40 W }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster, universele pan }} Speciale accessoires: zie pagina 19

Combineerbaar:

}} Met alle Junker kookvelden

}} Met alle Junker kookvelden

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / max. 10,8 kW met kookveld }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55 cm }} Inbouwmaten: 60,0 - 60,4 x 56,0 - 56,8 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / max. 10,8 kW met kookveld }} Maten van de apparatuur: 59,5 x 59,5 x 55 cm }} Inbouwmaten: 60,0 - 60,4 x 56,0 - 56,8 x 55,0 cm


19

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Speciale accessoires Inbouwoven/inbouwfornuizen Bestelnr.

Artikel

JZ 11BA11 Junker

Aluminium bakplaat voor alle Junker fornuizen en ovens (behalve pyrolyse)

JZ11BE11 Junker

GeĂŤmailleerde bakplaat voor alle Junker fornuizen en ovens (behalve pyrolyse)

JZ 11BE22 Junker

Universele pan voor JB23PQ50

JZ 1332X0 Junker+

Aluminium bakplaat voor alle Junker+ fornuizen en ovens (behalve pyrolyse)

JZ 1342X0 Junker+

GeĂŤmailleerde bakplaat voor alle Junker+ fornuizen en ovens

JZ 1242X1 Junker+

Universele pan met ingelegd braadrooster voor alle Junker+ fornuizen en ovens

JZ 1432X1 Junker+

Bak-/braadrooster, gebogen

JZ 1352X0 Junker+

Pizzabakplaat

JZ 1282X3 Junker+

Stoomsysteem

JZ 1702X2 Junker+

Uitschuifmechanisme 2-voudig

JZ 1742X2 Junker+

Uitschuifmechanisme 3-voudig

JZ 1755X2 Junker+

Volledig uittrekbaar telescopisch uittrekdeel,4-voudig, met vergrendeling

JZ 1765X2 Junker+

Telescopisch uittrekdeel, 2-voudig met vergrendeling, voor JC33AC50

JZ 1913X0 Junker+

Keramische baksteen


20

J U N K E R Verkoophandboek 2017

INBOUWOVENS

Energy

All-glass inside door

Junker+ JC 33AC50

Junker+ JM 46GA50

Compacte inbouwoven

Inbouwcombimagnetron

DESIGN

Roestvrij staal

Rvs, bedieningspaneel met glazen inzetdeel

UITRUSTING

Ovensysteem met 8 bedrijfsmodi, regelbaar van 50 °C tot 275 °C: }} Verhitting van boven/onderen }} Verhitting van onderen }} Hete lucht (2 niveaus) }} Groot grillvlak }} Klein grillvlak }} Thermogrill }} Pizzastand }} Ontdooien

}} 900 W magnetron }} 5 vermogensniveaus: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W }} 4 verwarmingsmodi: hete lucht en circulatiegrillen tot 230 °C, vlakgrill, intensieve warmte }} Rvs gaarruimte van 44 l

COMFORT

}} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Koelventilator }} Volledig glazen binnendeur, afneembaar }} Glad, zuurbestendig email, kristalgrijs }} Grote ovenbinnenruimte met inhangroosters (3 niveaus) }} Ovenverlichting: 25 W }} Controlelampje voor bedrijfstoestand }} Accessoires: aluminium bakplaat, glanzend verchroomd braadrooster

}} Gebruikersvriendelijke elektronica met verzinkbare draaiknop en tiptoetsen voor 5 vermogensniveaus (900, 600, 360, 180 en 90 W) voor verhitten, garen, }} verwarmen, doorkoken en ontdooien }} 15 automatische programma's }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 4 ontdooiprogramma's }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 3 gaarprogramma's }} Volledig verzinkbare bedieningsknoppen }} Elektronische klok met tijdweergave en kinderslot }} Binnenverlichting

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / 2,8 kW }} Maten van de apparatuur: 45,4 x 59,5 x 55,0 cm }} Inbouwmaten: 45,0 x 56,0 x 55,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / 2,8 kW }} Maten van de apparatuur: 45,4 x 59,4 x 57,0 cm }} Inbouwmaten: 45,0 x 56,0 x 55,0 cm


21

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

50

60

60

Junker JM 15AA51

Junker JM 26AA52

Junker JM 16GA52

Inbouwmagnetron

Inbouwmagnetron

Inbouwmagnetron met grill

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Roestvrij staal

}} 800 W magnetron }} 5 vermogensniveaus: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W }} Rvs gaarruimte van 17 l }} Inbouwapparaat voor een 50 cm brede bovenkast

}} 900 W magnetron }} 5 vermogensniveaus: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W }} Rvs gaarruimte van 25 l }} Inbouwapparaat voor een 60 cm brede hoge kast

}} 800 W magnetron }} 5 vermogensniveaus: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W }} Grillfunctie }} Rvs gaarruimte van 20 l }} Inbouwapparaat voor een 60 cm brede bovenkast, hoge kast

}} Gebruikersvriendelijk concept: bijzonder eenvoudige, probleemloze instelling }} 7 automatische programma's }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 4 ontdooiprogramma‘s }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 3 gaarprogramma's }} Memory-functie (1 geheugenpositie) }} Elektronische klok met tijdweergave }} 24,5 cm glazen draaiplateau }} Binnenverlichting }} Led-indicatie

}} Gebruikersvriendelijk concept: bijzonder eenvoudige, probleemloze instelling }} 7 automatische programma's }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 4 ontdooiprogramma‘s }} Memory-functie (1 geheugenpositie) }} Elektronische klok met tijdweergave }} 31,5 cm glazen draaiplateau }} Binnenverlichting }} Led-indicatie

}} Gebruikersvriendelijk concept: bijzonder eenvoudige, probleemloze instelling }} 8 automatische programma's }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 4 ontdooiprogramma‘s }} Automatisch gewichtsmechanisme voor 3 gaarprogramma's }} Memory-functie (1 geheugenpositie) }} Elektronische klok met tijdweergave }} 25,5 cm glazen draaiplateau }} Binnenverlichting }} Led-indicatie

Junker JM 16AA52: Identiek, maar zonder grillfunctie

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / max. 1,27 kW }} Maten van de apparatuur: 28,0 x 45,3 x 32,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / 1,45 kW }} Maten van de apparatuur: 38,2 x 59,4 x 38,8 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 230 V / 1,27 kW }} Maten van de apparatuur: 38,2 x 59,4 x 31,7 cm


22

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOOKPLATEN NIEUW

NIEUW

60

60

Residual heat Indicator

Junker JR 16AK51

Junker JR 36DK53

Separate elektrische kookplaat, rvs

Separate elektrische kookplaat, glaskeramisch

DESIGN UITRUSTING

Rvs met geïntegreerde kookplaatbediening

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

4 gegoten kookplaten:

4 High Speed-kookzones:

}} 2 kookzones Ø 18 cm, 2,0 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,5 kW

}} 2 kookzones Ø 18 cm, 2,0 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

COMFORT

}} Kookplaatbediening aan de zijkant }} Op 9 niveaus regelbare kookzones }} Bedrijfsweergavelampje

}} Kookplaatbediening aan de zijkant }} Op 9 niveaus regelbare kookzones }} Restwarmte-indicator voor elke kookzone

Vermogen & maten (h x b x d)

}} Aangesloten vermogen: 230 V / 7,0 kW }} Maten van de apparatuur: 58,0 x 51,0 cm }} Inbouwmaten: 4,5 x 56,0 x 49,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,4 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,8 x 56,0 x 49,0-50,0 cm


23

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

60

Touch Control

Residual heat Indicator

60

Touch Control

Residual heat Indicator

60

Touch Control

Residual heat Indicator

Junker JR 36DT52

Junker JR 36FT52

Junker JR 36ET54

Separate elektrische kookplaat,

Separate elektrische kookplaat,

Separate elektrische kookplaat,

glaskeramisch

glaskeramisch

glaskeramisch

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

Roestvrij staal

Roestvrij staal

4 High Speed-kookzones:

4 High Speed-kookzones:

4 High Speed-kookzones:

}} 1 kookzone Ø 21 cm, 2,2 kW }} 1 kookzone Ø 18 cm, 2,0 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

}} 1 kookzone Ø 17 / 26,5 cm met inschakelbare braadzone 1,8 / 2,6 kW }} 1 kookzone met twee cirkels Ø 12 / 21 cm, 0,75 / 2,2 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

}} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,2 kW stralingsverwarming (max. powerniveau 1,6 kW) }} 1 kookzone Ø 18 cm, 2,0 kW }} 1 kookzone Ø 12 cm, 21 cm, 0,8 kW, 1,2 kW stralingsverwarming (max. powerniveau 2,6 kW) }} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,2 kW

}}Touch Control }} Restart-functie }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 17 vermogensniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}}Touch Control }} Restart-functie }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 17 vermogensniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}}Touch Control met timer }} Power Boost-functie voor 2 kookzones }} Schoonmaakbeveiliging }} Restart-functie }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 17 vermogensniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,6 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,8 x 56,0 x 49,0-50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,7 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,8 x 56 x 49,0-50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,7 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,8 x 56,0 x 49,0 cm


24

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOOKPLATEN NIEUW

80

DESIGN UITRUSTING

Touch Control

Residual heat Indicator

60

Touch Control

Residual heat Indicator

Junker+ JR 38IT54

Junker+ JI 36BT54

Separate elektrische kookplaat,

Separate inductiekookplaat,

glaskeramisch

glaskeramisch

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

4 High Speed verwarmingselementen:

3 inductiekookzones:

}} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,2 kW }} 1 kookzone met twee cirkels Ø 12 / 21 cm, 0,75 kW / 2,2 kW }} 1 kookzone Ø 17 / 26,5 cm, met inschakelbare braadzone 1,8 / 2,6 kW }} 1 kookzone met twee cirkels Ø 18 / 23 cm, 1,5 kW / 2,4 kW

}} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,4 kW inductie (powerniveau 2,2 kW) }} 1 kookzone Ø 21 cm, 2,2 kW (powerniveau 3,7 kW) }} 1 kookzone Ø 28 cm, 2,6 kW (powerniveau 3,7 kW)

COMFORT

}} Touch Control met timer }} Power Boost-functie voor 2 kookzones }} Schoonmaakbeveiliging }} Restart-functie }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 17 vermogensniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Kinderslot }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}} Touch Control met timer }} Powerniveau voor alle kookzones }} Powermanagement }} Quick Start }} Restart-functie }} Kookwekker }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / max. 7,4 kW }} Maten van de apparatuur: 79,5 x 51,7 cm }} Inbouwmaten: 4,8 x 78,0 x 50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 7,4 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 5,5 x 56,0 x 49,0-50,0 cm


25

NIEUW

60

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

Touch Control

Residual heat Indicator

Induction

60

Touch Control

Residual heat Indicator

Induction

60

Touch Control

Residual heat Indicator

Combi Induction

Junker+ JI 36GT54

Junker+ JI 36ET54

Junker JI 36LT55

Separate inductiekookplaat,

Separate inductiekookplaat,

glaskeramisch

glaskeramisch

Separate inductiekookplaat met combi-inductie, glaskeramisch

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening

4 inductiekookzones:

4 inductiekookzones:

4 inductiekookzones:

}} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,4 kW (powerniveau 1,8 kW) }} 2 kookzones Ø 18 cm, 1,8 kW (powerniveau 2,5 kW)

}} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,4 kW inductie (powerniveau 2,2 kW) }} 1 kookzone Ø 18 cm, 1,8 kW (powerniveau 3,1 kW) }} 1 kookzone Ø 21 cm, 2,2 kW (powerniveau 3,7 kW) }} 1 kookzone Ø 18, 1,8 kW met inschakelbare braadzone 18 / 28 cm, 1,8 / 2,0 kW (powerniveau 3,7 kW)

}} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,4 kW (powerniveau 2,2 kW) }} 1 kookzone Ø 18 cm, 1,8 kW (powerniveau 3,1 kW) }} 2 kookzones Ø 21 cm, 2,2 kW met combi-inductie (powerniveau 3,7 kW)

}} Touch Control met timer }} Powerniveau voor alle kookzones }} Powermanagement }} Quick Start }} Restart-functie }} Kookwekker }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}} Touch Control met timer }} Powerniveau voor alle kookzones }} Powermanagement }} Quick Start }} Restart-functie }} Kookwekker }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje

}} Touch Control met timer }} Combi-inductie }} Combi-move }} Powerniveau voor alle kookzones }} Powermanagement }} Quick Start- en Restart-functie }} Schoonmaakbeveiliging }} Kookwekker }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling

}}Bedrijfsweergavelampje

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 4,6 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 5,5 x 56,0 x 49,0-50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 7,4 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 5,5 x 56,0 x 49,0-50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,9 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 5,5 x 56,0 x 49,0-50,0 cm


26

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOOKPLATEN NIEUW

80

Touch Control

Residual heat Indicator

Combi Induction

Junker JI 38LT55 Separate inductiekookplaat met combi-inductie, glaskeramisch

DESIGN UITRUSTING

Met rvs-frame en geïntegreerde kookplaatbediening 4 inductiekookzones: }} 1 kookzone Ø 14,5 cm, 1,4 kW inductie (powerniveau 2,2 kW) }} 1 kookzone Ø 28 cm, 2,6 kW (powerniveau 3,7 kW) }} 2 kookzones Ø 21 cm, 2,2 kW combi-inductie (powerniveau telkens 3,7 kW)

COMFORT

}} Touch Control met timer }} Combi-inductie }} Combi-move }} Powerniveau }} Sensortoets }} Powermanagement }} Quick Start- en Restart-functie }} Schoonmaakbeveiliging

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / max. 7,4 kW }} Maten van de apparatuur: 79,5 x 51,7 cm }} Inbouwmaten: 5,5 x 79,5 x 51,7 cm

}} Kookwekker }} Digitale weergave van de kookniveaus }} 2-traps restwarmte-indicator per kookzone }} Kinderslot }} Hoofdschakelaar met stopfunctie }} Automatische veiligheidsuitschakeling }} Bedrijfsweergavelampje


27

NIEUW

NIEUW

60

75

Junker JG 17BB51NL

Junker JG 17BB51NL

Separaat gaskookveld

Separaat gaskookveld

Roestvrij staal

Roestvrij staal

4 kookplaatbranders:

5 kookplaatbranders:

}} 1 krachtige brander 3,0 kW }} 1 spaarbrander 1,0 kW }} 2 normale branders 1,75 kW

}} 1 }} 1 }} 1 }} 2

}} Met één hand te bedienen elektrisch ontstekingsmechanisme }} Beveiliging tegen onbedoeld uitstromen van gas (thermo-elektrische ontstekingsbeveiliging) }} Stalen pannendrager met rubberen voetjes }} Standaard ingesteld op aardgas (25 mbar), kan naar vloeibaar gas worden omgescha-keld

}} Met één hand te bedienen elektrisch ontstekingsmechanisme }} Beveiliging tegen onbedoeld uitstromen van gas (thermo-elektrische ontstekingsbeveiliging) }} Stalen pannendrager met rubberen voetjes }} Standaard ingesteld op aardgas (25 mbar), kan naar vloeibaar gas worden omgescha-keld

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

krachtige brander 3,0 kW wokbrander 4,0 kW spaarbrander 1,0 kW normale branders 1,75 kW

Speciale accessoires }} ­Aansluitwaarde gas: 7,4 kW }} Maten van de apparatuur: 58,2 x 52,0 cm }} Inbouwmaten: 48,0 - 49,0 x 56,0 cm

}} Aansluitwaarde gas: 11,4 kW }} Maten van de apparatuur: 75,0 x 52,0 cm }} Inbouwmaten: 48,0 - 49,0 x 56,0 cm

Kookplaten Bestelnr.

Artikel

JZ 9442X0 Junker

4-delige set: 3 pannen + 1 koekenpan, inductiebestendig


28

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOOKPLATEN

60

60

Junker JE 16AH50

Junker JE 26DH12

Kookveld

Kookveld van glaskeramiek

DESIGN

Roestvrij staal

Zonder frame

UITRUSTING

Roestvrij stalen kookveld met 4 gegoten kookplaten:

Kookveld van glaskeramiek met 4 snelle kookzones:

}} 2 1 1 }} 2 1 1

}} 2 kookzones Ø 18 cm, 2,0 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

snelkookplaten: x Ø 14,5 cm, 1,5 kW x Ø 18 cm, 2,0 kW normale kookplaten x Ø 14,5 cm, 1,0 kW x Ø 18 cm, 1,5 kW

COMFORT

}} Traploos regelbaar

}} Traploos regelbaar

Combineerbaar:

}} Met alle Junker en Junker+ fornuizen

}} Met alle Junker en Junker+ fornuizen

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,0 kW }} Maten van de apparatuur: 58,0 x 51,0 cm }} Inbouwmaten: 4 x 56,0 x 49,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,4 kW }} Maten van de apparatuur: 59,2 x 52,2 cm }} Inbouwmaten: 3,9 x 56,0 x 49,0 cm


29

Bakken & Koken

J U N K E R Verkoophandboek 2017

60

Residual heat Indicator

60

Residual heat Indicator

Junker JE 36DH52

Junker JE 36FH52

Kookveld van glaskeramiek

Kookveld van glaskeramiek

Met rvs-frame

Met rvs-frame

Kookveld van glaskeramiek met 4 snelle kookzones:

Kookveld van glaskeramiek met 4 snelle kookzones:

}} 2 kookzones Ø 18 cm, 2,0 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

}} 1 kookzone Ø 17 / 26,5 cm, met inschakelbare braadzone 1,6 kW / 2,4 kW }} 1 tweecirkelzone Ø 12 / 21 cm, 0,75 kW / 2,2 kW }} 2 kookzones Ø 14,5 cm, 1,2 kW

}} Traploos regelbaar }} 4-voudige restwarmte-indicator

}} Traploos regelbaar }} 4-voudige restwarmte-indicator

}} Met alle Junker en Junker+ fornuizen

}} Met alle Junker en Junker+ fornuizen

}} ­Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / 6,4 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,3 x 56,0 x 49,0-50,0 cm

}} Aangesloten vermogen: 220 – 240 V / max. 7,0 kW }} Maten van de apparatuur: 58,3 x 51,3 cm }} Inbouwmaten: 4,3 x 56,0 x 49,0-50,0 cm


30

J U N K E R Verkoophandboek 2017

DAMPEN EN GEURTJES MAKEN GEEN KANS. DE AFZUIGKAPPEN VAN JUNKER Tijdens het koken mag wel wat damp optreden, maar beslist geen stank. Bovendien moet het braadvet uit de lucht worden gefilterd, net als het vocht dat door de kookpannen wordt afgegeven. Met onze moderne afzuigkappen hebt u de garantie dat dit alles perfect functioneert. EfficiĂŤnt, stil, betrouwbaar, met verschillende uitrustingen en vermogensniveaus van maximaal 730 m3/h. Dat zuivert de lucht en geeft weer vrij zicht op het aantrekkelijke ontwerp en de optische accenten van onze afzuigkappen. De afzuigkappen zijn leverbaar als eiland- of wandkappen in verschillende uitvoeringen zoals boxkappen en schuine afzuigkappen dan wel als vlakschermkappen die zeer discreet in de keukenkasten kunnen worden geĂŻntegreerd.


Afzuigkappen


32

J U N K E R Verkoophandboek 2017

VOOR ELKE KEUKEN DE IDEALE AFZUIGKAP. VOORDELEN: Power +

KRACHTIG

LED

LED-VERLICHTING

Easy Installation

SNELMONTAGEBEVESTIGING

De Junker afzuigkappen met een ventilatorcapaciteit van maximaal 730 m³/h filteren alle dampen die tijdens koken en bakken ontstaan – zodat de lucht in de keuken altijd fris blijft.

De innovatieve led-lampen van de Junker afzuigkappen zorgen voor meer licht op het kookveld. Nog een lichtpuntje: deze duurzame lampen verbruiken bijzonder weinig energie.

Eenvoudig en snel: met het innovatieve installatiesysteem heeft Junker de montage van afzuigkappen nog preciezer, comfortabeler en veiliger. De kap kan ook na het boren nog horizontaal en verticaal worden uitgelijnd.

ê  Altijd een frisse lucht in de keuken dank zij krachtige motoren

ê  Zeer energiebesparend ê  Helder licht

ê  Eenvoudige, snelle en flexibele montage

EILANDKAPPEN

WANDKAPPEN

Dankzij hun moderne motor zijn onze afzuigkappen zeer energiezuinig en verwijderen zij op spaarzame wijze alle geurtjes die tijdens het koken optreden.

Onze krachtige en stille eilandkappen worden boven kookeilanden gemonteerd. Met hun tijdloze en fraaie ontwerp zijn de kappen niet alleen echte specialisten voor een goed keukenklimaat, maar ook een ware blikvanger.

Een wandkap wordt doorgaans tussen de bovenkasten boven de kookplaat gemonteerd. Op deze wijze wordt deze visueel optimaal in het keukenblok geïntegreerd en biedt deze een effectieve ventilatie die nauwelijks opvalt – behalve door zijn effectieve prestaties.

ê  Bijzonder efficiënt. Goede lucht, weinig verbruik

ê  Fraai en effectief centraal element binnen de keuken

ê  Effectieve "ventilatie, optimaal in het keukendesign geïntegreerd

VLAKSCHERMKAPPEN

LUCHTCIRCULATIE

LUCHTAFVOER

Vlakschermkappen worden in de bovenkast ingebouwd en zijn hierdoor vrijwel onzichtbaar, vooral wanneer het vlakke afzuigkanaal met een verlagingsframe (speciaal accessoire) achter de meubeldeur wordt weggewerkt. Een greeplijst vergroot het afzuigoppervlak tot dubbele omvang.

De luchtcirculatie van een afzuigkap is gebaseerd op het principe van de luchtverversing. In plaats van de aangezogen keukenlucht via een afvoerbuis naar buiten te blazen en via het raam frisse lucht toe te voeren, wordt de lucht bij de luchtcirculatie gefilterd, gereinigd en weer naar de ruimte teruggevoerd. Door middel van een continue kringloop wordt de lucht op deze wijze voortdurend ververst.

Afzuigkappen volgens het luchtafvoerprincipe zijn krachtig een effectief. Geuren, vet en stoom worden aangezogen, gefilterd en via een afvoerbuis naar buiten geleid. Hierbij is het van belang dat er voldoende frisse lucht wordt aangevoerd.

ê  Onopvallend en bijna onzichtbaar

ê  Geen gecompliceerd afvoerbuizensys teem nodig

Dampen rechtstreeks naar buiten geleid ê   Krachtig en effectief ê  

Energy

ENERGIELABEL A+


Afzuigkappen


34

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFZUIGKAPPEN

60

60

LED

Junker JD 36AW51

Junker JD 36AL50

Vlakschermkap

Vlakschermkap

DESIGN

Schouwkap-design, rvs

Schouwkap-design, rvs

UITRUSTING

}} Voor het inbouwen in een 60 cm brede bovenkast }} Telescopisch uittrekbaar, afdekking door originele lichtlijst van keukenmeubelfabrikant mogelijk }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 2 niveaus met kantelschakelaar }} Automatisch in- en uitschakelen bij bediening van het beweegbare filtervlak }} Vetfilter met verzadigingsweergave, gemakkelijk te vervangen

}} Voor het inbouwen in een 60 cm brede bovenkast }} Telescopisch uittrekbaar, afdekking door originele lichtlijst van keukenmeubelfabrikant mogelijk }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Automatisch in- en uitschakelen bij bediening van het beweegbare filtervlak }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Greeplijst rvs

COMFORT

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 20 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 403 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 1 x 3 W led-module }} Lichtsterkte: 468 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

VERMOGEN & VERBRUIK

}} Energielabel: C* }} Gemiddeld energieverbruik: 63,7 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: C* }} Energielabel verlichting: E* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 60/65 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 340 m³/h bij luchtcirculatie max. 180 m³/h

}} Energielabel: B* }} Gemiddeld energieverbruik: 39,2 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: C* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: B* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 59/68 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 400 m³/h bij luchtcirculatie max. 190 m³/h

SPECIALE UITRUSTING

}} JZ 5145X0 Starterset circulatie }} JZ 5760N0 Greeplijst rvs

}} JZ 5145X0 Starterset circulatie

Maten (h x b x d)

}} ­Luchtafvoer: 203 x 598 x 290 mm }} Luchtcirculatie: 203 x 598 x 290 mm

}} Luchtafvoer: 203 x 598 x 290 mm }} Luchtcirculatie: 203 x 598 x 290 mm

* Ventilatorvermogen volgens EN 61591/geluidswaarden volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13. In overeenstemming met EU-verordening nr. 65/2014.


35

Afzuigkappen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

60

LED

Energy

90

LED

Energy

60

Junker JD 36AE50

Junker JD 39AE50

Junker JD 66WW50

Vlakschermkap

Vlakschermkap

Wandkap

Schouwkap-design, rvs

Schouwkap-design, rvs

Schouwkap-design, rvs

}} Voor het inbouwen in een 60 cm brede bovenkast }} Telescopisch uittrekbaar, afdekking door originele lichtlijst van keukenmeubelfabrikant mogelijk }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 4 niveaus via tiptoetsen met led-indicatie }} Automatische ventilatornaloopfunctie met drie niveaus en digitaal display }} Energiebesparende werking door efficiënte BLDC-technologie }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Greeplijst rvs

}} Voor inbouw in een 60 of 90 cm brede hangkast }} Telescopisch uittrekbaar, afdekking door originele lichtlijst van keukenmeubelfabrikant mogelijk }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 4 niveaus via tiptoetsen met led-indicatie }} Automatische ventilatornaloopfunctie met drie niveaus en digitaal display }} Energiebesparende werking door efficiënte BLDC-technologie }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Greeplijst rvs

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een startersetm nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 1 x 3 W led-module }} Lichtsterkte: 468 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 3 W led-module }} Lichtsterkte: 569 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 30 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 270 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} ­Energielabel: A+* }} Gemiddeld energieverbruik: 17,9 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} ­Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 53/59 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 270 / 420 m³/h bij luchtcirculatie max. 160 / 170 m³/h

}} Energielabel: A* }} Gemiddeld energieverbruik: 20 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 53/60 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 270 / 420 m³/h bij luchtcirculatie max. 160 / 180 m³/h

}} Energielabel: D* }} Gemiddeld energieverbruik: 91,8 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: E* }} Energielabel verlichting: G* }} Energielabel vetfilter: D* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 53/67 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 390 m³/h bij luchtcirculatie max. 230 m³/h

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} JZ 5145X0 Starterset circulatie

}} JZ 5138X5 Starterset circulatie

}} Luchtafvoer: 203 – 598 x 200 mm }} Luchtcirculatie: 203 – 598 x 200 mm

}} Luchtafvoer: 203 x 898 x 290 mm }} Luchtcirculatie: 203 x 898 x 290 mm

}} Luchtafvoer: 799 – 976 x 600 x 500 mm }} Luchtcirculatie: 799 – 976 x 600 x 500 mm


36

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFZUIGKAPPEN

90

60

Junker JD 69WW50

Junker JD 66BW50

Wandkap

Wandkap

DESIGN

Schouwkap-design, rvs

Boxkap, rvs

UITRUSTING

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

COMFORT

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 30 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 246 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 30 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 270 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

VERMOGEN & VERBRUIK

}} Energielabel: E* }} Gemiddeld energieverbruik: 102,6 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: E* }} Energielabel verlichting: G* }} Energielabel vetfilter: D* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 53/67 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 410 m³/h bij luchtcirculatie max. 230 m³/h

}} Energielabel: E* }} Gemiddeld energieverbruik: 103,7 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: F* }} Energielabel verlichting: G* }} Energielabel vetfilter: D* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 53/64 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 370 m³/h bij luchtcirculatie max. 230 m³/h

SPECIALE UITRUSTING

}} JZ 5138X5 Starterset circulatie

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

Maten (h x b x d)

}} ­Luchtafvoer: 799 – 976 x 900 x 500 mm }} ­Luchtcirculatie: 799 – 976 x 900 x 500 mm

}} ­Luchtafvoer: 642 – 954 x 600 x 500 mm }} ­Luchtcirculatie: 642 – 1.064 x 600 x 500 mm

* Ventilatorvermogen volgens EN 61591/geluidswaarden volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13. In overeenstemming met EU-verordening nr. 65/2014.


37

Afzuigkappen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

90

60

90

Junker JD 69BW50

Junker JD 66GW52

Junker JD 69GW52

Wandkap

Wandkap met glasscherm

Wandkap met glasscherm

Boxkap, rvs

Glazen design, rvs

Glazen design, rvs

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Voor montage aan de muur }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 30 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 246 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 20 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 372 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 20 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 307 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Energielabel: E* }} Gemiddeld energieverbruik: 103,4 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: F* }} Energielabel verlichting: G* }} Energielabel vetfilter: D* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 52/64 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 360 m³/h bij luchtcirculatie max. 230 m³/h

}} Energielabel: D* }} Gemiddeld energieverbruik: 91,6 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: D* }} Energielabel verlichting: E* }} Energielabel vetfilter: B* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 47/62 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 450 m³/h bij luchtcirculatie max. 290 m³/h

}} Energielabel: D* }} Gemiddeld energieverbruik: 91,6 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: D* }} Energielabel verlichting: F* }} Energielabel vetfilter: B* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 47/62 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 450 m³/h bij luchtcirculatie max. 290 m³/h

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} ­Luchtafvoer: 642 – 954 x 900 x 500 mm }} ­Luchtcirculatie: 642 – 1.064 x 900 x 500 mm

}} ­Luchtafvoer: 634 – 954 x 600 x 540 mm }} ­Luchtcirculatie: 634 – 1.064 x 600 x 540 mm

}} ­Luchtafvoer: 634 – 954 x 900 x 540 mm }} ­Luchtcirculatie: 634 – 1.064 x 900 x 540 mm


38

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFZUIGKAPPEN

90

90

Junker JD 99SW52

Junker JD 99GW52

Eilandkap

Eilandkap, glas

DESIGN

Boxkap, rvs

Glazen design, rvs

UITRUSTING

}} Voor plafondmontage boven kookeilanden }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

}} Voor plafondmontage boven kookeilanden }} Voor luchtafvoer of -circulatie, voor luchtcirculatie is een starterset nodig }} Ventilatorvermogen regelbaar op 3 niveaus met kantelschakelaar }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines

COMFORT

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 4 x 20 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 508 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

}} Gelijkmatige, heldere verlichting met 4 x 20 W halogeenlampen }} Lichtsterkte: 631 lux }} Kleurtemperatuur: 2.700 K

VERMOGEN & VERBRUIK

}} Energielabel: D* }} Gemiddeld energieverbruik: 117,3 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: D* }} Energielabel verlichting: F* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 42/57 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 480 m³/h bij luchtcirculatie max. 350 m³/h

}} Energielabel: D* }} Gemiddeld energieverbruik: 116,2 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: D* }} Energielabel verlichting: F* }} Energielabel vetfilter: B* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 42/59 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 470 m³/h bij luchtcirculatie max. 300 m³/h

SPECIALE UITRUSTING

}} JZ 5106X5 Starterset circulatie

}} JZ 5105X5 Starterset circulatie

Maten (h x b x d)

}} ­Luchtafvoer: 744 – 924 x 900 x 600 mm }} ­Luchtcirculatie: 744 – 1.044 x 900 x 600 mm

}} ­Luchtafvoer: 751 – 931 x 900 x 680 mm }} ­Luchtcirculatie: 751 – 1.051 x 900 x 680 mm

* Ventilatorvermogen volgens EN 61591/geluidswaarden volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13. In overeenstemming met EU-verordening nr. 65/2014.


39

Afzuigkappen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Geluidswaarden afzuigkappen* Bij luchtafvoer Max. normaal niveau

Apparaten

dB(A) re1 pW

Bij luchtcirculatie

Max. intensief niveau

Max. normaal niveau

Max. intensief niveau

dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) re 20 re 20 re1 pW re 20 re1 pW re 20 re1 pW µPa µPa µPa µPa geluidsgeluidsgeluidsgeluidsdruk druk druk druk

Junker JD36AW51

65

51

72

58

JD36AL50

68

54

74

60

JD36AE50

59

45

69

55

70

56

72

58

JD39AE50

60

46

70

56

70

56

71

57

JD66WW50

67

53

67

53

JD69WW50

67

53

67

53

JD66BW50

64

50

67

53

JD69BW50

64

50

67

53

JD66GW52

62

48

71

57

JD69GW52

62

48

70

56

JD99SW52

57

43

68

54

JD99GW52

59

45

71

57

dB(A) re1 pW

Speciale accessoires

dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) dB(A) re 20 re 20 re1 pW re 20 re1 pW re 20 re1 pW µPa µPa µPa µPa geluidsgeluidsgeluidsgeluidsdruk druk druk druk

Junker+ JD66SE52

58

44

69

55

69

55

73

59

JD69SE52

55

41

65

51

68

54

73

59

JD66KE52

58

44

68

54

70

56

74

60

JD69KE52

54

40

64

50

67

53

72

58

JD69LE52

59

45

69

55

69

55

73

59

Junker / Junker+ Afzuigkappen Bestelnr.

Artikel

JZ 5145X5 Junker

Starterset voor luchtcirculatie voor vlakschermkap 60/90 cm (JD 36AW51, JD 36AL51, JD 36AE51, JD 39AE50)

JZ 5138X5 Junker

Starterset circulatie voor schouwkap 60/90 cm (JD 66WW50, JD 69WW50)

JZ 5101X5 Junker

Starterset luchtcirculatie voor box 60 / 90 cm, glas 60/90 cm (JD 66BW50, JD 69BW50, JD 66GW52, JD 69GW52)

JZ 5105X5 Junker

Starterset luchtcirculatie voor JD 99GW52

JZ 5106X5 Junker

Starterset luchtcirculatie voor JD 99SW52

JZ 5760N0 Junker

Metalen greeplijst voor JD 36AW51

JZ 5101X5 Junker+

Starterset luchtcirculatie voor JD 66SE52, JD 66KE52, JD 69LE52

JZ 5102X5 Junker+

Starterset luchtcirculatie voor JD 69SE52, JD 69KE52


40

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFZUIGKAPPEN

Energy

60

Electronic Control

Power +

LED

Energy

90

Electronic Control

Power +

LED

Junker+ JD 66SE52

Junker+ JD 69SE52

Boxkap

Boxkap

DESIGN

Roestvrij staal

Roestvrij staal

UITRUSTING

}} Naar keuze luchtafvoer of -circulatie, voor circulatie is een starterset nodig }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Hoge, fijn regelbare luchtcapaciteit door elektronische regeling }} Ventilatorvermogen op 5 niveaus (3 vermogensniveaus en 2 intensieve niveaus) regelbaar door tiptoetsen met 7-segmenten-weergave }} Intensief niveau met automatische teruggang naar vorig niveau }} Automatische ventilatornaloop }} Krachtige, geluidsarme ventilator

}} Naar keuze luchtafvoer of -circulatie, voor circulatie is een starterset nodig }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Hoge, fijn regelbare luchtcapaciteit door elektronische regeling }} Ventilatorvermogen op 5 niveaus (3 vermogensniveaus en 2 intensieve niveaus) regelbaar door tiptoetsen met 7-segmentenweergave }} Intensief niveau met automatische teruggang naar vorig niveau }} Automatische ventilatornaloop }} Krachtige, geluidsarme ventilator

COMFORT

}} Snelmontagebevestiging }} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 3 W led-lampen, met dimfunctie, Soft Light }} Lichtsterkte: 745 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} Snelmontagebevestiging }} Gelijkmatige, heldere verlichting met 3 x 3 W led-lampen met dimfunctie, Soft Light }} Lichtsterkte: 897 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

VERMOGEN & VERBRUIK

}} Energielabel: A+* }} Gemiddeld energieverbruik: 28,5 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 47/58 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 430 / 680 m³/h bij luchtcirculatie max. 290 / 350 m³/h

}} Energielabel: A+* }} Gemiddeld energieverbruik: 32,5 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 45/55 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 460 / 730 m³/h bij luchtcirculatie max. 340 / 440 m³/h

SPECIALE UITRUSTING

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} JZ 5102X5 Starterset circulatie

Maten (h x b x d)

}} ­Luchtafvoer: 628 – 954 x 600 x 500 mm }} ­Luchtcirculatie: 628 – 1.064 x 600 x 500 mm

}} ­Luchtafvoer: 628 – 954 x 900 x 500 mm }} ­Luchtcirculatie: 628 – 1.064 x 900 x 500 mm

* Ventilatorvermogen volgens EN 61591/geluidswaarden volgens EN 60704-3 en EN 60704-2-13. In overeenstemming met EU-verordening nr. 65/2014.


41

Afzuigkappen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

60

Electronic Control

Power +

LED

Energy

90

Electronic Control

Power +

LED

Energy

60

Electronic Control

Power +

LED

Junker+ JD 66KE52

Junker+ JD 69KE52

Junker+ JD 69LE52

Schuine kap

Schuine kap

Schuine kap

Roestvrij staal

Roestvrij staal

Rvs/glas

}} Naar keuze luchtafvoer of -circulatie, voor circulatie is een starterset nodig }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Hoge, fijn regelbare luchtcapaciteit door elektronische regeling }} Ventilatorvermogen op 5 niveaus (3 vermogensniveaus + 2 intensieve niveaus) regelbaar door tiptoetsen met 7-segmenten-weergave }} Intensief niveau met automatische teruggang naar vorig niveau }} Automatische ventilatornaloop }} Krachtige, geluidsarme ventilator

}} Naar keuze luchtafvoer of -circulatie, voor circulatie is een starterset nodig }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Hoge, fijn regelbare luchtcapaciteit door elektronische regeling }} Ventilatorvermogen op 5 niveaus (3 vermogensniveaus en 2 intensieve niveaus) regelbaar door tiptoetsen met 7-segmenten-weergave }} Intensief niveau met automatische teruggang naar vorig niveau }} Automatische ventilatornaloop }} Krachtige, geluidsarme ventilator

}} Naar keuze luchtafvoer of -circulatie, voor circulatie is een starterset nodig }} Duurzaam, metalen vetfilter, geschikt voor afwasmachines }} Hoge, fijn regelbare luchtcapaciteit door elektronische regeling }} Ventilatorvermogen op 5 niveaus (3 vermogensniveaus + 2 intensieve niveaus) regelbaar door tiptoetsen met 7-segmenten-weergave }} Intensief niveau met automatische teruggang naar vorig niveau }} Automatische ventilatornaloop }} Krachtige, geluidsarme ventilator

}} Snelmontagebevestiging }} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 3 W led-lampen, met dimfunctie, Soft Light }} Lichtsterkte: 675 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} Snelmontagebevestiging }} Gelijkmatige, heldere verlichting met 3 x 3 W led-lampen met dimfunctie, Soft Light }} Lichtsterkte: 779 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} Snelmontagebevestiging }} Gelijkmatige, heldere verlichting met 2 x 3 W led-lampen, met dimfunctie, Soft Light }} Lichtsterkte: 581 lux }} Kleurtemperatuur: 3.500 K

}} ­Energielabel: A* }} Gemiddeld energieverbruik: 32,6 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 45/58 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 410 / 630 m³/h bij luchtcirculatie max. 280 / 330 m³/h

}} Energielabel: A* }} Gemiddeld energieverbruik: 35,9 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: C* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 44/54 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 430 / 670 m³/h bij luchtcirculatie max. 350 / 430 m³/h

}} Energielabel: A* }} Gemiddeld energieverbruik: 33 kWh/jaar* }} Energielabel ventilator: A* }} Energielabel verlichting: A* }} Energielabel vetfilter: B* }} Geluidsproductie min./max. normaal niveau: 45/59 dB* }} Ventilatorvermogen* bij luchtafvoer max. 410 / 640 m³/h bij luchtcirculatie max. 280 / 330 m³/h

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} JZ 5102X5 Starterset circulatie

}} JZ 5101X5 Starterset circulatie

}} ­Luchtafvoer: 865 – 1.153 x 600 x 417 mm }} ­Luchtcirculatie: 865 – 1.263 x 600 x 417 mm

}} ­Luchtafvoer: 865 – 1.153 x 900 x 417 mm }} ­Luchtcirculatie: 865 – 1.263 x 900 x 417 mm

}} ­Luchtafvoer: 865 – 1.153 x 900 x 441 mm }} ­Luchtcirculatie: 865 – 1.263 x 900 x 441 mm


42

J U N K E R Verkoophandboek 2017

HET VERSCHIL TUSSEN SCHOON EN BRILJANT SCHOON. DE AFWASMACHINES VAN JUNKER Van ons moet alles niet alleen schoon zijn. Wij willen het graag briljant. Daarom zijn de Junker afwasmachines uitgerust met intelligente techniek, zoals de doseerhulp die voor een glanzend reinigingsresultaat zorgt door de reinigingstablet gecontroleerd op te lossen en te verdelen. Of de beladingssensor: deze stemt voor een optimaal afwasresultaat het waterverbruik af op de hoeveelheid vaat in de afwasmachine. En voor alle mensen met haast hebben wij de speciale functie Vario Speed in het programma, waarmee de wastijd met max. 50% kan worden verkort. De afwasmachines van Junker bieden max. vijf programma's voor een stralend afwasresultaat. Voor een effectieve voorkoming van alle soorten waterschade zijn vrijwel al onze afwasmachines uitgerust met een aquastop – voor een levenslange garantie.


Afwassen


44

J U N K E R Verkoophandboek 2017

ONZE PROGRAMMA'S KENNEN SLECHTS ÉÉN RESULTAAT: STRALEND SCHOON. VOORDELEN: Vario Speed

VARIO SPEED

Halbe Beladung

½ BELADING

SNEL 45

Met de Vario Speed-functie kan de wastijd met max. 50%* worden verkort, en dat bij een gelijkblijvende optimale reiniging en droging van de vaat. Op deze wijze kunt u een volle lading bijzonder snel reinigen en drogen.

Soms kan niet met afwassen worden gewacht tot de machine vol is. Met de functie „½ Belading“ is dat geen probleem, aangezien deze ideaal is voor een spoelgang met minder vaat. Met de functie spaart u niet alleen energie en water uit, maar ook tijd.

Het snelprogramma 45°C wast vuile vaat in 29 minuten af. Ondanks de extreme snelheid, is het resultaat ook extreem schoon. Bij een halve belading bereikt u ondanks de recordtijd altijd een optimaal reinigingsresultaat*.

ê  Verkort de wastijd met max. 50%

ê  Bespaart energie, water en tijd

ê  Ideaal bij licht vervuilde vaat

Intensive 70º

INTENSIEF 70 °C

BLDC drive

BLDC-MOTOR

TIJDVOORSELECTIE

Het ideale programma bij sterk hechtende, ingebrande en dikke of vethoudende voedselresten.

Anders dan traditionele motoren functioneert de BLDC-motor zonder borstels. Daarom is deze niet alleen stil, maar ook bijzonder energiezuinig, snel en duurzaam.

De starttijd kan afhankelijk van het model 1-24 resp. 3, 6 of 9 uur van tevoren worden geprogrammeerd. Zo kunt u de afwasmachine laten draaien op tijdstippen met voordelige stroomprijzen. Verder kan de vaat gereed zijn wanneer u het wilt. Via de resttijdindicatie kunt u op elk gewenst moment zien wanneer het afwasprogramma gereed is.

ê   Zorgt ook bij een sterke vervuiling voor een optimaal reinigingsresultaat

ê  E xtreem stil, energiezuinig en duurzaam 

ê  Tijdvoorselectie van 1-24 resp. 3, 6 of 9 uur voor flexibiliteit en voordelig afwassen met nachtstroom

AQUASTOP

Multiwater proofing

MEERVOUDIGE BESCHERMING TEGEN WATER

GLASBESCHERMINGSTECHNIEK

Het Aquastop-beveiligingssysteem voorkomt elke soort waterschade – of deze nu bij de toevoerslang of door een lekkage in het apparaat ontstaat. Deze beveiliging garandeert Junker zo lang de vaatwasser mee gaat.

Het systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een overloopgoot bij het reservoir, evenals een vlotter met veiligheidsschakelaar in de bodemplaat.

Te zacht of te hard water veroorzaakt glascorrosie of kalkafzettingen. Junker afwasmachines met glasbeschermingstechniek reguleren de hardheidsgraad. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat uw glazen en porselein altijd behoedzaam worden afgewassen.

ê  Waterkraan kan altijd geopend blijven ê  Geen extra installaties aan de waterkraan noodzakelijk

ê  Biedt bescherming tegen waterschade

  Voorzichtige behandeling van de vaat ê

* Onder standaardcondities bij 5 standaardcouverts zonder droging.


Afwassen


46

J U N K E R Verkoophandboek 2017

ONZE AFWASMACHINES ZIJN WARE ALLESKUNNERS: SNEL, KRACHTIG, VEILIG EN STIL. VOORDELEN: DOSEERHULP

DUO POWER

Detergent aware

AFWASMIDDELAUTOMAAT

De dubbele sproeiarm zorgt met zijn twee overlappende draaicirkels voor een complete dekking van de 4 cm dieper uitgevoerde bovenste korf. De optimale verdeling van het afwaswater zorgt voor nog efficiëntere afwasprestaties.

Dankzij de doseerhulp valt de afwastablet rechtstreeks in een kleine opvangschaal. Een gerichte waterstraal lost de tablet gecontroleerd en snel op. Het reinigingsmiddel wordt gelijkmatig in de gehele machine verdeeld waardoor telkens een optimaal reinigingsresultaat wordt verkregen.

Of er nu een tablet of vloeibaar of poedervormig afwasmiddel wordt gebruikt: de Junker afwasmachine stemt het afwasproces automatisch af op het gebruikte afwasmiddel, ook bij kortere looptijden. Bij alle waterhardheden zonder beperkingen bruikbaar. Geen kalkafzettingen of grotere waterresten meer.

ê  Gelijkmatige waterverdeling ê  Optimale uitspoeling van de doseerhulp 

ê   Optimaal afwasresultaat door optimale benutting van het afwasmiddel ê  Ook uitermate geschikt voor poeder- en gelvormig afwasmiddel

ê  Geschikt voor elk type afwasmiddel ê  Geen handmatige instelling nodig 

BELADINGSSENSOR

Aqua sensor

AQUASENSOR

INBOUWHOOGTE

86,5 (86,5CM / 81,5CM)

De beladingssensor herkent de hoeveelheid vaat in de afwasmachine en past het waterverbruik hierop aan.

De aquasensor regelt het waterverbruik afhankelijk van de soort en dikte van de vervuiling op de vaat. De sensor controleert het afwaswater met lichtstralen. Op basis van de levensmiddel-, vet- of afwasmiddelrestanten in het afwaswater wordt besloten wanneer het afwasproces gereed is.

Terwijl de 86,5 cm hoge apparaten meer ruimte bieden, vormen de 81,5 cm hoge afwasmachines de ideale oplossing als er een bestaande machine moet worden vervangen.

ê   Beste afwasresultaten door een optimale aanpassing van het waterverbruik

ê   Bespaart water, energie en tijd door controle van de waterverontreiniging

ê   Biedt voor elke behoefte het optimale apparaat

ZELFREINIGENDE ZEEF

INFO LIGHT

Een speciaal sproeimondstuk op de onderzijde van de onderste sproeiarm zorgt voor een permanente reiniging van de vlakke zeef. Het vuil dat zich hierop heeft afgezet, wordt door de grove zeef naar de loogpomp gepompt.

De rode punt op de vloer licht op als zichtbare programma-informatie wanneer de afwasmachine in gebruik is.

ê   Constant reinigingsvermogen, ook bij hoge belasting

ê  Informeert over het einde van het programma


Afwassen


48

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFWASSEN

Energy

Multiwater proofing

Junker JS 03IN53 Afwasmachine

1 2

Detergent aware

81,5

Energy

Multiwater proofing

Junker JS 04IN54 Afwasmachine

Detergent aware

81,5

DESIGN

integreerbaar, bedieningspaneel rvs

integreerbaar, bedieningspaneel rvs

UITRUSTING

}} 3 programma's: Normaal 65°C, Eco 50°C, Voorspoelen }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Led-programmastatusweergave }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Meervoudige bescherming tegen water }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

}} 4 programma's: Normaal 65 °C, Snel 45 °C, Eco 50 °C, Voorspoelen }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Led-programmastatusweergave }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Meervoudige bescherming tegen water }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

COMFORT

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: 290 kWh / 3.360 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh / 12 l }} Geluidswaarden: 54 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: 290 kWh / 3.360 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh/12 l }} Geluidswaarden: 52 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 59,8 x 57,3 cm

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 59,8 x 57,3 cm

Waarden volgens verordening (EU) 1059/2010. Energieklasse droging.


49

Afwassen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

Multiwater proofing

Junker JS 04VX94 Afwasmachine

Energy

Detergent aware

Junker JS 04VN92

86,5

}} Akoestisch signaal bij programma-einde }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Meervoudige bescherming tegen water }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

4

81,5

}} Bedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 4 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Snel 45 °C, Eco 50 °C }} Speciale functie: halve belading }} Aquasensor }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Led-programmastatusweergave }} Elektr. tijdvoorselectie 3, 6 of 9 uur }} Akoestisch signaal bij programma-einde }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Aquastop met garantie }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: 290 kWh/3.300 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh / 11,7 l }} Geluidswaarden: 48 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: }} 290 kWh/3.360 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh / 12 l }} Geluidswaarden: 52 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

3

81,5

Volledig integreerbaar achter een meubelfront

}} Bedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 4 programma's: Normaal 65 °C, Snel 45 °C, Eco 50 °C, Voorspoelen }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Led-programmastatusweergave

zelfde uitrusting en comfort als JS 04VX94, maar 81,5 cm hoog

Detergent aware

Afwasmachine

Volledig integreerbaar achter een meubelfront

Junker JS 04VN94

Halbe Beladung

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 86,5 x 59,8 x 55 cm

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 59,8 x 55 cm

Verbruik per jaar bij 280 standaardreinigingscycli koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). erbruik per spoelgang koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). V Feitelijk verbruik bij energie-/waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt.


50

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFWASSEN

Energy

Vario Speed

Junker+ JS 05IN50 Afwasmachine

1 2

81,5

DESIGN

integreerbaar, bedieningspaneel rvs

UITRUSTING

}} 5 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Snel 45 °C, Eco 50 °C, Voorspoelen }} Speciale functie: Vario Speed }} Aquasensor }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Led-programmastatusweergave }} Tijdvoorselectie 24 uur }} Resttijdindicatie

}} Vario-korfsysteem }} In hoogte verstelbare bovenste korf }} 2 rijen klappennen in de onderste korf }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Aquastop met garantie }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

COMFORT

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: 290 kWh/3.300 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh / 11,7 l }} Geluidswaarden: 48 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC)

}} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

Vermogen & maten (h x b x d)

}} ­Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 59,8 x 57,3 cm

Waarden volgens verordening (EU) 1059/2010. Energieklasse droging.


51

Afwassen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

Energy

Vario Speed

Junker+ JS 05VX91 Afwasmachine

86,5

Volledig integreerbaar achter een meubelfront }} Bedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 5 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Snel 45 °C, Eco 50 °C, Voorspoelen }} Speciale functie: Vario Speed }} Aquasensor }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Info Light

}} Elektr. tijdvoorselectie 3, 6 of 9 uur }} Akoestisch signaal bij programma-einde }} Vario-korfsysteem }} In hoogte verstelbare bovenste korf }} 2 rijen klappennen in de onderste korf }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Aquastop met garantie }} Capaciteit: 12 standaardcouverts

}} Energielabel: A+1 / A² }} Energie/water³ per jaar: 290 kWh/3.360 liter }} Energie/water4: 1,02 kWh / 12,0 l }} Geluidswaarden: 46 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC)

}} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

Junker+ JS 05VN91

zelfde uitrusting en comfort als JS 05VX91, maar 81,5 cm hoog 3 4

81,5

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 86,5 x 59,8 x 55 cm

Speciale accessoires Afwassen Bestelnr.

Artikel

JZ7710X0 Junker

Slangverlenging

JZ7735X1 Junker

Afdeklijst voor 81,5 cm hoogte, uitsluitend geschikt voor 60 cm afwasmachines

JZ7736X1 Junker

Afdeklijst voor 86,5 cm hoogte

JZ7735X0 Junker

Afdeklijst voor 81,5 cm hoogte, uitsluitend geschikt voor 45 cm afwasmachines JS 04VS91, JS 15VS90

Verbruik per jaar bij 280 standaardreinigingscycli koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). erbruik per spoelgang koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). V Feitelijk verbruik bij energie-/waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt.


52

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AFWASSEN NIEUW

Energy

Junker+ JS 15VX91 Afwasmachine

1 2

Rackmatic

Vario Drawer

86,5

DESIGN

Volledig integreerbaar achter een meubelfront

UITRUSTING

}} Bedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 5 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Eco 50 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen }} Aquasensor }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Info Light }} Warmtewisselaar }} Tijdvoorselectie 24 uur }} Resttijdindicatie }} Akoestisch signaal bij programma-einde

COMFORT

}} Energielabel: A++1 / A 2 energie/water3 per jaar: }} 262 kWh / 2.660 liter }} Energie/water4: 0,92 kWh / 9,5 l }} Geluidswaarden: 46 dB (A) re 1 pW }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/Polinox

Vermogen & maten (h x b x d)

Junker+ JS 15VN91

zelfde uitrusting en comfort als JS 15VX90, maar 81,5 cm hoog

Waarden volgens verordening (EU) 1059/2010. Energieklasse droging.

81,5

}} Vario-korfsysteem/Vario-lade }} In hoogte verstelbare bovenste korf met 3-voudige Rackmatic }} 2 rijen klappennen in de onderste korf }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Aquastop met garantie }} Capaciteit: 13 standaardcouverts

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 86,5 x 59,8 x 55 cm


53

Afwassen

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

Energy

Energy

Multiwater proofing

Junker JS 04VS91 Afwasmachine

45

81,5

Vario Speed

Junker+ JS 15VS90 Afwasmachine

45

81,5

Volledig integreerbaar achter een meubelfront

Volledig integreerbaar achter een meubelfront

}} Bedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 4 programma's: Normaal 65 °C, Eco 50 °C, Snel 35 °C, Voorspoelen }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Warmtewisselaar }} Akoestisch signaal bij programma-einde }} Vario-korfsysteem }} 2 etagères voor kopjes in de bovenste korf }} Meervoudige bescherming tegen water }} Capaciteit: 9 standaardcouverts

}} MBedieningspaneel in de bovenkant van de binnendeur }} 5 programma's: Intensief 70 °C, Normaal 65 °C, Eco 50 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen }} Speciale functie: Vario Speed }} Aquasensor }} Doseerhulp }} Beladingssensor }} Afwasmiddelautomaat }} Glasbeschermings-/wisselspoeltechniek }} Warmtewisselaar }} Tijdvoorselectie 24 uur }} Resttijdindicatie }} Akoestisch signaal bij programma-einde

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: 220 kWh/3.640 liter }} Energie/water4: 0,78 kWh / 13 l }} Geluidswaarden: 52 dB (A) re 1 pW }} DuoPower sproeiarmen in de bovenste korf }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektr. bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }} Binnenwand/bodem: rvs/rvs

}} Energielabel: A+1 / A 2 }} Energie/water3 per jaar: }} 220 kWh/2.660 liter Energie/water4: 0,78 kWh/9,5 l }} Geluidswaarden: 48 dB (A) re 1 pW }} Duo Power sproeiarmen in de bovenste korf }} Zelfreinigende zeef met 3-voudig golffiltersysteem }} Regeneratie-elektronica/ geiser (BLDC) }} Elektronische bijvulweergave voor zout/ glansspoelmiddel }}Binnenwand/bodem: rvs/rvs

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 44,8 x 55 cm

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 2,4 kW }} zekering min. 10 A }} Maten: 81,5 x 44,8 x 55 cm

3 4

}} Vario-korfsysteem }} In hoogte verstelbare bovenste korf met bestekdeel }} 2 rijen klappennen in de onderste korf }} Aquastop met garantie }} Capaciteit: 9 standaardcouverts

Verbruik per jaar bij 280 standaardreinigingscycli koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). erbruik per spoelgang koudwatervulling (bij energieverbruik: incl. verbruik tijdens de bedrijfsmodi met geringe vermogensopname). V Feitelijk verbruik bij energie-/waterverbruik hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt.


54

J U N K E R Verkoophandboek 2017

GOED KOKEN BEGINT MET DE JUISTE KOELING. KOELAPPARATEN VAN JUNKER Hoe belangrijk de versheid van levensmiddelen voor het kookresultaat is, behoeft geen nadere toelichting. Daarom bieden de koelapparaten van Junker niet alleen een betrouwbare koelte, maar bij de uitrusting Extra Fresh en Extra Cold Professional ook twee intelligente klimaatzones van ca. 0 °C. De ene zone biedt een regelbare, vochtige omgeving waarin fruit en groente tot drie maal langer vers en knapperig blijven, terwijl de andere zone droog is. Hiermee biedt deze zone de ideale koelingscondities voor vlees en vis. Een goed flexibele binnenindeling, diverse invriesopties en een optimale, elektronisch geregelde temperatuurinstelling zijn een vanzelfsprekendheid. Verfrissend is ook het energieverbruik van de koelaggregaten van Junker. Met het energielabel A++ is dit bijzonder laag.


Koelapparaten


56

J U N K E R Verkoophandboek 2017

LANGER HOUDBARE LEVENSMIDDELEN BIJ WEINIG ENERGIEVERBRUIK. VOORDELEN: near

Freshness System

PROFESSIONEEL VERSHEIDSSYSTEEM

Energy

ENERGIELABEL A++

Voor het langer vers houden van producten zijn namelijk zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid van belang. Met het professionele versheidssysteem van Junker worden levensmiddelen bij omstreeks 0°C opgeslagen en blijven daardoor tot drie maal langer vers. De Extra Cold Professional lade biedt het ideale klimaat voor kaas, vis en vlees. De Extra Fresh Professional lade houdt fruit en groente langer sappig en knapperig.

Dankzij energiezuinige compressoren, een zeer effectieve isolatie en optimaal koudecircuit verbruiken Junker koelapparaten indrukwekkend weinig stroom: zo zijn veel van deze apparaten met het energielabel A++ bekroond.

ê  Vitamines en mineralen blijven langer behouden

ê  Spaart natuur en geldbuidel 

Low frost

LOW FROST

BIG BOX

Electronic Control

ELECTRONIC CONTROL

De elektronisch geregelde instelling van de temperatuur garandeert een optimale opslag van de levensmiddelen en zorgt daarmee voor levensmiddelen die beduidend langer fris blijven.

ê  A anmerkelijk langer versblijvende le vensmiddelen dankzij optimale elektronisch geregelde temperatuurinstelling

Super freezing

SUPERVRIEZEN

De Low Frost-technologie vermindert de ijs- of rijpvorming in het vriesvak en zorgt voor een homogenere verdeling. Dat verlaagt het energieverbruik en het ontdooien gaat aanzienlijk sneller dan bij traditionele systemen.

Met onze transparante laden voor diepvriesproducten ziet u alles in één oogopslag. Bijzonder hoogtepunt: de 29 cm hoge Big Box. Deze biedt enorm veel plaats, bijvoorbeeld aan grote ingevroren porties of meerdere pizza's.

Om te voorkomen dat reeds bevroren voedingswaren door nieuw in te vriezen levensmiddelen worden ontdooid, activeert u simpelweg tot 24 uur van tevoren de Super Freeze-functie. Het apparaat wordt dan automatisch tot –30 °C afgekoeld, zodat de warme in te vriezen voedingswaren het vriesproces niet onderbreken.

ê  Geringere ijsvorming, sneller ontdooien

ê  Meer plaats, meer overzicht

ê  Snellere invriezing, ook van grotere hoeveelheden dankzij automatische afkoeling

VARIO-SCHAAL MET GEGOLFDE BODEM

VLAKSCHARNIER-TECHNIEK

SLEEPSCHARNIER

De groenteschalen hebben een gegolfde bodem waarvan de verdiepte delen het eventuele vocht uit fruit en groente opnemen.

De vlakscharnier-techniek is een vaste verbinding tussen meubel- en apparaatdeur. Deze heeft een hoge belastbaarheid en maakt een grote openingshoek mogelijk. Vanaf een openingshoek van 20° wordt de deur automatisch gesloten zodat deze niet per ongeluk open kan blijven staan.

Een sleepscharnier is een glijdende verbinding tussen de meubel- en apparaatdeur, die voor de fijnafstelling in de hoogte en diepte verstelbaar is. Bij vervanging van het apparaat kan het nieuwe apparaat in de nis en achter het front van het oude apparaat worden weggewerkt.

ê  Groente blijft langer knapperig 

ê  Comfortabele verbinding 

ê  Glijdende verbinding tussen deuren van meubel en koelapparaat


Koelapparaten Freshness System near

HOUDBAARHEID IN DAGEN LEVENSMIDDEL

KOELEN

EXTRA FRESH PROFESSIONAL

LEVENSMIDDEL

KOELEN

EXTRA COLD PROFESSIONAL

Bloemkool

12

30

Jakobsschelpen

3

5

Champignons

3

7

Oesters

3

5

1

3

Veldsla

5

21

Vis

Kropsla

5

20

Zalm

1

3

Scampi

2

3

Yoghurt 3,5%

3

tot 30 dagen

Goudse kaas

3

21

Roquefort

3

tot 14 dagen

Gruyère

3

14

Kwark 20%

3

30

Slagroom 30%

5

20

Volle melk

3

7

Kip

3

5

Lamskotelet

2

7

Runderfilet

2

7

Varkenskotelet

2

5

Wild

2

5

Salami

4

8

Gekookte achterham

7

12

Kool

20

90

Radijsjes

7

14

Asperges

5

14

Appel

60

180

Peren

30

90

Aardbeien

3

7

Kiwi’s

14

50

Druiven

14

40

Frambozen

2

5


58

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOELAPPARATEN

Energy

82

Energy

88

Junker JC 15GA20

Junker JC 20GB20

Onderbouwkoelkast

Inbouwkoelkast

DESIGN

integreerbaar

integreerbaar

UITRUSTING

}} Nishoogte: 820 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een onderkast. }} Nuttige inhoud koelen 108 liter (137 liter), vriezen 15 liter

}} Nishoogte 880 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 112 liter (150 liter), vriezen 17 liter

COMFORT

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 2 (3) legborden van veiligheidsglas, waarvan 1 (2) in hoogte verstelbaar }} 3 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 3 (4) legborden van veiligheidsglas, waarvan 2 (3) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Vlakscharnier }} Energieverbr.: 178 kWh (118 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,485 kWh (0,321 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 38 (38) dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 191 kWh (122 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,523 kWh (0,334 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 39 (34) dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} JC 15KA20 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 15GA20, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 15GA20

}} JC 20KB20 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 20GB20, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 20KB20

VERMOGEN

z1 Geldt alleen voor modellen met vriesvak. * Op basis van de resultaten van de normtest gedurende 24 uur. Feitelijk verbruik hangt af van het gebruik/de plaats van het apparaat.


59

Koelapparaten

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

88

Energy

88

Super freezing

Junker JC 20GB30

Junker JF 20GB20

Inbouwkoelkast

Inbouwvrieskast

integreerbaar

integreerbaar

}} Nishoogte 880 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 112 liter (150 liter), vriezen 17 liter

}} Nishoogte 880 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud 94 liter }} Super invriezen met invriesautomaat

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 3 (4) legborden van veiligheidsglas, waarvan 2 (3) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A+ -vriesruimte –18 °C en lager }} }} Vriesvermogen: 11 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 19 uur }} 4 transparante lades voor bevroren producten }} Toets met geel controlelampje voor max. vriesvermogen }} Rood waarschuwingslampje voor ontoelaatbare temperatuurstijging }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 192 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,526 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 36 dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 150 kWh (96 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,410 kWh (0,262 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 37 (37) dB (A) re 1 pW

}} A­ansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W }} JC 20KB30 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 20GB30, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 20KB30

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W


60

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOELAPPARATEN

Energy

Energy

102,5

102,5

Junker JC 30GB20

Junker JC 30GB30

Inbouwkoelkast

Inbouwkoelkast

DESIGN

integreerbaar

integreerbaar

UITRUSTING

}} Nishoogte 1.025 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 141 liter (181 liter), vriezen 17 liter

}} Nishoogte 1.025 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 141 liter (181 liter), vriezen 17 liter

COMFORT

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 (5) legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 (4) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 (5) legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 (4) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Deurbevestiging rechts }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 203 kWh (126 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,556 kWh (0,345 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 38 (34) dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 160 kWh (99 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,437 kWh (0,271 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 37 (37) dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} JC 30KB20 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 30GB20, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 30KB20

}} JC 30KB30 (geen afb.) }} Uitrusting zoals JC 30GB30,, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 30KB30

VERMOGEN

1 Geldt alleen voor modellen met vriesvak. * Op basis van de resultaten van de normtest gedurende 24 uur. Feitelijk verbruik hangt af van het gebruik/de plaats van het apparaat.


61

Koelapparaten

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

Energy

122,5

Energy

122,5

122,5

Junker JC 40GB20

Junker JC 40GB30

Junker JC 40TB20

Inbouwkoelkast

Inbouwkoelkast

Koel-vriesautomaat

integreerbaar

integreerbaar

integreerbaar

}} Nishoogte 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 183 liter (221 liter), vriezen 17 liter

}} Nishoogte 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 183 liter (221 liter), vriezen 17 liter

}} Nishoogte 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 149 liter, vriezen 41 liter

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 (6) legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 (5) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 10 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 (6) legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 (5) in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 221 kWh (131 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,605 kWh (0,358 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 37 (36) dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 174 kWh (103 kWh)*/jaar }} Energieverbr.: 0,474 kWh (0,282 kWh)/24 uur }} Geluidswaarde: 37 (37) dB (A) re 1 pW

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 17 uur }} Uitneembaar, in hoogte verstelbaar rooster in de vriesruimte Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} A­ansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} A­ansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} JC 40KB20 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 40GB20, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 40KB20

}} JC 40KB30 (geen afb.) Uitrusting zoals JC 40GB30, maar zonder -vriesgedeelte. Waarden tussen ( ) gelden voor model JC 40KB30

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 229 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,625 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 39 dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W


62

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOELAPPARATEN NIEUW

Energy

122,5

Leverbaar vanaf 01/2017

Energy

145

Junker JC 40TB30

Junker JC 60TB20

Koel-vriesautomaat

Koel-vriesautomaat

DESIGN

integreerbaar

integreerbaar

UITRUSTING

}} Nishoogte 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 149 liter, vriezen 41 liter

}} Nishoogte 1.450 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 186 liter, vriezen 41 liter

COMFORT

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 17 uur }} Uitneembaar, in hoogte verstelbaar rooster in de vriesruimte Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A+ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 17 uur }} Uitneembaar, in hoogte verstelbaar rooster in de vriesruimte Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 in hoogte verstelbaar }} 3 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 180 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,492 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 39 dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 244 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,668 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 39 dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

VERMOGEN 1

Geldt alleen voor modellen met vriesvak. * Op basis van de resultaten van de normtest gedurende 24 uur. Feitelijk verbruik hangt af van het gebruik/de plaats van het apparaat.


63

NIEUW

Energy

Koelapparaten

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

145

Leverbaar vanaf 01/2017

Energy

145

Super freezing

Low frost

Leverbaar vanaf 01/2017

Junker JC 60TB30

Junker JC 67BB30

Koel-vriesautomaat

Koel-vriesautomaat

integreerbaar

integreerbaar

}} Nishoogte 1.450 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 186 liter, vriezen 41 liter

}} Nishoogte 1.450 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 157 liter, vriezen 52 liter

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 17 uur }} Uitneembaar, in hoogte verstelbaar rooster in de vriesruimte Onder: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 in hoogte verstelbaar }} 3 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting

}} Energielabel A++ Boven1: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} MVolautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 1 doorlopend deurrek }} Led-verlichting }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 199 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,544 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 38 dB (A) re 1 pW Onder: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2,5 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 22 uur }} Elektronische temperatuurregeling, af te lezen via leds }} Fresh Sense – constante temperatuur door intelligente sensortechniek }} Low Frost – geringere ijsvorming, sneller ontdooien }} Vario Zone – uitneembare glazen legborden voor een flexibel gebruik van de vriesruimte }} 2 transparante lades voor bevroren producten }} Super invriezen met invriesautomaat

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 193 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,526 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 39 dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W


64

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOELAPPARATEN

Energy

158

Energie

158

LED

Low frost

Junker JC 70BB20

Junker JC 77BB30

Koel-vriescombinatie

Koel-vriescombinatie

DESIGN

integreerbaar

integreerbaar

UITRUSTING

}} Nishoogte 1.580 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 175 liter, vriezen 59 liter

}} Nishoogte 1.580 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 169 liter, vriezen 63 liter }} Super invriezen met invriesautomaat

COMFORT

}} Energielabel A+ Boven1: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting Onder: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 3 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 13 uur }} 3 lades voor bevroren producten

}} Energielabel A++ Boven1: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 4 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Led-verlichting Onder: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 3 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 26 uur }} Low Frost }} Big Box }} Vario-zone – voor flexibel gebruik van de vriesruimte }} 2 transparante lades voor bevroren producten

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 257 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,702 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 40 dB (A) re 1 pW

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 212 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,580 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 38 dB (A) re 1 pW

VERMOGEN 1

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

Geldt alleen voor modellen met vriesvak. * Op basis van de resultaten van de normtest gedurende 24 uur. Feitelijk verbruik hangt af van het gebruik/de plaats van het apparaat.


65

Koelapparaten

J U N K E R Verkoophandboek 2017

Energy

LED

Energy

177,5

Low frost

177,5

Junker JC 80BB20

Junker JC 87BB30

Koel-vriescombinatie

Koel-vriescombinatie

integreerbaar

integreerbaar

}} Nishoogte 1.775 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 217 liter, vriezen 59 liter

}} Nishoogte 1.775 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige inhoud koelen 209 liter, vriezen 63 liter }} Super invriezen met invriesautomaat

}} Energielabel A+ Boven1: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 in hoogte verstelbaar }} 5 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Binnenverlichting Onder: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 3 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 13 uur }} 3 lades voor bevroren producten

}} Energielabel A++ Boven1: }} Gemakkelijk te onderhouden, lichte binnenruimte }} Volautomatisch ontdooien in de koelruimte }} 5 legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 in hoogte verstelbaar }} 5 doorlopende deurvakken }} Transparante groentelade met golfbodem }} Led-verlichting Onder: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 3 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 26 uur }} Low Frost }} Big Box }} Vario-zone – voor flexibel gebruik van de vriesruimte }} 2 transparante lades voor bevroren producten

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepscharnier }} Energieverbr.: 275 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,752 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 40 dB (A) re 1 pW

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Sleepdeur }} Energieverbr.: 227 kWh*/jaar }} Energieverbr.: 0,621 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 38 dB (A) re 1 pW

}} A­ansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W


66

J U N K E R Verkoophandboek 2017

KOELAPPARATEN NIEUW

Freshness System

LED

Energy

122,5

Electronic Control

Freshness System

LED

near

122,5

near

Energy

Junker+ JC 40EA31

Junker+ JC 40FA31

Inbouwkoelkast

Inbouwkoelkast

DESIGN

integreerbaar

integreerbaar

UITRUSTING

}} Nishoogte: 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige totale inhoud: 187 liter, koelruimte: 128 liter }} Professioneel versheidssysteem: 59 liter

}} Nishoogte: 1.225 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige totale inhoud: 169 liter, koelruimte: 95 liter -vriesruimte: 15 liter }} Professioneel versheidssysteem: 59 liter

COMFORT

}} Energielabel A++ }} Led-verlichting }} 3 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} Versheidszone van 59 liter nabij 0 ºC, waaronder een regelbare, telescopisch uittrekbare Extra Fresh Professional lade met "vochtige zone", evenals een telescopisch uittrekbare Extra Cold Professional lade met "droge zone" }} Touch Control – elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar }} Ontdooiingsautomaat in het koelgedeelte }} Superkoelen }} Akoestisch deuralarm }} Kalender voor bevroren producten }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Vlakscharnier }} Energieverbruik: 120 kWh*/jaar }} Energieverbruik: 0,327 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 33 dB (A) re 1 pW }} Accessoires: 1x eierplateau

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2,5 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 13 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Led-verlichting }} 3 legborden van veiligheidsglas, waarvan 2 in hoogte verstelbaar }} 3 doorlopende deurvakken }} Versheidszone van 59 liter nabij 0 ºC, waaronder een regelbare, telescopisch uittrekbare Extra Fresh Professional lade met "vochtige zone", evenals een telescopisch uittrekbare Extra Cold Professional lade met "droge zone" }} Touch Control – elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar }} Ontdooiingsautomaat in het koelgedeelte }} Superkoelen }} Akoestisch deuralarm }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Vlakscharnier }} Energieverbruik: 184 kWh*/jaar }} Energieverbruik: 0,503 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 38 dB (A) re 1 pW }} Accessoires: 2x eierplateau, 1x ijsblokjesschaal

VERMOGEN

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

1 Geldt alleen voor modellen met vriesvak. * Op basis van de resultaten van de normtest gedurende 24 uur. Feitelijk verbruik hangt af van het gebruik/de plaats van het apparaat.


67

Koelapparaten

J U N K E R Verkoophandboek 2017

NIEUW

Freshness System

LED

Energy

140

Electronic Control

Freshness System

LED

near

140

near

Energy

Junker+ JC 50EA31

Junker+ JC 50FA31

Inbouwkoelkast

Inbouwkoelkast

integreerbaar

integreerbaar

}} Nishoogte: 1.400 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige totale inhoud: 222 liter, koelruimte: 163 liter }} Professioneel versheidssysteem: 59 liter

}} Nishoogte: 1.400 mm }} Voor het inbouwen achter de deur van een hoge kast }} Nuttige totale inhoud: 204 liter, koelruimte: 130 liter -vriesruimte: 15 liter }} Professioneel versheidssysteem: 59 liter

}} Energielabel A++ }} Led-verlichting }} 5 legborden van veiligheidsglas, waarvan 4 in hoogte verstelbaar }} 1 flessenvak, 3 deurvakken }} Versheidszone van 59 liter nabij 0 ºC, waaronder een regelbare, telescopisch uittrekbare Extra Fresh Professional lade met "vochtige zone", evenals een telescopisch uittrekbare Extra Cold Professional lade met "droge zone" }} Touch Control – elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar }} Ontdooiingsautomaat in het koelgedeelte }} Superkoelen }} Akoestisch deuralarm }} Kalender voor bevroren producten }} In hoogte verstelbare voeten aan voorzijde, rollen achter }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Vlakscharnier }} Energieverbruik: 124 kWh*/jaar }} Energieverbruik: 0,337 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 37 dB (A) re 1 pW }} Accessoires: 1x eierplateau

}} Energielabel A++ Boven1: }} -vriesruimte –18 °C en lager }} Vriesvermogen: 2,5 kg/24 uur }} Opslagtijd bij storingen: 13 uur }} Voor pizza geschikt vriesvak Onder: }} Led-verlichting }} 4 legborden van veiligheidsglas, waarvan 3 in hoogte verstelbaar }} 4 deurvakken }} Versheidszone van 59 liter nabij 0 ºC, waaronder een regelbare, telescopisch uittrekbare Extra Fresh Professional lade met "vochtige zone", evenals een telescopisch uittrekbare Extra Cold Professional lade met "droge zone" }} Touch Control – elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar }} Ontdooiingsautomaat in het koelgedeelte }} Superkoelen }} Akoestisch deuralarm }} Deurbevestiging rechts, veranderbaar }} Vlakscharnier }} Energieverbruik: 196 kWh*/jaar }} Energieverbruik: 0,536 kWh/24 uur }} Geluidswaarde: 38 dB (A) re 1 pW }} Accessoires: 2x eierplateau, 1x ijsblokjesschaal

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W

}} Aansluitwaarden: 220 – 240 V / 90 W


68

J U N K E R Verkoophandboek 2017

MEER SERVICE VOOR UW TEVREDENHEID. Op Junker kunt u rekenen, want Junker staat voor kwaliteit – zowel bij de inbouwapparaten als bij de klantenservice. Deze biedt u bij eventuele problemen snelle deskundige hulp. Ook als u originele vervangingsonderdelen of accessoires nodig hebt, staan onze competente medewerkers graag voor u klaar.


69

J U N K E R Verkoophandboek 2017

AT Österreich, Austria BSH Hausgeräte Gesellschaft mbH Werkskundendienst für Hausgeräte Quellenstrasse 2a 1100 Wien Tel.: 0810 240 260* Fax: 01 605 75 51 212 E-Mail: vie-stoerungsannahme@bshg.com BE Belgique, België, Belgium BSH Home Appliances S.A. Avenue du Laerbeek 74 Laarbeeklaan 74 1090 Bruxelles - Brussel Tel.: 070 222 149 BG Bulgaria BSH Domakinski Uredi Bulgaria EOOD 115К Tsarigradsko Chausse Blvd. European Trade Center Building, 5th floor 1784 Sofia Tеl.: 07 00 20 817 Fax: 02 878 79 72 E-Mail: informacia.servis-bg@bshg.com CY Cyprus, Κύπρος BSH Ikiakes Syskeves-Service 39, Arh. Makaariou III Str. 2407 Egomi / Nikosia (Lefkosia) Tel.: 77 77 8007 Fax: 022 65 81 28 E-Mail: bsh.service.cyprus@cytanet.com.cy CZ Česká republika, Czech Republic BSH domácí spotřebiče s.r.o. Firemní servis domácích spotřebičů Pekařská 10b 155 00 Praha 5 Tel.: 0251 095 546 Fax: 0251 095 549 DK Danmark, Denmark BSH Hvidevarer A / S Telegrafvej 4 2750 Ballerup Tel.: 44 89 89 85 Fax: 44 89 89 86 E-Mail: BSH-Service.dk@bshg.com EE Eesti, Estonia SIMSON OÜ Raua 55 10152 Tallinn Tel.: 0627 8730 Fax: 0627 8733 E-Mail: teenindus@simson.ee ES España, Spain BSH Electrodomésticos España S.A. Servicio Oficial del Fabricante Parque Empresarial PLAZA, C / Manfredonia, 6 50197 Zaragoza Tel.: 902 351 352 / 976 305 710 Fax: 976 578 425

FI Suomi, Finland BSH Kodinkoneet Oy Itälahdenkatu 18 A PL 123 00201 Helsinki Tel.: 0207 510 700 Fax: 0207 510 780 E-Mail: BSH-Service-Fi@bshg.com Lankapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 7 snt/min (alv 24%) Matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 17 snt/min (alv 24%)

FR France BSH Electroménager S.A.S. 50 rue Ardoin - BP 47 93401 SAINT-OUEN cedex Service interventions à domicile: 01 40 10 42 13 Service Consommateurs: 0 892 698 210 (0,40 € TTC / mn) Service Pièces Détachées et Accessoires: 0 892 698 009 (0,40 € TTC / mn) E-Mail: soa-consommateurs@bshg.com

LU Luxembourg BSH électroménagers S.A. 13-15, ZI Breedeweues 1259 Senningerberg Tel.: 26349 300 Fax: 26349 315 E-Mail: lux-service.electromenager@bshg.com LV Latvija, Latvia General Serviss Limited Bullu street 70c 1067 Riga Tel.: 07 42 41 37 E-Mail: bt@olimpeks.lv NL Nederland, Netherlands BSH Huishoudapparaten B.V. Taurusavenue 36 2132 LS Hoofddorp Storingsmelding: Tel.: 088 424 4000 Fax: 088 424 4845 E-Mail: contactcenter-nl@bshg.com Onderdelenverkoop: Tel.: 088 424 4000 Fax: 088 424 4801 E-Mail: onderdelen-nl@bshg.com

GR Greece, Ελλάς BSH Ikiakes Siskeves A.B.E. Central Branch Service 17 km E.O. Athinon-Lamias & Potamou 20 14564 Kifisia Παvελλήvıo тηλέφωνο: 181 82 (άστική χρέωση) PL Polska, Poland E-Mail: nfk-CustomerService@bshg.com BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. HR Hrvatska, Croatia Al. Jerozolimskie 183 BSH kućni uređaji d.o.o. 02-222 Warszawa Kneza Branimira 22 Tel.: 801 191 534 10000 Zagreb Fax: 0225 727 709 Tel:. 01 640 36 09 E-Mail: Serwis.Fabryczny@bshg.com Fax: 01 640 36 03 E-Mail: informacije.servis-hr@bshg.com PT Portugal BSHP Electrodomésticos Lda. HU Magyarország, Hungary Rua Alto do Montijo, nº 15 BSH Háztartási Készülék Kereskedelm Kft. 2790-012 Carnaxide Háztartási gépek márkaszervize Tel.: 214 250 700 Királyhágó tér 8-9 Fax: 214 250 701 1126 Budapest Hibabejelentés E-Mail: bshp.reparacao@bshg.com Tel.: +361 489 5461 *(PT 0,10€/min. Mobile 0,25€/min) Fax: +361 201 8786 E-Mail: hibabejelentes@bsh.hu Alkatrészrendelés Tel.: +361 489 5463 Fax: +361 201 8786 E-Mail: alkatreszrendeles@bsh.hu IT Italia, Italy BSH Elettrodomestici S.p.A. Via Marcello Nizzoli 1 20147 Milano (MI) Numero verde 800 829120 E-Mail: info@mil-assistenza.com LT Lietuva, Lithuania UAB „AG Service“ R. Kalantos g. 32 52494 Kaunas Free call line 8800 77577 Tel.: 037 301 032 Fax: 037 331 363 E-Mail: servisas@agservice.lt www.agservice.lt

RO România, Romania BSH Electrocasnice srl. Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 19-21, sect.1 13682 Bucuresti Tel.: 021 203 9748 Fax: 021 203 9733 E-Mail: service.romania@bshg.com SE Sverige, Sweden BSH Hushållsapparater AB Landsvägen 32 169 29 Solna Tel.: 0771 11 22 77 E-Mail: BSH-Service.SE@bshg.com SI Slovenija, Slovenia BSH Hišni aparati d.o.o. Litostrojska 48 1000 Ljubljana Tel.: 01 583 07 00 Fax: 01 583 08 89 E-Mail: informacije.servis@bshg.com SK Slovensko, Slovakia BSH domáci spotřebiče s.r.o. Organizačná zložka Bratislava Galvaniho 17 / C 821 04 Bratislava Tel.:02 44 45 20 41 E-Mail: opravy@bshg.com XS Srbija, Serbia BSH Kućni aparati d.o.o. Milutina Milankovića br. 9ž 11070 Novi Beograd Tel.: 011 353 70 08 Fax: 011 205 23 89 E-Mail: informacije.servis-sr@bshg.com


nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. kg Waldstraße 53 - 57 D - 33415 Verl info@nobilia.de www.nobilia.de

BSH Hausgeräte GmbH Carl-Wery-Straße 34 D - 81739 München info@junker-home.info www.junker-home.info

Q8ASJU0116 Leveringsmogelijkheden, wijzigingen, vergissingen, kleurverschillen voorbehouden. 08/2016 Printed in



BSH Hausgeräte GmbH, München. Nadruk en gebruik in alle media (incl. elektronische media) is, ook gedeeltelijk, alleen toegestaan met toestemming.



Germany. (MM / Peschke) © Copyright by

Junker Verkoophandboek 2017