Page 1

FORĂ…R 2014

NYHEDER

JP/Politikens Forlag


Stop yoyo-vægten Nonfiktion

Slut med at tælle kalorier! Vil du spise dig mæt, mens kiloene rasler af? Vil du undgå yoyo-vægt og være slank resten af livet? Med Stop yoyo-vægten får du: • Den nyeste, overraskende viden om fedtstoffer, og hvordan de kan få fedtet til at smelte væk. • En sund appetitregulering, så du aldrig overspiser. • Repareret dine celler, så de fungerer optimalt, ved at Spise de rigtige fedtstoffer og masser af proteiner samt skære kraftigt ned på kulhydraterne. • Inspiration til at opnå et vægttab, der holder resten af livet. • En genvej til et sundt helbred. • 62 fantastiske opskrifter, som er nemme at lave, giver stabilt blodsukker og mindsker trangen til sødt og mellemmåltider. Følg rådene i bogen, brug opskrifterne, og lad det blive en smal sag at forblive slank efter endt vægttab! Om forfatteren: Charlotte Hartvig er klinisk diætist og indehaver af Kost Klinikken Immanuel i Hellerup. Hun er forfatter og medforfatter til adskillige bestsellere, bl.a. ”Skrump dig glad”, ”Skrump dig smuk”, ”Spis dig gravid”, ”Spis maven flad” og ”Hold maven flad”.

© Mikkel Adsbøl

Forfatter: Charlotte Hartvig Titel: Stop yoyo-vægten Udkommer: 7. januar 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 208 sider Forlag: Politikens Forlag 2


3


Kuren til varigt vægttab Nonfiktion

Nå din drømmevægt! Kuren til varigt vægttab hjælper dig med at finde din helt personlige vægttabsstrategi, så du kan få et sundt vægttab, der holder resten af livet. Henrik Duer tager dig i bogen gennem vægttabets faser og giver dig opskriften på, hvordan du kan tabe op til 20 kilo på 10 uger: Trin 1: Et vægttab på op til 4 kilo den første uge. Trin 2: Et stabilt vægttab på op til 2 kilo om ugen de følgende uger. Trin 3: Hvordan du kickstarter dit vægttab, hvis det begynder at gå langsommere. Trin 4: Vedligeholdelse af vægten, når målet er nået. Du får indsigt i, hvorfor styrketræning er en af de bedste måder at forbrænde fedt på, hvordan du øger din sundhed i hverdagen, og hvad der i øvrigt skal til for at få succes med dit vægttab. Trin for trin bliver du samtidig motiveret til at spise og træne rigtigt, så din fedtforbrænding bliver optimal. Bogen har også en række styrke- og konditionsprogrammer, specielt designet til dig, som skal i gang med et vægttab. Hvert program har forskellige sværhedsgrader, så der vil være et, der passer til lige netop dit niveau. Om forfatteren: Henrik Duer er uddannet træningsfysiolog, cand. scient. i idræt (humanfysiologisk overbygning) og kemi og kendt fra bl.a. TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet”, hvor han var vært. Derudover er Henrik Duer personlig træner og har 15 års positiv erfaring med at få mennesker til at tabe sig eller til at komme i topform.

Forfatter: Henrik Duer Titel: Kuren til varigt vægttab Udkommer: 2. januar 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 200 sider Forlag: Politikens Forlag

©Tuala Hjarnø

4


5


Mæt og slank med LCHF Nonfiktion Opfølgeren til årets store LCHF-bestseller, solgt i over 30.000 eksemplarer! Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt. LCHF er efter Jane Faerbers første bog gået hen og blevet en sund livsstil for rigtig mange danskere. Denne nye bog fra Jane går et spadestik dybere i teorien bag LCHF og introducerer samtidig begrebet ”STRIKS LCHF” for dig, der i opstartsfasen samtidig gerne vil tabe dig. Spis dig mæt og tab dig samtidig. Det lyder næsten for godt til at være sandt. I alt for mange år har vi lært, at vægttab er ensbetydende med afsavn, lidelse og sult. Ingen kan dog holde ud at være sulten i længere tid ad gangen, og derfor er det projekt dømt til at mislykkes. Men Jane viser dig her, hvordan du på én gang regulerer dine hormoner, dit blodsukker og din appetit. Så regulerer din vægt sig også! I bogen får du: En nem og hurtig guide, der hjælper dig i gang med LCHF. En indføring i, hvilke håndtag du kan dreje på, hvis du gerne vil gå ned i vægt. Forslag til, hvordan du kan få din LCHF-kost til at spille sammen med din træning. Hjælp til at gøre de nye vaner varige. Masser af lækre opskrifter til både hverdag, og når du har gæster. Om forfatteren: Jane Faerber er 36 år, uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Palæo. Jane er også forfatter til bestselleren ”LCHF – spis dig mæt & glad” og blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

Forfatter: Jane Faerber Titel: Mæt & Slank med LCHF Udkommer: 30. januar 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 216 sider Forlag: Politikens Forlag ©Columbus Leth

6


7


5:2 kurens kogebog Nonfiktion

Opfølgeren til den danske og internationale bestseller 5:2 KUREN. 5:2 Kurens kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen og videnskabsjournalisten Michael Mosley står bag den danske og internationale bestseller 5:2 KUREN. 5:2 er den nye, revolutionerende og videnskabeligt baseret måde at spise på, som gør brug af let faste. Kogebogen er en opfølger til kuren og indeholder 150 forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt kalorieindhold, som gør det superlet at indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage om ugen og spise normalt ugens øvrige dage. Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmadsidéer til mættende, velafbalancerede aftenmåltider, alle kalorieberegnet af diætisten Dr. Sarah Schenker. Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter til særligt travle hverdage. Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der enten allerede er gået på 5:2 kuren eller har lyst til at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem til dine fastedage. Du vil tabe dig i vægt og blive sundere, og du vil nyde det undervejs.

Om forfatteren: Mimi Spencer er journalist og forfatter. Hun har i mere end 20 år skrevet for landsdækkende aviser og magasiner i England inkl. The Observer, Vogue og Harper's Bazaar. Da hun i 2000 var moderedaktør på London Evening Standard, fik hun prisen som British Fashion Journalist of the Year. Hun har i mere end et årti skrevet om mode, skønhed, mad, livsstil, kost og krop i Mail on Sunday med tre mio. ugentlige læsere. Ud over ”5:2 Kuren” er hun forfatter til bogen ”101 Things To do Before You Diet”. I dag skriver hun om kvinder og livsstil i The Times og for Marie Claire.

Forfatter: Mimi Spencer Titel: 5:2 kurens kogebog Udkommer: 12. december 2013 Pris: Kr. 200,Omfang: 240 sider Forlag: Politikens Forlag

©Romas Foord

8


9


Lykken er chokolade Nonfiktion Bogen for alle, der elsker chokolade! En bog med 60 superlækre opskrifter på søde sager, der spænder vidt, men alle er med chokolade – skrevet af to af Danmarks bedste chokoladebloggere. Lige som forfatternes to chokoladeblogs, Chocolat.dk og Anneauchocolat.dk, er Lykken er chokolade et sødt univers proppet med livsnydelse og opskrifter, der indbyder til kreativ leg i det søde køkken. Der er fokus på lækre, nuancerede og kreative smagsoplevelser, baseret på chokoladepigernes store kærlighed til chokolade. Bogen er bygget op om 30 forskellige ingredienser, hvor Anne og Maja giver hvert deres bud på en chokoladeopskrift med ingrediensen i fokus. Maja byder for eksempel på små, søde mælkechokolademacarons med pære, mens Anne serverer en nyfortolkning af den klassiske Pære Belle Hélène. Bogen indeholder kager, tærter, cupcakes, is, mousser, cremer, macarons, cookies, morgenmad, popcakes, flødeboller, trøfler og meget, meget mere. Alt sammen med chokolade som omdrejningspunkt. Et ungt, frisk og let bud på de allerbedste, superaktuelle chokoladeopskrifter, der er stor efterspørgsel på lige nu.

Om forfatterne: Anne au Chocolat spiser chokolade hver dag, er 27 år og hedder i virkeligheden Anne Moltke Hansen. Siden juni 2009 har hun drevet chokoladebloggen www.anneauchocolat.dk, som byder på skønne kager, chokoladesager og livsnydende lækkerier. Anne er uddannet cand. ling. merc i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School og er ansat i Chokolade Compagniet som kommunikationsmedarbejder. Maja Ambeck Vase, 27 år, driver chokoladebloggen www.chocolat.dk, et sødt univers fyldt med chokoladeopskrifter og chokoladekærlighed. Maja har læst Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet og arbejder i kommunikationsafdelingen hos Folkekirkens Nødhjælp.

Forfatter: Anne Moltke Hansen og Maja Ambeck Vase Titel: Lykken er chokolade Udkommer: 25. februar 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 176 sider Forlag: Politikens Forlag

©Columbus Leth

10


11


Det gode helbred Nonfiktion Sunde spisevaner kan forebygge kræft Kosten har betydning for vores risiko for at udvikle kræft. Hvordan det, vi spiser, påvirker risikoen for at udvikle kræft forskellige steder i kroppen, har Kræftens Bekæmpelse undersøgt via en stor befolkningsundersøgelse med data fra over 57.000 danskere, som man har fulgt gennem 20 år. Kræftens Bekæmpelse er nu så langt med resultaterne, at forskerne er parate til at drage nogle konklusioner, og dem deler de ud af i denne bog, skrevet af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen. Her får du den allerseneste nye viden om alt fra kød og fisk, frugt og grønt, kartofler og sukker til mælkeprodukter, alkohol og planteøstrogener. Samtidig indeholder bogen en opskriftsdel, hvor du får et helt konkret bud på en kost, der forebygger kræft, i form af 60 lækre opskrifter på morgenmad, grønne retter, fiskeretter m.m. Opskrifterne er udviklet af kokken i Kræftens Bekæmpelses kantine, Jens Jepson, og mange af dem serverer han således for medarbejderne til dagligt. Bogen er både for alle os, der gerne vil leve sundt og forebygge kræft i al almindelighed, men også for folk, der allerede har været ramt af kræft, og gerne vil ændre kosten fremadrettet, alene eller sammen med hele familien.

Om forfatterne: Anne Tjønneland: Overlæge, ph.d., dr.med., adjungeret professor ved Københavns Universitet og forskningsleder ved Kræften Bekæmpelses Forskningscenter for enheden Kost, Gener og Miljø. Projektleder for befolkningsundersøgelsen Kost, kræft og helbred, det nordiske projekt HELGA om fuldkorn og Kost, kræft og helbred - Næste generationer. Forfatter og medforfatter til over 600 videnskabelige artikler. Har været med i ekspertgruppen ved udviklingen de nye danske kostanbefalinger og de nordiske næringsstofrekommandationer i 2013. Modtager af Feminas Kvindepris 2010 og William Nielsens Fonds Hædersgave 2011. Anja Olsen: Cand scient i Human Ernæring, ph.d., seniorforsker og gruppeleder ved Kræftens Bekæmpelses Forskningscenter, enheden for Kost, Gener og Miljø. Forsker i betydningen af kost og livsstil for udvikling af kræft, særlige interesser i sundhedsmæssig betydning af fuldkorn, planteøstrogener, D-vitamin og akrylamid. Forfatter og medforfatter til over 200 videnskabelige artikler.

Forfattere: Anne Tjønneland og Anja Olsen Titel: Det gode helbred Udkommer: 12. marts 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 224 sider Forlag: Politikens Forlag

12


© Mikkel Adsbøl

13


Mod til succes Nonfiktion

Bryd ud af din egen komfortzone! Er du kørt sur i det hele? Er du træt af chefen? Er du bitter over, at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet – eller i det hele taget? Ærgrer du dig over, at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er, at du har alle muligheder. Der kommer ikke nogen og redder dig, men du er selv nøglen til forandring og har selv det fulde ansvar. Så: Kys funktionærmentaliteten farvel Udfordr din udholdenhed Find dit indre drive Nå dine mål Soulaima Gourani deler i denne bog ærligt og inspirerende ud af sin egen historie og egne erfaringer krydret med skarpe meninger om succes, konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå den. Om forfatteren: Soulaima Gourani er iværksætter, virksomhedskonsulent, efterspurgt foredragsholder og Young Global Leader. Blev 2013 kåret som en af 20 Nordic Thinkers af Nordic Business Forum. Kåret i 2014 som 40 under 40 European young leaders, altså én blandt de 40 mest indflydelsesrige ledere i Europa under 40 år. Sover med skoene på.

Forfatter: Soulaima Gourani Titel: Mod til succes Udkommer: 30. januar 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 224 sider Forlag: Politikens Forlag

14


15


Mentalt robust Nonfiktion Lær at mestre stress, modgang og livskriser Denne bog, skrevet af psykologen Louise Luxhøi, giver dig et 28-dages program, der hjælper dig med at opbygge optimisme, handlekraft og overskud. Hvordan kan det være, at nogen mennesker trives, selv når livet byder på svære udfordringer som at blive skilt, miste sit job eller få en alvorlig sygdom? Hvordan kan det være, at andre mennesker er fulde af overskud, selvom de har en stresset dagligdag? Og hvordan kan det være, at andre igen hurtigt atter kommer på benene, når livet slår dem omkuld? Svaret er mental robusthed. En evne, som handler om at kunne omstille sig og reagere konstruktivt, når man møder modgang. I denne praktiske guide, som er baseret på en kobling mellem hjerneforskning og moderne psykologi, lærer Louise dig at tackle udfordringer og at mestre stress og livskriser, så du kan trives – selv i modvind. Ny forskning viser, at mental robusthed kan tillæres, og bogen tilbyder et praktisk 28-dages mentalt træningsprogram, som helt fysisk skaber nye spor i din hjerne. Du får veldokumenterede værktøjer til at: Udvikle nye spor i hjernen, som fremmer mental robusthed. Få et bedre kendskab til dine styrker og til, hvordan du opnår dine mål. Forebygge stress og depression. Forbedre og udvide dine sociale relationer. Berolige din hjerne og fjerne negative tanker. Opbygge en positiv livsindstilling med mere effektivitet, glæde og succes. Om forfatteren: Louise Luxhøi, cand. mag i psykologi og sundhedsfremmende strategier med speciale i positiv neuropsykologi, baner vejen for hjernebaseret mentaltræning, som på en praktisk og innovativ måde bringer mental sundhed på dagsordenen. Hun har bidraget med flere videnskabelige dokumentarserier på DR2, senest ”Pessimisterne”. Louise Luxhøi er grundlægger af konsulentvirksomheden HappyLab, hvorfra der afholdes foredrag, workshops og business coaching om potentialet ved systematisk at opbygge mentale styrker.

Forfatter: Louise Luxhøi Titel: Mentalt robust Udkommer: 29. april 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 176 sider Forlag: Politikens Forlag

16


ŠJakob Mydtskov

17


Ladycool Nonfiktion Slip skammen og vær værdifuld Mange kvinder elsker sko, tv-serier og at udveksle livshistorier. Og ligeså mange kvinder føler, at de i stedet hellere burde mene en hel masse om konflikten i Mellemøsten, kende det nyeste IT-gear eller kunne lire de ti mest toneangivende direktører af. For at føle sig værdifulde, rigtige og anerkendte. Så deres status er høj nok til ikke at blive overset. Men de fleste kvinder føler sig faktisk en smule forkerte og skamfulde over at være dem, de er. Hvorfor de lyver om hvor mange mænd, de har haft sex med. Hvor meget tøj de køber. Hvor meget de vejer. Eller om de overhovedet er sure eller ej. Kvinder lyver, fordi de skammer sig over hvem de er. Men det er ikke nødvendigt. Tværtimod. Ladycool er Emilia van Hauens stærke bud på, hvordan kvinder kan slippe skammen og føle sig frie, vigtige, elskede og smukke, fortalt gennem hendes egen livshistorie. For ifølge forfatteren står verden overfor en social revolution, hvor det feminine er ved at få samme høje status som det maskuline, fordi der er brug for det, som traditionelt har været knyttet til kvinden. Men i en nutidig udgave, der spiller sammen med de maskuline egenskaber, som de fleste moderne kvinder dygtigt har taget til sig. Køn er nemlig en ressource, ikke et problem. Vi skal bare lære at bruge det! En underholdende og tankevækkende bog til alle, som er dødtrætte af den forældede forestilling om, at kvinder, der aktivt søger det feminine, naturligvis også angler efter et liv med forklæde, tilbudsaviser og søstjernesex. Ladycool er den moderne kvindes forening af alle hendes talenter og evner.

Om forfatteren: Emilia van Hauen er sociolog, foredragsholder, selvstændig erhvervsdrivende og forfatter. Hun er en af Danmarks mest citerede sociologer, og er kendt for at formidle og skabe begreber, der rammer tidsånden og de vilkår og konflikter, som det moderne menneske står i lige nu og her. Således også med denne bog, der er hendes femte. Hendes seneste bog ”Farvel egofest” blev en bestseller og er foreløbig kommet i 3. oplag. Forfatter: Emilia van Hauen Titel: Ladycool Udkommer: 8. marts 2014 Pris: Kr. 250,Omfang: 224 sider Forlag: Politikens Forlag

18


ŠAnitta Behrendt

19


Frejlif – Ekstra Bladets utæmmelige redaktør Nonfiktion

Underholdende portræt af en stor begavelse og uregerlig skribent Ekstra Bladets første legendariske redaktør hed Frejlif Olsen. Han var en ener i den danske bladverden, en blændende skribent, uforfærdet og hensynsløs. Frejlif Olsen var Henrik Cavlings lillebror, men har aldrig nået samme berømmelse, selvom han var en ligeså stor begavelse. Bogen tegner et billede af en journalist, der det ene øjeblik skrev uforskammede musik-, bog- og teateranmeldelser, det næste øjeblik skarpe ledere om politikere, embedsmænd og præster, så bøderne haglede ned over ham og på et tidspunkt også bragte ham fire måneder i fængsel. Gregers Dirckinck-Holmfeld lader os i sit underholdende portræt komme helt tæt på den uregerlige enspænder, der i sin personlige stil og umættelige skrivelyst blæste på, hvad man kunne, og hvem man trådte over tæerne – ikke mindst de fremstormende nazister i 20erne og 30erne. Om forfatteren: Gregers Dirckinck-Holmfeld er journalist og forfatter. Har været ansat på Ekstra-Bladet og DR gennem mange år. Forfatter til adskillige bøger, bl.a. den anmelderroste "Den nye Danmarkskrønike" i tre bind (1997-1999), "Tør - hvor andre tier. En krønike om Ekstra Bladet" i to bind (2003-2004) og "PH ved tasterne" (2006). Er også teaterkritiker og medlem af Reumertpris-juryen.

Forfatter: Gregers Dirckinck-Holmfeld Titel: Frejlif – Ekstra Bladets utæmmelige redaktør Udkommer: 12. februar 2014 Pris: Kr. 300,Omfang: 480 sider Forlag: Politikens Forlag

20


21


Vi med hus og mave Nonfiktion

Læs den, hvis du overvejer at blive villaejer! Vi med hus og mave er en munter beskrivelse af livet som parcelhusejer. Den gennemgår de nabotyper, du kan blive udsat for, og har lister over ting, der bør tænde alle advarselslamper, inden du sætter din underskrift på slutsedlen. Bogen indeholder også oversigter over nyttige og håbløse hus- og havegadgets, gode og mindre gode råd om grilludstyr, et minileksikon over ord og udtryk, som villaejeren kan støde på, herunder ’polyfilla’ og ’pyntelister’, der begge indgår i enhver gør-det-selv-mands katastrofeberedskab. Og det er ikke så få katastrofer, der kan opstå i og omkring villaen. Dem bringer bogen også adskillige eksempler på. Læs Vi med hus og mave og se, om du føler dig ramt. Bogen er underholdende illustreret af Lars Andersen.

Om forfatteren: Gorm Vølver er journalist på Politiken og medredaktør af satirespalten At Tænke Sig. Medforfatter til bestsellerne ”Biltosser” (2007), ”Håndbog for halvgamle mænd” (2010) og ”Halvgamle mænd i deres bedste alder” (2012).

Forfatter: Gorm Vølver Titel: Vi med hus og mave Udkommer: 10. april 2014 Pris: Kr. 200 ,Omfang: 160 sider Forlag: Politikens Forlag

22


23


Carol og kærligheden Biografi Om at mødes, elske og skilles – og en dag vende tilbage.

Carol Stief er rejst tilbage til den spanske ø Formentera, hvor hun for 50 år siden mødte sit livs kærlighed, en ung englænder ved navn Andrew. De mistede forbindelsen midt i 1960'erne, dengang i hippietiden, hvor man ikke tog adskillelse og savn alt for højtideligt. At flakke omkring var det eneste rigtige. Men Carol fortrød - og trods sit årelange forsøg på at opspore Andrew fandt hun ham aldrig. I portrætbogen 'Carol og kærligheden' gør hun et sidste forsøg for her et halvt århundrede efter at se, om kærligheden har kunnet holde. Parallelt med historien om eftersøgningen af Andrew beskriver hun sit eventyrlige liv, der begyndte i fuldstændig fattigdom i en baggård i Harlem, New York. Hun fortsatte til Los Angeles og Hollywood, hvor hun kom i kontakt med det rebelske jødiske undergrundsmiljø, midt i McCarthy-tiden og protesterne mod Vietnam-krigen. Her mødte hun blandt andet berømtheder som Lenny Bruce, Bo Diddley, Joan Baez og Bob Dylan. Carol ankom til Danmark i 1965, alene og højgravid, og blev en del af det nye, unge musikmiljø omkring Jazzhus Montmartre. Hun har boet i Danmark siden. Undervejs i sin fortælling møder Carol kærligheden i mange former. 'Carol og kærligheden' er en generationshistorie om seksuel frigørelse, men også om svigt, jalousi og savn, og alt hvad det fører med sig. I sit tilbageblik fortæller hun om det at være sort i en hvid verden, om at klare sig igennem og overleve enhver fordom, også i dagens Danmark. Om forfatteren: Kissen Møller Hansen er fotograf og indehaver af sit eget mediebureau, der leverer billeder til magasiner, tidsskrifter og forlag. Hun har tidligere udgivet bøgerne Meanwhile – billeder fra en anden verden, Fødselsbilleder og Søstre.

Forfatter: Kissen Møller Hansen Titel: ’Carol og kærligheden’ Udkommer: 15. april 2014 Pris: Kr. 200 ,Omfang: 200 sider Forlag: Politikens Forlag

24


25


Stolthed og lyst Fiktion Eliza Martin er arving til en familieformue og forfølges af den ene lykkeridder efter den anden. Da hun bliver offer for et udspekuleret komplot, der går ud på at presse hende til at gifte sig og dermed give afkald på sin retmæssige arv, hyrer hun forbryderjægeren Jasper Bond til at opspore bagmændene. Jasper er tiltrækkende, farlig, dæmonisk – slet ikke noget for den kultiverede Eliza. Men Jasper sætter sine klienters tilfredshed over alt andet, og han kaster sig passioneret ud i forsøget på at bevise, at han er mand for at opfylde alle Elizas behov. STOLTHED OG LYST er en klassisk romance fra 1800-tallets England, skrevet af kvinden bag successerien Crossfire, som har toppet bestsellerlisterne verden over. Alene i Danmark er seriens tre titler, "Blottet for dig", "Spejlet i dig" og "Bundet til dig" solgt i mere en 100.000 eksemplarer.

Om forfatteren: Sylvia Day er # 1 på New York Times' bestsellerliste og # 1 international bestsellerforfatter til mere end 20 prisbelønnede romaner udgivet i over 40 lande. Hun ligger #1 på bestsellerlisterne i 21 lande, og hendes bøger er trykt i millioner af eksemplarer. Filmselskabet Lionsgate er interesseret i at filmatisere hendes Crossfire-serie til tv, og hun er nomineret til Goodreads Choice Award for bedste forfatter. Besøg Sylvia Day på www.sylviaday.com, Facebook.com/AuthorSylviaDay og på Twitter @SylDay.

Forfatter: Sylvia Day Titel: Stolthed og lyst Udkommer: 30. januar 2014 Pris: Kr. 150 ,Omfang: 416 sider Forlag: Politikens Forlag

26


27


Børkop Alpin Fiktion Tre unge mænd med vidt forskellig baggrund mødes ved en tilfældighed, da de hver især har fået NOK! Victor er efter en tragisk oplevelse i barndomshjemmet blevet rullet en tur gennem det psykiatriske behandlingssystem og står nu for at skulle overtage farens skiudstyrsforretning Børkop Alpin. Nyuddannede Malthe kæmper for at finde et arbejde samtidig med, at han til stadighed må stå til regnskab over for samfundet og sine forældre. Og da en af hans mange jobansøgninger endelig giver bonus, udsættes han for et svigt af den pige, han troede, han kunne stole 100 procent på. På Rigshospitalets traumecenter arbejder Salahdin som sygeplejer - hvilket dog ikke forhindrer hans far i at fortælle vidt og bredt, at han er læge. Det resulterer i, at Salahdin pludselig opdager, at han er blevet shanghajet til at skulle omskære sin gamle arabisklærers barnebarn. På en sønderjysk parkeringsplads lander Victor, Malthe og Salahdin i den samme faldefærdige lortebrune bus, og snart er de på en hæsblæsende flugt, der tvinger dem til at gøre op med fortiden og de forventninger, nutiden har til dem.

Om forfatterne: Tarek Omar er født i Libanon i 1987 som søn af en palæstinensisk far og en syrisk mor. Samme år som han fødes, tvinges familien til at flygte til Danmark. Her vokser han op i et socialt boligområde i Vejle. Han er uddannet historiker og arbejder i dag som journalist på dagbladet Politiken. I forbindelse med udgivelsen af Tarek Omars novellesamling MuhameDaneren i 2011 får han kontakt til Johan Forsby, og de to beslutter efterfølgende at skrive romanen Børkop Alpin sammen. Johan Forsby er født i 1980 og bl.a. kendt som rapper under navnet Jooks. Efter sit gennembrud har han udgivet flere albums og cementeret sit navn som soloartist med albummet Privilegeret, efterfulgt af en række enkeltstående udgivelser. Ved siden af musikken arbejder han som tekstforfatter og konceptudvikler i virksomheden Lahme Kommunikation. Børkop Alpin er hans første skønlitterære udgivelse.

Forfatter: Tarek Omar og Johan Forsby Titel: Børkop Alpin Udkommer: 14. august 2014 Pris: Kr. 250 ,Omfang: 312 sider Forlag: Politikens Forlag

28


Foto: Dennis T. Lam

Foto: Thomas Sonderup

29


Politikens Forlag

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

PolForlag

politikensforlag

ekstrabladetsforlag.dk

jyllandspostensforlag.dk

Profile for JP/Politikens Forlag

Nyhederfra JP/Politikens Forlag - forår 2014  

Et katalog fyldt med nyheder fra JP/Politikens Forlag: Romaner, kogebøger, børnebøger, erhvervsbøger, historiske bøger, slankebøger og meget...

Nyhederfra JP/Politikens Forlag - forår 2014  

Et katalog fyldt med nyheder fra JP/Politikens Forlag: Romaner, kogebøger, børnebøger, erhvervsbøger, historiske bøger, slankebøger og meget...