Bøger til indskolingen - Katalog Marts 2024

Page 1

POLITIKENS FORLAG BØRNEBØGER PRÆSENTERER

bøger til indskolingen

MASSER AF ACTION!

ZOMBIE DIARIES

Super sej serie med masser af action og humor hvor tre børn skal redde deres by. Alle de voksne er nemlig blevet til vaskeægte zombiekøer.

VENSKAB

3 2 1 og zombier!!

KATTESPIONERNE

Skøn serie om katten Samira Karlsson , der netop er flyttet ind i Rosengård. Hurtigt bliver hun rullet ind i et netværk at katte, der spionerer om natten og beskytter byens dyr mod farer.

GAK OG LØJER

INDSKOLING

5 LINGERNE

ACTION

ACTION GAK OG LØJER

Wulffmorgenthalers serie om de komplet identiske og helt igennem vanvittige femlinger Allan, Allan, Allan, Allan og Allan, der bor på Düsseldorf Allé, hvor de nyder livet og hver dag finder på mindst 1.000 påhit, som intet menneske tidligere har udtænkt.

HUMOR

HUMOR VENSKAB

MELLEMTRIN anders morgenthaler

DYR MYSTERIER SPIONER VENSKAB

INDSKOLING MELLEMTRIN

1 2
INDSKOLING
MELLEMTRIN
mikael wulff
1
2
4 3

1 2

LIGHTFALL

En graphic novel-serie til alle, der elsker fantasy. Det er en charmerende fortælling om vilde eventyr og venskaber. Bea lever i fred og ro ude i skoven med sin bedstefar. Men en dag er han væk, og Bea føler sig nødsaget til at drage ud og finde ham. Hun slår følge med Caldurieren Cad, og mens de sammen trodser alverdens farer, vokser et smukt venskab mellem dem.

SPÆNDING VENSKAB

INDSKOLING MELLEMTRIN

FANTASY

SAMMENHOLD TEGNESERIE

UDSKOLING

DYR OG NATUR

BIOLOGI DYR ZOO

INDSKOLING MELLEMTRIN

PÅ ARBEJDE I ZOO –

STUEGANG MED DYRLÆGEN

Kom på stuegang med Carsten, der er dyrlæge i ZOO. Samtidig med at han fortæller om dyrenes liv og hvad der foregår bag kulisserne i ZOO, inspirerer han dig til at passe endnu bedre på naturen, så de mange spændende og eksotiske dyr kan eksistere i mange år endnu – både i ZOO og ude i naturen.

DYR

HJERTET

BIOLOGI KROPPEN

INDSKOLING MELLEMTRIN

DIT, MIT OG DYRENES HJERTE

Bliv klogere på hvordan menneskets og dyrs hjerter ser ud, hvilke forskelle og ligheder de har, hvordan et hjerte fungerer, og hvordan man kan fikse det hvis der går kludder i det.

DYR, VI ELSKER AT HADE

I naturen findes der ikke gode og onde dyr. Alle arter gør bare det, de er bedst til. At nogle af dem ikke er for kønne, skal man ikke lade sig narre af – de er ret vidunderlige alligevel!

VICKYS VILDE VERDEN

Danmark er propfuld af den vildeste natur og utallige fantastiske arter af både dyr og planter, men vi kender ikke ret mange af dem og glemmer derfor indimellem at nyde den natur, der faktisk er over det hele omkring os. Det vil Vicky Knudsen lave om på med VickysVildeVerden hvor hun sætter den vilde verden, der omgiver os hver eneste dag, under luppen.

BIOLOGI INSEKTER DYR NATUR

UNIVERSET

DYR

BIOLOGI DINOER

INDSKOLING MELLEMTRIN

BØRNEAVISENS SPØRG NØRDERNE

BørneavisensSpørgnørderne er spækket med inspirerende viden for nørder i alle aldre. Emnerne spænder fra gåsehud og sæbebobler til flyvende biler og universets opståen. Bogen er bygget op omkring børnenes egne spørgsmål, eksperternes letforståelige forklaringer, faktabokse og en masse flotte billeder.

kommer snart
BIOLOGI VIDENSKAB NATUR DYR INDSKOLING MELLEMTRIN
INDSKOLING MELLEMTRIN

VENSKAB

UNIVERSET VIDENSKAB

NYSGERRIGHED INDSKOLING MELLEMTRIN

DEN STØRSTE HISTORIE

En visuel faktafortælling, der tager børn med på en rejse gennem universets tilblivelse. Med 11-årige Ava og videnskabsmanden Johan kommer vi omkring verdens afgørende øjeblikke lige fra Big Bang til menneskets oprindelse.

EN DINOSAUR OM DAGEN

BIOLOGI

NATUR DINOER INDSKOLING MELLEMTRIN

LÆR OM KROPPEN MED SANDRA

Kom med børnenes tv-læge kendt fra ”Bamselægen” på en rejse ind i kroppen og få svar på alle de spørgsmål om din krop, som de voksne ikke kan svare på. Vil du gerne vide alt om, hvordan din krop egentlig virker? Lær om alt fra kroppens rensningsanlæg, kroppens benzinstation til kroppens børnefabrik. En grundig og tilgængelig fagbog til alle børn, der er nysgerrige på kroppen og dens funktioner.

KROPPEN MEDICIN BIOLOGI VIDENSKAB INDSKOLING

meinichsandrajuhl

Tag på opdagelse blandt de største arter, der har betrådt denne klode. Her er både alle de velkendte og de mindre kendte navne og helt nyopdagede arter. Alt er smukt illustreret og fyldt med spændende fakta.

DEN DAG GUNNAR

BLEV VÆK OG FANDT NATURENS FARVER

En sjov og oplysende fortælling om hunden Gunnar, som går på opdagelse i naturen. Her møder han mange forskellige dyr og naturfænomener, som gør ham klogere på, hvorfor naturen er fyldt med så mange farver og hvordan de farver overhovedet opstår. God til både selvlæsning og højtlæsning i klasseværelset. Hvert kapitel følges af faktasider til de ekstra nysgerrige børn (og voksne).

FARVER NATUR DYR OPDAGELSE INDSKOLING MELLEMTRIN

PÅ OPDAGELSE

KRISTIAN PÅ SPORET AF ...

Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk på ryggen og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens fænomener, steder og mennesker.

NATUR DYR OPDAGELSE UNIVERSET

INDSKOLING

kristian gintberg

kommer snart

thomas korsgaard

EVENTYR VENSKAB

FANTASI

INDSKOLING MELLEMTRIN

Ved at skildre livet i 28 familier med hver sin sammensætning og oprindelse viser Mille Gori, hvor stor forskel, der kan være fra menneske til menneske – og familie til familie.

IDENTITET FAMILIE INDSKOLING MELLEMTRIN

VENSKABER

LGBTQIA+ HVERDAG

mille gori

DRENGEN, DER GIK I ET MED TAPETET

En helt særegen samling fortællinger med mange dejlige karakterer og forviklinger, der giver stof til eftertanke. Thomas danskundervisningen for at læse et mere moderne bud på den klassiske

BØRNENE FRA SØLVGADE

2

Renée Toft Simonsens varme og underholdende serie om 4 søskende, der bor i en lejlighed i København uden mor og far. Med masser af snoen sig udenom og opfindsomhed finder børnene ud af at klare sig men for at ’kommunetrolden’ ikke skal opdage deres hemmelighed og dermed skille dem ad, ansætter de hushjælpen Miss Nelly.

VENSKAB IDENTITET

EVENTYR

FAMILIE SAMMENHOLD

INDSKOLING MELLEMTRIN

PIGERNE FRA STJERNEDALEN

Mystiske fund af gamle dagbøger, breve og et stjernekort sender tvillingerne Nete og Nola på eventyr i Mille Goris fantastiske serie om pigerne fra Stjernedalen.

FANTASI VENSKAB MAGI

EVENTYR

INDSKOLING MELLEMTRIN

KENDER DU HENDE?

En bog om viljestærke danske kvinder , der har haft modet til at forfølge deres drømme og udrette ekstraordinære ting inden for bl.a. sport, kunst og videnskab.

HISTORIE FAKTA INDSKOLING MELLEMTRIN

SAMFUND KVINDEKAMP

MIN HVERDAG
1 3 1 2

MYTOLOGI

HELTE GUDER

HISTORIE

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER OM GUDER

Sigurd Barrett dykker ned i den græske og i den nordiske mytologi og fortæller spændende historier om jordens tilblivelse, gudernes vilde verdner og helte og skurkes bedrifter.

DANMARK POLITIK

HISTORIE DEMOKRATI

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER OM GRUNDLOVEN

Sigurd Barrett har skrevet en børnebog om Grundloven og folkestyret, inspireret af Grundlovsfesten.dk og hans sang “Frit at tale”. Han understreger vigtigheden af at lære børn og unge om demokratiets værdi, især nu hvor det står under globalt pres. Bogen sigter mod at vække samtaler om frihed, rettigheder og det at værne om vores demokratiske samfund.

LÆR MED SIGURD

HISTORIE

UNIVERSET BIOLOGI

NATURVIDENSKAB

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER OM NATURVIDENSKAB

Fra universets begyndelse med Big Bang til Jordens skabelse, livets opståen og solsystemets mysterier, formidler Sigurd komplekse videnskabelige koncepter på en tilgængelig og underholdende måde. Bogen besvarer nysgerrige spørgsmål som, hvorfor solen skinner, hvordan livet opstod på jorden, og hvorfor ting falder til jorden. Bogen er en del af et samlet projekt der også omfatter aktivitetsbog, brætspil, sange og film.

SIGURD FORTÆLLER DANMARKSHISTORIE

Sigurd tager os med gennem 128.000 års vildt underholdende danmarkshistorie. Vi lægger ud i istiden, hvor vi møder neandertalerne. Og derfra går det over stok og sten i følgeskab med vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte, indtil vi stopper i en nær fremtid. Det er dannelseshistorie for de mindste, de lidt større og for højtlæseren.

KONGEN

KONGEHUSET

DANMARK

HISTORIE

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER OM DANMARKS NYE KONGE

Hvad vil det egentligt sige at være konge? Og hvad er det for en konge, vi har fået? I bogen svarer Sigurd på disse og mange flere spørgsmål og fortæller om kongehuset, den tidligere regent Dronning Margrethe og vores nye konge, Kong Frederik den 10. Bogen henvender sig til det store familiepublikum, børn, forældre, og bedsteforældre og fortæller om en historisk, aktuel begivenhed, som berører os alle.

DANMARK KENDTE
MYTOLOGI HISTORIE
MELLEMTRIN INDSKOLING

TRO RELIGION

KRISTENDOM HISTORIE

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER BIBELHISTORIER

Sigurd Barrett har udvalgt 24 af sine yndlingshistorier fra Bibelen. Historier, der vil undre, kalde på smil og tårer og føre til samtaler om livets allerstørste spørgsmål.

LÆS SELV

Politikens Forlag Børnebøgers læs selv-serie har en ambition om at gøre det sjovt og opslugende at læse og bestræber sig på, at læring skal gøres lækkert. Ønsket med læs selv-serien er, at seriens bøger skal formidle viden og dannelse og ikke mindst fremme læselysten hos børn og unge. Bøgerne i serien rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler.

DYR HUMOR FAKTA LÆSELYST

INDSKOLING

MELLEMTRIN

HISTORIE

DANMARK KONGER

DRONNINGER

INDSKOLING

MELLEMTRIN

SIGURD FORTÆLLER OM KONGERÆKKEN

Sigurd Barrett fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – fra sagnkongerne og helt frem til vores egen tid.

Marie

Ansvarlig

kommer snart VIL DU OGSÅ LÆSE MED? Kontakt salgsafdelingen hos Politikens Forlag Børnebøger
Melson
for salg til biblioteker Mail: Marie.melson@jppol.dk TLF.: 3347 0765
LarsenAnsvarlig for salg til CFU Mail: melina.larsen@jppol.dk TLF.: 2925 4230
Melina
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.