Page 1

erbutco i erbmetes

JOVENTUT CALVIÀ

@joventutcalvia


HALLOWEEN 2019

QUÈ VOLS FER AQUEST HALLOWEEN? VOLS CELEBRAR HALLOWEEN A LA TEVA ZONA DEL MUNICIPI DE CALVIÀ? Si encara no saps que fer per Halloween 2019, pregunta al teu dinamitzador/a del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià. Pots trobar el seu nombre de telèfon a la part de darrera d'aquesta revista.

HALLOWEEN ES GENERADOR 26 D'OCTUBRE DE 2019

SI VOLS PARTICIPAR ORGANITZANT EL HALLOWEEN DE L'EDIFICI ES GENERADOR CONTACTA AMB NOSALTRES.


OIDÀR ED AMARGORP UET LE ARTSIGERNE

9102 EMUAJ NE IER LED SETSEF

Tens entre 12 i 30 anys? El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià participa en les Festes del Rei En Jaume. Pots venir a veure'ns els dies 6 i 7 de setembre a la Pinada de Santa Ponça i passar una bona estona en companyia en el nostre campament, on seguirem les activitats del programa de festes, soparem i jugarem a jocs de taula. Per a més informació: 657 845 343

Podràs preparar i enregistrar els teus continguts favorits a través del podcast que s'emetrà a Ràdio Calvià en el 107.4 FM. Entre altres temes, parlam de videojocs, k-pop, Univers Marvel, hàbits saludables, música, campanya «No i Punt», etc. Horari: cada dilluns de les 16 h a les 18 h, a Es Generador

LINEVUJ ÓICAPICITRAP ED NAGRÒ

L’òrgan de participació juvenil és una eina per al municipi i per a la joventut d'entre 12 i 30 anys, Vols expressar la teva opinió i donar a conèixer les teves propostes per a millorar el municipi de Calvià? El dia 14 de setembre a les 17.30 h en Es Generador es relitzarà la primera sessió. Si estàs interessat/a en formar part de l'Òrgan de participació juvenil, posa't en contacte al telèfon 671 640 681.

preparació colla "muhammad alí"

Una de les joies de la corona del Servei de Joventut és l'skate park, una zona preparada per a l'esport sobre rodes on pots botar i fer acrobàcies sobre diferents elements.

Pots participar en la colla de joventut a les festes del Rei En Jaume.

Es generador

"bebo, Fumo y desafino"

STATIVITCA

Dies 3 i 5 de setembre de 17 a 19 h

Programa de ràdio on, amb l'assessorament de professionals en drogodependències, es parla de drogues, música i més. Pots participar-hi o assistir-hi com a públic.

Es generador

Programa: "Drogues i humor" Dilluns 16 setembre a les 16.30 h

Programa: "El negoci de les drogues" Dilluns 14 octubre a les 16.30 h

Dia de la mobilitat

Durant aquesta diada podràs descobrir quines opcions tens per a moure't sense perjudicar el medi ambient. Participa en la marxa que es farà pel municipi, tallers de robòtica, seguretat viària...

intercambiador palmanova

22 de setembre a les 10 h

exhibició de grafitis

Podràs gaudir de com artistes grafiters pinten en viu i en directe. També hi haura DJ's

Plaça torà, peguera

28 de setembre a les 19 h

L'edifici compta amb uns exteriors arbrats, preparats per a una estona de sol, unes cartes o unes partides de ping-pong.


QUÉ ! S A R LAD

¿QUÉ ES LO QUE MÁS MIEDO TE DA? APENAS TENGO MIEDOS. SOLO LA OSCURIDAD Y LAS ARAÑAS. AHORA, SI ME SOBRESALTA UN BICHO EN UN SITIO MAL ILUMINADO, ME C***.

O N D E L EA D O I C A P S EL E TUD RESPOND JUVEN

FRANCESCA FERRER, 18 AÑOS, CALVIA VILA.

PEDRO SÁNCHEZ, 27 AÑOS, SANTA PONÇA

QUEDARME SIN INTERNET, ¡TERRORÍFICO! CUANDO GRABO UNA CANCIÓN EN MI ESTUDIO PUEDE IRSE A LA MI*@# TODO. UN APAGÓN GENERAL YA NO ME DARÍA TANTO MIEDO, ME REIRÍA DE LA GENTE YA QUE COMPARTIMOS EL MISMO DOLOR.

LUÍS ANDRÉS COMAN, 17 AÑOS, PEGUERA

QUE ME ATAQUEN EN LA CALLE. UNA NOCHE VI INDICIOS DE UNA AGRESIÓN EN UNA ZONA DE MARCHA YENDO EN BUS. AL DÍA SIGUIENTE SALIÓ EN EL PERIÓDICO: UNOS JÓVENES HOSPITALIZARON A UN SEÑOR. ¡PODRÍA HABERME PASADO A MÍ!

LO QUE ME DA MÁS MIEDO SON LOS ZOMBIES. FLIPA, ¡ME DAN MUCHO MIEDO! PORQUE TIENEN SANGRE POR TODO Y TE MUERDEN... ¡DÓNDE SEA!

JUANMA BOZADA, 18 AÑOS, PEGUERA

¿QUÉ TE HAS PERDIDO? Como cada año, Calvià se suma a la iniciativa del "Mulla´t per una bona causa", un proyecto a favor de la lucha contra la Esclerosis Múltiple y que tuvo lugar el día 14 de julio. Además de realizarse en cerca de 650 piscinas, tanto dentro como fuera de las Illes Balears, este año en Calvià se ha celebrado en la piscina municipal de Magaluf y ha reunido a más de 160 personas que nadaron metros por esta causa, logrando superar la asistencia de años anteriores y creciendo en número de participantes. En esta jornada de solidaridad y diversión todo el mundo ha podido disfrutar de aquagym, una actuación de natación sincronizada por parte de clubes de Calvià y Sóller, de los cuales sus participantes después estuvieron nadando y haciendo largos para ayudar a concienciar en este día. El Servicio de Juventud de l'Ajuntament de Calvià ayudó con voluntarios que cubrieron el evento dando diplomas por los metros nadados, animando a la gente a participar, realizando entrevistas y haciendo fotos tanto dentro como fuera del agua. Invitamos a los que no habéis podido asistir este año y los que quieran repetir a venir el año que viene a nadar metros solidarios y ¡a divertirse mucho!. Irene Asensio Díaz (17 años)

#mullat2019

DL PM-212-2019

MULLA'T 2019

c/ Voranova, 8 Son Caliu juventud@calvia.com www.calvia.com/joventut 971 683 000

Profile for Joventut Calvià

Revista Joventut setembre i octubre  

Revista bimensual del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià

Revista Joventut setembre i octubre  

Revista bimensual del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià

Advertisement