LADY Balance Färgkarta

Page 1

Värde: 45 kr

lady Balance Vackra rum där det är härligt att vara

God smak förtjänar det bästa


FRAMSIDA VÄGG: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE VÄGG: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE

NYHET! Vackra matta väggar och bra inomhusmiljö. Luktar minimalt.

#LADYbalance


VÄGG: LADY BALANCE 7555 SOFT MINT

Kulörer som ger balans varje dag VÄGG: LADY BALANCE 2856 WARM BLUSH

VÄGG: LADY BALANCE 10580 SOFT SKIN

I vardagen är kulörer en viktig beståndsdel. Jag är övertygad om att våra liv berikas och vitaliseras när vi använder kulörer på rätt sätt. Trenden är att vi söker efter harmoni och balans. I den här färgkartan presenterar vi därför vackra kulörer i balanserat samspel. Här finns ljusa och neutrala toner med inslag av mer kulörstarka varianter. Upptäck hur försiktiga nyanser av samma kulör ger en diskret och lugn atmosfär medan kulörer med större kontraster bidrar med tidsriktig elegans. Det handlar om att skapa rum för bra upplevelser och balans i vardagen. Nya LADY Balance är utformad för en bra inomhusmiljö och ger väggen ett matt utseende. Tillsammans med dina utvalda kulörer kan du skapa en efterlängtad atmosfär där du känner dig hemma och kan vara dig själv. PS! Dela gärna dina kulörval i sociala medier: #LADYkulörnamn, t ex #LADYlätthet

Lisbeth Larsen Global kulörchef Jotun


VÄGG: LADY BALANCE 1624 LÄTTHET FONDVÄGG: LADY BALANCE 1434 ELEGANT

everyday SIMPLICITY SOBER

MINIMALISTIC

PERSONAL

CLEAN

GEOMETRIC

Mörka kulörer ger en minimalistisk inredning en personlig atmosfär. I kombination av toner i grått, svart och gult skapas en oväntad upplevelse av djup och enkelhet.


VÄGG: LADY BALANCE 1434 ELEGANT

VÄGG: LADY BALANCE 1973 ANTIKGRÅ

VÄGG: LADY BALANCE 1864 ANONYMOUS

VÄGG: LADY BALANCE 1462 GRÅ SKIFFER

EVERYDAY SIMPLICITY handlar om att hitta lugnet i det enkla och stilfulla. Matta väggar ger en lugn atmosfär även med djärvare kulörval.


VÄGG: LADY BALANCE 9938 NATURLIGT SVART

VÄGG: LADY BALANCE 10246 VELVET

#LADYnaturligtsvart SKAPA EN INTERIÖR som vittnar om stilsäker enkelhet. Grå enkla nyanser är en trygg bas. För att skapa mer stämning kombinera med mörka nyanser och spännande gyllene toner som LADY Anonymous och LADY Velvet.

Rätt kulöråtergivning och kvalitet kan endast garanteras för LADY eller andra Jotun-produkter blandade över Jotuns Multicolor-system. Kulörupplevelsen kan variera med ljusförhållande, glans, struktur och underlag. Kulörproverna är att betrakta som vägledande.


NYHET! LADY BALANCE LADY Balance är en nyhet för dig som önskar vackra matta väggar och bra inomhusmiljö.

1624 LÄTTHET MATT LADY BALANCE

VÄGG: LADY BALANCE 10246 VELVET

1973 ANTIKGRÅ MATT LADY BALANCE

1462 GRÅ SKIFFER MATT LADY BALANCE

1434 ELEGANT MATT LADY BALANCE

VÄGG: LADY BALANCE 1973 ANTIKGRÅ

9938 NATURLIGT SVART MATT LADY BALANCE

1864 ANONYMOUS MATT LADY BALANCE

10246 VELVET MATT LADY BALANCE

1108 LOTUS MATT LADY BALANCE


VÄGG BAKOM SKÅP: LADY BALANCE 7555 SOFT MINT VÄGG TILL HÖGER: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE

everyday BAL ANCE SILENCE

GOOD LIFE

MINDFUL

CLARITY

En väl balanserad kollektion av gröna toner. Lugnande kulörer för klarhet och stilla reflektion. Tillsammans med stilren inredning skapas balans i vardagen.


#LADYfusion

KULÖRERNA i paletten Everyday Balance tar in naturens rena enkelhet i hemmet. När du väljer kulörer i samma tema får du garanterat en harmonisk inredning.

VÄGG: LADY BALANCE 7236 CHI

VÄGG: LADY BALANCE 5362 FUSION VÄGG: LADY BALANCE 7236 CHI

VÄGG: LADY BALANCE 7236 CHI


VÄGG: LADY BALANCE 8394 VIT POESI

GE DIG HÄN i raden av harmoniska kulörer. Från ljusgröna nyanser till mörka och vackert omslutande kulörer som LADY Balans och LADY Fusion. Sällan har kulörer harmoniserat bättre med varandra. En härlig bas av kulörer att använda i hemmet.

VÄGG: LADY BALANCE 6084 SJÖSMARAGD

BAKRE VÄGG: LADY BALANCE 7236 CHI FRÄMRE VÄGG: LADY BALANCE 5180 OSLO

Rätt kulöråtergivning och kvalitet kan endast garanteras för LADY eller andra Jotun-produkter blandade över Jotuns Multicolor-system. Kulörupplevelsen kan variera med ljusförhållande, glans, struktur och underlag. Kulörproverna är att betrakta som vägledande.


VÄGG: LADY BALANCE 6325 BALANS

7236 CHI MATT LADY BALANCE

8394 VIT POESI MATT LADY BALANCE

7555 SOFT MINT MATT LADY BALANCE VÄGG: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE

7163 MINTY BREEZE MATT LADY BALANCE

6325 BALANS MATT LADY BALANCE

5180 OSLO MATT LADY BALANCE

5362 FUSION MATT LADY BALANCE

NYHET! LADY BALANCE LADY Balance för bra inomhusmiljö och med minimal färglukt.

6084 SJÖSMARAGD MATT LADY BALANCE


VÄGG: LADY BALANCE 10579 COMPLEXION

everyday BEAUTY HARMONY

TOGETHERNESS

PERSONAL

SOFTNESS

Upptäck glädjen i vardagens ritualer. Som att duka ett vackert bord eller arrangera färska blommor i en vas. Harmoniska väggkulörer i smutsigt rosa, rustikt rött och toner i beige skapar stämningsfulla rum med en känsla av äkthet och närhet.


VÄGG: LADY BALANCE 10580 SOFT SKIN

VÄGG: LADY BALANCE 2024 SENSES

VÄGG: LADY BALANCE 2856 WARM BLUSH

VÄGG: LADY BALANCE 2500 KRYDDOR

FÄRGSKALAN Everyday Beauty innehåller mjuka och väl avstämda kulörer. Alla med syfte att lyfta in skönheten och harmonin i hemmet.


VÄGG: LADY BALANCE 2859 WHISPERING RED

VÄGG: LADY BALANCE 10580 SOFT SKIN

#LADYwhisperingred

OMGE DIG MED KULÖRER från de blekaste nyanser av blekt puder över i mjuka rosa toner och vidare i vackra röda kulörer som LADY Whispering Red.

Rätt kulöråtergivning och kvalitet kan endast garanteras för LADY eller andra Jotun-produkter blandade över Jotuns Multicolor-system. Kulörupplevelsen kan variera med ljusförhållande, glans, struktur och underlag. Kulörproverna är att betrakta som vägledande.


NYHET! LADY BALANCE LADY Balance ger vackra matta väggar och rum med härlig atmosfär.

471 LYS ANTIK MATT LADY BALANCE

VÄGG: LADY BALANCE 10578 MISTY SHADOW

10579 COMPLEXION MATT LADY BALANCE

10578 MISTY SHADOW MATT LADY BALANCE

2500 KRYDD0R MATT LADY BALANCE

2859 WHISPERING RED MATT LADY BALANCE

VÄGG: LADY BALANCE 2024 SENSES

VÄGG: LADY BALANCE 2859 WHISPERING RED

2856 WARM BLUSH MATT LADY BALANCE

2024 SENSES MATT LADY BALANCE

10580 SOFT SKIN MATT LADY BALANCE


färgsätt VARDAGEN Med en snabb titt i kalendern får vi bekräftat att året har flest vardagar. Låt inte alla dessa dagar bli färglösa. LADY hjälper dig med inspiration och kulörval till ditt hem. På lady.inspirasjonsblogg.jotun.no finns fantastisk inspiration, goda idéer och kulörråd från våra kulörexperter. Önskar du detaljerad information om LADYs kollektioner och produkter se jotun.se/lady. Där kan du även titta på steg-för-steg-filmer som ger dig bra tips.

NEDRE DEL AV VÄGG: LADY PURE COLOR 6325 BALANS VIT RAND: LADY PURE COLOR 9918 KLASSISK VIT ÖVRE DEL AV VÄGG: LADY PURE COLOR 10341 KALK

EN MIX AV OLIKA KULÖRER skapar en personlig inredning. Väggen i sovrummet är målat med tre utvalda kulörer som vackert harmoniserar med varandra.


VÄGG: LADY PURE COLOR 10341 KALK LIST: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 10429 DISKRET

DET FINNS INGEN REGEL som säger att lister måste vara vita. Våga lyfta fram delar av inredningen som du är stolt över. Här har ingången till köket fått ett par strykningar med LADY Supreme Finish Halvblank 10429 Diskret. MÅLADE MÖBLER är ett enkelt sätt att introducera nya kulörer hemma. VÄGG: LADY PURE COLOR 2846 BORDEAUX VÄNSTRA STOLEN: LADY SUPREME FINISH SUPERBLANK 2602 BUTTERFLY HÖGRA STOLEN: LADY SUPREME FINISH MATT 2846 BORDEAUX

VÄGG: LADY BALANCE 2859 WHISPERING RED

#LADYbalance #LADYwhisperingred

KULÖRPROVER I BUTIK Många av Jotuns återförsäljare erbjuder ett stort urval av kulörer i större prover. Många av kulörerna finns också i A3-format – något som förenklar ditt val. I LADY Inspirationscenter finns också prover på LADY Supreme Finish i glansgraderna matt, silkematt, halvblank och superblank för att hjälpa dig att välja rätt glans. Se jotun.se för att hitta närmaste återförsäljare. TIPS! På baksidan av alla kulörprover hittar du våra kulördesigners rekommenderade kulörkombinationer.

KULÖRER ger energi och glädje. Den här väggen är målad med LADY Balance 2857 Whispering Red. Dela gärna dina kulörval i sociala medier.

INSPIRATIONSBLOGG SCANNA KODEN OCH BESÖK LADYs INSPIRATIONSBLOGG.


nyhet! LADY BALANCE Matta väggar och bra inomhusmiljö tillsammans med harmoniska färgnyanser, ger dig en unik atmosfär och vackra rum där det är härligt att vara. LADY BALANCE ger vackra, matta väggar som skapar en balanserad, mjuk och lugn atmosfär. LADY Balance luktar minimalt och är godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort GOLD. LADY gör det därmed enklare att skapa unika rum som tar vara på vardagen. Rum för avkoppling och vila. Rum för samvaro och glädje. Rum som tillför ny energi. Varje dag.

LADY Balance ger en bra inomhusmiljö. Godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort GOLD.

VÄGG: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE

#LADYbalance


VÄGG: LADY BALANCE 1973 ANTIKGRÅ

HITTA DIN LADY-FÄRG De viktigaste egenskaperna för en inomhusfärg är att den är lätt att applicera, har jämn och god täckförmåga, stänker lite, luktar minimalt och att produkten ger den kulör du valt. Med LADY kan du vara säker på att produkterna levererar i högsta klass på alla dessa egenskaper. Med LADY Täckgaranti garanteras du också att färgen täcker det gamla underlaget på två strykningar. Välj den LADY-färg som uppfyller alla dina behov och inredningsdrömmar.

LADY BALANCE Vackra rum där det är härligt att vara. LADY TÄCKGARANTI* Alla LADY väggfärger och takfärg har LADY Täckgaranti. Det innebär att LADY garanterar att färgen alltid täcker på två strykningar, förutsatt att våra rekommendationer på emballaget följts. Även om du målar med en ljus kulör på ett mörkt underlag täcker färgen på två strykningar. * Se ytterligare information om garantin i produkternas tekniska datablad.

VÄGG: LADY BALANCE 7163 MINTY BREEZE

• Vackra matta väggar • Bra inomhusmiljö • Luktar minimalt • Täckgaranti

LADY PURE COLOR Supermatt och exklusivt utseende. • Vår vackraste väggfärg någonsin • Supermatt • Slitstark • Täckgaranti

LADY WONDERWALL Robust väggfärg som håller sig vacker länge. • Vår mest robusta väggfärg någonsin • Extremt slitstark • Fläckavvisande • Täckgaranti

LADY VÄGG 05 Matt väggfärg med bra täckförmåga. • Fint resultat • Matt i alla vinklar • Täckgaranti


För mer inspiration och tips besök lady.inspirasjonsblogg.jotun.no. Ytterligare information om LADYs produkter: jotun.se/lady

SLÄTA YTOR

Släta underlag som byggskivor, mur och väggbeklädnad såsom spånskiva, gips, väv, tapet, betong och puts. LADY väggfärger har täckgaranti på två strykningar.

INSPIRATIONSBLOGG SCANNA KODEN OCH BESÖK LADYs INSPIRATIONSBLOGG.

TAK

TRÄ

Underlag som snickerier, lister, dörrar, fönsterkarmar, panel, mdf och möbler.

NYHET! LADY Balance • Vackra matta väggar • Bra inomhusmiljö • Luktar minimalt

LADY Supreme Finish • Suverän finish • Extremt slitstark • Jämn och vacker yta

LADY Pure Color • Vår vackrast väggfärg någonsin • Unik kulörupplevelse • Supermatt

LADY Interior Finish • Två strykningar på en dag • Luktsvag • Gulnar inte över tid

LADY Wonderwall • Vår mest robusta väggfärg någonsin • Extremt slitstark • Fläckavvisande

LADY Classic • Traditionell lackfärg • Inga penselränder

LADY Vägg 05 • Fint resultat • Matt i alla vinklar

KULÖRERNA I DENNA FÄRGKARTA ÄR SPECIELLT UTVECKLADE FÖR JOTUNS PRODUKTER. JOTUN GARANTERAR RÄTT KULÖRÅTERGIVNING ENBART VID ANVÄNDNING AV JOTUNS PRODUKTER.

Släta underlag som spånskiva, gips, takskivor och puts .

LADY Tak • Suverän täckförmåga • Ger ett jämnt tak och kan fläckförbättras • Lätt att applicera

VÅTRUM

Underlag som betong, puts och byggskivor för våtrum. LADY Våtrum • Fuktbeständig • Silkematt

EFFEKTFÄRG

Kan användas på både släta ytor, trä och detaljer. LADY Design guld/koppar Transparent effektfärg som skapar en vacker skimmereffekt i guld/koppar på matta målade ytor.

Återförsäljare

Jotun Sverige AB Box 151, SE-421 22 Västra Frölunda Tel (+46) 031 69 63 00, www.jotun.se

9LA100078 40000/2014 Foto: Margaret M de Lange Foto tema «Färgsätt vardagen»: Siren Lauvdal, Espen Grønli Styling: Kråkvik&D´Orazio Design: Allegro Tack till: A Huseby, Arper, Asplund Stockholm, Balzac, Bolia, Bolina, DKNO, Eske, Expo Nova, Frost produkt, Habitat, Hole design, Kollekted by, Lotta Agaton shop, Milla, Mina Milanda, Planoform Stockholm, Robert Tandberg, Røst, Verket interiør, Vitra

LADY har interiörfärg för de flesta underlag


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.