LADY Together

Page 1

Værdi kr 55,–

together COLOUR DESIGN BY L ADY

God smag fortjener det bedste


VÆG: LADY PURE COLOR 5516 IRON BLUE

VÆG: LADY PURE COLOR 2040 LYS GRANITT HYLDER: LADY SUPREME FINISH MAT 2040 LYS GRANITT

BORD: LADY SUPREME FINISH MAT 2011 ANTIQUE BRASS

VÆG: LADY PURE COLOR 3377 SLATE LAVENDER

VÆG: LADY PURE COLOR 7236 CHI SKAB: LADY SUPRME FINISH SILKEMAT 10235 SOMMERSOL


TIME TO RECONNECT Mennesker er sociale væsener og trives bedst sammen med andre. Den tid, som vi deler med familie og venner, er berigende for krop, sjæl og sind. Behovet for at møde andre har sjældent været større end lige nu. For gode samtaler, latter, lidt sladder eller for at dele et øjeblik i venskabelig stilhed. Bare det at kunne være sammen kan løfte humøret og skabe nye idéer. Farver har en tilsvarende effekt – de kan berolige os eller peppe os op, rense sindet eller kickstarte kreativiteten. I Jotun er vi fascinerede over, hvordan farverne, som vi omgiver os med, kan forme hverdagen. Årets farvepalet er designet til at afspejle og fremhæve forskellige aspekter af personlige behov og livsstil. Farverne er lagt til rette for at du kan skabe den stemning, du ønsker for dig og dine. Rum med en atmosfære, hvor det er ekstra godt at være sammen.

Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun

FARVER FRA PLAYFUL-PALETTEN

FORSIDE: VÆG: LADY PURE COLOR 6384 WISH HYLDE: LADY SUPREME FINISH MAT 6384 WISH VÆG (TIL HØJRE): LADY PURE COLOR 6383 IMAGINE LOFT: LADY PERFECTION 6383 IMAGINE


VÆG: LADY PURE COLOR 12179 EMBRACE FODLISTE: LADY SUPREME FINISH MAT 12179 EMBRACE VINDUE: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 1303 OBSERVE LOFT: LADY PERFECTION 1303 OBSERVE

EMBR ACE SK AB RUM TIL VÆRDIFULDE ØJEBLIKKE


VÆG: LADY WONDERWALL 1259 RUSTY KØKKEN: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 1973 ANTIKKGRÅ

Ægte hjem har tydelige spor efter de, som bor og lever der. Et gennemført og pletfrit interiør, hvor alt er perfekt placeret, kan give inspiration, men genspejler ikke hverdagslivets perfekte ufuldkommenhed. Autentiske hjem er synonyme med minder. Historien sidder i væggene. Din historie fortælles med farven og finishen på væggene, med genstande og kunst på hylderne, i knirkelyden fra gulvplankerne og patinaen på dørhåndtaget. Dette er med til at skabe et hjem.

VÆG: LADY PURE COLOR 11130 SHADE

VORES SMUKKESTE MALING NOGENSINDE LADY Pure Color giver væggene et supermat og eksklusivt udseende. Unik farvegengivelse fremhæver et sobert og sanseligt udtryk.

VÆG: LADY MINERALS 1303 OBSERVE DØR: LADY SUPREME FINISH MAT 1303 OBSERVE BÆNK: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 1303 OBSERVE


Naturlige farver og elementer giver rum til unikke øjeblikke, og nye minder finder deres form. Rustikke nuancer af jord og sten opfordrer os til at finde roen og til at føle tryghed og opleve glæden i det enkle.

LADY PURE COLOR 1875 SANS ¤ En gylden, beige nuance – mild og anvendelig.

LADY PURE COLOR 1303 OBSERVE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 0280 CARAVAN ¨ª¤

LADY PURE COLOR 1909 KALKOKER ¨¤

LADY PURE COLOR 11130 SHADE ¨ª

En gulbeige nuance – et perfekt gyldent indslag.

En gulbrun okkerfarve – perfekt balanceret.

En varm okkerfarve – naturlig og dæmpet.

En varm, gråbeige nuance – jordnær og naturlig.

LADY PURE COLOR 1876 HVIT TE ¨ª¤ En gylden, beige nuance – den perfekte base.

Et balanceret miks af nyt og gammelt skaber tidløse hjem. Væggens farve og finish giver rummet den rette atmosfære og et gennemført funktionelt interiør, som også er æstetisk smukt, giver en stemning af dæmpet luksus.

LADY PURE COLOR 12179 EMBRACE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 1259 RUSTY ¨

LADY PURE COLOR 5516 IRON BLUE ¨¤

En blød terracotta nuance – givende og omsluttende.

En brændt terrakotta nuance – rustik og ærlig.

En blågrøn nuance – en rå kontrast.

¨ Farverne kan tones i L ADY Minerals Revive ª Farverne kan tones i L ADY Minerals ¤ Farverne kan tones i L ADY Perfection Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan kun garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotuns Multicolor-system. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.


VÆG: LADY PURE COLOR 5516 IRON BLUE


VÆG: LADY PURE COLOR 1875 SANS

BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMAT 1876 HVIT TE

SMUKKE, KALKEDE VÆGGE MED ET UNIKT FARVEUDTRYK LADY Minerals kalkmaling skaber rum med rustikke, kalkede vægge og et unikt farveudtryk. Væggene får en velfortjent rolle i rummet, og resultatet er mat, blødt og varmt.

VÆG: LADY MINERALS 11130 SHADE


VÆG: LADY PURE COLOR 0280 CARAVAN LISTER OG TRAPPE: SUPREME FINISH MAT 0280 CARAVAN

FARVER SK ABER RUM TIL UNIKKE ØJEBLIKKE.

I denne atmosfære præget af ydmyg skønhed og æstetik, udfolder interiøret sig i takt med tiden og livet. Stilen er en samtale mellem rummet og smukke genstande, som bringes ind. Ærlige materialer, rå overflader og skønheden i det ufuldkomne skaber en ægte atmosfære af omtanke. I et sådant hjem føler man sig altid velkommen.

VÆG: LADY PURE COLOR 1909 KALKOKER


VÆG: LADY PURE COLOR 8565 HOPE LOFT: LADY PERFECTION 8565 HOPE VÆG (TIL HØJRE): LADY PURE COLOR 6384 WISH

PLAYFUL FRIHED TIL AT VÆRE KREATIV OG FULD AF GL ÆDE


VÆG: LADY PURE COLOR 0125 PALMETTO

Farver har altid inspireret os. Kombineret med tæft og selvsikkerhed kan farverne gribe fat i sanserne og skabe glæde. Kraftfulde og klare farver, fyldt af optimisme og håb, går lige i hjertet. Hjemmet er en forlængelse af, hvem vi er og et sted, hvor kreativiteten kan komme til udtryk. Farver reflekterer vores personlighed og har en positiv indvirkning på atmosfæren i hjemmet.

VÆG: LADY PURE COLOR 7236 CHI BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMAT 10235 SOMMERSOL

PERFEKT, HELMAT LOFT LADY Perfection loftmaling giver et perfekt, helmat resultat. Vælg mellem en række hvide nuancer eller en mørkere tone for at få et spændende udtryk.

VÆG: LADY PURE COLOR 6383 IMAGINE VÆG (TIL VENSTRE): LADY PURE COLOR 6384 WISH HYLDE: LADY SUPREME FINISH MAT 6384 WISH


VÆG: LADY PURE COLOR 20186 LAVENDER TOUCH LOFT: LADY PERFECTION 20186 LAVENDER TOUCH VÆG (TIL VENSTRE): LADY PURE COLOR 8565 HOPE


Et legende interiør stimulerer et kreativt sind. Skab et inspirerende univers med opmuntrende turkis og grønt, glade, solfyldte gultoner og nuancer af opløftende lavendel. LADY PURE COLOR 7236 CHI ¤ En kridhvid nuance – en sprød kontrast.

LADY PURE COLOR 6383 IMAGINE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 6384 WISH ¨ª¤

LADY PURE COLOR 6084 SJØSMARAGD ¨ª¤

En livlig, turkis nuance – til frihed og drømme.

En frisk, turkis nuance – håbefuld og kreativ.

En grønlig, turkis nuance – smuk som en ædelsten.

LADY PURE COLOR 8565 HOPE ¨ª¤

LADY PURE COLOR 0125 PALMETTO ¨

LADY PURE COLOR 20186 LAVENDER TOUCH ¨ª¤

En frisk, grøn nuance – et pust af forår.

En gylden, grøn nuance – frodig og legende.

En støvet, lavendel nuance – med et hint af gråt.

Behovet for at udtrykke sig med livlige farver og give hjemmet et personligt præg, vokser sig stadigt stærkere. Vi kan være vovede, eksperimentere, og til og med provokere, i vores indretning. Nogle gange føles livet for kort til at gå stille med dørene.

LADY PURE COLOR 1775 FRESH PASTA ª¤

LADY PURE COLOR 10235 SOMMERSOL ¤

LADY PURE COLOR 3377 SLATE LAVENDER ¨ª¤

En glad, gul nuance – solrig og indbydende.

En frisk, gul nuance – energisk og glad.

En dæmpet, lilla nuance – til et spændende interiør.

¨ Farverne kan tones i L ADY Minerals Revive ª Farverne kan tones i L ADY Minerals ¤ Farverne kan tones i L ADY Perfection Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan kun garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotuns Multicolor-system. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.


BORD: LADY SUPREME FINISH MAT 3377 SLATE LAVENDER

VÆG: LADY PURE COLOR 6084 SJØSMARAGD

VÆG: LADY PURE COLOR 3377 SLATE LAVENDER VÆG: LADY PURE COLOR 1775 FRESH PASTA LOFT: LADY PERFECTION 1775 FRESH PASTA VÆG: LADY PURE COLOR 7236 CHI CIRKEL: LADY SUPREME FINISH MAT 20186 LAVENDER TOUCH

VORES BEDSTE MALING TIL TRÆ OG LISTER LADY Supreme Finish til træ og lister er vores bedste maling til døre, lister og møbler. Den findes i fire forskellige glansgrader, som giver spillerum til en kontrastfyldt eller ensartet stil.


VÆG: LADY PURE COLOR 20186 LAVENDER TOUCH PANEL: LADY SUPREME FINISH MAT 3377 SLATE LAVENDER

ET LEGENDE INTERIØR INSPIRERER ET KREATIVT SIND.

Vær nysgerrig og udforsk mulighederne. Flirt med retrostilen, prøv nye kombinationer af materialer og objekter, skab farverige kontraster, som fanger blikket. Hyld glæden og friheden til at eksperimentere. Tiden er inde til at slippe kreativiteten løs. Jo mere tid, vi tilbringer hjemme, desto mere forstår vi, hvordan atmosfæren påvirker os. Mange er trætte af at leve livet neutralt. Vi ønsker at bringe farver og energi tilbage til interiøret og skabe rum for det kunstneriske.

VÆG: LADY PURE COLOR 7236 CHI SKRIVEBORD OG SKAB: LADY SUPREME FINISH SILKEMAT 10235 SOMMERSOL


VÆG: LADY WONDERWALL 12182 GENTLE WHISPER LOFT: LADY PERFECTION 1376 PERLE BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMAT 2011 ANTIQUE BRASS

CHERISH RUM TIL SAMTALE, REFLEKSION OG SAMMENHOLD


Hjemmet er vores trygge base. Det er stedet, vi altid vender tilbage til for hvile og genopfyldning af ny energi. Når vi er hjemme, kan vi være os selv fuldt og helt, og frit dele fortrolige tanker og idéer med familie og venner. Blide, beroligende farver og bløde overflader inviterer til gode samtaler og refleksion. Øjeblikke af sammenhold og tilknytning, som gør godt for sjælen.

VÆG: LADY PURE COLOR 12180 PRESENT

VÆG: LADY PURE COLOR 20184 THOUGHTFUL HYLDE: LADY SUPREME FINISH HALVBLANK 20184 THOUGHTFUL VÆG I FRONT: LADY PURE COLOR 20185 FRIENDLY PINK LISTER: LADY SUPREME FINISH MAT 20185 FRIENDLY PINK

BORD: LADY SUPREME FINISH SILKEMAT 2011 ANTIQUE BRASS

VARIGT SMUKKE, MATTE VÆGGE LADY Wonderwall har unikke egenskaber, som giver en robust og smudsafvisende overflade, så væggen holder sig smuk længe.


VÆG: LADY PURE COLOR 2040 LYS GRANITT HYLDER: LADY SUPREME FINISH MAT 2040 LYS GRANITT VÆG (TIL VENSTRE): LADY PURE COLOR 1376 PERLE


Skab rum til velvære. Lyse jordfarver og dæmpede nuancer med referencer til sandsten beroliger sindet, klarer tankerne og giver plads til et personligt udtryk. I tider med usikkerhed er blide og naturlige farver en påmindelse om, at hjemmet er selve ankeret i tilværelsen, vores trygge havn i stormen.

LADY PURE COLOR 1376 PERLE ¤ En varm, grålig, hvid nuance – til lyse, varme indslag.

LADY PURE COLOR 12180 PRESENT ¨ª¤

LADY PURE COLOR 12181 SOFT COMFORT ¨

En dæmpet, greige nuance – forfinet og tilstedeværende.

En varm, gråbeige nuance – varm og omsluttende.

LADY PURE COLOR 12182 GENTLE WHISPER ¨ª¤

LADY PURE COLOR 20185 FRIENDLY PINK ¨ª¤

LADY PURE COLOR 20184 THOUGHTFUL ¨ª¤

En rødlig, greige nuance – diskret og varm.

En støvet, rosa nuance – venlig og afdæmpet.

En støvet, rosa nuance – omsorgsfuld og rolig.

Dette er behagelige farver. Lyse og dæmpede, samtidig varme og omsluttende. I kombination med luftige tekstiler og bløde overflader skabes en komfortabel stemning, hvor krop og sind kan finde balancen.

LADY PURE COLOR 2011 ANTIQUE BRASS ¨ª¤

LADY PURE COLOR 2040 LYS GRANITT ¨ª¤

LADY PURE COLOR 8281 PALE LINDEN ¨ª¤

En gylden, ferskenrosa nuance – elegant og smuk.

En gylden, rosa nuance – naturlig positiv.

En dæmpet, grøn nuance – skaber ro og luft.

¨ Farverne kan tones i L ADY Minerals Revive ª Farverne kan tones i L ADY Minerals ¤ Farverne kan tones i L ADY Perfection Rigtig gengivelse af farve og kvalitet kan kun garanteres med LADY eller andre Jotun produkter, der er tonet i Jotuns Multicolor-system. Farveoplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Farveprøver skal betragtes som vejledende.


VÆG: LADY PURE COLOR 20184 THOUGHTFUL

VÆG: LADY PURE COLOR 12181 SOFT COMFORT

VÆG: LADY PURE COLOR 8281 PALE LINDEN DØR OG LISTER: LADY SUPREME FINISH MAT 8281 PALE LINDEN

PERFEKT FINISH LADY Supreme Finish til indendørs træ giver et suverænt resultat, selv på døre og lister. Vælg en ny og spændende farve på døre, lister og detaljer, som giver et harmonisk og smukt udtryk i hele rummet.


VÆG: LADY PURE COLOR 12182 GENTLE WHISPER PANEL: LADY SUPREME FINISH MAT 20185 FRIENDLY PINK

BEROLIGENDE FARVER SK ABER SANSELIGE OMGIVELSER .

Bløde neutraler, blid fersken, sandfarvet rosa og dæmpet grønt – nedtonede nuancer med deres helt egen karakter. Dette er minimalisme med særpræg. Farverne i denne palet bringer en positiv og opløftende atmosfære ind i hjemmet. Når loft og vægge farvesættes i dæmpede nuancer, er det let at finde hvile, også i rum, som vi deler med andre.

VÆG: LADY PURE COLOR 12182 GENTLE WHISPER PIEDESTAL: LADY SUPREME FINISH MAT 1376 PERLE


KUNSTEN AT UDVIKLE FARVER ÆSTETISK SANS MØDER TEKNISK FINESSE

VISUEL KOMFORT Farver ændrer atmosfæren i et rum og skaber nye stemninger. Hos Jotun forstår vi farvernes rolle, når det kommer til at skabe et smukt interiør. Alle vores farver er designet for at kunne optræde smukt på store flader, sådan at rummet, som fornyes, giver dig visuel komfort.

SMUKKE FARVEKOMBINATIONER En gennemtænkt farvesætning skaber et harmonisk og personligt hjem. At kombinere farvetoner fra samme palet sikrer et harmonisk farveudtryk. Kombiner gerne farver fra de forskellige paletter til din personlige farvepalet. Det vigtigste er, at du vælger farver, der skaber en atmosfære, som du ved, du kommer til at trives i.

VÆG: LADY PURE COLOR 1909 KALKOKER VÆG: LADY PURE COLOR 6383 IMAGINE LOFT: LADY PERFECTION 6383 IMAGINE VÆG BAGEST: LADY PURE COLOR 2040 LYS GRANITT

MOODBOARD EMBRACE

MOODBOARD PLAYFUL

MOODBOARD CHERISH


VEGG: LADY PURE COLOR 5516 IRON BLUE PIDESTALL: LADY SUPREME FINISH MATT 5516 IRON BLUE

JOTUNS FARVEL ABORATORIUM At udvikle farver af højeste kvalitet kræver de bedste ingredienser og et godt øje for æstetik. Jotun har et eget farveteknisk laboratorium, som laver vores kreative farvekoncepter om til forskellige farverecepter. Alle farver bliver nøje testet for at sikre, at du får den perfekte vægfarve.

JOTUN FARVESIKKERHED Alle vores farver har en unik farverecept, specielt tilpasset vores forskellige produkter. Derfor kan vi garantere, at farven, som du vælger fra vores farvekort eller farvecenter, er ens i alle Jotuns malinger. Farverecepten sikrer også, at farven forbliver stabil under forskellige lysforhold.

HØJ K VALITET OG HOLDBARHED Jotun benytter farvepigmenter af højeste kvalitet. Dette giver en meget god dækkeevne, en klar og stabil farvegengivelse og sikrer, at farve og glans bevares i lang tid.

FARVESIKKERHED Jotun garanterer kun rigtig farvegengivelse ved brug af Jotun produkter.

VÆGG: LADY PURE COLOR 20186 LAVENDER TOUCH PANEL: LADY SUPREME FINISH MATT 3377 SLATE LAVENDER


LADY er Skandinaviens førende mærke inden for interiørmaling og er først ude med nye trends inden for farver og produkter. Gennem innovation og kontinuerlig fokus på høj kvalitet - både på maling og farve, er du sikret et perfekt slutresultat. Uafhængigt af rum og underlag er LADY tilpasset dine behov og malerprojekter. Med LADY er det nemt at lykkes, og slutresultatet bliver smukkere. Find mere information, inspiration og gode råd om LADY på jotun.dk og på lady.inspirationsblog.jotun.dk

maling – væg

Til vægaraler af fx gips, pudset murværk, beton – og overflader med fx glasvæv, glasfilt og tapet.

K

M

E

D

ØG

LADY

VNE EE

GA R A N

FOR DÆK

TO STR

Til underlag som fx karme, lister, paneler, vinduer, døre, møbler og mdf-plader.

LADY Pure Color Vores smukkeste maling nogensinde – supermat • Supermat, eksklusivt udseende • Unik farveoplevelse • Slidstærk • Garanti for dækkeevne

LADY Supreme Finish Vores bedste maling til træ og lister • Suveræn finish – selv på døre og lister • Ekstremt slidstærk • Suveræn sammenflydning • Mat, Silkemat, Halvblank, Superblank

LADY Minerals Smukke, kalkede vægge • Levende, kalkmat udseende • Unikt farveudtryk • Let at anvende • Garanti for dækkeevne

LADY Interior Finish Smukt træ – helt enkelt • Gulner ikke • Lugter minimalt • Mal to gange på samme dag • Silkemat, Halvblank

LADY Balance Smuk, mat og godt indeklima • Mat, smukt udseende • Godt indeklima • Lugter minimalt • Garanti for dækkeevne

LADY Pure Nature Transparent Naturlig, smuk, transparent maling • Forskønner træværket • Modvirker gulning • Nemt at få et smukt og ensartet resultat • Til ubehandlet træ

LADY Wonderwall Smuk, mat og robust • Varigt smukke, matte vægge • Ekstremt slidstærk • Meget smudsafvisende • Garanti for dækkeevne

LADY Pure Nature White Naturlig, smuk, hvid, transparent maling • Nem at male med, drypper ikke – perfekt til lofter • Gør træet lyst og smukt • Bevarer det smukke udseende over tid • Til ubehandlet træ

LADY Væg 10 Smukt, silkemat resultat • Vores klassiske vægmaling • Nem at påføre – tørrer hurtigt • Garanti for dækkeevne

TI

maling – træ

maling – loft

Til loftsbeklædninger som fx gips, loftsplader og pudset murværk.

LADY Perfection Perfekt, helmat loft • Nem at male med – sprøjter og drypper ikke • Smukt og ensartet resultat • Stort farveudvalg • Garanti for dækkeevne

maling – vådrum

Til underlag som fx beton, puds og gipsplader, der er godkendt til vådrum.

LADY Aqua Smukke, silkematte vådrumsvægge • Fugtbestandig • Silkemat • Garanti for dækkeevne

vægfornyer

Forvandler ujævne underlag fx malet glasvæv.

LADY Minerals Revive Forvandler ujævne underlag – smukke, betonagtige vægge • Naturlig, mineralsk vægfornyer • Levende overflade med et unikt farveudtryk • Tidsrigtig fornyelse • Fås i smukke LADY-farver

farveprøve Væg interiør.

JOTUN Farveprøve Test farven – lav et opstrøg på din væg • Mat glans • Garanteret samme farvegengivelse som Jotun farveprøver

Jotun Danmark A/S Jernet 6, DK-6000 Kolding Tel (+45) 76 30 32 00, www.jotun.dk Mail: mail@jotun.dk

Forhandler

9DK000019 – 30.000 / 2021 Foto: Line Klein, Trine Hisdal/Tinagent styling: Kråkvik & D’Orazio Design: Allegro. Tak til: A hint of Neon, Adam Hermansen, Anett Biliczki, Atelier Copenhagen, Atelier Plateau, Beau Marche, Broste, Bo-tikken, Flos, Fiorini, FInn Juhl, Frama, Fredericia Furniture, Gustaf Westberg, Hay, Hein studio, Hem, HK Living, Kaja Skytte, Karakter Copenhagen, Klassik, Kollekted by, Knot house, Kristina Dam, Kristina Lula Broen, Kusiner, Louise Roe, Massimo, M. Mentze, Menu, Montana, New Works, Noa Gammelgaard, Note Design studio, Omhu studio, Paustian, Pettersen/Hein, Please Wait To Be Seated, Rabens Saloner, Sacrecour, Studio x, Studio 0405 Tekla, The poster club, Tina Marie Keramik, Tine K, Valerie Objects, Verk, Vitra Yonobi, &Tradition, 101 Copenhagen, Ueno.

GOD SM AG FORTJENER DET BEDSTE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.