__MAIN_TEXT__

Page 1

Dagboeken van Beth Moore Wil je graag iedere dag een stukje Bijbellezen, maar heb je geen tijd voor een uitgebreide Bijbelstudie, dan zijn deze dagboekjes echt iets voor jou!

Bijbelstudies van Beth Moore diepgaand en praktisch voor vrouwen die samen verdieping zoeken

90 dagen in de voetsporen van Paulus € 19,95

90 dagen in Davids voetsporen € 14,95

90 dagen in de voetsporen van Johannes € 14,95

70 dagen van gebed € 14,95

Nieuw in 2016

Annemarie Rietkerk maakte in Amerika voor het eerst kennis met de Beth Moore-Bijbelstudies en introduceerde de studies in Nederland. Op grond van haar ruime ervaring met de organisatie van deze Bijbelstudies ondersteunt Annemarie nieuwe groepen en verzorgt ze bij elke studie de handleiding met praktische tips voor Beth Moore organisatoren en gespreksleiders. Heb je vragen over het starten van een studiegroep in jouw woonplaats? Kijk dan op www.bethmoore.nl of mail Annemarie, studiegroepen@bethmoore.nl.

verkrijgbaar in de christelijke boekhandel | meer info: www.bethmoore.nl

David is de nieuwste studie van Beth Moore. Tien weken lang meeleven met de man naar Gods hart: over twijfel, verleiding, verlies en familieproblemen. Aan de hand van het leven van David ga je op zoek naar een hart dat helemaal aan God is toegewijd. werkboek € 24,95 • handleiding € 29,95


“Ik vind het geweldig om iedere morgen, lekker met een kop thee, me te verdiepen in de Bijbelstudie van Beth Moore en eens van een heel andere kant naar de Bijbel te kijken.”

Een leven met Jezus is een leven in vrijheid. Beth Moore helpt je in deze studie om die vrijheid te vinden aan de hand van het Bijbelboek Jesaja, een boek over bevrijding uit gevangenschap en Gods trouw daarin. Tijdens deze reis leer je los te komen van alles wat je weghoudt van een leven geleid met God. werkboek € 24,95 • handleiding € 29,95

“Ik heb een boel nieuwe dingen geleerd. Ik heb Jezus beter leren kennen en mijzelf beter leren kennen. Ik heb met anderen ervaringen gedeeld en van hen geleerd. Er worden dingen besproken in de studie waar je in de praktijk wat aan hebt.”

Jouw hart Gods huis gaat in op de bouw van de tabernakel en de betekenis van het gedetailleerde ontwerp, de belangrijke rol die dit gebouw speelt in Gods eeuwige plan, de geweldige vervulling ervan door Jezus Christus en de betekenis die het heeft voor je dagelijkse wandel met God. Deze studie daagt je uit je hart te maken tot een heilige plaats waar God met al zijn liefde kan wonen. werkboek € 24,95 • handleiding + dvd € 59,95

Liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing: het klinkt zo mooi, deze vrucht van de Geest. In deze studie neemt Beth Moore je mee in haar zoektocht en laat je zien wat een leven geleid door de Geest betekent.

In deze Bijbelstudie ontdek je wat het betekent om God werkelijk op zijn Woord te vertrouwen. Beth Moore neemt je mee door de Bijbel, met Abraham, Mozes en andere geloofsgetuigen als voorbeeld. Zo word je aangemoedigd om je vertrouwen in God te verdiepen.

Deze studie leent zich goed om een studiegroep mee te starten.

werkboek € 24,95 • handleiding € 29,95

werkboek € 24,95 • handleiding € 29,95

Elke studie duurt tien weken en bestaat uit een werkboek voor persoonlijk gebruik en een handleiding.

De handleiding geeft tips voor het leiden van een Bijbelstudiegroep en bevat een toegangscode tot de online Bijbelstudies.

Profile for Royal Jongbloed

Bijbelstudies van Beth Moore  

Diepgaand en praktisch!

Bijbelstudies van Beth Moore  

Diepgaand en praktisch!

Profile for jongbloed