Page 1

TUFF STREETLÄGENHET - ETT CITYNÄRA BOENDE TRANEBERGSPLAN 8A, BV


33 KVM STUDIOLÄGENHET MED LOFT OCH RYMD Här har arkitekten skapat unika boenden av tidigare butikslokaler. I söderläge finns denna nya lägenhet med öppen planlösning samt alkov och loft. De ca 3,35 m i takhöjd ger härlig rymd. Stort badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. FÖRÄDLINGEN AV 30-TALS FASTIGHETEN Lägenheten är belägen i en byggnad från 1930-talet som är uppförd i tre våningsplan exklusive källare och oinredd vind. Bottenplanet har tidigare inrymt lokaler och just i dessa lokaler har ytorna byggts om till att bli moderna bostadslägenheter med spännande lösning i unik stil. Det är totalt 8 nya studiolägenheter som nu erbjuds i Traneberg i olika etapper. Lägenheterna är i olika storlekar från 31-71 kvm och

med helt individuella och unika planlösningar. De nybyggda lägenheterna i studioutföranden finns fördelade i byggnadens källar-, butiksplan samt en 1/2 tr upp i tillbyggnaden. Så här finns mycket intressanta nya läckra boenden att välja mellan beroende på smak och funktionellt behov. Tre av fyra ”streetlägenheter är sålda och nu lanserar vi den fjärde och sista med denna härliga rymd och känsla.


ADRESS

Tranebergsplan 8A, bv (f d butiksplan) 167 44 Bromma

AVGIFT

2 321 kr/månad

ANTAL RUM

1 rum och kök

PRIS

1 740 000 kr

BOAREA

33 kvm

LÄGENHETEN Det här är ett hem med karaktär och rymd, hela ca 3,35 m i takhöjd. Här finns smarta loftlösningar, alkov och öppna ytor. Möjlighet att fritt disponera lägenheten efter behov. Under den ena loftdelen kan ytan t ex nyttjas som sovalkov, TV- och soffhörna alternativt matplats. Likaså lämpar sig ytan invid köket som en härlig matplats eller som vardagsrumsdel med högt i tak. Rymligt elegant badrum med möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med FM Mattsson armaturer för dusch och handfat, wc-porslin från Gustavsberg, Camargue under- och överskåp med eluttag samt spegel med inbyggt ljus, badrumsgolv i svart klinker och väggarna i vitt kakel.

I kök finns rostfri diskbänk och FM Mattsson köksblandare, Gorenje keramikhäll och ugn i borstad stål, Villavent mekanisk köksfläkt i vitt, vita blanka köksluckor, svart laminatskiva, köksbänk och svart kakel ovan diskbänk. Gorenje kombinerad kyl/ frys i rostfritt. Lägenheten har i övrigt genomgående ekparkettgolv och den infällda LED-takbelysningen ger en extra känsla.

Notera att det i planskissen kan finnas avvikelser från verkligheten, både i skala, utformning och väderstreck. Den är ej hundraprocentig, utan ger endast en översikt av lägenhetens disponering.


OMRÅDE - Traneberg, Alvik - ett citynära läge. I Alvik finns ett mycket bra serviceutbud. Här finner du samtidigt den fina naturen och Mälaren som bidrar med lugn och harmoni. Alviks Torg med bl a ICA handel, bageri, frisör, bank, restaurang etc. Vad gäller sport och fritid finns Salkhallen med tennis, squash och


ett stort bra gym i samma byggnad. Natursköna promenadstråk och motionsmöjligheter att ta sig hela vägen längs vattnet mot brofästet över mot Solna eller i andra riktningen mot Smedslätten och Solviksbadet. Strandlinjen erbjuder trevliga småbåtshamnar, bryggor och badstränder.


LÄGENHET Objektstyp Adress Kommun Område Församling Ägare Boarea Antal rum Våningsplan Balkong Hiss TV och internet Stammar El Lägenhetsnr Lägenhetsnr LMV Andelstal ägande Andelstal avgift Pantsättning Pantsättningsavgift Överlåtelseavgift Pris Månadsavgift Avgiftsförändring

Bostadsrättslägenhet. Tranebergsplan 8A, bv, 167 44 Bromma. Stockholm. Traneberg, Alvik. Västerled. Nodo Holding AB. 33 kvm baserat på ekonomisk plan. 1 rum och kök. Bottenvåning. Nej. Nej. ComHem samt stadsnät (Stokab). Nya stammar år 2012. Ny el (trefas) år 2012. C4. 1004. 4,1824%. 4,1824%. Ej pantsatt. 440 kr. 1 110 kr. 1 740 000 kr. 2 321 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV (ComHem marksända kanaler). Ingen känd avgiftsförändring.

Driftkostnad

Tillträde

BYGGNAD Byggnadstyp Byggår Fönster Ventilation Uppvärmning Elleverantör

350 kr/mån. (Preliminär driftskostnad, ny lägenhet.) Fördelning: el 250 kr, försäkring 100 kr. Prel senast 15 sep eller enligt överenskommelse efter erhållet slutbesked.

Flerfamiljshus. 1938. Ombyggt 2006-2015. 2-glas. Självdrag (mekanisk nybyggda lgh). Vattenburna radiatorer med värme från bergvärme och spetsvärme oljepanna. Fortum.

ENERGIDEKLARATION Status Utförd. Energiklass Utförd 2014-03-20. FÖRENING Namn Organisationsnr

Äkta förening Kontaktperson

Brf Snasahögarna 3. 769627-4914.

År 2015 blir föreningen en äkta brf. Leif Högstedt, 08-512 581 90.


Bostadsrättsföreningen Snasahögarna 3 Bostadsrättsföreningen Snasahögarna 3, org nr 769627-4914, i Stockholm kommun har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen är registrerad hos bolagsverket den 17 januari 2014 och har tillträtt fastigheten den 19 maj 2014. Bostadslägenheter konverteras till bostadsrätter. Anslutningsgrad 100%. Föreningen är en oäkta brf under år 2014, det året som tillträde skett. Fr o m år 2015 blir föreningen en äkta brf. Föreningen innehar tomträtten Stockholm Snasahögarna 3 med adress Tranebergsplan 8, (8A - 8B) med en markareal om 781 kvm samt en byggnad med 19 bostadslägenheter om 913 kvm och 1 lokal om 127 kvm samt 6 parkeringsplatser. Byggnaden är uppförd i tre våningsplan exklusive källare och oinredd vind. Bottenplan har tidigare varit lokaler och är ombyggda mellan år 2010 - 2015 till bostäder, där 7 av 8 studiolägenheter färdigställs under juni månad år 2104 och 1 lägenhet färdigställs under år 2015. Slutbesked återstår för de 8 studiolägenheterna. Efter erhållet slutbesked kan studiolägenheterna tillträdas av ny

köpare (ägare). Enligt den tekniska utredningen behöver följande åtgärder vidtas: Renovering balkonger, putsning av fasad, måla trapphus, renoveringa av yttertak, utbyte av rör i källare, renovera ytskikt i tvättstugan samt komplettera med en tvättmaskin, utbyte av radiatoroch stigarventiler, renovering av elinstallationer samt iordningställa marken på baksidan. Samtliga av ovan åtgärder bedöms till ett belopp om 4 075 000 kr och kommer utföras snarast, dock senast 2015-12-31. Medel för ändamålet är reserverade. Byggnaden är försäkrad till fullvärde. Kommunalt vatten och avlopp samt uppvärmning via bergvärme med tillskottsenergi från oljepanna. OVK är utförd 2014-01-21. Energideklaration är utförd 2014-03-20 och senaste radonmätning är utförd 2014-02-06. Gemensamma utrymmen utgörs av ett cykelrum, en tvättstuga med en tvättmaskin, en torktumlare och ett torkskåp. För fullständig information förväntas spekulant ta del av säljarens lägenhetsbeskrivning och övrig information från säljaren samt föreningens stadgar, ekonomisk plan, teknisk utredning, energibesiktning, radonmätning och OVK m m.


KOMMUNIKATIONER Från bostadens byggnad är det endast ca 250 m till Alviks T-bana, tvärbanan, Nockebybanan och SL-bussar. Från Alvik med T-bana in till Stockholms Central (gröna linjen) är det endast ca 13 min färdväg. Från Alvik tar man sig lätt med antingen buss eller tvärbana mot Bromma Blocks och Bromma flygplats. SL-busshållplats finns ca 50 m från bostadens byggnad. Tvärbanan är en snabbspårväg mellan Sickla udde i söder, Alvik i väster och Solna centrum i norr. Den knyter samman SL-trafikens buss-, T-bane- och pendeltågslinjer runt centrala Stockholm utan att passera trängseln i city. Sommartid trafikerar pendelbåten M/S Movitz Alsviks brygga. Pendelbåten lägger till vid bryggan i Luxparken på vardagar och trafikerar sträckan Klara Mälarstrand - Lilla Essingen - Gröndal - Alviks strand Solna strand.


VID INTRESSE FÖR LÄGENHETEN – ATT TA NÄSTA STEG FINANSIERING Om ni inte redan fått lånelöfte från er bank, kontakta dem snarast för att erhålla ett sådant, så att ni har det till hands om beslut behöver fattas. Handpenning på 10% av köpesumman erläggs i samband med köpekontraktsskrivningen. Om banken är med och finansierar köpet, krävs att ni finansierar 15% med egna medel och banken resterande 85%. Önskar ni hjälp med en bankkontakt, tala med mäklaren så hjälper denne er med detta. BUDGIVNING Referens Mäklarbyrå tillämpar öppen budgivning. Det innebär att fastighetsmäklaren redovisar löpande det högsta budet till säljaren och övriga budgivare. En budgivningslista med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt redovisas till köpare och säljare vid bindande köpekontrakt. Säljaren har fri prövningsrätt, vilket innebär att säljaren inte behöver sälja till högsta budgivare. Bindande avtal mellan parterna uppstår först när båda parter undertecknat köpekontrakt och eventuella svävarvillkor ej är aktuella. Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren fram tills köpekontrakt har undertecknats. PERSONLIG BOENDEKOSTNADSKALKYL Önskar ni hjälp med en personlig boendekostnadskalkyl, vänligen kontakta mäklaren. BOAREA Boarea i prospektet hämtas normalt från taxeringsinfo, säljarens information eller bostadsrättsföreningens information. Uppmätningsnormerna i Sverige har genom åren förändrats, därför kan vi inte garantera att uppgifterna överensstämmer med dagens uppmätningsnorm. Om arean är av vikt för ert köp, är det då viktigt att ni beställer och bekostar en egen uppmätning av arean före köpet. UNDERSÖKNINGSPLIKT – BOSTADSRÄTT Detsamma som gäller för undersökningsplikt vid köp av fastighet, gäller i princip för bostadsrättsköpare.

En fastighet och bostadsrätt säljs i befintligt skick och uppgifter i objektsbeskrivningen har lämnats av säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om det finns en påtaglig anledning till det. Därför har ni som köpare en långtgående undersökningsplikt och underlåter ni den plikten har ni väldigt små möjligheter att i efterhand påtala brister som ni borde ha upptäckt eller förväntat er med tanke på ålder, skick och omständigheter i övrigt vid överlåtelsetillfället. Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten, vilket omfattar såväl lägenheten som hela fastigheten och bostadsrättsföreningens ekonomi och förvaltning. Köparen skall exempelvis ta del av föreningens senaste årsredovisning. MÄKLARENS ROLL Fastighetsmäklaren är en opartisk mellanman och ska tillvarata både säljarens och köparens intressen. Mäklaren hjälper båda

parter genom affären och bistår med information och rådgivning. Mäklaren är till för er, så ta möjligheten och ställ frågor som ni funderar över. FMF PLUSTJÄNSTER Som medlem i Fastighetsmäklarförbundet kan vi erbjuda kringtjänster för att göra bostadsaffären så smidig som möjlig. Fråga mäklaren så bistår denne med mer information, alternativt läs mer på www.referens.eu. Varken Referens Mäklarbyrå eller ansvarig mäklare uppbär några ersättningar för FMF Plustjänster För mer information/visning, kontakta Per Allan Uhlén (ansvarig mäklare) 070-654 15 10 perallan@referens.eu Referens Mäklarbyrå Luxgatan 8, Lilla Essingen


Tel v채xel 08-250 250 Luxgatan 8, Lilla Essingen www.referens.eu

Tranebergsplan 8A (C4)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you