Page 1

7/2013

Rambla del Raval, 29-35, local 5 – 08001 – Barcelona - Tel. 93 342 68 10 - Fax. 93 342 68 11 - www.sap-ugt.cat - sap@sap-ugt.cat

DISPOSITIU “LLENÇOL” A TOTES LES COMISSARIES !!! En reacció a la intenció manifestada pel Govern de la Generalitat de Catalunya de que les retallades en retribucions als membres del Cos de Mossos d’Esquadra, aquest 2013, siguin “com a mínim” les mateixes que les efectuades durant el 2012, SAP-UGT proposa a tot el col·lectiu i a la resta d’organitzacions sindicals el “DISPOSITIU LLENÇOL”. Objectiu del “Dispositiu Llençol“: Plantar de manera indefinida a partir del matí de demà divendres davant de totes les comissaries i unitats del CME d’arreu del país un llençol o pancarta amb lemes reivindicatius que denunciïn la pèrdua de poder adquisitiu dels mossos, així com la pèrdua en la qualitat de la seguretat pública. Els llençols i pancartes es penjaran per part de delegats de SAP-UGT a la via pública i espais propers a les comissaries, i convidem a tots els membres del col·lectiu a fer el mateix. Missatges: PODEU COL·LABORAR AMB EL LEMA REIVINDICATIU QUE A CADASCÚ LI DICTI LA SEVA IMAGINACIÓ.

IMPORTANT: recordeu que el lema és lliure i que exerciu el vostre dret constitucional a la llibertat d’expressió. Únicament heu de tenir la precaució de penjar-los, preferentment, en la via pública, mai en espais privats, i sense alterar el “normal funcionament de les instal·lacions”. Us recordem que aquesta és una acció que posa molt i molt nerviosos als responsables polítics del CME, PER LA QUAL COSA US CONVIDEM A QUE ENS ENVIEU FOTOS PER TAL DE PENJAR-LES A LA NOSTRA WEB I FER-NE DIFUSIÓ PER LA XARXA I ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ.

DENUNCIEM DAVANT DE TOTA LA OPINIÓ PÚBLICA EL VERITABLE ESTAT DE LA SEGURETAT CIUTADANA A CATALUNYA !!!

mossos en lluita! Comissió Executiva del SAP-UGT Barcelona, 20 de gener de 2012

c-7-llencolada  
c-7-llencolada