Kungens Kurva 2018 01

Page 1

1 2018

ROLIGARE, FRISKARE & STARKARE

5

tips att göra på sportlovet!

Nytt lov, nya möjligheter! I skrivande stund skådar jag ett alldeles snötäckt vinterlandskap utanför mig. Vare sig det ligger kvar eller inte ser vi nu fram emot ett härligt sportlov. Kanske för att få en paus i vardagen, njuta av gemenskap med familj och vänner eller för att börja ta tag i det där som fått halka efter. Passa på att komma ut och åka skidor, skridskor eller tillbringa en stund på löpbandet! Här, omkring Kungens Kurva, finns det en mängd aktiviteter att göra för stora och små; hoppa på trampoliner, äta extra gott på någon av alla lunchrestauranger, shoppa, lek på lekland eller njuta av den vackra omkringliggande naturen. En tid för att tanka lite energi och stanna upp i vardagen som så lätt rullar på av bara farten är något vi alla behöver ibland. Njut av det! Vi ses!

Hitta motivationen Vi besöker gymmet Nordic Wellness i Kungens Kurva för att få tips om hur du kan komma igång med träningen, och skapa de rätta rutinerna för att behålla lågan uppe.

Mårten Swahn,

Ordförande Kungens Kurva Företagarförening

Asiatisk smakrevolution I år firar restaurangen Bamboo South tio år av nöjda kunder i Kungens Kurva. Vi träffar ägaren för att höra vad som ligger bakom succén, på sidan 4.

LYCKÅ fåtölj (ställbar) Sänkt ett antal Sänkt pris pris på på ett begränsat begränsat antal Lamino. Lamino. och Yngve pall i grått fårskinn. LAMINO. Design Ekström. LAMINO. Design Yngve Ekström. Fåtölj Graphite. (14.480:-) Fåtölj och och pall pall ii ek ek och och fårskinn fårskinn Graphite.

9.990:15.990:– 15.990:–

Paketpris: Paketpris: (19.990:–) (19.990:–) 1.510:–/månad 1.510:–/månad

NEW ARRIVALS Alternativet

E4 MOT E4 MOT STOCKHOLM STOCKHOLM

i Kungens Kurva

Nu har årets möbelnyheter börjat komma in. Vi firar med flera bra erbjudanden. Se nyheterna i butiken eller på stalands.se.

214214 fåtöljer, 209 soffor och 9898 sängplatser attatt prova. fåtöljer, 209 soffor och sängplatser prova. 214 fåtöljer, 209 soffor och 98 sängplatser att prova. Vi bjuderVi på på kaffe och tårta lördag samt söndag. bjuder på kaffe – välj mellan 8 smaker. Vi bjuder på kaffe – välj mellan 8 smaker. E4 MOT Välkomna önskar vi vi påpå E4 MOT Välkomna önskar Stalands! SÖDERTÄLJE Välkomna önskar vi påStalands! Stalands! SÖDERTÄLJE Köp möbler nu, betala i maj.* Köp Köp möbler möbler nu nu – – upp upp till till 12 12 månaders månaders delbetalning. delbetalning.

en ägen sv g är vä skkärs n Mååns M n den al ed e rvvale r Ku u s ns K geen Kun g Kun

DiDi alo alo gg gg atat anan

Exklusivt Exklusivt erbjudande! erbjudande!

Nu är är vägen vägen Nu öppen igen igen öppen från Heron Heron City City från till Stalands. Stalands. till

Vid en delbetalning på 10 000 kr i upp till 12 månader betalar du 966 kr/månad för att slutbetala under räntefri period. Totalt belopp att betala är dåbetala 10 625 kr. Uppläggningsavgift 295 kr. Aviavgift 30 kr. Effektiv ränta 13,01 % (aug 2017). Kreditavtalet löper tills vidare. Kreditgivare Santander Consumer Bank. Erbjudanden kan ej kombineras. *Exempel vid ett kreditköppå på10 10000 000 kr: 95 krbetalar och aviavgift 0 kr. kr/månad För att slutbetala inom räntefri period betalar du 3period. 365 kr/mån i 3 månader. Totalt belopp är då 095 kr. Du kan också 295 betalakr. hela beloppet30 sista Effektiv ränta 5,84 %Kreditavtalet (dec. 2017) omlöper kreditbeloppet återbetalas under räntefri period.Consumer Mer information Kreditgivare Santander Bank. Vid en delbetalning kr Uppläggningsavgift i upp till 12 månader du 966 för att slutbetala under räntefri Totalt belopp att betala äratt då 10 625 kr.10Uppläggningsavgift Aviavgift kr.betalningsmånaden. Effektiv ränta 13,01 % (aug 2017). tills vidare. Kreditgivare Santander Bank.i butik.Erbjudanden kan ejConsumer kombineras.

Kungens 10. 80 300. Kungens Kurva. Kurva. Månskärsvägen Månskärsvägen 10. 08-505 08-505 80Månskärsvägen 300. Kungens Kurva. 10. 08-505 80 300. Öppettider: Vardagar 10–19. Lördagar 10–18. Söndagar 11–17. Öppettider: Vardagar 10–19. Lördagar 10–18. SöndagarVardagar 11–17. Öppettider: 10–19. Lördagar 10–18. www.stalands.se www.stalands.se Söndagar 11–17.


2

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

Kom igång på sportlovet!

tips att göra på sportlovet!

”Hitta det du tycker är kul att träna och träna utifrån din egen nivå, och bygg upp därifrån.”

Har det späckade schemat, influensan eller rent av brist på lust stått i vägen för att uppfylla det där nyårslöftet om en mer hälsosam livsstil? Låt sportlovet bli de första stegen mot ett starkare du. Vi besökte Nordic Wellness i Kungens Kurva för att få motivationstips. Text Elin Liljero Eriksson Foto Rickard L Eriksson Det pulserar inne i det nya gymmet Nordic Wellness, en våning upp i Kungens Kurvas Shoppingcenter. Men tack vare den 2 000 kvadratmeter stora ytan känns det allt annat än en svettig gymlokal. – Jag älskar att det är så luftigt här. Man får en skön överblick, säger Sara Östmark och lyfter upp en kettlebell i området av fria vikter längst ner i lokalen. Sara jobbar här till vardags, nu som receptionist, men också snart för att ta hand om barnpassningen, som gymmet tillhandahåller under vissa tider. – Jag försöker träna nästan varje dag. Just nu tränar jag mest med fria vikter, men jag ska komma igång med konditionen också snart tänkte jag, säger hon. Saras kollega Arvid Öhman flikar in: – Det bästa är att personalen också tränar. På så sätt kan vi vara extra mycket till hjälp. Sedan har vi en väldigt familjär stämning här. Man blir verkligen inspirerad till att träna, inte minst i de här lokalerna och med de moderna maskinerna. Även om man känner sig osäker gör maskinerna mycket av jobbet. Under sportlovet erbjuder Shop-

pingcentret i samarbete med Nordic Wellness en veckas gratis träning för den som vill prova på. – Vi erbjuder en helt förpliktelsefri vecka. Du kommer hit och säger att du vill träna gratis en vecka, vi skriver upp dig och du får tillgång till hela gymmet och alla klasser, berättar Arvid. Har ni något tips till den som vill komma igång med träningen? – Det är bara att göra, säger Arvid. Det kan låta enkelt, men det bästa sättet för att komma igång är faktiskt att komma till gymmet. Träningen behöver inte vara bra, snygg eller perfekt, bara du är här och gör någonting, och fortsätter att komma, så har du kommit en bra bit på vägen. – Vi har gruppträningspass, vilket jag tycker är det bästa sättet för att komma igång, säger Sara. Du blir peppad av en instruktör, du tränar mot dig själv och andra också om du vill. Det är kul och det är jobbigt, men du kan köra i din takt. Vad är tricket för hållbar träning? – Rutiner, rutiner, rutiner, säger Sara. När du har satt dem så är de svåra att svika, oavsett om du känner

5

1

Inte nudda golv

2

Upp och hoppa!

3

Skrid fram

4

Muminutställning

5

Lyxa med hotellnatt

Kronprinsessparets icke-vinstdrivande organisation Generation Pep vill sprida kunskap och engagera unga till en hälsosammare livsstil. IKEA stöttar initiativet och arrangerar därför under sportlovet till att leka ”Inte nudda golv”, där man ska försöka hoppa på olika dekaler i varuhusets vardagsrumsdel utan att hamna på golvet.

Leo’s Lekland erbjuder en mängd bus, lek och spännande utmaningar. Prova att lyfta de stora megabollarna, skjut bollkanoner eller svischa nerför de fartfyllda rutschkanorna. Fritt wifi och fräscht café och restaurang för föräldrar som hellre tar en paus medan barnen är in action.

När isen ligger fast och spegelblank är det ett gyllene tillfälle att dra på sig skridskorna och glida fram längs vackra Gömmaren. Tyst, stilla och omgiven av en underbar natur. En rekreation som är alldeles gratis. Men glöm inte varma chokladen!

Baserad på Tove Janssons bok ”Hur gick det sen?” kan du få följa Mumin, Lilla My och Mymlan genom spännande grottor och stora dammsugarslangar i en interaktiv föreställning full av känslor. Finns att uppleva på Vårby bibliotek.

Scandic hotell erbjuder alla sina medlemmar 20 procents rabatt på boende och 10 procents rabatt på mat under sportlovet. Varför inte unna sig en extra härlig kväll och natt på Scandic vi har här i Kungens Kurva?

Sara och Arvid både jobbar och tränar på Nordic Wellness i Kungens Kurva.

för att gå till gymmet eller inte. Följer du rutinerna kommer det att kännas bättre efteråt. – Målet man bör ha är att överträffa sina egna förväntningar varje dag, säger Arvid. Se vad kan du göra lite mer av eller lite bättre än vad du gjorde igår, vare sig det är att springa 30 sekunder längre eller att öka ett kilo i bänkpress. Att alltid försöka överträffa sig själv gör att man kan känna framgång och processen i att träna. Och det är viktigt. Vad är det vanligaste misstaget många gör? – Att sätta ribban för högt, säger Sara. Så ta det lugnt i början. Det är lätt att man blir sjuk och när man sedan ska komma tillbaka kör man på

alldeles för hårt, och blir aldrig riktigt frisk. Hitta det du tycker är kul att träna och träna utifrån din egen nivå, och bygg upp därifrån. På vilket sätt kan man få hjälp här på plats? – Vi har en fullkomligt kompetent PT som finns att tillgå. Sedan har vi ju även personal som tränar själva på gymmet så det är bara att komma hit och be om hjälp. Vi hjälper gärna till att ta de första stegen, säger Arvid och tillägger: – Och ta med barnen till gymmet! Vi har en fin kids club där man kan lämna sina barn. De får kolla på film, läsa böcker och leka. De behöver inte störa men ändå ha kul och vara trygga.

Tips!

Under sportlovet erbjuder Nordic Wellness i samarbete med Kungens Kurva Shoppingcenter gratis träning i en vecka.


3

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

NYHET

NYHET

Z MODULSYSTEM 3st

PRIME 3-sits soffa i tyg Diamond

4.995:-

8.990:-

(ord.pris 6.885:-)

(ord.pris 10.990:-)

STALANDS.SE

PRIME fåtölj 4.990:- (5.990:-) pall 2.790:- (3.290:-)

NEW ARRIVALS

Nu har årets möbelnyheter börjat komma in. Vi firar det med flera bra erbjudanden. Se nyheterna i våra butiker eller på stalands.se. Välkommen! NYHET

NYHET

NYHET

BRIGHT 4-sits soffa delbar/320cm i tyg Classic Velvet 16.990:-.

STALANDS CARRIE 3-sits delbar/269cm tyg Meda 15.950:- (19.685:-).

SÄNG DREAM ROYAL rammadrass 7-zonad pocket och bäddmadrass Soft 2x90x200 inkl ben 16.980:-. STRIPE gavel 4.995:-.

STALANDS - MÖBLER RUNT HELA STAN. Webbutik och öppettider: stalands.se Kungens Kurva Månskärsvägen 10 08 - 505 80 300

Södermalm Åsögatan 121 08 - 702 78 00

Nacka - Järla Sjö Gustaf de Lavals Torg 3 08 - 544 70 680

CORNWALL SOFFA 3 sits i tyg Soft grå 11.990:-.

KÖP MÖBLER IDAG, BETALA I MAJ *

NYHET

FARGO plankbord med många möjligheter. Vi skapar ett unikt matbord som passar just dig. Välj storlek, underrede, träslag, rak eller naturlig kant. Oljad ek fr. 10.256:- Valnöt fr. 12.328:-.

Lördag och söndag bjuder vi på KAFFE & TÅRTA

Sollentuna - Rotebro KOM köpcentrum 08 - 544 70 860

Täby - Viggbyholm Fogdevägen 4 08 - 544 70 850

Vällingby Jämtlandsgatan 64 08 - 687 93 90

STALANDS

*”Köp möblerna idag, betala i maj”: Exempel vid ett kreditköp på 10 000 kr: Uppläggningsavgift 95 kr och aviavgift 0 kr. För att slutbetala inom räntefri period betalar du 3 365 kr/mån i 3 månader. Totalt belopp att betala är då 10 095 kr. Du kan också betala hela beloppet sista betalningsmånaden. Effektiv ränta 5,84 % (dec. 2017) om kreditbeloppet återbetalas under räntefri period. Mer information i butik. Kreditgivare Santander Consumer Bank.


4

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

Lin Sun Chen driver restaurangen Bamboo South i Heron City.

Tio år av asiatisk smaksuccé ”Smak är det absolut viktigaste för oss.”

Inne i Heron City ligger det smakrika köket Bamboo South. En asiatisk wok- och sushi-succé som Lin Sun Chen och hennes man har drivit i snart tio år. För Kungens Kurva-magasinet avslöjar hon hemligheten bakom framgången. Text Elin Liljero Eriksson Foto Rickard L Eriksson I ett kök i full action och med vilda flammande eldar, tillagas asiatisk mat framför öppen ridå. Det går snabbt, enkelt, men är aldrig utan smak. – Smak är det absolut viktigaste för oss. Vi bjuder på stora portioner, håller en hög nivå och visst försöker vi laga snabbt, men det allra viktigaste för oss är kvaliteten, säger Lin Sun Chen. Tillsammans med sin man äger hon också en ytterligare restaurang i Stockholm och två företag i Kina. Här, i Heron City, har de funnits sedan tio år. – Genom de här åren har Heron City vuxit mycket och allt fler människor hittar hit. Vi har alltid haft mycket att göra, men nu har vi också fått många stamkunder, säger Lin Sun Chen. Hon vill inte avslöja vilken rätt som är populärast, men berättar att: – Vi har vissa kunder som ätit lunch här i alla år och alltid väljer kyckling med cashewnötter. De vågar inte testa något annat eftersom de tycker att den är så god.

Hon berättar att Bamboo South skiljer sig från andra liknande restauranger, som ofta är familjeföretag. – Vi är ett stort företag med en grupp människor. Därför är det väldigt viktigt för oss att jobba bra som grupp, vilket jag tycker att vi gör. Själv fokuserar hon mycket på att ligga i framkant när det gäller att hitta nya rätter och smaker som passar in i Bamboo Souths koncept. – Jag reser mycket, inte minst till Asien, för att kvalitetssäkra och hitta de allra bästa rätterna för oss. Jag går också ofta ut och äter på olika, fina restauranger här i Sverige för att få inspiration. Även om man känner igen många klassiska rätter på menyn, avslöjar Lin Sun Chen att det finns något alldeles unikt med Bamboo South: – Vi har en speciell sås som vi tagit fram och enbart finns i våra rätter. Det tog tid att testa sig fram tills vi till slut hittade den. Den är helt unik för oss och finns med i de flesta av våra rätter.

Och kanske är det såsen som ligger bakom framgången. Men trots att Lin Sun Chen och hennes man gör succé, både inne i Stockholm city och här i Kungens Kurva, har de inga planer på att expandera. – Nej, vi har tre barn så vi har fullt upp. Vi tycker att det räcker med de restaurangerna vi har. Expanderar vi finns det risk att vi tummar på vår kvalitet, och det vill vi aldrig göra.

”Jag reser mycket, inte minst till Asien, för att kvalitetssäkra och hitta de allra bästa rätterna för oss.”


5

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

VITVAROR FÖR

20.000

NÄR DU KÖPER ETT MARBODALKÖK*

Läs mer på marbodal.se *Köp kökssnickerier för minst 60 000 kr och få vitvaror för 20 000 kr. Välj ur Marbodals sortiment från NEFF/Siemens/Electrolux. Erbjudandet gäller 11/1 -26/2 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Läs mer på marbodal.se

Marbodal Kungens Kurva Geometriv 1B, Stockholm Tel: 08-556 460 20 marbodal.se/kungenskurva Öppet: Mån – Fre 10–18, Lör 11–16, Sön 11–15

INRED MED MATTOR - Hos oss hittar du alla typer av mattor!

Nyhet!

ANTIBES Finns i storlekar upp till 200x290 cm och i grön, grå, blå samt natur.

FRÅN

CASA Fyra olika färger,

1.595:-

flera storlekar.

FRÅN

285:-

SÄBY Sex olika färger, flera storlekar.

FRÅN

495:-

COCKNEY Fyra olika färger, flera storlekar.

FRÅN

1.495:-

Matt-Tema Kungens Kurva Jägerhorns Väg 3, Kungens Kurva • 08-740 10 11 • Vardagar 10–18, Lö 10–16, Sö 10–16 www.kungenskurva.matt-tema.se

Kungens Kurva


6

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

Nordens största handelsp

73

Välkommen till oss i Kungens Kurva! Här finns mer än allt du behöver – över 150 butiker, restauranger samt massor med nöjen. BARN & LEKSAKER Babyproffsen (69) Tangentvägen 20 (C3) Big Baby (30) Jägerhorns väg 6 (G4) BILAR & TILLBEHÖR Toyota Center Metro Auto (19) Ellipsvägen 4 (C4) BYGG, BAD & KÖK Ballingslöv (61) Tangentvägen 7 (B4) Ekenhuset (53) Ryttarhalsvägen 15 (A4) Ekströms Glas (56) Smista Allé 28 (H4)

HTH Köksforum (70) Geometrivägen 3 (B4) Jula (67) Tangentvägen 16 (C3) K-rauta (44) Månskärsvägen 1 (B2) Kärcher Center (46) Månskärsvägen 10 (B1) Marbodal (22) Geometrivägen 1 (C4) Nilsson & Co Badrum (35) Jägerhorns väg 15 (F5) Puustelli Kök (24) Geometrivägen 5 (B4)

FÖR FÖRETAG Copiax (20) Ellipsvägen 10 (A4) Dametric (36) Jägerhorns väg 19 (F4)

Tamro (50) Prismavägen 6 (A1) Terco (52) Pyramidbacken 6 (B1)

Kungens Kurva Shoppingcenter (40) Modulvägen 6 (E3) KungSängen (71) Månskärsvägen 1 (B2)

Despec Sweden (51) Pyramidbacken 6 (B1)

HEM & INREDNING Cervera (62) Tangentvägen 9 (B4)

Kontorab (33) Jägerhorns väg 8 (F4)

Chilli (01) Diagonalvägen 1 (A3)

Mio (16) Dialoggatan 4 (C2)

Scania-Bilar Sverige (38) Kungens Kurvaleden 5 (A1)

Go to bed (73) Geometrivägen 5 (B4)

Ohlssons Tyger (42) Modulvägen 6 (E3)

Sekanten (47) Månskärsvägen 10 (B1)

Hemtex (09) Dialoggatan 2 (C2)

Royal Design (43) Modulvägen 12 (E3)

Serikett (31) Jägerhorns väg 7 (G4)

Ikea (39) Modulvägen 1 (E3)

Stalands Möbler (48) Månskärsvägen 10 (B1)

Matt-tema (26) Jägerhorns väg 3 (G4)


7

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

plats – för hela Stockholm Vi gratulerar vinnarna i läsartävlingen! Rätt svar Julstjärnorna var placerade på sidorna 2, 4, 6, 9 och 10 i decembernumret.

Följande har vunnit presentkort hos Kungens Kurva Shoppingcenter, värde 500 kr: Hilda Aitman, Hägersten Alva Halvarsson, Hägersten Sadaf Nasimi, Skogås Nguyen The Ngoc Hoa, Skärholmen Matilda Warn, Skärholmen Följande har vunnit en årsprenumeration på tidningsmagasinet Vin & Bar, värde 360 kr: Sven Niklasson, Huddinge Ulla Ljung, Hägersten Christer Forsberg, Skärholmen Eva Germundson, Huddinge Bosse Pettersson, Huddinge

Vinsterna skickas per post.

Hos oss parkerar du gratis tusentals P-platser!

Sängjätten (14) Dialoggatan 2 (C2)

ÖoB (68) Tangentvägen 16 (C3)

HOTELL Hotell Dialog (07) Dialoggatan 1 (B2)

MODE Dressmann (63) Tangentvägen 14 (C3)

Scandic Hotels (18) Ekgårdsvägen 2 (G3) LIVSMEDEL City Gross (03) Diagonalvägen 4 (A4) Ica Kvantum (60) Tangentvägen 4 (E4) Life (57) Tangentvägen 2 (E4) Systembolaget (59) Tangentvägen 2 (E4) Willy:s (15) Dialoggatan 2 (C2)

Johnells (65) Modulvägen 6 (E3) KappAhl (41) Modulvägen 6 (E3) SERVICE Apoteket (02) Diagonalvägen 10 (A4) Bankomat (Heron City, plan 1) Dialoggatan 2 (C2) Bankomat (Kungens Kurva Shoppingcenter, plan 0) Modulvägen 6 (E3)

Bankomat (Kungens Kurva Shoppingcenter, plan –1) Modulvägen 6 (E3) Bankomat (Ica) Tangentvägen 4 (E3) Hair by Sisters (23) Geometrivägen 5 (B4) Kontanten (Circle K) Ekgårdsvägen 4 (F3) Kontanten (Willy:s) Dialoggatan 2 (C2) Kronans Droghandel (05) Diagonalvägen 10 (A4) Pantamera pantmottagning (74) Pyramidbacken 6 (C2) Rinse (12) Dialoggatan 2 (C2) Skult (72) Modulvägen 2 (E3)

Swedbank (34) Jägerhorns väg 9 (F4)

Sea Hund & Katt (54) Ryttarhalsvägen 21 (A4)

Bamboo South (08) Dialoggatan 2 (C2)

SPORT & FRITID Annikas Hundkälla (28) Jägerhorns väg 5 (G4)

Sportson (27) Jägerhorns väg 4 (G4)

By (04) Modulvägen 6 (E3)

ÄTA & FIKA Amazon (73) Dialoggatan 2 (C2)

India Dream (25) Jägerhorns väg 1 (G4)

Arken Zoo (32) Jägerhorns väg 8 (F4) Erlandsons Brygga (45) Månskärsvägen 10 (B1) Evidensia Södra Djursjukhuset (49) Månskärsvägen 13 (B1) Intersport (66) Tangentvägen 16 (C3) Kurvans Djurhälsa (29) Jägerhorns väg 5 (G4) Sats (13) Dialoggatan 2 (C2)


8

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

Vi tillagar och serverar asiatisk mat från ett öppet kök där kockarna wokar maten i sina eldfängda pannor. Vår mat är välkryddad, nyttig och innehåller mycket grönsaker och andra spännande råvaror.

08-710 75 30

bamboosouth.se

Välkommen till Bamboo South i Heron City, Kungens Kurva! Lunch serveras Mån – Fre 11:00 – 14:00

Boka bord online! weidao.se eller ring 08-209 815

UPPTÄCK ASIENS

MEST SPÄNNANDE SMAKER Låt oss ta er med på en resa där vi valt ut de bästa smakerna från Asien och låtit dem mötas i en harmonisk miljö. Vi erbjuder genuina rätter lagade med unika råvaror, serverade av engagerad personal i en välkomnande atmosfär. Weidao betyder just smak och det är det som är själva kärnan i vårt koncept. Vi vill låta våra gäster uppleva det vi har gjort under våra resor på jakt efter det allra bästa Asien har att erbjuda. Weidao står därför för de allra bästa smakerna, de finaste råvarorna och den bästa servicen. Vi serverar Asiens guldkorn helt enkelt. Prova gärna vår Pad Thai, Ramen, Sushi eller någon annan av våra många rätter.

Välkommen in för att smaka!


E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

Hem ljuva hem Hemma är inte en plats, det är en känsla.

orangeri1.com |

Levande shopping

Njut av sportlovet på Heron City. Ta med barnen, släpp lös fantasin och bygg Lego med massor av andra. Kanske får ni nya kompisar att gå på bio med, eller bowla, eller fika, eller äta...

Sportlov på Heron City!

orangeri1 | Dialoggatan 6, Kungens kurva

Välkommen in i värmen.

Kom och bygg med Lego på Heron city från lördag 24/2 till Tisdag 27/2, varje dag kl 10–17.

Värde

14kr

Köp 1 valfri kaffe – få 1 valfri liten kaffe på köpet! Välkommen in till McDonald’s® Lindvreten, Kungens Kurva och Heron City! Lämna in kupongen i kassan när du beställer. Erbjudandet gäller endast en gång per person och köptillfälle på McDonald’s Lindvreten, Kungens Kurva och Heron City 20/3 till 24/4 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Värde valfri liten kaffe 14 kr.

Bowling, biljard, massor av god mat och biofilmer. spännande sportlov på heron city.

www.heroncity.se

9


10

7

E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

”Ät gott och må bra!”

lunchtips i Kungens Kurva

1

CHILI & WOK

Shoppingcentret, Modulvägen 6

Den glödande asiatiska restaurangen på andra våningen i Shoppingcentret serverar varje dag en riklig lunchbuffé av genuina rätter av ägarnas familjerecept, inklusive sallad och sushi, mellan klockan 11-15 för 100 kronor. En hit för dig som är i närheten.

2

INDIA DREAM Jägerhornsväg 1

Härligt hett och smakrikt, vare sig du väljer en mild korma eller en stark vindalo. En mysig restaurang som varje vardag mellan klockan 11-14.30 erbjuder en mängd olika lunchalternativ från 79 kronor.

3

5

Blombacken 2

6

Varför inte ta en långlunch med bowling och burgare? Här, inne i Heron City, kan du uppleva kombinationen. I år fyller O’Learys 30 år och firar till och med mars med en utökad meny av amerikanska klassiker med en liten twist. Det finns också utvalda lunchrätter varje dag för 99 kronor.

Diagonalvägen 10

Mc DONALD'S Diagonalvägen 10

En riktig trontjänare som alltid garanterar en nylagad, prisvärd och effektiv lunch. Visste du förresten att klassikern Big Mac fyller 50 år i år? Något som kedjan utlovar ett stort firande av.

O’LEARYS

Heron City, Dialoggatan 2

SUBWAY

Den populära smörgåskedjan erbjuder fräscha mackor och sallader. Smidigt att ta med sig på språng, men det går lika bra att äta på plats. Varför inte testa den utvalda Sub of the day, en 35 centimeter lång matig dubbelsmörgås, för 35 kronor?

ZETAS TRÄDGÅRDSCAFÉ Caféet, som ligger i denna omtalade och omtyckta handelsträdgård, erbjuder fräscha luncher tillagade av säsongens råvaror i en miljö där du kan skåda årets vackra årstidsväxlingar från första parkett. Lunchen serveras mellan klockan 11-14 på vardagar och kostar cirka 130 kronor.

4

Chili & Wok ligger en trappa upp i Kungens Kurva Shoppingcenter.

7

AMAZON

Heron City, Dialoggatan 2

”Lunchbuffén på Chili & wok är given för den som är hungrig och söker efter kvalitativa rätter.”

Exotisk lunch från världens alla hörn i riktigt härlig djungelmiljö hittar du inne på Heron City. Utvalda lunchrätter serveras mellan klockan 11-15 från 89 kronor.

Välkommen till vår restaurang med äkta indisk mat Måndag–fredag 11:00–22:00 Lördag–söndag 12:00–22:00 Jägerhorns väg 1 (mitt emot Siba) Boka bord: 08-680 00 06 www.indiadream.se

NU STÖRRE LOKALER MED AFFÄRSLUNCH ELLER FESTMÖJLIGHETER – UPP TILL 100 PERSONER!


E N T I D N I N G F R Å N F Ö R E TA G A R F Ö R E N I N G E N – N O R D E N S S T Ö R S TA H A N D E L S P L AT S F Ö R H E L A S T O C K H O L M

NYA KAROQ. UPPTÄCK DET OVÄNTADE. KAROQ är en helt ny, välutrustad och kompakt SUV från Škoda. Den erbjuder ständig uppkoppling, avancerad fyrhjulsdrift och högsta säkerhetsnivå. Redan korad till Årets familjebil av Tidningen Motorföraren och MHF, och Motormännen utnämner den till Årets smartaste bil. Välkommen in och provkör.

ŠKODA APPLE CONNECT CARPLAY

ŠKODA KAROQ TSI 115 hk fr. 215 600 kr

ANLÄGGNINGAR: Bromma, Infra City, Sätra, Södertälje, Täby ÖPPETTIDER: Måndag–fredag 9–18, Lördag–söndag 11–16 Läs mer om aktuella erbjudanden på skodastockholm.se Bränsleförbrukning blandad körning 4.6 l/ 100 km, CO2 119 g / km. Miljöklass EU6. Kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

11