PRÄSSI15

Page 1

PRÄSSI VEME OY:N ASIAKASLEHTI

2 TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET 3 UUTTA TEKNOLOGIAA 5 MUKANA TOIMINNASSA 6 HIILINEUTRAALI VEME 7 UUTTA VEMELLÄ 10 PURE RECYCLING 11 VEMELLÄ TAPAHTUU 12 AVANT TECNO 13 MUKANA YHTEISTYÖSSÄ 16 OTA YHTEYTTÄ

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

1


TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET

Hiilineutraalisuus on kunnianhimoisena tavoitteenamme vuonna 2022!

Uusi 12 kw:n laser saatiin juuri asennettua ja kesällä tuli kaksi hitsausrobottia tuomaan lisää tehostusta tuotantoon. Pulverimaalaamon lisäksi saimme myös märkämaalaamon tiloihimme.

Voittajana eteenpäin! Syksy ja alkutalvi lähtivät vauhdilla käyntiin ja mahtava kesä on edessä. Vemellä olemme päivittäneet hienoja suunnitelmia aina vuoteen 2025 saakka. Tuotannossa on täydet kierrokset päällä ja paljon uutta on kehitteillä. Automaatioastetta ja tuottavuutta on nostettu isolla kädellä.

Prässi 15

2

Pari asiaa ovat olleet viime aikoina vahvasti esillä liittyen koko maailmaa kohdanneisiin vitsauksiin. Siitä on seurannut nopeita hintoihin ja työvoimaan kohdistuneita ongelmia, joista en tässä viitsisi ja jaksaisi edes mainita enempää. Kuitenkin kaikki nämä ongelmat tietävät. Lyhyestä virsi kaunis! Kiitän vemeläisiä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvin tehdyistä töistä ja oikeista ratkaisuista. Hiilineutraalisuus on edelleen kunnianhimoinen tavoite ja tahtotila vuonna 2022!

Terveisin, Lasse Aaltonen

Veme Oy:n asiakaslehti Nro 15, 1/2022 Toimituskunta: Lasse Aaltonen, Tommi Seesto, Joni Friman Summit Media Oy: Janne Ketola, Saara Räihälä, Anniina Vähätalo, Laura Ketola Paino: T. Nieminen Oy, Painola

VEME OY:N ASIAKASLEHTI


UUTTA TEKNOLOGIAA

Veme Oy:n uusi laser

Bodor P3015 12kW

Veme Oy:llä on nyt käytössä tehokkaista suurteholasereistaan tunnettu Bodor Laser. Metallin laserleikkauksessa Bodor Laserin valmistamat modernit koneet tekevät mittatarkkaa ja nopeaa jälkeä nykyaikaisella kuitulasertekniikalla. Kustannustehokkuudesta ja laadukkaasta leikkausjäljestä tunnustetut Bodorin laserleikkauskoneet leikkaavat tehokkaasti pienetkin sarjakoot, kappaleiden konstruktiomuutokset sekä vaikeat ja pikkutarkat yksityiskohdat ja muodot. Bodorin metallintyöstökoneet täyttävät myös CEturvallisuus- ja ympäristöstandardit. Bodor Laser on yksi maailman johtavista kuitulaserratkaisujen toimittajista ja suurimpia kuitulaserleikkauskoneiden valmistaja, jonka tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita laser- ja levytyöstökoneita. FMS-Service Oy on edustanut Bodor Laser -koneita Suomessa yksinoikeudella vuodesta 2018 alkaen. Vuoteen 2021 mennessä olemme toimittaneet ja

asentaneet Bodor-kuitulaserleikkauskoneita jo lähes 40 kappaletta suomalaisille ja virolaisille asiakkaillemme. Bodor Laser on suurimpia nimenomaan +10kW suuritehoisten kuitulaserkoneiden valmistaja. Bodor lanseerasi ensimmäisenä maailmassa 30kW ja 40kW suurteholaserit ja yritys oli ensimmäinen, joka lanseerasi 12kW ja 20kW suurteholaserit. Maailmalla Bodor lyö kuukaudesta toiseen suurteholasereiden myyntiennätyksiä ja tämä takaa suurimman markkinaosuuden myynnissä koko maailmassa. Yrityksenä Bodor Laser on palkittu useana vuonna kansainvälisillä palkinnoilla. Nämä tehokkaat, optimoidut ja edistykselliset laserleikkausratkaisut saavat aikaan päivityksiä ja muutoksia metallin leikkausprosessiin.

VEME OY TOIVOTTAA ONNEA LEIJONILLE JA MUILLE OLYMPIAMITALISTEILLE!

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

3


UUTTA TEKNOLOGIAA

Uudet robotit Yaskawa Motoman - kaksi AR2010 robottihitsaus- järjestelmää AR-sarjamme 6-akselinen robotti Motoman AR2010 on optimaalinen robotti kaarihitsaukseen.

4 metrin laajalla työalueella tämä robotti tukee isojen kappaleiden hitsausta.

Uusi rumpukone Vibromak VKUE 1600 Vibromak-täryviimeistely on helppo ja edullinen menetelmä käsitellä kappaleet pinnoiltaan viimeistellyiksi tuotteiksi. Menetelmä sopii sarjoina valmistettaville kappaleille, joiden työstö käsin on hidasta, kallista tai muotojen vuoksi vaikeaa.

Rumpukoneen työjälkeä

4

VEME OY:N ASIAKASLEHTI


MUKANA TOIMINNASSA

Veme Oy ja Laitilan kaupunki Yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita Laitilan kaupunki kuuluu Hinku-kuntiin, jotka ovat sitoutuneet tavoittelemaan 80 prosentin päästövähennystä vuoteen 2030 mennessä vuoden 2007 tasosta. ”Kaupunki ei yksin toiminnallaan pysty toteuttamaan näitä tavoitteita, vaan muutos vaatii yhteistyötä ja toimia myös yrityksiltä. On ollut hienoa huomata, että Veme Oy nostaa kestävän kehityksen arvon korkealle toiminnassaan.” Laitilan elinvoimapäällikkö Juha-Matti Päivölä kertoo.

Hitsari Vesa Virtanen Vesa Virtasella on pitkä hirtoria Veme Oy:n kanssa, ja kesällä yhteistyötä tuleekin kuluneeksi jo 18 vuotta. ”Mukana on mukavaa porukkaa, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä.” Virtanen kuvailee. Virtanen kertoo että laajennukset, robotit ja uudet välineet ovat olleet positiivista kehitystä. Hitsaamisessa eteenkin robotin uudistuminen vaikuttaa merkittävästi ja antaa lisäapua.

”Yhteistyö Vemen kanssa on suoraa ja mutkatonta. Laitilan kaupunki on ollut tyytyväinen vuosia jatkuneeseen yhteistyöhön Veme Oy:n kanssa. Veme Oy:n kaltaisia suuria työllistäjiä kaupungissa tarvitaan aina. Yhteistyö on hyvin helppoa; vastuunottavaa toimintaa yrityksen arvojen mukaan.” Päivölä kuvailee.

Vemen juristin terveiset Veme: Työ- ja toimihenkilöiden kanssa on helppoa ja mielenkiintoista tehdä töitä. Saamme Vemeltä monipuolisia toimeksiantoja; kansainvälisten sopimusten läpikäynnistä päivittäisten yhtiö- ja työoikeudellisten kysymysten ratkomiseen. Vemellä varaudutaan riskeihin ja ollaan vastuullisia myös näin juridisesta näkökulmasta ajatellen. On hienoa huomata, miten Veme pyrkii ottamaan kaiken uusimman lainsäädännön ja mahdolliset Vemeä koskevat velvoitteet tosissaan ja heti käytäntöön. Veme ja Magnusson: Veme arvostaa sitä, että Magnusson toimii luottamuksellisesti ja joustavasti sekä hoitaa asian kuin asian alusta loppuun laadukkaasti. Olemme yhtä mieltä siitä, ettei juristin asiakkaan pitäisi joutua huolehtimaan tai murehtimaan juridisista seikoista, vaan juristin tulisi hoitaa ne mahdollisimman kokonaisvaltaisesti asiakkaan edun mukaisesti. Pidämme tärkeänä myös sitä, että juristi ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa, jotta hän pystyy huomioimaan asiakkaan liiketoiminnalliset ja kaupalliset näkökulmat juridisten kysymysten ja riskien lisäksi.

Kuka: Emilia Alakurtti, 27 v oikeustieteen maisteri Turusta Mitä ja missä: Asianajotoimisto Magnusson, kansallista ja kansainvälistä liikejuridiikkaa eri oikeudenaloilta. Toimistot meillä on Suomessa Helsingissä ja Tampereella, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Itselleni mieluisimmat oikeudenalat ovat yhtiö- ja sopimusoikeus sekä erilaiset yritysjärjestelyt, mutta toki kaikki ja kaikenlaisiin yrityksiin liittyvä juridiikka kiinnostaa. Terveiset Prässin lukijoille: Kaikesta maailmalla tapahtuneesta ikävästä huolimatta hyvää ja ennen kaikkea parempaa kevättä ja tulevaa kesää Prässin lukijoille!

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

5


VEME OY

HIILINEUTRAALI 2022 TOIMENPITEITÄ ✓ sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO14001 ✓ Yhteiskuntavastuullisena toimijana mukana Laitilan HINKU -VERKOSTOSSA ✓ mukana uuden ajan Pure Recycle -järjestelmässä. PURE RECYCLE on alumiinitölkin ja muovipullon palautusjärjestelmä ✓ LiikematkUSTUS vähenTYNYT | VÄHENEE 2019 - 2022 35 % ✓ Kaukolämpö (HAKE) öljyn tilalle ✓ LED -valaistus JOPA 80 %:IIN tiloista ✓ Paperin kulutus pienentynyt 30 % ✓ Loistehon poistaja sähköpääkeskukselle ✓ Kompressoreiden lämmöntalteenotto sekä paineentasausautomatiikka ✓ MaalaamoON uudet esikäsittelyaineet 2020 -> vedenkulutuksen säästö + UUDET AINEET YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ ✓ Maalaamon käynnistyksiä vähennetty 30 % ✓ MAALAAMON LÄMMÖN TALTEENOTTO ✓ Hydrauliprässin suljettu jäähdytysjärjestelmä ✓ Hydraulikoneille öljyanalyysi, ÖLJYNVAIHTO VAIN TARVITTAESSA ✓ Lähettämön ja ulkovalojen valaistus liiketunnistimilla ✓ Materiaaleille kylmävarastot ✓ Kappaleiden poistoon ja kuivaukseen hankittu energiaa säätäviä suuttimia ja ilmaveitsiä, PaineILman säästö 35 % ✓ Laserlamellien puhdistuslaite -> materiaalin säästö ✓ Romutus ja reklamaatioT pienentynEET KOLMASOSAAN 3 VUODESSA ✓ Tehdassalien lämpötilaa laskettu 2 asteella ✔ Varastonkiertoa tehostettu, ohjattu asiakkaita isompiin sarjakokoihin = parempi työn tehokkuus = energiansäästö ✓ Autojen sähkölatauspaikat

INVESTOINNIT ENERGIATEHOKKUUS EDELLÄ ✓ SÄHKÖTRUKIT ✓ Kuitulaserit 3 kpl -> sähkönkulutus murto-osa verrattuna vanhoihin Co² lasereihin ✓ Uusi rumpu veden kierrätysyksiköllä, ei päästöjä viemäriin ✓ Särmäyspuristimet 2 kpl servotoimisia, ei hydrauliöljykäyttöisiä -> 500 L öljyn säästö vuodessa ✓ Kaikki “käsihitsauskoneet” uusittu viimeisen 7 vuoden aikana ✓ Sähkötoimiset vesihanat ja uudet WC-ISTUImet -> vedensäästö 530 l / VRK ✓ Uudet vettä säästävät astiaN- ja pyykinpesukoneet ✓ automaattivalokatkaisijat

KÄYTETYN sähköN ENERGIANLÄHTEET:

100% UUSIUTUVA TUULIVOIMA

SISUPUTKI HIILINEGATIIVINEN LAHJOITETAAN TAIMI / JOKAINEN MYYTY PUTKI. Putkilla istutetaan KA. 18 000 kpl taimia. PUTKIA myydään 3000-4000 kpl VUODESSA. Yksi puu sitoo elinaikanaan keskimäärin 160 L polttoaineen päästöt.

SISUPUTKI

INVESTOINNIT KONEISIIN JA PALVELUIHIN TEHDÄÄN NIIN, ETTÄ ASIAKKAAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT VOIVAT KANNATTAVASTI VÄHENTÄÄ HIILIDIOIKSIDIPÄÄSTÖJÄ!

6

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

HIILINEUTRAALI 2022


UUTTA VEMELLÄ

Uusi pakettiauto ja teippaukset Veme Oy näkyy nyt myös toimistonsa ulkopuolella uudella pakettiautollaan. Uusi vihreämpi ilmeemme on päässyt näkyviin uusien teippausten avulla, ja näin vihreytemme ylettyy markkinoinnillisesti myös katukuvaan!

Maalausasema - uudet käsipistoolit Veme Oy:llä on käytössään Wagner Sprint Airfluid XE sähköstaattinen jauhemaalausasema sekä kaksin kappalein uusia Airmatickäsipistooleita PEM-X1.

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

7


UUTTA VEMELLÄ

Uusi CAB-135PD puhalluskaappi Veme Oy uudisti välineistöään uudella puhalluskaapilla. Contracorin painesyöttöiset PD mallit ovat vastaavia kuin CAB-P mallit, mutta varustettu hieman toiminnallisemmiksi pidempien tuotteiden puhaltamiseksi. Molempien sivujen lastausoviin on lisätty kumiverhouksella varustetut ja mitoiltaan 350 x 350 mm suuruiset läpivientiluukut. Raepuhalluskaapit ovat vahvarakenteisia all-in-one kaappeja, joissa on vakiona rakeenkierrätys ja ilmapulssitoimiset panossuodattimet pölyn erottamiseksi rakeesta. Kaapit soveltuvat erityisesti hienojen ja kevyiden puhallusrakeiden kanssa tehtävään puhdistukseen, purseiden poistoon, pinnan karhentamiseen, pintajännityksen nostamiseen tai viimeistelyyn. Puhallusmateriaaleina voidaan käyttää alumiinioksidia, piikarbidia, lasikuulia, teräsrakeita ja -kuulia sekä monia muovipohjaisia esikäsittelymateriaaleja.

Nipema märkämaalauskammio – 7,4m x 4,7m x2,6 m Nopeampia yhteyksiä Veme Oy on uusinut kuituverkkoa ja uudistanut palvelinkapasiteettiaan.

8

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

Veme Oy:n uusi maalauskammio on tarkoitettu hitsattujen teräsrakenteiden märkämaalaukseen ja kuivaukseen. Se on suunniteltu parantamaan tuottavuutta, vähentämään kustannuksia, vähentämään päästöjä ja tarjoamaan korkealaatuisia pintakäsittelyjä kaikissa vaativissa sovellutuksissa. Maalaustyö tehdään Graco Merkur korkeapainelaitteella. Nipema Oy toimitti laitteiston ja valmistaa linjoja teolliseen märkä- ja jauhemaalaukseen sekä liimojen ja massojen annosteluun yli 35 vuoden kokemuksella.


UUTTA VEMELLÄ

Uusi tasohiomakone Veme Oy:n uusi Holzmann FSM25AUTO on automaattinen pintahiomakone jaksotoiminnolla (esihionta, hienohionta ja kipinöinti). Koneen runko on valmistettu vakaasta, vääntöä kestävästä valusta maksimaalisen jäykkyyden ja vakauden takaamiseksi. Kiinnityspöytä (500 x 250 mm) on magneettisella työkappaleiden kiinnittyksellä: magnetointi / demagnetisointi ohjauspaneelin kytkimen kautta.

Lisävalvontaa uusilla kameroilla Kameravalvonta on osa yrityksen kokonaisturvallisuutta, ja Veme Oy onkin lisännyt tätä uusilla kameroilla entisestään. Kamerat edistävät ensisijaisesti työturvallisuutta.

Uusi naisten pukuhuone

Nämä pukuhuoneen kaapit saivat uuden elämän Veme Oy:n tiloissa.

Naisten pukuhuone on uudistettu vastaamaan yrityksemme arvoja kierrätetyillä kalusteillaan.

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

9


PURE RECYCLING

Pure Recycling – uusi innovaatio

Marraskuun lopulla markkinoille saapuu uusi innovaatio - maailman pienin pullojen ja tölkkien palautusautomaatti, jonka on kehittänyt start up-yritys Pure Recycling.

”Pullonpalautusautomaattiin teetetään metalliosia Veme Oy:lla ja yhteistyö on alkanut 2019 loppuvuodesta.” kertoo Chief Operating Officer virassa Pure Recyclingillä toimiva Kari Almen. Automaatti on vapaasti sijoiteltava, monitoimilaitteen kokoinen, pyörillä kulkeva laitos, joka toimii verkkovirralla. ”Vähän niin kuin tavallinenkin pullonpalautusautomaatti kaupassa, eli sinne voi laittaa muovipulloja ja tölkkejä. Se puristaa ne, erottelee omiin säiliöihinsä ja raportoi pantit niistä eteenpäin.” Kari Almen esittelee. ”Se on suunniteltu ravintolakäyttöön eli sen voi sijoittaa esimerkiksi tiskin taakse. Sinne voi laittaa 0,5 litran muovipulloja, pintkokoiset ja sitä pienemmät tölkit.” Pure Recycling on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Vemen kanssa. Kehuja saa eritoten se, miten Vemellä on nähty innovaation potentiaali ja lähdetty mukaan kehittämään ja kokeilemaan uutta. ”Ollaan saatu sellainen tuki, kuin oltaisiin jo isompikin asiakas.” Kari kiittelee. 16 vuotta yrittäjänä toiminut Kari Almen on tällä hetkellä oman toimensa ohella Pure Recyclingin toimitusjohtaja, mutta virallinen toimenkuva yrityksessä on operatiivinen johtaja. Työhön kuuluu tuotannon suunnittelua, logistiikkaa, jälkimarkkinointia ja koko liiketoiminnan käytännön kuvioita. Ostopuolelta työhön kuuluvat komponenttihankinnat ja neuvottelut sekä niiden kuljetusratkaisut sekä ensikokoonpanot. Uuden palautusautomaatin avulla saadaan säästöjä ravintolahenkilökunnan työmäärään ja logistiikkaan. Manuaalinen työ jää välistä pois, kun laite raportoi

10

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

taustajärjestelmän kautta pantilliset yksiköt Palpaan. Sieltä ravintolalle saapuu hyvistyslasku ja provision palautukset. Muitakin malleja on tuloillaan kuten asiakasmalli, joka soveltuu esimerkiksi pienenpiin kauppaliikkeisiin tai kioskeihin joihin isompi automaatti ei helposti mahtuisi. Kolmas malli on tulossa 2023 alussa, ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi asuinrakennusten kierrätyshuoneissa. ”On kätevää palauttaa pullot ja tölkit samalla kun vie vaikka biöjätteet, patterit, metallit ja muut jätteet. Ruotsalaiset ovat ottaneet idean vastaan jo todella hyvin.”, Kari kertoo. Yhteistyöstä Vemen kanssa Kari haluaa vielä mainita positiiviseksi erityisesti sen, että kun he ottavat yhteyttä Vemen suuntaan, niin vastaukset tulevat aina nopeasti. Muutospyynnöt ja tuotannolliset asiat otetaan tosissaan. ”On hienoa, että olemme saaneet niin paljon neuvoja. Meillähän ei ole ollut mitään aiempaa kokemusta metalleista, eikä tällaisen laitteen valmistamisestakaan.”

Laitteen näppäryyden videolta näkee osoitteesta www.purervm.com - käyhän kurkkaamassa!


MUKANA YHTEISTYÖSSÄ

Veme Oy Facebookissa ”Facebook on ollut hyvä uusi kanava meille mainostaa työpaikkoja”, toteaa tuotantopäällikkö Tatu Grönros. Hän kertoo työnhakupäivitysten saaneen hyvin jakoja. Niitä on jaettu myös LinkedIniin, joka on verkostoitumiseen ja työnhakuun keskittynyt sosiaalisen median kanava. Facebookissa tykätyimpien päivitysten joukossa ovat esimerkiksi myös työntekijöiden itse lähettämät videot ja kuvat, sekä istutusputkilähettiläs Michael Monroen vierailu Veme Oy:lla. ”On ollut hienoa huomata, että työntekijämmekin seuraavat Facebook-sivuamme ja tykkäävät postauksista!”, Grönros kiittelee.

Sosiaalisen median päivitykset näkyvät sitä laajemmalle yleisölle, mitä enemmän niihin reagoidaan. Siitä on hyötyä yritykselle ja koko henkilöstölle näkyvyyden lisäämiseksi markkinoilla, sekä työntekijöiden haussa.

Signode ja Veme Signoden hankintajohdon edustajat Fabrice Mollin Ranskasta ja Alexandru Ionas Saksasta kävivät neuvottelemassa tulevaisuudesta ja yhteistyön syventämisestä.

Istutusputki-lähettiläs Michael Monroe Kaikkien rakastama muusikko Michael Monroe toimii istutusputkilähettiläänä hyvän asian puolesta. Lähettiläämme kanssa on ilo tehdä yhteistyötä ja edistää vihreitä arvoja. Pistetään yhdessä metsät kasvamaan!

Jari Ollilla 60-vuotta Hallituksen puheenjohtaja Jari Ollilla juhlisti 60-vuotissyntymäpäiväänsä Veme Oy:n henkilökunnalta lahjaksi saamallaan laskuvarjohypyllä.

Villa IceCuben taidemonumentti Veme Oy on rakentanut Villa IceCuben edustalle taidemonumetin. Tilaajana monumentille toimi legendaarinen, entinen NHL- maalivahti Jani Hurme.

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

11


AVANT TECNO

Ostamme Vemeltä teräsrakenteita; eri kokoisia, näköisiä ja muotoisia – pääosin sinkittyjä komponentteja.

Avant Tecno ja Veme

Avant Tecno on 1991 perustettu perheyritys, joka valmistaa pienkuormaajia Ylöjärvellä. Liikevaihto on edellisellä tilikaudella ollut noin 145 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Avant Tecnolla on 260 henkilöä.

Yhteistyömme on kestänyt nyt noin 1,5 vuotta, muistelee Tero Kallioharju Avant Tecnolta. ”Olen toiminut Sourcing Category Managerina nyt vuoden, mutta hankintaa olen täällä tehnyt reilut 3,5 vuotta. Teräsrakenteiden hankinta on päävastuulla.” Näin ollen Tero on päässyt seuraamaan Avant Tecnon ja Vemen yhteistyötä alusta asti ja kehuu sen sujuneen hyvin.

Avant Tecnolla suunnitellaan myös erilaisia lisälaitteita pienkuormaajiin sopiviksi, kuten esimerkiksi kauhoja ja trukinpiikkejä joita löytyy yli 200 erilaista. Yrityksellä on paljon omavalmistusta – hitsausta, leikkausta, koneistusta ja levyjen särmäystä. Lisäksi heiltä löytyy omat maalaamot ja kokoonpanolinjat. Moni vaihe onnistuu alusta loppuun omissa tiloissa.

”Me ostamme Vemeltä teräsrakenteita; eri kokoisia, näköisiä ja muotoisia – pääosin sinkittyjä komponentteja”, hän kertoo.

Haastattelun lopuksi Tero tyytyväisenä toteaa, ettei voisi olla tyytyväisempi yhteistyöhön Vemen kanssa: ”Toimitusajat ovat pitäneet ja homma on toiminut kaikin puolin hyvin.”

Suomessa valmistetut taimenistutusputket ja vakat

Kysy lisää!

12

info@sisuputki.fi

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

Jälleenmyyjämme


MUKANA YHTEISTYÖSSÄ

Tuotamme VEME:lle Internet-, palomuurija varmistuspalvelut turvaamaan tuotannon toimintakykyä ja -varmuutta!

Vahvaa automaatio- ja sähköratkaisuosaamista

Pidetään yhteyttä www.laitilanpuhelin.fi Kari Riihimäki 050 406 6404 Vesa Kivekäs 050 349 0067 Jami Riihimäki 040 500 7377

Valitse oikein.

2. Tasolaser

Uusi C-sarja, I-sarja, Dream-sarja, P-sarja

1. Kansainvälisesti palkitut, kuitulaserkoneteollisuuden ehdotonta kärkeä edustavat Bodor-laserleikkauskoneet.

3. Putkilaser

4. Yhdistelmälaserit uudistunut CT-sarja, levylle ja putkelle

X- ja XA-sarjat sekä T- ja TA-sarjat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tutustu valikoimaamme www.fms-service.fi

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

13


Chemetall – kemikaalit maalauksen esikäsittelyyn ja metallintyöstöön

14

VEME OY:N ASIAKASLEHTI


Vipuvoimaa EU:lta Veme Oy kehittää toimintaansa Suomen Rakennerahasto-ohjelman ja Etelä-Suomen ELY-keskuksen avulla. Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahastoohjelma ja Etelä-Suomen ELY-keskus auttavat Veme Oy:tä tehostamaan ja automatisoimaan tuotantoa, siirtämään työtä Suomeen sekä parantamaan hiilineutraalisuutta.

Toimittaa koneet ja linjat teolliseen pintakäsittelyyn ja linjaukseen. Jauhe- ja märkämaalauslinjat Laitteet liimojen ja massojen annosteluun Robotit ja automaatio

Nipema Oy www.nipema.fi 040 041 5483

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

15


TIE

EN

AR

SA

IN PAP

VI

HT OR

TI

IE

NT

GI

N PU

RA EU

KA TU

NT IE

IN

E

Papinsaarentie 1, 23800 Laitila Vaihde:(02) 85 921 Tilaukset s-posti: tilaukset@veme.fi Hankinta s-posti: ostot@veme.fi Laatu s-posti: quality@veme.fi etunimi.sukunimi@veme.fi

KAU

RA UM AN

KO LAN TIE

Veme Oy

TUR

UNT

IE

U KA

N

DE

UU

Tykkää meistä Facebookissa!

Laadunjohtaminen

Myyntipäällikkö

Lasse Aaltonen puh. 050 5720 471

Tommi Seesto puh. 044 0110 101

Joni Friman puh. 0400 525 506

Tuotantopäällikkö

Talouspäällikkö

Tatu Grönros puh. 050 3817 614

Tuija Seitala-Saarinen puh. 050 3758 094

Automotive Manager

Laatuinsinööri

R&D suunnittelija

Keskus ja reskontra

Jarmo Keskitalo puh. 044 733 0040

Janne Okslahti puh. 050 465 5302

Krista Arvonen puh. (02) 859 21

Työnjohtaja: Hitsaamo, koneistus

Työnjohtaja: Logistiikka

Työnjohtaja: Autoteollisuus

Adrian Sava puh. 044 901 7036

Hanna Suvinen puh. 040 144 7344

Pekka Virta puh. 040 672 4898

Toimitusjohtaja

16

www.veme.fi

VEME OY:N ASIAKASLEHTI

Jyrki Koskela puh. 050 435 7788

Hankintapäällikkö Pekka Ahonen puh. 044 781 5444

Tuotannonohjaus Tilauskäsittely Taru Karlund puh. 050 3013 814

Työnjohtaja: Prässi Joni Vuorinen puh. 044 502 3198

Tuotannon kehityspäällikkö Pauli Raitio puh. 045 6750 310

Työnjohtaja: Laser, särmäys, HR, Kokoonpano, maalaamo Laura Grönros puh. 040 830 8999


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.