Issuu on Google+

_fhb=^iibv Bike Alley Jackie Davis Jackie Davis description of the intervenThe alley is meant todesign be a hip tranquil well lit space. While not denying urban intersetting, the tion description of theit’s design pavement is treated with trendy pattern vention description of athe design in- by simply power washing the existing concrete. tervention description the design The wall of the neighboringof building, if allowed will have a similar treatmentofbut intervention description thein a scenic or graphic mural. The wall immediateofto your design intervention description right will be painted a light, fresh green from the design intervention the color pallet with windowdescription flower boxes and new updated (to replace the generic of the designlighting intervention descripsafety Overhead will be adedreamy tion oflighting). the design intervention mirage of hanging lights to make for a more scription theattractive design intervention welcomingofand entry to the bike

[space for image]

[space for image]

room.

[space for image]

PUARL

//

UNIVERSITY OF OREGON - PORTLAND

//

D E PA R T M E N T O F A R C H I T E C T U R E VISIONING PROJECT //

// HAJO NEIS STUDIO WINTER 2014 p. .

//

A R T H U R H O T E L R E N O V AT I O N


_fhb=^iibv Living Room Jackie Davis Jackie Davis description of just the off design intervenThe living room of the bike room will be warm, inviting space, as ifinteryou had tionadescription of the design just entered your friend’s home for a indinner vention description of the design party. The ceiling will have wooden slats to tervention of thefordesign disguise the description piping and allow a warmer lighting scheme. The far wallofwill intervention description thebe painted with a graphic mural bydescription a local artist,of and the design intervention Window wall will be painted a teal from the the intervention description colordesign pallet. A large wooden dining table will make a communal atmosphere. The floor of thefor design intervention descripwill with aintervention stained concrete tionbeoftreated the design de- finish and topped with an oriental rug to keep the scription of the design intervention feel eclectic.

[space for image]

[space for image]

[space for image]

PUARL

//

UNIVERSITY OF OREGON - PORTLAND

//

D E PA R T M E N T O F A R C H I T E C T U R E VISIONING PROJECT //

// HAJO NEIS STUDIO WINTER 2014 p. .

//

A R T H U R H O T E L R E N O V AT I O N


Building _fhb=^iibvFacade Jackie Davis Jackie Davis The facade will be painted a younger, description of the design with intervenbrighter color palette, the deeper, matte blue tion description of the design interand butter cream yellow. The canopy will by vention of the design in-with modified description to a glass or reflective material modern lighting mounted underneath. Planter tervention description of the design boxes and movable seating will be placed on intervention description of the the sidewalk public space to give residents a design intervention description The of bike comfortable outdoor environment. entrance willintervention be highlighted and adorned the design description with a glass awning as well, painted a lighter of the design intervention descripfresher color to seem more attractive and tion of the design intervention welcoming. New signage will give depresence and prominence to the building, as not just scription of the design intervention an old building but an apartment residence.

[space for image]

[space for image]

[space for image]

PUARL

//

UNIVERSITY OF OREGON - PORTLAND

//

D E PA R T M E N T O F A R C H I T E C T U R E VISIONING PROJECT //

// HAJO NEIS STUDIO WINTER 2014 p. .

//

A R T H U R H O T E L R E N O V AT I O N


_fhb=^iibv Urban Plaza Jackie Davis Jackie Davis description of the design The Trimet turnaround will beintervenconverted into a public plaza. Much likedesign the other popular tion description of the interplazas and park around It willinhave vention description ofPortland, the design a water feature that follows the path of one tervention description of theKids design of the existing railroad tracks. will play and families willdescription gather, with of movable intervention the seating underneath the trees. Food carts andof vendors design intervention description will begin to occupy the West side of the site, the designvisitors, intervention attracting residents,description and employees from the area to gather for thedescripsake of food, of the design intervention as so of many us do, intervention The space between tion theof design de- the water and the food carts will provide a nice scription of the design intervention urban promenade for those passing through.

[space for image]

[space for image]

[space for image]

PUARL

//

UNIVERSITY OF OREGON - PORTLAND

//

D E PA R T M E N T O F A R C H I T E C T U R E VISIONING PROJECT //

// HAJO NEIS STUDIO WINTER 2014 p. .

//

A R T H U R H O T E L R E N O V AT I O N


Arthur Hotel ReVisioning_Micro Apartments in Downtown