Page 1

BULLETIN | oktober 2013 Milwaukee 2-toerige compactslagboormachine M12 CPD-402C - Eerste 12 V compactmachine op de markt met een 13 mm boorhouder die dezelfde prestaties levert als een 14,4 V compacttool. - Milwaukee® POWERSTATE™ koolborstelloze motor voor 10x langere motorlevensduur. - REDLINK PLUS™ meest geavanceerde digitale overbelastingsbeveiliging voor zowel machine als accu. - Standaard geleverd met 2x 4,0 Ah Redlithium-lon™ accu, lader en koffer. Nu met gratis 3e accu M12B2 Redlithium-lon™ 12V/2,0 Ah. Technische gegevens Opgenomen vermogen: 2 Standen: Max. boren ø in hout/ staal/beton: Maximale koppel: Gewicht:

GRATIS 3e accu

12V/4,0 Ah Redlithium-lon™ 0 - 450/0 - 1.700 omw/min 25/13/13 mm 44 Nm 1,5 kg

269.

90

per set

www.ivana.com Netto exclusief BTW, zolang de voorraad strekt en excl. verwijderingsbijdrage. www.ivana.com

13


DOOR-LINE RVS BINNEN BRIEFPLAAT

DOOR-LINE OPBOUW TOCHTSTRIP MET RVS COVER Aluminium opbouw tochtstrip voor binnen met RVS cover (lengte 1.000 mm). Stopt tocht, maar laat natuurlijke ventilatie toe. Bescherming tegen pollen, stof en ongedierte. Tevens leverbaar met kunststof cover in wit of zilver kleur.

Tochtwerende binnen briefplaat met veer en RVS klep. Tevens leverbaar in aluminium en aluminium met witte coating.

27.50

27.50

per stuk

per stuk

IVANA VALDORPEL 93 CM

postvanger transparant

Perfecte afdichting voor de onderzijde van de deur, montage in de deur. Sluit automatisch met het dichten van de deur. Tevens leverbaar in een rookwerende/brandvertragende of geluidswerende uitvoering.

Voor gebruik in combinatie met de Door-line briefplaten. Modern vormgegeven polypropyleen postvanger voor de binnenzijde van de voordeur, met handige vakantiestand. Geleverd inclusief bevestigingsset.

16.50 per stuk

2

www.ivana.com

19.95 per stuk


IVANA TOCHTPROFIEL TYPE AIB 4G, 240 CM

Ellen TOCHTPROFIEL AIB 3N XL, 300 CM

Inbouw tochtstrip voor kieren tot 6 mm. Afname per koker à 25 lengtes.

Inbouw tochtstrip voor kieren van 6 mm tot 13 mm. Voorzien van soepele siliconen afdichting. Weinig sluitdruk en groot herstellend vermogen. Zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden door dezelfde inbouwmaat als AIB 4G.

0.70 per meter

UNIVERSEAL PLUS Een universele afpelbare afdichting voor het vervangen van afdichtingen bij kunststof ramen en deuren. 25 meter per rol. Kleur: zwart.

1.85 per meter

!

per rol

TIP

55.-

BRENG HET TOCHTPROFIEL IN DE HOEKEN IN VERSTEK AAN VOOR EEN GOEDE AFDICHTING

ellen TOCHTPROFIEL TYPE ANB 16, 230 CM

SLIJTDORPEL ARP6

Voor montage op de dag met breedte van 26 mm.

Met afdichting voor plaatsing op de onderdorpel bij naar buiten draaiende deuren. Het afdekbereik is instelbaar van 32 - 56 mm.

- Zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden. - Voor toepassing bij beschadigde kozijnen. - Aan de uiteinden uitgekeept voor goede aansluiting in de hoeken. - Afdichting is acrylaatverf bestendig. - Monteren met RVS nagels. Afname per koker à 25 lengtes.

5.85 per meter

FINPROTECT PLUS

SCAN MET UW MOBIEL

26

6

Protectie tegen (vinger)beknellingen aan de scharnierzijde van deuren. Geschikt als veiligheidsmaatregel conform NEN EN 16005 bij automatische deuren. Lengte: 250 cm. Kleur: wit.

7

3.15 per meter

35.95 per set

www.ivana.com

3


GRIFFON SCHIMMELVRETER 750 ML

IVANA MULTIKIT wit 310 ML

Voor het direct verwijderen en vernietigen van schimmels en algen op wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. Ook voor buitentoepassingen zoals gevels en balkons.

Een echte universele kit, welke bestemd is voor aansluitvoegen, sanitair en natuursteen. Toepasbaar voor binnen en buiten. Is overschilderbaar met verf op waterbasis. Afname per 15 stuks in doos.

+ gratis

kitpistool no drip bij afname van 1 doos multikit

7.95 per stuk

SOUDAL FLEXIFOAM Gebruiksklaar elastisch ĂŠĂŠn-component PU pistoolschuim. Het schuim volgt voegbewegingen tot 50% en is dus ideaal voor afdichting rond PVC en aluminium. Flexifoam zorgt voor een duurzame isolatie en beschikt ook over bijzondere geluidsisolerende eigenschappen. Uniek is dat Flexifoam is getest op 9.000 voegbewegingen en vertoonde daarbij als enige in haar soort geen scheuren en barsten. Een jarenlange thermische en akoestische isolatie is daarmee gegarandeerd. Bus 750 ml.

5.95 per stuk

4

www.ivana.com

59.per set

IVANA Purreiniger Bus 400 ml.

3.95 per stuk


EPDM folie

HAMERTACKER R311

Toepasbaar als afdichting voor goten of gevels en als dilatatie afwerking op daken en galerijvloeren. Dikte: 0,5 Mu. Leverbaar in diverse breedtes. Bijvoorbeeld: 20 m x 100 mm € 10,95 20 m x 150 mm € 16,45

Te gebruiken voor het bevestigen van DPC, isolatiemateriaal, dakbekleding, tapijt en papier. Uitgevoerd met een omkeerbaar slagmes, een bufferplaat en een ergonomische grip. Snel te laden aan de onderkant. Verwerkt nieten type 140 in 6, 8, 10 en 12 mm.

49.per stuk

IVANA DPC-FOLIE, 50 METER

vanaf

Vochtkerende folie gemaakt van polyethyleen voor afdichtingen in bouwconstructies zoals in funderingen, kozijnaansluitingen en muurlateien. Gemakkelijk te verwerken en scheurvast. Verkrijgbaar in veel verschillende breedtematen.

10.95

3.95 per rol à 150 mm breed

per rol

Ivana afdekvlies bont 100 cm

vanaf

IVANA CARPETCOVER Zelfklevende beschermfolie, speciaal ontwikkeld voor vloerbedekking/ tapijt. Bijzonder sterk en stroef, hierdoor ideaal voor trappen. Laat geen lijmresten achter. Afmetingen rol 60 cm x 60 m.

Rol van 25 meter.

19.95 per rol

29.50

Ivana Stucloper Bruin 130 cm Rol van 75 m2.

per rol

21.

95

per rol

IVANA FLOORCOVER

Beschermfolie voor harde oppervlaktes zoals laminaat, natuursteen, marmer, etc. Door een zelfklevende laag kan er geen vuil, gruis of specie onder de bescherming komen. Afmetingen rol 60 cm x 60 m.

Ivana Stucloper Grijs 130 cm Rol van 75 m2.

19.95 per rol

29.50 per rol

www.ivana.com

5


ZELFKLEVEND KLEURLOOD Bladlood voorzien van een duurzame coating en een sterke kleeflaag Gebruik gekleurd bladlood voor extra ontwerpvrijheid. De duurzame kleurcoating harmonieert met de meest voorkomende dak- en gevelkleuren. De sterke kleeflaag aan de onderzijde maakt het extra geschikt voor het waterdicht aansluiten van schoorstenen en dakkapellen. Het heeft dezelfde goede (verwerkings)eigenschappen als traditioneel bladlood (NEN-EN 12588 kwaliteit). Makkelijk vormbaar en bestand tegen hoge temperaturen.

Voordelen Uzimet kleurlood: - Harmonieert met bestaande dak- en gevelkleuren. - Patineren overbodig, snelle verwerking. - UV-bestendig & blijvend flexibel. - Verwerkbaar bij lage temperaturen. - Coating bestand tegen hoge temperaturen. - Perfect recyclebaar. - Betere milieuprestaties dan alternatieven. - Standaard afmeting: 300 x 5.000 mm. Andere afmetingen op aanvraag verkrijgbaar. - Standaard kleuren: terracotta rood en antraciet grijs. Andere kleuren op aanvraag verkrijgbaar. Ook verkrijgbaar in een niet zelfklevende variant.

ZELFKLEVEND KLEURLOOD Afmeting: 300 x 5.000 mm. Verkrijgbaar in kleuren antraciet en terracotta rood.

75.per rol

6

www.ivana.com


ROOKMELDER BRK SA410 NF

ROOKMELDER BRK SA410(Li) NF

Optische rookmelder 3V met wisselbare batterijen. Geleverd inclusief batterijen en bevestigingsmateriaal.

Optische rookmelder 3V voorzien van een niet wisselbare Fuji lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar. De rookmelder is koppelbaar tot 12 stuks. Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

7.50

12.50

per stuk

per stuk

Beide rookmelders zijn voorzien van microprocessor en een nieuwe sensorkamer om ongewenst afgaan van de melder te voorkomen. Met pauzeknop tegen ongewenst alarm en een testknop voor alle functies. Geschikt voor iedere ruimte in huis (met uitzondering van vochtige en stoffige ruimtes). BS EN 14604: 2005, KOMO gecertificeerd.

KOOLMONOXIDEMELDER FIREANGEL CO9 XT-NL Meet nauwkeurig lage concentraties koolmonoxide (CO). Met test/resetknop en ingebouwde regelmatige controle om te verzekeren dat de detector correct werkt. Voorzien van een Lithium batterij met een levensduur tot 7 jaar. Gecertificeerd volgens Europese norm voor koolmonoxide EN 50291: 2001.

BLUSDEKEN 120 x 180 CM Blusdeken van glasvezel, dubbelzijdig gecoat verpakt in harde PVC box. Bestendig tot 550°. Met Nederlandstalig instructielabel. Voldoet aan EN 1869 standaard.

29.95

17.50

per stuk

per stuk

NULLIFIRE FS703 BRANDWERENDE SILICONENKIT 310 ML

NULLIFIRE FF197 BRANDWEREND PISTOOLSCHUIM 750 ML

 Een flexibele kit die wordt toegepast in dilatatievoegen in bouwkundige constructies bij voegen tot 50 mm breed. - Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. - Tot 5 uur brandwerend. - Uitstekende hechting zonder primer. - Zakt niet in en heeft een lange levensduur.

Voor het brandwerend afdichten van aansluitingen, voegen en naden van o.a. plafonds, vloeren en wanden onderling of stelruimten bij raam- en deurkozijnen. - Lichtgrijze kleur. -B  randwerend, rook- en gasdicht. -B  estand tegen warmte, water en vele chemicaliĂŤn. - Overschilderbaar en af te werken met pleister.

5.25 per stuk

11.50 per stuk

www.ivana.com

7


Ivana voegband Afdichting voor voegen en naden met KOMO keur Toepasbaar bij beton, metselwerk, natuursteen, metalen, kunststoffen en hout. Ivana voegband zorgt voor een goede voegafdichting voor diverse aansluitingen zoals aansluitingen van metselwerk met hout als deuren of raamkozijnen, metselwerk met betonkolommen, aansluitingen bij gevel- en dakelementen en golfplaten. Het wordt ook toegepast als rugvulling bij kitten. Het voegband is gemakkelijk en snel te verwerken door de fijne celstructuur die het band soepel en buigzaam houdt. Het past zich naar iedere voeg aan, ook wanneer deze oneffen of verlopend zijn. Het voegband is UV-bestendig en kan overschilderd worden met alkydhars en watergedragen verf (vooraf testen aanbevolen). Ivana voegband biedt goede bescherming tegen vocht, stof, lucht, geluid, warmteverlies, etc. De juiste bandmaat om een optimaal resultaat te behalen wordt bepaald door de hoofdfunctie van het band in de voeg. Moet het slagregendicht of stofdicht zijn en heeft het wel of geen UV belasting. Om u te helpen de juiste maat te bepalen kunt u gebruik maken van onderstaand overzicht. Maximale voegbreedte stofdicht zonder UV belasting

Verkrijgbaar in de volgende bandbreedtes (voegdiepte)

Voegbreedte nominaal

Minimale voegbreedte

Maximale voegbreedte slagregendicht

Maximale voegbreedte stofdicht met UV belasting

2 mm

1 mm

2 mm

3 mm

5 mm

10/15/20/30/40/ 50 mm breedte

3 mm

1,5 mm

3 mm

4 mm

7 mm

10/15/20/25/30/ 40 mm breedte

4 mm

3 mm

5 mm

7 mm

12 mm

10/15/20/25/ 30 mm breedte

5 mm

4 mm

6 mm

9 mm

15 mm

15/20/25/40/ 50 mm breedte

6 mm

5 mm

7 mm

11 mm

18 mm

15/20/30 mm breedte

8 mm

6 mm

10 mm

15 mm

25 mm

20/30/40 mm breedte

10 mm

8 mm

12 mm

19 mm

31 mm

20/30 mm breedte

vanaf

17.50 per pak Ă 5 rollen

8

www.ivana.com


REGENKAP Ø 148 - 154 MM

BOLDRAADROOSTERS

Om inregenen te voorkomen in ontluchtingskanalen.

Worden gebruikt om vogelnesten en overig vuil te weren uit uw schoorsteenkanaal. Leverbaar in diverse afmetingen.

vanaf

12.25

2.90

per stuk

per stuk

ALUMINIUM KRAAIENKAP Ø 150 MM OF Ø 160 MM

anti-klimstrip

Om vogelnesten in uw schoorsteenkanaal te voorkomen. Door de kap aan de bovenzijde wordt deze gelijk beschermd tegen inregenen.

SecuMax anti-klimbeveiliging is van gehard kunststof. Hierdoor is het eenvoudig te verwerken, roest niet en is licht in gewicht. Grijs 45 x 500 mm (8 stuks) E 12,95 XL grijs 100 x 500 mm (4 stuks) E 18,75

vanaf

vanaf

11.70

12.95

per stuk Ø 150 mm

per doos

DIGITALE DEURCAMERA TS 710

Bladvanger/kiezelvanger

Te plaatsen op een plat dak voor het tegengaan van bladeren en kiezels in de afvoer. Makkelijk te gebruiken door een standaard stoeptegel in de bak te plaatsen. Voorkomt lekkage!

Camera met 3,2” scherm, te gebruiken voor deuren met dikte 38 - 110 mm. Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en 2 AAA batterijen. Technische specificaties Diameter spion: 14 - 22 mm Sensor: 0.3 Megapixel CMOS Afmetingen: H68 x B128 x D15 mm Gewicht: 160 g

7.50 per stuk

45. per stuk

www.ivana.com

9


STEREO GEHOORKAP PIT-RADIO

HANDSCHOEN APOLLON

Verstelbare elektronische gehoorbescherming, uitgerust met radio: frequenties AM en FM. Het volume is gelimiteerd tot maximaal 82 dB. Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen). SNR (geluiddemping index): 28 dB. Kleur zwart/rood. Prijs € 44,- per stuk

Naadloos gebreide handschoen van 100% polyester en latex schuimcoating op palm en vingertoppen. Kleur zwart/fluor oranje. Verkrijgbaar in maten 07, 08, 09 en 10.

GEHOORKAP MAGNY-COURS

2.53

Verstelbare zeer comfortabele gehoorbeschermingskap met ABS kappen en synthetisch schuim. Hoog prestatieniveau dankzij de multi-lagen technologie aan de binnenzijde van de kappen. SNR (geluiddemping index): 32 dB. Kleur beige/zwart. Prijs € 17,- per stuk

per paar

VEILIGHEIDSBRIL PACAYA CLEAR

GEHOORKAP SPA3 Verstelbare basis gehoorbeschermingskap. SNR (geluiddemping index): 28 dB. Kleur blauw/zwart. Prijs € 5,70 per stuk vanaf

5.70 per stuk

Verstelbare bril uit één stuk met anti-kras heldere lenzen. Kleur blauw/grijs. Prijs € 9,- per stuk

VEILIGHEIDSBRIL THUNDER CLEAR Ergonomische sportlook bril met soepele PVC neusbrug voor extra comfort. Anti-kras en anti-damp heldere lenzen. Kleur blauw/grijs. Prijs € 12,20 per stuk

STOFMASKER M1200VC

Voorgevormde wegwerp halfgelaatsmaskers FFP2 met uitademventiel. Prijs € 12,40 per doos à 10 stuks

Stofmasker M1300VC

Voorgevormde wegwerp halfgelaatsmaskers FFP3 met uitademventiel. Prijs € 14,- per doos à 5 stuks

vanaf

vanaf

12.40

9.-

per 10 stuks

per stuk

VALBESCHERMINGSKIT ELARA 14

VALBESCHERMINGSKIT ELARA 16

VERTICALE KIT 2,5 M - Stopt de val in enkele centimeters, ideaal voor werken op kleine hoogtes. Klaar voor gebruik. - Harnas 2 bevestigingspunten (rug - borst). - Valbescherming met automatische lijnspanner met bandlus 2,5 m. - 2 sluithaken met schroefdraad. - 1 opbergtas.

BASISKIT - Startersset ideaal voor werken op steigers, hoogtewerkers, onderhoudstoepassingen, voor gebruik aan leeflijnen. Klaar voor gebruik. -H  arnas 2 bevestigingspunten (rug - borst). - Valbescherming met energieabsorber van getorst touw 2 m. - 2 sluithaken met schroefdraad. - 1 opbergtas.

90.per set

10

www.ivana.com

45.per set


AIRMAC COMPRESSOR C10

AIRMAC COMPRESSOR KZ240-05

Mobiele 1,65 pk (1,1 kW) oliegesmeerde zuigercompressor met lange levensduur en hoog rendement.

Onderhoudsvrije 2-cilinder 1,5 pk (1,1 kW) draagbare olievrije zuigercompressor geschikt voor zware toepassingen.

Technische specificaties Ketelinhoud: 10 liter Voltage: 230 V Maximale druk: 8 bar Werkdruk: 6 bar Geluidsniveau: 72 dB Afmetingen: 470 x 350 x 710 mm (l x b x h) Gewicht: 23 kg

259.-

Technische specificaties Ketelinhoud: 5 liter Voltage: 230 V RPM: 1.420 Maximale druk: 10 bar Werkdruk: 8 bar Geluidsniveau: 72 dB Afmetingen: 530 x 310 x 390 mm (l x b x h) Gewicht: 23 kg

per stuk

per stuk

COMPRESSOR KA 25200 E

COMPRESSOR ECU-201

Professionele 2 pk (1,1 kW) mobiele oliegesmeerde zuigercompressor met hoog rendement.

Onderhoudsvrije professionele 1,5 pk (1,1 kW) draagbare olievrije compressor met hoog rendement.

Technische specificaties Ketelinhoud: 25 liter Voltage: 230 V Maximale druk: 8 bar Werkdruk: 6 bar Geluidsniveau: 70 dB Afmetingen:  560 x 250 x 560 mm (l x b x h) Gewicht: 25 kg

Technische specificaties Ketelinhoud: 6 liter Voltage: 230 V Maximale druk: 8 bar Werkdruk: 6 bar Geluidsniveau: 72 dB Afmetingen:  430 x 210 x 430 mm (l x b x h) Gewicht: 14,1 kg

119.per stuk

325.-

169.per stuk

TEVENS STATIONAIRE COMPRESSOREN LEVERBAAR FINI COMPRESSOR

IVANA DEURBEGRENZER

Type 362M. 2-cilinder compressor, standaard uitgerust met geluidsarm luchtfilter, een drukschakelaar, veiligheidsventiel, aftapkraan, reduceerventiel en manometer. Oliegevuld.

Met instelbare stop tussen 80 en 120 graden om beschadigingen aan muur en deur te helpen voorkomen.

Technische specificaties Aansluiting: 230 Volt Motorvermogen: 2,2 kW Aanzuigvolume: 310 liter/min. RPM: 1.420 Inhoud reservoir: 2x 9 liter Werkdruk: 10 bar Geluidsniveau: 74 dB Afmetingen: 62 x 62 x 56 cm (l x b x h) Gewicht: 50,5 kg

op=op

399.per stuk

35.per stuk

www.ivana.com

11


altijd dichtbij! NEDERLAND Helmond Hengelo Hoofddorp Hoogeveen Houten Leeuwarden Leiderdorp Maastricht Meppel Middelburg Mijdrecht Moerdijk Nijmegen Noordwijkerhout Oosterhout Oss Purmerend Rijssen Roermond Roosendaal ‘s-Hertogenbosch Sittard Soesterberg Son en Breugel Steenbergen Terneuzen Tiel Tilburg Uden

BELGIË Aalst Balen Diegem (Brussel) Kalmthout Mechelen Menen Oostende Oudenaarde Sint-Niklaas Tessenderlo Torhout Zele

12

Utrecht Veghel Veldhoven Venlo Venray Waalwijk Wassenaar Weert Wijchen Wijk bij Duurstede Zaandam - Ind.Terr. Zuiderhout - Ind.Terr. Westerspoor Zoetermeer Zoeterwoude Zwolle

Alle bedragen zijn netto exclusief BTW, zolang de voorraad sterkt en excl. verwijderingsbijdrage. Modelwijzigingen, prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Aanbiedingen geldig tot en met 31 oktober 2013. www.ivana.com

Alkmaar Almelo Almere-Stad Amersfoort Amsterdam - Centrum - Noord - Westpoort - Zuid - Zuidoost Apeldoorn Barendrecht Barneveld Bergen op Zoom Bergschenhoek Breda Den Haag Doetinchem Dokkum Dordrecht Eindhoven Emmen Gouda Groningen Halfweg Heemskerk Heerenveen Heerlen

VOOR ADRESSEN EN MEER INFORMATIE KIJK OP WWW.IVANA.COM

www.ivana.com

Ivana bulletin oktober 2013  

Ivana Bulletin oktober 2013,acties, gereedschap, beslag, hang en sluitwerk, verlichting, chemie en bevestiging

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you