Page 1

ECONOMY DEURBESLAG

k van Ivana k mer r e t rs ijze

NECOLOC MAGNEETCILINDERS

k van Ivana k mer r e t rs ijze

deurbeslag

veiligheid & design

ECONOMY DEURBESLAG

merk van Ivana k r e rst ijze

NECOSLOT SLOTEN

k van Ivana k mer r e t rs ijze

NECOLOC MAGNEETCILINDERS

merk van Ivana k r e rst ji ze

EASYSAFE

deurkrukken schilden

MEERPUNTSSLUITINGEN

r o z eert kt evann Ivana

m terk s r ijze d e u r g r e p e n

veiligheidsbeslag zorg- en welzijnbeslag garderobe- en kastbeslag voordeurbeslag meubelknoppen


deurkrukken, schilden en rozetten Economy deurbeslag heeft 12 modellen aluminium deurkrukken en 3 modellen knopkrukken in het assortiment, standaard geschikt voor een deurdikte van 38 - 46 mm. Enkele modellen zijn standaard ook leverbaar voor een deurdikte van 54 mm. Ook als vastdraaibaar leverbaar op de gegoten schilden en voor deuren met een extreem hoge belasting. Allemaal in de kenmerkende matte F1 zilverkleur, universeel toepasbaar, exact instelbaar en blijvend spelingvrij. Het assortiment loopt van modern design tot nostalgisch en omvat ook houten deurkrukken in beuken (alleen binnen toepasbaar). Standaard zijn de krukken 120 mm, er zijn ook uitvoeringen van 125, 130 en zelfs van 190 mm leverbaar. Bij de krukken hoort een complete serie rozetten en schilden.

2


Bij glaslatten aan de binnenzijde van de deur heeft men over het algemeen te weinig ruimte om de deurkruk goed te kunnen bedienen. Daarom heeft Ivana een verlengstukje ontwikkeld waardoor dit probleem opgelost wordt.

3


deurkrukken, schi en rozetten

Bij de rozetten zijn passende sleutel- en cilinderplaatjes, kastbeslag en toilet-garnituren leverbaar. De schilden zijn leverbaar in geperste uitvoering 190 mm en gegoten uitvoering 190 en 265 mm lang. Eventueel met de kruk vast gemonteerd op het schild.

202

709

909 Z 606 308 808

708

303 101

505

406

515

707 408 4

404


ilden

5


zorgbeslag Speciaal voor zorginstellingen heeft Economy het eenzijdig te openen zorg- en welzijnbeslag ontwikkeld.

Beslagcode E1

Beslagcode E2

Beslagcode E3

Beslagcode E4

Beslagcode E5

Beslagcode E6

Beslagcode E7

Beslagcode E8

Beslagcode E9

De knop is het model 707, de schilden zijn van het type: - kortschild 190 GG of - langschild 265 GG

6


veiligheidsbeslag Economy veiligheidsbeslag past op alle bestaande veiligheidssloten en meerpuntssluitingen. Het is voorzien van

keur en goedgekeurd volgens PKVW速 zwaar.

Er zijn uitvoeringen van 190 en 250 mm hoog. Beide A

A

types bestaan ook in Ergo-uitvoering. De buitenschilden zijn 50 mm breed, de binnenschilden 42 mm. Dit laatste om in voorkomende gevallen bij sloten vanaf 50 mm doorn een perfecte aansluiting op de glaslat te krijgen.

NEN 5096 A

A

7


Duwer optioneel De Economy veiligheidsbinnenschilden zijn slechts 42 mm breed. Er hoeft dus niet meer uitgekroosd te worden. Het beslag past precies tegen de glaslat.

De schilden kunnen als optie voorzien worden van een door ons ontwikkelde en gepatenteerde RVS cilinder kerntrekbeveiliging, die alleen het sleutel-kanaal vrijhoudt. Daardoor is het zo goed als onmogelijk de kern uit de cilinder te trekken.

NEN 5096 A

A

8


voordeur- en garderobebeslag Ter completering van ons deurbeslag leveren wij voor voordeuren ook voordeurknoppen, briefplaten, beldrukkers en huisnummers. Alles uiteraard in de F1 Economy kleur en ook wat design betreft perfect passend bij het veiligheidsbeslag. De gepatenteerde cilinder kerntrekbeveiliging

9


compleet assortiment Om ons assortiment werkelijk volledig te maken bieden wij u tot slot een ruim assortiment Economy accessoires: meubelknoppen, jashaken, deurbuffers en greepjes in diverse uitvoeringen, leuningdragers en garderobe- en kastbeslag.

10


deurgrepen Ook Economy deurgrepen ontbreken niet in het assortiment. Gegoten in rechte-, gebogen- en T-uitvoering. Afmetingen 275 en 375 mm, recht ook uit voorraad leverbaar in 700 mm. De bevestigingen voor enkele

Drukrozetten

en dubbele bediening zijn blind toepasbaar. Om het programma te complementeren zijn rozetten van 55 mm ook hiervoor aanwezig.

11


Oranje bolletje zonder lijn

G

R

O

E

P

G

R

O

E

P

Oranje bolletje met 1 pt lijn

G

R

O

E

E P KijkG ookR opO www.ivana.nl

P

Oranje bolletje zonder lijn LID VAN DE

R

O

E

P

Oranje bolletje met 1 pt lijn

LID VAN DE

G

R

O

G

E

P

R

O

E

P

E

P

LID VAN DE

G

R

O

Oranje bolletje zonder lijn

LID VAN DE

G ROE P

LID VAN DE

G ROEP

Modelwijzigingen en zetfouten voorbehouden.

G

LID VAN DE

Ivana economy deurbeslag brochure  

Ivana economy deurbeslag brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you