Page 1

Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

233 67 1 4 7 på Ring ere m s læ dk eller .itd. w w w

Tøj fra F. Engel, sko fra Sika. Venligst udlånt af Impulz, Padborg

g i d Meld D nu! T I i ind

Sats og Layout: ITD . Tryk: Silkeborg Bogtryk .

Lyren 1 . DK-6330 Padborg Tlf. +45 7467 1233 . Fax +45 7467 4317 itd@itd.dk . www.itd.dk

FDE A/S Lyren 1 . DK-6330 Padborg Tlf. +45 7430 3300 Fax +45 7430 3333 fde@fde.dk . www.fde.dk

ITD

Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Lyren 1 . DK-6330 Padborg Tlf. +45 7467 1233 Fax +45 7467 4317 itd@itd.dk . www.itd.dk


Ud med amatørerne! ITD er brancheorganisation for alle professionelle vognmænd i Danmark. Driver du en moderne vognmandsforretning i Danmark, så er ITD organisationen for dig. Det er ikke afgørende, om du kører mellem Næstved og Ringsted eller Padborg og Milano – eller om du kører med stykgods eller bulk. ITD er til for alle, der vil frem inden for vognmandsbranchen. Vi arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for din virksomhed på et frit og åbent transportmarked. Vi er din partner i hverdagen i kraft af vores politiske arbejde og vores rådgivning og praktiske værktøjer, som hjælper dig frem i førerfeltet. ITD tror på de danske vognmænd – vores målsætning er, at Danmark nu og i fremtiden skal være en førende transportnation i Europa!

Fakta om ITD Brancheorganisation for de moderne og udviklingsorienterede transportvirksomheder i Danmark – både nationale og internationale. • Regional tilstedeværelse over hele landet via distriktskonsulenter • Fast repræsentation i Bruxelles • Vores medlemmer holder mere end 10.000 lastbiler i gang hver dag • Datterselskab: FDE A/S - blandt Europas førende momsagenturer og formidler af betaling til motorveje, tunneller og færger • Hovedkvarter i Padborg med mere end 150 medarbejdere.


Medlemspakke i topklasse Som medlem af ITD tjener du hurtigt dit kontingent ind, når du bruger vores skarpe services, værktøjer og rådgivning. Medlemskab af ITD betaler sig. Vores ambition er at levere branchens allerbedste medlemsservice og give dig fuld valuta for kontingentet – og gerne mere til!

Gratis for medlemmer!

Vi har tæt kontakt til vores medlemmer, og vi tilpasser løbende vores services, så de passer til din travle hverdag i virksomheden og giver dig et forspring.

• ADR rådgivning – komplet program, som

Når kontingentet er betalt, har du fri adgang til: • Køre-hvile-tids-service – download af data, månedlige analyser og rådgivning lever op til lovkravene for transportører af farligt gods. Og mere til! • Egenkontrol-programmer for fødevarer og foder • Rådgivning om transportjura, kontrakter, kørselsforhold, teknik mv. • Medlemsportal med et væld af nyttige informationer.


Vi kan – vi vil – vi tør ITD er din direkte hjælp i dagligdagen – aldrig mere end en telefonopringning væk. I ITD har vi et internt slagord: Vi kan – vi vil – vi tør! Med det forpligter vi hinanden til at gå de ekstra skridt, der skal til for altid at kunne tilbyde dig den bedst mulige service. Vi har samlet et stærkt hold af nogle af de bedste kompetencer inden for vejgodstransporten, og vi er aldrig mere end en telefonopringning væk, når du har brug for råd og hjælp i dagligdagen.

Spørg os om ... Forsikring, ADR, bødehåndtering, kørselstilladelser, miljøzoner, miljøregnskaber, arbejdsmiljø, cabotage-kørsel, kørselsforbud, regler i andre lande, lastsikring, fragtbreve, kontrakter, egenkontrol, ledelse, uddannelse, godkendelser, tilladelser, affald, dyretransporter, retssager, køre-hvile-tid, godsskader, transport IT, kommunikation med pressen, CMR-lovgivning, EU-regler, told, social sikring, ansættelsesforhold, stjålne køretøjer, kriminalitets-sikring, arbejdstid, nøgletal, prisudvikling, trafiksikkerhed, løn, akseltryk og vægtgrænser, brændstof, motorer, køretøjsteknik, modulvogntog, ruteplanlægning, specialgods, grænsetællinger, vejafgifter, bogføring & løn, særtransporter, teleaftaler, og meget mere…!


Dit ITD Deltag i: • Medlemsmøder – over hele landet • Generalforsamling • Konferencer • Faglige netværk

Fuldt medlemskab giver fuld indflydelse i ITD. Vejen til dialog og debat er åben og direkte i vejtransportens brancheorganisation.

• Lokale netværk

ITD har klare holdninger. Vi arbejder for og fyraftensmøder frie og fair markedsbetingelser på tværs af EU’s indre marked. Og vi arbejder for klare og ubureaukratiske regler, som understøtter en effektiv logistik og varetransport.

• Kurser

Vi bygger vores holdninger på viden og fakta – og på åben dialog og meningsudveksling med dig og alle andre interesserede. Som medlem har du fri adgang til debatten og kan påvirke ITD’s holdninger og prioriteter ved at deltage og engagere dig i vores møder, netværk og arrangementer.


ITD Servicepartner® ITD Servicepartner® klarer bøvlet og besværet og giver dig tid til at fokusere på din forretning. Ved siden af medlemspakken tilbyder ITD også en række andre services, som du kan tilkøbe efter behov. Vi sammensætter præcis den pakke, der passer til dig – altid til særdeles attraktive priser!!

Tilbuddene fra ITD Servicepartner® dækker bl.a.: Forsikring og pension – målrettede tilbud til transportbranchen Transport IT – flådestyring, GPS, køre-hvile-tid m.m. Teleaftaler – stærke priser og top service Bogføringsservice og lønadministration – brug tiden på det, du er bedst til.

Få besøg af ITD helst Du kan når som af én af g sø bestille et be sulenter on sk kt tri vores dis tter vi præcis – så sammensæ der passer d, det servicetilbu d. he om til din virks Ring 7467 1233

ITD Profilfolder - Marts 2012  

ITD Profilfolder

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you