Page 1

NO


Noen vil si, at de kunne ha gjort det bedre. Noen ville sikkert også si, at de ville ha gjort det annerledes. Men jeg gjorde det på min måte. Og hadde ikke jeg gjort det, var det kanskje aldri blitt gjort.”

Grunnlegger Søren Odgaard


Gjenkjenn et originalt Isabella-fortelt på koøyet i døren.

MER ENN BARE EN FERIEFORM Når camping blir til noe annet og mer enn bare en ferieform - når det blir til en livsstil, og man er drevet av en pasjon for campinglivet, stiller man automatisk større krav til utstyret. Et fortelt er en investering - ikke bare økonomisk, men også i familiens tid og velbefinnende. Forteltet er ditt vindu mot verden, når du camper - en utestue, der kveldene forlenges og kjølige dager kan tilbringes i lune, hyggelige omgivelser. Et naturlig samlingssted for familie og venner, som raskt blir uunnværlig. Nettopp fordi en så stor del av ferien tilbringes her, er valget av fortelt viktig. Et Isabella fortelt er laget med tanke på camperens krav til ekstrem slitestyrke, stor funksjonalitet og et optimalt inneklima – til og med pakket inn i et flott design helt ned til minste detalj.

STORE HELTELT Penta Concept & Penta Forum Commodore Concept Commodore Royal Opus 300

4-5 6-7 8-9 10-11 12-13

2,50 m HELTELT Ambassador Moonlight & Ambassador Capri Lux

14-15 16

SOLTELT/SOLSEIL TILBEHØR & EKSTRAUTSTYR DETALJER

DELTELT Magnum & Minor Universal 420, 360 & 300 Snowboy Lux

21 22-23 24

TEMA: Kvinnesyn på forteltet TEMA: Camping om vinteren ISABELLA WEB TA VARE PÅ DIN INVESTERING!

26-29 30-34 18-19 17 25 20 31

FORTELTSTATIVER ISABELLA-BOLON FORTELTTEPPER GULV OG UNDERLAG I FORTELTET FINN DEN RIKTIGE STØRRELSEN M.M. FOKUS PÅ MATERIALER TEKNISK INFORMASJON DATTERSELSKAPER, IMPORTØRER M.M.

35 36 37 38 39 40-42 43


NYHET Penta Concept

PENTA CONCEPT PENTA

• Dybde: 350 cm • Dybde: 350 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 40.

4

• A-mål (omløpsmål): 900-1225 cm • A-mål (omløpsmål): 850-1225 cm

• Teltduk: IsaTex (belagt polyester) • Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: Zinox stålrør • Stativ: Zinox stålrør


penta concept & penta

· Det sikre valg til sesongcamping (sterk konstruksjon) · Stor romslighet (dybde på 3,50 m) · Behagelig innemiljø (lyspaneler i tak og myggnett i gavl(er)) · Omløpende utheng · Penta Concept i belagt materiale

OPPHOLDSROM MED PLASS TIL HJERTEROM Etter nesten 25 år på markedet, lanseres sesongcamperens foretrukne feriebolig i en ny utgave og om mulig enda mer velegnet til formålet; Penta Concept, som vi kaller den nye modellen, er framstilt i belagt polyester - et svært vedlikeholdsvennlig materiale - giret til å motstå vind og vær i lange perioder. Det omløpende utheng er å finne på begge Penta-modeller, og hindrer smuss og forurensing i å renne ned langs sidene. Så alle muligheter er til stede for å bruke ferien til alt annet enn vedlikehold. Å oppholde seg i forteltet selv på varme dager, skal også være behagelig. Et godt inneklima er sikret med myggnettvindu I begge gavlerne i Penta Concept, og I den ene gavlenen på Penta, samt store vinduspartier, som gjør det til et lyst og vennlig oppholdsrom. Den spesielle femkantede formen og 3,50 meters dybde gir god plass til små sysler og samvær i familiens skjød. Penta

A

Mange åpnings-/utluftingsmuligheter samt de transparente overlyspanelene gjør Penta-modellene til behagelige oppholdsrom. A. Dørmarkise (ekstrautstyr) fås til begge Penta-modellene (se side 30).


forum

• Dybde: 350 cm (inkl. 100 cm veranda)

For ytterligere tekniske informasjoner se side 40.

6

• A-mål (omløpsmål): 900-1225 cm

• Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør


· Det fleksible valg til sesongbruk · Stor romslighet (dybde på 3,50 m) · Karnappmulighet · Fleksibel frontinndeling · Lettere stangkonstruksjon ved valg av CarbonX fiberstativ · Fleksibelt stangsett, som også kan benyttes til solseil

VARIASJON SKAPER LIVSGLEDE Dersom man liker variasjon, er Forum det riktige valg. Gled deg over den spesielle karnappløsningen, der man kan flytte den ene - eller begge frontdelene inn i teltet, så man får en overdekket veranda i forteltets halve eller hele bredde. Frontdelene kan likeledes byttes om, slik at døren kan plasseres i den siden, man ønsker. Det er også mulighet for å skape en liten entré og dermed oppnå enda større fleksibilitet ved å kjøpe til en ekstra frontdel. Forum er det store sesongteltet, man også kan reise med, hvis man vil en tur sydover. Med lettvektsstativet CarbonX, er det lett å slå opp, der du vil slå deg ned. Myggnett for ekstra ventilasjon i høyre gavlvindu, sikrer et behagelig inneklima. Modellen er et av våre mest romslige fortelt med 3,50 meters dybde i hele bredden, så her er mulighet for en elegant og praktisk innredning av din feriebolig.

A

Mange åpningsmuligheter og de fleksible frontdelene gir deg frie hender til innredningen av forteltet. A. En ekstra frontdel (ekstrautstyr) gir enda flere muligheter til variasjon.


NYHET

• Dybde: 300 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 40.

8

• A-mål (omløpsmål): 900-1225 cm

• Teltduk: IsaTex (belagt polyester)

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør


commodore concept

· Ny designlinje · I belagt materiale · Allround fortelt · Utlufting i toppklasse · Ekstra brede frontdører

SESONG- OG REISETELT I ETT Med 3 meter i dybden er det god plass til hele familien i det nye Commodore Concept forteltet, og de ekstra brede døråpningene i fronten gjør, at barnevognen uten problem kan kjøres inn og ut av forteltet. Den nye modellen er framstilt i belagt polyester, som gjør det lett å fjerne smuss og skitt ved enkel avspyling. Materialet har dessuten et strukturmønster, som gir et flott ”spill” i duken, og med de store vinduspartiene kan det lyse og vennlige oppholdsrommet nytes til fulle. Integrerte utluftinger i fronten og i begge gavlvinduene sikrer et optimalt inneklima – uansett, hvor reisen går hen. Commodore Concept kan benyttes til sesongbruk så vel som til en hurtig weekend- eller ferietur. Dersom De ofte er på farten, velg da det ultralette og sterke CarbonX fiberstativet.

A

Mange åpnings- og utluftingsmuligheter gjør Commodore Concept til et attraktivt oppholdsrom. A. En ekstra utvidelsesmulighet er å kjøpe til en utbygning (se mer på s. 32).


commodore royal

• Dybde: 300 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 41.

10

• A-mål (omløpsmål): 850-1225 cm

• Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør


· God dybde (3 m) · Klassisk Isabella-design · Pustende materiale · 295 g/m2 dysefarget akryl

GOD PLASS BÅDE TIL REISE- OG FASTLIGGERCAMPING Det klassiske Commodore Royal forteltet innbyr til gode hyggestunder i forteltet, og har den rette størrelse og konstruksjon til bruk både som reise- eller sesongtelt. Modellen har myggnett i høyre gavlvindu med en folieklaff og justerbare utluftingssøyler i fronten. Det gir gode muligheter for ventilasjon i forteltet på varme dager. Commodore Royal er 3 meter i dybden, og kan leveres med enten det sterke Zinox-stålstativet eller det lette CarbonXfiberstativet, som anbefales til reisebruk.

A

Mange åpnings- og utluftingsmuligheter gjør Commodore Royal til et attraktivt oppholdsrom. A. En ekstra utvidelsesmulighet er å kjøpe til en utbygning (se mer på s. 32).


• Dybde: 300 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 41.

12

• A-mål (omløpsmål): 850-1225 cm

• Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør


opus 300

· Innemiljø i toppklasse · Flott lysinnslipp · Klaffventilasjon I begge gavlerr med sidetildekning · Stabiliseringsvinger i nettmateriale · Praktisk fargevalg

VAKKERT DESIGN I TRE METERS DYBDE Opus 300 – et fortelt med 3 meters dybde – for deg, som ønsker et litt større fortelt, som er velegnet til både sesong- og reisebruk. Opus-konseptet er en fusjon av klassisk Isabella-design og nåtidig materialbruk. Store panoramavinduer gir et deilig lyst interiør. Opus 300 har store vinger ved fronthjørnene, som gir le for trekkvinden ved inngangene i fronten. Det er god mulighet for å bevare et godt inneklima i forteltet, idet Opus 300-modellen har myggnettvindu med folieklaff I begge gavlerr samt en integrert og justerbar utluftingssøyle i fronten.

A

Opus 300 byr på mange åpningsmuligheter og et funksjonelt design. A. Myggnettvindu med folieklaff I begge gavlerr lar luften komme inn, men ikke sjenerende innsekter.


ambassador moonlight & ambassador ambassador moonlight

AMBASSADOR MOONLIGHT AMBASSADOR

• Dybde: 250 cm • Dybde: 250 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 41.

14

• A-mål (omløpsmål): 850-1175 cm • A-mål (omløpsmål): 850-1175 cm

• Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) acryl • Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør • Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør


NYHET

· Det beste valg i 2,50 m-klassen · Enkel oppsetting · Lyst innemiljø · Panelutluftinger i fronten og myggnett i gavl(er) Ambassador Moonlight +: · I nytt design og farger · Lettere teltduk - ideell til reisebruk

TROFAST FØLGESVENN I NYTT DESIGN Med de 2,50 meter dype Ambassador-modellene er du kledd til alle utfordringer. Om du foretrekker fastliggercamping eller reisecamping har du alltid kvaliteten og funksjonelt design med som din trofaste følgesvenn. Den nye Ambassador Moonlight er spesielt egnet til reisecamping, da teltduken veier mindre, og den dessuten har myggnett I begge gavlerr med en folieklaff, som kan lukkes, når den ikke brukes. Den tradisjonelle Ambassador er forsynt med myggnett i den ene gavlen - likeledes med folieklaff og i tillegg to justerbare myggnett i fronten. Spesielt under varme himmelstrøk er mange utluftingsmuligheter alfa og omega for et behagelig inneklima. Ekstra brede dører i fronten på nyheten Ambassador Moonlight gjør det lettere å manøvrere f.eks. barnevognen inn og ut av forteltet. ambassador

A

Nyheten Ambassador Moonlight er ideell til reisebruk med myggnett I begge gavlerr og en lavere vekt. A. Myggnettvinduer sikrer et godt inneklima uten sjenerende insekter.


capri lux

· Det letteste valg til reisecamping · Innfrir de flestes forventninger · Kan benyttes som solseil (avtagbare front- og gavldeler)

Capri Lux er et lett valg, idet modellen er ideell til reisecamping, og samtidig tåler bruk så vel vår som høst, da det ofte

• Dybde: 250 cm

faller en del nedbør.

• A-mål (omløpsmål): 750-1075 cm

Selv om Capri Lux har litt færre detaljer enn de øvrige Isabella-forteltene, tilfredsstiller antallet åpningsmuligheter de

• Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) acryl

fleste. Teltduken er litt lettere, men det er prisen også. Så gleden ved Capri Lux bekreftes av, at modellen nå har vært

• Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør

på markedet i mer enn 10 år og til stadighet er blitt videreutviklet. Capri Lux er et godt valg for den nye og kvalitetsbevisste camper.

16

For ytterligere tekniske informasjoner se side 41.


”Uansett hvor man drar hen, og vel så mye hvor langt fra hjemmet man befinner seg, har man som kvinne et ”redebygger”-gen, som ikke lar seg fornekte. Hvor plasserer jeg bordet mest praktisk? Hvilke dekkeservietter passer best til gardinene? Skulle vi ikke ha med en ekstra pute til stoDe beste timer tilbringes i forteltet!

lene? Det er som med biler; Jeg spør ikke først om, hvor stor motoren er, men hvilken farge, den kan leveres i, og hvor

Gardinoppheng Isabella har utviklet et spesielt gardinsystem for lett nedtaking og opphenging av gardiner.

mye plass det er til barna... Forteltet er ansiktet utad. Som et hjem hjemmefra, med entré og oppholdsstue i ett. Så det betyder mye, at det virker lyst, luftig og innbydende.”

TEMA: kvinnesyn på forteltet


D

B

C

A

G

F

E

C

L

NYHET A

R F

P

B

I D

J

E

H

N

I J

M

Q

18

H

O

K G


L

detaljer A. Eksklusive Typhoon™ stormbarduner følger med til flere av Isabellas fortelt. B. DropStop™ regnhetter/tetningsringer ved alle maljene i taket. C. FixOn II™ skruefritt vognbeslag sikrer bedre oppspenning og følger med til alle Isabella fortelt og solseil.

K

D. Kraftige, slitesterke forsterkninger (noen steder dobbelt) minimerer slitasje. E. Dørholderbånd med trykknapp på alle Isabella fortelt. F. NYHET! Alle CarbonX-fiberstativ leveres med IsaFix™ teleskopbeslag, som gjør utspenning av stativet (og dermed forteltet) til en lek. G. IsaFlex™ gummistropper med stor elastisitet og styrke følger med til alle Isabella fortelt og solseil. H. Påsveisede sprosser på innersiden av vinduene gir best holdbarhet og hindrer smussansamling. I. Dobbelt tilslutningsvinge sikrer at forteltet passer til både vogner med skrå eller loddrette ender. J. Eksklusiv oppbevarings- og transportveske til forteltet samt stativ- og pluggpose leveres standard. Alle Isabella fortelt leveres dessuten med gardiner, understykke og standard hjultildekking med trykknapper samt utførlig bruksanvisning og detaljert stativtegning.

M

K. Alle ringer med feste er påsydd med innvendige PVC-forsterkninger for å motstå trekket fra gummistroppene.

N

L. Innsnitt i takrundingen gir optimal passform med et minimum av folder og letter oppstrammingen av forteltet. M. Optimal plassering av PVC-trekanter til montering av stormliner (IsaLink™) sikrer forteltet i kraftig vind. N. Kraftige og slitesterke glidelåser med tildekning hindrer vanngjennomtrengning.

P

O. Innvendig gresskant hindrer trekk i forteltet. Ved å legge gulvteppet over gresskanten kan man effektivt stenge for vinden. Samtidig gir det det riktige draget i gummistroppene. P. Utlufting på alle Isabella fortelt – enkelte også med myggnett i gavlen(e) reduserer risikoen for kondensvann. Q. Reguleringsstropper i hjørnene samt piggduppsko på stengene sikrer ensartet oppstramming og reduserer slitasje. R. Tett og sterk takskjøt med kapsøm utført på syautomat – en garanti for en 100% lik, korrekt søm.

O Nesten alle Isabellas forteltmodeller har en kanal under gavlmarkisen til montering av tilbehør. Isabella råder dessuten over mange serviceavdelinger med ekspertise innenfor reparasjon og vedlikehold av Isabellas produkter.

R

Q


klikk inn på Isabellas hjemmeside www.isabella.net · Duggfriske A-mål

· Komplett informasjon over alle modeller

· Produktnyheter · Nye tiltak

·N  edlasting av oppsettingsveiledninger til alle modeller siden 1990

· Stor support seksjon

· Stort video-bibliotek, bl.a. med film av oppsetting

· Nedlasting av alle kataloger siden 1957 ...og mye, mye mer!

20


magnum & minor moonlight Turteltene Magnum og Minor er reisevennlige deltelt, som er ekstra lette med stativ i CarbonX glassfiber. Det store Magnum-teltet kan også monteres på mindre vogner. Mangler du ekstra plass, kan en utbygning fås som ekstrautstyr til denne modellen (se s. 32). Lillebroren Minor er framstilt i en lettere akrylduk og har et myggnettvindu

· Enkel oppsetting · Hurtig reisetelt · Telt for to · Minimum vekt · Passer de fleste vogner · Tro følgesvenn · Lyst innemiljø

med folieklaff I den ene gavlen. MINOR moonlight

magnum moonlight

• Bunnmål: Magnum 340x230 cm/Minor 260x200 cm • Anvendelse: Fra tidlig vår til sen høst • Materiale teltduk: Magnum Isacryl/Minor akryl • Stativ: CarbonX glassfiber

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.


universal 420, 360 & 300 universal 420

• Bunnmål: 420: 440 x 230 cm, 360: 380 x 230 cm, 300: 320 x 230 cm

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.

22

• Anvendelse: Hele året

• Materiale Teltduk: Dysefarget (gjennomfarget) Isacryl

• Stativ: Zinox stålrør


· Sterk stangkonstruksjon · Kan benyttes hele året · Pustende materiale · Knekk i taket/takhelling · 4 dørmuligheter · Fleksibel plugging/utvendig lekant · Unik tilslutning mot vognen

HELÅRSTELT I TRE STØRRELSER Camping om våren og på høsten blir mer og mer utbredt. Disse tre modellene matcher årstidens krav til styrke og stabilitet og forlenger campingsesongen for fastliggere. Montert med vintersikring og eventuelt termotak kan alle sammen benyttes hele året. Begge delene fås som ekstrautstyr (se side 26). De to medfølgende støttestengene presser de fastsydde skumgummiputene fast inn mot vognen, så det ikke oppstår utettheter og den ekstra brede, utvendige lekanten er enda et pluss, hvis du ønsker å campe Den utvendige lekanten er et pluss, når du camper hele året.

hele året.

universal 360

universal 300


snowboy lux vintertelt · Vintertelt i toppklasse · Polyester/PVC (rengjøringsvennlig) · Dør i begge gavler · Utlufting med tetning · Sterk stangkonstruksjon

Flere og flere oppdager, at vintercamping er en riktig deilig ferieform – kanskje den beste. Men det stiller også store krav til det utstyret, man medbringer. Kraftige materialer, en spesiell takhelling for minimal snøopphoping samt ekstra bred, utvendig lekant, et sterkt stålstativ, fleksibel plugging og vindusfolie, som kan tåle ekstreme kuldegrader gjør, at Isabellas vinterfortelt Snowboy Lux står distansen – selv i en kraftig snøstorm.

• Bunnmål: 240 x 180 cm • Anvendelse: Hele året • Materiale teltduk: Polyester/PVC • Stativ: Zinox stålrør

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.

24


”Å bo i campingvogn om vinteren er en fantastisk opplevelse, og med den komforten, de moderne campingvognene har, er det hverken trist eller kaldt å campe om vinteren. Tenk Den spesielle takhellingen gjør, at snø lettere glir av. Man unngår dermed den harde belastningen på konstruksjonen, som store mengder snø kan være.

deg å våkne opp til en morgen med femten kuldegrader og strålende solskinn, hvor det eneste problem er, om man skal velge langrenn eller alpint... Forteltet fungerer både som

A

B

Den ekstra brede, utvendige lekanten er perfekt i snørike områder. Snøen legger seg på gresskanten og stenger dermed for trekk inn i teltet.

utestue, som beskytter mot vinden, og er et utmerket sted til oppbevaring av vintersportsutstyret. Her kan jeg også ta av skidressen, så jeg slipper å få snøen inn i vognen.”

TEMA: camping om vinteren


sun blue solseil Vi elsker solen, men på de varme dagene er det godt med litt skygge. Og litt le i ny og ne. Det får man med Sun Blue solseilet, som leveres med to sider, som monteres med glidelåser. Glidelåslommer ved de forreste stengene sikrer, at solseilet står stabilt, og at seilet ikke står og ”blafrer” i vinden. I tillegg er solseilet forsynt med ringer med feste i de fremre hjørnene, så man kan sikre stabiliteten ytterligere. Den friske blå fargen matcher de fleste vogner.

• Dybde: 250 cm • A-mål (omløpsmål): 800-1175 cm • Materiale: Belagt polyester • Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.

26


zenith lux soltelt & solseil Zenith Lux er Isabellas reisesoltelt i lettvektsklassen. Uunnværlig på reisen, da det lynraskt kan forandres fra solseil til fortelt med de medfølgende frontdeler og sider – eller til et halvt fortelt/halvt solseil, hvis man monterer en romdeler (høyre eller venstre - ekstrautstyr). Uthenget gir ekstra skygge, og de smarte nettpanelene med folietildekking i sidene gir mulighet for å få tilført frisk luft i solseilet/-teltet. Som ekstrautstyr fås også matchende gardinsett (design Firenze).

Romdeler og matchende gardinsett (ekstrautstyr)

• Dybde: 250 cm • A-mål (omløpsmål): 850-1125 cm • Materiale: Belagt polyester • Stativ: CarbonX glassfiber eller Zinox stålrør

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.


shadow reisesolseil

NYHET

28

• Dybde: 200 cm

Shadow har mange anvendelsesmuligheter og fås i fem bredder.

• Bredder: 500, 400, 360, 300 eller 240 cm

De minste kan brukes som sidemarkise på de fleste Isabella fortelt

• Materiale: Lett, belagt polyester

og monteres under gavlmarkisen ved bruk av dobbeltprofil.

• Stativ: Kraftige CarbonX glassfiberstenger (240/300: 2 stk. - 360/400/500: 3 stk.)

For ekstra le og beskyttelse mot solen, kan en nettfront og/eller

• Ekstrautstyr: Nettfront i tilhørende bredder samt nettside høyre eller venstre

en nettside kjøpes til (ekstrautstyr). Nettet har en solreflekterende

For ytterligere tekniske informasjoner se side 42.

også benyttes på de fleste eksisterende vognmarkiser.

overflate utvendig - og innenfra er utsynet fritt. Nettfronten kan


sun z Reisesolseilet Sun-Z i et friskt og stilfullt design. Utrolig lett å montere på grunn av sin enkle konstruksjon. Likevel er Sun-Z veldig stabilt på grunn av de kraftige fiberstengene, som støtter mot vognsiden på sklisikre ”føtter”. Sun-Z passer på de fleste caravans og fås i to bredder.

• Dybde: 200 cm • Bredder: 300 cm eller 365 cm • Materiale: Belagt polyester • Stativ: To kraftige CarbonX glassfiberstenger

frontsolseil Frontsolseilet gir skyggeplass foran forteltet. Det har en stabil konstruksjon, da stengene utgjør et komplett stativ med både overliggere og stenger mellom støttestengene. Kan monteres på Isabella standardfortelt fra ’96 og framover samt Capri fra ’00 og framover. Forteltmodell og årgang oppgis ved bestilling.

• Dybde: 225 cm • Størrelser fra-til: G12-G21 • Materiale: Belagt polyester • Stativ: Zinox stålstenger • Ekstrautstyr: Side (høyre/venstre)

Leside (ekstrautstyr)


A

C

B

NYHET E D

G H

F

30


ekstrautstyr Isabella har et brett program av praktisk og funksjonelt ekstrautstyr, som gir økt komfort på campingferien.

A. TopOrganizer™ er et praktisk oppbevaringsnett, som kan plasseres valgfritt på ekstraoverliggere (kan evt. kjøpes til). Nettet er regulerbart og fremstilt i sort nett/polyester med en maks. bærevekt på 5 kg. Bruk den til oppbevaring av alle de tingene, som skal være lett tilgjengelige; solkremen, håndkledet, kortstokken etc. B. Vindusmarkise med solfilter, som holder solens stråler ute, men utsynet fritt innenfra. Markisen fås i to bredder: 190 cm eller 215 cm i fargen Antrasitt. Stangkonstruksjonen er veldig enkel, og den passer på nesten alle caravans. Med de nye Band-it™ softgrip-håndtak er vindusmarkisen enkel og rask å montere. Band-it er fremstilt i uforgjengelig materiale, som ikke riper håndtakene på vognen. Disse kan også kjøpes separat til utskifting av håndtak på alle eldre vindusmarkisestativ. C. En dørmarkise gir le ved inngangsdøren og fås i farger, som matcher forteltene. Se i skjemaet bakerst i brosjyren til hvilke modeller dørmarkise kan leveres.

DU KJØPTE DET BESTE – LÅ OSS HJELPE DEG MED Å TA VARE PÅ DIN INVESTERING!

D. En dørmarkise giver le ved inngangsdøren og fås i farver, som matcher til forteltene. Se i skemaet bakest i brosjyren til hvilke modeller, som fåes en dørmarkise.

Endringer og reparasjoner utføres på alle Isabella & Ventura fortelt.

E. Vindusmarkisen i belagt polyester og med en bredde på 190 cm fås i to fargevarianter: Grå med forkant i marine eller antrasitt. Markisen har en enkel stangkonstruksjon, som passer på nesten alle caravans og har de nye Band-it™ softgrip-håndtakene (se beskrivelse under B).

Alt arbeid blir utført av våre erfarne medarbeidere.

F. Med Organizer™ Tall (høy) kan du holde styr på alle småtingene. Her er de alltid lett tilgjengelige. Den er framstilt i belagt polyester med enkelte lommer i transparent folie, så innholdet er synlig. Organizer Tall monteres med TermoFix-beslag i FixOn-profilen og har målene B 80 x H 215 cm.

som blir brukt ved produksjonen av forteltene våre.

G. Hvis du drømmer om å campe om vinteren, anbefaler vi bruk av en vintersikring, som sikrer fortelt og stativ ved større snømengder. Den består av to ekstraoverliggere, FixOn II samt tre støttestenger (markert med blått). Fås til alle Universal- og vintertelt. H. Organizer™ Low (lav) er en praktisk og anvendelig oppbevaringsplass til f.eks. tidsskrifter, sko og småting. Den monteres på vognsiden og er fremstilt i belagt polyester.

Vår egen reparasjonsavdeling benytter de samme materialene og samme maskinpark

Vi kan vanligvis redusere/forstørre fortelt med maksimalt 50 cm. Vennligst forhør deg om detaljer, da dette varierer avhengig av modell og størrelse. Vi kan reparere tak, veggpaneler, vinduer og glidelåser på alle våre telt tilbake til 1980-tallet. Kontakt din nærmeste forhandler, eller ring vår reparasjonsavdeling på 69 12 75 71 for ytterligere detaljer.


utbygninger

Få mer plass enten til oppbevaring eller ekstra soveplasser. Nå har Isabella utviklet en ny type utbygning med et minimum av stenger, som gjør oppsettingen enda lettere.

1

2

NYHET 1 & 2. ANNEX 300 (1. FUTURE & 2. STANDARD) Commodore Concept, Commodore Royal & Opus 300 Bunnmål: STANDARD 280 x 130 cm/FUTURE 280 x 135 cm · Materiale: Belagt polyester · Gavlseksjon kan monteres i glidelås · Gresskant, FUTURE: myggnett m. folieklaff I begge gavler/STANDARD: frontventilasjon, to dører, avtagbar front. 3. ANNEX 250 (FUTURE & STANDARD) Forum & Isabella standardfortelt med 2,50 m dybde 3

32

Bunnmål: FUTURE 230 x 135 cm/STANDARD 230 x 130 cm ANNEX 220 (FUTURE & STANDARD) Penta Concept, Penta & Magnum Bunnmål: FUTURE 200 x 135 cm/STANDARD 200 x 130 cm Materiale: Belagt polyester · Gavlseksjon kan monteres i glidelås · Gresskant, FUTURE: myggnett m. folieklaff I begge gavler/STANDARD: myggnettvindu m. folieklaff og dør · Oppgi forteltmodell og årgang ved bestilling. 4

4. SKILLEVEGG FOR UTBYGNING Materiale: Bomull · Oppgi forteltmodell ved bestilling. 5. INNERTELT (FUTURE & STANDARD) Bunnmål: 200 x 130 cm (plass til en liten dobbelt luftmadrass) · Materiale: Bomull med fast bunn i PVC · FUTURE innertelt har myggnett m. stoffklaff I begge gavler/STANDARD innertelt kan også monteres i forteltet.

5


leseil

Stabilo-systemet består av løse jordspyd og fotplater. Systemet sikrer full stabilitet. De medfølger standard til alle Isabellas leseil, imidlertid kan fotplatene også tilkjøpes og benyttes til forteltet.

Alle Ieseilene fra Isabella leveres standard med stenger (inkl. overliggere), barduner, plugger og Stabilo-system.

3. ARMOUR 4-FLØYS Mål: 460 x 120 cm · Materiale: Belagt polyester/ nettmateriale · Farge: Antrasitt · Standard: CarbonX-stenger.

1. CRYSTAL 4-FLØYS Mål: 460 x 120 cm · Materiale: PVC/ nettmateriale · Farge: Tweed · Standard: CarbonX-stenger.

4. ACRYL 3-FLØYS Mål: 460 x 130 cm · Farge: Tweed · Materiale: Akryl · Standard: Zinox-stenger.

2. SUN 3-FLØYS Mål: 460 x 130 cm · Farge: Grå · Materiale: Belagt polyester · Standard: Zinox-stenger.

1

5. FLEX 3-FLØYS Basismål: 460 x 140 cm · Farge: Steel Blue/Ice Blue · Materiale: Belagt polyester · Standard: Zinox-stenger.

3

6. EKSTRASEKSJONER TIL FLEX Basisleseilet kan bygges ut uendelig med tilkjøp av ekstraseksjoner · Seksjoner: Som midtseksjon i basismodellen (2), med skråstilt vindu (3, 5) samt i belagt polyester (4) · Seksjonsmål: 154 x 140 cm · Standard: Zinox-stenger.

5

NYHET

2

4

6

2

4

3 5


tekstiler Isabella har et stort sortiment i matchende tekstiler og tilbehør, som er med på å gjøre forteltet til en innbydende og hyggelig oase. 1. Lampeskjermer fås i to utførelser (plissé og glatt), som hver for seg signaliserer den personlige stil, man ønsker i innredningen av forteltet sitt. Fås i et vell av farger og design.

34

2. Dekk et vakkert bord med en duk fra Isabellas tekstilserie. Dukene er 110 x 160 cm med en smuss- og vannavvisende overflate.

har en bløt innerside og ruskinnslook på yttersiden. Det måler 180 x 130 cm, er i smussavvisende mikrofibermateriale med sydde kanter.

3. Eksklusiv gaveeske med to cremefargede Isabella luksushåndklær (65 x 135 cm) i god frottékvalitet.

5. De eksklusive Isabella stolputene i smuss- og vannavvisende mikrofibermateriale gir forteltet ditt en elegant ”touch”. Fås med høy (84 cm) og lav (73 cm) rygg i fargene sand, marine eller koksgrå.

4. Deilig bløtt og lunt Isabella luksuspledd gir varme en kjølig kveld - eller ta det med på piknikturen. Pleddet

1

2

3

4

5


carbon-x™ fiberstativ

zinox™ stålrørstativ

CARBON X LAGDELING

ZINOX LAGDELING

1. Langsgående glass- og kullfibre

1. Transparent lakk

2. Kryssvikling

2. Alu/zink

3. Langsgående glassfibre

3. Stål

4. Kryssvikling med klokken

4. Alu/zink

5. Kryssvikling mot klokken

5. Transparent lakk

6. Lakk

Isabella har utviklet det unike CarbonX-stativet i samarbeid med Exel. Det er et kullfiberforsterket glassfiberstativ, som er spesielt velegnet til reisecamping, men også til fastliggercamping, da det er lett og fullstendig korrosjonsfritt. Alle CarbonX-stativer leveres nå med det nye IsaFix låsebeslaget. Med IsaFix på plass er det enkelt å fastholde stativets posisjon. Med ett trykk på håndtaket, forteller et diskret ”klikk” deg, at IsaFix er fiksert. Uansett hva slags temperatur eller spenning, gir håndtakets trykk et fullstendig fastlåst hold.

ISAFIX™ låsebeslag. Oppdater ditt CarbonX stativ! Det nye IsaFix kan lett monteres på alle Isabella stativ, og erstatter teleskopkoblinger og vingemuttere for enkel og effektiv utspenning av forteltstativet.

NYHET

Zinox stålrørstativet er av ISO-sertifisert høystyrkestål og fremstilt i en Chrom-VI-fri prosess. Stålstativet er varmzinkbehandlet både ut- og innvendig for lengre holdbarhet og oppfyller alle krav til belastninger. På grunn av dens styrke, er Zinox-stålstativet spesielt velegnet til sesongcamping og medfølger dessuten i alle Universal- og vintertelt, da camping i for- og ettersesongen krever stor konstruksjonsmessig stabilitet grunnet værforholdene, som vind og snø.

FIXON II™ - skruefritt vognbeslag. Medfølger i alle Isabella fortelt og solseil. Gir optimal plassering av overliggere uansett vognmodell og sikrer en bedre oppspenning og dermed mindre slitasje.

HERCULES TWIN™ - det ultimative hjelpeverktøy (ekstrautstyr) til utspenning av teltstengene, som kan brukes i en håndvending uten bruk av krefter! Justerbart 22-26 mm. Patentert.


STOCKHOLM

kvalitetstepper til fortelt og solseil

3,5 m

Skär 3,0-

3,5 m

Stad 3,0-

I samarbeid med Bolon har vi designet et teppesortiment som matcher ditt Isabella fortelt perfekt. Her er det forskjellige

ISABELLA

valgmuligheter i såvel kvalitet som fargesammensetning.

-LINE

m 5-3,0-3,5 Glitter 2,

3,0 m Sund 2,5-

5-3,0 m Strand 2,

CO-FRIENDL NYHET! E SKÅNE ·

Y m 5-3,0-3,5 Silverek 2,

0-3,5 m Lin 2,5-3,

BOHUSLÄ

N PLUS

0 Dis 2,5-3,

m

0m Trut 2,5-3,

5-3,0 m Mussla 2,

HALLAND

markise solseil & l ti ) e k s (inkl. ve

r Bris 2,5 m

m Storm 2,5

m Svall 2,5

36

Det mest eksklusive design til forteltet er ”Stockholm”. ”Isabella- Line” er et design bare fremstilt for Isabella og ”Bolohuslän Plus er et design i økonomiklassen. ”Skåne- kolleksjonen” er en revolusjonerende nyhet innenfor miljø vennlig materiale som kalles ”Bolon® Green Vinyl”. Den henviser til alle campister som velger et aktivt miljøvalg. Spesielt egnet til solseil og til markiser finnes ”Halland” – som er et pustende teppe med åpen vevsstruktur. Kvalitetsteppene er utført i en smidig vevet kombinasjon av en nylontråd, som er omspunnet med PVC og etterbehandlet i varmepresse, slik at det kan tilpasses ethvert fortelt og til og med klippes til uten at teppe frynser.


groundcover™ & comfortcarpet™ For ekstra komfort og økt velvære har Isabella sammen med Fibertex utviklet to produkter – GroundCover og ComfortCarpet. GroundCover er det perfekte underlag – det beskytter forteltet mot jordsprut og mudder samtidig med, at rengjøring av gresskanten lettes betydelig. Leveres på ruller á 2 x 18 m (36 m2). ComfortCarpet er et isolerende og bløtt komfortunderlag, som legges under gulvteppet for å holde kulde og fukt borte. Leveres på ruller á 1,5 x 15 m (22,5 m2).

isabellafloor™ & isabella rollfloor™ Når man oppholder seg mye i forteltet, er det fint at gulvet er plant, og at teppet ligger flatt. Isabella RollFloor består av små fliser på 40 x 10 cm, som klikkes sammen til et samlet gulv. Når gulvet først er lagt er det enkelt å rulle sammen og folde ut igjen, når du skal bruke det. Det perfekte gulv til reisecamperen. IsabellaFloor har mange fordeler. Det er lett å montere helt uten bruk av verktøy, idet elementene er forsynt med låsekroker og legges som et byggeklossystem. Det er lett å oppbevare og har lang levetid.

ComfortCarpet

GroundCover


finn den riktige størrelsen til vognen For å finne den riktige størrelsen, skal du kjenne: Vognmål, årgang samt “A-mål”. Slik finner du “A-målet” (omløpsmålet): Campingvognen stilles plant. “A-målet” er lengden fra bakken, gjennom skinnen til bakken. Det måles enkelt med en snor (se skissen). For universaltelt er skinnehøyden avgjørende - her har “A-målet” ingen betydning.

Alle heltelt fra Isabella kan også anvendes som deltelt, som holdes tett til vognsiden med en skumgummipute, støttestang og to klikkprofiler. Denne løsning kan tilkjøpes som ekstrautstyr.

HELTELT SOM LITE DELTELT

SOM STORT DELTELT

PRISGRUPPE ISABELLA STR. DEKKER A-MÅL FRA-TIL

38

12

MINOR

13

14

MAGNUM

16

18

19

20

21

22

23

750

775

800

825

850

875

900

925

940

950

975

989

1000

1025

1050

1075

1100

1125

1150

1175

1200

1225

736-760

761-785

786-810

811-835

836-860

861-885

886-910

911-935

Special

936-960

961-985

Special

986-1010

1011-1035

1036-1060

1061-1085

1086-1110

1111-1135

1136-1160

1161-1185

1186-1210

1211-1235


fokus på materialer På evig jakt etter de best egnede materialer og nyheter innenfor tekstilområdet, og ikke minst et vedvarende ønske om å utfordre konvensjoner og vanetenkning, har ofte ført til utvikling av revolusjonerende forteltkonsepter. Fordi vi tør – gjøre dét ingen andre tør - er vi i stand til å skape fortelt, som skiller seg ut fra mengden. Det skal være rom for ”lek” - for lek skaper kreativitet. Showmodellen ”Taj Mahal” er et produkt av denne lek med materialer og

A

detaljer, og samarbeidet med ledende leverandører resulterte i et fortelt, om hvis tilblivelse vi kunne fortelle 1001 historier, hvis her var nok sider...

A. I alle Isabella fortelt med front og sider i akryl, er det benyttet et dysefarget (dvs. gjennomfarget fiber), strukturvevet materiale i en kraftig kvalitet - vi kaller det Isacryl. Isacryl har den høyest oppnåelige lysekthet p.g.a. fargningsmetoden. Tettheten i vevingen samt gjennomimpregnering utelukker vanngjennomtrengning. Isacryl er imidlertid samtidig et pustende materiale, noe som gir det best mulige inneklima i forteltet.

B

B. I de to nye Concept-modellene er det i front og sider brukt et kraftig, belagt polyestermateriale med et flott strukturmønster. Materialet er eksklusivt utviklet til og av Isabella i samarbeid med en av Europas ledende tekstilprodusenter - vi kaller det IsaTex. Fordelene ved IsaTex er blant annet, at det er ytterst slitesterkt og ikke minst lett å holde rent, da det er et avvaskbart materiale.

C

Showmodellen Taj Mahal kunne bl.a. by på sølvtak, brokadevevet akryl, hjerteformede glidelåsdragere, lakksokkel og gardinholdebånd med kvaster.

C. I alle Isabella fortelt er det i taket benyttet en kraftig, akrylatbelagt polyestervare, som er forsynt med topplakk for å minske smussansamlinger. Takduken er gjennomimpregnert og sydd med kapsøm-skjøter, noe som sikrer, at taket motstår selv kraftig nedbør. Innersiden er mønstret, da det gir et hyggelig innemiljø, men samtidig blir urenheter på yttersiden også mindre synlige.

hovedleverandører LEVERANDØRER AV SOKKELVARE

LEVERANDØRER AV TELTDUK

LEVERANDØR AV VINDUSFOLIE

LEVERANDØRER AV GLIDELÅSER

LEVERANDØR AV STATIV

LEVERANDØR AV CARBON X™-RØR

LEVERANDØRER AV GARDINSTOFF LEVERANDØR AV KANTE- OG SPESIALBÅND Flexible by the metre…

www.elas.dk

LEVERANDØR AV KANTEBÅND

LEVERANDØR AV SYTRÅD


tekniske informasjoner NYHET

Penta Concept

NYHET

Penta

Forum

Commodore Concept 250

350

350

300

100

G 16-18

G 19-21

G 22-23

G 14-18

G 19-21

G 22-23

G 16-19

G 16-18

G 20-23

G 19-20

A-MÅL (OMLØPSMÅL) FRA-TIL (CM)

900-1225

850-1225

900-1225

900-1225

DYBDE (CM)

350

350

350

300

Coal, Slate, Chalk

Tweed, Dot Sky

Tweed, Moonlight

Coal, Slate, Chalk

G 21-23

FARGEKOMBINASJON

OMBYTTBARE FRONTPANELER

AVTAGBARE/NEDFELLBARE DELER

Front-, gavl- og hjørnepaneler

Front-, gavl- og hjørnepaneler

Front- og gavlpaneler

Front- og gavlpaneler

ANTALL DØRER

2

2

5

6

RUNDTLØPENDE UTHENG

LYSPANELER I TAKMIDTE (OVERLYS)

MYGGNETT

I begge gavler

I den ene gavlen

I begge gavler

I begge gavler

JUSTERBARE FRONTVENTILASJONER

• •

LEKANT/GRESSKANT

Innvendig

Innvendig

Innvendig

Innvendig

GARDINER (SE SIDE 41)

Casa

Frame

Dot Honey

Casa

Annex 220 utbygning, hjørnedør, dørmarkise

Annex 220 utbygning, hjørnedør, netthjørne, dørmarkise

Annex 250 utbygning, dørmarkise, frontdel, frontsolseil, takrenne

Annex 300 utbygning, dørmarkise, frontsolseil, takrenne

2

Tak (A)·Duk (B)·Sokkel (C)

A

PENTA CONCEPT

B+C

B

240

A

C

C

285

PENTA

295

285

420

FORUM

295

285

420

COMMODORE CONCEPT

240

285

COMMODORE ROYAL

295

285

OPUS 300

295

285

AMBASSADOR MOONLIGHT

260

285

295

285

AMBASSADOR

40

100% akryl

Materialer (g/m )

24% polyester

TILBEHØR

80% PVC

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

20% polyester

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

35% PVA

• Zinox stålstativ

65% polyester

• Zinox stålstativ

100% polyester

VERANDASTANG FOR NEDFELLING STATIVMULIGHETER

76% PVC

FRONTVERANDA

CAPRI LUX

240

260

420 420 350 420 350


NYHET

Opus 300

Ambassador Moonlight

G 14-16

G 18-23

G 14-18

G 19-20

G 21-23

G 14-16

G 18-20

Capri Lux

250

250

300

300

Ambassador

G 21-22

G 14-16

250

G 18-22

G 12

G 13-18

850-1225

850-1225

850-1175

850-1175

750-1075

300

300

250

250

250

Royal Blue, Flax

Tweed, Pearl Blue, Ice Blue

Tweed, Stone

Tweed, Sky Blue

Oxford Blue/Sky Blue

Front- og gavlpaneler

Front- og gavlpaneler

Front- og gavlpaneler

Front- og gavlpaneler

Front- og gavlpaneler

6

6

6

6

4

I den ene gavlen

I begge gavler

I begge gavler

I den ene gavlen

I den ene gavlen

G 19-20

Innvendig

Innvendig

Innvendig

Innvendig

Innvendig

Hyacinth

Dot Honey

Domus

Hyacinth

Hyacinth

Annex 250 utbygning, frontsolseil, takrenne

Anslått vekt

(kg)

Inkl. stativ Zinox (Z)/CarbonX (C)

Z

C

Z

C

Z

C

PENTA CONCEPT PENTA

NYHETER

Z

C

61,5 61,6

Z

C

68,6

63,6

Z

C

69,7

71,0

Z

C

82,5

72,1

Z

C

83,7

85,4

Z

G 22

G 21

G 20

G 19

FIRENZE

G 18

HYACINTH

G 16

DOT HONEY

G 14

DOMUS

G 13

CASA

G 12

FRAME

750·775 cm

Gardiner

C

94,8

86,6

1200·1225 cm

Annex 250 utbygning, dørmarkise, frontsolseil, takrenne

1150·1175 cm

Annex 250 utbygning, dørmarkise, frontsolseil, takrenne

1100·1125 cm

Annex 300 utbygning, dørmarkise, frontsolseil, takrenne

1050·1075 cm

Annex 300 utbygning, dørmarkise, frontsolseil, takrenne

1000·1025 cm

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

950·975·989

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

900·925·940 cm

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

850·875

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

800·825 cm

• Velg mellom CarbonX glassfiber eller Zinox stålstativ

Z

G 23

Commodore Royal

C

95,9

98,1

99,3

FORUM

63,9

50,9

71,4

56,4

78,3

60,9

84,7

66,5

91,1

71,6

92,3

72,8

106,6

84,8

COMMODORE CONCEPT

48,5

40,5

53,6

44,6

59,2

48,3

60,7

49,9

68,4

54,5

69,6

55,7

78,1

61,9

COMMODORE ROYAL

50,2

41,1

52,2

43,1

57,7

47,4

63,7

51,4

65,3

53,0

73,6

58,0

74,9

59,3

84,1

65,8

OPUS 300

51,0

42,5

52,5

44,0

58,6

48,5

64,5

51,6

66,9

54,0

74,1

59,6

75,0

60,5

85,8

69,5

AMBASSADOR MOONLIGHT

40,9

33,8

42,0

34,9

47,9

39,4

52,5

43,3

54,3

45,1

60,7

50,8

61,8

51,8

42,7

35,0

44,0

36,3

50,0

40,7

53,8

44,6

55,8

46,6

62,4

52,2

63,5

53,3

39,2

32,6

40,1

33,5

45,7

38,0

51,1

41,9

52,7

43,5

AMBASSADOR CAPRI LUX

34,8

29,0

36,4

30,6


tekniske informasjoner

Magnum

Minor

340

Universal 420, 360, 300 440

260 230

320

380

UNI 420

240

UNI 360

180

230

230

230

200

Snowboy Lux

UNI 300

BREDDE BUNN (CM)

340

260

420: 440 • 360: 380 • 300: 320

240

DYBDE (CM)

230

200

420, 360, 300: 230

180

Marine, Grå

FARGEKOMBINASJON Tweed, Moonlight

Tweed, Moonlight

Tweed/Sky Blue

AVTAGBARE/NEDFELLBARE DELER

Front og gavlpaneler

Front

Front

ANTALL DØRER

4

2

4

MYGGNETT

2

I den ene gavlen

LEKANT/GRESSKANT

Innvendig

Innvendig

Utvendig

Utvendig

GARDINER (SE SIDE 41)

Frame

Frame

Firenze

Firenze

VERANDASTANG TIL NEDFELLING

STATIVMULIGHETER

CarbonX glassfiber

CarbonX glassfiber

Zinox stålstativ

Zinox stålstativ

TILBEHØR

Annex 220 udbygning, frontsolsejl G12

Termotak, vintersikring

Termotak, vintersikring

ANBEFALT VOGNLENGDE MIN. (CM)

420: 600 • 360: 500 • 300: 400

OVENSTÅENDE MODELLER ER ALLE DELTELT MED EN HØYDE PÅ 240 CM, OG SOM PASSER TIL VOGNHØYDER MELLOM 235 OG 250 CM.

Zenith LUX G 21

850-1125

Inkl. stativ Zinox (Z)/CarbonX (C)

Z

C

Z

ZENITH LUX SUN BLUE FRONTSOLSEIL

42

20,7 15,0

15,2

15,6

Z

C

Z

C

Z

C

Z

C

Z

C

Z

C

36,5

29,6

37,7

30,8

39,6

34,1

44,2

35,3

45,2

36,3

47,5

39,5

21,9

16,1

22,4

16,6

22,9

18,7

26,6

19,2

26,9

19,5

27,9

21,8

16,0

16,4

17,0

DELTELT

(Z) Universal 420: 41,3 · 360: 43,7 · 300: 42,5

ØVRIGE SOLSEIL

Shadow 240 cm: 3,6 · 300 cm: 3,7 · 360 cm: 4,5 · 400 cm: 4,8 · 500 cm: 5,3

Magnum (C) 31,0

17,4 Minor (C) 24,1

20,2

Z

A

28,3

(Z) Snowboy Lux 29,0

22,2

MINOR

240

A

B

B

A

295

285

335

C

285

335

260

UNIVERSAL 420, 360, 300

295

SNOWBOY LUX

76% PVC

24% polyester

80% PVC

20% polyester

72% PVC

35% PVA

100% akryl B

28% polyester

2

Tak (A)·Duk (B)·Sokkel (C)

65% polyester

100% polyester

Materialer (g/m ) C

MAGNUM

21,0

Sun-Z 300 cm: 6,0 · Sun-Z 360 cm: 6,1

G 22

1150·1175 cm

G 21

1100·1125 cm

G 20

1050·1075 cm

G 19

1000·1025 cm

G 18

950·975·989

G 16

G 14

G 13 C

900·925·940 cm

Anslått vekt (kg)

850·875

250

800·825 cm

DYBDE (CM)

G 12

A-MÅL (OMLØPSMÅL) FRA-TIL (CM)

750·775 cm

G 14-20

C 250

325

335

335

ZENITH LUX

240

195

250

SUN BLUE

180

195

250


Isabella datterselskaper & importører DEUTSCHLAND/ÖSTERREICH/SCHWEIZ

NORGE

BELGIUM/FRANCE/LUXEMBOURG

Rzeczpospolita Polska

SUOMI

Isabella Vorzelte Deutschland GmbH

Norsk Isabella A/S

Camping Distribution

Pro Camp

OY Kama Fritid Ab

Max-Planck-Str. 4

Postboks 57

Rue de Baronhaie, 63

ul. Krotoszynska 43

Polunmäenkatu 35

DE-34253 Lohfelden

NO-1740 Borgenhaugen

BE-4682 Heure-le-Romain

PL-51-009 Wroclaw

FI-33720 Tampere

Tel. +49 (0561) 51 20 33,

Tel. +47 69 127575,

Tel. +32 (04) 227 46 32

Tel. +48 (71) 352 47 75

Tel. +358 (0)10 2399666

info@isabella-vorzelte.de

isabella@c2i.net

info@camping-distribution.com

info@procamp.pl

kama-fritid@kotiposti.net

NEDERLAND

UNITED KINGDOM

ITALIA

PORTUGAL

Kehä Caravan Tukku Oy

Isabella Nederland BV

Isabella International Camping Limited,

Essebi s.a.s.

Marcampo, Lda.

Koskelontie 15, Kehä III, Koskelo

Postbus 90

Drakes Drive, Long Crendon Ind. Est.,

Via Giotto 12/A

Av. Almirante G. Coutinho, 56/D

FI-02920 Espoo

NL-3870 CB Hoevelaken

Buckinghamshire HP18 9BA, UK

IT-39100 Bolzano

PT-1700 Lisboa

Tel. +358 (09) 849 4300

Tel. +31 (033) 2541100

Tel. +44 (01844) 20 20 99

Tel. +39 0471 205117

Tel. +0351 (01) 8486776,

palaute@caravantukku.fi

info@isabella.nl

info@isabella.co.uk

mariaferreira@marcampo.pt SVERIGE Kama Fritid AB Box 114 SE-560 27 Tenhult Tel. +46 (036) 353700,

OTHER COUNTRIES: Please contact Isabella A/S in Denmark. Details on the back page of this catalogue.

Reklamasjonsrett Retten til reklamasjon gjelder i 24 mdr. fra kjøpsdato og omfatter fabrikknye Isabella produkter til privat bruk og benyttet til rette formål.

Copyright © 2009 Isabella A/S Alle informasjoner, bilder og tekst i denne brosjyren er beskyttet av copyright og må ikke kopieres uten først å innhente en skriftlig aksept fra ISABELLA A/S.

info@kamafritid.se

ISABELLA A/S forbeholder sig rett til å foreta forbedringer/endringer på produktene, og tar likeledes forbehold for eventuelle trykkfeil. Vi gjør oppmerksom på, at det kan forekomme fargeforskjeller grunnet trykk-tekniske årsaker.


Copyright © 2009 Isabella A/S. All rights reserved.

Din Isabella-forhandler

Isabella A/S · Isabellahøj 3 · P.O.Box 587 · DK 7100 Vejle · Tel. +45 75 82 07 55 · Fax +45 75 82 06 93 · info@isabella.net

www.isabella.net

Isabella Norge 2010  
Isabella Norge 2010  

Isabella Fortelt Norge 2010