Page 1

FI

2011


Sisältyvät tarvikkeet • Putkisto

ATLANTIC

• Ruuvittomat FixOn kiinnikkeet • Teltta-/putkisto-/kiilalaukku

Perinteinen etuteltta akryyli-materiaalista

• Verhot

Atlantic malli 2.5 metrin syvyisenä on ihanteellinen liikkuvaan vaunuiluun. Teltta on

• Kiilat

valmistettu akryylista, mikä on hengittävä materiaali. Tämä ominaisuus vähentää

Lomailu matkailuvaunulla sopusoinnussa yhdessä lasten kanssa antaa elvyttävää

veden tiivistymistä, mikä erityisesti Välimeren maissa on iso etu. Miellyttävä sisäilman-

• Helmasuoja

ala ilman häiritseviä hyönteisiä saadaan hyttysverkolla varustetulla ilmastoidulla

• Pyöräkaaren suoja

sivuikkunalla.

energiaa. Ja missäpä sen viettäisi paremmin kuin etuteltassa... Teltta on olohuoneesi ja ruokailutilasi, varastohuone ja tapaamispaikka – kaikki yhdessä. Tämä asettaa vaatimuksia laadulle ja toimivuudelle – kaksi asiaa, jotka Ventura voi taata sinulle – lisäksi kohtuulliseen hintaan. Ventura kokoelma koostuu kestävistä a-mittaisista kokoetuteltoista ja osaetuteltoista matkailuvaunuihin, vapaasti seisovasta teltasta matkailuautoihin ja tietenkin valikoimasta lisätarvikkeita. Kevyet etuteltat liikkuvaan vaunuiluun löydät Ventura Basic sarjasta, joka on uusi mallisto kevyestä polyesteristä tehtyjä osaetutelttoja yksinkertaisella putkistorakenteella.

250 cm

Toivotamme sinulle miellyttävää matkaa Ventura-teltan kera.

LISÄVARUSTE Annex 250

G13-18

G19-20

Tyyppi: Kokoteltta Syvyys: 250 cm Väri: Laivaston-/vaalean sininen Ominaisuudet: Sivupaneeli ilmastoidulla ikkunalla. Kaikki vetoketjulliset paneeliosat ovat irrotettavissa tai rullattavissa alas. Ovet kaikissa paneeleissa. Seinäkangas: Lankavärjätty akryyli (hengittävä) Kattokangas: Pinnoitettu polyesteri Putkisto: Lasikuitu tai teräs Lisävaruste: Lisäteltta voidaan kiinnittää oikeaan tai vasempaan sivuun A-mitta: 800-1075 cm


Sisältyvät tarvikkeet

Pacific 300

FREESTANDER

• Varastointilaukut (Pituudet: Kangaslaukku 1 m / Putkistolaukku 1.2 m)

Vapaasti seisova teltta matkailuautoihin Freestander on tehty erityisesti matkailuautoja varten ja valmistettu pinnoitetusta, helposti puhtaana pidettävästä polyesteristä. Mallissa on sivussa hyttysverkolla varustettu ikkuna ja vetoketjulliset sivupaneelit voidaan laskea alas tai irrottaa. Lisätilan saamiseksi voidaan sivuun kiinnittää lisäteltta (lisävaruste). Putkistoksi voit valita tukevan teräsputkiston tai kevyen lasikuituputkiston.

• Verhot • Laukku kiiloineen • Verantatanko

3 metriä syvä etuteltta helposti puhdistettavasta materiaalista 3 metriä syvässä Pacific 300 teltassa on tilaa koko perheelle. Syvyydestään huolimatta on teltta sovelias sekä paikoillaan pysymiseen että liikkuvaan vaunuiluun. Se on nopea ja helppo koota yksinkertaisen putkistonsa ansiosta. Kevyellä lasikuituputkistolla varustettuna soveltuu teltta myös hyvin kiertomatkailuun. Tämä malli on tehty pinnoitetusta polyesteristä – helposti puhdistettavasta, värinsä pitävästä ja sateenkestävästä materiaalista. Pacific 300 teltassa on toisella sivulla vetoketjullisella kelmulla varustettu tuuletusikkuna.

LISÄVARUSTE

Sisältyvät tarvikkeet

ca. 308 cm ca. 254 cm

300 cm

Annex 300

• Putkisto

LISÄVARUSTE Annex 220

• Ruuvittomat FixOn kiinnikkeet G13-18

G19-22

G23

• Teltta-/putkisto-/kiilalaukku • Verhot

Tyyppi: Kokoteltta Syvyys: 300 cm Väri: Teräksen sininen/Vanilja Ominaisuudet: Sivupaneeli tuuletusikkunalla ja vetoketjullisella kelmulla. Kaikki vetoketjulliset paneeliosat ovat irrotettavissa tai rullattavissa alas Seinä-/kattokangas: Pinnoitettu polyesteri (helppo puhdistaa) Putkisto: Lasikuitu tai teräs Lisävaruste: Lisäteltta voidaan kiinnittää oikeaan tai vasempaan sivuun A-mitta: 800-1200 cm

• Kiilat • Helmasuoja • Pyöräkaaren suoja

Freestander Low (Matala) Tyyppi: Matkailuautoteltta Maamitta: n. 308 x 254 cm (riippuen putkiston asennuskorkeudesta) Korkeudet: Matala malli autoihin, joiden korkeus on 170 - 250 cm tai korkea malli autoihin, joiden korkeus on 240 - 280 cm Varastointikoot: Kangas n. 95x45x25 cm – Putkisto n. 120x20x25 cm Väri: Sininen/vaalean sininen Ominaisuudet: Kahdella pystysuoralla vetoketjulla varustettu takaseinä tekee autoon liittämisen helpoksi · Etu- ja sivupaneelit voidaan irrottaa tai rullata alas · Suojattu kulku joustavan tunnelin ansiosta · Ovi molemmilla sivuilla · Kelmulla varustettu hyttysverkkoikkuna oikealla sivulla Seinä-/kattokangas: Pinnoitettu polyesteri (helppo puhdistaa) Putkisto: Lasikuitu tai teräs 5 Lisävaruste: Lisäteltta voidaan kiinnittää oikeaan tai vasempaan sivuun


Yksityiskohdat

Universal 320

Yksityiskohdat – pienet ylimääräiset – tekevät tuotteesta ainutlaatuisen. Ventura malliston teltoissa on nämä ”ylimääräiset”. Katso merkittävimmät tästä:

Fixus™-pikalukko Kaikki lasikuituputkistot on varustettu Fixus lever-lukitsimilla. Fixus-lukitsimen avulla putkiston jännittäminen ja lukitun asennon pitäminen on helppoa. Fixus - yksi vipu yhden käden käyttöön - yksinkertaista!

Lasikuituputkisto Kevyt ja korroosionkestävä putkisto. Kokoteltan lasikuituputkiston putkien halkaisija on peräti 30,5 mm.

Teräsputkisto Sinkitys teräsputkiston pinnalla on yli 50% tavanomaista paksumpi; tämä takaa pitkän käyttöiän putkistolle.

Sisältyvät tarvikkeet Iso osaetuteltta ympärivuotiseen käyttöön erityisten talviominaisuuksien ja vahvan putkistorakenteen ansiosta.

Kaikissa malleissa käytetään toimivia ja pitkäikäisiä vetoketjuja, joista jokainen on suojattu peitteellä aurinkoa ja sadetta vastaan.

Verhot/verhojärjestelmä Kaikki telttamallit on varustettu vakiona verhoilla kaikkiin ikkunoihin. Alumiiniset verhotangot helpottavat verhojen kiinnittämistä huomattavasti.

• Teltta-/putkisto-/kiilalaukku

Ruuvittomat FixOn™-kiinnikkeet Mahdollistavat tukiputkien optimaalisen asemoimisen ja parhaan mahdollisen jännityksen. Helppo asentaa, ei kiinteää kiinnitystä vaunuun.

WINTER

• Verhot 340 cm 230 cm

Tyyppi: Osateltta Maamitta: 340 x 230 cm Käyttö: Ympäri vuoden Väri: Tumman/vaalean sininen Ominaisuudet: Katon erikoisrakenne estää lumen kerääntymistä · Irroitettava etupaneeli · Joustava kiiloitus · Erikoisleveä helmaosa Seinäkangas: Lankavärjätty akryyli (hengittävä) Kattokangas: Polyesteri/PVC Putkisto: Teräsputkisto Lisävarusteet: Talvivahvistussarja · Sisäkatto Sopii matkailuvaunuihin korkeudeltaan: 235-250 cm

Vetoketjut

• Ruuvittomat FixOn kiinnikkeet

• Kiilat • Helmasuoja • Pyöräkaaren suoja • Pehmusteet ja tukiputket teltan tiivistämiseen vaunun seinää vasten

Erityisesti talvikäyttöön tehty teltta, mihin voit varastoida hiihtovälineesi tai missä voit vain istua ja nauttia maisemasta.

180 cm

220 cm

Kulutusta kestävät materiaalit Käytämme vain hyvin kulutusta kestäviä materiaaleja johtavilta valmistajilta. Jatkuva laadun tarkkailu ja taitavat työntekijämme takaavat korkealaatuiset tuotteet.

Ylivoimainen sopivuus vaunuusi Kattopaneelit on muotoiltu vaunun rakenteen mukaan. Mahdollisuus asentaa kattoputket optimaaliseen paikkaan FixOn-kiinnikkeiden avulla, jolloin katto jännittyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Säädettävät putket Säädettävät putket ja piikilliset putkikengät varmistavat teltan oikean jännityksen. Ennakoi kankaan liike ennen teltan/katoksen kiristystä.

Tyyppi: Osateltta Maamitta: 220 x 180 cm Käyttö: Ympäri vuoden Väri: Sininen/harmaa/burgundy Ominaisuudet: Katon erikoisrakenne estää lumen kerääntymistä Joustava kiiloitus Erityisen leveä ulkopuolinen helmaosa Seinä-/kattokangas: Polyesteri/PVC Putkisto: Teräsputkisto Lisävarusteet: Talvivahvistussarja · Sisäkatto Sopii matkailuvaunuihin korkeudeltaan: 235-250 cm

7


Lisävarusteet

Telttamatot

Lisäteltat

Kevyet hengittävät matot ulkokäyttöön

Väritys: hiekka · Materiaali: pinnoitettu polyesteri · Vakiovarustus: hyttysverkolla varustettu ilmanvaihtoikkuna, joka voidaan sulkea vetoketjulla ulkopuolella olevalla peitekankaalla · Putkisto: teräsputket

Maton voi leikata sopimaan täydellisesti teltan muotoon reunan rispaantumatta. Matto ei ime vettä, mikä helpottaa puhtaanapitoa.

ANNEX 300 (Pohjan mitat: 280 x 130 cm) Sopii: Pacific 300. ANNEX 250 (Pohjan mitat: 230 x 130 cm) Sopii: Atlantic. ANNEX 220 (Pohjan mitat: 200 x 130 cm) Sopii: Freestander.

Ainutlaatuinen kudontatekniikka luo käytännössä ikuisen maton. Käytettävät materiaalit tekevät matosta kevyen ja helposti käsiteltävän sitä levitettäessä tai kasattaessa. Matto on tietenkin valonkestävä, joten värit eivät haalistu monien aurinkoisten kesien jälkeenkään.

Väliseinä muodostaa telttaan tai lisätelttaan varastotilan tms... Materiaali: kuvioitua puuvillaa · Mainitse teltan malli tilatessasi!

BOHUSLÄN PLUS Leveydet: 2,50 ja 3,00 m

Dis

Trut

Mussla

Annex 300

HALLAND aurinkokatoksiin ja varastotelttoihin Leveys: 2,50 m

UUTTA! BASIC Bredde: 2,50 m

Storm

Annex 250

Annex 220

Grey

Väliseinä

Tekniset tiedot Pacific 300

Atlantic

Universal 320

Freestander

300

250

230

n. 254

180

340

n. 308

220

Syvyys (cm) Leveys (cm)

Sisäteltta

Talvivahvistussarja

Sisäkatto

Sopii telttaan ja/tai lisätelttaan Materiaali: puuvilla, jossa vedenpitävä PVCpinnoite · Pohjan mitat: 200x130 cm (sopii esim. pari-ilmapatjalle)

Talvitelttailun yhteydessä suosittelemme käytettäväksi talvivahvistussarjaa, mikä suojaa telttaa lumikuormalta. Saatavissa Universal 320 ja Winter malleihin.

Sisäkatto minimoi veden tiivistymisongelman ja sen käyttöä suositellaan kesäajan ulkopuolella. Saatavissa Universal 320 ja Winter malleihin.

A-mitta mistä-mihin (cm)

800-1200

800-1075

Seinäkangasmateriaali

Pinnoitettu polyesteri

Akryyli

Akryyli

Pinnoitettu polyesteri

Polyesteri/PVC

Kattokangasmateriaali

Pinnoitettu polyesteri

Pinnoitettu polyesteri

Polyesteri/PVC

Pinnoitettu polyesteri

Polyesteri/PVC

Blues

Blues

Blues

Blues

Blues

Lasikuitu tai Teräs

Lasikuitu tai Teräs

Teräs

Lasikuitu tai Teräs

Teräs

Annex 300

Annex 250

Verhot Putkistotyyppi Hyttysverkkoikkuna sivussa Sopivat lisävarusteet

HINTALUOKKA Ventura koko

Painot sis. putkiston (kg) Teräs =T - Lasikuitu=L

A-mitta

Tuulisuoja 3-osainen

SPACE vapaasti seisova varastoteltta Maamitta: 220 x 150 cm ·

Materiaali: paksu, harmaa polyesteri · Putket: Teräs · Mitat: 460 x 130 cm · Toimitus sisältää kiilat, kiristysnarut, putkistolaukun.

Väri: Laivastonsininen/harmaa · Ominaisuudet: Vetoketjullinen tuuletusikkuna hyttysverkolla ja kuvioidulla himmeällä kelmulla. Edessä kätevä sisäänkäynti kahdella pystyvetoketjulla · Materiaali: Polyesteri/PVC

Winter

13 800

14 825

850

16 875

900

18 925

950

Annex 220

Talvivahvistussarja, sisäkatto

19 975

1000

20 1025

1050

Talvivahvistussarja, sisäkatto

21 1075

1100

22 1125

1150

23 1175

786-810 811-835 836-860 861-885 886-910 911-935 936-960 961-985 986-1010 1011-1035 1036-1060 1061-1085 1086-1110 1111-1135 1136-1160 1161-1185

PUTKISTOTYYPPI

T

L

T

L

T

L

T

L

T

L

T

L

T

L

T

L

Pacific 300

44.4

36.7

47.6

38.8

48.9

40.1

54.5

44.2

59.7

47.6

62.1

50.0

69.3

55.6

70.2

56.5

Atlantic

35.0

28.4

37.5

31.0

38.0

31.5

44.2

36.2

49.3

38.3

51.3

40.3

-

-

-

-

Universal 320

41.4

-

Freestander Low (1)

34.7

28.6

Freestander High (2) 35.2

29.1

Winter

26.4

-

Space

20.9

-

1200 1186-1210

S

F

71.1 57.4 -

-

OIKEA KOKO Saadaksesi selville teltan koon, Sinun tulee tietää: Vaunusi merkki, malli, vuosimalli ja A-mitta. Se mitataan seuraavasti: Aseta vaunu tasaiselle alustalle. Aseta mitan pää (esim. naru) maahan telttakourun etummaisen pisteen kohdalle telttakourun linjassa ja mittaa teltakourua pitkin telttakourun takimmaisen pisteen kohdalle maahan telttakourun linjassa.

VERHOT DESSIN ”BLUES”: Pacific 300, Atlantic, Universal 320, Winter, Freestander. Ventura Basic-mallit, lisäteltat ja Space: Ei verhoja.

9


• Etuseinän keskiosa irrotettavissa • Molemmat sivuovet irrotettavissa • Hyttysverkko etuikkunoissa ja ovissa

B A S I C

LARGE

• Kaikissa ikkunoissa sisäpuoliset pimennyskankaat • Sinetöidyt saumat • Vaahtokumipehmusteet ja tukitangot

VENTURA BASIC-sarja · Kevyitä telttoja liikkuvalle karavaanarille

Ventura Basic ”Large” mallissa on kolme kulkuaukkoa! Yksi molemmilla sivuilla ja yksi

• Lasikuituputkisto 12,5 mm

edessä keskellä, kaikissa on hyttysverkko. Tämä koskee myös etuikkunoita.

• Tukitangot terästä 19/16 mm

Tämän mallin kaikissa ikkunoissa on sisäpuoliset peitekankaat, mikä tarkoittaa, että teltta voidaan sulkea täysin poistuttaessa tai haluttaessa lisää yksityisyyttä.

Ventura Basics on sarja kevyitä telttoja paljon liikkuvalle karavaanarille. Osateltat on tehty kevyestä polyesterimateriaalista ja niissä on yksin-

• Väri: Harmaa/vaaleanharmaa • Paino: 20.8 kg • Mitat: S 220 x L 330 cm

kertainen putkistorakenne, mikä takaa nopean kokoamisen ja minimoi kuljetuspainon. Tämä ei tarkoita, että älykkäät, toimivat ja karavaanaria hyödyttävät yksityiskohdat puuttuisivat.

X-LARGE

Medium Kaikissa ikkunoissa Ventura Basic ”Medium” mallissa on kolme kerrosta: Ulommaisena vetoketjulla avattava kirkas ikkunakelmu. Välissä oleva hyttysverkko huolehtii ilmanvaihdosta. ”Medium” mallissa on myös sisäpuolella peitekankaat, joten teltta voidaan sulkea täydellisesti.

• Kaikki paneelit ovat irrotettavia • 3 -kerros ikkunat molemmilla sivuilla (sisäp. peite/hyttysverkko/kelmu) • Etuikkuna sisäpuolisella pimennyskankaalla • Sinetöidyt saumat

Kaikki paneelit Ventura Basic ”X-Large” mallissa ovat irrotettavissa, joten telttaa voi käyttää myös katoksena. Molemmat sivupaneeli-ikkunat koostuvat kolmesta kerroksesta: Ulkopuolella kirkas vetoketjulla avattava ikkunakelmu. Välissä oleva hyttysverkko huolehtii ilmanvaihdosta. Sisäpuolen peitekankaalla voi estää auringonvalon tai näkymän.

• 3 -kerros ikkunat (sisäp.peite/hyttysverkko/kelmu) • Kaikki paneelit ovat irrotettavia • Vaahtokumipehmusteet ja tukitangot

• Vaahtokumipehmusteet ja tukitangot

• Lasikuituputkisto 11/10 mm

• Alumiiniputkisto 19/16 mm

• Tukitangot terästä 19/16 mm

• Tukitangot terästä 19/16 mm

• Sinetöidyt saumat

• Väri: Harmaa/vaaleanharmaa

• Väri: Harmaa/vaaleanharmaa

• Paino: 21.8 kg

• Paino: 15.7 kg

• Mitat: S 220 x L 350 cm

• Mitat: S 200 x L 280 cm

11


Jälleenmyyjäsi

Maahantuoja: Kehä Caravan Tukku Oy

Maahantuoja: Oy Kama Fritid Ab

Koskelontie 15, Kehä III, Koskelo · 02920 Espoo

Polunmäenkatu 35 · 33720 Tampere

Puh. 09 8494 300 · Fax 09 8494 3030 · palaute@caravantukku.fi

Puh. 010 2399 666, fax 03 3184 540 · kama-fritid@kotiposti.net

www.ventura-camping.com

FI-Ventura-2011  
FI-Ventura-2011