Page 1

TALVIKUVASTO 2014

Tule ja varustaudu talveen, valikoimat ovat parhaimmillaan!


Uutta geometriaa hyödynnetään useissa suksimalleissa.

Uusi talvimallistomme on saapunut kauppoihimme. Meiltä löytyy asut ja välineet talven rientoihin niin kadulle, ladulle kuin rinteeseenkin. Talven valikoimat ovat nyt parhaimmillaan, tule ja varustaudu talveen jo tänään.

3 Maastohiihto

Alppimaajoukkue Team 2013 asu nyt Intersport -kaupoissa

Maastohiihdon suosio jatkuu ja kuvastos samme onkin yhteensä viisi sivua talven hiihtouutuuksia aikuisille ja lapsille.

8 Sporttinen talvimuoti

Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden

Merkkituotteita rinteeseen ja vapaa aikaan. Mukana entistä laajempi valikoima brändejä.

Asioidessasi INTERSPORTissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

6 Talvikengät

Talvikengät miehille. Naisten kengät s 7. Nastakengät löytyvät takakannesta.

12 Pipoja

Päähineitä ja hanskoja joka lähtöön.

14 Laskettelu

Talven laskettelu-uutuudet ja rinne muotia aikuisille ja nuorille.

22 Kypärät ja lasit

Talven uutuuskypärät ja -lasit aikuisille.

24 Lumilautailu

Uoumtettraiaa

Vaihto- ja palautusoikeus INTERSPORT lupaa sinulle täyden vaihtoja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 14 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan INTERSPORTkauppaan. Vaihto- ja palautus­oikeus eivät koske alusasuja, uima­pukuja eikä alennusmyyntituotteita.

a ge vaatioit ja inno n 2014 kaude ksissa. u rinnes 18. 5 s. 1 ja

Lumilautailu on säilyttänyt suosionsa ja on innoittanut myös talven katumuotia.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun

Burton ja Firefly-mallistoa.

INTERSPORTissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

28 Lapset

Kuusi sivua lasten asuja, laskettelua ja lumilautailua. Lasten maastohiihtoasut ja -välineet löytyvät sivuilta 4-5.

34 Kerrastot

24 Lautailu s. 28 Lapset

s.

Sporttikerrastot ja -väliasut niin lapsille kuin aikuisille.

36 Kuntoilu

Isot ja pienet välineet kotikuntoiluun ja naisten fitness-asut.

38 Talvijuoksu

Neljä sivua talvijuoksutuotteita Nikeltä ja ProTouchilta.

42 Mittarit

Uutuustuote!

Talvijuoksu ei ole enää vain harvojen harrastajien tapa pitää kuntoaan yllä. Katso sivut 38-41

44 Nastakengät

pitää liikkeessä

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä Kansainvälinen INTERSPORT-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme

Treenaajan motivaattorit johtavilta brändeiltä.

Takakannessa esittelemme nastakenkä uutuuksia talven liukkaille.

INTERSPORT KULUTTAJALUPAUKSET

sivu 43

Tietojen käsittely K-Plussa-järjestelmässä perustuu asiakkaan antamaan suostumukseen. K-Plussa-kortilla tehdyt ostot rekisteröidään tuoteryhmätasolla. K-Plussa-asiakas voi kieltää ostotietojen rekisteröinnin. Tällöin pisteiden laskemiseksi Valikoimissamme voi ollaeikauppakohtaisia eroja. AD Jukka Laukkanen, Finlandpisteitä. Oy. Kirjapaino tarpeellista informaatiota kerry K-Plussa-järjestelmään joten asiakkaalleIntersport ei kerry K-Plussa AsiakasPunaMusta. saa kuitenkin suoraan kortin esittämisen perusteella myönnettävät muut edut ostoksen maksamisen yhteydessä. Liittymismaksu on 8,40 €. K-Plussa-järjestelmän säännöt: www.plussa.com ja K-ryhmän kaupat.

K-ryhmän laaja ja monipuolinen kantaasiakasjärjestelmä takaa sinulle, että INTERSPORTin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

Suunnittelu Jukka Laukkanen, kirjapaino PunaMusta


Nauti hiihdosta Voiteluvapaiden

Bliz Velocity XT Suomi hiihtolasit 69,90 (79,90)

suksien suosio jatkuu.

Atomic Ultragrip sukset

Korkealaatuiset ja kevyet pitopohjasukset, jotka toimivat kelillä kuin kelillä ja myös silloin kun voitelu on äärimmäisen haastavaa.

129,- (285,-)

Peltonen Nanogrip Astra sukset

Uusimmalla Nanotegnologialla valmistetut pitopohjasukset. Valmistettu Suomessa.

199,- (249,-)

UUSI NANOGRIP®2.1. - entistä liukkaampi pitopohja!

Fischer CSR classic Zero+ NIS sukset

Harrastajahiihtäjällä Fischer Zero toimii laajalla kelialueella, liisterikeleistä aina pakkaskeleille saakka, ilman pitovoiteita. Zeron pito- ja luisto-ominaisuudet perustuvat erikoismateriaalien mekaanisesti tuomaan pitoon (ei kemikaaliin), joten pohjan pito kestää pitkään. Pitoa voidaan säätää helposti hiomapaperilla. Rakenteeltaan CSR Zero vastaa CSR Classic -suksea.

249,- (279,-)

Start pitopohjasuksien huoltopaketti

Kaikki tarpeellinen pitopohjasuksien hoitoon. Start Anti Ice - luiston parantamiseen ja jäätymisen estoon, Start Easy Cleaner -liinat pohjan puhdistamista varten, Start kuituliina Anti Ice -käsittelyn jälkeiseen viimeistelyyn.

Start Tool box

Paketti sisältää Combi-harjan (nylon/messinki), divikorkin, acryl siklin, olas siklin sekä 5kpl Easy cleaner -voiteenpoistoliinoja.

29,90 (39,30)

Swix N8N zero kit pakkaus

Kaikki mitä tarvitset Zero-suksien huoltamiseen. Suosittelemme Zero-spray -jäätymisenestokäsittelyä säännöllisesti kaikkiin Zerosuksiin. Sisältää: Zero-Spray, pohjan puhdistusaine, Fiberline-paperi, hiekkapaperi.

45,90

19,90 (21,90)

Ta lv i ku va sto

si v u

3

TECNOpro voitelurauta

Tasaisen lämpötilan ansiosta voitelu on helppoa. Teho 850W.

29,90


Hiihtoasut koko perheelle

Rukka Agata tai Alex hiihtopuku aikuisille

Rukka Axl hiihtopuku lapsille

Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä Softshell-hiihtopuku. Tekniset arvot: 8 000 mm/3 000g/m2 /24h. Laadukkaan materiaalin ansiosta vaatekerroksia tarvitaan vähemmän, mutta olo on miellyttävän lämmin ja keho pysyy suorituskykyisenä. Housuissa henkselit ja joustava vyötärö. Takissa joustavat hihansuut ja säädettävä vyötärö. Vetoketjutaskut.

Vettähylkivä, tuulen pitävä ja hengittävä Softshell-hiihtopuku. Sisäpinta miellyttävän pehmeä microfleece. Housuissa henkselit. Takissa joustavat hihansuut ja säädettävä vyötärö. Vetoketjutaskut.

99,90 (139,-)

129,- (179,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

4


Start Winner Pro HS sauvat Jr

Laadukkaat hiihtosauvat nuorille aktiivihiihtäjille. HS-hiilikuitu sauvaputki on kevyt ja kestää kovaa käyttöä. Lämmin ja kevyt Master Cork kahva. Fit Race -hihna. Kovametallipiikillä varustettu Track -kilpasompa.

29,90 (49,-)

Junioreiden hiihtopaketit TECNOpro Active Pro hiihtokengät Jr Lasten ja nuorten helposti puettavat ja lämpimät hiihtokengät. SNS Profil -pohja.

Sukset, monot ja siteet yhteishintaan

Atomic PM Ski TigerG2 Syncro sukset+ siteet Juniorien kevyet ja leveämmät sukset, joilla on helpompi aloittaa hiihtoura ja säilyttää tasapaino.

129,-

79,- (135,-)

59,90 (69,90)

Fischer Sprint crown sukset

Fischer Snowstar yellow hiihtokengät Jr

Lämmin ja mukava Thinsulate-vuori. Helppokäyttöinen tarrakiinnitys.

64,90 (79,90)

Fischer XJ Sprint hiihtokengät Jr

Korkealaatuiset hiihtokengät. Pohja tukee jalan oikeaa ja luonnollista rullaavuutta ja helpottaa hiihtoa. Tukeva kantaosa.

64,90 (79,90)

Sukset oikean hiihtotekniikan opetteluun. Mekaaninen pitopohja ei tarvitse pitovoitelua ja toimii erinomaisesti kaikilla keleillä.

Fischer XC Jr siteet 29,90 (34,90)

Sukset, monot ja siteet yhteishintaan

Fischer XC Jr siteet 29,90 (34,90)

Sukset, monot ja siteet yhteishintaan

Salomon SNS Pilot siteet Jr 49,-

Sukset, monot ja siteet yhteishintaan

59,90 (79,90)

Fischer RSC Race sukset Jr

Suorituskykyiset hiihtosukset nuorille hiihtäjille. Perinteisen hiihtotavan sukset, jotka toimivat vakaasti myös luisteluhiihdossa.

59,90 (79,90)

Salomon Combi hiihtokengät Jr

Salomon Equipe 8X Skate Jr. sukset

99,90 (119,-)

99,90 (129,-)

Luisteluun -ja perinteiseen hiihtoon. Pohja Luistelusukset. Densolite 1000 ydin, skating ja Ergonomic varsi antavat tukevuuden, jalkavuus ja sivuleikkaus takaavat suksen hiihdetjoustava pohja mahdollistaa myös perin- tävyyden ja tukevuuden. Huokoisessa G4 -pohjassa teisen hiihdon. Pikanauhoitus. voide pysyy ja sukset luistavat hyvin.

149,-

149,-

219,-

Perinteisen hiihtoon Atomic Team Classic 3000 sukset

Kevyet ja helppohiihtoiset perinteisen sukset miehille tai naisille. Erittäin korkealaatuinen 3000 -pohja. Selkeä voidepesä takaa luiston.

129,- (175,-)

Salomon Equipe 8X Classic/Equipe 8X Vitane Classic -sukset

Perinteisen sukset aktiivikuntoilijalle. Densolite 3000 ydin ja Classic jalkavuus mahdollistavat helpon hiihdettävyyden ja pidon. Laadukas G4 pohja on huokoinen ja voide pysyy hyvin, jolloin suksen luisto ja pito pysyvät optimaalisina. Miesten ja naisten mallit.

169,- (199,-)

Fischer RSC Classic NIS sukset

Suorituskykyiset sukset vaativalle hiihtäjälle. Erittäin kevyt, Air Core Basalight Pro -rakenne ja huippuviimeistely antavat kilpasuksen ominaisuudet sekä helpon pidon kaikissa olosuhteissa. Infrapunasäteellä tehty, esivoideltu ja kilpaviimeistelty pohja saa suksen luistamaan.

279,- (329,-)

Fischer RC3 Classic/RC Classic My Style

Korkealuokkaiset hiihtokengät urheilulliseen hiihtoon. Yksi markkinoiden suosituimpia malleja. Todella mukavat ja lämpimät hiihtokengät.

129,- (169,-)

Salomon Active 8X Classic Pilot/ Vitane 8X Classic Pilot

Kuntoilijalle. SNS Pilot2 Sport -pohja ja Classic Flex:n tukee ja joustaa. Säädettävä kantapään kiristys ja pikanauhoitus.

Ta lv i ku va sto

129,- (169,-)

si v u

5


Halti

hiihtotakki

,– 129

(169,-)

Halti Kunto hiihtotakki miehille tai naisille

Halti Kunto hiihtohousut miehille tai naisille

129,- (169,-)

99,90 (129,-)

Performance sarjan softshell takki hyvällä istuvuudella. Kiristettävä helma ja hihansuut. Kaksi vetoketjullista ala- ja rintataskua. Takana lycrapalat parantamassa hengittävyyttä selän molemmin puolin.

Irrotettavat henkselit. Lyhyet vetoketjut lahkeensuussa. Vyötäröllä kiristysmahdollisuus. Heijastavat printit. Vetoketjullinen avaintasku sisäpuolella. Takana lycraa parantamassa hengittävyyttä. Ta lv i ku va sto

si v u

6

Puvun materiaalit Stormwall Softshell Origin Vedenpitävyys kankaalle 5 000mm Hengittävyys kankaalle 5 000g/m2 /24h Stretch Knit ompeleet


Sinisalo Lobster hiihtohanskat 24,90 (29,90)

Rukka Basic hiihtohanskat

Käytännölliset, tuulen- ja vedenpitävät hiihtokäsineet, jotka hiihdon lisäksi sopivat mainiosti muihinkin talviaktiviteetteihin. Kestävää ja pestävää keinonahkaa.

Sinisalo Lady Thermo tai Super Thermo hiihtohanskat 34,90 (39,90)

16,90 (19,90)

Hiihtosauvat

TECNOpro Safine Vision 60 tai Vision 60

Aktiivihiihtäjän suorituskykyiset hiihtosauvat. 60% hiilikuituputki, Powerstrap -hihna.

49,90 (69,90)

Oneway Diamond 9 Pro Premio

Täysiveriset kilpasauvat tuovat voimansiirron tehokkuuden aktiivihiihtäjille. 100% Diamond hiilikuitu, korkkikahva, racing hihna ja sompa.

99,90 (199,-)

Luisteluhiihtoon Atomic Team Skate 3000

Kevyet ja kiertojäykät luistelusukset miehille ja naisille. Erittäin korkealaatuinen 3000 -pohja. Sivuleikkaus helpottaa luistelun harjoittelua.

129,- (175,-)

Salomon Equipe 8X Skate/Equipe 8X Vitane Skate

Luistelusukset aktiivikuntoilijalle. Densolite 3000 ydin ja Javelin sivuleikkaus takaavat sukselle hyvän hiihdettävyyden ja tarvittavan tukevuuden. G4 pohja on laadukas ja voideltava, pohja on huokoinen ja voide pysyy hyvin jolloin suksen luisto pysyy optimaalisena. Miesten ja naisten mallit.

169,- (199,-)

Fischer RSC skating NIS

Suorituskykyiset luistelusukset vaativalle hiihtäjälle. Erittäin kevyt, uusi Air Core Basalight Pro -rakenne ja huippuviimeistely antavat kilpasuksen ominaisuudet, sekä vakaan liu’un kaikissa olosuhteissa. Uusi, infrapunasäteen avulla tehty esivoideltu ja kilpaviimeistelty pohja, saa sukset luistamaan täysin uudella ulottuvuudella.

279,- (329,-)

Fischer RC3 skate/RC Skate My Style

Korkealuokkaiset hiihtokengät vaativaan luisteluhiihtoon. Kengät tukevat luistelupotkua erittäin hyvin sallien nilkan luonnollisen liikkeen Flex Cuff -varren ansiosta.

159,- (199,-)

Salomon Active 8X Skate/Vitane 8X Skate

Luisteluhiihtokengät aktiivikuntoilijalle ja kuntoilijalle. SNS Pilot2 -pohja antaa yhdessä siteen kanssa jalkineelle tarvittavan tukevuuden ja hallittavuuden. Sensifit, pikanauhoitus ja säädettävä kantapään kiristys antavat optimaalisen istuvuuden. 102 mm lesti.

159,- (199,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

7


Peak Performance Pemberton takki

Peak Performance Snowlight takki naisille

Miesten laskettelutakki. Lämmin Thermocool-vanu.

379,- (395,-)

Naisten erittäin joustavasta materiaalista valmistettu takki, joka soveltuu lasketteluun ja ulkoiluun.

349,- (395,-)

Peak Performance Alta takki naisille

Naisten laskettelutakki. Lämmin Thermocool-vanu. Irrotettava tekokarva hupussa.

299,- (340,-)

Peak Performance Snowbird housut naisille

Naisten erittäin joustavasta materiaalista valmistetut housut, jotka soveltuvat lasketteluun ja ulkoiluun.

249,- (295,-)

Peak Performance Maroon housut

Miesten lasketteluhousut joustavaa Hipe-materiaalia, lämpimällä Thermocool-vanulla.

Peak Performance Wrangler huppari naisille

Naisten lämmin ja miellyttävä fleecetakki.

129,- (145,-)

249,- (285,-)

Peak Performance Corbet miehille

Lämmin ja miellyttävä fleecetakki miehille.

99,90 (115,-)

TT aa ll vv ii kk uu vv aa ss tt oo ss ii vv uu

88


Talvikengät

miehille

Peak Performance Canyons takki

Miesten vedenpitävä untuvatakki, joka sopii lasketteluun ja ulkoiluun.

399,- (425,-)

adidas Decade OG Mid 99,90 (120,-)

adidas Plimcana Mid Fur 69,90 (100,-)

Puma Tatau Mid Fur NT 79,90 (110,-)

McKINLEY Lomas 69,90 (89,90)

McKINLEY Chamonix 79,90 (99,90) Ta lv i ku va sto

si v u

9


Luhta Hilkka untuvatakki naisille

Lämmin, naisellinen untuvatakki. Korkealaatuinen, mattapintainen, hengittävä, vettähylkivä ja tuulenpitävä kangas. Irrotettava huppu. Vetoketjulliset taskut.

129,- (149,-)

Luhta Viena poolo naisille

Luhta Oona vetoketjufleece naisille

Kevyt, joustava, pehmeä ja sporttinen poolopaita. Quick Dry: helppohoitoinen ja -käyttöinen paita aktiiviliikkujalle.

34,90 (39,90)

Pehmeä, sporttinen ja tyylikäs fleece-takki. Kylmemmällä säällä sopii erinomaisesti kerrospukeutumisen välikerrokseksi. Säädettävät hihansuut ja helma.

59,90 (69,90)

Etirel Asola Aquamax talvikengät naisille 69,90 (89,90) Version 1 Trademark Positi ve Colour should be used incommunication all

Luhta Elna toppahousut naisille

Tyylikkäät ulkoiluhousut. Vanuvuori 80 g. Korkealaatuinen, mattapintainen, hengittävä, vettähylkivä ja tuulenpitävä kangas.

49,90 (59,90)

McKINLEY Kelowna talvikengät 79,90 (119,-)

Luhta Frida skihousut naisille

Talvikengät

Veden- ja tuulenpitävät, hengittävät softshell -housut. Tekniset arvot: 5 000 mm/5 000g/m2/24h. Laadukkaan materiaalin ansiosta vaatekerroksia tarvitaan vähemmän, mutta olo on miellyttävän lämmin ja keho pysyy suorituskykyisenä.

119,- (129,-)

adidas Honey Hi Collegiate 79,90 (95,-)

Talv i ku va sto

Puma Snow Ankle boot 2 talvikengät. 69,90 (100,-)

si v u

10

Nike Woodside Chuka II 119,- (143,-)


Luhta Kielo skitakki naisille

Sporttinen, vettähylkivä, tuulenpitävä ja hengittävä ulkoilutakki. Joustavat extraresorit hihansuissa. Irrotettava huppu. Vetoketjulliset taskut.

169,- (199,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

11


8848 Altitude Crisp pipo 24,90 (34,90)

8848 Altitude Costo hanskat miehelle tai naiselle

Lämpimät toppahanskat. Vettähylkivä durAtec Comfort käsittely.

49,90 (59,90)

Armada s. 18

Firefly Morton hanskat 34,90 (44,90)

Firefly Sahel pipo 14,90 Firefly Morina pipo naisille 19,90 (24,90)

McKINLEY New Mercedes untuvarukkaset

Ylellisen lämpimät untuvarukkaset pakkaskeleille. Antibakteerinen Polygienekäsittely.

8848 Altitude Rider pipo 19,90 (24,90)

64,90

Talv i ku va sto

si v u

12


Peak Performance Pipeline tai Haines pipo Lämmintä Merinovillaa.

39,90 (45,-)

McKINLEY Satine pipo naisille

Käsinkudottu villapipo (50% villaa). Sisäpuolella fleecepanta.

24,90

8848 Altitude Doris rukkaset naisille

Lämpimät toppahanskat. Vettähylkivä durAtec Comfort käsittely.

39,90 (49,90)

Roxy ja Quiksilver s.19

McKINLEY Symeon pipo Lämmin villapipo (30% villaa). Sisäpuoli miellyttävää fleeceä.

24,90

8848 Altitude Pearl pipo 24,90 (29,90)

McKINLEY Steen Aquamax laskuhanskat

Vedenpitävät, vanulliset hanskat. Antibakteerikäsittely.

54,90

Ta lv i ku va sto

Kaikki 8848 Altitude pipot 30 % villa/70 % akryyli.

si v u

13


Suomen Alppimaajoukkueen käyttämä ja testaama asu

Päällimateriaali takissa on neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Joustavasta ja ihoa miellyttävästä lycra -materiaalista valmistettu suojaava kypärämyssy piiloutuu niskassa sijaitsevaan taskuunsa. Irrotettava lumilukko.

Halti Team 2013 printti takki miehille 449,- (579,-) Halti Team 2013 takki naisille 449,- (549,-)

Halti Team 2013 housut miehille tai naisille

Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax lämmin vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Roisketiiviit vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Lumilukko. Vahvikkeet lahkeensuissa. Vyötärönkiristysmahdollisuus sivuilla tarratamppien avulla.

249,- (349,-)

Talv i ku va sto

si v u

14


Halti Kisura housut naisille

Halti Laini naisille tai Aihe takki miehille

Vedenpitävät, hengittävät, vanulliset lasketteluhousut. Kiinnitettävissä Laini takkiin.

169,- (229,-)

Vanullinen laskettelutakki. Päällimateriaali takissa on joustava DrymaxX stretch (45% on kierrätettyä polyesteriä) Hissilipputasku. Miellyttävä lycra hihansuu jossa aukko peukalolle. Lumilukko. Takki yhdistettävissä neppareilla Kisura tai Tiima housuihin.

Halti Tiima housut miehille

Vanulliset lasketteluhousut. Kiinnitettävissä Aihe takkiin.

169,- (229,-)

249,- (349,-)

Salomon Lagoon laskettelusukset+L10W siteet

Naisten All-mountain sukset harrastajille 75 mm vyötäröllä. Suksi toimii hyvin sekä hoidetulla rinteellä että pehmeämmässä lumessa. Rocker kärki ja komposiittiydin tekevät suksesta vakaan ja helpon käsitellä.

299,- (399,-)

TECNOpro Safine Infinity ET sukset + siteet

Harrastajan laskettelusukset naisille. Osittainen puuydin pitää sukset vakaina kovemmassakin vauhdissa ja kärki-rocker pehmentää käännöksiin lähtöä. Siteenä TECNOpro E TL 90W.

249,- (349,-)

Salomon Enduro LXI 750 laskettelusukset + siteet

All-mountain sukset harrastajille 75 mm vyötäröllä. Suksi toimii hyvin sekä hoidetulla rinteellä että pehmeämmässä lumessa. Rocker kärki ja komposiittiydin Titaniumilla vahvistettuna tekee suksesta helpon ja vakaan. Siteenä L10.

299,- (499,-)

Head Shape One PP9 laskettelusukset

Modernit ja monipuoliset rinnepainotteiset yleissukset. Kärjen progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä rocker -rakenteeseen varmistaa ketterän ja vaivattoman ohjautuvuuden suorituskyvystä tinkimättä.

199,- (438,-)

ape d Shsukset a e H PP9 teet si i One L 100 ST ta t + S ad FX kengä e + H T Mya taan FX S eishin Yht 7,-) (64

,299

Salomon X Pro X90 tai X Pro X80W

Aktiivitason laskijoille. Istuva My custom fit 3D -sisäkenkä, 360 astetta muotoiltava ulkokuori. 4 alumiinisolkea mikrosäädöillä.

269,- (349,-)

Salomon Quest Access X80 tai Quest Access X55W

Ride & hike lukitusmekanismilla nopeasti kävely- tai laskuasentoon. Lämmin ja muotoiltava My customfit -sisäkenkä, jossa villaa.

199,- (269,-/249,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

15

Head FX ST tai FX ST Mya

Mukavat, helppokäyttöiset ja suomalaiseen jalkaan sopivat. Neljä solkea. Lämmin fleecevuori. Ylimmässä soljessa makrosäätö.

139,- (209,-)


8848 Altitude Mirage takki miehille

Sporttinen laskutakki vanulla. Tuuletukset ja irrotettava stretch-lumilukko helmassa.

299,- (399,-)

8848 Altitude Charlie takki naisille

Tyylikäs ja lämmin laskutakki 100% ankan untuvaa. Stretch paneelit harteilla ja kainaloissa. Irrotettava lumilukko helmassa. Slim fit.

379,- (399,-)

= white = black = pms 485

8848 Altitude Coron housut miehille

Vanulliset laskuhousut irrotettavilla olkaimilla. Tuuletukset lahkeiden sisäsivuilla.

199,- (269,-)

8848 Altitude Poppy housut naisille

Vedenpitävät stretch-laskuhousut irrotettavalla selkä/olkainosalla. Slim fit.

249,- (269,-)

Talv i ku va sto

si v u

16


8848 Altitude Cinderell tai Mirage takki

Sporttinen laskutakki vanulla. Tuuletukset ja irrotettava stretch-lumilukko helmassa.

Cinderell naisille 299,- (379,-) Mirage miehille 299,- (399,-)

8848 Altitude Greg takki miehille

Vedenpitävä kuoritakki lumilukolla ja kainalotuuletuksilla. Runsaasti taskutilaa.

279,- (369,-)

8848 Altitude Tindra hanskat naisille

Lämpimät toppahanskat nahkakämmenellä. Vettähylkivä durAtec Comfort -käsittely.

59,90 (69,90)

8848 Altitude Dome tai Hallie microfleece Laadukas ja lämmin Polartec-fleecetakki.

59,90 (89,90)

8848 Altitude Ritha housut naisille

8848 Altitude Singa huppari naisille

199,- (229,-)

79,90 (99,90)

Vanulliset laskuhousut irrotettavilla olkaimilla.

Joustava ja lämmin huppari harjatulla sisäpinnalla.

Ta lv i ku va sto

si v u

8848 Altitude Link housut miehille

Vedenpitävät kuorihousut.Tuuletukset sekä lumilukot lahkeissa. Irrotettava vyö.

199,- (249,-)

17


Armada Camp Insulated takki 249,- (269,-)

DC Dither takki miehille 229,- (249,-)

Armada Fievel huppari 79,90 (89,-) Armada Local Insulated housut 229,- (249,-)

Täysin vedenpitävä (10.000 mm), teipatut saumat. Eristeenä 120 g vanu vartalon kohdalla, 80 g vanu hihoissa. Kolme vetoketjutaskua sekä vetoketjullinen hissilipputasku hihassa. Lumilukot. .

Armada Griz pipo 24,90 (30,-)

DC Banshee K14 housut 119,- (134,-)

Armada El Rey

Täydelliset parkkisukset aloittelevalle tai kokeneemmallekin laskijalle. Yksi Armadan suosituimmista malleista. Puuydin ja Cap -rakenne tekevät suksesta todella kestävän. Laskutuntuma ja käyttäytyminen tempuissa ovat huippuluokkaa. Profiili ja progressiivinen kääntösäde tekevät siitä todellisen joka paikan suksen. Suksen kantit ovat tavallista paksummat reileihin ja suksen pohja on tehty kestämään paremmin kovaa käyttöä.

349,- (369,-)

K2 Domain sukset

Newschool -laskijoille suunnitellut Jib Rockerilla varustetut symmetriset parkki- ja reilisukset. Suksen kanta ja keula vahvistettu niiteillä ja suksen sivuosissa twintech -sivuvallisuoja iskuja vastaan.

329,- (449,-)

Talv i ku va sto

si v u

18


Roxy Spice UP pipo naisille 24,90 (30,-)

Quiksilver Edge 10K takki miehille

Materiaali polyesteri Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. M3/Thinsulate eristys. Säädettävät hihansuut ja lumilukko. Regular fit.

Roxy Jetty JK Jackie takki naisille 169,- (195,-)

Roxy Valley huppari takki naisille

Naisten polyesteri laskutakki. Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. Säädettävät hihansuut ja lumilukko. Long slim fit.

199,- (220,-)

229,- (265,-)

Roxy Backyards PT housut naisille 119,- (130,-) Salomon SPK 100 laskettelukengät

Fulltilt Booter laskettelukengät miehille

Park & pipe -sarjan laskettelukengät eksperteille. Suunniteltu parkkiin ja hyppyihin. Vaimennuselementit jalan alla ja ylhäällä varren takana sekä vaimennettu iltti. Pikanauhat. Suuret ja kestävät soljet. Laadukas sisäkenkä.

Erittäin kevyet ja ketterät parkkikengät. Täysin oman jalan mukaan muotoutuva Intuition -sisäkenkä ja vaimentava välipohja. Kengän rakenne ja aukeava iltti takaavat helpon puettavuuden ja luonnollisen jouston. Soljet ja iltti vaihdettavissa, joten monoa pääsee myös tuunaamaan. 102 mm lesti sopii leveämpäänkin jalkaan.

259,- (329,-)

Salomon Z10 alppisiteet

Suorituskykyinen ja varmatoiminen lasketteluside. Etukappaleessa automaattinen korkeussäätö. Dinit 3-10.

99,90 (169,-)

299,- (399,-)

Salomon STH12 oversized alppisiteet

Vaativaan käyttöön. Metallirungon ansiosta erittäin suorituskykyinen ja kestävä. Etukappaleessa automaattinen siipien korkeus- ja sivusäätö. Dinit 4-12.

149,- (199,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

19

Materiaali polyesteri Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. M3/Thinsulate eristys. Säädettävät hihansuut ja lumilukko. Regular fit.

Quiksilver Summit akryylipipo miehille 24,90 (30,-)


Version 1 Etirel Gizi tai Gordie Trademar k Positi ve Colour should be used incommunication all Aquamax toppatakki

Veden- ja tuulenpitävä AQUAMAX Elite 5 000 toppatakki ulkoiluun ja lasketteluun. Kaikki saumat teipattu, irrotettava huppu. Naisten takissa lisäksi irrotettava lumilukko, kainaloissa ventilaatiot ja materiaali joustavaa stretch -materiaalia.

129,- (179,-)

Etirel Blanca tai Irus Aquamax toppahousut Veden- ja tuulenpitävät AQ Elite 5 000 toppahousut ulkoiluun ja lasketteluun. Irrotettavat henkselit. Kaikki saumat teipattu. Naisten housut joustavaa stretch -materiaalia. Kaksi lahkeen pituutta.

89,90 (109,-)

Talv i ku va sto

si v u

20


McKINLEY Granger Aquamax vanutakki miehille tai naisille

Vaihtuviin sääolosuhteisiin sopiva, veden- ja tuulenpitävä AQ Premium 10 000 laminointi ja lämmin Thermosoft- vanutakki. Kainalotuuletukset. Recco lumivyöryheijastin, irrotettava lumilukko ja huppu. Naisten mallissa lämmittävä teddykarva vuoressa.

199,- (249,-)

McKINLEY Steen Aquamax laskuhanskat

Vedenpitävät, vanulliset hanskat. Antibakteerikäsittely.

54,90

McKINLEY Griffin Aquamax vanuhousut miehille tai naisille Veden- ja tuulenpitävät AQ Premium 10 000 vanuhousut ulkoiluun ja lasketteluun. Laadukas Thermosoft -vanu. Kaikki saumat teipattu. Laadukkaat YKK-vetoketjut ja Recco- lumivyöryheijastin. Vyötärömalli

149,- (199,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

21


Firefly Obsession

Skate-henkinen lumilautakypärä. ABS -rakenne. Koot: lila (S, M), vihreä (S, M, L).

49,90 (69,90)

TECNOpro Frontier

Laskettelukypärä miehelle tai naiselle, joissa in-mold hybridi -rakenne ja säädettävä ilmastointi. Koot: valkoinen (S, M), vihreä (M, L).

79,90 (109,-)

Salomon Venom

Park & Pipe -sarjan kypärä naisille. Half shell -malli. Kypärää voi käyttää pipon kanssa. Irrotettava ja pestävä vuori. Irrotettavat korvaläpät.

59,90 (89,-)

Salomon Hacker tai Shiva

Freeski -henkinen uutuuskypärä. Twin shell -rakenteen ansiosta erittäin kevyt ja hyvin hengittävä. Ovaali lesti.

79,90 (109,-)

Talv i ku va sto

si v u

22

Salomon Brigade

Park & Pipe -sarjan kypärä. Half shell -malli. Kypärää voidaan käyttää pipon kanssa. Irrotettava ja pestävä vuori. Irrotettavat korvaläpät.

59,90 (89,-)

Carrera Makani

All Mountain-kypärä. Irrotettava ja pestävä vuori, säädettävä tuuletus, kevyt ABS -kuori ja hyvä säädettävyys.

99,90 (159,-)


TECNOpro Pulse Advanced

Aikuisten laskettelulasit tuplalinssillä. Tuuletusaukot ja antifog -käsittely vähentävät huuruuntumista.

29,90 (39,90)

TECNOpro Pulse Progressive

Aikuisten laskettelulasit puolipeilaavalla tuplalinssillä, joka vähentää tehokkaasti heijastuksia. Antifog -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. Mukana lasien säilytykseen ja pyyhkimiseen sopiva mikrokangaspussi.

Oakley E-Frame

Klassikkomalli persimmon -tuplalinssillä. Toimii kelillä kuin kelillä.

49,90 (55,-)

39,90 (59,90)

Firefly Ninety-nine

Puolipeilaava, pallomainen spherical- tuplalinssi ja tuuletusaukot. Mukana lasien säilytykseen ja pyyhkimiseen sopiva mikrokangaspussi.

49,90 (69,90)

Firefly Ten-nine

Polarisoitu, puolipeilaava spherical REVO -tuplalinssi, joka vähentää tehokkaasti heijastuksia. Antifog -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. Mukana lasien säilytykseen ja pyyhkimiseen sopiva mikrokangaspussi.

59,90 (89,90)

Smith Sentry

Näyttävä medium-kokoinen laskettelulasi loistavilla ominaisuuksilla. Reunoilta ohennettu huurtumaton linssi takaa selkeän optiikan. Hihnassa pikalukko ja silikonit helpottamassa käyttöä kypärän kanssa. Vakiona peililinssi ja kaupanpäälle vaihtolinssi sekä suojapussi.

79,90 (109,-)

Oakley Ambush laskettelulasit

Myydään kahdella tuplalinssillä. Dk. Grey -linssi toimii aurinkoisella säällä ja persimmon -linssillä varmistat hyvän näkyvyyden lumisateella sekä keinovalossa. Yhteensopivuus kypärän kanssa varmistetaan liikkuvalla sträppi -pidikkeellä. Erinomainen istuvuus.

89,90 (119,-)

Lasten kypärät ja lasit >>s. 31 Ta lv i ku va sto

si v u

23


Primary Logotype

Primary Logotype

Secondery

Secondery

Web Wordmark

Web Wordmark

Standalone

Standalone

Burton Belle tai Billaboard pipo 29,90 (35,-)

Burton Clash lumilauta

Burton Feather lumilauta naisille

Helppoa laskemista V-rocker -muodon ansiosta. Uutuutena Channel -siteiden kiinnityskisko. Directional -muoto. Ydin: True Flex Fly Core.

330,-

Helppoa laskemista V-rocker ja Directional-muodon ansiosta. Siteiden kiinnitys: Channel. Ydin: Fly Core.

Burton Method naisille tai Poacher miehille

330,-

Vedenpitävät ja hengittävät laskutakit naisille ja miehille. Takissa 3m zonal vuori ja paljon teknisiä yksityiskohtia.

169,- (190,-)

Burton Tyro lumilautakengät miehille

Burton Bootique lumilautakengät naisille

Naisille suunnitellut, mukavat ja kevyet laskukengät. Helposti kiristettävä Speed Dial -nauhoitus. Sisäkengässä tasku lämpötyynyille.

Mukavat ja kevyet laskukengät. Helppo Speed Dial -nauhoitus.

Burton Custom EST lumilautasiteet

Burton Stilletto EST lumilautasiteet

220,-

220,-

Polykarbonaatista valettu kestävä EST -pohjalevy taipuu laudan mukana parantaen laudan laskuominaisuuksia. Sopii Burtonin Channel -kiskoon.

200,-

Burton Society naisille 149,- (165,-)

Burton Poacher INS miehille 169,- (185,-)

Vedenpitävät ja hengittävät lautailuhousut naisille ja miehille. Tekninen 3m thinsulate vanu. Talv i ku va sto

si v u

24

Polykarbonaatista valettu kestävä EST -pohjalevy taipuu laudan mukana parantaen laudan laskuominaisuuksia. Sopii Burtonin Channel -kiskoon.

200,-


Burton

laskutakki

,– 169

(190,-)

BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Primary Logotype

Primary Logotype

Ta lv i ku va sto

si v u

25


Firefly Fatima takki naisille

Toimiva yleistakki kaikenlaisiin talven aktiviteetteihin. Lumilukko helmassa sekä tuuletukset kainaloissa. Vettähylkivä AQ Base Elite 3000 sively suojaa tuulelta ja kosteudelta. Tärkeimmät saumat teipattu.

Firefly Fonzie takki

Tekninen laskutakki vedenpitävällä AQUAMAX Premium 10 000 kalvolla. Runsaasti teknisiä yksityiskohtia: irrotettava lumilukko helmassa, kainalotuuletukset, lasinpyyhin sekä tasku soittimelle.

99,90 (129,-)

199,- (219,-)

Firefly Felicity housut naisille

Firefly Tillmann RF housut miehille

Tuuletukset sisäsaumoissa sekä lumilukot lahkeissa. Vettähylkivä AQUAMAX Base Elite 3000 sively. Tärkeimmät saumat teipattu.

Vanulliset laskuhousut vedenpitävällä AQ Elite 5000 kalvolla. Tuuletukset lahkeissa.

69,90 (89,90)

99,90 (129,-)

Talv i ku va sto

si v u

26


Firefly Fafi takki naisille

Firefly Fred takki miehille

Toimiva yleistakki kaikenlaisiin talven aktiviteetteihin. Lumilukko helmassa sekä tuuletukset kainaloissa. Vettähylkivä AQUAMAX Base Elite 3000 -sively suojaa tuulelta ja kosteudelta. Tärkeimmät saumat teipattu.

Firefly Felix RF housut miehille

Tuuletukset sisäsaumoissa. Lumilukot lahkeissa. Vettähylkivä AQUAMAX Base Elite 3000 -sively. Tärkeimmät saumat teipattu.

99,90 (129,-)

Tekninen laskutakki vedenpitävällä AQUAMAX Premium 10 000 -kalvolla. Runsaasti teknisiä yksityiskohtia: irrotettava lumilukko helmassa, kainaloventilaatiot, lasinpyyhin sekä oma tasku soittimelle.

179,- (199,-)

69,90 (89,90)

Firefly Falala housut naisille

Vanulliset laskuhousut vedenpitävällä AQUAMAX Elite 5000 -kalvolla. Tuuletukset lahkeissa. Naisten housut joustavaa stretch-kangasta sekä istuvampi mitoitus.

99,90 (129,-)

Firefly Janis AT tai Angus AT lumilautakengät

Tukevat lumilautakengät naiselle tai miehelle. Pikanauhoitettava ja irrotettava sisäkenkä. Rullattava vaijeripikanauhoitus ulkokengässä.

149,- (179,-)

Firefly Spheric lumilauta

Directional all mountain -tyylinen naisten lauta rentoon laskemiseen. Siteiden välistä tasainen ”flat rocker” -pohja helpottaa kääntymistä, joten lauta sopii mainiosti myös aloittelevalle lumilautailijalle. Täyspuuydin ja ABS-sidewallit takaavat kestävyyden ja jämäkkyyden.

199,- (229,-)

Firefly Spoon lumilauta

Firefly A5.5 lumilautasiteet

Hyvät harrastajatason lumilautasiteet junioreista aikuisten kokoon. EVA-vaimennettu pohja ja säädettävät varvasramppi sekä highback.

89,90 (119,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

27

Twintip freestyle -lumilauta parkiin tai rinteeseen. Siteiden välin flat rocker -pohja helpottaa kääntymistä ja kikkailua, joten lauta sopii myös aloittelijalle. Täsypuuydin ja ABS-sidewallit takaavat kestävyyden ja jämäkkyyden.

199,- (229,-)


Suomen Alppimaajoukkueen testaaman asun junnuversio Halti Team 2013 printtitakki Jr

Päällimateriaali takissa on neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Joustavasta ja ihoa miellyttävästä lycra -materiaalista valmistettu suojaava kypärämyssy piiloutuu niskassa sijaitsevaan taskuunsa. Irrotettava lumilukko.

169,- (229,-)

Halti Team 2013 housut Jr

Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax lämmin vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Roisketiiviit vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Lumilukko. Vahvikkeet lahkeensuissa. Vyötärönkiristysmahdollisuus sivuilla tarratamppien avulla.

119,- (159,-)

Talv i ku va sto

si v u

28


BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011 Burton Symbol takki

Poikien laskutakki. Lämmin thermacore vanu ja Burtonin tekninen dryride kangas. Primary Logotype

Primary Logotype

Secondery

Secondery

Web Wordmark

Web Wordmark

Standalone

Standalone

119,- (140,-)

DC Sweeper K takki Jr

Täysin vedenpitävä (10.000 mm) DC laskutakki, jossa teipatut saumat. Lämmöneristeenä 120 g vanu vartalon kohdalla ja 80 g vanu hihoissa. Kaksi vetoketjutaskua. Vyötärössä ja hihansuissa kiristimet. Vyötärössä lumilukko. Hyvin muotoiltu huppu, jossa kiristimet.

149,- (159,-)

Quiksilver Planner Youth 10K housut

Poikien polyester laskuhousut. Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. Säädettävät lahkeensuut ja lumilukko. Shape fit.

99,90 (120,-)

Firefly F50 Dude Jr tai TECNOpro G50 Jr

Head Supershape Team LR Jr laskettelusukset

Suksen sivuleikkaus yhdistettynä kärjen rocker -muotoon, mahdollistaa vaivattoman ja hauskan laskettelukokemuksen. Integroitu sidejärjestelmä on helppo säätää monokoon kasvaessa.

159,- (249,-)

Tukevat ja hyvin istuvat. Irrotettava sisäkenkä. Käännettävä ulkokengän pohjallinen auttaa istuvuuden löytämisessä ja lisää samalla turvallisuutta. Koot: 22-26,5: 99,90 (109,-) Koot 17-21: 89,90 (109,-)

Firefly Rocket twintip sukset siteellä Jr

Lasten twintip -laskettelusukset, jotka sopivat hyvin niin rinnelaskuun kuin ensimmäisiin parkkilaskuihinkin. Siteenä TECNOpro N TC45/pituudet 105-125 ja TECNOpro N TL75/pituudet 135-145.

179,- (279,-/299,-)

Firefly Bullet Jr

Laskettelumonot parkkiin ja rinteeseen. Ulkosyrjän pehmeä, mukautuva osa parantaa istuvuutta. Karvavuori. Koot: 23-30,5.

139,- (199,-)

Head Residue laskettelusukset + Peak 7.5 Wide 90 side

Juniorin monipuolinen twinisetti, joka kestää mukana rajummassakin menossa. Rocker -muoto ja puuydin tekevät tästä suksesta äärimmäisen monipuolisen kumppanin, joka ei kavahda mitään lumiolosuhteita.

299,- (428,-)

Armada Coda sukset Jr + siteet

Junioreille parkkiin ja sen ulkopuolelle. Armadan nuorten vastine AR7 suksille. Cap -rakenne ja aito puuydin takaavat suksen kestävyyden kovimmissakin hypyissä. Vahvennettu kantti reileihin ja parkkiin suunniteltu pohja. Mukana kestävä Tyrolian SX 7.5 AC side.

329,- (399,-)

Ta lv i ku va sto

Salomon SPK 75

Nuorten kengät parkkiin ja hyppyihin. Kantavaimennus. Thermic fit -sisäkenkä.

179,- (249,-)

si v u

29


Firefly Flamingo tai Flynn takki Jr

Juniorien monikäyttöinen toppatakki lumilukolla sekä kainalotuuletuksilla. Vettähylkivä AQUAMAX Base Elite sively. Koot: 128-164.

69,90 (89,90)

Firefly Whoop lumilauta Jr 149,- (179,-)

Firefly Fable tai Flava housut Jr

Firefly Rosella rukkaset Jr 29,90 (34,90)

Lumilukot lakeissa sekä tuuletukset sisäsaumoissa. Vettähylkivä AQ Base Elite sively. Koot: 128-164.

59,90 (69,90)

Firefly New Jerry hanskat Jr 29,90 (39,90) TT aa ll vv ii kk uu vv aa ss tt oo ss ii vv uu

30 30


Salomon Jib tai Kiana kypärä Jr

TECNOpro Freeze laskettelulasit Jr

Park & Pipe -sarjan kypärä junioreille. Half shell -malli. Voidaan käyttää pipon kanssa. Irrotettavat korvaläpät.

Junioreiden laskettelulasit. Tuuletusaukot ja antifog -käsittely vähentävät huuruuntumista.

19,90 (29,90)

29,90 (49,90)

een Bu . P rto r of n iili: He Fla ro t To Sm p. M all 20 uoto s lum 0,- : Tw ila in. uta Ydi n: S u

k mar

one

Wo rd

pe oty Log

k mar

t t il

au t

ap

ar k

k iin

ja r

i nt ee s

Stan

dal

one

Wo rd We b

Seco

nde

ry

ary Prim

Firefly Delimit tai Whoop lumilauta Jr

Fl a

BR

AN

DG

UID

Stan

dal

ELI

We b

NE

Seco

nde

ry

Prim

S-

ary

Log

oty

pe

LOG

OU

p er

SA GE

Fly .K

a nt

20 11

it: R

a il

Re ad

yT un

e.

49,90 (59,-)

TECNOpro CS laskettelukypärä Jr

Kevyt in-mold -rakenteinen laskettelukypärä lapsille. Säädettävät koot: XS, S, M.

Nuorten directional twintip -tyylinen freestylelauta. Täyspuuydin yhdistettynä kuperaan rocker -pohjaan antaa laudalle sopivasti notkeutta. Erittäin helppo kääntää ja laskea. Lauta on tarpeeksi löysä kevyellekin laskijalle. Täyspuuydin ja ABS sidewallit.

149,- (179,-)

BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Primary Logotype

Primary Logotype

Secondery

Secondery

Web Wordmark

Web Wordmark

Standalone

Standalone

Burton Zipline lumilautakengät Jr

Helppo Speed Dial -nauhoitus. Kevyt ja hyvin vaimentava Dynolite -pohjamateriaali.

150,-

Burton Mission Smalls lumilautasiteet

Taattua Mission -laatua. Kaikki samat säädöt kuin aikuisten siteissä. Sopii 4x4 ja 3D -kiinnitykseen. Polykarbonaatista valettu kestävä pohjalevy.

Firefly C2 lumilautasiteet Jr

Lasten helppokäyttöiset lumilautasiteet aloittelevalle lumilautailijalle.

59,90 (89,90)

130,-

Ta lv i ku va sto

si v u

31

Firefly C20 lumilautakengät Jr

Junioreiden tukevat lumilautakengät. Pikanauhoitettava sisäkenkä. Kaupoissa viikolla 47.

99,90 (119,-)


8848 Altitude Alioth tai Mindy takki Jr

Vanulliset ja vedenpitävät laskutakit lumilukolla. Koot: 120-170.

Alioth pojille 149,- (199,-) Mindy tytöille 149,- (189,-)

= white = black = pms 485

8848 Altitude Galaxi housut pojille

Juniorien vedenpitävät vanulliset laskuhousut irrotettavalla vyötäröja olkainosalla. Vahvikkeet polvissa ja takana sekä lumilukot lahkeissa. Koot: 120-170.

129,- (149,-)

Talv i ku va sto

si v u

32

8848 Altitude Inca housut tytöile

Tyttöjen vyötärömalliset vedenpitävät laskuhousut. Irrotettava vyö ja lumilukot lahkeissa. Vanu. Koot: 120-170.

99,90 (129,-)


Roxy Jetty takki tytöille

Quiksilver Mission Youth 10K pritnted takki

Tyttöjen polyesteri laskutakki. Vedenpitävyys 5000 g/m2/24h. Säädettävät hihansuut ja lumilukko. Regular fit.

Poikien polyesteri laskutakki. Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. Säädettävät hihansuut ja lumilukko. Regular fit.

99,90 (120,-)

99,90 (120,-)

Roxy Bonk housut tytöille

Tyttöjen polyesteri laskuhousut. Vedenpitävyys 5000 g/m2/24h. Säädettävät lahkeensuut ja lumilukko. Regular fit.

Quiksilver Planner Youth 10K housut

Poikien polyesteri laskuhousut. Vedenpitävyys 10000 mm ja hengittävyys 10000 g/m2/24h. Säädettävät lahkeensuut ja lumilukko. Shape fit.

99,90 (120,-)

99,90 (120,-)

Firefly Shane pipo Jr 19,90 (24,90)

Firefly Sebastian pipo Jr 19,90

Firefly Tabea tai Tim housut Jr

59,90

(79,90)

Firefly Tabea tai Tim housut Jr

Juniorien vanulliset laskuhousut vedenpitävällä AQUAMAX Elite 5000 kalvolla. Tuuletukset sisäsaumoissa ja lumilukot lahkeissa. Koot:128-164.

59,90 (79,90)

Firefly Fairy tai Fidget takki Jr Juniorien vanullinen laskutakki vedenpitävällä AQ Elite 5000 kalvolla. Lumilukko helmassa sekä kainalotuuletukset. Koot: 128-164.

Sorel Yoot Pac nylon talvikengät Jr

Lasten lämmin talvijalkine, joka pitää jalat kuivina.

Firefly Fairy tai Fidget takki Jr

79,90

(119,-)

69,90 (79,90)

Firefly Fidget takki Jr

Juniorien vanullinen laskutakki vedenpitävällä AQUAMAX Elite 5000 kalvolla. Lumilukko helmassa sekä kainalotuuletukset. Koot: 128-164.

79,90 (119,-)

79,90 (119,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

33


Välikerrasto

Lämmintä välikerrokseen. Käytännölliset välikerrospaidat ja – housut ovat sisäpuolelta harjattua fleeceä ja päältä sileää ommelta. Näin tuotteet liukuvat helposti ulkovaatteiden alla. Joustavaa stretch- materiaalia.

McKINLEY Kailua välikerrospaita miehelle tai naiselle 49,90

McKINLEY Holbrock välikerroshousut miehelle tai naiselle 49,90

Talv i ku va sto

si v u

34


Craft Be Active aluspaita tai -housut miehille tai naisille

McKINLEY Macey tai Mike villakerrastopaita 69,90 (79,90) McKINLEY Michelle tai Manuel villakerrastohousut 59,90 (69,90)

en Last llai inov mer asto kerr 9,90) 0 (8 69,9

McKinley merinovillakerrasto

Kerraston materiaalina käytetty merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää lämpimillä keleillä. Merinovilla on konepestävää ja erittäin hienoa, jolloin se ei kutita ihoa. Merinovillassa ei ole myöskään keinokuitujen hajuhaittoja, joten sitä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen vaan tuulettaminen riittää. Sopii sekä rauhalliseen ulkoiluun että aktiiviseen liikuntaan.

McKINLEY Mike jr villakerrastosetti

Vesipesun kestävää Merino -villaa. Miellyttävä iholla. Sopii sekä rauhalliseen ulkoiluun että aktiiviseen liikuntaan.

Lämpimät sukat ulkoiluun, 39% villaa.

12,90 ( 25,80)

Laadukasta Schöllerin polycolon -materiaalia, 100% polypropeenia. Siirtää tehokkaasti kosteutta jolloin iho pysyy lämpimänä ja kuivana. Eristää lämpöä ja pysyy kuivana.

McKINLEY Fin alushousut miehelle tai naiselle 29,90

39,90

(59,80)

Alusasut koko perheelle Kaksi paria McKINLEY villapohjasukkia

McKinley Fin

Paita ja housut yhteishintaan

29,90 (40,-)

69,90 (89,90)

Kotimainen urheilualusasu

McKINLEY Fin aluspaita miehelle tai naiselle 29,90

Legendaariset ja luotettavat alusasut viileisiin ja kylmiin olosuhteisiin. Pehmeä ja joustava ilmakanavoitu polyesterineulos siirtää tehokkaasti kosteutta ja pyrkii pitämään kehon lämpötilan optimaalisena. Ergonominen muotoilu ja litteät tasosaumat takaavat täydellisen liikkumisen vapauden.

en Last Fin y inle tti McK e asus alus 49,90) 0( 39,9 Ta lv i ku va sto

si v u

35


Naisten fitness-mallistoa

Energetics säkkihanskat

High Quality PU säkkihanskat, leveä sträppi. Koot: S-XL.

24,90

Energetics vatsarulla

Tuplarenkailla tehokas ja turvallinen tehoharjoittelu.

19,90

Energetics kahvakuula Hinnat alk. 19,90/4 kg

Nike Balance 2.0 toppi

Joustavaa ja hengittävää dri-fit polyesteri -materiaalia. Vahvennettu etuosa tukee povea. Sivusaumat piilotettu taakse. Ominaisuudet riittävät vaativallekin liikkujalle.

39,90 (44,-)

Nike Shaped Swoosh toppi

Kierrätysmateriaaleista valmistettu joustava ja tekninen materiaali. Hengittävä selkäosa lisää käyttömukavuutta. Vahvennettu rintaosa tukee povea.

39,90 (44,-)

Nike C72 Legend 2.0 Energetics Zumba käsipainot 2 x 0,75 kg.

19,90

treenilaukku

,90 44 (49,90)

Vettähylkivä polyesteri kangas. Valmistuksessa käytetty kierrätysmateriaaleja. Irrotettava olkahihna. Pääosastossa kaksoisvetoketju ja useita käteviä sivutaskuja. Omat taskut sekä puhelimille että arvoesineille. Tilavuus 23 litraa.

Energetics tasapainolauta

Tasapainon ja koordinaation kehittämiseen. Halkaisija 39,5 cm.

29,90

Energetics Hula Hoop rengas Painotettu hulavanne pistää keskivartalon lihakset töihin. Vanteen sisäpinnan nystyrät vilkastuttavat verenkiertoa. Miellyttävä pehmustettu rakenne. Vanne voidaan purkaa paloihin säilytyksen helpottamiseksi. Helposti koottava.

Hinnat alk. 22,90/2lbs

Nike Lunar Element treenikengät naisille

Uudelle Lunar-pohjalle tehdyt treenikengät, jotka sopivat niin kovaan käyttöön kuin harrastajallekin. Lunar-pohja tuo mukanaan tukevuutta ja pehmeyttä. Koko pohjan joustourat takaavat hyvän istuvuuden. Kenkien kantakuppi on suunniteltu muotoutuvaksi jokaisen käyttäjän mukaan. Kengät soveltuvat sekä ulko- että sisäliikuntaan.

89,90 (110,-)

Talv i ku va sto

si v u

36

Nike Dual Fusion TR treenikengät naisille

Monipuoliset ja kevyet fitness-kengät. Dual Fusion -tekniikka tekee pohjasta kimmoisan ja istuvan.

69,90 (88,-)


Energetics CT 740 TX kuntopyörä

Kompaktin kokoinen kuntopyörä, jossa kotikäyttöön kattavat toiminnot. Sähköisesti säädettävä magneettivastus. Vauhtipyörä 6 kg. Runkomallin ansiosta helppo nousta kyytiin ja pois. Istuimessa myös vaakatason etäisyydensäätö. Tyylikäs LCD–näyttö, josta seurattavissa mm. nopeus, matka, aika, kalorikulutusarvio ja syke. Integroitu sykevastaanotin vakiona (Polar yhteensopiva). 13 valmisohjelmaa. Pituus 118 cm, leveys 58 cm, korkeus 140 cm. Käyttäjän maksimipaino 120 kg.

349,- (449,-)

Energetics XT 740T crosstrainer Nike Dri-Fit Wool huppari

Tekninen huppari pitää lämpimänä. Villasekoitteinen Dri-Fit –materiaali. Ihonmyötäinen istuvuus.

79,90 (99,-)

Nike Ace treenihousut

Tekninen, joustava kangas imee kosteuden pois iholta ja antaa miellyttävän kuivan tunteen. Korkea vyötärönauha, jonka voi pitää ylhäällä tai käärittynä. Elastinen kiristys lahkeissa pitää housut paikallaan kovassakin liikkeessä.

64,90 (77,-)

Elliptisen liikeradan ansioista erinomainen kotikuntolaite kehon monipuoliseen ja tehokkaaseen harjoittamiseen. Sähköisesti ohjattu, säädettävä magneettivastus. Vauhtipyörä 6 kg. Tyylikäs LCD– näyttö, josta seurattavissa mm. nopeus, matka, aika, kalorikulutusarvio, kampikierros ja syke. Integroitu sykevastaanotin (Polar yhteensopiva), palautuminen ja tavoite syke. 13 valmisohjelmaa. Mittarikulma säädettävissä kolmeen eri asentoon. Säädettävät jalkatuet. Erillinen pyyhekoukku. Pituus 135 cm, leveys 61 cm, korkeus 161,5 cm. Käyttäjän maksimipaino 120 kg.

449,- (549,-)

Energetics ST 700 soutulaite

Näppärä soutulaite kotikuntoilijalle. Manuaalinen säätö 1-5. Vauhtipyörä 6 kg. LCD–näyttö, josta seurattavissa aika, nopeus, matka, kalorikulutusarvio. Taittuva runko helpottaa varastointia. Koko käyttövalmiina pituus 210 cm, leveys 63 cm, korkeus 67 cm. Käyttäjän maksimipaino 120 kg.

299,- (399,-)

Lue lisää: www.energetics.eu

Tunturi F30 kuntopyörä

Energetics Federica huppari naisille Myös punaisena.

29,90 (39,90)

Energetics Fania t-paita naisille Myös sinisenä.

9,90 (16,90)

Energetics Floraline collarihousut naisille Myös sinisenä.

Erityisen kompakti kuntopyörä. Vakaa ja turvallinen runko. Servosäätöinen kestomagneettivastus. Monipuolinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää muutamalla painikkeella ja valintapyörällä.

399,-

19,90 (29,90)

Asujen materiaali puuvilla 60%, polyesteri 40%. Ta lv i ku va sto

si v u

37


Talv i ku va sto

si v u

38


Nike Cold Weather Reflective pipo Kylmiin olosuhteisiin suunniteltu pipo. Hengittävää materiaalia. Joka suuntaan heijastava.

22,90 (27,50)

Nike Element Shield juoksutakki miehille Takki Suomen vaativiin olosuhteisiin. Tuulta- ja vettähylkivä materaali takaa juoksu- ja ulkoilunautinnon haastavissakin olosuhteissa. Heijastimet 360 astetta .

89,90 (110,-)

Nike Element Shield juoksutrikoot miehille

Miesten tuulta ja vettä hylkivät juoksutrikoot kovaan käyttöön.

69,90 (88,-)

Nike Thermal huppari naisille

Naisten termaali juoksu huppari. Huppari on kevyt ja lämmin. Naisellinen leikkaus tuo mukanaan istuvuutta ja mukavuutta urheilusuoritukseen.

69,90 (82,50)

Icebug DTS BUGrip juoksukengät miehille tai naisille

Vakaat ja vaimentavat talvijuoksukengät aktiiviselle lenkkeilijälle. Hiiliteräsnastat ja pohjan kuviointi takaavat pidon kaikissa olosuhteissa. Vettä hylkivä, tuulenpitävä pinta.

159,- (189,-)

Salomon Spikecross 3 CS

Nike Element windless juoksutrikoot naisille

Naisten tuulta ja vettä hylkivä juoksu trikoo kovaan käyttöön.

69,90 (88,-)

Nike Pro Hyperwarm III juoksutrikoot naisille

Kovaan käyttöön naisille tehty pro trikoo, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkoliikuntaan. Hengittävä materiaali pitää ihon kuivana urheilusuorituksen aikana.

49,90 (55,-)

Ta lv i ku va sto

si v u

39

Nastalliset juoksukengät. 9 oikein sijoitettua hiiliteräsnastaa takaavat pidon. Climashield antaa suojaa säältä. Napakka ja istuva kenkä soveltuu etenkin vauhdikkaaseen juoksuun. Karkeakuvioinen Contagrip -pohja, varvassuoja ja tukeva kantakuppi takaavat parhaan istuvuuden. Sensifit rakenne ja laadukas Ortholite -pohjallinen. Pikanauhat.

139,- (160,-)


Pro Touch Mario juoksuhattu

Pro Touch Marlon juoksuhanskat

Tuulisuojattu fleecepipo

Tuulisuoja kämmenselässä.

14,90

19,90

Pro Touch Adrian tai Inga Run Safe ½ zip juoksupaita

Sisäpuolelta lämpimäksi harjattu välikerrospaita. Dry Plus- käsitelty.

49,90 (69,90)

Pro Touch Runsafe -tuotteet tarjoavat suojaa tuulta, sadetta ja kylmää vastaan. Lisäksi ne näkyvät pimeällä. Runsafe - paras suoja kaikissa olosuhteissa.

Pro Touch Alonso tai Ilke Run Safe tuulisuojatut juoksutrikoot

Pro Touch Fausto tai Flavia Thermo juoksutrikoot

Sisäpuolelta lämpimäksi harjatut, ja edestä tuulisuojatut trikoot talvijuoksuun tai myös hiihtoon. Sopii siis myös hiihtäjille. Reilunkokoinen vetoketjullinen takatasku. Ventmax Elite 8 000, heijastimet.

Sisäpuolelta lämpimäksi harjatut, ja edestä tuulisuojatut trikoot talvijuoksuun tai myös hiihtoon. Dry Plus- käsitelty. Reilunkokoinen vetoketjullinen takatasku.

49,90 (69,90)

49,90 (64,90)

Talv i ku va sto

si v u

40


Pro Touch Alois tai Irma Run Safe juoksutakki

Hyvin hengittävä, edestä tuulisuojattu juoksutakki talviseen hikiliikuntaan. Sopii siis myös hiihtäjille. Ventmax Elite 8 000, heijastimet.

84,90 (99,90)

Pro Touch Antol tai Inika Run Safe harjatut juoksutrikoot

Sisäpuolelta lämpimäksi harjatut trikoot.talvijuoksuun tai välikerrokseen lämmittämään kylmillä keleillä. Reilunkokoinen vetoketjullinen takatasku ja heijastimet.

49,90 (59,90)

Ta lv i ku va sto

si v u

41


Suunto Ambit2 S HR

Suosittu Suunto Ambit päivitettynä. Uusi Ambit antaa lisäintoa urheiluun. Kevyt ja hyvin istuva ulkomuoto kätkee sisäänsä viimeisintä GPS-teknologiaa sekä erikoisominaisuuksia muun muassa juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. Tuhansien Suunto Appsien avulla voit lisätä GPS kelloosi uusia ominaisuuksia. Yllä parhaaseen suoritukseesi – missä ja milloin tahansa. • kattavat treenitoiminnot useisiin lajeihin • kevyt ja hyvin istuva • reittien ja reittipisteiden navigointi

Suunto M5 + Movestick

Kaikki aktiivikuntoilijan tarvitsemat ominaisuudet. Henkilökohtainen valmentaja opastaa, milloin ja miten harjoitella ja kertoo miten treenit ovat sujuneet. Mittari näyttää myös palautumisajan. Voit myös ladata mittariin omia harjoitusohjelmia Suunto Movescount.com-palvelusta. Yhdistämällä matkaa ja nopeutta mittaavan POD:n (hankittava erikseen), Suunto M5 on tavoitteellisen kuntoilijan täydellinen sykemittari.

130,-

400,-

Talv i ku va sto

si v u

42


POLAR FLOW VERKKOPALVELU OPASTAA AKTIIVISEEN ELÄMÄNTAPAAN

pitää liikkeessä

Polar Loop

ÄLYKÄS RANNEKE LED-NÄYTÖLLÄ OPASTAA SAAVUTTAMAAN PÄIVITTÄISET AKTIIVISUUSTAVOITTEET

Polar RC3 GPS

Ohut integroitu GPS.Juoksua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat integroidun GPS:n ja älykästä ohjausta. Harjoituksen vaikutus -toiminto antaa palautteen heti harjoituksen jälkeen. Seuraa reittiäsi, nopeuttasi ja kulkemaasi matkaa sisäänrakennetun GPS-sensorin avulla.Running Index kertoo suorituskyvystäsi. Kevyt ja pienikokoinen malli on varustettu ladattavalla akulla. Voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa.

POLAR FLOW MOBIILISOVELLUS NÄYTTÄÄ AKTIIVISUUTESI YKSITYISKOHTAISESTI

Sykemittari monipuoliseen liikuntaan, niille, jotka haluavat tietää onko harjoittelulla kuntoa kohottava vai rasvaa polttava vaikutus. EnergyPointer kertoo, kohottaako harjoittelu kuntoa vai polttaako se rasvaa. Näyttää kulutetun kalorimäärän. Mukana miellyttävä tekstiililähetin, jonka syketiedon koodaus ehkäisee muista sykemit­tareista aiheutuvat lähetyshäiriöt

100,-

Polar RCX3 harjoitustietokone

Polar FT60

jotka haluavat älykästä sykeohjausta. • Harjoituksen vaikutus -toiminto antaa palautteen heti harjoituksen jälkeen • Henkilökohtaiset sykerajat auttavat harjoittelemaan oikealla teholla • Voit jakaa harjoituksesi ystäviesi kanssa • Seuraa reittiäsi, nopeuttasi ja matkaa GPS-sensorin avulla (hankittava erikseen)

165,-

Polar G5 GPS 125,-

90,-

Polar FT7

280,-

Juoksua ja pyöräilyä harrastaville,

Polar Loop pitää sinut liikkellä helpolla ja hauskalla tavalla. Tyylikäs aktiivisuusranneke on aina mukanasi ja motivoi liikkumaan. Ainutlaatuinen älykäs ohjaus kertoo, kuinka saavutat päivittäiset aktiivisuus­tavoit­teesi. Ranneke kertoo myös reaaliaikaisesti tiedot kulutetuista kaloreista ja askeleista. Lisäksi voit seu­r ata edistymistä maksuttomasta mobiili­sovel­luksesta tai verkkopalvelusta. Rannekeosa on kumia ja solki ruostumatonta terästä. Vesitiivis, soveltuu uimiseen (WR20 standardi).

Vannoutuneille kuntoilijoille, jotka haluavat tietää kuinka paljon ja kuinka tehokkaasti harjoitella. • Luo STAR-harjoitusohjelman sinun tavoitteidesi perusteella ja kertoo uudet viikkotavoitteet jokaiselle viikolle. • Antaa palautetta harjoituksen jälkeen. • Mittaa aerobisen kuntosi levossa ja kertoo miten kehityt. • Kertoo kalorikulutuksen ja rasvojen prosentuaalisen osuuden.

165,-

Ta lv i ku va sto

si v u

43


Liukkautta vastaan

Nastakengät

Version 1 Trademark Positi ve Colour should be used incommunication all

Icebug Speed BUGrip miehille tai naisille

Tukevat, pitävät ja hyvin rullaavat kävelykengät talvikeleille. Vedenpitävä kalvo ja lämmin fleecevuori. Pohjan 16 hiiliteräsnastaa tarjoavat kunnon pidon jopa peilijäällä.

149,- (175,-)

Icebug Ivalo-L BUGrip kävelykengät naisille

Lämmin nastakenkä, joka pitää liukkaalla. Korkea varsi suojaa lumelta ja pintamateriaali hylkii vettä. Etuvetoketju tekee pukemisesta helppoa.

139,- (165,-)

Tietojen käsittely K-Plussa-järjestelmässä perustuu asiakkaan antamaan suostumukseen. K-Plussa-kortilla tehdyt ostot rekisteröidään tuoteryhmätasolla. K-Plussa-asiakas voi kieltää ostotietojen rekisteröinnin. Tällöin pisteiden laskemiseksi tarpeellista informaatiota ei kerry K-Plussa-järjestelmään joten asiakkaalle ei kerry K-Plussa pisteitä. Asiakas saa kuitenkin suoraan kortin esittämisen perusteella myönnettävät muut edut ostoksen maksamisen yhteydessä. Liittymismaksu on 8,40 €. K-Plussa-järjestelmän säännöt: www.plussa.com ja K-ryhmän kaupat.

Icebug Cortina BUGrip outdoorkengät naisille

Nastakengät takaavat pidon liukkailla keleillä. Ihanteellinen valinta talviulkoiluun. Fleecevuori lämmittää ja sivuvetoketju helpottaa pukemista. Vettä hylkivä pinta.

139,- (165,-)

Etirel Emily Aquamax kääntönastakengät naisille 79,90 (99,90)

Talvikuvasto 2014  

Meillä on nyt talvi. Varustaudu talveen Intersportissa. Valikoimat ovat nyt parhaimmillaan.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you