Page 1

Lue lis채채: www.intersport.fi


Varustaudu oikein ja

KULUT TA JALUPAUKSET Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden Asioidessasi INTERSPORTissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

Vaihto- ja palautusoikeus INTERSPORT lupaa sinulle täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 14 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan INTERSPORT-kauppaan. Vaihto- ja palautus­oikeus eivät koske alusasuja, uima­pukuja eikä alennusmyyntituotteita.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun INTERSPORTissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä Kansainvälinen INTERSPORT-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme K-ryhmän laaja ja monipuolinen kanta-asiakasjärjestelmä takaa sinulle, että INTERSPORTin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

Nyt on hyvä aika virkistää vanhaa tai aloittaa ihan uusi liikuntaharrastus. Uusilla välineillä liikkuminen on palkitsevampaa ja niiden avulla on helppoa saada kunnon alku liikunnalliseen uuteen vuoteen. Lisää asuja, välineitä ja liikuntaideoita löytyy Intersport -kaupoista tai osoitteesta: www.intersport.fi

Sisältö: Alppihiihto.......................... s. 3 - 9 Välineet ja asut rinteeseen.

Lumilautailu.......................s. 10-11 Burton ja Firefly-mallistoa.

Maastohiihto.....................s. 12-21 Maastohiihtoasut ja -välineet niin aloittelijalle kuin aktiivihiihtäjälle. Keskiaukeamalta (s.16-17) löytyvät maastohiihtoon erikoistuneiden Intersport Pro -hiihtokauppojen valikoima. Katso kaupat: www-intersport.fi

Lämmintä alle............s. 22-23 Alusasut ja välikerrokset aikuisille ja lapsille.

Lasten talvi............................s. 21-26 Lasten asut ja välineet rinteeseen ja ladulle.

Muut lajit....................................s. 30-31 Jääurheilua ja lumikengät.

Takakansi

Suomen Alppimaajoukkueen kisa-asu nyt Intersport-kaupoista.

Suomen Alppimaajoukkue, Halti ja Intersport yhteistyössä.

Siv ut

16-17

ot h i i h Pro uppa kaalikoima -v


Suomen Alppimaajoukkueen Olympia-asu nyt Intersportista! Katso takakansi >>

Halti Hetki Team Sotshi -takki miehille tai naisille Katso tuotetiedot kuvaston takakannesta.

399,- (529,-)


Naisten

laskettelumallistoa Head FX ST Mya

Laskettelukengät joiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mukavuus, helppokäyttöisyys ja suomalaiseen jalkaan sopiva lesti. MYA -mallissa erityisesti naisten jalkaan sopiva lesti ja lämmin fleece-vuori. Ylimmässä soljessa makrosäätö, jolla varmistetaan hyvä istuvuus.

139,- (209,-)

ape d Shsukset a e H PP9 teet si i One L 100 ST ta t X S gä F + ad n e k e + H T Mya taan S n i X h F eis Yht 7,-) (64

,299

Head Shape One PP9 -laskettelusukset

Moderni ja monipuolinen rinnepainotteiset yleissukset. Kärjen progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä rocker -rakenteeseen varmistaa ketterän ja vaivattoman ohjautuvuuden suorituskyvystä tinkimättä. Sivu 4

199,- (438,-)


Halti Jakso -takki naisille

Halti Kisura -housut naisille

Tyylikäs laskettelutakki, jossa näyttävyyttä tuovat kontrastipalat ja roisketiiviit rintataskut. Päällimateriaali joustava DrymaxX stretch, josta 45% on kierrätettyä polyesteriä. Lumilukko.

Käyttömukavat lasketteluhousut, jotka sopivat myös vapaa-aikaan. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Irrotettavat henkselit. Lumilukko. Vyötärönlenkkeihin takkien yhdistämismahdollisuus. DrymaxX Ultimate FR Recy Stretch, josta 45% on kierrätettyä polyesteriä.

199,- (349,-)

169,- (229,-)

Salomon

Quest Access X55W

Ride & hike -teknologialla varustetut laskettelukengät. Helppo lukitusmekanismi mahdollistaa kengän nopean säädön kävely- ja laskuasentoon. Lämmin ja muotoiltava My customfit -sisäkenkä, jossa villaa.

Salomon Divine LX

Harrastajatason mukavat ja lämpimät laskettelukengät. Lämpömuotoiltava Xfit–sisäkenkä, fleece–vuori. Neljä alumiinista, mikrosäädettävää solkea.

159,- (199,-)

Head Vector 100X Mya

Urheilulliset, hyvin istuvat laskettelukengät naisille. Erinomainen suksikontrolli ja tuntuma. Anatomisesti muotoiltu nilkka. Läm­pömuovattava sisäkenkä. Alumiiniset mikrosäätösoljet, ylimmässä myös makrosäätö. Kanttauskulman säätö.

Salomon X Pro X80W

Aktiivitason naislaskijoille. Heti istuva My custom fit 3D -sisäkenkä. 360 astetta muotoiltava ulkokuori. Neljä alumiinisolkea mikrosäädöillä.

269,- (349,-)

219,- (389,-)

199,- (249,-)

TECNOpro Safine Infinity ET sukset + siteet

Harrastajan laskettelusukset naisille. Osittainen puuydin pitää sukset vakaina kovemmassakin vauhdissa ja kärki-rocker pehmentää käännöksiin lähtöä. Siteenä TECNOpro E TL 90W.

249,- (349,-)

Salomon Lagoon -laskettelusukset+L10W -siteet

Naisten All-mountain sukset harrastajille 75 mm vyötäröllä. Suksi toimii hyvin sekä hoidetulla rinteellä että pehmeämmässä lumessa. Rocker-kärki ja komposiittiydin tekevät suksesta vakaan ja helpon käsitellä. Siteenä L10.

299,- (399,-)

Head MYA no. 4 -laskettelusukset + MYA 9 LRX -siteet

Suorituskykyiset naiste yleissukset. ERA 3.0 -teknologia. Progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä Rocker-rakenteeseen tekevät suksesta erittäin hyvin ohjautuvan ja elektroninen värinänvaimennus rauhoittaa suksen kulkua vauhdin kasvaessa. Integroitu sidejärjestelmä.

369,- (518,-)

Sivu 5


Salomon STH12 oversized

Siteet vaativaan käyttöön. Kestävä metallirunko. Etukappaleessa automaattinen korkeus- ja sivusäätö. Dinit 4-12.

149,- (199,-)

Salomon Z10

Suorituskykyiset ja varmatoimiset laskettelusiteet. Etukappaleessa automaattinen korkeussäätö. Dinit 3-10.

99,90 (169,-)

Fulltilt Booter

Erittäin kevyet ja ketterät parkkikengät miehille. Jalan mukaan muotoutuva sisäkenkä. Vaimentava välipohja. Rakenne ja aukeava iltti helpottavat pukemista. Vaihdettavat soljet ja iltti. Leveä 102 mm lesti.

Salomon SPK 100

Laskettelukengät parkkiin ja hyppyihin. Vaimennuselementit jalan alla ja ylhäällä varren takana. Vaimennettu iltti. Pikanauhat. Suuret ja kestävät soljet. Laadukas sisäkenkä.

259,- (329,-)

299,- (399,-)

Salomon Threat -sukset

Nuorten ja harrastajien sukset parkkiin, hyppyihin ja temppuihin. Komposiittiydin ja edge monocoque -rakenne.

199,- (299,-)

329,- (449,-)

K2 Domain -sukset

Newschool -laskijoille suunnitellut, Jib Rockerilla varustetut symmetriset parkki- ja reilisukset. Suksen kanta ja keula vahvistettu niiteillä ja suksen sivuosissa twintech-sivuvallisuoja iskuja vastaan.

329,- (449,-)

Armada El Rey -sukset

Täydelliset parkkisukset aloittelevalle tai kokeneemmallekin laskijalle. Puuydin ja Cap-rakenne tekevät suksesta todella kestävän. Laskutuntuma ja käyttäytyminen tempuissa ovat huippuluokkaa. Profiili ja progressiivinen kääntösäde tekevät siitä todellisen joka paikan suksen. Suksen kantit ovat tavallista paksummat reileihin ja suksen pohja on tehty kestämään paremmin kovaa käyttöä.

349,- (369,-)

Salomon Flexcell Istuva ja kevyt selkäpanssari. Pehmeän Flexcell –materiaalin ansiosta panssari mahdollistaa luonnollisen liikkumisen tinkimättä suojauksesta. Hyvät säädöt.

Jr 79,90 (109,-) Sr 119,- (169,-)

Sivu 6

TECNOpro

Salomon

Aikuisten laskettelusauvat.

Park & Pipe -henkiset alumiinisauvat Freestyle -kahvalla ja leveällä sträpillä

Safine P tai Vector

19,90 (24,90)

Brigade

44,90 (55,-)


Salomon Quest Access X80

Miesten laskettelukengät, joiden Ride&Hike -lukitusmekanismi mahdollistaa kengän nopean säädön kävely- ja laskuasentoon. Lämmin, villaa sisältävä ja muotoiltava sisäkenkä.

199,- (269,-)

Head FX ST

Suomalaisen miehen jalkaan sopivat, mukavat ja helppokäyttöiset laskettelukengät. Lämmin fleece-vuori. Ylimmässä soljessa makrosäätö, jolla varmistetaan hyvä istuvuus pohkeen alueella.

139,- (209,-)

Head Vector 100X

Urheilulliset ja hyvin istuvat miesten laskettelukengät. Erinomainen suksikontrolli ja tuntuma. Anatominen nilkan muotoilu. Lämpömuovattava sisäkenkä. Neljä alumiinista mikrosäätösolkea, ylimmässä myös makrosäätö. Kanttauskulman säätö.

ape d Shsukset a e H PP9 teet si i One L 100 ST ta t ä X S g F + ad ken e + H T Mya taan FX S eishin Yht 7,-) (64

219,- (389,-)

Salomon X Pro X90

Aktiivitason mieslaskijoille. Heti istuva My custom fit 3D -sisäkenkä. 360 astetta muotoiltava ulkokuori. Neljä alumiinisolkea mikrosäädöillä. Salomon X Pro X80W naisten lestillä.

269,- (349,-)

,299

Head Shape One PP9 -laskettelusukset

Modernit ja monipuoliset rinnepainotteiset yleissukset. Kärjen progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä rocker -rakenteeseen varmistaa ketterän ja vaivattoman ohjautuvuuden suorituskyvystä tinkimättä.

199,- (438,-)

Salomon Enduro LXI 750 laskettelusukset + siteet

All-mountain sukset harrastajille 75 mm vyötäröllä. Suksi toimii hyvin sekä hoidetulla rinteellä että pehmeämmässä lumessa. Rocker-kärki ja komposiittiydin Titaniumilla vahvistettuna tekee suksesta helpon ja vakaan. Siteenä L10.

299,- (499,-)

Atomic Cloud Seven ETM -sukset+ E XTE 10 -siteet

Harrastajan rinnesukset. Sivuleikkaus ja rinnerockeri tekevät suksista todella nautittavat laskea. Kevyt kokonaisuus.

349,- (545,-)

Head Rev 80- laskettelusukset + PR 11 -side

Suorituskykyiset sukset kaikkiin lumiolosuhteisiin. ERA 3.0 -teknologia ja puuydin. Progressiivinen sivuleikkaus yhdistettynä Rocker-rakenteeseen tekee suksesta erittäin hyvin ohjautuvan, myös syvässä lumessa ja elektroninen värinänvaimennus rauhoittaa suksen kulkua suurissa nopeuksissa. Integroitu sidejärjestelmä.

399,- (688,-)

Intersport alppisuksipussi Yhdelle tai kahdelle parille

24,90 (29,90)

Intersport

monolaukku

Kantohihna ja erillinen tasku pientavaroille.

14,90 (19,90)

Sivu 7


Halti Jakso -takki

Tyylikäs laskettelutakki, jossa näyttävyyttä tuovat kontrastipalat ja roisketiiviit rintataskut. Päällimateriaali joustava DrymaxX stretch, josta 45% on kierrätettyä polyesteriä. Lumilukko.

199,- (349,-)

Halti Tiima -housut

Käyttömukavat lasketteluhousut, jotka sopivat myös vapaa-aikaan. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Irrotettavat henkselit. Lumilukko. Vyötärönlenkkeihin takkien yhdistämismahdollisuus. DrymaxX Ultimate FR Recy Stretch, josta 45% on kierrätettyä polyesteriä.

169,- (229,-)

Oakley Ambush

Mukana kaksi tuplalinssiä, toinen aurinkosäälle ja toinen lumisade tai keinovalossa laskuun. Liikkuva sträppi varmistaa yhteensopivuuden eri kypäriin. Erinomainen istuvuus.

89,90 (119,-)

Sivu 8


Firefly Obsession

Skate-henkinen lumilautakypärä. ABS -rakenne. Koot: lila (S, M), vihreä (S, M, L).

49,90 (69,90)

TECNOpro Frontier

Laskettelukypärä miehille tai naisille, joissa in-mold hybridi -rakenne ja säädettävä ilmastointi. Koot: valkoinen (S, M), vihreä (M, L).

79,90 (109,-)

TECNOpro Pulse Advanced

Aikuisten laskettelulasit tuplalinssillä. Tuuletusaukot ja antifog -käsittely vähentävät huuruuntumista.

29,90 (39,90)

Firefly Ninety-nine

Puolipeilaava, pallomainen tuplalinssi ja tuuletusaukot. Mukana mikrokangaspussi lasien säilytykseen ja puhdistukseen.

49,90 (69,90)

Salomon Venom

Park & Pipe -sarjan kypärä naisille. Half shell -malli. Kypärää voi käyttää pipon kanssa. Irrotettava ja pestävä vuori. Irrotettavat korvaläpät.

59,90 (89,-)

Salomon Hacker tai Shiva

Freeski -henkinen uutuuskypärä. Twin shell -rakenteen ansiosta erittäin kevyt ja hyvin hengittävä. Ovaali lesti.

79,90 (109,-)

TECNOpro Pulse Progressive

Puolipeilaava tuplalinssi vähentää tehokkaasti heijastuksia. Antifog -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. Mukana säilytykseen ja puhdistukseen mikrokangaspussi.

39,90 (59,90)

Firefly Ten-nine

Polarisoitu, puolipeilaava spherical REVO -tuplalinssi, joka vähentää tehokkaasti heijastuksia. Antifog -käsittely ja tuuletusaukot vähentävät huuruuntumista. Mukana lasien säilytykseen ja puhdistukseen mikrokangaspussi.

59,90 (89,90)

Salomon Brigade

Park & Pipe -sarjan kypärä. Half shell -malli. Kypärää voidaan käyttää pipon kanssa. Irrotettava ja pestävä vuori. Irrotettavat korvaläpät.

59,90 (89,-)

Carrera Makani

All Mountain-kypärä. Irrotettava ja pestävä vuori, säädettävä tuuletus, kevyt ABS -kuori ja hyvä säädettävyys.

99,90 (159,-)

Oakley E-Frame

Klassikkomalli persimmon -tuplalinssillä. Toimii kelillä kuin kelillä.

49,90 (55,-)

Smith Sentry

Keskikokoiset laskettelulasit. Reunoilta ohennettu huurtumaton linssi takaa selkeän optiikan. Hihnassa pikalukko ja silikonit kypärää varten. Peililinssi ja kaupanpäälle vaihtolinssi sekä suojapussi.

79,90 (109,-)

Sivu 9


Firefly Fatima takki naisille tai Fred miehille

Toimiva yleistakki kaikenlaisiin talven aktiviteetteihin. Lumilukko helmassa sekä tuuletukset kainaloissa. Vettähylkivä Aquamax Base Elite 3000 sively suojaa tuulelta ja kosteudelta. Tärkeimmät saumat teipattu.

Firefly Fatima tai Fred

talvitakki

,90 99 (129,-)

Sivu 10

Firefly

Felicity tai Felix RF -housut

Tuuletukset sisäsaumoissa sekä lumilukot lahkeissa. Vettähylkivä AQ Base Elite 3000 sively. Tärkeimmät saumat teipattu.

69,90 (89,90)


BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Primary Logotype

Primary Logotype

Burton Bootique

Secondery

Secondery

lumilautakengät naisille tai Tyro miehille

Web Wordmark

Web Wordmark

Mukavat ja kevyet kengät. Helposti kiristettävä Speed Dial -nauhoitus.

Standalone

Standalone

220,-

Burton Stiletto EST tai Custom EST lumilautasiteet

Polykarbonaatista valettu kestävä EST -pohjalevy taipuu laudan mukana parantaen laudan laskuominaisuuksia. Sopii Burton Channel -kiskoon.

200,-

Burton Feather naisille

V-rocker -muodon ansiosta helppoa laskemista. Uutuutena Channel -siteiden kiinnityskisko. Directional -muoto. Ydin: True Flex Fly Core.

Burton Clash miehille

Helppoa laskemista V-rocker ja Directional-muodon ansiosta.Siteiden kiinnitys: Channel. Ydin: Fly Core.

330,-

330,-

Firefly

-lautakassi taskulla 49,90 (69,90)

Firefly C20

Lumilautakengät miehille tai naisille Pikanauhoitettavat sisäkengät.

99,90 (119,-)

Firefly Janis AT tai Angus AT lumilautakengät

Tukevat lumilautakengät naiselle tai miehelle. Pikanauhoitettava ja irrotettava sisäkenkä. Rullattava vaijeripikanauhoitus ulkokengässä.

149,- (179,-)

Firefly Spheric naisille

Directional all mountain -tyylinen lauta rentoon laskemiseen. Siteiden välistä tasainen flat rocker -pohja helpottaa kääntymistä, joten lauta sopii mainiosti myös aloittelevalle lumi-lautailijalle. Täyspuuydin ja ABS-sidewallit takaavat kestävyyden ja jämäkkyyden.

199,- (229,-)

Firefly A5.5

lumilautasiteet

Harrastajatason lumilautasiteet junioreille ja aikuisille. EVA -vaimennettu pohja. Säädettävät varvasramppi sekä highback.

89,90 (119,-)

Firefly Spoon miehille

Twintip freestyle -lumilauta parkiin tai rinteeseen. Siteiden välin flat rocker -pohja helpottaa kääntymistä ja kikkailua, joten lauta sopii myös aloittelijalle. Täsypuuydin ja ABS -sidewallit takaavat kestävyyden ja jämäkkyyden.

199,- (229,-)

Sivu 11


Halti Kunto hiihtotakki miehille tai naisille

Performance sarjan softshell takki hyvällä istuvuudella. Kiristettävä helma ja hihansuut. Kaksi vetoketjullista alataskua. Kaksi vetoketjullista rintataskua. Mitoitukseltaan hiukan väljempi kuin Race sarjan tuotteet. Takana lycrapalat lisäämässä hengittävyyttä selän molemmin puolin. Kankaan vedenpitävyys 5 000 mm.

129,- (169,-) Halti Kunto hiihtohousut miehille tai naisille

Housut Kunto takin pariksi. Irrotettavat henkselit. Lyhyet vetoketjut lahkeensuussa. Vyötäröllä kiristysmahdollisuus. Heijastavat printit. Vetoketjullinen avaintasku sisäpuolella. Takana lycraa lisäämässä hengittävyyttä. Mitoitukseltaan hiukan väljempi kuin Race sarjan tuotteet.

99,90 (129,-)

46 X L ja X X s Myö koisina! ko

Halti Harppi -hiihtopuku

miehille tai Huuru naisille

Stormwall Softshell -hiihtopuku. Takissa kiristettävä helma ja hihansuut, kaksi vetoketjutaskua. Housuissa irrotettavat henkselit. Vyötärökiristys. Vetoketjutasku. Takaosassa hengittävää lycraa.

129,- (249,-)

Sivu 12


nautit hiihdosta vaivatta

Atomic Ultragrip -sukset

Korkealaatuiset ja kevyet pitopohjasukset, jotka toimivat kelillä kuin kelillä. Sukset toimivat parhaiten, kun voitelu on äärimmäisen haastavaa.

129,- (285,-)

Peltonen Nanogrip Astra -sukset

Uusimmalla nanotegnologialla Suomessa valmistetut pitopohjasukset.

199,- (249,-)

UUSI NANOGRIP®2.1. - entistä liukkaampi pitopohja!

Fischer CR Classic Zero 10 NIS -sukset

Uudet, laajemman kelialueen Zero-sukset harrastajahiihtäjälle. Zero-pitoalueen materiaali on muutettu niin, että se toimii hyvin aina -10°C asti. Luistava World Cup Pro -pohja ja kilpaviimeistely takaavat hyvän luiston.

179,- (199,-)

Atomic Sport Skintec

Mullistava pitopohjateknologia, karva takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa ja voideltavat luistopinnat tekevät suksista luistavat.

Huolilaasi supkitosa ja luistoa

Saat ksi aikaa pitkä

Pitopohjasukset ovat helppohoitoisia. Ne ovat pitoalueen osalta voiteluvapaat, mutta eivät huoltovapaat. Suksen pitoalue on puhdistettava aika ajoin ja nollakelissä suksia tulee käsitellä jäänestoaineella. Huoltovinkit ja tarvikkeet saat Intersport-kaupoista.

299,- (400,-)

Start pitopohjasuksien

Swix N8N Zero Kit

Kaikki tarpeellinen pitopohjasuksien hoitoon. Start Anti Ice luiston parantamiseen ja jäätymisen estoon, Start Easy Cleaner -liinat pohjan puhdistamista varten sekä Start-kuituliina Anti Ice -käsittelyn jälkeiseen viimeistelyyn.

Kaikki mitä tarvitset Zero-suksien huoltamiseen. Suosittelemme Zero Spray -jäätymisenestokäsittelyä säännöllisesti kaikkiin Zero -suksiin. Sisältää: Zero Spray, pohjan puhdistusaine, Fiberline-paperi ja hiekkapaperi.

huoltopaketti

19,90 (21,90)

-pakkaus

45,90

Sivu 13


Hiihtopaketit

perinteisen hiihtoon

Atomic Team Classic 3000 -sukset

TECNOpro Safine

129,- (175,-)

Harrastajan lämpimät hiihtokengät. Joustava SNS Profil -välipohja.

Salomon Equipe 8X tai Vitane 8X Classic

Salomon Active 8X

Kevyet ja helppohiihtoiset perinteisen sukset miehille ja naisille. Erittäin korkealaatuinen 3000-pohja. Selkeä voidepesä takaa luiston.

Perinteisen sukset aktiivikuntoilijalle. Densolite 3000 -ydin ja Classic -jalkavuus mahdollistavat helpon hiihdettävyyden ja pidon saannin. Ladukas G4-pohja on huokoinen joten voide pysyy hyvin ja suksen luisto ja pito säilyvät optimaalisena. Miesten ja naisten mallit.

169,- (199,-)

Fischer RSC classic NIS

Suorituskykyiset sukset perinteiseen hiihtoon. Erittäin kevyt, uusi Air Core Basalight Pro -rakenne ja huippuviimeistely antavat sukselle kilpasuksen ominaisuudet sekä helpon pidon kaikissa olosuhteissa. Luistava, infrapunasäteen avulla tehty, esivoideltu ja kilpaviimeistelty pohja.

279,- (329,-) Sivu 14

Synergy CL Profil tai Synergy CL Profil

Salomon Equipe Profil Classic -siteet

49,-

79,90 (99,90)

tai Vitane 8X Classic

Perinteisen hiihtoon tukevat ja joustavat hiihtokengät. Säädettävä kantapään kiristys ja pikanauhoitus. Miesten ja naisten mallit.

Salomon

SNS Equipe Profil classic -siteet

49,-

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

199,-

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

299,-

129,- (169,-)

Fischer RC3 Classic

tai RC Classic My Style

Korkealuokkaiset, mukavat ja lämpimät hiihtokengät urheilulliseen hiihtoon. Miesten ja naisten mallit.

129,- (169,-/159,-)

Fischer XC-binding Exercise CL NIS -siteet 39,90 (49,90)

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

399,-


Hiihtopaketit

luisteluhiihtoon

Atomic Team Skate 3000

Kevyet ja kiertojäykät luistelusukset miehille ja naisille. Erittäin korkealaatuinen 3000 -pohja. Suksien sivuleikkaus helpottaa luisteluhiihdon harjoittelua.

129,- (175,-)

TECNOpro Safine Synergy Skate tai Synergy SkatE

Aktiivitason hiihtokengät luistelutyyliin. SNS Pilot -pohjarakenne ja tuettu nilkka mahdollistavat nautittavan luistelupotkun.

Salomon Active 8X Skate

Luistelusukset aktiivikuntoilijalle. Densolite 3000 -ydin ja Javelin-sivuleikkaus takaavat sukselle hyvän hiihdettävyyden ja tukevuuden. Laadukas G4 -pohja on huokoinen ja voide pysyy hyvin. Miesten ja naisten mallit.

Luistelukengät aktiivikuntoilijalle. SNS Pilot 2 -pohja antaa siteen kanssa tarvittavan tuen ja hallittavuuden. Pikanauhoitus ja säädettävä kantapään kiristys. 102 mm lesti. Miesten ja naisten mallit.

169,- (199,-)

Fischer CSR Skating

Uuden Air Core Basalight -teknologian ansiosta nämä sukset sopivat pitkillekin hiihtolenkeille. Hyvä luisto kaikissa olosuhteissa. Infrapunasäteen avulla tehty esivoitelu varmistaa luiston jo heti alkumetreillä.

199,- (249,-)

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

Salomon SNS Sport Pilot Skate siteet

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

Fischer

Sukset, siteet ja HIIHTOKENGÄT yhteishintaan

49,-

129,- (159,-)

Salomon Equipe 8X Skate tai Equipe 8X Vitane Skate

Salomon SNS Sport Pilot Skate -siteet

tai Vitane 8X Skate

49,-

269,-

349,-

159,- (199,-)

Fischer RC3 Skating

tai RC Skating My Style

Korkealuokkaiset, mukavat ja lämpimät luistelukengät. Flex Cuff -varsi sallii nilkan luonnollisen liikkeen ja tukee potkua. Miesten ja naisten mallit.

159,- (199,-)

XC-binding Exercise Skate NIS -siteet 39,90 (49,90)

369,-

Sivu 15


Pro-hiihtokauppa-statuksen omaava Intersport takaa korkean tason osaamisen, hyvän palvelun ja laajan valikoiman kaikille hiihtäjille. Katso kaupat www.intersport.fi

ot h i i h Pro uppa ka-valikoima

Start Pro voitelurauta

Paksupohjainen voitelurauta säilyttää lämpötilan tasaisena. Helposti säädettävä digitaalinen lämpötilamittari. Teho 1000W.

89,90 (129,-)

Sivunet tuorstptoret Pro-

Inte aupoista hiihtok

Start RF Fluori-pitovoiteet

Aktiivi- harrastehiihtäjille tarkoitettu voidesarja. Pitovoiteita voidaan käyttää yksinään tai pinnoitteena muille pitovoiteille. Ne tasoittuvat helposti ja muodostavat tarkasti toimivan pitoalueen.

12,90 (15,90)

Start LF Fluori-luistovoiteet

LF fluori–luistovoiteet on aktiivi- ja harrastajahiihtäjille tarkoitettu luistovoidesarja. LF-luistovoiteet toimivat kaikilla lumityypeillä ja ovat parhaimmillaan hieman kostealla lumella. LF-luistovoiteet ovat helppoja levittää ja tasoittaa suksen pohjaan.

19,90 (24,90)

K AT SO PRO -HIIHTOK AUPAT W W W.INTER SP ORT.FI

Swix Marathon White tai Black

Erityisesti pitkille matkoille kehitetty luistovoide. Kestää kulutusta ja korkean fluoripitoisuutensa ansiosta hylkii likaa ja kosteutta.

69,90 (79,90)


Salomon RC Carbon Classic

Fischer RCS Carbonlite Classic

Kilpa-/aktiivikuntoilijoille. RS17mm Carbon -pohja lisää tukevuutta kurveissa ja haarakäynneissä. Samalla pohja joustaa päkiältä ja mahdollistaa voiman siirron ja myös pito on parempi. Leveä 102 mm lesti, istuvuutta parantava lycra-sisäsukka ja säädettävä kantapää.

Keveyden uusi ulottuvuus hiihtokengissä. Maailmancupin kilpailuista saatujen kokemusten perusteella kehitetyt perinteisen tyylin hiihtokengät. Miesten ja naisten mallit.

279,- (319,-)

199,- (269,-)

Fischer RCS Skate Plus tai Cold -sukset

Profiililtaan maailmancupin käytetyimmät sukset. Huippuviimeistely ja Air Core Carbon teknologia takaavat helpon ja nopean luisteluhiihdon kaikissa olosuhteissa. Myös kylmien kelien Cold -versio.

399,- (510,-)

Salomon RS Carbon Skate

Fischer RCS Carbonlite skate

Suorituskykyiset luisteluhiihtokengät aktiivikuntoilijoille ja nuorille. Kiertojäykkä Carbon/Pilot -pohja antaa maksimaalisen tukevuuden ja helpottaa suksen hallittavuutta. 102 mm lesti. Pikanauhoitus. Tarrakiristeinen kantapään säätö.

Maailmancupin suosituimmat luistelukengät. Entistä kevyemmät, erittäin mukavat ja lämpimät kilpakengät. Miesten ja naisten mallit.

379,- (429,-)

229,- (299,-)

Fischer RCS Classic Plus tai Cold -sukset

Profiililtaan maailmancupin käytetyimmät sukset. Erittäin kevyet ja helppohiihtoiset kilpasukset perinteiseen hiihtoon. Saatavilla myös kylmien kelien Cold -versiona.

399,- (510,-)

Oneway Diamond 10 Max -sauvat

Maailmancupin hiihtäjien käyttämät huippukevyet ja jäykät sauvat. 100% Diamond-hiilikuitu, korkkikahva, racing-hihna ja sompa.

Sivunet tuteorstptoret Pro-a t In aupois hiihtok

149,- (299,-)

Bliz Velocity XT Suomi

Vaihtolinssit ja hihna mahdollistavat käytön useissa eri urheilulajeissa.

69,90 (79,90)

K ATSO PRO-HIIHTOK AUPAT W W W.INTERSPORT.FI

Sivu 17


Rukka Aaron tai Abbey

Windstopper -hiihtopuku

Tuulenpitävä, vettähylkivä ja hengittävä Windstopper-setti. Takissa säädettävät hihansuut ja helma. Vetoketjulliset taskut. Housuissa käytännölliset henkselit ja joustava vyötärö. Laadukkaan materiaalin ansiosta pysyt lämpimänä ilman monia vaatekerroksia. Miellyttävä erilaisissa lämpötiloissa ja aktiviteeteissa.

Hiihtohanskat sivulla 20.

279,- (379,-)

Sivu 18


TECNOpro Vision 10 -sauvat

Kuntoilijan hiihtosauvat 10% hiilikuituputkella, korkkikahvalla ja säädettävällä hihnalla.

29,90 (49,90)

TECNOpro Safine Vision 60 tai Vision 60 -sauvat

Aktiivihiihtäjän suorituskykyiset hiihtosauvat. 60% hiilikuituputki, Powerstrap-hihna.

49,90 (69,90)

Oneway Diamond 950 tai Diamond 950 Lady -sauvat

Kevyet ja miellyttävät sauvat perinteiseen tai luisteluun. 50% Diamond-hiilikuitu, korkkikahva, racing-hihna.

69,90 (89,90)

Oneway Diamond 9 Pro Premio -sauvat

Racinghenkiset aktiivihiihtäjän sauvat. 100% Diamond-hiilikuitu, korkkikahva, racing-hihna ja -sompa.

99,90 (199,-)

Start Loppet Race HS -sauvat

Sauvat on tarkoitettu aktiivisille ja vaativille hiihtäjille, jotka edellyttävät sauvoilta toimivuutta ja kestävyyttä. Sauvaputki on kevyt ja jäykkä, sillä se on valmistettu kestävästä HS-hiilikuidusta. Sauvassa on lämmin Master Cork -kahva ja hyvin istuva Fit Race -hihna pitää sauvan kontrollissa. Sauvan aerodynaaminen Race -kilpasompa on varustettu kovametallipiikillä.

69,90 (109,-)

Start

Tool Box

Paketti sisältää Combi-harjan (nylon/ messinki), divikorkin, akryylisiklin, olassiklin sekä Easy Cleaner -voiteenpoistoliinoja 5 kpl.

TECNOpro -voitelurauta

Tasaisen lämpötilan ansiosta voitelu on helppoa. Teho 850W.

29,90 (39,90)

29,90

Start Easy -pikavoiteet

Tuotteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Nestemäisissä Easy -tuotteissa on turvakorkit sekä monikerrospullo, jossa voiteet säilyvät käyttökelpoisina pitkään. Nestemäiset Easy -pikavoiteet levitetään sukseen pullossa olevan sienen avulla. Pikapitoja ja pikaluistoja on saatavana kahdelle eri kelialueelle.

Intersport -Juomapullovyö 19,90

Start Easy -pikaluisto ja pikapito 10,90 (13,90)

Peltonen Rex 739 -suksi- ja sauvapidike 4,90 (5,90)

Intersport XC kahden parin suksipussi 19,90 Sivu 19


Sinisalo Lady Thermo tai Super

Sinisalo Lobster -hiihtohanskat

Lämmin Thinsulate-vanu.

24,90 (29,90)

Thermo -hiihtohanskat

Mukavat ja lämpöiset hanskat.

34,90 (39,90)

Craft PXC Windstopper Champ -pipo 34,90 (40,-)

Pro Touch Skater tai Trine-takki

Materiaaliltaan tuulenpitävä, selkäpuolelta hyvin hengittävä hiihtotakki. Lämpövuori, hyvät heijastimet. 36-44 ja S-XXL

69,90

Pro Touch XC -liivi naisille 29,90 (39,90)

Pro Touch XC -liivi miehille 29,90 (39,90)

Pro Touch takki ja housut

yhteishintaan

,90 89 (119,80)

Pro Touch Frame -housut naisille

Edestä tuulenpitävät ja takaa hyvin hengittävät hiihtohousut. Koot 36-44 ja S-XXL

49,90

Sivu 20

Pro Touch Frame -housut miehille

Edestä tuulenpitävät ja takaa hyvin hengittävät hiihtohousut. Koot 36-44 ja S-XXL

49,90


Hiihtoasut koko

perheelle

Lasten

hiihtopuku

,90 99 (139,-)

Rukka Agata tai Alex-hiihtopuku

Veden- ja tuulenpitävä, hengittävä softshell-hiihtopuku. Tekniset arvot: 8 000 mm/3 000g/m2 /24h. Laadukkaan materiaalin ansiosta vaatekerroksia tarvitaan vähemmän, mutta olo on miellyttävän lämmin ja keho pysyy suorituskykyisenä. Housuissa henkselit ja joustava vyötärö. Takissa joustavat hihansuut ja säädettävä vyötärö. Vetoketjulliset taskut.

129,- (179,-)

Rukka Axl -hiihtopuku Jr

Vettähylkivä, tuulenpitävä ja hengittävä softshell-hiihtopuku. Sisäpinta miellyttävän pehmeä microfleece. Housuissa henkselit. Takissa joustavat hihansuut ja säädettävä vyötärö. Vetoketjutaskut. Katso sivu 24. >>

99,90 (139,-)

Sivu 21


Craft Active Extreme Windstopper -alusasut miehelle tai naiselle

Ohuesta, kevyestä ja erittäin joustavasta materiaalista ommeltu alusasu, johon on lisätty kriittisille alueille joustavat Gore Windstopper® -tuulisuojapaneelit. Liikkumiseen sopiva ergonominen muotoilu, joustava materiaali ja litteät tasosaumat.

Gore Windstopper® tuulisuojapaneelit

Craft Active

Extreme Windstopper

aluspaita 59,90 (75,-) McKINLEY New Sabrina tai Stefan -setti

alushousut 64,90 (80,-)

Saumaton alusasusetti naiselle tai miehelle. Erittäin hyvä istuvuus, sopii aktiiviseen liikuntaan. Materiaali hyvin hengittävä ja antibakteeriseksi Santized- käsitelty.

59,90 (69,90)

Craft Active

Extreme Windstopper Naisten asu

Paita ja housut aikuisille tai lapsille

boxerit 29,90 (35,-)

Ylöspäin kevenevä kompressiopaine tehostaaverenkiertoa ja lymfajärjestelmän toimintaa.

yhteishintaan

,90 24 (39,90/34,90)

McKINLEY Willapa, Waldo tai Waldo Jr -alusasusetti Miellyttävän tuntuinen, tekninen alusasu kerrospukeutumiseen koko perheelle. Sopii myös aktiiviliikuntaan, on hengittävä ja siirtää nopeasti kosteutta iholta. Mukavan pehmeäksi harjattu sisäpinta.

Sivu 22

Zero Point

-kompressiosukat

Kompressiosukat auttavat tutkitusti urheilusuorituksen aikana, nopeuttavat palautumista sekä ehkäisevät rasitusvammojen syntyä.

29,90 (36,90)

Bridgedale

Cross Country Hiihtosukat miehille tai naisille 19,90 (25,95)


McKinley välikerrasto

Lämmintä välikerrokseen. Käytännölliset välikerros-paidat ja -housut ovat sisäpuolelta harjattua fleeceä ja päältä sileää ommelta. Näin tuotteet liukuvat helposti ulkovaatteiden alla. Joustavaa stretch-materiaalia.

McKINLEY Kailua välikerrospaita miehelle tai naiselle 49,90

Paita ja housut

yhteishintaan

,90 69 (99,80)

McKINLEY

Holbrock -välikerroshousut miehelle tai naiselle

49,90

Sivu 23


talvi

Rukka Axl -hiihtopuku Jr

Vettähylkivä, tuulenpitävä ja hengittävä softshell-hiihtopuku. Sisäpinta miellyttävän pehmeä microfleece. Housuissa henkselit. Takissa joustavat hihansuut ja säädettävä vyötärö. Vetoketjulliset taskut. Katso myös sivu 21.

99,90 (139,-)

Sivu 24


Atomic Ski Tiger –sukset+siteet

TECNOpro Active Pro Jr

79,- (135,-)

59,90 (69,90)

Kevyet juniorin sukset. Leveämmällä suksella lapsi pysyy helpommin pystyssä.

Lasten ja nuorten helposti puettavat ja lämpimät hiihtokengät. SNS Profil -pohja. Koot: 1-6, 9-13.

Fischer Sprint Crown

Fischer Snowstar Yellow Jr

59,90 (79,90)

64,90 (79,90)

Suksien mekaaninen pitopohja ei tarvitse pitovoitelua ja pito on varma, jolloin on helppo oppia oikea hiihtotekniikka.

Fischer RSC Race Jr

Suorituskykyiset hiihtosukset nuorille hiihtäjille. Perinteisen hiihtotavan sukset, jotka toimivat vakaasti myös luisteluhiihdossa.

59,90 (79,90)

Junioreiden luistelusukset. Densolite 1000 -ydin, skating-jalkavuus ja sivuleikkaus. Laadukas G4-pohja on huokoinen ja voide pysyy hyvin. Mitat 126-166 cm.

99,90 (129,-)

Lasten lämpimät ja mukavat Thinsulate-vuoratut hiihtokengät. Helppokäyttöinen tarrakiinnitys. Koot: 25-33.

Fischer XJ Sprint Jr

Korkealaatuiset lasten ja nuorten hiihtokengät. T4 Junior -pohja tukee jalan oikeaa ja luonnollista rullaavuutta ja helpottaa hiihtoa. Tukeva kantaosa ja neopren-iltti. Koot: 25-40.

64,90 (79,90)

Salomon Equipe 8X Skate Jr

SUKSET, SITEET JA HIIHTOKENGÄT YHTEISHINTAAN

Salomon Combi Jr

Junioreille luistelu - perinteiseen hiihtoon. Pohja ja varsi antavat luisteluun tarvittavan tuen mutta joustaa myös perinteisen hiihtoon. Pikanauhoitus. Koot 1-7,5.

99,90 (119,-)

Fischer RSC Zero 10 Jr

129,-

Fischer

XC-binding XC Jr siteet 29,90 (34,90)

Fischer

XC-binding XC Jr -siteet 29,90 (34,90)

Salomon SNS Pilot Jr -siteet

49,-

Junioreiden huippusukset, jotka toimivat laajalla kelialueella ilman pitovoitelua. Helpot hiihtää ja todella hyvin luistavat.

119,- (149, -)

SUKSET, SITEET JA HIIHTOKENGÄT YHTEISHINTAAN

149,-

SUKSET, SITEET JA HIIHTOKENGÄT YHTEISHINTAAN

149,-

SUKSET, SITEET JA HIIHTOKENGÄT YHTEISHINTAAN

219,-

Juntiuours -uInutersport ista -kaupo

Start Winner Pro HS Jr

Laadukkaat hiihtosauvat nuorille. HS-hiilikuituputki on kevyt ja kestää kovaa käyttöä. Lämmin ja kevyt Master Cork -kahva. Fit Race -hihna pitää sauvan tukevasti kontrollissa. Kovametallipiikillä varustettu Track-kilpasompa.

29,90 (49,-)

Sivu 25


Firefly Fairy tai Fidget

laskutakki

79

Vedenpit채v채 ja l채mmin

asu lumileikkeihin tai rinteeseen Sivu 26

(119,-)

Firefly Tim tai Tabea

laskuhousut

,90 59 (79,90)


Firefly Fairy tai Fidget-takki Jr

Juniorien vanullinen laskutakki. Vedenpitävällä Aquamax Elite 5000 -kalvo. Kainalotuuletukset, lumilukko helmassa. Koot: 128-164.

Firefly Tabea tai Tim-housut Jr

Juniorien vanulliset laskuhousut. Vedenpitävä Aquamax Elite 5000 -kalvo. Tuuletukset sisäsaumoissa ja lumilukot lahkeissa. Koot: 128-164.

79,90 (119,-)

59,90 (79,90)

BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Primary Logotype

Primary Logotype

Burton Hero

Secondery

Secondery

Smalls lumilauta Web Wordmark

Web Wordmark

Standalone

Standalone

Flattilauta parkkiin ja rinteeseen. Profiili: Flat Top. Muoto: Twin. Ydin: Super Fly. Kantit: Rail Ready Tune.

200,-

Firefly Delimit tai Whoop lumilauta Jr

Nuorten directional twintip -tyylinen freestyle -lauta. Täyspuuydin yhdistettynä kuperaan rocker -pohjaan antaa laudalle sopivasti notkeutta. Erittäin helppo kääntää ja laskea. Lauta on tarpeeksi löysä kevyellekin laskijalle. Täyspuuydin ja ABS -sidewallit.

149,- (179,-)

BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Primary Logotype

Primary Logotype

Primary Logotype

Primary Logotype

Secondery

Secondery

Secondery

Secondery

Web Wordmark

Web Wordmark

Web Wordmark

Web Wordmark

Standalone

Standalone

Standalone

Standalone

Burton Zipline lumilautakengät Jr

Helppo Speed Dial -nauhoitus. Kevyt ja hyvin vaimentava Dynolite -pohjamateriaali.

150,-

BRAND GUIDELINES - LOGO USAGE 2011

Burton Mission Smalls lumilautasiteet

Samat säädöt kuin aikuisten siteissä. Sopii 4x4 ja 3D -kiinnitykseen. Polykarbonaatista valettu, kestävä pohjalevy.

130,-

Firefly C2 lumilautasiteet Jr

Lasten helppokäyttöiset lumilautasiteet aloittelevalle lumilautailijalle.

59,90 (89,90)

Firefly C20 lumilautakengät Jr

Junioreiden tukevat lumilautakengät. Pikanauhoitettava sisäkenkä.

99,90 (119,-)

Sivu 27


Halti Team 2013 takki Jr

Päällimateriaali takissa on neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Joustavasta ja ihoa miellyttävästä lycrasta valmistettu suojaava kypärämyssy piiloutuu niskassa sijaitsevaan taskuunsa. Irrotettava lumilukko.

169,- (229,-)

Halti Team 2013 housut Jr

Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DrymaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Dupont Comformax lämmin vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Roisketiiviit vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Lumilukko. Vahvikkeet lahkeensuissa. Vyötärön kiristysmahdollisuus sivuilla tarratamppien avulla.

119,- (159,-)

Sivu 28


TECNOpro CS Jr

TECNOpro Freeze laskettelulasit Jr

Salomon Jib tai Kiana kypärä Jr

29,90 (49,90)

19,90 (29,90)

49,90 (59,-)

Kevyt in-mold -rakenne. Säädettävät koot: XS, S, M.

Half shell -malli. Voi käyttää myös pipon kanssa. Irrotettavat korvaläpät.

Junioreiden laskettelulasit. Tuuletusaukot ja antifog -käsittely vähentävät huuruuntumista.

Firefly F50 Dude Jr tai TECNOpro G50 Jr laskettelukengät

Head Supershape Team LR Jr laskettelusukset

Tukevat ja hyvin istuvat lasten laskettelukengät soljella sekä irrotettavalla sisäkengällä. Käännettävä ulkokengän pohjallinen auttaa oikean istuvuuden ja koon löytämisessä, parantaen samalla laskuturvallisuutta. Koot: 22-26,5: 99,90 (109,-) Koot 17-21: 89,90 (109,-)

Sivuleikkaus ja kärjen rocker -muoto tekee laskemisesta vaivatonta ja hauskaa. Integroitu sidejärjestelmä on helposti säädettävissä monokoon kasvaessa.

159,- (249,-)

Firefly Rocket Jr

Freestyle -henkiset sauvat junioreille.

16,90 (24,90)

Firefly Rocket twintip sukset siteellä Jr

Lasten twintip -laskettelusukset, jotka sopivat hyvin niin rinnelaskuun kuin ensimmäisiin parkkilaskuihinkin. Siteenä TECNOpro N TC45/pituudet 105-125 cm ja TECNOpro N TL75/pituudet 135-145 cm.

179,- (279,-/299,-)

Firefly Bullet Jr

Laskettelukengät parkkiin ja rinteeseen. Ulkosyrjä mukautuu jalan muotoon ja takaa paremman istuvuuden. Karvavuori. Koot: 23-30,5.

139,- (199,-)

Head Residue laskettelusukset + Peak 7.5 Wide 90 side Jr

Monipuolinen twinisetti, joka kestää mukana rajummassakin menossa. Rocker -muoto ja puuydin tekevät tästä suksesta äärimmäisen monipuolisen kumppanin, joka ei kavahda mitään lumiolosuhteita.

299,- (428,-)

Armada Coda sukset Jr + siteet

Parkkiin ja ulkopuolelle. Cap -rakenne ja aito puuydin takaavat suksien kestävyyden hypyissä. Vahvennettu kantti reileihin ja parkkiin suunniteltu pohja. Mukana kestävä Tyrolian SX 7.5 AC side.

329,- (399,-)

Salomon SPK 75

Laskettelukengät parkkiin ja hyppyihin. Vaimennuselementti kannassa. Thermic fit -sisäkenkä.

179,- (249,-)

Sivu 29


CCM RBZ Custom Prolite -luistimet

Kestävä ja tekninen verkkomateriaali suojaa iskuilta. Sisävuori harjattu nylon lisää mukavuutta. Junioripelaajille ja harrastelijoille. Vain Intersport -kaupoista! Sr koot 39-47 54,90 (69,90) Jr koot 33-38 49,90 (59,90) Yth koot 39,90 (54,90)

Bauer Nexus 200 -luistimet

Mesh-pintaiset perusluistimet. Harjattu nylon-sisävuori ja nilkkapehmusteet. TUUK LS Pro teräkotelo ja stainless steel terämetalli. Sr koot 99,90 (124,-) Jr koot 89,90 (110,-) Yth koot 69,90 (80,-)

CCM 4R II -hanskat

Kiekkokoululaisen tai ulkojääpelaajan hanskat. Hyvä mailatuntuma. Sr koot 13”-15” 39,90 (49,-) Jr koot 10”-12” 29,90 (39,-) Yth koot 8”-9” 24,90 (29,-)

Bauer 2100 combo

Kevyt ja suojaava kypärä harrastajalle. Nopea F.A.S.T –koonsäätömekanismi. Hyvin iskuja vaimentava Dual-density foam -pehmuste. Tehokkaasti ilmastoitu. Bauer 2100 -kasvosuoja. CE-hyväksytty.

39,90 (52,-)

Lasten Jofa 415 Play

turvakypärä

,90 44

Reebok 14K Yht,

Jr, Light tai Sr Reg -jääkiekkomaila Yth 39,90 (59,-) Jr 49,90 (69,-) Light 59,90 (79,-) Sr Reg 69,90 (99,-)

(59,-)

TECNOpro

Camilla -kaunoluistimet 49,90 (69,90)

Reebok 14K Yth

jääkiekkomaila

,90 39 (59,-)

Sivu 30

TECNOpro

Susanne -kaunoluistimet 39,90 (49,90)


TSL 227 Escape Camo Max tai Water

Vaativankin käyttäjän toiveet tyydyttävät komposiittilumikengät. Joustava kansi, iskunvaimennus ja metallinen kantapääkorotus ylämäkiä varten. Korotusrauta käännetään nousun ajaksi kantapään alle, jolloin jalat pysyvät oikeassa asennossa ja jalkojen rasitus vähenee. Säädettävissä nopeasti koon 35-46 kengille.Takakiristys nopealla pumppusiteellä. Kantavuus max. 140 kg.

189,- (230,-)

McKINLEY Explorer 100 -retkisauvat

Retkisauvat lumikenkäilyyn. Säädettävän teleskooppivarren pituus 62-142 cm. Mukana lumisommat.

34,90 (44,90)

McKINLEY

Snow Cross II tai Snow Cross W Light

Kevyet ja kestävät lumikengät yksinkertaisella lukitusjärjestelmällä. Järjestelmä helpottaa kävelyä mahdollistaen paremman hallinnan lumessa. Pohjassa jääpiikit. SnowCross II Kantavuus 50-110 kg, paino 2080 g/ pari, kengänkoko 35-47. SnowCross W light Kantavuus 40-75 kg, paino 1820 g/ pari, kengänkoko 34-42.

TSL 325 tai 305 Approach Max

Tukeva pikasäätöinen side antaa sivuttaistukea rinteessä kulkiessa. Takasiteessä räikkäkiristys. Kengän koko 35-46. Jääraudat siteessä. Nousua helpottava käännettävä nousurauta kannassa. TSL 325 kantavuus 50-120 kg, TSL 305 kantavuus 30-80 kg.

149,- (169,-)

99,90 (149,-)

Sivu 31


Suomen Alppimaajoukkueen treenitakki Sotshin Olympialaisissa. Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DrymaxX -stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Lämmin Dupont Comformax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Joustavasta ja miellyttävästä lycra-materiaalista valmistettu kypärämyssy piiloutuu niskassa sijaitsevaan taskuun. Lumilukko.

399,- (529,-)

Halti Team 2013 -housut miehille tai naisille

Päällimateriaali neljään suuntaan joustava DryMaxX stretch, vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Lämmin Dupont Comfortmax -vanu sekä kosteutta tehokkaasti siirtävä sisävuori. Suojaava, takaa korkeampi vyötärörakenne. Roisketiiviit vetoketjulliset tuuletusaukot sivuilla. Lumilukko. Vyötärönkiristysmahdollisuus sivuilla tarratamppien avulla.

Valikoimissa voi olla kauppakohtaisia eroja.

Halti Hetki Team Sotshi -takki miehille tai naisille

en n Suom ukkuee aajo t nyt m i p Alp enitaki sta tre sporti Inter

AD Jukka Laukkanen • Paino Puna Musta

249,- (349,-)

Osoitelähde: Plussan asiakastiedosto, K-Plus Oy, Helsinki, Satamakatu 3, 00016 KESKO, Y-1087427-0

Talvikuvasto  

Varustaudu oikein ja nauti talvesta! Kunnon välineillä liikkuminen on palkitsevampaa ja niiden avulla on helppo saada hyvä alku liikunnallis...