Page 1

Uudet Nakamura -treenipyörät s. 18-19

uutuudet


Tammikuussa suomalaisiin puree treenikärpänen ja kuntosalit täyttyvät innokkaista liikkujista. Kevään alkaessa sulattaa lumia ja valon lisääntyessä moni vaihtaa kuntosalin juoksumaton ja crosstrainerin oikeaan lenkkipolkuun. Juoksutapahtumat rytmittävät aktiivisen lenkkeilijän harjoittelua ja toimivatkin sekä hyvinä tavoitteina että kehityksen mittareina, joita varten harjoitellaan nousujohtoisesti.

Helsinki City Run toukokuussa Toukokuussa on ehtinyt kuluttaa lenkkipolkuja jo sen verran, että puolimaraton voi hyvin olla juoksijalle sopivan pitkä matka. 10.5. juostaankin Helsinki City Run, joka on vakiinnuttanut paikkansa ja keräsi viime vuonna jo 17 500 juoksijaa. Tänä vuonna HCR:n lähtöryhmät ovat pienempiä kuin aiemmin, joten eteneminen on sujuvampaa. Maaliin tullaan juhlavasti Olympiastadionilla ja Mäntymäen kentälle rakentuu Kohtaamispaikka, jossa juoksijat pääsevät rauhassa tapaamaan kannustusjoukkonsa.

Helsinki City Marathon elokuussa Kun puolimaratonilta on selvitty, voi hyvin jatkaa määrätietoista harjoittelua ja tavoitella pidempää matkaa. Tätä tavoitetta varten Helsinki City Marathon 16.8. sopii mainiosti. Kyseessä on Suomen suosituin maratontapahtuma, jossa maaliin asti selviytyi viime vuonna peräti 4370 juoksijaa. Helsinki City Marathon oli selkeä voittaja kokopitkien maratonien sarjassa, kun MyNextRun järjesti loppuvuodesta 2013 äänestyksen parhaasta juoksutapahtumasta.

Juoksutapahtumia 2O14 27.4. Länsiväyläjuoksu, Espoo 10.5. Helsinki City Run 24.5. Terwamaraton, Oulu 25.5. Naisten kymppi, Helsinki 7.6. Aitoo Trail 14.6. Forssan Suvi-ilta 28.6. Paavo Nurmi Marathon 18.7. Keuruun yömaraton 25.7. NUTS Midnight Sun Trail Ultra, Enontekiö 2.8. ExtremeRun, Oulu 16.8. Helsinki City Marathon 30.8. Tampere Maraton 6.9. Ruskamaraton, Levi 13.9. Finlandia Marathon, Jyväskylä Lisää tapahtumia osoitteesta: www.juoksija-lehti.fi > Tapahtumat

Tapahtumien virallinen urheilukauppa:

Juoksuohjelma apuna tavoitteiden saavuttamisessa Matkalla kohti juoksutapahtumia ja omien rajojen rikkomista voi välillä kaivata tietoa ja vinkkejä niin harjoitteluun, varusteisiin kuin ravitsemukseenkin liittyen. Intersport on tiedostanut kasvavan kiinnostuksen tavoitteellista juoksua kohtaan ja tarjoaakin kattavasti tietoa sekä internet-sivuilla että juoksuohjelmassa, joka käynnistyy maaliskuussa. Juoksuohjelmaan pääset ilmoittautumaan osoitteessa: www.intersport.fi/juoksu


Juoksukuvasto kevät 2O14 adidas...............................sivut 4-5 Varustaudu oikein.............sivut 6-7 Mi e s te

Asics.................................sivut 8-9

nA sic

Pro Touch ja Brooks..........sivut 10-13

ove sW

Nike .................................sivut 14-16

nJ

Lasten juoksumallistoa.....sivu 17

la 8. Miesten Asics Tiger Tight juoksutrikoot sivul

Bliz Motion+ urheilulasit sivulla 6.

et s ack

P yöräily. . ...........................sivut 18-19

ivu

Shock Absorber . . ...............takakansi

8. Suunto Ambit 2 R HR sivulla 6.

Miesten Asics Gel-Nimbus 15 juoksukengät sivulla 9.

S I V U

3


adidas AK Hood Jacket

Hupullinen juoksutakki miehelle tai naiselle. Pehmeä ja kevyt Climalite-kangas, joka tuntuu miellyttävältä iholla ja siirtää kosteutta tehokkaasti.

89,90 (100,-)

,90 19 (25,-) adidas Sequencials Long Tight naiselle

Muut värit

Pehmeä ja kevyt Climalitekangas tuntuu miellyttävältä iholla ja siirtää kosteuden iholta tehokkaasti.

adidas SQ CC Run

Juoksemiseen sopiva naisten lyhythihainen t-paita. Pehmeä ja kevyt Climalite-kangas tuntuu miellyttävältä iholla ja siirtää kosteutta tehokkaasti.

49,90 (55,-)

S I V U

4


adidas AK Hood Jacket 89,90 (100,-)

adidas adizero adios boost

Miesten neutraalit juoksukengät myös pitkille juoksulenkeille. Kenkien ainutlaatuinen Boost-pohja tehostaa juoksuaskelia, antaa tukea ja tekee juoksemisesta kevyttä.

139,- (150,-)

adidas adistar boost

Juoksukengät miehelle tai naiselle. Ainutlaatuinen Boost-pohja tehostaa juoksuaskelta, antaa tukea ja tekee juoksemisesta kevyttä. Continental -kumipohja.

149,- (170,-)

adidas Supernova Long Tight miehelle

Juoksutrikoiden pehmeä ja kevyt Climalite-kangas tuntuu miellyttävältä ja siirtää kosteuden iholta tehokkaasti.

49,90 (55,-)

adidas Supernova Glide 6

Neutraalit juoksukengät miehelle tai naiselle. Hengittävä pääliosa. Boost-välipohja antaa joustavan tunteen olematta kuitenkaan liian pehmeä. Continental-ulkopohja tarjoaa optimaalisen pidon.

129,- (140,-)

,90 19 (25,-) adidas adizero boston 4

Neutraalit juoksukengät miehelle tai naiselle. Päkiän ADIPRENE+ materiaali mahdollistaa tehokkaan reagoinnin askelluksessa. Continental-kumipohja antaa loistavan pidon erilaisilla alustoilla.

99,90 (140,-)

Muut värit

adidas CC Run Tee

Miesten tekninen paita. Pehmeä ja kevyt Climacool-kangas tuntuu miellyttävältä iholla ja siirtää kosteutta tehokkaasti.

S I V U

5


Bliz-urheilulasimalliston suosituin malli

Bliz BLIZ MOTION +

Kolmet linssit, puhdistusliina ja säilytyskotelo.

49,90 (59,90)

Bliz Motion+ Mukana kolmet linssit eri olosuhteisiin. Pirstoutumattomat polykarbonaattilinssit. Mukana säilytyskotelo ja puhdistusliina. Säädettävät nenäkappaleet ja sangat auttavat parhaan istuvuuden saavuttamiseen. 100% UV suojaus. CE-hyväksytyt suojaus ja lasit.

Mukana kolmet linssit eri valaistusolosuhteisiin.

PRO TOUCH -MALLISTOA TÄYDENNETÄ ÄN HYÖDYLLISILL Ä JUOKSU-UUTUUKSILL A

SUUNTO AMBIT2 R HR, THE GPS FOR RUNNERS Uusia ulottuvuuksia juoksuun! Sisäänrakennettu GPS ja kiihtyvyysmittari antavat tarkat vauhti-, nopeus-, askeltiheys- ja matkatiedot. Reittinavigointi antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia reittejä. Syketoiminnot, harjoitusohjelmat ja juoksijoille suunnatut Apps -sovellukset auttavat seuraamaan ja parantamaan kaikkia juoksuharrastuksen osa-alueita. 300,-

Juoksu-uutuuksia Pro Touchilta. Puhelin kulkee vaivattomasti uudessa olkavarsikotelossa ja turvaliivi parantaa näkyvyyttä hämärässä ja pimeässä juostessa. Pro Touch juoksuasut ja -kengät löytyvät sivuilta 10-13.

Pro Touch olkavarsikotelo puhelimelle 29,90

Pro Touch Pancho

Hyvin heijastava turvaliivi ulkoiluun.

24,90

HANKI JUOKSUSUK AT SAMALLA KUIN JUOKSUKENGÄTKIN Zero Point Intense

Pro Touch Compression -sukat

Pro Touch Run juoksusukkia

Kotimaiset, lyhyet tai normaalimittaiset juoksusukat miehelle tai naiselle. Anatomisesti muotoiltu, vasen ja oikea sukka erikseen. Paketissa kaksi paria sukkia.

Kompressiosukat nopeuttavat palautumista ja ehkäisevät rasitusvammojen syntyä.

Monikäyttöiset, elastiset kompressiosukat juoksuun ja urheiluun. Tehostaa suoritusta ja nopeuttaa palautumista.

29,90 (36,90)

Nike Elite Running Hyperlite

14,90 (19,90)

Hengittävät, pehmeät ja erittäin hyvin istuvat Dri-Fit -juoksusukat vähentävät hiertymiä.

Kaksi paria 12,90 (19,90)

13,-

S I V U

6


. u8 si v ck et Ja en Wo v ic s As en Na

is t

Bliz Motion+ urheilulasit sivulla 6.

Suunto Ambit 2 R HR sivulla 6.

KUNNON VARUSTEET innostavat treenaamaan!

Na

Naisten Asics Gel-Kyano 20 juoksukeng채t sivulla 9.

S I V U

7

e is t

n

As

T ic s

ig

e

i rT

gh

tj

k uo

su

t

oo r ik

ts

iv

la ul

8.


Asics Woven Jacket

Motion Protect -teknologialla valmistettu miesten juoksutakki, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Hyvin hengittävä selkäosa poistaa tehokkaasti kosteutta. Etupuolella vetoketjulliset taskut ja helmassa kiristettävä kuminauha.

Asics LS 1/2 Zip

Miesten pitkähihainen juoksupaita. Pehmeä ja hengittävä Motion Dry -materiaali estää hiertymät siirtämällä hien paidan ulkopuolelle.

39,90 (49,90)

,90 49 (69,90)

Asics Tiger Tight

Täyspitkät juoksutrikoot anatomisesti muotoillulla leikkauksella. Motion Dry -materiaali siirtää kosteuden tehokkaasti materiaalin ulkopuolelle pitäen ihon kuivana. Materiaalia kevennetty polvitaipeista hengittävyyden parantamiseksi. Miehelle tai naiselle.

59,90 (69,90)

S I V U

8


Asics Gel-Kayano 20

Asics Tiger

Naisten lyhythihainen juoksupaita. Pehmeä ja hengittävä Motion Dry -materiaali estää hiertymät siirtämällä hien paidan ulkopuolelle.

Juoksukengät pronatoivalle askeleelle. Uusi FluidRide-välipohja antaa vakaan tuntuman alustaan, tehostaa liike-energiaa ja vaimentaa jalkaan kohdistuvaa tärähdystä yhdessä kannan ja päkiän GEL-vaimennuksen kanssa. Miesten ja naisten malli.

199,- (219,-)

34,90 (44,90)

Asics Feather Weight

Motion Protect -teknologialla valmistettu erittäin kevyt naisten juoksutakki, joka suojaa sateelta ja tuulelta. Edessä vetoketjutaskut. Helmassa kiristettävä kuminauha. Takin saa pakattua mukana olevaan pussiin.

79,90 (99,90)

Asics Gel-Nimbus 15

Kanta- ja päkiävaimennetut juoksujalkineet aktiivi- ja harrastajajuoksijalle. Jalkineen FluidRide-välipohja takaa hyvän tuntuman alustaan tehostaen vaimennusta ja liikeenergiaa. Neutraalille tai alipronatoivalle askeltyypille. Miesten ja naisten malli.

189,- (209,-)

Asics LS 1/2 Zip

Naisten pitkähihainen juoksupaita. Pehmeä ja hengittävä Motion Dry -materiaali estää hiertymät siirtämällä hien paidan ulkopuolelle. Paidassa huomaamattomat saumat ja vetoketjullinen kaulus. Paidan helmassa vetoketjullinen tasku.

49,90 (64,90)

Asics GT-2000

Kanta ja päkiävaimennetut juoksukengät aktiivi- ja harrastajajuoksijalle. Kengän Dynamic Duomax –pronaatiotuki ja ohjaavuusura ohjaavat askelkontaktin neutraaliin askellinjaan. Miesten ja naisten malli.

169,- (189,-)

S I V U

9


Pro Touch Celia

Hengittävä juoksulippis suojaa auringolta ja estää häikäisyä.

14,90

Pro Touch Ekatinka

Naisten kevyt ja hyvin hengittävä, Dry Plus -käsitelty juoksutakki. Istuvuus myötäilee hyvin juoksun liikeratoja. Heijastimet.

59,90 (69,90) Pro Touch Ekatinka naisten juoksutakki myös mustana

Pro Touch Pireya

Naisten rennot stretch-housut Dry Plus -materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta iholta. Sopivat sekä juoksuun että kävelyyn.

39,90 (49,90)

Pro Touch Ellana

Hyvin istuvat naisten juoksutrikoot. Hyvä hengittävyys ja Dry Plus -käsittely. Käytännöllinen ja reilun kokoinen vetoketjullinen takatasku.

39,90 (49,90)

S I V U

10


Pro Touch Chicago II

Mukavat ja hengittävät sekä tuetut juoksukengät naiselle. Sopivat erityisesti aloitteleville juoksijoille ja jo jonkin verran kokemusta omaaville.

49,90 (69,90)

Pro Touch Emma

Hyvin istuva ja joustava naisten Dry Plus -käsitelty juoksupaita.

29,90 (37,90)

Pro Touch Oz Pro III

Kevyet ja monipuoliset juoksukengät naiselle. Vaimentava Cushion Fit -välipohja takaa jalalle miellyttävän tuntuman sekä hyvän istuvuuden. Hengittävä päällinen.

59,90 (79,90)

29,90 Brooks Aduro

(44,90)

Neutraalit harjoituskengät naiselle. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet. Kanta/päkiä-vaimennus ja BioMogo välipohja tekevät askelluksesta pehmeää.

99,90 (139,-)

Pro Touch Ina 1/2 zip

Toinen väri

Naisten hyvin hengittävä Dry Plus -käsitelty juoksupaita.

Brooks Ravenna 5

Kevyesti tuetut harjoituskengät naiselle. BioMogo-vaimennus kantapäästä varpaisiin. Uudistettu pohjarakenne tekee kengistä aiempaa kevyemmät ja rullaavammat.

129,- (159,-)

Pro Touch Ellen

Brooks Glycerin 11

Harjoituskengät naiselle. Maksimaalinen DNAvaimennus. Rullaava PodTec -pohjamuotoilu. Vaimentava Crash Pad.

149,- (189,-) S I V U

11

Hyvin istuvat ja hengittävät juoksucaprit naiselle. Dry Plus -käsittely. Vetoketjullinen takatasku.

29,90 (37,90)


Pro Touch Cayne

Hengittävä juoksulippis suojaa auringolta ja estää häikäisyä.

14,90

Pro Touch Chicago II

Hengittävät ja tuetut juoksukengät miehelle. Sopivat erityisesti aloitteleville juoksijoille ja jo jonkin verran kokemusta omaaville.

49,90 (69,90)

Toinen väri

Toinen väri

Pro Touch Oz Pro III

29,90

Kevyet ja monipuoliset juoksukengät miehelle. Vaimentava Cushion Fit -välipohja takaa jalalle miellyttävän tuntuman sekä hyvän istuvuuden. Hengittävä päällinen.

(44,90)

Pro Touch Ethan

Miesten kevyt ja hyvin hengittävä juoksutakki. Dry Plus -käsitelty. Istuvuus myötäilee juoksun liikeratoja. Heijastimet.

59,90 (69,90)

59,90 (79,90)

Pro Touch Amon 1/2 zip

Miesten tekninen hyvin hengittävä Dry Plus -käsitelty juoksupaita.

Brooks Ravenna 5

Kevyesti tuetut harjoituskengät miehelle. BioMogo-vaimennus kantapäästä varpaisiin. Uudistettu pohjarakenne tekee kengistä aiempaa kevyemmät ja rullaavammat.

129,- (159,-)

Brooks Aduro

Miesten neutraalit harjoituskengät. Kaikki tärkeimmät ominaisuudet. Vaimennus ja BioMogo välipohja tekevät askelluksesta pehmeää.

99,90 (139,-)

Pro Touch Ernesto

Hyvin istuvat miesten juoksutrikoot. Hyvä hengittävyys ja Dry Plus -käsittely. Käytännöllinen ja reilun kokoinen vetoketjullinen takatasku.

39,90 (49,90)

Pro Touch Peker

Rennot stretch-housut. Dry Plus -materiaali siirtää tehokkaasti kosteutta iholta. Sopivat sekä juoksuun että kävelyyn.

39,90 (49,90) S I V U

12

Brooks Glycerin 11

Harjoituskengät miehelle. Maksimaalinen DNA-vaimennus. PodTec -pohjamuotoilu tekee kengästä rullaavamman ja Crash Pad lisää vaimennusta.

149,- (189,-)


Pro Touch Edison

Miesten tekninen hyvin hengittävä Dry Plus -käsitelty juoksupaita.

29,90 (32,90)

Pro Touch Ernie

Hyvin istuvat ja hengittävät miesten juoksucaprit. Dry Plus -käsittely. Vetoketjullinen takatasku.

29,90 (37,90)

S I V U

13


Nike Element 1/2 Zip

Miesten pehmeä, lämmittävä ja tekninen juoksupaita. Dri-Fit materiaali. Heijastimet.

49,90 (59,90)

Nike Vapor juoksutakki Iirrotettava huppu.

89,90 (110,-)

Nike Run Graphic Legend Tee

Nike 7” Distance Short

Miesten kevyet ja joustavat monipuoliset shortsit. Joustava vyötärö, sivutaskut ja heijastavat yksityiskohdat sivuissa.

,90 19 (33,-)

39,90 (44,-)

Muut värit

Nike Tech Tight

Miesten hyvin istuvat juoksutrikoot, joiden teknisten yksityiskohtien ansiosta juokseminen on entistä helpompaa. Joustava Dri-Fit -materiaali pitää juoksijan kuivana ja olon mukavana.

59,90 (66,-)

Nike SW Pant

Joustavat ja hengittävät juoksuhousut. Vetoketjutaskut.

S I V U

14

49,90 (66,-)


Nike Cruiser SS Run t-paita

,90 19 (33,-)

Nike Element ½ Zip

Naisten pehmeä ja lämmittävä Dri-Fit -materiaalista valmistettu tekninen juoksupaita. Puolivetoketju sekä korkea kaulus.

49,90 (59,90)

Nike Printed Distance

Monipuolinen ja -käyttöinen juoksutakki naiselle, jossa sesongin graafinen printti. Kevyt mutta kestävä kangas ja juoksuhuppu.

99,90 (121,-)

Nike Tech Tight

Naisten hyvin istuvat juoksutrikoot. Joustava Dri-Fit -materiaali pitää juoksijan kuivana ja olon mukavana.

59,90 (66,-)

Nike Epic Run

Naisten tyylikkäät juoksutrikoot. Leveä vyötärökaistale tukee hyvin ja muokkaa silhuettia.

79,90 (88,-)

Nike Feather Fleece

Naisten pitkähihainen paita teknisestä DriFit Fleece -materiaalista. Peukalonreiät hihansuissa.

59,90 (77,-)


MESH UPPER WITH FLYWIRE THREADS FOR SUPERIOR FIT AND FEEL.

DYNAMIC SUPPORT IN THE HEEL PROVIDES JUST THE STABILITY YOU NEED.

LUNARLON CUSHIONING DELIVERS A SOFT YET RESPONSIVE RIDE.

Tunne paljain jaloin juoksusta

Nike Free 5.0 Nike Flyknit Lunar 2

Flyknit-rakenne tekee kengistä samalla tukevat, hengittävät sekä oikeista kohdista joustavat. Hyvä yhdistelmä istuvuutta ja liikkeeseen reagoivaa vaimennusta. Miehelle tai naiselle.

159,- (187,-)

Nike Lunarglide+5

Neutraalit ja tuelliset juoksukengät. Hengittävä päällinen. Tuettu kantakuppi ja rullaava pohja. Miehelle tai naiselle.

129,- (143,-)

Neutraalit juoksukengät miehelle tai naiselle. Anatomisesti muotoiltu pohjarakenne aktivoi jalan lihaksia liikkeessä. Hengittävä päällysmateriaali ja vakauttava Flywire takaavat joustavan istuvuuden.

99,90 (126,50)

,90 79 (120,-) Nike Zoom Structure 17

Ylipronaatioon taipuvalle juoksijalle sopivat tasaisen juoksutuntuman takaavat kengät. Kevyt verkkokangas ja harkitusti sijoitellut tukikerrokset. Miehelle tai naiselle.

119,- (132,-)

Nike Icarus

Juoksukengät miehelle tai naiselle. Päällinen hengittävää verkkokangasta. Vaimentava välipohjamateriaali ja kannassa Zoom Air -vaimennus. Flywire-teknologia tarjoaa erinomaisen tuen jalan keskiosalle.

S I V U

16


juoksumallistoa Nike Air Pegasus+ 30 Jr

Vaimennetut juoksukengät neutraalisti askeltavalle juniorille. Suunnittelussa on otettu huomioon kasvavan lapsen jalan anatomia.

69,90 (77,-)

,90 69 (99,90)

Pro Touch Pharrell Jr

Hyvin hengittävä juoksupuku lapsille teknisestä Dry Plus-materiaalista.

Brooks Adrenaline Jr

Kanta- ja päkiävaimennetut sekä tuetut lasten juoksukengät. DNA-vaimennus ja BioMogo-välipohja takaavat pehmeät askeleet. Kulutuskestävä HPR Plus -ulkopohja.

37,90 (54,90)

Asics Gel-Xalion Jr

Lasten ja nuorten urheilujalkineet vapaaaikaan ja urheiluun. Vaimentava välipohja ja GEL-vaimennus yhdessä miellyttävän päällisen kanssa takaavat turvalliset jalkineet kasvavan lapsen jalkoihin.

59,90 (79,90)

Lasten juoksupaidat

Pro Touch (12,90) Edmond juoksupaita pojille tai Etelka tytöille Tekniset Dry Plus -käsitellyt juoksupaidat.

Pro Touch Paddington Jr Lasten hyvin hengittävät Dry Plus -käsitellyt juoksutrikoot.

adidas Supernova Glide 6 Jr

Lasten juoksukengät, jotka sopivat sekä tytöille että pojille.

17,90 (22,90) S I V U

49,90 (60,-)

17


S I V U

18


Tämän sivun pyörät ovat kaupoissa huhtikuun alussa.

Nakamura Proxy CC

Tyylikäs cyclocross-pyörä. Kevyt alumiinirunko, mekaaniset levyjarrut, pistosuojatut renkaat sekä Shimanon 105/Tiagra 20-vaihteisto.

995,- (1290,-)

Nakamura Prologue

Kevyt alumiinirunkoinen maantiepyörä harrastajalle. Laadukkaat Shimanon 105/Tiagra 20-vaihteet, hiilikuituetuhaarukka sekä Tektron -jarrut.

995,- (1290,-)

Limar 778

Aktiivipyöräilijän valinta. Kevyt ja kestävä Superlight -rakenne. 24 ilmanottoaukkoa. Competition+ Fit -säätöjärjestelmän avulla tarkka istuvuus. Paino 200 g (M-koko). Koot: M (52-57) ja L (57-62).

89,90

S I V U

19


Else Lautala

Shock Absorber Run Bra

Tukevat juoksuliivit säädettävillä, leveillä olkaimilla. Kahdeksikkotuki juoksulajeihin. Pehmeä, saumaton sisäosa. Selästä aukeava malli. Tekninen, kosteutta iholta siirtävä materiaali. Valikoimissamme voi olla kauppakohtaisia eroja. AD/kuvankäsittely Jukka Laukkanen, Intersport Finland Oy • Paino PunaMusta

54,90 (61,90)

Tapahtumien virallinen urheilukauppa. Ilmoittaudu Juoksuohjelmaan: www.intersport.fi/juoksu

Juoksukuvasto 2014  
Juoksukuvasto 2014  

Kevään juoksu-uutuudet Intersportissa. Juoksukuvastossa laaja valikoima huippumerkkien uutuuksia juoksukauteen. Hinnat voimassa 20.4.2014 as...